Reviews over Diëten


  Beschimmelde weightcare - Review over Weight Care

  Na het goed schudden voor gebruik en een paar goeie slokken kwam ik er achter dat hier schimmel in zat. Ik ben hier 3 dagen goed ziek van geweest, misselijk braken, diarree, voedselvergiftiging dus. Klanten service hier op aangesproken, foto's gestuurd. Hierop kreeg ik een mail met alleen maar verdedigen. Klantenservice heeft niets gedaan om mijn probleem op te lossen. Schandalig voor zo'n bedrijf.

  Sterke punten
  Niet toegeven van hun fout.

  Zwakke punten
  Niet met een tegemoetkoming komen.

  eindelijk wat slanker,!!! - Review over Easy Slim

  ik ben zeer tevreden.. heb er 5 kilo af, en heb gedaan wat werd geadviseerd, dus geen suiker en vet, menu`s makkelijk, met een beetje logisch nadenken wat je wel of niet in je mond stopt. aangename dames, goede uitleg, ik heb bereikt wat ik wilde.

  Sterke punten
  mogelijk ook producten te kopen waarmee je nog sneller kunt afnemen. ik vond de behandelingen heerlijk

  Zwakke punten
  heb niets kunnen vinden, ze doen wat ze beloven. Dank aan de dames in Zutphen

  Niet intrappen - Review over Afslankstudio Velserbroek

  Ik sluit me aan bij andere reviews wat betreft gebrek aan hygiëne, amateuristisch, geen privacy etc. Ik ben geschrokken van de verhalen over brandwonden. \\r\\nCoolsculpting mag uitsluitend worden uitgevoerd door een arts. Het is gevaarlijk dat de eigenaresse zelf gaat dokteren met een goedkoop namaakapparaat. Hier zou de voedsel- en warenautoriteit eens een bezoekje moeten afleggen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting, gevaarlijk handelen.

  Eindelijk van die buik af - Review over Easy Slim

  Ik sport 3 x in de week maar het lukte niet om van mijn dikke buik af te komen. Ik ben nu pas 4x bij easyslim geweest en eindelijk zie ik verandering. Ik kan het iedereen en zeker mannen aanraden.

  Sterke punten
  Leuke eigenaar. Hele vlotte spontane vent

  Zwakke punten
  Geen

  Te mooi om waar te zijn - Review over Easy Slim

  na de proefles was ik natuurlijk centimeters kwijt. Ja ja. Ondanks mijn dieet val ik heel langzaam af en ben ik nu al 480 euro lichter. Ik heb zo het idee dat het nep is. Er werken ook 2 dames die obesitas hebben en dan denk ik hoe kan dat nou als je hier werkzaam bent. Mijn advies is dus,doe maar niet.

  Sterke punten
  telefonisch goed te bereiken ook in weekend via app

  Zwakke punten
  helemaal geen advies of motivatie om je te helpen bij je dieet.

  Werkt NIET - Review over Easy Slim

  11x easyslim tijd verdaan EN 650 euro lichter en wel 2 kg en overal 1 cm eraf. Omdat ik zelf al op mijn voeding lette is dat waarschijnlijk daardoor gekomen, maar ik vind het veel te weinig. Mijn cellulitis is geen groefje minder.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Let op je vocht inname. Ze beweerden dat je 2,5 liter moet drinken. Bij een lager gewicht zelfs gevaarlijk. Maar ondanks toch opvolgen geeft het apparaat nog steeds aan dat je te weinig drinkt.

  makkelijk vol te houden - Review over Weight Care

  Is makkelijk vol te houden, alleen de muesli ontbijt is niet mijn favoriet. Jammer dat er niet bij staat vermeld dat je eventueel fruit en rauwkost mag eten. Heb net mijn tweede mini kuur 5 dagen besteld. Val er goed mee af, na 1 week er bijna 4 kilo eraf. Eerste week gaat altijd snel. Ben nieuwsgierig na mijn tweede week.

