Reviews over Diëten


  Lekker

  Review over ShakePlus

  Had eerst het start pakket gekocht, met de verschillende smaken. Vind ze allemaal lekker behalve de capuccino. Maar ik lust geen koffie. Chocolade vind het allerlekkerst.

  Van de tussendoortjes is de soep niet echt

  mijn ding.

  De repen vind ik allemaal heerlijk.

  Ben nog maar pas bezig dus weet nog niet of ik resultaat ga hebben. Maar omdat ze zo lekker zijn is het wel goed vol te houden denk ik.

  Sterke punten
  Lekkere natuurlijke smaken

  uitestekend

  Review over VetVrij.com

  veel relevante informatie

  Sterke punten
  artikelen

  Zwakke punten
  advertenties

  Vetvrij is TOP!

  Review over VetVrij.com

  Actief forum met duizenden topics, erg leerzaam. Ik test regelmatig producten voor deze site. De producten worden gratis verzonden. Wel moet je redelijk wat vragen invullen die worden gebruikt de werking van de producten te bepalen. Voordeel is dat hierdoor de reviews wel eerlijk zijn. Ik ben een tevreden bezoeker en tester!

  Sterke punten
  gratis testen

  Zwakke punten
  geen

  helemaal niet gezond

  Review over Weight Care

  Weightcare scoort met alle producten laag op het gebied van gezondheid. Slechts één product is met recht uitgebalanceerd te noemen, stelt de Consumentenbond.  Zoals je kunt zien, bevat 1 pot shake van het merk Kruidvat 40 suikerklontjes en de dieetshake van WeightCare zelfs 65 suikerklontjes.

  modifast is voor mij nog de beste, geen suiker geen klonters en geen poedersmaak.

  de shake dikt zo goed dat je 1 lepeltje minder kan nemen en vd pudding zelfs 2 minder ( wel even laten rusten dan stijft die nog veel op.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  65 klontjes suiker per pot

  Modifast Protein Shape

  Review over ModiFast

  Deze producten zijn echt goed.

  Ze zijn niet alleen lekker maar door de extra proteïnen, remmen ze ook je honger.

  Tot nu toe is het gebruik van deze producten de enige manier geweest om de overblijvende zwangerschapskilo’s kwijt te raken.

  Sterke punten
  Lekker

  Werkt echt

  Eindelijk afgevallen

  Review over Easy Slim

  Na jaren struggles te hebben gehad met overgewicht en tevergeef tal van verschillende afslank methodes heb geprobeerd kwam ik uit bij easyslim. Nogal sceptisch aan het begin, maar ik dacht wie niet waagt wie niet wint. Het was een prettige omgeving in de studio waar ze de tijd namen om naar mijn verhaal te luisteren. Toen ik resultaat zag na de eerste behandeling heb ik besloten om door te gaan. Ik ben nu zon 3 maanden bezig en er is al 18KG vanaf. Dat had ik nooit durven dromen, de combinatie van het apparaat, de dieetshakes en voedingstips van easyslim hebben echt mijn ogen geopend en laten zien dat afvallen echt niet enorm ingrijpende maatregelen in mijn leven vereist. Ik ben nog steeds hartstikke enthousiast en ga voorlopig nog even door!

  Sterke punten
  Alles in huis om te kunnen afvallen.

  Ongedwongen sfeer en een echt luisterend oor.

  Problemen worden echt begrepen en er zijn overal oplossingen voor!

  Groot succes!

  Review over Easy Slim

  Als ik reclames zag over afvallen, was ik erg sceptisch. Omdat zelfstandig afvallen niet lukte, heb ik de stap genomen om naar Easy Slim te gaan.

  Dankzij de goede adviezen, de behandeling met de pads en koolhydraatarm eten ben ik in nog geen half jaar tijd 20 kilo afgevallen (zeker 10 kilo meer dan ik gehoopt had) en ben ik van kledingmaat 44 teruggegaan naar 38/40.

  Als gevolg van het gewichtsverlies kan ik makkelijker bewegen, heb ik geen rugpijn neer (dus geen pijnstillers meer nodig) en kan ik zelfs een gedeelte van mijn hartmedicatie achterwege laten (natuurlijk in overleg met de cardioloog). Kortom: ik voel me hartstikke goed.

