• 2 weken verder.. - Review over ModiFast

    Makelijl is het echt niet.. 1 week 4 kilo afgevallen maar nu 2 week 2..kilo. Oke 6 kilo niet slecht ik ga door nog 2 weken alleen maar kant en klare chakes.. Drinken met litets water kruidenthee en soms eet ik een appel of stukje watermeloen we zullen ik ben er nog lang niet maar begin is gemaakt ���

    Sterke punten
    Begin gaat het heel snel

    Zwakke punten
    Heel zwaar moe misselijk duizelig je moet evht afkicken van de suikers en koolhydraten

    Door Lotje op 28 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • 2 weken verder.. - Review over ModiFast

    Makelijl is het echt niet.. 1 week 4 kilo afgevallen maar nu 2 week 2..kilo. Oke 6 kilo niet slecht ik ga door nog 2 weken alleen maar kant en klare chakes.. Drinken met litets water kruidenthee en soms eet ik een appel of stukje watermeloen we zullen ik ben er nog lang niet maar begin is gemaakt 🍀❤️

    Sterke punten
    Begin gaat het heel snel

    Zwakke punten
    Heel zwaar moe misselijk duizelig je moet evht afkicken van de suikers en koolhydraten

    Door Lotje op 28 juni 2020 Reageer
  • Ik ben er zo'n 2 jaar geleden geweest voor een cryolipolyse behandeling, vet bevriezen. Ik kreeg op beide bovenbenen voor en achter, enorme brandplekken na de eerste behandeling. . Ik kon terugkomen voor een andere behandeling en een tubbetje aftersun krijgen, dat heb ik niet aangenomen. Deze behandeling hadden ze nooit mogen uitvoeren zei o.a. de huisarts en een specialist in het rkzh, omdat mijn benen niet overdreven dik zijn. Ik heb nog steeds de littekens op m'n benen staan en ben 650,- lichter, het geld voor behandelingen die niet zijn uitgevoerd kreeg ik niet terug. Je moet alles vooruitbetalen. Verder stoor ik me aan de pagina grote advertenties in de huis aan huis bladen, deze zijn bewerkt, gefoto-shoped, dat kun je met 1 oogopslag zien. En het is enorme chaos daar, dubbele afspraken en afspraken die niet in de agenda staan. Géén aanrader, je kunt beter naar de sportschool en diëtiste gaan.

    Sterke punten
    Zijn er niet, personeel is wel vriendelijk, behalve als je met een klacht komt.

    Zwakke punten
    Enorm chaotisch en ze maken niet waar wat ze beloven.

    Door [email protected] op 26 juni 2020 Reageer
  • HCG is niet verboden, is in 2014 uitgesproken als legaal, u kunt hier de stukken over nalezen op internet.

    Sterke punten
    Het werkt echt, vele hebben/zijn nu bezig met deze kuur, met positief resultaat

    Zwakke punten
    geen

    Door Healthstudioweightcontrol op 23 juni 2020 Reageer
  • Duim omlaag👎 - Review over Easy Slim

    Ik was heel tevereden...maar in het begin van Corona-tijd gingen wij emigreren.Helaas geen Geld terug... Er werd niet eens terug gebeld om evt. tegenmoet komen met Easique shakes te krijgen voor het bedrag wat ik openstaand had.Dus Lieve Mensen goed opleten...Erg teleur gesteld.Groetjes en succes!

    Zwakke punten
    Geen gehoor voor oplossingen

    Door Dzana op 16 juni 2020 Reageer
  • Slechte ( geen) begeleiding! Ik ben 3x persoonlijk “begeleid “ inclusief het intake gesprek ( gratis) daarna brak de Corona uit en nooit iets meer vernomen! Echt schandalig , je krijgt zogenaamd een persoonlijk dieet , maar als je je gezond verstand gebruikt valt iedereen wel af die en de alcohol en de koolhydraten laat staan, en daarnaast matig in porties! Ik ben wel 10 kilo afgevallen maar niet dankzij Cue4life ! Veel te veel geld voor wat je ervoor krijgt echt geen aanrader wat mij betreft!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Duur

    Door Esther Tromp op 15 juni 2020 Reageer
  • Slecht bedrijf - Review over Weight Care

