• Ik wilde voor de zomervakantie graag van mijn overtollige kilo’s af. Daardoor kwam ik in aanraking met easyslim. Ik was nieuwsgierig en alles werd duidelijk en logisch uitgelegd tijdens het intake gesprek. Ben nu ongeveer een half jaar verder en op vakantie geweest. Voor mijn vakantie was ik 7 kilo kwijt en tijdens de vakantie maar 1 kilo erbij(normaal zijn dat er 2 voor mij!) en na mijn vakantie weer vrolijk door. Ik ben nu in totaal 12 kg kwijt dankzij Easyslim en mijn eigen inzet. Merk ook dat ik mijn spieren behoud onlangs dat ik afval en dat vind ik fijn.

    Sterke punten
    Ze houden je gemotiveerd

    Zwakke punten
    Het is verslavend, wil nooit meer zonder eigenlijk haha!

    Door Crystal op 26 november 2019 Reageer

  • Tevreden over mijn resultaat. Alleen had ik het niet gekund Easyslim was mijn steuntje in de rug.

    Sterke punten
    Motiverend

    Zwakke punten
    Soms liep het wel iets uit waardoor ik wat langer moest wachten op mijn behandeling

    Door Diana op 20 november 2019 Reageer

  • Ik ben ongeveer 1,5 jaar geleden begonnen bij Easyslim.nu samen met mijn zus. Mijn zus hoefde niet veel af te vallen maar ik wel. Heb werkelijk alles geprobeerd en sportte daarbij ook 3 keer in de week maar viel gewoon niet af. Sinds ik bij Easyslim ben ben ik 15 kg lichter en echt super blij!! Had dit binnen ongeveer 9 maanden bereikt en kom nu on de 3 weken voor onderhoud en dit bevalt me zeer goed. Bedankt meiden van easyslim het is altijd gezellig en ik blijf op gewicht👍🏻. De negatieve reacties hebben toch echt met je eigen inzet te maken in mijn opzicht.

    Sterke punten
    Ik blijf op gewicht

    Door Vera op 19 november 2019 Reageer (4 reacties)

  • Beste mensen, trap hier alsjeblieft niet in! Afvallen kun je heel goed zelf met behulp van een goede diëtiste, daar heb je Easyslim echt niet voor nodig! Je wordt daar namelijk gelijk op een dieet van hun (loeidure) shakes en koolhydraatvrij eten gezet, dan ben je echt 100x goedkoper uit bij iemand die daar voor geleerd heeft! En dan jou doen geloven dat het apparaat dit werk verricht bij jou, het is om te janken. En ik kan het weten, na 35 x echt 0,0 resultaat, ik voel me opgelicht en wil iedereen waarschuwen om dit soort grote bedragen in de portemonnee te houden. Ik heb gelukkig een normaal postuur maar heb nog steeds mijn slappe buikje en putjes in de bovenbenen. Easyslim: als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat het ook!

    Sterke punten
    Uitblinker in pure oplichting

    Zwakke punten
    Hoofdkantoor niet te vinden, graag contact!

    Door Jettie op 19 november 2019 Reageer (2 reacties)

  • Ik dacht dat ik gezond at maar kwam wel aan. Easyslim heeft mij geholpen om er achter te komen wat nou echt goed eten is en door het apparaat ging het veel sneller dan verwacht.

    Door Lara op 14 november 2019 Reageer

  • Ik ben twee weken geleden met volle moed begonnen bij Easyslim. Eerst zelf geprobeerd met de eettips en een week later toch maar iets hulp erbij genomen. Tot nu toe dus 3 kilo kwijt. Mijn doel is 7 kilo en dat komt steeds meer inzicht. Ben blij dat ik begonnen ben bij easyslim

    Sterke punten
    Makkelijk afvallen zonder al te veel moeite

    Door Chantal op 13 november 2019 Reageer

  • Ik heb de intake en behandelingen als zeer prettig ervaren. Er wordt er geluisterd naar wat mijn wensen waren en doel is.

    Door Anouk M op 29 oktober 2019 Reageer

  • Interesse? Wij helpen jou!!!