  Ik krijg enorm veel complimenten! Dat doet me erg goed en geeft me mijn zelfvertrouwen weer terug.

  Sterke punten
  De goede, vriendelijke, betrokken begeleiding

  Zwakke punten
  Geen

  Na 1 week al uiterst tevreden!

  Review over BCAS kliniek

  Een week geleden een behandeling gehad. Ontvangst was keurig. Kliniek zeer proper. De arts is uiterst correct en prettig. Geen echt joviale man, maar daar kwam ik ook niet voor. Uitleg zeer uitvoerig en de arts was bereid alles te herhalen. Ik probeer de adviezen goed op te volgen en ben benieuwd naar het resultaat over 7 weken. Voorlopig ben ik zeer tevreden!!

  Sterke punten
  Punctualiteit/properheid/uitleg.

  11,5 kilo eraf, nog 15 te gaan

  Review over Easy Slim

  Ben zeer tevreden en word door enthousiaste medewerkers geholpen. Ze blijven me motiveren en t apparaat geeft mij dat extra ritje waardoor alles sneller gaat. Tuurlijk moet ik mijn voeding aanpasssn maar ze zorgen ervoor dat t past bij jou. Op naar de volgende 15 kilo verliezen!

  Sterke punten
  Motiverend

  Zwakke punten
  Soms wat moeilijk om je afspraak te verplaatsen maar dat is nou eenmaal zo

  shakes

  Review over Slank met Shakes

  ik wil graag snel afvallen

  Niet geholpen doet niets

  Review over Obesimed Forte

  Geen effect. Uitgeprobeerd in een glas water de pil valt uit elkaar poeder ligt op de bodem. En zet niet uit. Dus niet geholpen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Het helpt niet mooie verhalen. Maar de werkelijkheid is dat het gewoon geld klopperij is.

  Nare ervaring

  Review over BCAS kliniek

  Na 4 keer te hebben ingesproken eindelijk teruggebekd door de arts van Bcas.

  Zeer onvriendelijk en naar behandeld door deze arts. De arts stond niet open voor vragen van mijn kant uit. Er werd erg onduidelijk gedaan wat de behandeling inhoud. De arts wilde niet uitleggen wat zij met jou doen terwijl je onder verdoving ligt.

  Arts liet mij niet uitpraten. Ik kon geen vraag stellen!! Alles wat op de website staat komt zeker niet overeen met wat de arts wél vertelde. Heel bijzonder allemaal.

  Ik heb totaal geen vertrouwen in deze arts en de betrouwbaarheid.

  Wat mij betreft echt een afrader!!!

  Zwakke punten
  Zeer onbeleefd, erg induidelijk. Komt ernstig onproffesioneel en onbetrouwbaar over.

  Afvallen

  Review over Hypnohelp

  De redenen dat ik bij Yousef een afspraak had gemaakt zijn als volgt: uit informatie verkregen op internet (o.a. website) kreeg ik het gevoel dat ik door Yousef geholpen kon worden.  Ik was mij er al van bewust dat mijn snoepverslaving waarvoor ik besloten had eindelijk hulp te gaan zoeken, niet een op zichzelf staand “probleem” was. Op de site, Hypnohelp.nl gaf Yousef aan mensen met verschillende klachten te kunnen helpen. Ik concludeerde dat ik bij Yousef op het juiste adres was, mochten er inderdaad andere achterliggende problemen een rol spelen.

  De methode die zou worden aangewend - emotionele healing- om het probleem op te lossen, lag mij wel. Andere methoden hadden bij mij gefaald. In de loop der jaren ben ik gaan beseffen, dat ikzelf de enige was die het probleem kon oplossen. Voedingsadviezen, dieet lijsten en andere wetenschappelijk bewezen methodes hadden weinig tot geen resultaat gehad. Rationeel wist ik precies hoe het zat, maar emotioneel was het een andere zaak.  Bovendien bleek uit ervaring dat het mij wel lukte om tijdelijk mijn verslaving de baas te blijven, maar dat het mij aan iets ontbrak om het lang vol te houden. En Yousef gaf juist aan blijvende resultaten te boeken.