    Heb nog geen ervaring met het product omdat nog niet geprobeerd heb. Wel ervaring met het bedrijf. Ik heb een week geleden mijn bestelling opgehaald en deze blijkt incompleet te zijn. Hierop paar keer geprobeerd te bellen. Blijken ze telefonisch niet bereikbaar. Wordt doorverwezen naar contactformulier website. Dit ingevuld en ook nog mail gestuurd. Hierop wordt totaal niet gereageerd. Beste mensen koop dus niks rechtstreeks via weight are, want je bent de pineut als je bestelling niet klopt

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Incomplete bestelling Geen reactie op mail

    Door Danielle op 5 juni 2020 Reageer
  • Ik hoor van mensen over hele goede successen in combinatie met een originele HCG-kuur, ga het binnenkort zelf ervaren...Ik heb ook al iemand gesproken en gezien die beide deed en de HCG kuur van HealthStudioWeightControl had besteld, ze was uiterst tevreden.

    Sterke punten
    Snel cm verliezen in korte tijd

    Door Jeanine op 4 juni 2020 Reageer
  • Oplichters - Review over Easy Slim

    Dit was in doetinchem, deze zaak bestaat niet meer zie ik nu... dat verklaard een hoop

    Door Rick op 31 mei 2020 Reageer (1 reactie)
  • oplichters - Review over Easy Slim

    zeer slechte ervaring gehad, er moest heel snel een handtekening komen, had afgesproken per behandeling aan te kijken en ze heeft dat er handmatig bijgezet, maar later moest er ineens toch voor 10 behandelingen geld komen, we werden bedreigend aangekeken en kregen een grote mond. ze begon over de huur en electra die betaald moest worden. Over de behandeling zelf was veel onduidelijk en ze wisten er zelf geen bal vanaf.

    Door Rick op 31 mei 2020 Reageer
  • Voor, tijdens en na mijn zwangerschap flink aangekomen.ik wilde steeds al afvallen maar het lukte niet. Ik dacht ik wacht op het moment dat ik de knop vind. 19 oktober 2017 stond ik voor de spiegel en daar was de knop! Schoenen aangetrokken en begonnen met snelwandelen, en natuurlijk de shakes van weight care. In 2013 ook al eens 27 kilo’s ermee verloren dus ik wist hoe ik het moest doen. Ik begon weer elke dag met 1 uur snelwandelen 3 shakes op een dag 2 weight care tussendoortjes en 1 x fruit Na 8 maanden had ik er 30 kilo af. Nu 2020 ben ik er 34 kwijt en blijf ik altijd heeeeel goed op gewicht. Ben nooit meer gestopt met het lopen. Loop elke dag 7 km en ik vervang zoiezo altijd nog 2 maaltijden voor een shake. Ik ben zeer bewust van wat ik eet. En eet op regelmatige tijden. Ik heb altijd chocolade shake met volle melk. Ik vind het zalig! Is iets wat me nooit gaat vervelen.

    Door Tiny Schilder op 3 mei 2020 Reageer
  • Jammer dat de recepten in de slimbox steeds het zelfde zijn Verder top producten goede prijs

    Sterke punten
    Prijs kwaliteit echt heel goed Lekkere producten slimbox goed vol te houden

    Zwakke punten
    Maar 5 recepten , elke box het zelfde

    Door Setta op 3 mei 2020 Reageer
  • Nare ervaringen mee. Blijven je lastig vallen met reclamemails ook al heb je meerdere malen verzocht daarmee te stoppen. Je kunt niets aanpassen in je account en/of je account verwijderen. Bij telefonisch contact erg onvolwassen en arrogante reacties. Ik zal er in elk geval nooit meer iets bestellen

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Onvolwassen, klantonvriendelijk, blijven spam sturen. Luisteren niet naar klachten en geven je geen enkele mogelijkheid om je eigen zaken te wijzigen.

    Door Sandra Henzen op 17 april 2020 Reageer
  • Sense hcg kuur - Review over HCG Dieet

    Mijn levenswijze is al kha maar wiu graag de laatste 7 kg kwijt. Helaas heeft het bij mij niet zo gewerkt ben wel iets verloren maar 2 kg in 12 dagen gezien de reviews van anderen vond ik teleurstellend. Had ook vaak honger gevoel en voelde niet helemaal fit. Besloten om de kuur te stoppen en ben weer kha gaan eten. Ik geloof dat wanneer je normaal zou eten je zeker met de kuur af zou vallen maar wanneer je al sport en kha arm eet is het lastiger.

