• Kwam niet zo zeer om mijn kilo’s te zien dalen maar vooral mijn buikje te minderen. Is nu op de goede weg en zie verschil. Nog even doorgaan en dan heb ik mijn doel bereikt.

    Sterke punten
    Ontspannen liggen

    Zwakke punten
    Communicatie mag soms iets beter maar is misschien alleen in deze studio

    Door Heleen op 8 oktober 2019 Reageer

  • 5,5 kilo kwijt met behulp van easyslim. Dames zijn vriendelijk.

    Door Florien op 4 oktober 2019 Reageer

  • Easyslim helpt mij met de laatste kilo’s die mijzelf net niet lukken. Ik at eerst gewoon zoals ik zelf gewend was en merkte alleen dat mijn huid wat strakker werd, kilo’s niet zo zeer. Dus dat heb ik aangegeven en zagen de meiden van easyslim ook. Dus ze gaven mij wat extra tips mee waar ik wel wat aan had. Het gaat langzaam maar ik zie verandering. Verandering die ik zelf niet kon bereiken.

    Sterke punten
    Na de juiste adviezen van de meiden veranderd mijn lichaam

    Zwakke punten
    Ze hadden wat eerder mogen ingrijpen bij mij. Ik heb soms wat strengere begeleiding nodig om tot een goed resultaat te komen.

    Door Anja H op 1 oktober 2019 Reageer

  • Gezellige mensen dat wel. Maar afvallen helemaal niet door het apparaat.
    Ik heb een gezond eetpatroon en sport 3 keer per week. Dat hoefde ik niet te veranderen. Nou niks afgevallen en geen verandering. Ja 26 behandelingen dus een bankrekening met 1000 euro minder.

    Ze vonden het erg vervelend en zouden voor mij navragen waar het aan kon liggen.
    Nou ik weet het wel, ze begonnen met de laatste behandeling over in ketose gaan, dus met andere woorden koolhydraat arm eten, dus het is eigenlijk de bedoeling dat je hele dagen die zakjes drinkt. Terwijl ik specifiek heb gevraagd of je extreem moest lijnen. Toen zeiden ze van niet, maar echt wel. Maar dan val je zonder apparaat ook af.
    3 maand later en een aantal mailtjes weet ik nog steeds niet waarom ik volgens hun niet afgevallen ben.

    Al die mensen die zo positief zijn, zullen waarschijnlijk wel de shakes doen. Moeten ze zelf weten, maar zonder dat apparaat val je dan ook net zoveel af.

    Sterke punten
    Aardige mensen

    Zwakke punten
    Slecht advies
    Weinig kennis
    Geen communicatie als er problemen zijn

    Door JS op 30 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik ben nu 4 weken bezig bij easyslim. Al 4 kilo lichter. Ze motiveren je om af te vallen en denken met je mee.

    Door Danique op 29 september 2019 Reageer

  • Het werkt echt! Na 10 behandelingen 7 kilo afgevallen. Dit was mij alleen niet gelukt, boven de 50 wordt afvallen steeds lastiger, maar met easy slim is het wel gelukt.

    Sterke punten
    Ik kreeg goed advies

    Zwakke punten
    niet

    Door B.B. op 27 september 2019 Reageer

  • Begon aan easyslim met de gedachten niks te doen. Maar na een aantal behandelingen nam ik het serieus. En dan werkt het voor mij goed.

    Door Debra op 26 september 2019 Reageer

  • Ik heb lang getwijfeld of ik wel wat op deze site zou zetten. Ik ben een klant van het eerste uur. Mijn ervaring is alleen maar positief. Ik weet ook wat voor akelige mensen er zijn die alles eraan doen om dit bedrijf in een slecht daglicht te plaatsen. Hoge bomen vangen veel wind. Naar een klein bedrijfje kijkt niemand om.

    ik herken mezelf in vele van de positieve reviews. Ook weet ik dat mensen die tevreden zijn, doorgaans hier niks schrijven. Ik doe het toch omdat ik het niet eerlijk vind. Als je ontevreden bent, zeg dat dan in de salon.