  Sterke punten
  Je hoeft niet na te denken over de boodschappen

  Zwakke punten
  Muesli ontbijt niet erg lekker, boerenomelet een zaligheid

  Goed - Review over Weight Care

  Super dieet binnen 4 dagen 2 kilo kwijt alleen van de maaltijd box vind ik het warm eten met pasta niks aan word er misselijk van. ipv dat pak ik een shake. En eet in de avond zelfs nog wat kaas. Ik eet sws de helft minder per dag. En in de avond bijna niets waardoor ik de 5 kilo vast hield. Nu met regelmaat eten en avond bijna niks al 2 kilo in 4 dagen. Morgen de laatste dag dan zal het 2.5 kilo zijn daarna stap ik over op 2 shakes en 1 maaltijd tot dat ik er 5 kilo totaal af heb. Dan blijf ik elke dag 1 shake drinken om op het gewenste gewicht te blijven. Me darmen gaan wel te keer maar heb een allergische reactie op melk maar heb dat er voor over. Eenmaal op gewicht koop ik lactose vrij top dieet wel af zien

  Sterke punten
  4 van de 5 warm niet lekker

  Positief over het 1 op 1 dieet van Cambridge. Niet meer zo'n crashdieet als vroeger. - Review over Cambridge Dieet

  Waar je vroeger alleen 3 shakes per dag mocht nemen in de eerste fase (cambridge500) mag je nu ook groente en vlees/vis/vleesvervanger/peulvrucht. (Het heet nu ook 1op1 dieet) Dit is bij stap 1 en wordt steeds meer uitgebreid naar een normale levensstijl. Het is veel uitgebreider dan vroeger en beter vol te houden. Je consulent kijkt goed naar welke stap je het beste kunt beginnen. Het hoeft dus niet altijd zo te zijn dat je bij stap 1 begint. Bij iedere stap eet je weer iets meer. Het wekelijkse weegmoment is een goede stok achter de deur.

  Sterke punten
  Goed vol te houden met je consulent als hulp en stok achter de deur. Duidelijke uitleg en overzichtelijk wat je kunt eten.

  Top! - Review over Easy Slim

  Top!

  Een aanrader - Review over Easy Slim

  Ik ben super tevreden! Je moet natuurlijk zelf wel je eten aanpassen (lees gezonder eter) maar daar wordt je bij geholpen en gestimuleerd. Ik heb mijn streefgewicht al bijna bereikt. Blij!

  Sterke punten
  Super aardige en enthousiaste mensen

  Zwakke punten
  Geen

  Een aanrader - Review over Easy Slim

  Ik ben super tevreden! Je moet natuurlijk zelf wel je eten aanpassen (lees gezonder eter) maar daar wordt je bij geholpen en gestimuleerd. Ik heb mijn streefgewicht al bijna bereikt. Blij!

  Sterke punten
  Super aardige en enthousiaste mensen

  Zwakke punten
  Geen

  Anders eten - Review over Easy Slim

  Ik ben al een tijdje klant en kwam voor mijn dikke buik, die is nu normaal. Dankzij de hulp van de dames ben ik anders (gezonder gaan eten) en voel me veel energieker. Ik raad het iedereen aan.

  Sterke punten
  Goede tips/begeleiding

  Weggegooid geld - Review over Easy Slim

  Vollege 1e reeks gehad, wekenlang en heeft me honderden euro's gekost en bij die zwakke plekken, buik/armgebied, helemaal niets kwijtgeraakt... Afzetterij

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel, helpt niet.. Gewoon zelf wat minder eten, helpt beter, zonder hoge kosten

  Goed vol te houden - Review over Easy Slim

  Ik ben nu 2 x geweest en al 5 kilo kwijt. Ik gebruik op de dag dat ik naar ze ga ook hun shakes. Al met al prima te doen en goed vol te houden. Moet ook wel, ik moet nog 25 kilo kwijt. Maar dat gaat me lukken.

  Sterke punten
  Makkelijk en goed vol te houden

  Zwakke punten
  Nog niks gemerkt

  Geen aanrader! - Review over Cure4Life

  Onder het mom van 'medisch verantwoord' heb ik mij aangemeld, waarbij mij een compleet (lees: het duurste) programma werd aangeraden/opgedrongen. Het 'medische team' schrijft precies op wat je in de uitgebreide intake hebt ingevuld en zij trekken geregeld verkeerde conclusies. Het zgn. laten meewegen van de hormonale situatie stelt echt niets voor. Een paar keer bij de coach geweest die mij niet echt kon motiveren. Bovendien is Cure4Life totaal niet flexibel. Proberen je geld terug te krijgen is sowieso een illusie. Absoluut geen aanrader deze organisatie. Inmiddels ben ik flink wat gewicht kwijt simpel door goed bij te houden wat ik eet. Kost niets, maar werkt wel!

