Reviews van deze auteur

TIPS!!

Review over Cambridge Dieet

Tips:
- neem een scheut olijfolie voor je pap/ shake dat brengt de stoelgang in werking plus het verminderd de kans op galstenen(tip van m'n consulte)
- leg een fles water in de koelkast.. Met koud water smaakt je shake veel beter! Net een milkshake

Ik ben nu 1,5 week geleden begonnen en ben al 5 kilo kwijt! Het is even door bijten maar met resultaat!

Succes!(Y)

-

Review over Weight Care

Ik schuif dan de tijden gewoon op. Dan eet ik bijv. om 11 uur, 4 uur en 8 uur :)

Tip

Review over Weight Care

Oja, nog een tip. Ik heb vaak savonds nog wel wat trek, of zin in iets. Ik maak elke avond een lekkere groene smoothie. SUPER GEZOND en lekker. Ik maak een smoothie van 1 banaan, 2 kiwi's en wat bleekselderij. Echt een aanrader, en lekker om savonds nog wat te kunnen eten/drinken.

Sterke punten
-

Zwakke punten
geen

Weight care 1 week er op zitten

Review over Weight Care

Hoi hoi,

Ik ben nu ruim een week bezig met W.C. plan A en het bevalt me goed.
Ik vind de producten lekker en daarbij is het voor mij goed wat meer structuur aan te brengen in mijn eetgewoontes. Ik woon op kamers en at voorheen wanneer ik honger had, zonder daar vaste tijden aan te koppelen. Door W.C. weet ik wat ik mag eten op een dag en eet ik dit op vaste tijden. Ik denk dat dit ook een goede vooruitgang is. Leuk om jullie berichten allemaal te lezen. Dat motiveerd me. Ik heb geen overgewicht maar wil weer helemaal in shape zijn voor de zomer, dus wat kilo'tjes er af. Ik ben in de eerste week 2,5 kilo afgevallen. Erg positief dus. Ben benieuwd wat het resultaat na deze week zal zijn.

Succes allemaal!

Sterke punten
Lekkere producten en makkelijk in gebruik

Zwakke punten
Wel wat honger gevoel gedurende de dag, maar toch goed vol te houden.

Weight care

Review over Weight Care

Hoi,

Ik ben ook begonnen met Weight care plan A. Dit wil ik 3 weken gaan doen. Ben erg benieuwd in hoeverre ik ga afvallen. De producten van Weight care vind ik erg lekker!

weegmoment

Review over Weight Care

Ik ben dinsdag begonnen met weightcare plan A. Woensdag ochtend gewogen ( toen had ik er dus al 1 dag opzitten ) en vanmorgen weer. Resultaat 1.2 kilo lichter. Jippie :)

Opgeblazen buik

Review over Weight Care

Hoi hoi,

zoals ik al eerder schreef ben ik bezig met WC plan A. Heb nu mijn 4de dag erop zitten maar merk dat mijn buik erg opgeblazen is. Hebben hier meer personen last van? Enig idee hoe ik dit kan verhelpen, ga me er namelijk niet echt slanker door voelen..Haha... Verder tevreden over het dieet. Producten zijn lekker maar ga morgen vroeg pas op de weegschaal staan. Hoop dat de resultaten er ook naar mogen zijn.


Graag jullie reactie :)

afvallen

Review over Weight Care

nu 2weken bezig met 3 maaltijd vervangers en 2 liter water en groene thee.Ben 5 kilo afgevallen .

Sterke punten
makkelijke maaltijden

Zwakke punten
geen

Cambridge 500

Review over Cambridge Dieet

Ik ben met Cambridge 500 nu 43 kg afgevallen!! Ben van de 95 naar de 52 gegaan en ik kan het weer wel iedereen aanbevelen.

In het begin zijn de shakes niet lekker, maar wat wil je? Je bent immers hele andere smaken gewend. Na een week begin je echt de shakes lekker te vinden.

Ik ben nu bezig nog met opbouwen, maar doe dit heel rustig aan. Elke keer 50 à 100 kca toevoegen, dan kom je even aan en dan na een dag of 5 a 6 val je weer af en voeg je weer kcal toe. Dit doe je net zolang tot je gebiecht stabiel blijft en je dus precies weet op hoeveel kcal je kan leven!

Ik ben er ontzettend over te spreken

Sterke punten
Snel afvallen
Goede begeleiding
Lekkere smaken

Goed

Review over Weight Care

Ik ben nu ong 6/7 weken bezig met W.C. en mij bevalt het prima. Ben 4 kilo kwijt. en wil er nog 4. Merk echt dat mijn buik slanker geworden is. Daarbij doe ik ook aan fitness, dus dat is ook lekker. Shakes e.d goed te doen.. lekkere smaken, vindt alleen de chocolade shake heel zwaar vallen..

Het is goed vol te houden. 1 keer in de week, neem ik geen maaltijdreep 's middags, maar crackers met kaas... heerlijk. 's Avonds gewoon avondeten... tussendoor fruit, reepje van W.C, en 's avonds een plakje Indische Cake... Dan blijft het ook vol te houden.

Ik wil zoiezo nog 4/5 kilo kwijt.... en die buik hé, maar ja... dat is meer de Fitness... Dus blijf hier voorlopig nog mee doorgaan.

Sterke punten
De goede smaken van Shakes... Tussendoortjes, repen e.d.
En goed vol te houden.

Zwakke punten
Tot nog toe niks...

Wauw ! Zo goed heb ik me al even niet gevoeld !

Review over ModiFast

Hoi allemaal ! (yeah)

Nadat ik van deze pagina mijn kracht vandaag heb gehaald om ook te beginnen met modifast,nu een berichtje van mij ! (Y)

Ik ben 2 weken bezig nu en 7 kilo kwijt !!!(hoera) Ik voel me super,eindelijk na zoveel jaren weer eens goed in mn vel en heb het idee dat ik eindelijk mezelf weer gevonden heb. Krijg van verschillende mensen te horen dat het al goed te zien is bij me,merk het zelf ook aan mn broeken,die los gaan zitten nu.

Ik ga nog even door,nog 13 kilo en dan zit ik eindelijk op een gezond gewicht ! (Y) Succes voor jullie allemaal !! Je kunt het !! groetjes !!

Sterke punten
-Niet na denken over je eten,shake nemen en veeel water drinken !!

Zwakke punten
- De vanille smaak is niet echt denderend,maar met wat citroensap of kaneel een stuk beter te drinken.

Going good

Review over ModiFast

Started Modifast Intensive yesterday...i have to say its very hard to keep it going without eating when you have to eat with your collegues at work or with your man at home...but i passed day one.
I'm overweight.I'm 1.65 and was weighting 74 kg.
Today i weighted myself and for my big surprise the scale was measuring 73.6kg...soo what the hell???In one day i lost all that already??
This sure keeps me going.
Today i have a bit of a headache but i suffer from migraine so either is a migraine coming or a headache from little eating.
I'm also drinking a lot of tea and i need to have my morning coffee and that i do it with sweetner cuz i cant drink coffee black.
I'm also busy with sporting and today i sweated a lot.Maybe its all the water im losing because of taking the shakes.
hope this review will help you to carry on with the diet...the ones i read here actually helped me and keep me going strong :)

Sterke punten
the taste of the shake and pudding are great.
Losing weight fast :)

Zwakke punten
Feeling weak and a bit of headache
Feeling hungry(stillll grrrr)

Tja..

Review over Weight Care

Ik gebruik alleen de maaltijd van weight care.rnMaar als ik zelf mijn dieet samenstel eet ik veel minder dan 200 cal per maaltijd, dus ik heb het idee dat ik gewoon suiker drink.rnNa 2 dagen wel 1 kilo afgevallen, terwijl ik gewoon avondeten en tussendoortjes gegeten heb.rnrnHelaas teruggevallen in mijn oude gedrag dus ik probeer het nu opnieuw.rnWeinig honger gevoel, maar ik mis wel het kunnen kauwen op een maaltijd.rnrnDe repen vind ik te zoet, en mijn ontbijt hoeft voor mij ook niet zo nodig zoet te zijn.. dus dat is een nadeel.rnrnMaar ik denk wel dat je hiermee af kan vallen, mits je erna gezond blijft eten.

Sterke punten
Geen honger gevoelrnLekkere shakesrnJe valt snel af

Zwakke punten
Alle maaltijden zijn erg zoet (alsof je de hele dag snoep eet)rnAlle maaltijden bevatten meer cal dan als je zelf een maaltijd zou samenstellen

Weight Watchers is een visie

Review over Weight Watchers

(hoera)

Sterke punten
Het sterke van de WW is dat het geen dieet betreft maar een totaal-trainingsprogramma waarbij je anders met eten leert omgaan en meer gaat sporten/bewegen.
Geen recepten om drastich gewicht te verliezen ook geen eiwit- of koolhydraatloze onzin maar gewone ingredienten die je in ieder huishouden tegenkomt.
Je valt langzaam maar gestaag af.
Mijn eigen ervaring: 20 kilo in 30 weken tijd verloren. Geen honger en eten wat je lekker vindt en je gezin merkt er niets van. Zelfs chips, chocola en gebakjes mogen en kunnen in dit programma.
Een aanrader voor iedereen die blijvend gewicht wil verliezen..

super!

Review over ModiFast

Hallo allemaal.

Ik ben nu een week bezig met modifast. Tot nu toe vind ik het echt super. Ik drink 2 shakes per dag en savonds eet ik normaal. Ik hoor nu al leuke reacties van mensen.
Ik ga zerker verder met modifast. Alleen de chocolade shake vind ik nogal vies! Maar de rest is heerlijk. Je hebt totaal geen honger gevoel. Ik heb savonds ook eigenlijk geen zin om te eten. Ik doe het wel omdat ik toch wat binnen moet krijgen haha. Ik hoop alleen wel erg dat het er niet weer bij komt als ik stop met modifast. Ik wil in totaal 15 kilo afvallen, het duurt nog wel even maar ik ben zeker op de goede weg.
Succes iedereen!

Sterke punten
Smaakt goed
Geen honger gevoel

Zwakke punten
Beetje duur.

Hoeveel afvallen?

Review over ModiFast

Sinds gisteren ben ik begonnen met modifast. Tot nu toe bevalt het goed. Ik ga over 6 weken op vakantie. Zou ik in 6 weken 10 kilo kwijt kunnen zijn of zou ik er dan bij moeten gaan sporten??

Ervaring

Review over ModiFast

Hoi allemaal!

Ik heb zelf een hele tijd Cambrige gedaan.
Dat is eigenlijk hetzelfde als Modifast, maar dan onder begeleiding.

Wil jullie er even op wijzen, als je ermee stopt je goed moet opletten met wat je daarna eet, en neemt!
Zelf was ik in 4 weken 7 kilo afgevallen, maar voelde me zo zwak dat ik ermee gestopt ben! Het dieet, werkt inderdaad heel snel, maar nu een paar maanden later zit er bij mij wel 14 kilo bij!

Het dieet is helemaal niet verkeerd, want ken ook mensen waarbij het goed gaat.
Wil er alleen op wijzen dat als je stopt, of afbouwt niet naar je oude patroon moet gaan!

Gelukkig heb ik wel genoeg stimulans om weer opnieuw te beginnen!
Ik wens jullie allemaal heel erg veel succes.

Sterke punten
Je valt snel af

Zwakke punten
Komt snel weer aan, en in de avond voelde ik me vaak heel erg moe!

2 de keer Shake

Review over ModiFast

Hallo iedereen,

Leuk om zo iedereen zijn/haar verhaal te lezen :). Ik ben zelf net maandag weer begonnen voor de 2de keer met 3 keer op een dag een shake. Ik was toch wel een beetje bang dat het lastig zou zijn voor de 2de keer, maar het valt me reuze mee:) In de eerste keer ben ik 25 kilo afgevallen. Ik hoop dat ik nu ook nog 15 a 20 af ga vallen dan ben ik zeer tevreden:) Graag hoor ik van jullie hoe het jullie allemaal bevalt met de shakes.

Groetjes Ilona

Afvallen

Review over ModiFast

Hallo,

Ik begon met een gewicht van 91,5 kg en na 2 weken woog ik 83 kg. Dit dankzij modifast intensive en omdat ik ernaast was gaan sporten. 8,5 kg verloren in 2 weken!

Na deze twee weken ben ik 4 weken wezen schommelen (ene week +2 kg, andere week -2 kg) maar toch redelijk stabiel gebleven rond de 83 kg. En dit terwijl ik mij niet aan mijn dieet (of sportschema) heb gehouden.

