• Mijn levenswijze is al kha maar wiu graag de laatste 7 kg kwijt.
    Helaas heeft het bij mij niet zo gewerkt ben wel iets verloren maar 2 kg in 12 dagen gezien de reviews van anderen vond ik teleurstellend. Had ook vaak honger gevoel en voelde niet helemaal fit. Besloten om de kuur te stoppen en ben weer kha gaan eten.
    Ik geloof dat wanneer je normaal zou eten je zeker met de kuur af zou vallen maar wanneer je al sport en kha arm eet is het lastiger.

    Sterke punten
    makkelijk te bereiden zonder veel voorbereiding

    Zwakke punten
    hongergevoel
    Eenzijdig qua keuze eten

    Door anouk op 20 maart 2020 Reageer

  • vind alles wel lekker wat in pakket zit, maar de minestrone soep is echt walgelijk zeer chemisch van smaak en blijft poederachtig smaken, heb liever pasta of de omelet ipv van deze soep, ook al omdat er al zakjes soep inzitten, en dit dubbel op is, denk dat dit een geld kwestie is, ook al is het bedoeld als maaltijd, dit slaat de plank volledig mis

    Sterke punten
    heerlijke shakes, pasta en omelet en ook de muesli is erg lekker

    Zwakke punten
    kleine zakjes soep als tussendoortje en dan ook nog als maaltijd 2 keer ?? minestrone soep brrrr

    Door Heidi op 15 maart 2020 Reageer (1 reactie)

  • Wat ben ik blij dat ik hier ben binnen gelopen. Super geholpen. Heb TC cryo gedaan icm bio hcg. 8.1 kg kwijt geraakt. En aardig wat centimeters. Heel blij

    Door Ingrid op 10 maart 2020 Reageer

  • Ik kwam met overgewicht bij de afslankstudio. Na al van alles geprobeerd te hebben was ik nogal kritisch. De gastvrijheid en professionele begeleiding hebben me overgehaald. Dankzij de TC Cryo behandelingen en de Bio HCG ben ik 15 kg afgevallen. De dames hebben me gemotiveerd om het vol te houden. Echt een aanrader.

    Sterke punten
    professioneel, vriendelijk en gastvrij

    Door Ineke op 9 maart 2020 Reageer

  • Heel blij met het resultaat tot nu toe. Heb mijn eetpatroon omgegooid maar wel zodat ik het vol kan houden . De behandelingen vind ik ook pretty elke week.

    Door Melinda op 4 maart 2020 Reageer

  • https://www.healthstudioweightcontrol.nl/

    Sterke punten
    werkt goed, geen honger, succes gegarandeerd, korte duur

    Door HealthstudioWeightControl op 26 februari 2020 Reageer

  • Ik ben nu 5maanden bezig en heb er 12 kilo van af ,
    Het is heel goed te doen de behandeling en begeleiding van Brenda uit Soest

    Sterke punten
    Begeleiding

    Zwakke punten
    Heb ik niet

    Door Stina op 25 februari 2020 Reageer

  • Blijkbaar ben ik één van de weinigen die de behandelingen een teleurstellende en kostbare ervaring vond.
    Ondanks de enthousiaste en vriendelijke medewerkster had de 10-rittenkaart bij mij weinig effect. Zelfs niet op de specifieke plaatsen waar de banden werden aangebracht, zoals bijvoorbeeld aan de binnenkant van mijn bovenbenen.
    In de eerste 4 weken was ik wel totaal 5 kilo afgevallen, maar dat kwam doordat ik erg goed aandacht schonk aan wat en wanneer ik at. De medewerkster gaf mij ook continue aan dat de meeste mensen pas resultaat zien rond de 6e a 7e behandeling dus leefde ik in de veronderstelling dat de zichtbare verandering nog wel zou volgen. Maar ook tegen die tijd veranderde er helaas weinig bij mij ... Ook hier werd niet zoveel aandacht aan geschonken toen ik mijn teleurstelling had aangegeven. 'Ja, de één reageert er anders op dan de ander'. Wel kreeg ik elke behandeling (veelal dezelfde) verhalen te horen van anderen over die zich wél energieker voelden en daadwerkelijk afvielen.
    Tussentijds werd er nog wel een meting van oa het vocht in mijn lichaam gedaan. Maar bleek dat de benodigde apparatuur het niet deed. 'Ik doe dit later nog een keer' maar dit is echter ook nooit meer gedaan
    Aan het einde van de 10-rittenkaart, of tussentijds, werd er ook geen enkele 'omvang' meting verricht. Daar waar ze in de proefbehandeling en in de advertenties wel mee schermen, dat dit zienderogen zal afnemen.