    Mijn ervaring is dat er altijd wordt meegedacht en gekeken wordt wat voor jou het beste helpt. En als je je eetpatroon niet wilt aanpassen, ondanks de vele adviezen en dan niet afvalt, dan weet je toch hoe het zit? Je kunt ook gewoon minder gaan eten. Maar dat lukte mij niet op eigen kracht. Dankzij Easyslim eet ik gezonder en blijf slank.

    Sterke punten
    Goede steun, denken mee, blijf slank

    Door Cora op 25 september 2019 Reageer

  • Deze Easyslim club is al zwaar op de vingers getikt door de Reclame Code Commissie wegens het gebruik van “bestreden reclame uitingen” Gemakkelijk terug te lezen op de site van de Reclame Code Commissie (zoek onder easyslim)
    Het wordt tijd dat Easyslim ook op de vingers getikt wordt voor het gebruik van nep-recensies! Het belachelijke aantal “super positieve recensies” bijna dag in, dag uit is totaal ongeloofwaardig! Wie denken jullie in de maling te nemen?

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    doorzichtig de boel belazeren

    Door Johan op 25 september 2019 Reageer (2 reacties)

  • Dankzij easyslim heb ik nu veel minder last van mijn lipoedeem. Ik heb al jaren vanalles geprobeerd maar niks hielp. Zelfs de artsen zeiden dat ik het maar moest accepteren. Wat ben ik blij dat ik naar easyslim gegaan ben. Ik raad het mensen met lipoedeem heel erg aan! Je ziet en merkt t al naar 1 keer.
    Gr. Alexandra

    Door Alexandra op 25 september 2019 Reageer

  • Ben sinds 2 weken klaar met 10 rittenkaart. Had mijn streefgewicht al bereikt maar blijf nog afvallen.
    De behandelingen vond ik erg prettig

    Door Peter op 25 september 2019 Reageer

  • 1 behandeling gedaan, dus over effect op lange termijn kan ik niet oordelen. Wellicht dat dat anders is.

    Thuis van te voren opgemeten en alles opgeschreven. Toen in de salon voor en ma de behandeling opgemeten en er zouden heel veel cm ers af zijn. Thuis weer gemeten, echter exact hetzelfde.

    Werd veel druk uitgeoefend om een zeer dure 10-rittenkaart aan te schaffen maar ik wilde hier over nadenken. Daarna kwamen er allerlei dieettips mee. Prima natuurlijk, maar dan is het logisch dat je afvalt.

    Ondertussen gelukkig alsnog strak en slank door op mijn voeding te letten en te sporten.

    Door Jeanette op 25 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik ben zo blij dat mijn babybuikje zo goed als weg is! Heb mij een ons gesport om die buikspieren weer in takt te brengen maar te vergeefs. Gelukkig kwam easyslim op mijn pad en heb ik weer bijna het zelfde buikje als voor mijn zwangerschap.

    Sterke punten
    Platte buik

    Door Sophie op 25 september 2019 Reageer

  • Bedankt Easyslim voor de leuke en fijne begeleiding! Super blij met mijn resultaat en ik kom zeker een keer per maand langs voor onderhoud.

    Door Myra op 24 september 2019 Reageer

  • Ik merk aan mijn lichaam dat het apparaat werkt. Kleding die ik normaal niet aankon kan ik nu aan en zakt zelfs af.

    Ik merk het niet zo zeer aan mijn kilo’s die minderen maar wel aan de cm. Die kilo’s vind ik ook niet super belangrijk en komen later wel. Moet nu bijna weer nieuwe kleding kopen omdat de kleding die veel te strak zat nu gewoon echt te los beginnen te zitten. Ben nu bijna aan het einde maar ga zeker door. Ben ook niet heel erg bezig met mijn voedsel en ben heel druk op het moment. En toch al dit resultaat. Moet je na gaan wat er gebeurt als ik geen/weinig stress heb en wel ga opletten wat ik eet.

    Sterke punten
    Merk het heel duidelijk aan mijn kleding

    Zwakke punten
    Kilo’s niet zo zeer bij mij in ieder geval.