    Sterke punten
    makkelijk te bereiden zonder veel voorbereiding

    Zwakke punten
    hongergevoel Eenzijdig qua keuze eten

    Door anouk op 20 maart 2020 Reageer (1 reactie)
  • vind alles wel lekker wat in pakket zit, maar de minestrone soep is echt walgelijk zeer chemisch van smaak en blijft poederachtig smaken, heb liever pasta of de omelet ipv van deze soep, ook al omdat er al zakjes soep inzitten, en dit dubbel op is, denk dat dit een geld kwestie is, ook al is het bedoeld als maaltijd, dit slaat de plank volledig mis

    Sterke punten
    heerlijke shakes, pasta en omelet en ook de muesli is erg lekker

    Zwakke punten
    kleine zakjes soep als tussendoortje en dan ook nog als maaltijd 2 keer ?? minestrone soep brrrr

    Door Heidi op 15 maart 2020 Reageer (1 reactie)
  • Wat ben ik blij dat ik hier ben binnen gelopen. Super geholpen. Heb TC cryo gedaan icm bio hcg. 8.1 kg kwijt geraakt. En aardig wat centimeters. Heel blij

    Door Ingrid op 10 maart 2020 Reageer
  • Ik kwam met overgewicht bij de afslankstudio. Na al van alles geprobeerd te hebben was ik nogal kritisch. De gastvrijheid en professionele begeleiding hebben me overgehaald. Dankzij de TC Cryo behandelingen en de Bio HCG ben ik 15 kg afgevallen. De dames hebben me gemotiveerd om het vol te houden. Echt een aanrader.

    Sterke punten
    professioneel, vriendelijk en gastvrij

    Door Ineke op 9 maart 2020 Reageer
  • Heel blij met het resultaat tot nu toe. Heb mijn eetpatroon omgegooid maar wel zodat ik het vol kan houden . De behandelingen vind ik ook pretty elke week.

    Door Melinda op 4 maart 2020 Reageer
  • https://www.healthstudioweightcontrol.nl/

    Sterke punten
    werkt goed, geen honger, succes gegarandeerd, korte duur

    Door HealthstudioWeightControl op 26 februari 2020 Reageer
  • Top - Review over Easy Slim

    Ik ben nu 5maanden bezig en heb er 12 kilo van af , Het is heel goed te doen de behandeling en begeleiding van Brenda uit Soest

    Sterke punten
    Begeleiding

    Zwakke punten
    Heb ik niet

    Door Stina op 25 februari 2020 Reageer
  • Teleurstelling - Review over Easy Slim

    Blijkbaar ben ik één van de weinigen die de behandelingen een teleurstellende en kostbare ervaring vond. Ondanks de enthousiaste en vriendelijke medewerkster had de 10-rittenkaart bij mij weinig effect. Zelfs niet op de specifieke plaatsen waar de banden werden aangebracht, zoals bijvoorbeeld aan de binnenkant van mijn bovenbenen. In de eerste 4 weken was ik wel totaal 5 kilo afgevallen, maar dat kwam doordat ik erg goed aandacht schonk aan wat en wanneer ik at. De medewerkster gaf mij ook continue aan dat de meeste mensen pas resultaat zien rond de 6e a 7e behandeling dus leefde ik in de veronderstelling dat de zichtbare verandering nog wel zou volgen. Maar ook tegen die tijd veranderde er helaas weinig bij mij ... Ook hier werd niet zoveel aandacht aan geschonken toen ik mijn teleurstelling had aangegeven. 'Ja, de één reageert er anders op dan de ander'. Wel kreeg ik elke behandeling (veelal dezelfde) verhalen te horen van anderen over die zich wél energieker voelden en daadwerkelijk afvielen. Tussentijds werd er nog wel een meting van oa het vocht in mijn lichaam gedaan. Maar bleek dat de benodigde apparatuur het niet deed. 'Ik doe dit later nog een keer' maar dit is echter ook nooit meer gedaan Aan het einde van de 10-rittenkaart, of tussentijds, werd er ook geen enkele 'omvang' meting verricht. Daar waar ze in de proefbehandeling en in de advertenties wel mee schermen, dat dit zienderogen zal afnemen. Ondanks dat ik wel afgevallen ben, is dit écht niet te wijten aan de dure behandeling. De tussentijdse zorg én met name nazorg vond ik veel te weinig. Klinkt misschien wat lullig, maar je zou minstens een klein receptenboekje of zoiets verwachten voor dat geld. Ja, ik kon dit bij hun kopen. Alsmede speciale shakes om het afvallen te bevorderen. Op mijn vraag of er ook een evaluatieformulier of -gesprek aanwezig is om verbeterpunten aan te leveren, wist men dit eigenlijk niet. Naar mijn idee moet dit ook deel uitmaken van de behandeling. Net als dat aan het einde van de 10-rittenkaart er samen gekeken wordt naar het behaalde resultaat. Niet dat men er maar vanuit gaat dat je een nieuwe kaart koopt en in 'onderhoud' gaat. Want ja, 'dat doet ook iedereen'. Nu was het 'kijk maar wat je doet, je weet ons te vinden'. Al met al bood alles mij niet het behaalde resultaat. Uiteraard jammer, want ik had er simpelweg meer van verwacht. En zeker voor zoveel geld ...

