Nieuwste Reviews

ModiFast - Foute methode

0

Review:
Ik moet even mijn gal spuien over Modifast. Hoe is het mogelijk dat ze Apartaam toevoegen. Dat spul is troep, chemisch en op de lange duur gevaarlijk door zijn bijwerkingen. Ik heb zeer slechte ervaringen ermee. Loop nu bij een KNO arts en mijn eetpatroon is ontwricht. Was altijd principieel tegen crash dieeten masr op aanraden van de dieetiste toch maar geprobeerd.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Smakeloos. Niet te pruimen. Je krijgt smaakverlies op den duur.

wil Marijt beveelt ModiFast NIET aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - De knoop doorgehakt en gisteren begonnen

2

Review:
Na duizend pogingen om af te vallen, heb ik gisteren dan toch maar de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met Modifast intensive. Een andere keuze kan ik niet maken, want dat brengt als gevaar voor mij dat ik dan toch de gelegenheid krijg om te snaaien. Dat wil ik uitgesloten hebben, dus 3 shakes per dag. Ik moet 43 kilo afvallen. Ik weeg 115 kilo. Ik ga dit platform gebruiken om mijn strijd tegen de kilo's aan te gaan en rapporteer tussendoor wat mijn ervaringen zijn met Modifast, zodat een ander hier ook van kan leren.
Ik kies ervoor om de kant en klare shakes te drinken, omdat ik de "aanleng" shakes beduidend minder lekker vind. Het maakt qua prijs niets uit. als je goed googled, kun je 10 flesjes voor Ä 15,00 kopen, dus dat is een voordeeltje. Als ik een maand lang 3 shakes zou gebruiken, zou dit dieet mij per maand Ä 135,-- kosten. Dat is dus erg goedkoop! Mooi om te weten dat de kosten van dit dieet ook erg meevallen. Ik ken alle soorten shakes, want met dit gewicht heb ik uiteraard alles al geprobeerd. Maar Modifast vind ik qua smaak veruit het lekkerste. Dag 2 is bijna om en ik kijk al uit naar dag 3. Ik ga maandag weer wegen om te kijken wat een week dieet mij heeft gebracht. Ik zal dat op dit forum met grote regelmaat melden hoeveel ik ben afgevallen en waar ik zoal tegenaan loop.

Sterke punten:
makkelijk mee te nemen naar je werk
lekkere smaken

Zwakke punten:
nog niet ondervonden

Connie beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

Shangri La Dieet - Shangri la dieet 2018

0

Review:
Iemand ervaringen met deze dieet 2017/2018
Heeft het iemand geholpen zo ja deel he ervaring graag ik word er zelf na een paar dagen olie e hebben gebruikt dikker
Dus bij mij helpt het niet of ik doe iets verkeerd??

Sterke punten:
Olie drinken 3x over de dag

Zwakke punten:
Zoetigheid eten

Afslankstudio Velserbroek - Zeer ontevreden over deze studio

0

Review:
Ik ben zeer ontevreden over deze studio. Naast dat het niks voor mij bleek te zijn, word je er als vee in een veewagon geholpen. De medewerkers - die op zich allen aardig zijn - wassen tussendoor nooit hun handen en smeren jouw gezicht in nadat ze bij een ander net de apparatuur hebben lostgekoppeld. Het is allemaal met gordijntjes open en bloot, erg weinig privacy, wat ik erg moeilijk vind. Maar dat is nog niet het ergste: de gekozen methode hielp met niet alleen totaal niet, ik heb de kuur niet afgemaakt vanwege brandplekken op tere delen vanwege een te laag staande ventilator (die ik hoog ook niet verdroeg vanwege aangezichtspijnen in mijn gezicht); ik heb geen excuses gekregen en ben 750 euro lichter zonder enig resultaat. Aan geld terug doet men niet. Ik mag terugkomen voor een andere behandeling maar dat ga ik zeker niet doen. Als je je graag laat overhalen tot allerlei dieetproducten en behandelingen omdat je er zelf geen verstand van hebt: dan zullen ze je wellicht wel kunnen helpen. Ik heb niets dan vervelende ervaring hier.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
- slechte hygiene
- te weinig kennis van de apparatuur bij medewerkers
- lawaaiig en alles open en bloot
- geen privacy voor gesprekken
- onzinnige producten (afslankgel bv) die 0,0 resultaat geven
- duur

