ModiFast

  •   410 Reviews

Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u. De Modifast Methode bestaat uit : [b]Modifast Intensive[/b] Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorien om serieus af te vallen. [b]Modifast ... Lees verder »

Weight Care

  •   176 Reviews

Het Weight Care dieet werkt met maaltijdvervangers. Maaltijdvervangers zijn evenwichtig samengestelde maaltijden die je in plaats van je gewone maaltijden neemt. Omdat je alleen kilo's kwijt wilt en niet je gezondheid, zijn Weight Care maaltijdver ... Lees verder »

Cambridge Dieet

  •   90 Reviews

Het Cambridge Weight Plan Benelux BV is de distributeur voor Nederland, Belgi en de Nederlandse Antillen. Dit plan heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, met een eveneens snel groeiend netwerk van consulenten door het hele land. Het C ... Lees verder »

ShakePlus

  •   3 Reviews

Shakeplus, de 100% natuurlijke maaltijdshake ... Lees verder »

Straight Away

  •   2 Reviews

Bij Straight Away geloven we dat verantwoord afslanken beter kan en dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller. Al onze coaches zijn erv ... Lees verder »

FormaFast

  •   1 Review

Snel en eenvoudig afvallen-FormaFast dieet. Shakes en repen | FormaFast: afslanken, en nu jij! snel afslanken! Eenvoudig en lekker met FormaFast - maaltijd vervangers, shakes en repen. Afslanken zonder honger en sporten. Aanbieding van de week X-t ... Lees verder »

HerbaLife

  •   1 Review

Gewichtbeheersing betekent niet alleen het bereiken van een streefgewicht, het betekent ook meer zelfvertrouwen, uzelf kunnen zijn en meer controle op uw leven. Het persoonlijke gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife, is samengesteld met uw lee ... Lees verder »

Prodimed

  •   1 Review

Het dieet van Prodimed zorgt ervoor dat u blijvend van uw overgewicht afkomt! Hoe werkt het dieet? Voor aanvang van het dieet bepaalt u eerst uw streefgewicht en de termijn waarbinnen u dit gaat behalen. Dit doet u samen met uw voedingsdeskundige. Oo ... Lees verder »

BCM Dieet

Succesvol afslanken met het BCM Dieet- en Voedingsprogramma! Tijdens de laatste 25 jaren hebben al meer dan 2 miljoen mensen de doeltreffendheid van het BCM Programma ontdekt en ze zijn succesvol afgeslankt. Ook u kunt dit! ... Lees verder »

Gerlinea

Afslankproducten - Gerlinea Wat maakt de Gerlina maaltijdvervangers zo evenwichtig?Maaltijdvervangers zijn door EFSA goedgekeurd om gewichtsverlies of -behoud te ... Lees verder »

Joylent

Nutritionally balanced meal shakes and meal replacement bars. - Joylent Delicious powdered food shake that contains all the nutrients your body needs to stay healthy. 2,- per ... Lees verder »

Kruidvat Maaltijdshake

Kruidvat Maaltijdshake is een lekker maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing en past uitstekend in een energiebeperkend dieet. Dit product voorziet in minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen voor energi ... Lees verder »

Mangoslim

MangoSlim helpt bij een gevarieerde, evenwichtige en gezonde levensstijl. Fris en fruitig, zo kunnen we deze African Mango variant het beste omschrijven. Het frisse van natuurlijke ingredienten en het fruitige van ... Lees verder »