    Ondanks dat ik wel afgevallen ben, is dit écht niet te wijten aan de dure behandeling. De tussentijdse zorg én met name nazorg vond ik veel te weinig. Klinkt misschien wat lullig, maar je zou minstens een klein receptenboekje of zoiets verwachten voor dat geld. Ja, ik kon dit bij hun kopen. Alsmede speciale shakes om het afvallen te bevorderen.
    Op mijn vraag of er ook een evaluatieformulier of -gesprek aanwezig is om verbeterpunten aan te leveren, wist men dit eigenlijk niet. Naar mijn idee moet dit ook deel uitmaken van de behandeling. Net als dat aan het einde van de 10-rittenkaart er samen gekeken wordt naar het behaalde resultaat. Niet dat men er maar vanuit gaat dat je een nieuwe kaart koopt en in 'onderhoud' gaat. Want ja, 'dat doet ook iedereen'.
    Nu was het 'kijk maar wat je doet, je weet ons te vinden'.

    Al met al bood alles mij niet het behaalde resultaat. Uiteraard jammer, want ik had er simpelweg meer van verwacht. En zeker voor zoveel geld ...

    Sterke punten
    De vriendelijke medewekster en haar enthousiasme.
    Alles ziet er keurig netjes en verzorgd uit.

    Zwakke punten
    Veel

    Door Marck op 23 februari 2020 Reageer (1 reactie)

  • Ben klant in Zutphen.
    In 6 weken dus halverwege mijn 10 ritten al 6 kilo kwijt.
    Dit suc6 komt door de goede combinatie van behandeling en dieet.
    Hierdoor voel ik me veel vitter en heb meer zin in bewegen.
    De behandeling onder steunt mij enorm.
    Mijn spieren bouwen zich op en de veranderde eet gewoonte is goed vol te houden.
    Draag kleding die al jaren in de kast lagen.
    Zit SUPER in mijn vel nu.
    SUPER blij.

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg en mee denkend in waar ik mee bezig ben

    Door GM op 16 februari 2020 Reageer

  • Ik heb zowel Weight Care als Modifast geprobeerd en beiden zijn prima, maar Weightcare heeft meer variatie in 'hartige' maaltijdvervangers, die ik ook lekkerder vond dan de noedelsoep van Modifast. Vooral de boerenomelet was een aangename verrassing. De lunchrepen pinda-nougat van Weightcare vind ik echt heerlijk, maar heb wel het idee dat ik een Snickers aan het eten ben voor de lunch.

    Wat ik sowieso niet begrijp van zowel Modifast als Weight Care is dat de shakes en de toetjes zo vreselijk zoet moeten zijn. Die van Modifast zijn helemaal mierzoet - dat lust toch niemand?! Maar ik heb dé oplossing: ik meng de shakes/toetjes met yoghurt. Zelf ben ik nogal verzot op Alpro Mild & Creamy Ongezoet (sojayoghurt), daar zitten ook relatief weinig calorieën in. Ik ben niet zuinig: ca 250 ml yoghurt per shake. Die extra calorieën zijn geen 'slechte' calorieën en het vult heel erg goed, geen hongergevoel erna. Omdat je er zoveel poeder bij doet, doe ik er ook een half glaasje water bij anders wordt het te dik. En dan meng ik het met de handmixer lekker luchtig. Het lekkerst is het als je dit de avond van te voren doet en dan in de koelkast zet, dan wordt het een heerlijk luchtige mousse. Eventueel kun je er ook wat lijnzaad doorheen doen voor de vezels.

    Op deze manier vond/vind ik het echt heel goed vol te houden. En als ik echt trek heb, neem ik een drinkbouillonnetje.

    Dus: maak lijnen een beetje leuker voor jezelf (maar toch gezond) en voeg (soja)yoghurt toe aan de shakes/toetjes. Succes!