  Ook het kunnen regelen van een afspraak op zeer korte termijn vond ik belangrijk. Het besluit was genomen en ik wilde dan ook meteen doorpakken, en niet weken of maanden wachten, zoals bij een heleboel andere hulpverleners het geval bleek te zijn. De flexibiliteit heeft absoluut een grote rol gespeeld. Zoals bij het inplannen van afspraken (in het weekend) en de bereidheid om het eerste gesprek “ life” te houden, in plaats van telefonisch zoals bij Yousef gebruikelijk is.  En last but not least dat het probleem in een korte periode opgelost zou worden. Geen lange behandelperiode. Dat was voor mij doorslaggevend. In verband met mijn drukke baan, heb ik eigenlijk weinig tijd voor problemen van persoonlijke aard.  Corona had een verergering van mijn snoepverslaving met een sterke gewichtstoename tot gevolg. Toen ik maanden na Corona- ondanks verwoede pogingen om af te vallen- voor mijn volle kledingkast stond, maar toch nog steeds niets had om aan te trekken, omdat ik niet meer in mijn kleren kon, was de maat voor mij vol.

  Mijn man was ook flink aangekomen, dus besloten we er samen voor te gaan, zodat we elkaar ook zouden kunnen steunen hierin. na het eerste contact met Yousef was ik erg hoopvol gestemd.

  Mijn probleem was het snoepen. Tenminste 1 zak snoep of drop per dag, koekjes etc. Ik ervoer een onbedwingbare dwang om rond 4 uur ’s middags te snoepen. En de zak moest dan ook op. Ik bedacht allerlei smoesjes om het snoepen te rechtvaardigen: beloning voor het harde werken, voor de stress van het werk, ik had er al 8 uur op zitten, mijn lichaam had het nodig omdat mijn suiker te laag was etc. etc. En ’s avonds na het avondeten voor de gezelligheid etc. etc. Mijn leven werd gedomineerd door het snoepen. Bij het halen van boodschappen, ging het meer om wat voor snoep er werd gehaald, dan wat er gegeten ging worden.

  Ik kan me de tijd niet heugen dat ik het snoepprobleem niet had. Maar alleen is het in de loop der jaren veel erger worden.  Ik heb het probleem zonder het hulp van Yousef niet kunnen oplossen, omdat ik het niet snoepen zag als een verbod!. En nu zie ik het niet snoepen als iets waar ik bewust voor kies. Ik wil niet snoepen, ook al mag ik het wel.  Ik het begin had niet echt een voorstelling van hoe sessies zou zijn. Ik hoopte alleen dat ik mij niet had vergist en dat we met iemand te maken zouden hebben die alleen in mijn probleem geïnteresseerd zou zijn.  Ik heb de sessies als zeer positief ervaren. Yousef luistert en analyseert erg goed. Hij heeft veel mensenkennis. HIj laat jezelf inzicht krijgen in je probleem. Vraagt naar jou eigen oplossingen hiervoor en dringt niet zijn eigen mening op. Hij geeft adviezen die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Hij heeft veel empathie. Naar mijn idee is Yousef een goede coach en psychotherapeut.

  Nu na de sessies sta ik sterk in mijn schoenen met betrekking tot de snoepverslaving. Maar daarnaast zijn er vele ander zaken aan de orde geweest tijdens de sessies, en ook daarvoor heb ik hulp mogen ontvangen. Ik heb bovenal geleerd mezelf te zijn!

  Na de sessies heb ik een mandje handvatten meegekregen om mijn doelen sneller te kunnen bereiken. En tips meegekregen waardoor ik mij nog gelukkiger kan voelen.  Ik zou tegen mensen zeggen die willen afvallen en eraan toe zijn, zoek hulp en doe iets als je van je probleem snel af wil en probeer dat te doen door hulp te zoeken die bij je past!

  Het meest belangrijk ding dat ik bereik heb na de sessies is dat ik zelf bewust bepaal wat ik wil en wat ik doe. En niet mijn onderbewuste het stuur laten overnemen.