Aanstaande zondag ga ik weer beginnen en hopelijk gaat het net zo goed als de 1e keer.

Sterke punten
Smaakt lekker
Goed vol te houden
Voldoende energie om ernaast te sporten
Je ziet snel resultaat
Makkelijk dieet

Zwakke punten
In de winkels zijn vaak alleen vanille pudding en wat shakes verkrijgbaar, voor meerdere smaken moet je online bestellen. (tip: niet bestellen via Kruidvat! ik heb een week moeten wachten terwijl heb binnen 24u bezorgd moest worden. Na veel ellende en telefoontjes later heb ik het uiteindelijk geannuleerd en ben de stad ingegaan)

Als je er eenmaal uit bent is het moeilijk om opnieuw te beginnen

Aangekomen in 2de week Modifast

Review over ModiFast

Hallo!

Na vorige week maandag begonnen te zijn met Modifast, was ik na 1 week 2,2 kilo kwijt. Op dezelfde voet doorgegaan, met 3x per dag shakes en hoogstens 1 opkikker en een stukje komkommer voor tussendoor. Echter ben ik nu in 2 dagen 0,8 kilo aangekomen. Nogmaals, ik hou me echt aan het dieet! Heeft iemand misschien een idee hoe dit kan? Het is echt deprimerend..

3 weken

Review over ModiFast

Hallo allemaal. Even een vraagje. As maandag ben ik 3 weken bezig met modifast intensive. Echter neem ik i.p.v. een shake s'avonds 2 rijstwafels met 20 smeerkaas. (hier zit minder dan 200 calorien in EN ik heb wat te kauwen!) Op de shakes enzo van modifast staat dat je het maar 3 weken mag gebruiken max.. Ik ben nu 6 kilo afgevallen maar mijn streven was/is 10 kilo.. Wat zou het probleem kunnen zijn als ik het nog 1 a 2 weekjes gebruik? Ik ben nml bang dat als ik nu ga opbouwen en dus ga beginnen met eten dat ik weer aankom en aangezien er nog pas 6 kilo af is zou ik dat wel echt zonde vinden!

Uit geprobeert

Review over ModiFast

Ik ben aan de derde dag. Tot nu gaat alles eenvoudig.
Ik kan alles doen wat ik noemaal doe en heb geen honger.
Vreemde vind ik dat mensen praten over alleen shakes. Ik woon niet in nederland en bij ons (zwitserland) kun je ook 2 soepen kopen en een soort koeken. Met die kun je een shake vervangen. Is van resultat het zelfde. Soep smaakt prima.

Sterke punten
Gaat snel
Kan het ook op werk makelijk gebruiken

Zwakke punten
Mis vezels.Mijn darmen ook.
Mis kauen, maar opgelost door maar 2 maaltijden te vervangen en ander normaal lichtmaaltijd te eten. Drogist heeft gezegt dat dit prima is. Gaat misschien iets langzamer, maar je houd het makelijker vol omndat je weet vanavond heb ik sla met een stukje gerookte kip.

hebben jullie tips?

Review over ModiFast

ik vind modifast wel prima, ik heb het 3 weken achtereenvolgens gebruikt, 3 puddingen op een dag......ben 8 kilo kwijt!!!rnechter ben nu aan het opbouwen, met 's avonds een caloriearme maaltijd maar ben alweer 1,5 kilo bijgekomen in 1week!!!!!!! hopelijk blijft het hierbij anders is het echt voor niks geweest? heeft iemand hier ervaring mee??? of heeft iemand tips voor mij?rn

Dag 2

Review over ModiFast

Vandaag is voor mij dag 2 en het valt me tot nu toe wel mee.

Gister tussen de middag eerst stukjes komkommer gegeten om toch wat te kauwen en daarna een flesje aardbei smAak, ik wil ook graag weten of een flesje ook mag ipv een zakje.

Vandaag eerste dag

Review over ModiFast

Vandaag mijn eerste dag. Al meerdere dieeten geprobeerd, nu voor het eerst shakes! Vandaag is me zwaar gevallen. Vanmorgen een shake, vanmiddag een reep en vanavond weer een shake. Omdat ik toch iets wilde eten heb ik er vanavond 2 volkoren crackers bij gegeten met 30+kaas en tomaatje. Niets eten trek ik niet merk ik nu al, is net babyvoeding!

Ach ja, 2 crackers op een dag doet het hem ook niet denk ik dan maar, dat waren er eerder een stuk meer + ander eten nog erbij!

Ik hoop dat ik het op deze manier minstens 3 weken vol houd, mijn doel is namelijk -10 kilo!

Succes allemaal!

Sterke punten
Je hoeft er niet bij na te denken. 3 shakes, verder niets!

Zwakke punten
Dag één is erg zwaar. Het is zo anders dan dat je gewend bent!

modifast

Review over ModiFast

Ik ben net een week bezig met de shakes en de repen. Ik moet zeggen dat de shakes niet smaken en dat ik er soms misselijk van wordt. De repen zijn goed te doen.

Ik ben een enorme broodliefhebber en dus valt de lunch mij erg zwaar omdat je daar nu maar 1 reep voor mag hebben.
Tegen de middag aan voel ik me enorm slap en heb ik echt het idee dat ik ieder moment flauw kan vallen. Ik zet gewoon door, want er moeten heel wat kilo's af, maar ik moet zeggen dat deze eerste week toch wel erg pittig was.

Sterke punten
- Snel afvallen.

Zwakke punten
- Eentonig eten.
- Je voelt je soms wat flauw en slap.

Modifast begonnen

Review over ModiFast

Afgelopen maandag heb ik de knoop doorgehakt, het is klaar, de kilo's moeten er NU af. Zelf dingen klaarmaken en maat houden lukt niet, het gaat niet snel genoeg (en dus niet motiverend). Vol goede moed een ruime bestelling gedaan via internet, die vervolgens maar niet kwam. Dus in de winkel alvast shakes gekocht. Verschrikkelijk wat een ramp, hoe ga ik dit volhouden. De eerste slok gaat nog wel, maar naarmate je verder drinkt wordt de nasmaak steeds erger, zo chemisch, zo vies. Via een vriendin erop gewezen dat de pudding wel lekker smaakt, en dus bij verschillende DA's geweest, waar uiteindelijk er gelukkig eentje de choco puddingen had.

En dit was lekker!!! Ondertussen ook de caramel ontvangen, ze smaken beide naar dezelfde smaak in vla. Veel beter vol te houden. Ik eet er komkommer, tomaat of augurk bij elke avond. In 5 dagen 4 kilo kwijt! Ik ben van plan dit 3 weken vol te houden, en daarna de avondpudding te vervangen door groent en vlees/vis volgens het eiwitdieet. Na het vinden van de pudding ben ik erg tevreden en hou het tot nu toe goed vol. Voel me uitstekend, niet moe of hoofdpijn. Wel echt 2 liter water drinken op een dag, dat heb je echt nodig!

Sterke punten
- afvallen gaat snel, is erg motiverend in het begin
- je hoeft niet na te denken over je eten ( harder schudden zorgt niet voor meer ;-) ), daarnaast mag je gewoon NIKS, ook niet een beetje.
- de pudding is erg lekker
- eenvoudig en snel klaar te maken (ook om mee te nemen makkelijk)

Zwakke punten
- sporten is niet erg prettig erbij in de eerste weken, bij veel activiteit krijg je scheurende honger.
- de shakes en muesli is absoluut niet lekker, waardoor de variatie mogelijkheden erg beperkt zijn
- zorgt makkelijk voor obstipatie
- pudding is moeilijk te krijgen in de winkels
- vrij prijzig in verhouding met normaal eten

Modifast intensive

Review over ModiFast

Ik ben sinds maandag aan de shake k weeg nu 78 en ik wil naar 68. k ben vandaag de fout in gegaan en heb net 1 en een halve stroopwafel :(

zal dit gevolgen hebben voor me verdere gewichts verlies?

modifast

Review over ModiFast

Ik ben nu een week bezig met modifast. Ik vind de shakes en de pudding prima te eten. Ik Ik neem 3 shakes per dag maar neem tussen door wel wat fruit of rauwkost. Ik ben 3 kilo kwijt dus daar ben ik "dik" (yeah) tevreden mee.

Ik ben van plan om dit 2 weken vol te houden (ook in de weekenden) en dan over te gaan naar 2maal per dag en in de avond een lichte maaltijd.

En zo langzaam alles afbouwen.

Wat ik vind jammer dat er alleen zoete shakes en puddinkjes zijn. Ik zou af en toe ook een hartig maaltijd soepje willen hebben.

Maar ik ben tot nu toe tevreden en tja of de kilo's eraf blijven hangt echt van mezelf af. . Je moet echt je eetpatroon veranderen. (of eens in de zoveel tijd een kuurtje doen)
(yeah)(yeah)(yeah)

Sterke punten
Je valt snel af.
Je weet dat je met 3 shakes alle voedingsstoffen binnen krijgt, dus verstand op nul en eten maar.

Zwakke punten
Het vult mijn maag nauwelijks.
Het is een beetje eentonig eten.
Ik heb af en toe hoofdpijn en voel me soms slapjes

lukt niet

Review over ModiFast

hooi allemaal ik ben al 4 dagen bezig met modifast de eerste dag wat ik perfect vond viel ik 1,5 af de tweede dag haakte ik helaas af tot nu toe

wie kan mij goed raad en motivatie geven ,want ik ben wel overtuigd en geloof er wel in
groetjes maya

Sterke punten
snel en makkelijk afvallen

Zwakke punten
hoofdpijn
duizeligheid
hongerig

modifast protiplus

Review over ModiFast

ben nu 4 week bezig, s'ochends een shake (cappuccino)
10 uur een reep,
12:30 shake ( chocolade)
15 uur een reep.
als ik erg trek heb dan neem ik een extra bakje yoghurt met slimpie ranja er door,
s'avonds verse groenten met mager vlees.
de eerste week wat hoofdpijn en wat vermoeid, maar nu train ik hier 3 keer per week 1,5 uur bij, en ben 4 kg afgevallen.(hoera)
per dag zit ik tussen de 800- 1000 kcal, op deze manier gaat het iets minder snel, maar ik houd het langer vol.
6 jr geleden heb ik dit ook gedaan, ben toen in 3 mnd 10 kg afgevallen,
nu weer 10 kg zwangersschap vet weg werken.
(yeah)

Sterke punten
- lekkere shake's
- afwisseling qua repen
- bij behorende programma werkt goed

Zwakke punten
- je eigen psychische strijd.
- mis zo nu en dan een normaal plak brood met kaas

hoofdpijn misselijk en slapjes

Review over ModiFast

dat zijn de eerste dagen waar je door heen moet, dit is de 2 de keer dat ik t doe, 2 jaar geleden in 4weken 11 kilo kwijt. en nu sinds gister weer begonnen.. in t begin gaan de shakes wel , na een tijdje komen ze je neus uit. af en toe een opkikkertje ,anders ga je om.. sterkte allemaal, gaan richting de zomer...

Sterke punten
werkt snel, niet na te denken over wat je eet!shake s en dat is het

Zwakke punten
misselijk hoofdpijn, te weinig smaken best duur!

Geweldig dieet

Review over Atkins Dieet

Voor mij waarbij mijn schildklier niet werkt een prima dieet.
Met ander dieeten geen resultaten.

Sterke punten
Geen honger en je bent veel actiever en voelt je prima.
Bloeddruk prima Cholesterol 3.5 ook prima.
Geen hoofdpijn.

Zwakke punten
Voor mij geen.

Modifast

Review over ModiFast

Je komt net zo hard aan als je afgevallen bent zodra je weer wat van gewone voeding eet kom je weer bij.
De enige die er lichter van wordt is mijn portemonnee.
Doe nu koolhydraat vrij dieet voel mij prima niet duur en geen honger.

modifast intensief afvallen

Review over ModiFast

Heb modifast gedaan, 5 weken. Ben daardoor 8 kg afgevallen. Ik heb daarbij zeker 2 liter water per dag gedronken en dan af en toe en glaasje rivella light. Af en toe een worteltje. Ik heb alleen de vanille en chocolade pudding gegeten.
Ik vind het prettig werken omdat ik weet dat ik alleen maar de modifast mag per dag.
Heb wel moeite om niet de tussen doortjes te pakken. De eerste 2 weken waren redelijk moeilijk en daarna ging het goed. Weinig lust tussen door en een vol gevoel.
Nu ben ik 2 weken gewoon aan het eten en blijf mooi op gewicht. Volgende week ga ik weer beginnen om de rest van de kilo's er af te krijgen. Ik wil er graag nog 10 kwijt.