    Door Aaltje op 23 september 2019 Reageer

  • Ik zag mijn vrouw veranderen maar ze had mij niks verteld over easyslim. We waren allebei bezig om af te vallen maar zij ging sneller, ik snapte het niet! Toen vertelde ze over easyslim en dat wilde ik ook proberen! Nu gaan we gezellig samen en vallen we allebei sneller af. Top idee.

    Sterke punten
    Gezellig samen

    Door Martin op 23 september 2019 Reageer

  • Ik kan niet wachten. Lekker weekendje uit de band gesprongen en deze week weer netjes bezig met easyslim.👏🏻

    Door Frederique op 22 september 2019 Reageer

  • Ik kwam voor 10 ritten en ongeveer 5 kilo kwijt. Blij mee.

    Sterke punten
    Goede begeleiding

    Door Sita op 21 september 2019 Reageer

  • Waarom wist ik niet eerder dat jullie bestonden? Langzame schildklier en daardoor heel moeilijk om af te vallen. Met behulp van easyslim lukt het wel!

    Door Renee op 20 september 2019 Reageer

  • Maandag voor het eerst bij easyslim geweest voor de proefbehandeling. Hele aardige man die alles goed uitlegde. Hij was ook eerlijk tegen mij dat ik wel op mijn eten moest letten. Vanmorgen op de weegschaal al 1,5 kilo kwijt. Ben heel blij. Maandag ga ik weer.

    Door Bep op 20 september 2019 Reageer

  • Ik wilde graag 10 kilo kwijt. En dit ging veel sneller dan verwacht binnen 15 weken was ik dit kwijt. Ik let op mijn voeding maar hou wel van een glaasje alcohol op zijn tijd. Nu wil ik het graag zo houden en dat gaat tot nu toe nog perfect! Heel fijn, geen jojo effect voor mij.

    Sterke punten
    Geen jojo effect

    Door Silvia op 19 september 2019 Reageer

  • Ik kon zelf niet echt sporten door een blessure. Maar ik wilde wel graag mijn spieren trainen. Toen kwam ik easyslim tegen en dit leek mij wel wat. Ik voel dat mijn spieren sterker zijn dan voorheen wat super fijn is! En ik val er ook ietsjes bij af. Win - win voor mij. Ik let niet super erg op mijn eten want ik eet al redelijk gezond. Alleen op de dag zelf gebruikt ik de tips van easyslim en dat werkt voor mij heel prettig.

    Sterke punten
    Sterkte spieren

    Door Pauline op 19 september 2019 Reageer

  • Zeer tevreden over Easyslim. Denken echt met je mee en proberen het juiste advies te geven die pas bij je.

    Door Linda op 18 september 2019 Reageer

  • Ik hou van een biertje en een wijntje, heb veel netwerkborrels en vind sporten eigenlijk zonde van mijn tijd. Easyslim is de ideale oplossing voor mij. Kan zelfs nog even werken als ik daar een uurtje lig. Maar meestal relax ik een uurtje.

    Ik let wel weer iets op mijn voeding en val steady af. Het kan uiteraard sneller dat weet ik ook maar ik vind het prima zo. Hou het goed vol en bereik langzaam maar steady mijn doel.

    Voor de mensen die eindelijk te weinig tijd hebben: easyslim! Houd je in shape en als je iets meer je best doet op het letten van je eten val je nog af ook.

    Sterke punten
    Doet gewoon wat ik wil

    Zwakke punten
    Jammer dat ik niet iedere dag een behandeling kan ondergaan, maar dat levert ook geen extra resultaat op is mij verteld.

    Door Enzo op 18 september 2019 Reageer

  • Ik ben nu een tijdje bezig bij easyslim.nu harderwijk. Wat een fijne en leuke plek !! Eigenaresse is heel aardig en meegaand. Neemt echt de tijd voor de klant! De resultaten liegen er niet om, easyslim is voor mij de manier om af te vallen

    Sterke punten
    Gezellig, goede resultaten en lekkere thee !

    Zwakke punten
    Jammer dat het na een uurtje is afgelopen.

    Door Kitty op 17 september 2019 Reageer