    Sterke punten
    - avondmaaltijd-vervangers zijn erg smakelijk
    - lunchrepen ook heerlijk (wel gevaar dat je daardoor overstag gaat om er nóg een te nemen)

    Zwakke punten
    - shakes te zoet, waarom zoveel suiker?
    - er wordt op de verpakking niet (duidelijk) vermeld dat je er 2 stuks fruit per dag bij mag eten plus rauwkost. Wist ik dus niet.

    Door Marieke op 12 februari 2020 Reageer

  • Ik sportte al veel en lette op mijn eten maar mijn buik werd niet minder. Sinds ik bij easyslim ben wel! Voel me veel beter in mijn vel en krachtiger.

    Door Allard op 11 februari 2020 Reageer

  • Ik ben nu met mijn tweede 10 ritten bezig en ben helemaal blij! Bij de eerste 10 zijn er 5 kilo’s af en wil er nu nog 3.

    Sterke punten
    Gezellig

    Door Lidia op 4 februari 2020 Reageer

  • Ga hier nooit heen mensen dit is een vieze slager die je verminkt en oplicht.
    Je gaat geen verschil zien nooit .
    En als je contact zoekt word je nog uitgescholden ook

    Sterke punten
    Geen 1 ja liegen

    Zwakke punten
    Alles klopt niet daar

    Door Agnita Van elst op 31 januari 2020 Reageer

  • Ik ben al een tijdje in behandeling bij easyslim en erg tevreden
    Al heel wat kilo’s lichter dankzij de behandelingen en de shakes
    En ook zeker door de fijne begeleiding van mijn easyslim coaches
    Eindelijk een methode die voor mij werkt 😍👍

    Sterke punten
    Goede begeleiding en een methode die voor mij werkt

    Door E op 29 januari 2020 Reageer

  • Dankzij easyslim ben ik binnen 4 weken al 4,5 kg lichter, zonder al te veel moeite. Bedankt! Alleen lukte het me gewoon niet.

    Door Debby op 28 januari 2020 Reageer

  • Ik heb geen enkel resultaat na 10 behandelingen plus de voeding. Jammer, veel geld betaald. lees bijna alleen positieve ervaringen maar zo kan het ook. Geen kilo's, geen centimeters.

    Door Els op 24 januari 2020 Reageer

  • In 2015 voor het eerst Cambridge 500 gedaan. 2016 nog een keer. 2018 weer en in 2019 (op dit moment) weer bezig.
    Mijn ervaringen. Het werkt echt om op een snelle manier af te vallen. In de eerste week verlies ik 4 kilo. Tweede week 3 derde week 2,5 kilo.

    Het afvallen gaat echt goed. De eerste keren had ik echt de behoefte om weer te eten. De shakes zijn eentonig. Deze keer heb ik die behoefte veel minder. De knop is echt om en het gaat mij gewoon makkelijk af. Ik hardloop ook om de twee a drie dagen 5 km. Daarna voel ik me wel draaierig. In voorgaande edities deed ik zwemmen en dat had het zelfde effect.

    Waar ik wel last van heb is het jojo effect. Ik wijt dit echter niet aan Cambridge maar aan mezelf. Na het dieet kan ik het goed vasthouden maar uiteindelijk verval ik makkelijk in het patroon van lekker en teveel eten. Dit moet ik zelf zien te doorbreken.

    In mijn ogen is Cambridge niet de oorzaak van het aankomen na het dieet maar ben ik dat zelf.


    Sterke punten
    Snel afvallen
    Minimaal honger gevoel
    Fitter door vermijden slechte voeding en drank

    Zwakke punten
    Ontlasting heel weinig (konijnen keutels)
    Op momenten weinig energie
    Slechte adem door ketose.
    Je moet wel echt willen en doorzetten.
    Korte termijn oplossing maar je moet zelf je gebruikelijke eet patroon veranderen na het dieet. Anders val je in een jaar weer terug.

    Door Rick op 23 januari 2020 Reageer

  • Sinds vorig jaar ben ik onder behandeling geweest bij Easyslim, ik ben al mijn overtollige zwangerschapskilo's kwijt en ik voel me fantastisch. Gisteren was de laatste behandeling, maar ik blijf in onderhoud want ik wil mijn resultaat graag behouden, als ik dan weer uit de band spring pakken we het snel weer op.
    Natuurlijk moest ik er zelf wat aan doen om tot dit resultaat te komen, maar mede dankzij de werkwijze en de begeleiding is dit resultaat tot stand gekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen die echt serieus met zichzelf aan de slag wil.