  Sterke punten
  Ik kan geen sterke kanten bedenken

  Zwakke punten
  Hoge kosten, matige begeleiding, beperkt programma, nagenoeg geen recepten, geen flexibiliteit.

  Ga mn eten niet aanpasen - Review over Easy Slim

  Ik heb alleen een gesprek gehad, toen ik hoorde dat ik mn pilsje moest laten staan en minder moest eten was ik dr klaar mee. Ik wil niks aanpassen en tog van mn buik af. Helaas kan dit hiero nie.

  Sterke punten
  Wel eerlik

  Zwakke punten
  Je moet je eten aanpassen

  Goede ondersteuning - Review over Easy Slim

  Ik ben nu 8 keer geweest en het gaat boven verwachting goed. Elke week wegen en met mijn voeding bezig zijn vind ik nu een feestje. Ik voel me weer fit en alles staat veel leuker. Ps: Je moet niet denken dat het apparaat alles doet, je moet ook zelf wat doen maar dat zeggen ze er duidelijk bij.

  Sterke punten
  Goede begeleiding

  Zwakke punten
  Erg druk

  Gezellig - Review over Easy Slim

  Ik ben al lange tijd klant van easyslim. Eerst om af te vallen. Dat ging heel goed. Ik ging anders eten wat ook was gezegd dat dat moest. Ik heb nu een gezonde leefstijl en voel me fit. Tegenwoordig kom ik 1 x in de maand om te zorgen dat ik niet terugval in een slecht eetpatroon. Het leukste vind ik de gezellig dames. Altijd vrolijk en opgewekt.

  Sterke punten
  Gezelligheid

  Zwakke punten
  Niet

  Via collega - Review over Easy Slim

  Mijn collega was erg afgevallen hierdoor en dat wilde ik ook. Ben nu 3x geweest en het gaat heel goed. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb.

  Sterke punten
  Goede begeleiding

  Zwakke punten
  Wel luxe

  Corona kilos kwijt - Review over Easy Slim

  Na de tweede lockdown was het echt weer tijd voor mij om af te vallen en Easyslim kwam toen op mijn pad. En sinds dien eigenlijk super tevreden. Val gestaagd af met behulp van het apparaat en de shakes op behandeldag. Ben nu 5 kilo kwijt.. Nog 12 te gaan!

  Sterke punten
  Vriendelijk geholpen en eet aanpassingen waar nodig

  Zwakke punten
  Wat prijziger maar wel waard

  Verwarring - Review over Easy Slim

  Ik snap een aantal negatieve reviews niet...... Deze easyslim biedt een heel scala aan diensten. Ik zie sommige (negatieve) alleen over een apparaat iets zeggen. Denk dat die niet bij easyslim zijn geweest. Ik ben heel tevreden en heb de knop omgezet van ongezond naar gezond eten dankzij de hulp van dit bedrijf.

  Blij verrast - Review over Easy Slim

  Ik ben nu 7 x geweest en al 6 kilo kwijt. Het is voor mij een goede stok achter de deur. Ook ben ik anders gaan eten (minder koolhydraten). Ik onderga elke week met veel plezier de behandeling.

  Sterke punten
  Iieve dames

  Blij verrast - Review over Easy Slim

  Ik ben nu 7 x geweest en al 6 kilo kwijt. Het is voor mij een goede stok achter de deur. Ook ben ik anders gaan eten (minder koolhydraten). Ik onderga elke week met veel plezier de behandeling.

  Sterke punten
  Iieve dames

  Ongezond dieet - Review over Cambridge Dieet

  Met het volgen van de Cambridge-methode (een dieet waarbij je geen calorieën telt, maar waar je vast voedsel vervangt door calorie-arme dranken en soepen. red.) viel Daniëlle 15 kilo af in 6 weken, waarna ze in het ziekenhuis belandde. "Ik was te erg verzwakt door het gebrek aan calorieën en voedingsstoffen. In de stopweek ging ik weer vast voedsel eten, maar mijn lichaam kon dit niet aan: het had al zo lang niet 'normaal' gegeten. Er ontstonden ontstekingen in mijn galblaas, waardoor deze verwijderd moest worden. En zelfs toen ik in het ziekenhuis lag dacht ik nog steeds: 'Ik moet mijn shakes drinken, anders kom ik weer aan'."

  Sterke punten
  Stevig a d prijs (duur!!!!) dus lijkt t goed, ook met universiteitsnaam

  Zwakke punten
  Jojo, ongezond, tot ziekenhuisopname aan toe, grote problemen met name galblaas etc