Maaltijdvervangers

ModiFast

414 Reviews

Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u.

De Modifast Methode bestaat uit :

Modifast Intensive Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorieën om serieus af te vallen.

Modifast Control M

Lees verder »
Weight Care

192 Reviews

Het Weight Care dieet werkt met maaltijdvervangers. Maaltijdvervangers zijn evenwichtig samengestelde maaltijden die je in plaats van je gewone maaltijden neemt. Omdat je alleen kilo's kwijt wilt en niet je gezondheid, zijn Weight Care maaltijdvervLees verder »
Cambridge Dieet

100 Reviews

Het Cambridge Weight Plan Benelux BV is de distributeur voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Dit plan heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, met een eveneens snel groeiend netwerk van consulenten door het hele land. Het Lees verder »
ShakePlus

4 Reviews

Shakeplus, de 100% natuurlijke maaltijdshake Lees verder »
FormaFast

3 Reviews

Snel en eenvoudig afvallen-FormaFast dieet. Shakes en repen | FormaFast: afslanken, en nu jij! snel afslanken! Eenvoudig en lekker met FormaFast - maaltijd vervangers, shakes en repen. Afslanken zonder honger en sporten. Aanbieding van de week X-tLees verder »
Straight Away

2 Reviews

Bij Straight Away geloven we dat verantwoord afslanken beter kan en dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller. Al onze coaches zijn ervLees verder »
HerbaLife

1 Review

Gewichtbeheersing betekent niet alleen het bereiken van een streefgewicht, het betekent ook meer zelfvertrouwen, uzelf kunnen zijn en meer controle op uw leven. Het persoonlijke gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife, is samengesteld met uw leeLees verder »
Prodimed

1 Review

Het dieet van Prodimed zorgt ervoor dat u blijvend van uw overgewicht afkomt! Hoe werkt het dieet? Voor aanvang van het dieet bepaalt u eerst uw streefgewicht en de termijn waarbinnen u dit gaat behalen. Dit doet u samen met uw voedingsdeskundige. OoLees verder »
Gerlinea

Afslankproducten - Gerlinea Wat maakt de Gerlinéa maaltijdvervangers zo evenwichtig?Maaltijdvervangers zijn door EFSA goedgekeurd om gewichtsverlies of -behoud te bereiken.Lees verder »
Kruidvat Maaltijdshake

Kruidvat Maaltijdshake is een lekker maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing en past uitstekend in een energiebeperkend dieet. Dit product voorziet in minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen voor energiLees verder »