Anna M Vos beveelt Afslankstudio Velserbroek NIET aan bij vrienden/bekenden

Tel Sell - Kapot en geen gehoor

0

Review:
De aircooler besteld, deze was snel geleverd, maar helaas was hij kapot.
Geprobeerd te bellen maar na 2 uur in de wacht opgegeven, dus gemaild, ook geen gehoor.
Toch maar terug gestuurd, zelf de retourneer kosten betaald, en na een maand maar weer gebeld, waar blijft het geld en hoe zit het met de retourneerkosten?
Antwoordt; retouneerkosten kan je naar fluiten en het was druk dus vandaar is het geld nog niet terug en je mail niet beantwoordt.
Dus zelfs bij een kapot product moet je zelf de retourneerkosten betalen.
KOOP HIER NIET!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Werkt niet/slecht product
Slechte klantenservices
Slecht bereik

Jeroen beveelt Tel Sell NIET aan bij vrienden/bekenden

Tel Sell - Netjes ruilen

0

Review:
Slimming leggings besteld. Valt echt te klein uit. Telsell gebeld om te vragen over ruilen voor grotere maat. Netjes geholpen. Leggings retour gestuurd naar antwoordnummer adres (dus geen verzend kosten) en binnen een week grotere maat ontvangen.

Sterke punten:
Netjes afgehandeld

Michele beveelt Tel Sell aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Gestart en gemotiveerd

0

Review:
Ik ben sinds maandag gestart met het Mosifast Intensive dieet. Doel is min 15kg eraf krijgen.
De eerste dag was echt rampzalig: vond alle shakes/ pudding verschrikkelijk smaken, kreeg het amper binnen. Heel de dag hoofdpijn en savonds een serieuze migraine aanval. Maar ik zette wel door...
Nu op dag 4 lijkt het me goed af te gaan. Ik drink enkel nog de 3 shakes (banaan en aardbei vind ik het minst slecht smaken). Ik drink voldoende water, af en toe een slok light frisdrank maar verder niks. Heb ook terug iets meer energie (al geraak ik nog niet aan het sporten) en de hoofdpijn is ook weg.
Ik wil dus nog wel even doorgaan. Het helpt om wat ervaringen te lezen. Maar zo zie ik dikwijls dat sommigen meerdere maanden modifasten om veel af te vallen. Ik vraag me af of die zich houden aan de maximum 3 weken fase 1 en langer blijven doordien met fase 2 of hoe ziet hun schema er dan uit???
In het normale programma duurt de kuur 5 weken maar hoe deel je het schema in als je dit langer wilt doen?
Benieuwd naar andere ervaringen!

Sterke punten:
Gemakkelijk: niet nadenken wat eten, geen voorbereiding, geen afwas,...
Geen hongergevoel

Zwakke punten:
Vreselijk van smaak
Moeilijk voor sociaal en gezind leven

ShakePlus - Shakeplus heeft me goed geholpen

0

Review:
Ik heb Shakeplus in het begin van 2018 gebruikt voor 3 maanden en ben rond de 10.5 kilo afgevallen.

Afvallen vind ik vaak niet lastig maar het op gewicht blijven wel, Bart mijn coach bij Shakeplus ondersteunt me nu nog steeds via whatsapp. En merk dat dit echt helpt om mijn focus te behouden.

Sterke punten:
Gratis coaching die wordt aangeboden. Shakes zijn echt lekker, vooral aarbei je proeft dat hier echte aardbeien voor gebruikt worden.

Zwakke punten:
Had het makkelijk gevonden als ze meerdere tussendoortjes verkochten.
Verder kan ik geen punten noemen.

Bob Bauwma beveelt ShakePlus aan bij vrienden/bekenden

Detox Formule - Nep

0

Review:
Slik 3 x per dag: er gebeurt helemaal niets!!!
Zonde van mijn centen...😡

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Doet niets

Ed beveelt Detox Formule NIET aan bij vrienden/bekenden

Easy Slim - Geen resultaat

0

Review:
10 Behandelingen geboekt plus shakes. Kosten Ä700 . Ik wilde 5 kilo afvallen en hoopte op een wat strakker resultaat voor buik en benen. Door onvoorziene omstandigheden een aantal keren gemist. Hierdoor zou er volgens Easyslim geen resultaat zijn.
Ik ben zelfs een kilo aangekomen.
Er is geen goede begeleiding. Denk goed na voor je hieraan begint

Ellen beveelt Easy Slim NIET aan bij vrienden/bekenden