Ervaringen met het Cambridge dieet

Review over Cambridge Dieet

Als je snel wilt afvallen, en daarna weer een gezond eetpatroon wilt aanleren, is dit dieet een uitkomst.
Ik ben nu 4 weken bezig, en ben al bijna 12 kg kwijt.
Tijdens dit dieet heb ik geen honger, maar vind het wel moeilijk (vooral in het weekend) om niets te nemen.
Het vereist wel doorzettingsvermogen, maar het resultaat maakt veel goed.
Ik weet (nog) niet hoe het in de af- en opbouwfase zal gaan, maar het lijkt me ideaal.
Je maag is inmiddels wat kleiner, en je kan helemaal opnieuw "leren" eten.
Voor een ieder die het ook gaat proberen; "heel veel sterkte"

Sterke punten
-Snel resultaat
-Geen calorieen tellen
-Leert een goed voedingspatroon aan

Zwakke punten
-Je krijgt wel trek doordat je helemaal niets mag toevoegen aan het dieet.

Modifast na 9 dagen

Review over ModiFast

Bij mij werkt het!
Ik doe de intensive 3 shakes per dag en verder alleen 1 opkikker per dag.
Ik ben na 9 dagen 4.1kg kwijt! Dat gaat dus snel. Ik doe 2 weken deze kuur en dan begin ik met opbouwen. Precies volgens de richtlijnen.

Sterke punten
Makkelijk en duidelijk en heel snel resultaat!
En toch alle vitamines binnenkrijgen!

Zwakke punten
- Duur
- Eenzijdig (alleen maar zoet, niks hartigs behalve de Opkikkersoep)
- Sociaal lastig met feestjes e.d.

review

Review over ModiFast

mijn 1e week, 3,4 kilo kwijt!
mijn 2e week, 1,2 kilo kwijt. (had gezondigd op mijn verjaardag)

dus we gaan gewoon nog even door =)

de shakes in pot alleen cappuccino lekker. (s'ochtends en s'middags) & de vanille pudding is als avond eten fijn, heb je ook het idee dat je "eet"
chocolade vind ik ranzig!

de flesjes van modifast zijn wel lekkerder maar wel duurder ;)

Sterke punten
makkelijk

Zwakke punten
te weinig smaken.

Weer beginnen

Review over ModiFast

Ik heb al eerder modifast gedaan.
Daardoor ook 12 kilo afgevallen..
Denk dus ook dat ik maar weer ga beginnen ermee.

Modifast Intensive

Review over ModiFast

Vanmorgen begonnen met Modifast Intensive. Ik heb de chocolade smaak, maar kan niet zeggen dat het lekker is. Ik had h'm 3 minuten laten staan nadat ik h'm gemaakt had omdat dat op de verpakking staat, maar dan wordt de shake dik dus moet je het echt lepelen.
Vanmiddag laat ik h'm niet zo lang staan zodat ik h'm in één keer op kan drinken.
Van de week toch maar een andere smaak proberen..
Ook heb ik last van hoofdpijn, maar heb al gelezen dat meerdere mensen hier last van hebben..
Wil in totaal 7 kilo afvallen..
Ben benieuwd..
Succes iedereen!

Sterke punten
Makkelijk mee te nemen en te bereiden
Niet hoeven nadenken wat je gaat koken

Zwakke punten
Hoofdpijn
Chocolade smaak is niet lekker

mdf intensive

Review over ModiFast

Ben vandaag begonnen met modifast intensive en voel me nu goed.

Sterke punten
niet nadenken over eten
je weet waar je aan toe bent
snel resultaat
fit en energiek gevoel, meer zin in dingen

Zwakke punten
niet echt gezellig
soms moeilijke momenten

prima te doen

Review over ModiFast

ik ben maandg begonnen met modifast neem 2 shakes per dag en eet savonds gewoon avondeten ivm de kleine.ben nu al bijna 5 kilo kwijt ik kan het heel goed volhouden,en ik at echt heel veel dus als ik het kan kan iedereen het.op naar de 30 kilo

Sterke punten
smaak is goed geen hongergevoel

Zwakke punten
dat je moet bellen voor een shaker,laten ze die er gewoon bij doen

modifast,

Review over ModiFast

Ben vandaag begonnen met modifast!
Nou het is niet door te krijgen, ik heb de chocolade shake gekocht.
Zelfs met mn neus dicht zit ik nog half te kokhalsen,
Vanmiddag nog even de pudding proberen, anders is het voor mij vandaag al einde modifast.

grsharon

Zwakke punten
Vieze smaak

beginnen met modifast

Review over ModiFast

lieve mensen ik lees ontzettend veel goede reacties op modifast
zelf weeg ik na 2 zwangerschappen 2 keer zoveel als daarvoor
ik woog tussen de 45/50 en ben nu rond de 89 best veel want ik ben maar 1.53
ik zit er alleen heel erg mee dat ikstraks voor 3 personen lekker groente vlees en aardappelen sta te koken en ik het met de shake/muslie/pudding mag gaan eten
ik ben nogal gesteld op verse groente
maar ook op me gezondheid en lichaam
en dat gaat niet zo lekker
lichamelijk is het allemaal even te veel kan niet op mijn zij slapen
want dan knel ik me arm af of met de benen omhoog zitten(moet omdat ik ook al spataderen heb en me benen dus s,vonds even te rusten moet leggen)dan knel ik me benen af
en de steun is ook ver te zoeken want volgens mijn man ben ik goed zoals ik ben
ik heb 2 kids en het huishouden kan me ook niet veroorloven om duizelig te worden en dat soort zaken
dus begin ik in het weekend hoop hier ook een beetje me steun te vinden aangezien iedereen hier voor het zelfde doel is

succes iedereen en heel veel sterkte

review

Review over ModiFast

Ik ben dinsdag begonnen met protiplus 3.2.2. (ik kon maandag niet beginnen want mijn bestelling was nog niet binnen)
Dit lijkt mij namelijk een ideaal dieet, 3 dagen streng, 2 dagen minder streng en 2 dagen "normaal". Ik denk dat ik het zo goed vol kan houden.
Ik had me er op voorbereid dat de shakes en repen niet lekker zouden zijn, maar het valt me heel erg mee! Ook neem ik 's middags en 's avonds een bakje yogurt en groenten zoals staat aan gegeven.
Ik vind het wel jammer dat er maar 2 smaken shakes en puddings zijn, ben bang dat het snel eentoning wordt. Ik hoop ongeveer 8 a 9 kilo kwijt te raken met dit dieet.

Dinsdag heb ik 's middags 3 crackers gegeten met smeerkaas omdat ik eigenlijk een lunch had op mijn (die niet door ging) dus ik had geen shake mee genomen.
Vanmorgen stond ik op de weegschaal en zag ik dat er al 1,1 kilo vanaf is!
Helemaal leuk, het heeft dus zin!
Zaterdag ga ik uit eten dus zaterdagochtend en middag neem ik ook gewoon shake om het te compenseren. Ben benieuwd wat de weegschaal maandag aangeeft!

Succes iedereen!

Niet afgevallen deze week

Review over ModiFast

Hoi allemaal,
Wie kan er een verklaring geven dat ik deze week geen gram ben afgevallen?
Leef op 3 shakes/pudding/muesli, koffie met melk, thee, bouillon, 1,5 liter water soms om de lekkere trek te stillen een zakje modifast chips of een modifast crusty snack.
Blijf zeker onder de 1000 kalorieen zitten.
Ik begrijp er niets van, ben toch echt serieus bezig maar dit motiveert niets.
Ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat ik verkeerd doe.

heh? nu is er wat vreemds aan de hand? wie weet wat?

Review over ModiFast

zoals ik vertelde was ik afgelopen zondag 1.4 kwijt en stond ik op 74.7. maandag ben ik gaan sporten, savonds een kwartiertje rennen, dinsdag een kwartiertje rennen en woensdagochtend stond ik op de weegschaal 74.4. TOP!

woensdagavond niet gerend, want ik ging naar de schoonheidsspecialiste, gisteravond ook niet gerend.

alle dagen heb ik gewoon gemodifast overdag en savonds een rauwkostsalade, verder koffie, thee, water etc ect. ook elke dag 2 pillen fatburner, behalve donderdag want toen was ik het vergeten. donderdagavond heb ik 1 schep pasta gegeten met saus (die nieuwe van bertolli uit pak met gehakt courgette paprika). gisteravond een kramp in mijn buik en helemaal opgezet. niet normaal meer. vanmorgen stond ik op de weegschaal.....en....

75.0

nou breekt mijn klomp. hoe kan dit? ben ik dus aangekomen door die ene schep pasta?

wie o wie kan mij vertellen wat hier aan de hand is?

modifast

Review over ModiFast

Ik ben vandaag begonnen met het modifast dieet. Ik weeg 87 kilo en ben 1,65m lang. Te dik dus.. Ik wil in totaal 22 kilo afvallen.. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vandaag heel veel moeite had met dieet en dat ik het totaal niet lekker vond! De shakes smaakten absoluut niet en toen heb ik dus maar de chocoladepudding gehaald. Jammer genoeg was de pudding ook niet geweldig. Na 3 happen wou ik het bijna opgeven en heb toen maar een wortel gepakt en ben dat gaan eten.
Heeft iemand tips hoe ik het misschien smakelijker kan maken, want ik moet echt afvallen. Ik ga in de zomervakantie met vriendinnen naar Turkije en ik wil gewoon voor een keer niet de dikste van de drie zijn..

Sterke punten
Niet opgegeven
Veel water gedronken

Zwakke punten
Niet lekker
Energieloos

de eerste week

Review over ModiFast

zo vandaag de 1e dag vd de 2e week. Vanmorgen woog ik 74.7! Dit stimuleert zeg! Daar waar k vanmorgen voor t wegen dacht ik ga echt niet sporten motiveert t gewichtsafname dit dus wel...op naar d gym!

Gisteravnd een kipburger vd lidl met een bakje italiaanse salade vd ah.

Nu eerst ff yoghurt , koffie water er 2 pillen fatburner innemen en on we go for anothwer week!

Nog 4.7 kilo te gaan... Succes allemaal

7e dag

Review over ModiFast

hi, mij even niet gemeld, maar t gaat nog steeds goed!

gisteren had ik even een "geen sonje/modi dag", alhoewel... overdag heb ik ontbeten met een kofiie verkeerd, lunch 1 witte/melk choco, savonds een italiaanse salade klein bakje van de ah met een half kopje tomatengroente soep, bij de koffie een halve bossche bol en in de loop vd avond een handje chips (tja, tis zaterdag).

vanmorgen heb ik ontbeten met een magere yoghurt met een beetje orangejus erin, koffie verkeerd, een ei en glas water.

afgelopen vrijdagochtend woog ik 75,2 en vanmorgen 75.0

in totaliteit ben ik sinds afgelopen maandagochtend 1,1 kilo afgevallen. helemaal super!

elke dag ga ik 10 minuten op een thuisstep en op maandag 1 uur in de gym naar bodypump.

als t zo doorgaat ben ik eind janauri de 4 a 5 kilo kwyt wat ook mijn streven is!

het gewicht zit bij mij aan mijn billen en bovenbenen. heeft er iemand misschien nog tips of trics voor bepaalde oefningen?

verder ben ik sinds vandaag ook aan de modifast fatburner gegaan, kijken of het nut heeft. ik neem 2 pillen in bij ontbijt met water. ben benieuwd, ik lees verschillende ervaringen. wie heeft er ervaring met dieet in combi met fatburner?

3e dag

Review over ModiFast

hallo allemaal, ik zit net sbs te kijken en ze hebben t over kaas. Helemaal top, hier zitten dus geen koolh in. Vandaag gng t best ok. Vanmorgen koffie met warme melk, tussen de middag 1 plakje grilham en 1 plakje jonge kaas, koffie, hele dag door water, vanavond 1 gehaktbal met komkommer. Vanavond een fles water met limosiroopje er doorheen en 1 koffie met warme mellk. Heb 10 min gecrosstraint en 20 min gestept. Morgenochtend weer op weegschaal...

Heel veel succes iedereen!!!