    Sterke punten
    Werkt snel, geen honger, korte duur

    Door skilp op 23 oktober 2019 Reageer

  • Eindelijk een afslankmethode die werkt voor mij.
    Ik ben super blij dat ik begonnen ben met easyslim
    Na jaren aan te modderen met allerlei verschillende diëten en sporten waar ik nauwelijks gewicht verloor nu dan eindelijk resultaat met easyslim
    Kleding zit beter en ik zie er steeds beter uit nu de kilo’s eraf gaan
    De easique shakes zijn een prima maaltijd vervanger
    Heb al heel wat verschillende afslankshakes geprobeerd en naar mijn mening is dit wel de beste shake qua smaak en zonder toegevoegde suiker
    De sfeer en klantgerichtheid is echt super
    Voel me er gezien en op mijn gemak
    Al met al raad ik easyslim zeker aan

    Sterke punten
    Klantgericht, meedenkend en een methode die werkt

    Door Esther op 18 oktober 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ben net drie weken bezig en nu 3 kilo kwijt. Eens kijken wat er gebeurt de volgende weken. Ik ben enthousiast!

    Sterke punten
    Gezellig

    Door Mirjam op 17 oktober 2019 Reageer

  • Kwam niet zo zeer om mijn kilo’s te zien dalen maar vooral mijn buikje te minderen. Is nu op de goede weg en zie verschil. Nog even doorgaan en dan heb ik mijn doel bereikt.

    Sterke punten
    Ontspannen liggen

    Zwakke punten
    Communicatie mag soms iets beter maar is misschien alleen in deze studio

    Door Heleen op 8 oktober 2019 Reageer

  • 5,5 kilo kwijt met behulp van easyslim. Dames zijn vriendelijk.

    Door Florien op 4 oktober 2019 Reageer

  • Easyslim helpt mij met de laatste kilo’s die mijzelf net niet lukken. Ik at eerst gewoon zoals ik zelf gewend was en merkte alleen dat mijn huid wat strakker werd, kilo’s niet zo zeer. Dus dat heb ik aangegeven en zagen de meiden van easyslim ook. Dus ze gaven mij wat extra tips mee waar ik wel wat aan had. Het gaat langzaam maar ik zie verandering. Verandering die ik zelf niet kon bereiken.

    Sterke punten
    Na de juiste adviezen van de meiden veranderd mijn lichaam

    Zwakke punten
    Ze hadden wat eerder mogen ingrijpen bij mij. Ik heb soms wat strengere begeleiding nodig om tot een goed resultaat te komen.

    Door Anja H op 1 oktober 2019 Reageer

  • Gezellige mensen dat wel. Maar afvallen helemaal niet door het apparaat.
    Ik heb een gezond eetpatroon en sport 3 keer per week. Dat hoefde ik niet te veranderen. Nou niks afgevallen en geen verandering. Ja 26 behandelingen dus een bankrekening met 1000 euro minder.

    Ze vonden het erg vervelend en zouden voor mij navragen waar het aan kon liggen.
    Nou ik weet het wel, ze begonnen met de laatste behandeling over in ketose gaan, dus met andere woorden koolhydraat arm eten, dus het is eigenlijk de bedoeling dat je hele dagen die zakjes drinkt. Terwijl ik specifiek heb gevraagd of je extreem moest lijnen. Toen zeiden ze van niet, maar echt wel. Maar dan val je zonder apparaat ook af.
    3 maand later en een aantal mailtjes weet ik nog steeds niet waarom ik volgens hun niet afgevallen ben.

    Al die mensen die zo positief zijn, zullen waarschijnlijk wel de shakes doen. Moeten ze zelf weten, maar zonder dat apparaat val je dan ook net zoveel af.

    Sterke punten
    Aardige mensen

    Zwakke punten
    Slecht advies
    Weinig kennis
    Geen communicatie als er problemen zijn

    Door JS op 30 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik ben nu 4 weken bezig bij easyslim. Al 4 kilo lichter. Ze motiveren je om af te vallen en denken met je mee.

    Door Danique op 29 september 2019 Reageer

  • Het werkt echt! Na 10 behandelingen 7 kilo afgevallen. Dit was mij alleen niet gelukt, boven de 50 wordt afvallen steeds lastiger, maar met easy slim is het wel gelukt.

    Sterke punten
    Ik kreeg goed advies

    Zwakke punten
    niet

    Door B.B. op 27 september 2019 Reageer

  • Begon aan easyslim met de gedachten niks te doen. Maar na een aantal behandelingen nam ik het serieus. En dan werkt het voor mij goed.