    Sterke punten
    Begeleiding, coaching

    Door Cindy op 22 januari 2020 Reageer

  • Ben heel tevreden over easyslim. Ik kom 2 keer in de week en altijd op dezelfde tijden. Is erg prettig met mijn drukke leven en twee kinderen in mijn eentje te onderhouden. En als het een keer niet lukt zijn ze flexibel en hebben altijd een luisterend oor. Prettig om op deze manier af te vallen

    Sterke punten
    Luisterend oor, flexibel

    Zwakke punten
    Soms is het vervelend dat ze niet in het weekend open zijn maar snap het volledig als je alle doordeweekse dagen tot 21.00/22.00 open bent

    Door Tevreden op 20 januari 2020 Reageer

  • Ik kom regelmatig bij easyslim en soms stop ik weer even. Maar mis het toch elke keer! Dus heb de dames weet opgebeld voor een nieuwe 10 kaart plus de Powder. Nu al 1,5kg kwijt in 1 week. Motiveert mij weer om door te pakken.

    Door Hanny op 15 januari 2020 Reageer

  • Ik ben in Doetinchem geweest voor de behandelingen.
    Ik werd zeer vriendelijk ontvangen.
    We gingen in gesprek om mijn doelen te bespreken.

    En nu kom ik er nog steeds mEt veel plezier

    Sterke punten
    Heel vriendelijk en open

    Zwakke punten
    Moeilijk om weg te gaan

    Door Stan op 13 januari 2020 Reageer

  • Sinds december kom ik in Doetinchem, voor de behandelingen.
    Ik was erg sceptisch dus ik kocht een 10-rittenkaart
    Mijn doel is ongeveer 20 kilo afvallen nu weet ik dat dit niet haalbaar is in 10 behandelingen. Maar ik ben al een heel eind op weg, zonder Kristel had ik het ook zeker niet gered.
    Ik ben nu in week 5 tijdens de kerstdagen heb ik ook goed opgelet... En zelfs ook toen afgevallen!
    Wel gebruik ik de poWder en de maaltijdvervanger, maar dit op geheel vrijwillige basis.
    Easyslim.nu raad ik bij iedereen aan, omdat ik het als heel erg prettig ervaar. Kristel is eerlijk en oplettend. Wanneer het iets minder gaat met afvallen heeft ze wel weer een oplossing voor mij.

    Na deze kaart ga ik nog zeker door! Want ik wil mijn doel halen en daarna zeker behouden.
    Ben jij sceptisch, probeer het eerst eens. Hierna kan jij ook een positieve review achterlaten!
    Succes

    Sterke punten
    Eerlijkheid, en goede begeleiding van Kristel
    Wanneer het wat slechter gaat, direct handelen en de week erna gaat het weer super goed

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten in Doetinchem!

    Door Bea op 13 januari 2020 Reageer

  • door mijn rug problemen kon ik niet sporten
    de behandel dag met voeding opletten en verder gezond eten en af en toe snoepen heeft geleid dat ik nu 10 kg minder weeg. ik ben langer dan 1jaar klant van Easyslim ik wil al tijdje niet meer afvallen maar ik doe het nog om te onderhouden en als vervanging van sport voor mijn spieren
    zeker aanrader

    Sterke punten
    behandelingen voelen fijn en ontspannend
    het is gezellig

    Zwakke punten
    kan iets goedkoper

    Door Joline op 13 januari 2020 Reageer

  • Ik word iedere week gewogen en als er niet iets af is gaan we weer wat aanpassen. Dat is wel een goed gevoel. En je word niet meteen op je vingers getikt als het niet zo snel gaat als je wilt. Fijn!

    Door Christina op 12 januari 2020 Reageer

  • Ik ben voor de kerst begonnen met easyslim. Daarvoor 3 keer geweest en toen twee weken niet maar wel die poeder gebruikt die ze net nieuw hadden voor de kerst. Super fijn want toen kon ik twee weken niet. Toch al 3 kg afgevallen in 4 keer! Ben benieuwd na de 10e keer. Tot nu heel tevreden met het resultaat.

    Sterke punten
    Die poeder werkte tijdens de feestdagen, daarvoor ook al afgevallen maar was goede houvast terwijl ik niet onder het apparaat kon

    Door Wenda op 8 januari 2020 Reageer