2e dag

Review over ModiFast

hoi, vandaag 2e dag.

ik moest vandaag werken en heb mezelf ingeprent minder vaak even gezellig te gaan zitten met collega's. vanmorgen vroeg 1 koffie, zwart. tussen de middag een wit/melk chocoreep van modi en vanavond een koffiefrappe drankje. verder heb ik een fles spa gekocht en deze met water gevuld 2x, heb er stiekem een klein beetje limonadesiroop doorgedaan voor de smaak. verder heb ik bij xenos de lycheedrankjes gekocht. heerlijk om even tussendoor op te drinken, puur voor de smaak in je mond.

moet ook wel toegeven dat ik een droge mond heb door de modifast.
ik heb een stepapparaat in huis en tijdens het eten van het gezin zet ik het apparaat naast de tafel en ga gedurende de tijd dat zij eten (ongeveer 15 tot 30 mintuen) steppen. flesje water erbij en je let niet meer op hun eten. daarna douchen en op de bank mijn "diner"verorberen.

merk dat dit mij door het avondeten heen trekt. vanmorgen op de weegschaal was ik 75,8 (maandagochtend 76,1)

hoofdpijn en flauw gevoel

Review over ModiFast

Ik ben gister begonnen met Modifast intensive. Ik heb niet hele erge honger, maar wel heel de dag hoofdpijn en een flauw gevoel. Heb liters water gedronken waardoor ik wel elk uur naar de wc moet! Ook s nachts! Dus ik neem nu nog een cola'tje light en daarna niks meer in de hoop dat ik er vannacht niet zoveel uit hoef...
Ik heb nog niet op de weegschaal gestaan omdat ik de week wil afwachten...
Ik hoop dat ik 12 kilo kan afvallen met Modifast. Ben heel erg gemotiveerd maar hoop toch wel dat mijn hoofdpijn verdwijnt in de loop van de week, want anders weet ik niet of ik het ga volhouden. Iemand anders ook zo'n last van hoofdpijn?
Ik vind de shakes, zeker de aardbei, echt niet verkeerd. De pudding is alleen te doen als het echt heel koud is, dus deze laat ik zeker een half uur bereid in de koelkast staan.

Iedereen heel veel succes!

Sterke punten
Shakes goed te doen
Snel te bereiden
Niet duur

Zwakke punten
Hoofdpijn!
Nare smaak in mijn mond

dag 2

Review over ModiFast

Dag 2 ennn er is 1,2kg vanaf yessss
Had t heeeeel moeilijk gister avond wou t bijna opgeven
Gelukkig heb ik me sterk gehouden.
Nog steeds niet veel mensen die ermee beginnen.. :(
?
Gr daisy

Sterke punten
Snel resultaat

Zwakke punten
Vieze smaak in me mond

nieuwe start

Review over ModiFast

Vandaag begonnen met een start gewicht van 106,4
Er moet zo'n 30 a 35 kg af dus we gaan er voor!!
Heb t wel s gedaan maar kon t niet volhouden toen
Maar nu ga k er helemaal voor!!
Zijn er nog meer mensen die vandaag gaan beginnen?
Xx daisy

Sterke punten
Gemakkelijk je hoef niet na te denken wat je eet

Zwakke punten
De eerste 3dagen zijn t moeilijkst

Werkt goed!

Review over ModiFast

Nu mijn 5e modifast dag gehad en ben erg tevreden. Ik neem twee shakes per dag en eet 1 ' gezonde' maaltijd. Ik wissel ontbijt-lunch-dinner af.
Werkt prima! Geen hongergevoel, na een shake zit ik echt vol. De shake (aardbei) is nog lekker ook!
Ook op ' mijn' manier ben ik nu al 3 kg kwijt....een aanrader dus!

Sterke punten
Gevoel dat je echt vol zit

Zwakke punten
Geen afwisseling

Hoi

Review over ModiFast

Hoi allemaal, ik ben nu bezig met mijn vierde dag Modifast Intensive en het valt me niet mee. Ik heb de hele dag door trek en merk dat ik s avonds toch wel met erge honger naar bed ga. Na 4 dagen ben ik maar 200 gram afgevallen . Hoe kan dat? Ik lees hier van mensen dat ze binnen een paar dagen gemiddeld paar kilo kwijt raken. Ik eet er ook echt niks bij. Alleen een kopje bouillon s middags en als ik erge trek heb s avonds.\\r\\n\\r\\nIemand nog tips om die ontiegelijke trek en honger te stillen ?

Sterke punten
Makkelijk te bereiden.\\r\\nHoef er niet meer aan te denken wat ik zal gaan koken.

Zwakke punten
Honger\\r\\nHoofdpijn\\r\\nWeinig variatie\\r\\nBest wel duur

niet zeuren gewoon doen

Review over ModiFast

prima vol te houden eerste week 12 kilo eraf dus nog ff doorgaan

Streefgewicht 70 kg (nu 80 kg)

Review over ModiFast

Ik weeg op dit moment net over de 80 kg en dat is echt veel te veel!
Een maand geleden heb ik een weekje modifast gedaan (pudding), na 1 week was er 3,5 kg af. Maar door allerlei drukte met werk en studie is het erbij ingeschoten.

Nu is er wat meer rust en wil ik weer beginnen. Mijn streefgewicht is 70 kg (bij een lengte van 1.78). Hopelijk ben ik met de kerst (nog 6 werken!) al een flink eind op weg.

In mijn kledingkast hangen zoveel leuke dingen die ik niet meer aan kan, het is gewoon belachelijk.

Dus, modifast, discipline, veel drinken en een appel als er echt nood is.

Ik houd jullie op de hoogte,

Jini

Sterke punten
- makkelijk, d.w.z. niet nadenken
- prijs

Zwakke punten
- eentonig
- niets te kauwen

gaat goed

Review over ModiFast

ben vandaag inmiddels vier dagen bezig met modifast intensive,
de eerste twee dagen was moeilijk vol houden, maar toch doorgezet,
vandaag was ik toch erg nieuwschierig en gekeken op de weegschaal
en ben in 4 dagen 4,3 kilo kwijt. Ben ik erg blij mee.
Ik begrijp dat het met name vocht zal zijn nu in het begin en dat het straks ook minder snel zal gaan. Maar vindt het erg fijn zo snel te kunnen zien dat het ook voor mij werkt.
succes iedereen!

Sterke punten
makkelijk te bereiden, vereist weinig denk werk
veel verschillende smaken
het doet snel zijn werk

Zwakke punten
je gaat er van uit je mond ruiken
paar flauwe momenten op een dag

Update :) na 2 weken

Review over ModiFast

Hallo,
Ik ben er even weer om te laten weten dat het nog steeds goed lijkt te gaan met mijn Modifast dieet! Ik voel me fitter, kan mijn laarzen weer tot boven aan toe dicht doen en heb meer energie. In de eerste week ben ik 6,2 kilo afgevallen, dat was voornamelijk vocht. De tweede week nog eens 2,2 kilo, dit is een realistischer beeld van wat ik per week af kan vallen. Het totaal is in elk geval wel 8,4 kilo, en ik kook gewoon voor mijn mannetje, soms heerlijke dingen, en zit met hem aan tafel te eten. Ik hoop dat het jullie ook zo goed vergaat :) zet 'm op hoor! Over 3 weken ben ik weer bij de verpleegkundige om te wegen, ik hoop dat ik mijn streef dan bereikt heb...

groeten,
Rita

Goed te doen

Review over ModiFast

Ik ben sinds 6 oktober bezig met Modifast. Zit dus nog in de eerste dagen. Ik zou er zelf nooit aan begonnen zijn, maar volg het via een obesitasprogramma in 't ziekenhuis. Daar wordt aangegeven dat je het niet langer dan de aangegeven 3 weken moet doen tenzij je bloed laat prikken en door je huisarts laat controleren of alles nog in orde is. Onze dietiste gaf aan dat suiker (fruit e.d) uit den boze is, omdat je met modifast je lichaam dwingt over te gaan naar vetverbranding. iedere keer dat je dus suiker inneemt moet je die omschakeling weer doen (net als de eerste dagen). Na 4 weken ga ik er bij sporten. Ik mag 3 x daags een shake en bij lunch en avondeten 100 gr rauwkost en een kop bouillon. Niet tussendoor, en ook niet 200 gr 's avonds als ik 's middags niets heb gehad: mijn maag moet krimpen. Ik zit braaf tegenover mijn man met mijn shake, vandaag heb ik pannenkoeken voor hem gebakken... wel moeilijk, maar ik merk nu pas hoeveel er ongemerkt toch naar binnen ging voorheen!! Ik probeer mij niet te wegen totdat ik weer bij de kliniek moet komen (over 4 weken) dan is de verrassing het grootst :) maar mijn man mag wel zien hoeveel ik afgevallen ben, dan kan hij 't bijhouden. En we nemen wekelijks foto's. Het programma duurt 2 jaar... dus ik hoop mooi te kunnen zien dat ik dunner wordt aan de hand van die fotos'...

succes allemaal hoor!!

Mevr.

Review over ModiFast

Ben nu twee weken bezig, samen met mijn man.
Wij zijn enorm enthousiast. Het enige moeilijke is het niet drinken van alcohol,
dat is waarschijnlijk ook de reden waarom we moeten lijnen.
We gaan zeker nog een week of 4 door en dus ook meteen alcoholvrij.
Top.

pff

Review over ModiFast

hoi joya ik vind je geen zeurpiet ik heb 2 dagen geprobeert 3 shakes per dag allebij de dagen heb ik s,avonds opgegeven en gewoon broodjes gaan smeren want ik kon gewoon niet ik ben nu weer op een normale manier aan het lijnen
ben benieuwd hoe het met die pudding en muesli gaat

vandaag begonnen

Review over ModiFast

nou nou ik was heel goed begonnen nu heb ik het verpest heb nasi sate stokjes en kroepoek en chips en special k mini break 8ter elkaar naar binnen gepropt kon het niet meer morgen nieuwe poging doen :-(

vandaag begonnen

Review over ModiFast

ik ben vandaag begonnen met mondifast ben al 2 en halve mnd gewoon aan het dieeten en 7 kilo kwijt moet er nog 19 om op mn steef te komen ben benieuwd ik schrijf volgende week het resultaat

lastig

Review over ModiFast

Hoihoi,

Ik ben vandaag bezig met dag 5 van Modifast maar ik vind het erg zwaar! En ook allemaal totaal niet lekker en dat maakt het misschien nog wel zwaarder.
Ik moet wel zeggen dat ik al 2.5 kg wel afgevallen ben maar toch weet ik niet of dit de juiste manier voor me is. Hoe ik het anders moet doen weet ik ook niet hoor want ik eet altijd gezond en niets tussen door maar val geen gram af. Ik ga nog door tot 2 weken en zie wel waar we dan beland zijn. Hoop voordat me man over 2 maand terug komt nog wel wat kilotjes te verliezen.

Zwakke punten
smaakt niet lekker
duizelig
moe

10 kilo kwijt in een maand

Review over ModiFast

Hallo allemaal,

Een maand ben ik aan het "modifasten" gegaan, ik moet en ik zou snel afvallen wat ook erg goed is gelukt!
Echter heb ik heel wat problemen gehad, ik was continu aan de diarree, ook met de aangepaste modifast, zodat ik ook vast voedsel binnen kreeg. Wanneer ik de shake nam kon ik direct naar de wc rennen, erg vervelend zeker op het werk.
Omdat ik meer op het toilet zat als ergens anders ben ik veel afgevallen, later kreeg ik ook duizelingen, flauwvallen etc.

Ik hou het nu bij 3 keer per dag normaal eten, thee, water, koffie zonder melk en suiker en dit werkt net zo goed!

Succes voor degene waarbij het wel werkt.

Sterke punten
snel afvallen

Zwakke punten
Diarree
Duizeligheid
Flauwvallen

Modifast shakes

Review over ModiFast

Ik ben eerder een keer goed af gevallen ,nu sinds vandaag weer begonnen met 3 shakes per dag.

Sterke punten
makkelijk
afgepast
snel klaar
niet duur
je weet dat het snel werkt als je je aan de regels houdt,

Zwakke punten
stinkt uit je mond
is soms ongezellig met eten ,lunchen etc.
eentonig.

laat

Review over VitaMust

Wanneer komt mijn bestelling.
Vorige week hebben jullie het geld ontvangen.

Sterke punten
goede produkten

Zwakke punten
bezorging is altijd laat

Ik ben maar 2kilo in 2 weken afgevallen dat is veel minder dan ik verwacht had

Review over ModiFast

2kilo in 2 weken . IK had er veel meer van verwacht, terwijl ik gigantisch veel gewandeld Kortom ik heb er niets aan gehad. Ik had veel sneller resultaten verwacht aangezien ik overgewicht heb. Hoe kan dit?

