Modifast

Hallo iedereen,

Ik ga vandaag beginnen met modifast.. Ik zou graag iemand willen leren kennen om samen door deze proces heen te gaan.. Ik ben 1.65 en weeg 78 mijn streefgewicht is 65.. Heb nog een eind te gaan, ik hoor positieve verhalen over modifast.. Is dit tzelfde zoals cambridge? Cambridge vind k te duur vandaar dat mn keus naar modifast gaat..

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

21 reacties

Hoi! Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje. Ik ben 21 jaar en wil ongeveer 15 kilo kwijt. Ik weet niet of jij mijn emailadres kan zien, maar mail me anders een keertje. Kunnen we elkaar een beetje steunen haha.

Groetjes en succes!

Heeeii Nadine,,

Ik zie je emailadres niet.. Jij de mijne wel??

Dan kunnen we elkaar helpen!! Hahaha

Nee maar mijn mail is [email protected]! Verwijder straks wel mijn reactie :-)

Hey, ik ben 27 mei begonnen met modifast. Ik wil er ook graag 15 kilo af. Hou je het een beetje vol nu de eerste dagen?

Vind t best wel moeilijk, om hele dag niets te eten. Vamdaag is mn tweede dag...

Hey Dominique! Ik heb net mijn eerste dag erop. Ging redelijk. Als je met ons mee wil mailen moet je even mailen naar het bovenstaand adres! Grtjs

Jaa indd je kan met ons mailen xx

Ja leuk om te mailen. Heb nadine al een mail gestuurd. Heb je deze ook ontvangen? Voor mij viel gisteren, de 3e dag erg tegen. Hopenlijk gaat het vandaag weer beter! Groetjes

Mijn emailadres is [email protected]..

Je kan me mailen als je wilt groetjesss

Hallo....ik ben vandaag begonnen met modifast intensive..lukt het jullie een beetje?? ik vind het best wel lastig om helemaal niets te mogen maar ik weet ook dat het de eerste drie dagen het moeilijkst is. Die zijn jullie ondertussen voorbij! Benieuwd of het ook zo is! groetjes en succes!

Hoiii Liesbeth,
Mijn eerste drie dagen was een hel, maar als jij iets wilt ga je der ook gewoon echt voor. Het is moeilijk om niets te eten dan alleen die shakes. Ik vermijdde de koelkast om verleidingen te voorkomen. Je moet echt volhouden en op een gegeven krijg je wel je resultaat die je wilt, als je er maar voor 100% achter staat. Ik stond zelfs in de macdonald om voor mijn partner eten te halen hij had er namelijk zin in, en voor mezelf heb ik een flesje spa water gehaald:) Ik stond middenin de verleiding en stond sterk in mijn schoenen! Het gaat je ook lukken! Heb er vertrouwen in...

Groetjess

Hallo Nass..Bedankt voor je reactie! Ik ga er zeker voor vechten om het dit keer vol te houden! Vandaag is al zowat om mijn maag knort wel een beetje maar dat geeft niet voelt eigenlijk wel goed....hahaha!!

Geen dank meid! Je mag me altijd mailen, mijn mail staat boven, misschien vind de rest het ook leuk als je ze mailt. Hoor je meerdere ervaringen..

Hoi Liesbeth,
Hoe zijn je eerste dagen modifast gegaan? Ik vond de eerste week wel pittig! Al die verleidingen om je heen waar je normaal aan toegeeft en die je nu 'moet' laten staan. Maar dat geeft je daarna wel een super sterk gevoel! De tweede week gaat me een stuk makkelijker af tot nu toe en ik ben ook veel fitter. Succes ermee!

Groetjes, Dominique

Heej dames, hoe gaat het bij jullie? Hoeveel zijn jullie al afgevallen?

Hoi Sabrina,
Het aantal kilo wat ik ben afgevallen valt mezelf wat tegen. Ik heb me goed aan de menu's gehouden en ben veel gaan sporten en na 3 weken schommel ik tussen 4/ 4,5 kilo eraf. Ik ben daarom nu overgestapt naar Sonja Bakker, omdat ik uit het verleden weet dat ik hier meer aan heb dan aan de modifast.
Volg jij modifast ook?

Groetjes,
Dominique

jaa ik volg vanaf vandaag modifast , ik ben benieuwd heb wel eerder Cambridge gedaan ... en das eigl hetzelfde als modifast groetjes

hoii Sabrina,

Ik heb gehoord dat Cambridge beter is alleen wat duur. Hoe komt het dat je daarmee bent gestopt en bent overgestapt naar de modifast.

nouu ik ben al Zelfstandig 80 kg afgevallen en vond toen goed maar wil nu nog 10 kg kwijt vandaar begonnen modifast groetjes

Hallo, vandaag begonnen met modifast.Ben 54 jaar 1m67 en weet 99kg.wegens slechte bloeddruk moet ik kilo's verliezen.heb ooit dit dieet gevolgd.werkt goed.we gaan er voor😉.

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ModiFast
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden