Reviews over Diëten


  Gezellig - Review over Easy Slim

  Ik ben al lange tijd klant van easyslim. Eerst om af te vallen. Dat ging heel goed. Ik ging anders eten wat ook was gezegd dat dat moest. Ik heb nu een gezonde leefstijl en voel me fit. Tegenwoordig kom ik 1 x in de maand om te zorgen dat ik niet terugval in een slecht eetpatroon. Het leukste vind ik de gezellig dames. Altijd vrolijk en opgewekt.

  Sterke punten
  Gezelligheid

  Zwakke punten
  Niet

  Via collega - Review over Easy Slim

  Mijn collega was erg afgevallen hierdoor en dat wilde ik ook. Ben nu 3x geweest en het gaat heel goed. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb.

  Sterke punten
  Goede begeleiding

  Zwakke punten
  Wel luxe

  Corona kilos kwijt - Review over Easy Slim

  Na de tweede lockdown was het echt weer tijd voor mij om af te vallen en Easyslim kwam toen op mijn pad. En sinds dien eigenlijk super tevreden. Val gestaagd af met behulp van het apparaat en de shakes op behandeldag. Ben nu 5 kilo kwijt.. Nog 12 te gaan!

  Sterke punten
  Vriendelijk geholpen en eet aanpassingen waar nodig

  Zwakke punten
  Wat prijziger maar wel waard

  Verwarring - Review over Easy Slim

  Ik snap een aantal negatieve reviews niet...... Deze easyslim biedt een heel scala aan diensten. Ik zie sommige (negatieve) alleen over een apparaat iets zeggen. Denk dat die niet bij easyslim zijn geweest. Ik ben heel tevreden en heb de knop omgezet van ongezond naar gezond eten dankzij de hulp van dit bedrijf.

  Blij verrast - Review over Easy Slim

  Ik ben nu 7 x geweest en al 6 kilo kwijt. Het is voor mij een goede stok achter de deur. Ook ben ik anders gaan eten (minder koolhydraten). Ik onderga elke week met veel plezier de behandeling.

  Sterke punten
  Iieve dames

  Blij verrast - Review over Easy Slim

  Ik ben nu 7 x geweest en al 6 kilo kwijt. Het is voor mij een goede stok achter de deur. Ook ben ik anders gaan eten (minder koolhydraten). Ik onderga elke week met veel plezier de behandeling.

  Sterke punten
  Iieve dames

  Ongezond dieet - Review over Cambridge Dieet

  Met het volgen van de Cambridge-methode (een dieet waarbij je geen calorieën telt, maar waar je vast voedsel vervangt door calorie-arme dranken en soepen. red.) viel Daniëlle 15 kilo af in 6 weken, waarna ze in het ziekenhuis belandde. "Ik was te erg verzwakt door het gebrek aan calorieën en voedingsstoffen. In de stopweek ging ik weer vast voedsel eten, maar mijn lichaam kon dit niet aan: het had al zo lang niet 'normaal' gegeten. Er ontstonden ontstekingen in mijn galblaas, waardoor deze verwijderd moest worden. En zelfs toen ik in het ziekenhuis lag dacht ik nog steeds: 'Ik moet mijn shakes drinken, anders kom ik weer aan'."

  Sterke punten
  Stevig a d prijs (duur!!!!) dus lijkt t goed, ook met universiteitsnaam

  Zwakke punten
  Jojo, ongezond, tot ziekenhuisopname aan toe, grote problemen met name galblaas etc

  Modifast - Review over ModiFast

  Ik ben op 19 April beginnen met Modifast. Ik ben al 3,3 kilo kwijt. Ik neem vier zakjes per dag. Om 08.00 een milkshake koffie, om 12.00 een currysoep, om 15.00 een milkshake chocolade en om 18.00 een pudding of nog een milkshake. Voor tussendoor had ik wat rauwkost en bouillon gehaald maar dat heb ik niet nodig gehad.Verder drink ik veel water, groene thee en cola zero.De eerste dag had ik wel honger en hoofdpijn maar t was te doen, de tweede dag vond ik het heftigst met hoofdpijn en honger maar de derde dag voelde ik me fantastisch nog 18,5 kilo te gaan.

  Sterke punten
  Je valt veel en snel af daardoor blijft de motivatie

  Zwakke punten
  Eerste twee dagen hoofdpijn en een hongergevoel

  Werkt niet - Review over Easy Slim

  Ik heb de kuur met 6 behandelingen gedaan. Heeft geen effect gehad en ik heb geen resultaat gezien, zoals ze wel beloven. De gegevens met je resultaten worden ook niet gedeeld. Al met al geen aanrader.

  Zwakke punten
  Zie hierboven

  Een aanrader!! - Review over Easy Slim

  Ik ben super blij met easyslim! Ik zou het iedereen aanraden.Na het overlijden van me vrouw en de beperkende corona regels heb ik flink wat emotie/corona kilo's aan gegeten. Gelukkig kwam ik via via terecht bij een Easyslim vestiging. Ik ben er heel hartelijk ontvangen en goed begeleid. Ben inmiddels 3 weken bezig en bijna 4 kg al kwijt en merk het ook al aan mijn kleding.

  Sterke punten
  Altijd een hartelijk ontvangst! en erg goede begeleiding!

  Zwakke punten
  geen

  4e dag - Review over ModiFast

  Hallo ik ben Laura en ik ben 3 dagen geleden gestart met Modifast. Het is nu mijn 4e dag dat ik 3 maaltijden per dag vervang door modifast intensive pudding vanille. Is er nog iemand bezig met Modifast? Binnen hoeveel dagen zie je resultaten? Ik ben erg ongedulidg, ik wil elke dag op de weegschaal staan, maar tot nu toe heb ik het nog niet gedaan. Ik zie ook nog niet echt resultaten in de spiegel. Kan iemand zijn ervaring vertellen? Hoeveel keren is het de bedoeling om zich te wegen per week?

  Ik vind de shakes lekker van smaak - Review over Slank met Shakes

  Ik vind de shakes lekker van smaak en voor mij werkt het het best als ik die 10 dagen turbo dieet doe, dan neem ik puur en alleen de 3 shakes en drink daarbij heel veel water. Als ik echt te veel honger tussendoor krijg neem ik een cracker met kaas of bijv een sultana koekje. Incl wat thuisfitness via YouTube. na die 10 dagen ga ik over op 1x shake s morgens, in de middag weer een cracker of fruit en gewoon avondeten weer met veel water drinken of suikervrije ranja.

  Obesimed LucoVitaal zonde van je geld - Review over Obesimed Forte

  Doet helemaal niets behalve een "vol" gevoel geven. Misschien helpt het de personen die zich tussen en na de maaltijden nog volvreten met chips/chocolade/snoep maar iemand die gewoon normaal 3 maaltijden eet heeft er helemaal niets aan. Kortom : ik had beter mijn geld in de prullenbak kunnen smijten.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Doet helemaal niets.

  Obesimed LucoVitaal zonde van je geld - Review over Obesimed Forte

  Doet helemaal niets behalve een "vol" gevoel geven. Misschien helpt het de personen die zich tussen en na de maaltijden nog volvreten met chips/chocolade/snoep maar iemand die gewoon normaal 3 maaltijden eet heeft er helemaal niets aan. Kortom : ik had beter mijn geld in de prullenbak kunnen smijten.

  wijvallenaf.nl website werkt niet - Review over Wij vallen af

  leuk om je voortgang bij te houden. helaas werkt de site al een week niet.

  Sterke punten
  grafische weergave werkt stimulerend

  Zwakke punten
  website is offline of zo

  Teleurgesteld - Review over Be Slank

  De site en de uitleg van Be Slank wekten mijn interesse. Mede door de mogelijkheid contact te hebben met een diëtiste. Ik kreeg de shakes binnen en overal smaak valt te twisten maar getver. Wat een chemische smaak. Als dat het enige is wat ik drie keer per dag mag eten dan is dat weinig genieten. Daarnaast, alleen drie shakes per dag is net iets meer dan 300 kcal op een hele dag. Dat is volgens mij wel heel weinig. Dus een mail gestuurd naar de dieetiste. Intussen zijn we 4 weken verder. De dieetiste moet, zelfs na een tweede mail vanuit mijn kant, nog steeds reageren op mijn vraag. Ik ben er maar mee gestopt want ze maken niet waar wat ze beloven en de shakes zijn niet weg te krijgen. Helaas. Het leek zo leuk. Zonder van mijn geld.

  Sterke punten
  De marketing erachter is wel goed.

  Zwakke punten
  - doen niet wat ze beloven - reageren helemaal niet - shakes smaken super chemisch, echt niet lekker vind ik - ondanks de smaak best prijzig

  Best tevreden - Review over Weight Care

  De voorbije dagen het pakket voor 5 dagen gedaan en een slaatje en stuk fruit per dag toegevoegd zeer te vrede en op 5 dagen 1,600 gr afgevallen niet slecht.

  Anderhalve week verder... - Review over ModiFast

  Inmiddels ben ik anderhalve week verder. Ook in de tweede week heb ik alleen shakes en soep gegeten. Mijn voorkeur gaat uit naar de shakesmaken aardbei, banaan en zwarte bes. Als soepen heb ik de curry en de potatoleek genomen. Beide soepen zijn best aardig, ik wissel ze wel af, want na drie keer begint de smaak te vervelen. Dan is het lekker om de andere een paar keer te nemen. Na twee weken ben ik 's avonds begonnen met een warme maaltijd. Wel heel beperkt (snijbonen/zalm, broccoli/kip, courgettini/pastasaus, snijbonen/biefstuk en gisteravond een zelfgemaakte pizza met een bloemkoolbodem. Het gaat in de tweede week minder hard, 2,2 kg kwijtgeraakt in de tweede week.Ik voel me nog steeds prima, geen last van mijn humeur. Sterker nog, het feit dat deze verplichte discipline vol te houden is, maakt we wel een beetje trots op mezelf...

  Sterke punten
  Maakt waar wat het beloofd, gewichtsverlies zonder gezondheidsproblemen.