Zwakke punten
Er gebeurd helemaal niets , met een gewoon dieet zou ik meer afgevallen zijn

vandaag begonnen

Review over ModiFast

Hoi allemaal,
Ikben vandaag begonnen met modifast intense nou ben benieuwd mag er wel 15 kilo af.
Ik vind de shakes wel te doen eingelijk niet echt vies.

voordelen en nadelen tijdens 1e wk

Review over South Beach Dieet

Ben nu mijn tweede week in gegaan en bevalt op zich best goed (2kg eraf, maar daar geloof ik niet echt in, aangezien je mag eten als een carnivoorgeworden konijn is het logisch dat je afvalt).

Ik vraag me alleen af hoe goed het is voor je cholesterolgehalte om elke dag een ei (soms twee) te eten?

Sterke punten
Natuurlijk denk ik nog wel aan koekjes ed, ik heb er alleen lichamelijk geen zin in/drang naar.
De voordelen, er is nog best veel waaruit je mag kiezen om te eten. En geen drang hebben naar eten is ook erg fijn!

Zwakke punten
Soms voel ik me erg slap en zwakjes, heb het idee dat spieren verzuren tijdens het (te hard) fietsen.

Perfecte methode voor het kwijtraken van die extra kilo's!

Review over ModiFast

Na veel positieve geluiden in mijn omgeving toch maar besloten de Modifast methode te proberen bij het afvallen. Hiervoor eigenlijk nooit 'echt' gedieet, wel geprobeerd de snacks te laten staan en niet te veel verzadigd vet binnen te krijgen. Alleen werkte dit niet meer om de kilo's eraf te houden, daarom maar besloten een poging te doen. Ben nu twee weken bezig en ik ben 5 kilo kwijt. Wil 8 kilo kwijt en dat gaat wel lukken met de komende week er nog bij en daarna weer rustig een gezond voedingspatroon opbouwen. Vind het al met al een goede manier om de extra kilo's kwijt te raken, ik heb geen honger, de shakes zijn makkelijk en relatief 'lekker'.

Sterke punten
Makkelijk in gebruik
Redelijke variatie qua shakes/muesli/pudding
Geen honger

Zwakke punten
Je gaat uit je mond stinken, maar dat krijg je door de afbraak van vet (dus is een goed teken, maar wel lastig in de sociale omgang)
Alle producten hebben een specifieke nasmaak waar ik niet echt aan kan wennen

modifast

Review over ModiFast

vandaag begonnen met modifast, nog wel ontbeten , daarna de lunch en avondeten modifast shakes... Wil het intensive programma volgen, weeg nu 86,7 kilo en wil toch wel naar de 65-70 kilo.. Over 4 weken begin ik met sporten (wegens verbouwing sportschool) dus hoop dat wel al een klein eind op weg te zijn.. mijn streven is om in 4 weken zo'n 7 kilo af te vallen...

ga zeker proberen om veel water erbij te drinken,,,, genoeg komkommer in huis om tussendoor evt bij te snoepen...

heel benieuwd of t wat is...

iedereen succes !

Gestart

Review over ModiFast

Ben vandaag begonnen met 3 zakjes modifast....Jaren geleden heb ik dat ook gedaan en ben er toen 30 kg mee afgevallen....deze keer hoef ik niet zoveel.....maar 20 pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!

Ben eens benieuwd, ik zeg maar zo......leef bij de dag.......stap voor stap, dag voor dag.
Iedere dag dat ik het volhou is al goed. En mocht ik een keer in de fout gaan, morgen weer een nieuwe dag!

Nou hele wijze woorden, maar ik weet hoe moeilijk het altijd is........we hebben levenslang!

Prettig om verhalen te lezen van jullie.

grtz,
Butterfly

modifast, tot nu toe weinig effect.

Review over ModiFast

Ik ben nu ruim 1 week bezig met modifast. Omdat ik nogal veel af moet vallen en dus erg lang aan de modifast zal moeten, vervang ik alleen mijn ontbijt en lunch door modifast. Verder gebruik ik op de hele dag niets als af en toe een stukje komkommer of een mandarijn (max 3 per dag).
Het avondeten probeer ik vetarm te maken door alleen kip met wokgroenten of met het gezin mee-eten maar dan de helft van wat ik gewoon was.
Helaas heeft het na 1 week maar een kilo gewichtsverlies gegeven. Het kan zijn, omdat ik al geen grote eter ben, of omdat mijn lichaam in de spaarstand gaat, zoals bij elk dieet.
Ik gebruik op dit moment de vanille en caramel pudding. Als je deze flink opklopt met een staafmixer, dan lijkt het net bourbonpudding. Lekker dus.
De muesli-aardbei heeft een echte modifast smaak en is moeilijk zonder kokhalzen weg te krijgen.

Sterke punten
Je hoeft niet na te denken wat je eet.

Zwakke punten
- Als je alleen modifast gebruikt, heb je niets warms te eten
- mond heeft niets te kauwen.
- Ik heb de hele dag trek.

bijna op mijn streef dankzij steun van de weegclub

Review over Weegclub

Ben sinds 4 april 2008 bij de Weegclub een heerlijke club met mensen die luisteren en zo nodig motiveren om door te gaan. Dat is met een schildklier die niet zo best wil af en toe best nodig.
Ook zijn er weegdinnen die me bewust hebben gemaakt waarom, wanneer en hoe ik eet...............
Zo langzamerhand gaat het steeds beter en het is voor het eerst dat ik een beetje hoop heb dat ik nu niet weer aankom en dat mijn ?di-eetpatroon een leefwijze is geworden.

Sterke punten
Men luistert dringt niets op en laat ieder dat doen waarvan hij/zij denkt dat het goed is.
Vraag je om raad dan krijg je die, ziet iemand dat het niet goed gaat dan krijg je advies. Wil je daar niets meedoen???even goede vrienden.
Heb je een virtuele schouder nodig dan is tie er of je krijgt een "knuffel"
Kortom een leuke "club" mensen.

Zwakke punten
??????

weegclub

Review over Weegclub

Ik ben sinds 1 jan. 2008 lid van de weegclub. Omdat ik wilde stoppen met het eten van suiker en omdat ik wist dat miij dat niet alleen zou lukken had ik mij aangemeld.
30 jaar geleden was het mij ook al eens gelukt om geen suiker meer te eten maar daarna kon ik het niet meer oppakken.
Dankzij de weegclub is het mij dit keer meteen gelukt.
Ik raakte verslaafd aan de weegclub en kwam zo moeiteloos van mijn suiikerverslaving af.

Juist de positiviteit van iedereen is iiets wat mij heel erg aanspreekt. Iedereen doet het op haar/zijn manier en in haar/zijn tempo en niemand doet het fout.
We zijn volwassen mensen met soms behoorlijke problemen. Dan is afvallen even niet meer belangrijk maar wel positieve steun.
Bovendien zorgen we zo, dat de emotionele eters onders ons niet kilo's aankomen in zo'n moeilijke tijd.

Als we elkaar in levende lijve ontmoeten, ontmoeten we echte vrienden.
Ik ben Ellen ontzettend dankbaar voor het opzetten van deze club. Verder steken zij en verschillende andere mensen kosteloos veel tijd in de site.
Ik draag ze op handen.

Zwakke punten
Erg verslavend voor mensen die daar gevoelig voor ziijn.

20 kilo kwijt dankzij Weegclub

Review over Weegclub

Sinds anderhalf jaar ben ik lid van de weegclub. Het is een hele gezellige groep mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: Afvallen!
Ieder doet dat op zijn eigen manier en wordt daar ook zeer zeker bij in zijn waarde gelaten. We steunen elkaar en wisselen onze meningen met elkaar uit. Daar kan je zelf de dingen uit halen die voor jou goed zijn en die je in je leefschema wil inpassen. Het is een club waar je echte vrienden vind die je steunen door dik en dun. Met de steun van mijn medeweegvriendinnen ben ik inmiddels 20 kilo afgevallen. Super toch? Ik ben er in elk geval heel blij mee. De weegclub is er voor iedereen die niet lid wil worden van een dure club of sportschool maar gewoon wat steun willen hebben van andere mensen die ook aan het afvallen zijn. Want alleen Samen zijn we sterk!

Sterke punten
Elkaar steunen in goede en in slechte tijden

Zwakke punten
geen enkele

miss

Review over Weegclub

Ben al een tijdje lid van de weegclub, met veel, veel plezier.
Je bouwt een hechte band op met je mede weegdinnen, die je op een leuke manier advies geven hoe je het beter kunt doen.
Ook is het contact zelfs zo, dat je ze persoonlijk leert kennen.
Vind het een hele, lieve warme site, en ben er al bijna 5 kilo door kwijt!
Het werkt dus wel!


Liefs
Pambertje

Sterke punten
Gezellig, gezond bezig zijn, en super leuke weegdinnen!

Zwakke punten
Voor mij eigenlijk geen!!!

mevr.

Review over ModiFast

Voor mij het beste en makkelijkste dieet om snel en veel af te vallen.
Van ma. t/m vr. neem ik 3 shakes per dag en in t weekend eet ik normaal, wel met mate en gezond. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je t makkelijker vol houdt.
Na 2 weken, dus 2x 5 dagen, al 5 kilo afgevallen, ik wil er nog 10 kwijt en trek daar een maand voor uit.
Ik heb alleen de eerste 2 dagen een hongergevoel gehad, maar ik heb gemerkt dat echt veel water drinken helpt tegen een slap en/of duizelig gevoel.

Sterke punten
Je houdt tijd over en hoeft verder niet na te denken over wat je mag eten.
Ik vind de prijs ook meevallen, je kunt Modifast al kopen voor ca. 18 euro per pak, dus 6 euro aan eten per dag is niet erg veel.

Zwakke punten
Jammer dat er niet meer smaken bestaan, ik denk bijv. aan mango, kersen, citroen, caramel.

Online afvallen bij de weegclub

Review over Weegclub

De weegclub is een prima manier om gemotiveerd te blijven tijdens het afslanken. Elke week geeg ik mijn gewicht door en dat motiveerd echt om door te gaan.

Sterke punten
Gewoon een heel vriendelijke club met een goede sfeer.

Succes voor langere periode!

Review over Weight Watchers

Door de Weight Watchers ben ik meer dan 25 kilo afgevallen!

Toen ik begon met de Weight Watchers woog ik veel te veel en at ik alle verkeerde dingen. Door de boekjes die ik geleend had (ik heb niet de cursus zelf gevolgd) ben ik in gaan zien door welke voedselproducten je aankomt. Daar vallen ook etenswaren onder waarvan je het helemaal niet verwacht. Wist je bijvoorbeeld dat een broodje gezond bijna net zoveel calorieen bevat als een bak patat?

Doordat je meer kennis hebt van wat je eet, eet je een stuk bewuster zodat je minder calorieen binnen krijgt. Het heeft me daardoor ook geen enkele moeite gekost om 25 kilo af te vallen en eraf te houden (al volg ik nu al 4 jaar geen Weight Watchers meer).

Ik raad dit dieet dan ook iedereen aan!

Sterke punten
- Afvallen op de lange duur
- Geen honger gevoel
- Flexibel doordat je 'punten' kunt schuiven tussen dagen

Zwakke punten
- Die cursus die ze aanbieden zal wel niet goedkoop zijn

reacties:

Review: Modifast

Nee maar mijn mail is [email protected]! Verwijder straks wel mijn reactie :-)

Review: modifast over

Sorry mensen ze zijn verkocht succes met afvallen verder

Review: positief

hoi linda;ik heb een doe hard lopen 3 keer in wk,verder 2,5l water pr dg

Review: positief

hoi linda;ik heb een doe hard lopen 3 keer in wk,verder 2,5l water pr dg

Review: positief

thanks Linda succes jij ook,blijf grmotiveerd als komt goed !

Review: mooi resultaat

Hoi,

Grappig om te lezen want ben nu ook 11 dagen bezig en 4, 5 kilo afgevallen.. en vervang ook 3 maaltijden. Nog 20kilo te gaan pfff.
Maat goed van je en ga zo door.

Review: Hoevee heb ik nodig ?

Hallo Linda !

Meestal staat het wel op de pot hoeveel je nodig hebt per shake.
Met een verpakking van 9 zakjes doe je 3 dagen, dus ik denk dat je met een pot ook zoveel dagen voor shakes hebt.

Succes !

Review: Here I come Modifast !

Hallo Lisa,

En hoe gaat het tot nu toe ? :)

Khloe

Review: Here I come Modifast !