  Afvallen

  Review over Hypnohelp

  Het lukte mij niet af te vallen en overtollige kilo’s kwijt te raken ondanks verschillende pogingen en vele dieetprogramma’s. Afvallen was heel belangrijk voor mij vooral omdat ik iemand ben met aanleg voor diabetes, nieraandoening en gewrichtsproblemen.  Reguliere dieetprogramma's leverden mij tijdelijke positieve resultaten, maar ik kwam weer aan omdat ik niet zo’n sportfanaat ben die regelmatig de gym bezoekt.  Ik heb gedacht dat mijn overgewicht en het feit dat ik mijn gewicht niet omlaag kon brengen, misschien met mijn mindset te maken heeft. Daarom heb ik een afspraak gemaakt met de hypnosepraktijk van Yousef (Hypnohelp).  Ik heb gedacht dat ik d.m.v. hypnose een positieve mindset kan ontwikkelen zodat ik mijn gezondheidsdoelen kan bereiken. Ik heb drie sessies met Yousef gehad. De eerste keer lukte het mij niet goed de nodige lichamelijke ontspanning te krijgen. Bij de tweede en derde sessie kon ik mij goed concentreren en voelde ik een hoge staat van ontspanning. Ik voelde een soort lichte trance. Dit was geen slaap.  In een van de sessies heeft Yousef mij geleerd hoe ik zelfhypnose kan toepassen om mijn doelen makkelijker te bereiken. Ik merk nu dat ik minder gevoelig ben voor eetbuien. Ik overdrijf niet meer met het opscheppen en de after-dinner-snack is volledig onder controle.  Ik heb mijn streefgewicht bereikt zonder sporten of moeilijke dingen te doen. Daar ben ik zeer blij mee.  Verder afvallen is welkom, maar mijn prioriteit is nu het behouden van mijn huidige gewicht.  Mijn boodschap aan anderen die willen afvallen is dat ze snel hulp moeten zoeken en dit niet moeten uitstellen. Als ik naar mijzelf kijk, was mijn uitstel te wijten aan mijn gemakzucht.  Het meest belangrijke dat ik bereikt heb bij de therapie van Yousef is dat ik nu meer bewust geworden ben van mijn focus en meer controle heb.

  Werkt echt!

  Review over Easy Slim

  Ik ben een vrouw van boven de 70 en wilde kilo’s kwijt. Ben in 10 keer 10,8 kg afgevallen. Blij mee want kon moeilijk bewegen door knie blessure. Raad iedereen easyslim aan!

  Sterke punten
  Vriendelijke meid die helpt

  Intens moe en zere benen

  Review over ModiFast

  Ik zit nu op dag 4, maar voel kracht uit mijn lichaam zuigen..moet nog 10 dagen is verpkicht dieet voor gastric bypass..

  Sterke punten
  Snel klaa

  Zwakke punten
  Weinig opties en is gewoon vies

  Werkt niet

  Review over Easy Slim

  Bijna een jaar bij Easy slim geweest maar nagenoeg geen enkel verschil gemerkt. De dag van de behandeling adviseren ze voor max 400 calorieën te eten, ja, dan verlies je wel iets aan gewicht. Maar geen zichtbaar verschil in stevigheid van benen of buik, geen beloofd gewichtsverlies. Kortom hoop geldklopperij

  Sterke punten
  Hun advertenties vol beloften

  Zwakke punten
  Zie boven. Alles dus.

  Niet altijd goed

  Review over Easy Slim

  Ik had eerder wat PDS klachten. Maar het was juist vrij rustig. Maar door Easyslim laait dit wel weer op dus een absolute NOGO als je soms wat buikklachten hebt. Er onstaan dan juist wat ontstekingsreacties. Helaas heb je dan wel voor 10 x betaald wat Easyslim niet terug vergoed. Er wordt ook meteen aangedrongen op 10 x omdat het anders niet zou helpen. Voor de kilo\\\\\\\\\\\\\\\'s hielp het bij 4 x inderdaad niet. Dus er zit zeker een kostenplaatje aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Meteen 10 x proberen af te spreken. En bij klachten geen geld van niet gebruikte sessies terug.

  Niet altijd goed

  Review over Easy Slim

  Ik had eerder wat PDS klachten. Maar het was juist vrij rustig. Maar door Easyslim laait dit wel weer op dus een absolute NOGO als je soms wat buikklachten hebt. Er onstaan dan juist wat ontstekingsreacties. Helaas heb je dan wel voor 10 x betaald wat Easyslim niet terug vergoed. Er wordt ook meteen aangedrongen op 10 x omdat het anders niet zou helpen. Voor de kilo's hielp het bij 4 x inderdaad niet. Dus er zit zeker een kostenplaatje aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Meteen 10 x proberen af te spreken. En bij klachten geen geld van niet gebruikte sessies terug.