  Zwakke punten
  Nogmaals, ik ben het zwakke punt. Maar omdat Modifast zo rigoureus is, is het gewoon een kwestie van doorzetten. Ik heb nooit gerookt, maar ik snap nu een beetje wat stoppen met roken betekent. Stoppen met lekker eten en snoepen is misschien wat makkelijker..

  Positief over Cambridge - Review over Cambridge Dieet

  16 kilo afgevallen met Cambridge in 2017. Het ging heel snel en het kostte me weinig moeite. Daarna gewoon goed op blijven letten en het resultaat is dat er nu, in 2021, nog 14 kilo af is.

  Sterke punten
  Je hoeft niet na te denken over wat je moet eten. Je valt snel af. Niet alle maaltijden zijn lekker, maar op een gegeven moment had ik mijn favorieten. Veel water drinken, voor en na de maaltijd. Ik vond het goed te doen. Mijn man, die ook mee deed en 15 kilo afviel, heeft diabetes 2 en is van 2 tabletten naar 1 tablet gegaan.

  Zwakke punten
  Last van obstipatie. Maar dat heb ik ook als ik een koolhydraatarm dieet volg.

  Weer gestart met Modifast - Review over ModiFast

  Ik ben een man van 55, 1,90m en 112kg. Ik woog vier maanden geleden nog 116 en ben door zelf opletten 1 kg per maand afgevallen. Daar moet ik heel veel voor laten staan, erg ongezellig. Ik heb 20 jaar geleden ook al een keer met succes Modifast gedaan, maar de kilo’s sluipen er in de jaren weer aan. Ik ben daarom vorige week gestart met een intensive schema. 4 shakes met dag en zwarte koffie en water. Meer niet. Na 1 week weeg ik nu 106,5 kg. 5,5 kg in 1 week! En ik voel me prima. Samen eten met het gezin is nu helemaal ongezellig, maar ik ga het 7 weken schema absoluut volmaken! Ik meld me volgende week weer...

  Sterke punten
  Je hoeft niet over eten na te denken. Gewoon het schema volgen..

  Zwakke punten
  Modifast heeft geen zwakke punten, ik heb zelf zwakke punten. Het pondje snoep op de zaterdagmarkt moet ik nu echt laten staan, dat doet het meeste pijn... Maar ook wel lekker dat het lukt!

  Teleurstellende screening - Review over Vitalys

  Na diverse overwegingen besloten om de huisarts te vragen voor een verwijzing voor een GBP operatie. Zeer enthousiast en vol goede moed het traject in gegaan, maar zeer teleurgesteld naar aanleiding van een bedroevende en teleurstellende screening.

  Sterke punten
  Marketing

  Zwakke punten
  Wijze van screening en kort door de bocht conclusies

  Niks persoonlijk - Review over Cure4Life

  Er wordt gezegd persoonlijk advies Advies was duurdere pakket te nemen omdat ik medicijnen gebruik en zij uit de bloedwaarden persoonlijk konden adviseren Op moment dat iets niet goed gaat geven ze niet thuis. Internist stelde vast dat ik o.s. meer koolhydraten moet eten omdat mijn ijzergehalte veel te hoog is en dat past niet binnen het dieet dus afscheid heb moeten nemen want ik kan ook niet tegen de adviezen van een specialist ingaan Gevolg slanke portemonnee en maar 1 kilo eraf in 4 maanden en gedeelte van je geld krijg je echt niet terug. Advies doe het niet

  Sterke punten
  Slanke portemonnee maken

  Zwakke punten
  Geen eerlijke begeleiding

  De shakes zijn zeker een aanrader. - Review over Slank met Shakes

  Gebruik al lange tijd de shakes. Een fijne vervanging voor de ochtendmaaltijd. Geen hongergevoel! De smaken vanille en aardbei zijn mijn favorieten. De vegan is wat dikker en zoeter van smaak. Geen last van schommelingen in mijn gewicht. Opletten wat je verder eet per dag en bewegen hoort er natuurlijk wel bij. De shakes zijn zeker een aanrader!

  Shakes zijn lekker te drinken, - Review over Slank met Shakes

  Begonnen met het turbo dieet van 3x per dag shake en kräckers met kaas of komkommer stukjes of snoeptomaatjes voor tussendoor Incl voldoende beweging/sport Daarna overgegaan op 2 shakes en avondeten liefst koolhydraat arm maar mag best ook wel eens een gewone maaltijd zijn. Al goed afgevallen.

  Crashdieet: jojo effect - Review over Cambridge Dieet

  Het is volgens mij niet gezond, al val je toch af, je komt snel weer aan plus de negatieve gezondheidsaspecten van het niet binnenkrijgen van cruciale voedingsstoffen

  Sterke punten
  Ik heb het dieet 4 weken volgehouden, het doel was snel kilo\\\\\\\\\\\\\\\'s afvallen, maar het is niet gezond, haaruitval, vermoeidheid en de hoge kosten plus risico op terugval (jojo-effect) wegen er niet tegenop.

  Zwakke punten
  Ongezond jojo effect