Heeei Lisa !

Ja de eerste 3 dagen zijn het zwaarst... ik had ook hele erge hoofdpijn en hongerrrrrr maar nu vergeet ik af en toe zelfs een shake te nemen je lichaam raakt eraan gewend...gelukkig haha

Ja ik sport ongeveer 4x per week erbij, maar dan neem ik daarvoor wel een stukje komkommer ! Sinds maandag weer 1 kilo kwijt, begin nu wel resultaat te zien ! :)

Succes you can do this !

Groetjes Khloe

Review: koffie met suiker en melk en modifast

Ik vind de normale zoetjes ook vies omdat ze nogal chemisch smaken. Ik gebruik daarom nu zoetjes van het merk Nevella. Zitten in gele verpakking en te koop bij de AH. Nevella is een natuurproduct en smaakt bijna net als echte suiker.

Review: net begonnen

Succes meiden! Ik ben al 2 weken bezig en 5 kilo afgevallen. Ik ga nog een week door en dan rustig afbouwen. De shakes vind ik op zich binnen te houden, ook al komen ze me nu langzamerhand wel de keel uit... De vanille pudding leuk ik altijd een beetje op met kaneelpoeder en kleine blokjes appel. Voor alle producten van Modifast zet ik eerst het water half uurtje in de vriezer, dan is het stukken 'lekkerder'. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen om de strijd tegen de kilo's aan te gaan!

Review: net begonnen

Maak de shakes met ijskoud water en maak het wat dunner tot het meer op chocomel lijkt! Scheelt mij een hele hoop

Review: net begonnen

En tegen de klonten: het kost wat extra werk, maar ik doe eerst het water in een kom en klop de poeder via een zeef er doorheen. Helemaal geen klonten!

Review: nieuwe jaar goed begin

Ik ben ook vandaag begonnen!!Ik moet ook minimaal 10 maar liefst 15 kilo afvallen.Ik ben eerder 6 kilo kwijt geraakt in 4 weken,maar was niet gemotiveerd.Nu wel!!Succes

Review: nieuwe jaar goed begin

Ik doe het niet helemaal zoals aangegeven staat.Ik neem overdag de shakes en repen en eet 's avonds gewoon mee.Dus het gaat niet zo snel.Ben nu 1 kilo

kwijt.(ik doe een andere Modifast dan jij denk ik...ik doe de protiplus)Toen ik het wel deed zoals het moet viel ik de eerst week 2.5 kilo af.Maar ik denk dat ik het op deze manier langer volhou.En het hoeft niet snel te gaan...misschien is het dan blijvend;)Hoeveel ben jij kwijt?Groeten.

Review: Hoeveel in 3 weken?

Hi Katie,

Het is heel erg verschillend per persoon hoeveel je afvalt.
Hoe meer je weegt hoe meer je kwijt raakt. Weet niet hoeveel je weegt nu?
Gemiddelde raak je de 1e week 2 tot 4 kg kwijt, waaronder 2 kg vocht is.

Succes met modifast!!

Gr. Mac

Review: Vraagje.

ja hoor dat wil
ik nu bijna 33 kilo ik eet er nu snack a jacks bij
succes

Review: MODIFAST - het werkt echt! :-)

Hoi Petra,

Wat goed zeg dat het jouw ook zo goed bevalt. Ben je al veel kwijt?
De muesli vind ik idd. niet zo lekker, dus vandaar...alleen toen ik jouw berichtje las had ik ze net verkocht aan mijn buurvrouw...op marktplaats staan ook nog veel soorten modifast te koop, misschien zit er voor jouw iets tussen? Op www.truus.nl kun je nu de modifast met 15% korting bestellen.

Review: Modifast over

Hoi Cora,

.
Ik heb nog aangebroken verpakking van :
Vanille Milkshake 3 zakjes
Banaan Milkshake 7 zakjes
Caramel Pudding 8 zakjes
Ik woon in Rotterdam

Review: Modifast over

Voor euro 20,00 mag je ze hebben.

Review: Modifast over

Dat is goed hoor, geen probleem!
Succes met het lijnen :-)

Review: Modifast over

De pakken zijn allemaal weg nu.

Iedereen succes met die geweldige dieet !

Review: Hoeveel afvallen?

Beste Eefje,

Het lijkt mij haalbaar om in 6 weken 10kg af te vallen met modifast. Wel zal je doel eerder bereikt worden als je erbij sport.

Succes!

Review: Hoeveel afvallen?

Dat is fijn om te horen! Ik hoop dat het gaat lukken. Denk dat ik er dan maar wel bij ga sporten. Bedankt voor de snelle reacties!

Review: 7 dagen verder

Hallo Sarah,
Leuk om weer een verhaal van u te lezen. En super dat het helemaal goed gaat.
Ik ben zelf ook maandag begonnen voor de 2de keer. 3x daags een shake en gaat gelukkig ook goed. Heeft u al eerder modifast gebruikt?
Groetjes Ilona

Review: 7 dagen verder

Hey Ilse,
Bedankt voor je berichtje. Het is toch leuk zo'n forum zo steun je elkaar wel :)
De eerste keer dat ik begon was begin september vorig jaar 3x op een dag een shake. Ben eind december gestopt i.v.m. kerst enz :). Ben toen niks aangekomen. Half februari ben ik weer begonnen alleen dit ging niet zo goed steeds duizelig en hoofdpijn enz. De internist raden mij aan om even een half jaartje te stoppen. In deze tussen tijd ben ik 5 kilo aangekomen. Maar de eerste kilo's die je weer aankomt is vocht. Ik vond het erg mee vallen, omdat ik gewoon weer avondeten en brood at. Ik zit onder begeleiding van het ziekenhuis, daardoor kan ik de modifast langer gebruiken dan een maand. Ik wens je heel veel succes en tot schrijf ze :)

Review: Begonnen met Modifast

Je kunt als hartig hapje natuurlijk een calorie-arm soepje nemen met lekker veel peper erbij, Maggi Opkikker bijvoorbeeld. Of een augurkje, ook lekker. Of even smokkelen en genieten van de smaak van een halve pinda. ;))

Review: modifast lange termijn

Ook ik ben heel benieuwd hoe het gaat na het afbouwen. Ben zelf met modifast intensive bezig en wil binnenkort afbouwen. Mag je ook ipv beginnen met lichte avondmaaltijd beginnen met bijvoorbeeld lichte lunch.
Hoelang hebben jullie gedaan over de afbouw+opbouw en hoeveel ben je aangekomen???

Review: Vraagje

Beste Daphne,

Aangezien je modifast gewoon in je supermarkt, kruidvat, de tuinen, de drogist e.d. kan krijgen lijkt het me logisch dat je er gewoon zelf aan kan beginnen.
Dietisten kunnen het je aanraden.

En als je moeite hebt met het volhouden van een dieet raad ik je modifast intensive af aangezien je hier wel discipline voor moet hebben.

Review: misselijk van de shakes

Hi Cindy,

Op de site van Modifast zeggen ze ook dat je tijdens de modifast intensive kuur wél een tomaatje en/of komkommer mag hebben. Maar ik zal dan geen salade nemen.

Anders kan je ook de Modifast Intensive muesli proberen als de shakes het niet voor je doen? Zelf vind ik de pudding erg lekker, ook omdat dit wat steviger is.

En dat gevoel van moe,zwak en honger zal na ongeveer 3 dagen weggaan.

Succes,
Renee

Review: Dag 2

Stukjes komkommer neem ik ook, savonds. Zitten bijna geen kcal in en wil inderdaad ook wat te kauwen hebben!

Ik neem nu de 'pakjes' van Atkins. Deze waren in de aanbieding bij de kruidvat en smaken echt heel erg lekker. Zitten minder kcal in dat de flesjes van modifast. Die hebben nml 200-210 kcal en de pakjes die ik nu heb van atkins maar 150. Ook hierin zitten alle voedingsstoffen die nodig zijn.. Ideaal dus EN lekker!

Review: Vandaag eerste dag

Goede tip Joshephine, dat ga ik vanavond eens proberen! Dan heb je in iedergeval wat te kauwen. Ben nu begonnen met dag drie en merk al dat het makkelijker wordt!

Review: Te weinig shakes

Bedankt voor de steun!

In 1 week ben ik nu 5,5 kg afgevallen. Echt super!

Ik begin nu wel echt een honger gevoel te krijgen maar geef niet toe. Vanavond weer 2 uur sport-les.

Jullie ook succes toegewenst!

Review: Overgewicht.

Hi, op de website van modifast staat precies hoe het werkt; kies de versie die jij doet (protiplus, intensive of een andere) en klik op 'hoe werkt het'.
Succes!

Review: Modifast begonnen

Bij het kruidvat hebben ze een groot assortiment waaronder vanille, caramel en choco pudding en ook dozen met van alle drie 1 soort om te proberen. Volgens mij is modifast daar ook het goedkoopst.

Review: Volhouden

ik ben sinds maandag begonnen en wilde wat variatie, de musli appel-kaneel vind ik heel vies,het erg dik en de musli is taai succes ermee

groetjes lea

Review: lukt niet

Beste Maya,
Je moet ten eerste superveel drinken! En op zwakke momenten dat het niet lukt mag je rauwkost eten.
Denk aan het strand en wat voor slanke lichaam je na Modifast zult gaan krijgen!
Veel succes

Liefs Justine

Review: Modifast Intensive Gebruiken

op de site van modifast staat dat je bij intensive ook kauwgom zonder suiker/calorieen mag gebruiken!!! heb je toch nog iets te kauwen!

Review: even wennen

Succes

Review: modifast sinds 14 april

Is Atkins niet iets voor je

Review: schudbeker

Wees creatief! ik heb geen schudbeker maar wel een fietsfles... ik deed er het water in zette een streepje met een alchoolstift. En dan is het enkel maar erinkappen schudden en in glas doen ... best simpel en het kost geen geld ...

Review: aangekomen

U moet dieet Modifast 2 volledige weken maken (fase A of fase B), anders bereikt u gemakkelijker gewicht. In de avond of u neemt een schok of u maakt tezelfdertijd een lichte maaltijd, niet allebei.

De laatste fase is meer 2 dieet weken met caloriearm maaltijden.

Review: Shakes

Ik ben begonnen met 3 shakes per dag, maar het is erg moeilijk. Bij de drogist is een goed advies. Je kan beginnen met 3 shakes per dag. Je kan 3 shakes voor 3 / 4 dagen voor het starten en vervolgens te veranderen voor de drogist advies, ook.

Review: niet afgevallen !

Hoi,
Gewoon meer drinken (als in: minimaal 2 liter!!), dan heb je geen last van misselijkheid en hoofdpijn. Houd er rekening mee dat Modifast producten het water uit je lichaam nemen om het gewenste gewichtsverlies binnen korte tijd mogelijk te maken.

Dus... water drinken, cup-a-soup (of bouillon) , alle (light) soda's, koffie & thee.

Review: niet afgevallen !

Hoi,
Belangrijk is dat je gewoon genoeg drinkt inderdaad wat Maria al zei. Dan heb je nergens last van. Ik vind het prima vol te houden. Eerste 2 weken wel wat moeite maar dat heb je met elk ander dieet ook!! Bovendien heb je hiermee ook de smaak niet van lekker eten dus verlang je ook niet naar meer in mijn ogen. Ik ben 5 kilo in 1 week tijd afgevallen dus daardoor voelde ik me nog beter en heb je nog meer motivatie om door te gaan. Elk dieet is moeilijk,maar wil je (snel) afvallen dan moet je ook dicipline hebben. Zonder dat blijf je jojo-en met welk dieet dan ook.

Review: BUIKPIJN

Ik heb ook last van krampen in mijn buik & hoofdpijn.
maar ik denk dat het vanzelf wel over gaat, veel groente & water nemen.

Review: BUIKPIJN

Heb je voldoende drink? Als je niet voldoende drinkt kunt je krijgen als duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid.

Review: beginnen

Bij de kruidvat kun je ook dagverpakkingen kopen! heel handig, zitten 3 zakjes in en kost ?5,-.9 zakjes betaal je ?17.40 voor, het scheelt toch ?2,40 en op den duur word dat al meer! groetjes

Review: misselijkkj

Hoi Anne,
Op de verpakking van Modifast Intensive staat dat je 2 tot 3 weken deze fase moet/kunt volgen, dus 3 x daags een shake.
Daarna volgt fase 2, deze fase duurt 2 weken. In de eerste week van de 2e fase vervang je 2 maaltijden door een shake en eet je 1 evenwichtige maaltijd.
In de tweede week van de 2e fase vervang je 1 maaltijd door een shake en 2 evenwichtige maaltijden.
Fase 3 is weer 'normaal' eten.
Succes!