    Sterke punten
    De vriendelijke medewekster en haar enthousiasme. Alles ziet er keurig netjes en verzorgd uit.

    Zwakke punten
    Veel

    Door Marck op 23 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Blij - Review over Easy Slim

    Ben klant in Zutphen. In 6 weken dus halverwege mijn 10 ritten al 6 kilo kwijt. Dit suc6 komt door de goede combinatie van behandeling en dieet. Hierdoor voel ik me veel vitter en heb meer zin in bewegen. De behandeling onder steunt mij enorm. Mijn spieren bouwen zich op en de veranderde eet gewoonte is goed vol te houden. Draag kleding die al jaren in de kast lagen. Zit SUPER in mijn vel nu. SUPER blij.

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg en mee denkend in waar ik mee bezig ben

    Door GM op 16 februari 2020 Reageer
  • Ik heb zowel Weight Care als Modifast geprobeerd en beiden zijn prima, maar Weightcare heeft meer variatie in 'hartige' maaltijdvervangers, die ik ook lekkerder vond dan de noedelsoep van Modifast. Vooral de boerenomelet was een aangename verrassing. De lunchrepen pinda-nougat van Weightcare vind ik echt heerlijk, maar heb wel het idee dat ik een Snickers aan het eten ben voor de lunch. Wat ik sowieso niet begrijp van zowel Modifast als Weight Care is dat de shakes en de toetjes zo vreselijk zoet moeten zijn. Die van Modifast zijn helemaal mierzoet - dat lust toch niemand?! Maar ik heb dé oplossing: ik meng de shakes/toetjes met yoghurt. Zelf ben ik nogal verzot op Alpro Mild & Creamy Ongezoet (sojayoghurt), daar zitten ook relatief weinig calorieën in. Ik ben niet zuinig: ca 250 ml yoghurt per shake. Die extra calorieën zijn geen 'slechte' calorieën en het vult heel erg goed, geen hongergevoel erna. Omdat je er zoveel poeder bij doet, doe ik er ook een half glaasje water bij anders wordt het te dik. En dan meng ik het met de handmixer lekker luchtig. Het lekkerst is het als je dit de avond van te voren doet en dan in de koelkast zet, dan wordt het een heerlijk luchtige mousse. Eventueel kun je er ook wat lijnzaad doorheen doen voor de vezels. Op deze manier vond/vind ik het echt heel goed vol te houden. En als ik echt trek heb, neem ik een drinkbouillonnetje. Dus: maak lijnen een beetje leuker voor jezelf (maar toch gezond) en voeg (soja)yoghurt toe aan de shakes/toetjes. Succes!

    Sterke punten
    - avondmaaltijd-vervangers zijn erg smakelijk - lunchrepen ook heerlijk (wel gevaar dat je daardoor overstag gaat om er nóg een te nemen)

    Zwakke punten
    - shakes te zoet, waarom zoveel suiker? - er wordt op de verpakking niet (duidelijk) vermeld dat je er 2 stuks fruit per dag bij mag eten plus rauwkost. Wist ik dus niet.

    Door Marieke op 12 februari 2020 Reageer
  • Ik sportte al veel en lette op mijn eten maar mijn buik werd niet minder. Sinds ik bij easyslim ben wel! Voel me veel beter in mijn vel en krachtiger.

    Door Allard op 11 februari 2020 Reageer
  • Goed resultaat - Review over Easy Slim

    Ik ben nu met mijn tweede 10 ritten bezig en ben helemaal blij! Bij de eerste 10 zijn er 5 kilo’s af en wil er nu nog 3.

    Sterke punten
    Gezellig

    Door Lidia op 4 februari 2020 Reageer