  Eerlijk: Het werkt

  Review over Easy Slim

  Na de kennismakings behandeling heb ik een pakket afgenomen. Eerlijk gezegd onder het mom…baadt het niet schaadt het niet.

  Dat al snel mijn kleding losser ging zitten, ik complimentjes kreeg en de eerste kilo’s snel kwijt was, moet ik eerlijk zeggen: Dit werkt gewoon goed. Ik eet niet eens slecht en sport ook 3x per week. Nu verlies ik eindelijk gewicht. Ik beveel het daarom iedereen aan.

  Sterke punten
  Afvallen gaat snel en makkelijk

  Zwakke punten
  Je moet er 1x pw heen.

  Lipo

  Review over BCAS kliniek

  Ik heb geen ervaring met bcas,maar wel overweeg om buik been rug vet uithalen.omdat ik lees meer slechte ervaring dan goede, dat ik ben een beetje bezorg geworden om te laten doen,wie kan me helpen aan een ander clinic die niet te duur is,of bcas zelf maar een ander dokter

  Knop om

  Review over ModiFast

  Ooit voor mn 40 ste 3 x modifast gedaan en tien steeds 10 kilo afgevallen. En daarna inderdaad jaar na jaar weer aangekomen. Jojo. Totdat 97 kilo nu bij mij de knop om ging. Nu weer modifast en na 2 weken 5 kilo eraf. Nu nog 15 kilo te gaan. Ik zie op tegen afbouwen. Momenteel 4 zakjes per dag. Nergens last van ook geen honger. Alleen dood saai. Wie heeft tips voor de afbouw?

  Sterke punten
  makkelijk en t werkt. smaken verbeterd tov 20 jaar geleden.

  Zwakke punten
  Weinig smaakvariatie. shakes te zoet.

  Snel afvallen... ja!

  Review over FormaFast

  Ik heb de maximale termijn van 7 weken aangehouden met Formafast.

  Iedere week 1 cheat avondmaal gedaan per week. Verder strak aan het schema gehouden.  Voordelen, je valt prima af, makkelijk klaar te maken, shakes en repen, gewoon lekker!

  Overdag gematigd hongergevoel, met beetje wilskracht goed vol te houden.

  Resultaat is prima. na 7 weken, 15 kilo afgevallen.  Nadelen, je eet alleen. Weinig variatie, na week of 5-6 wat moeilijkere ontlasting.

  Sterke punten
  Resultaat gericht programma

  Zwakke punten
  Gezien de nodige wilskracht om streng te blijven, niet geschikt voor iedereen.

  Snel afvallen

  Review over Easy Slim

  Ik wilde afvallen maar het lukte maar niet. Met “lood in de schoenen” voor een proefbehandeling naar Easyslim.nu gegaan. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ook wat ik kon aanpassen aan mijn voeding (ik at heel ongezond). Daarna onderging ik de behandeling. Dat voelde goed aan en eigenlijk best lekker. Ik heb een kaart van 15 x gekocht. Zit nu op de helft en mijn einddoel ga ik zeker halen. Ik schrijf normaal nooit reviews maar dit vond ik te bijzonder om niet te delen. Als je snel wilt afvallen: Maak een afspraak! Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

  Sterke punten
  Afvallen gaat snel, is goed vol te houden. Lekkere behandelingen.

  Vetvrij is niet meer top

  Review over VetVrij.com

  Er is niemand meer op het forum, het laatste bericht is uit 2021. Ze vragen personen om te testen, maar er zijn geen uitslagen met de resultaten. Het niveau van de artikelen is niet meer wat het is geweest. Het lijkt net alsof ze met tegenzin een artikel schrijven. Een artikel lijkt net alsof ik reclame lees, maar geen steun om af te vallen.

  Sterke punten
  Website layout is goed

  Zwakke punten
  Forum is slapende.

  Artikelen, de inhoud is alleen maar reclame