Review: Modifast te zoet en te duur

Zo zie je maar weer; smaken verschillen! Ik vind de appel-kaneel meusli een van de lekkerste smaken die erbij zit (samen met de bananensmaak) en vind de shakes juist lekker zoet...

Review: wat doen?

Hoi,

Als je erg twijfelt moet je het niet doen anders gaat het je heel erg tegenstaan....
Ik heb zoals mijn eerdere verhaal ....nu s ochtends een shake en s avonds een pudding
s middags neem ik wat sla....want 500 kcal is natuurlijk erg weinig.. de eerste dag is wel pittig maar daarna voel je je al een stuk beter... en de shakes etc geven je wel een vol gevoel maar lekker.. nee dat is het niet...

Review: Niet afgevallen deze week

hoi diana, dit geloof je nooit!!! ik stond vanmorgen op de weegschaal en woog 76,1. mijn startgewicht!!!! ik heb tot op heden nog niet gesnoept (buiten dat bordje pasta afgelopen donderdag). spoirt nog steeds. ik begrijp het gewoon echt niet. hoe sta jij nu?

Review: Niet afgevallen deze week

2 weken bezig plus sporten en maar 1 kilo afgevallen!

Review: heh? nu is er wat vreemds aan de hand? wie weet wat?

Hoi Suzan,
Ik volg je al een tijdje en helaas zit ik in hetzelfde schuitje.
Echter, wellicht troost het je, ik ben de eerste week 3,3 kg afgevallen en de tweede week waar ik nu in zit, helemaal niets. Erg frustrerend. Wellicht moet ons lichaam wennen aan het anders eten en houd het nu eerst gewicht vast?
Ik kan het ook niet verklaren, ik doe zelfs 3 x daags shake/pudding/muesli en verder koffie, thee, bouillon en soms een zakje chips van modifast. Maar blijf zeker onder de 1000 kalorieen zitten. Mijn motivatie laat me in de steek en moet erg mijn best doen om sterk in mijn schoenen te blijven staan.
Ik zou ook wel een verklaring willen hebben maar tot nu toe is er niemand die hem aan me kan geven.
Groetjes,
Diana

Review: heh? nu is er wat vreemds aan de hand? wie weet wat?

hi diana!
wat een ellende he? ik heb exact hetzelfde als jij! ik zorg er ook voor dat ik onder die 1000 cal blijf. laatst zei dr frank op tv als je 1 kilo per week eraf wil hebben dan moet je 1000 cal tov je oude cal aantal eraf halen. nu zit ik idd net als jij flink onder de 1000 en sport er ook nog bij. ik heb vanmorgen ook mijn taille en mijn billen gemeten met de centimeter, maar daar is ook geen verandering ingekomen :-((. vind t echt vreemd. mijn moeder zei gister dat het nu zo is dat er spieren bijkomen ivm het sporten en dat als je t volhoudt t aantal kilo toch gaat dalen....

wat een ellende he. je leest overal dat er maar kilo's afvliegen en wij staan stil na een week....wat een frustratie. maar..ik ga t wel volhouden!! normaal gesproken ontbijt ik nooit in de ochtend, nu neem ik een glas magere yoghurt met glas water en zwarte koffie en 2 fatburner pillen. maar of die pillen nu daadwerkelijk helpen...geen id.

ach ja...hebben we wat te doen ;-) lol

Review: heh? nu is er wat vreemds aan de hand? wie weet wat?

Hoi Suzan,
Ik heb besloten te stoppen met Modifast. Het motiveert gewoon niet.
Ik ga het dieet van Dr. Frank volgen, dan maar iets langer er over doen.
Succes jij, en ik vind het knap van je dat je het vol houdt.
Groetjes,
Diana

Review: Ervaring modifast week 1

hoi!
ik had hetzelfde bij de shakes. het is toch eigenlijk maar water met een smaakje wat je drinkt. ik ben toen overgegaan naar de repen (wit en melkchoco), dat viel veel beter. je hebt wat te eten, iets stevigs in je mond en wanneer je een glas water ervoor en 1 glas water erna drinkt dan heb je een stevig en vol gevoel in je maag. succes!!

Review: modifast

Meid ik drink de chocomelk geen shake, gewoon die voor 2 euro te verkrijgen is bij kruidvat, hij smaakt heerlijk gewoon net als chocomelk, ben in twee weken 6 kilo afgevallen.

Review: Misselijk en braken

Hoi Nathalie,
Zou dit echt door de vergeten shake komen?
Buikgriep heerst op dit moment, wellicht is dat het wel gewoon.
Ik hoop dat je je vandaag weer beter voelt.
Groetjes,
Diana

Review: hoofdpijn en flauw gevoel

In het boekje dat je bij de modifast producten krijgt, staat dat hoofdpijn een bijwerking is. Wellicht ligt het daaraan. Ik heb er zelf tot nu toe nog geen last van gehad

Review: 3 jan 2011 1e dag

hallo,
heeft u het vol kunnen houde met al die sportte die je doet?
groetjes

Review: nieuwe start

Hallo allemaal,

Zojuist ben ik ook gestart met Modifast Intensive. Net de bananenshake op, op zich prima voor de eerste keer. Vanmiddag de Chocopudding proberen!
Leuk om te lezen hoe jullie ervaringen zijn, het geeft me wel hoop!
Mijn streven is om 3 wk de Intensive te gaan doen en daarna 2 weken af te bouwen, hoelang willen jullie het gaan volhouden?

Heel veel succes,
Groetjes.

Review: nieuwe start

Hoi allemaal,
Nou dag twee zit er op, nu aan dag 3 begonnen.
Gisteren ging al een stuk beter dan de eerste dag. Maar de honger blijft wel aanwezig hoor. Het vervelendste vind ik dat ik met een hongergevoel naar bed ga. Daar val ik slecht van in slaap helaas.
Maar vanmorgen op de weegschaal en 2,1 kg eraf. Dit motiveert natuurlijk enorm dus ik heb er weer zin an vandaag.
Zo even nieuwe smaakjes halen, had de caramelpudding maar die vind ik niet lekker, de chocolade is beter. Ga maar voor de aardbeien, daar hoor ik veel positieve verhalen over.
Succes vandaag allemaal en tot de volgende keer.

Hou vol he!!!!!!!

Diana

Review: nieuwe start

Hoi Novi,
Volhouden hoor, ik weet ook niet of ik die drie weken volhoud op alleen maar shakes en pudding maar ga er vooralsnog wel voor.
Weet je waar ik het het moeilijkst mee heb op dit moment?
Brood en avondeten klaarmaken voor de kids. Ik ben zo geneigd om even het mes met pasta af te likken of de geknoeide kaas op te eten. Of om even een hapje te nemen van hun avondprak. Maar ik doe het niet, geen kruimeltje, ben veel te bang dat ik dan de smaak weer helemaal te pakken heb.
Zo ga nu lekker mijn vanillepudding opeten en een drinkbouillon drinken. Lekkerrrrrrrrrrrr
groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Hoi allemaal,
Misschien al lang bij jullie bekend maar ik wil hem jullie ook niet onthouden:
Cherrytomaatjes halveren, bestrooien met een beetje aromat en dan even in de magnetron, heeeerlijk, en volgens mij een verantwoord tussendoortje.
Probeer maar en je voelt je misschien gelijk weer wat beter.
Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Hallo allemaal,

Weer een nieuwe dag aangebroken, met weer een nieuwe uitdaging.
Gisteren had ik het erg zwaar, was geneigd om alles te pakken wat er maar voor mijn neus langs kwam. Maar..............heb het niet gedaan, resultaat vamorgen was weer 7 ons er af dus in 3 dagen 2,8 kg verloren. Best knap voor iemand met een traagwerkende schildklier. Dit houdt de moed er wel in om nog een dag vol te houden.
Hoe vergaat het jullie allemaal?

En Novi, ja, ik had het zoals je leest gisteren ook erg zwaar maar we gaan er vandaag wederom tegenaan. We kunnen het!!!!!!

Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Hoi Novi,
Je mag best vragen hoeveel ik weeg alleen schaam ik me er erg voor.
Ook al weet ik dat ik er niets aan kan doen, zo'n niet werkende schildklier is funest voor je gewicht maar goed, ik hou ook van lekker eten en die pondjes gaan er natuurlijk ook bij zitten. Een den word ik dan ook nooit maar daar heb ik me bij neergelegd alleen die extra snoep kilo's wil ik wel weer kwijt.
Nou daar komt ie dan: ik ben begonnen met 125,6 kg. en wil proberen naar de 100 te gaan, net iets er onder zou beter zijn, klinkt gelijk al veel leuker.
Gelukkig heb ik een hele lieve man die van stevige vrouwen houdt en die me neemt zoals ik ben maar zelf is het wel eens moeilijk. Vooral 's zomers als het zwemweer is.
Ik heb altijd gezegd: ik word niet zo'n moeder die niet in badpak gaat als de kids willen zwemmen en dat doe ik ook niet, maar ik voel me altijd wel bekeken.
Gelukkig heb ik hele lieve jongetjes die maandag tegen me zeiden, mam, het maakt ons niets uit hoor of je nu dik of dun bent. En dat voor kids van 6 en 8 jaar, daar mag ik best trots op wezen, toch.
Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Hoi,
Ik ben enorm gefrustreerd. Ben 2 ons aangekomen. En waarvan??????
Heb me strikt aan de shakes en rauwkost en bouillon gehouden.
Als ik hiervoor honger moet lijden zakt de moed me in de schoenen.
Diana

Review: nieuwe start

In de spaarstand? Nu al?
Dat mag ik toch niet hopen he, waar doen we het dan allemaal voor?
Hopen dat de weegschaal morgen weer iets aardiger is.
Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Nou, ik ben die 2 ons weer kwijt + een extra ons.
Schiet niet echt op de laatste dagen maar we gaan weer vol goede moed verder.
Ik moet die demotivatie uit mijn hoofd zien te krijgen anders gaat het mis dus ik hoop dat ik morgen wat extra resultaat boek.

Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Ik zou het jammer vinden als je iets anders gaat doen, ik vind het wel fijn om bij iemand mijn verhaal kwijt te kunnen tijdens deze lijnpoging. Maar wat je ook besluit, je moet doen waar jij je goed bij voelt als je je gewenste gewicht maar haalt.
Gisteren zat ik er echt doorheen. Heb twee chipjes gepakt van de jongetjes en 's avonds zaten man en kids aan de patat. Heb er een paar (7) op. Slecht he maar het ging even niet meer.
Nu weer vol goede moed begonnen. Het is wel zwaar hoor.
Maar met dit contact ben ik erg geholpen.
Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Hoi Novi,
Nou, vanmorgen weer 4 ons eraf. In totaal nu 3,3 kg eraf in bijna 1 week.
Eigenlijk vind ik dat toch wel netjes alhoewel ik verwacht had dat het meer zou zijn.
Voel me wel weer wat sterker, en merk het al aan mijn maag die echt geslonken is.
Toch nog maar een week eraan vast knopen denk ik nu.
Hoe is het jou vergaan gisteren?
Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Hoi Novi,
Spannend, ben benieuwd of je dit beter vergaat.
Dat je gelijk gebleven bent kan natuurlijk met je menstruatie te maken hebben. Ik weet niet hoe dat bij jou werkt, maar ik ben dan altijd iets zwaarder.
Vanmorgen ook weer gewogen en gelijk gebleven. Heb me gisteren ook niet helemaal aan de shakes gehouden. Heb een eierkoek op een een opscheplepel macaroni.
Wellicht is dit dan mijn straf. Maar goed, een resultaat van 3,3 kg in een week vind ik best OK.
Succes met je nieuwe programma en tot mails.
Groetjes.
Diana

Review: nieuwe start

Hoi Novi,
Ben je er nog? Hoe vergaat het afvallen bij jou?
Ik ben de hele week hetzelfde gewicht gebleven, lang leve modifast (grom).
Uit frustratie heb ik woensdag een chocolade kerstman op zitten eten die nog in de kast lag. Niet goed, ik weet het, maar het moest even.
Ben echt benieuwd hoe het jou vergaat.
Misschien tot mails.
Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Hoi Novi,
Ach, het is ook allemaal zo moeilijk!!!
Weet je wat ik net op heb? Patat met een kaassoufle. Ik ben helemaal klaar met modifast. Ik denk dat ik gewoon te weining voeding binnenkrijg en dat mijn lichaam ik de spaarstand staat. Ik heb me ingelezen in het Dr. Frank dieet, dat lijkt me meer wat voor mij. Gewoon regelmatig (lekker) eten en gezond eten.
Ik zie wel waar het schip strand maar ik heb het wel helemaal gehad met modifast.
Maandag begin ik opnieuw, dit weekend maar even minder streng voor mezelf zijn.
Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

O ja, weet je waar ik nu actief ben, op weegclub.nl.
Een leuke site waar je gratis aan deel kunt nemen en elk dieet kunt volgen wat je wilt. Het gaat om de steun en adviezen van elkaar daar.
Wellicht kan jij je daar ook aanmelden, eigenlijk horen we hier niet meer zo thuis nu we van de modifast afstappen.
Groetjes,
Diana

Review: nieuwe start

Hoi Novi,
Ja ik ben er ook mee gestopt. Het lukt gewoon niet zo.
Heb nu het boek van Dr. Frank gekocht, lijkt me wat beter te doen.
Maandag dus een nieuwe start.
Groetjes,
Diana

Review: modifast intensive

heej!