    Door Debra op 26 september 2019 Reageer

  • Ik heb lang getwijfeld of ik wel wat op deze site zou zetten. Ik ben een klant van het eerste uur. Mijn ervaring is alleen maar positief. Ik weet ook wat voor akelige mensen er zijn die alles eraan doen om dit bedrijf in een slecht daglicht te plaatsen. Hoge bomen vangen veel wind. Naar een klein bedrijfje kijkt niemand om.

    ik herken mezelf in vele van de positieve reviews. Ook weet ik dat mensen die tevreden zijn, doorgaans hier niks schrijven. Ik doe het toch omdat ik het niet eerlijk vind. Als je ontevreden bent, zeg dat dan in de salon.

    Mijn ervaring is dat er altijd wordt meegedacht en gekeken wordt wat voor jou het beste helpt. En als je je eetpatroon niet wilt aanpassen, ondanks de vele adviezen en dan niet afvalt, dan weet je toch hoe het zit? Je kunt ook gewoon minder gaan eten. Maar dat lukte mij niet op eigen kracht. Dankzij Easyslim eet ik gezonder en blijf slank.

    Sterke punten
    Goede steun, denken mee, blijf slank

    Door Cora op 25 september 2019 Reageer

  • Deze Easyslim club is al zwaar op de vingers getikt door de Reclame Code Commissie wegens het gebruik van “bestreden reclame uitingen” Gemakkelijk terug te lezen op de site van de Reclame Code Commissie (zoek onder easyslim)
    Het wordt tijd dat Easyslim ook op de vingers getikt wordt voor het gebruik van nep-recensies! Het belachelijke aantal “super positieve recensies” bijna dag in, dag uit is totaal ongeloofwaardig! Wie denken jullie in de maling te nemen?

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    doorzichtig de boel belazeren

    Door Johan op 25 september 2019 Reageer (3 reacties)

  • Dankzij easyslim heb ik nu veel minder last van mijn lipoedeem. Ik heb al jaren vanalles geprobeerd maar niks hielp. Zelfs de artsen zeiden dat ik het maar moest accepteren. Wat ben ik blij dat ik naar easyslim gegaan ben. Ik raad het mensen met lipoedeem heel erg aan! Je ziet en merkt t al naar 1 keer.
    Gr. Alexandra

    Door Alexandra op 25 september 2019 Reageer

  • Ben sinds 2 weken klaar met 10 rittenkaart. Had mijn streefgewicht al bereikt maar blijf nog afvallen.
    De behandelingen vond ik erg prettig

    Door Peter op 25 september 2019 Reageer

  • 1 behandeling gedaan, dus over effect op lange termijn kan ik niet oordelen. Wellicht dat dat anders is.

    Thuis van te voren opgemeten en alles opgeschreven. Toen in de salon voor en ma de behandeling opgemeten en er zouden heel veel cm ers af zijn. Thuis weer gemeten, echter exact hetzelfde.

    Werd veel druk uitgeoefend om een zeer dure 10-rittenkaart aan te schaffen maar ik wilde hier over nadenken. Daarna kwamen er allerlei dieettips mee. Prima natuurlijk, maar dan is het logisch dat je afvalt.

    Ondertussen gelukkig alsnog strak en slank door op mijn voeding te letten en te sporten.

    Door Jeanette op 25 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik ben zo blij dat mijn babybuikje zo goed als weg is! Heb mij een ons gesport om die buikspieren weer in takt te brengen maar te vergeefs. Gelukkig kwam easyslim op mijn pad en heb ik weer bijna het zelfde buikje als voor mijn zwangerschap.

    Sterke punten
    Platte buik

    Door Sophie op 25 september 2019 Reageer

  • Bedankt Easyslim voor de leuke en fijne begeleiding! Super blij met mijn resultaat en ik kom zeker een keer per maand langs voor onderhoud.

    Door Myra op 24 september 2019 Reageer

  • Ik merk aan mijn lichaam dat het apparaat werkt. Kleding die ik normaal niet aankon kan ik nu aan en zakt zelfs af.

    Ik merk het niet zo zeer aan mijn kilo’s die minderen maar wel aan de cm. Die kilo’s vind ik ook niet super belangrijk en komen later wel. Moet nu bijna weer nieuwe kleding kopen omdat de kleding die veel te strak zat nu gewoon echt te los beginnen te zitten. Ben nu bijna aan het einde maar ga zeker door. Ben ook niet heel erg bezig met mijn voedsel en ben heel druk op het moment. En toch al dit resultaat. Moet je na gaan wat er gebeurt als ik geen/weinig stress heb en wel ga opletten wat ik eet.

    Sterke punten
    Merk het heel duidelijk aan mijn kleding

    Zwakke punten
    Kilo’s niet zo zeer bij mij in ieder geval.

    Door Aaltje op 23 september 2019 Reageer