Ik ben vandaag precies een week bezig en ben al 5 kilo kwijt ( gaat zo snel )
In de zomer heb ik er 6/7 weken over gedaan ik weet niet waarom het bij mij zo snel eraf ging want toen ik ervaringen ging lezen deden andere mensen er toch wel langer over ik maar we zien wel hoe het nu gaat!

veel succes !

groetjes Henrike

Review: modifast intensive

heej cheyenne,

Gefeliciteerd met je kindje! jammer genoeg krijg ik het niet vergoed ik weet niet of dat überhaupt wel vergoed wordt!
Ik koop ze zelf bij de kruidvat omdat je daar vaak korting hebt.

Succes en groetjes Henrike

Review: werkt geweldig!

Ik ben 2 juni begonnen met Modifast. Ik ben toen de eerste twee weken 7 kilo afgevallen, het was zeker een stimulans om door te zetten! Ik ben half augustus even gestopt tot half oktober zo. Ik heb die 4 weken weer "normaal" (ook super veel gesnoept) gegeten, eigenlijk zonder het op te bouwen (wat eigenlijk hoort) maar de kilo's zijn eraf gebleven. Ik ben 26 oktober weer begonnen om nog 14 kilo kwijt te raken. Ik ben nu anderhalf week verder en er is al 6 kilo af! Ik ben nu van 89 kilo naar 74.5! Kilo gegaan. Ik vind het makkelijk vol te houden, ik doe me milshake 2 uurtjes in de vriezer zodat ik een beetje een ijsje heb. En ik neem de repen. En af en toe een snack, die lekkere chippies :D Vooral de paprika is heerlijk. Nog 8 kilo te gaan en dan ga ik opbouwen (dit keer dus wel!) Anders kom je ontzettend veel aan als je gelijk weer vol in de pastamaaltijden en stamppotten gaat duiken. Ookal is dat "normaal"eten. Ik gebruik voor het opbouwen het schema van het Cambridge dieet, eigenlijk omdat ik van modifast nog geen opbouwschema heb gevonden. Cambridge is een net zo beperkt calorieen progamma dus dat opbouw schema lijkt me prima om te gebruiken. Iemand anders nog tips? Ik hoor het graag. Succes!

Review: .

Ja ik ben gelukkig net voor de kerst klaar..
ik ben nu 2 weken bezig en ben nu 4 kilo afgevallen...
moet wel eerlijk zijn dat ik gister middag en avond gewoon heb gegeten ipv shakes..
want de shaks pff die komen me bijna uit mn oren en ik moet nog 6 weken pff whahaha met honger gevoel vald het nog altijd mee..
25 november moet ik terug op controle dan gaan ze me opnieuw wegen en mn hupen enz opmeten.. dus ben eens benieuwd hoeveel centimeter ik kwijt ben!
nou ik moet nog 6 tot 8 kg dus sjeng aon de geng haha

x
p

Review: KOPPIJN

Hai Sjaak,

Lekker he, dat snelle resultaat. Ik ben ook weer begonnen en het gaat ook weer als een tierelier. maar als je 3x per dag shaked, dan mag je de kant en klare flesjes niet hebben. De shakes zijn intensief, daar zit alles in wat je nodig hebt. De flesjes zijn niet intensief. Je krijgt dan dus niet alles binnen wat je nodig hebt. Succes!!

Groetjes,

Mariska

Review: Enorm afvallen

Hallo Sjaak, ik heb het 2e weekend gegeten hield het niet vol, ben nu 2 en half week bezig maar 6 kg kwijt. Moet wel toegeven sávonds drink ik ook 2 a 3 glazen rode wijn.
Het hongergevoel was na 4 dagen over, alleen krijg je wel de behoefte om te kauwen.
Nu ben ik weer 3 dagen bezig en het hongergevoel neemt weer af. Wel leuk dat je mij wilt volgen, is ook een stimulans. vr.gr.Erik

Review: Pittig!

Hai Joya,

De eerste 3 dagen zijn het zwaarst. Daarna valt het mee hoor. Gewoon even doorbijten. En als je echt honger hebt, kun je inderdaad wat rauwkost eten. Ik neem vaak een worteltje, vult ook goed.

Succes ermee

Review: Alleen shakes

hoi Marina
ja dat klopt,je mag van alles gebruiken wat modifast heeft.b.v;smorgens een shake,smiddags een pudding en s avonds creusli.ik meen dat er ook soepen verkrijgbaar zijn...............
ik wens je succes!

gr Angelique

Review: Alleen shakes

Hai Marina,

Je mag alles gebruiken van Modifast intense. Die zijn allemaal gelijk. Het is niet verstandig om af te wisselen met die kant en klare flesjes, want dat is geen intense en dan mis je voedingsstoffen waardoor je honger kunt krijgen.
Succes!!

Review: Honger

Hai Nathalie,

Ik ben ook eerst begonnen met een citroensapkuur en viel hiermee 4 kilo af in 10 dagen tijd. Daarna over gestapt op 3 weken 3x per dag een modifast (er zijn ook snack's van Modifast te koop, of je kunt een komkommer snijden met philadelphia light erin, tomaatjes, augurk) en nu ben ik bezig met modifast 2x per dag en s'avonds warm. Maar let op niet teveel. Ben hiermee nu totaal 6 kilo kwijt in 5 weken.

Dus een totaal van 10 kilo in 7 weken!! Het gaat niet al te hard maar wel genoeg!
Ik wens je suc6!

groetjes Eva

Review: Honger

Hai Nathalie,

Ik zou proberen 3 weken vol te houden. Als je echt heel veel honger hebt, kun je een keer een bouillon nemen of wat rauwkost (zonder dressing) Maar mijn ervaring is dat je dat na de eerste week niet echt meer nodig hebt. Je lichaam went aan de hoeveelheid die je binnen krijgt.
Na de 3weken kun je overgaan op fase 2. Volgens mij kun je daar best een poosje in blijven. Bij fase 2 mag je de avondmaaltijd eten. 100 gram vlees of vis, 100 gram pasta, rijst of aardappel en 200 gram groenten. Geen sausjes en voorzichtig met vet.
In fase 2 val je ook nog als een tierelier af.

Succes!!

Groetjes,

Mariska

Review: Honger

Let op iedereen, het is altijd mooier dat het lijkt. ook ik ben gestart met Modifast en 12 kilo afgevallen. Helaas heb ik een pruik moeten aanschaffen omdat ik volledige haarverlies heb ondanks aanvulling van tabletten( mg/ijzer etc)

Review: 9dagen-7kilo kwijt!!!

Hai,

je mag langer doorgaan met MF, maar dan wel in overleg met een dieetiste. Dat doe ik ook. Mocht je in de omgeving van Den Haag wonen, dan weet ik wel een hele goede. Maar je mag maximaal 8 weken in fase 1 zitten. Daarna ga je over op fase 2, daar mag je wel langer in blijven zitten. Je eet dan 1 gewone maaltijd. Je valt in fase 2 ook nog heel veel af.

Succes!!

Review: 9dagen-7kilo kwijt!!!

Hai,

Als je MF intense doet, kun je beter niet iets anders erbij eten. En zeker niet zo vet. Als je naar fase 2 gaat mag je bv de avondmaaltijd vervangen. Die bestaat uit:

100 gram vlees of vis
200 gram groente
100 gram zetmeelcomponent, dus aardappel, rijst of pasta

Frietjes mag niet, dat is veel te vet. Je lichaam moet daar ook pas heel langzaam weer aan wennen.

Ik weet zeker dat als je gewoon 3 weken MF doet zonder er verder iets bij te eten, je als een tierelier af zult vallen.

Succes!

Review: Modifast intensive

Prettig voor mij deze site. Ik ben net drie dagen begonnen en heb het zwaar. Ben even naar de computer gevlucht omdat mijn man en bloedjes van kinderen zitten te eten, en ja ik heb gekookt. Oh martelgang. Goed om te merken dat ik niet de enige ben die moeite heeft met die shakes. De pudding vind ik ronduit smerig en dan praat ik nog niet over de meusli! Maar goed, het resultaat telt nietwaar..

Review: mw

Gewoon een flesje water in de vriezer zetten, als je het flesje water al in de koelkast had, half uurtje in de vriezer, en dan je shake klaarmaken, dan is ie lekker koud ! :)

Review: modifast, tot nu toe weinig effect.

Ik ben het met corrie eens, als je toch honger hebt, neem dan steeds (ieder uur, iedere 2 uur) een stukje komkommer, gewoon een schijfje, dan heb je toch wat binnen, en je bent je lichaam aan het foppen want die denkt dat je continu aan het eten bent en blijft dus verbranden!! en in komkommer zitten zo goed als geen calorieen ! Heel veel succes

Review: Flauwvallen met modifast

'Luie mensen' wat negatief zeg, ik gebruik modifast maar ben alles behalve lui. Misschien ben jij wel geen echte doorzetter???

Review: Flauwvallen met modifast

Modifast heeft misschien wel 500 cl per dag, en je lichaam brand al het vet weg, je komt alleen bij als je abnormaal gaat eten ,o.a. grootte porties en veel onverzadigde vetten,
als je modifast gebruikt moet je modifast rustig afbouwen en na 2 weken wanneer je modifast hebt gebruikt is een bezoek brengen aan een diëtist aan te raden die kan je dan helpen met een gezonde voeding en een 'normaal' eetpatroon.

Review: Bijzonder eenzijdige benadering van afvallen!

Wel jammer dat je er niet bijschrijft dat jij je samen met een groep andere bodynet forum leden had aangemeld. Google maar even op: ?operatie infiltratie weegclub? en dan zie je het verslag er van op het bodynet forum.

Review: Bijzonder eenzijdige benadering van afvallen!

Ik heb het opgezocht omdat ik lid ben van de weegclub.
Hoe triest en kansloos kun je zijn om te gaan infiltreren?!
Niks beters te doen?! Ga lekker in de ijzers hangen :-) !
Ik val liever gewoon af, dan dat ik zo'n manwijf word zonder tieten.

Review: Prima site... totdat je een afwijkende mening hebt of discussie begint...

Inderdaad Google maar even op "bodynet infiltratie weegclub" dan weet je genoeg. Ik denk dat veel weegclub gebruikers blij zullen zijn dat dit soort ruzie zoekers snel de deur wordt gewezen.

Review: Prima site... totdat je een afwijkende mening hebt of discussie begint...

Wat een ongelooflijk stel anti-personen is hier bezig zeg. Ik tel twee personen met een kritische houding en regent het meteen commentaar. Kijk gewoon niet op een review-stie als je niet tegen kritiek kunt! Daar is deze site toch óók voor bedoeld. Duh!!! En alles bij elkaar zie ik alleen maar kritiek op de personen die zogenaamd verkeerd bezig zijn. Schrijf liever wat positiefs over die site, daar hebben anderen ook nog wat aan. Jullie zijn wel heel snel op je pik getrapt en ik snap niet waarom jullie je alles zo persoonlijk aantrekken. Is dat soms een eigenschap van dikzakken dat ze alles meteen als een persoonlijke aanval opvatten? Nu snap ik ook wel dat jullie dikkerdjes vaak achter je rug worden uitgelachen en dat het leven als vetlap niet meevalt, maar dan hoef je je toch niet meteen zo af te reageren? Ze zeggen altijd dat dikke mensen zo gezellig zijn maar daar merk ik bij jullie niks van. Om van een olifantenhuid nog maar niet te spreken!