Reviews over Diëten


  Laat je niets wijsmaken - Review over Easy Slim

  Na een proefbehandeling laten ze je geloven dat alle volgende behandelingen met het apparaat je veel centimers doet verliezen. Het is niet waar!! Het apparaat doet niets op de lange termijn.

  Sterke punten
  Ze kunnen mooi praten

  Zwakke punten
  Veel te duur! Gezond leven en bewegen is veel effectiever en goedkoper.

  Ga naar de sportschool! - Review over Easy Slim

  Bij de proefbehandeling wordt gezegd dat bij easyslim 94% van de spieren wordt getraind en bij de sportschool 28%. Dat kunnen ze niet bewijzen! Trap er niet in!

  Sterke punten
  Welwillende medewerksters

  Zwakke punten
  Geld uit de zak klopperij

  Geen centimeters - Review over Easy Slim

  Hoewel in de advertenties en op de websites beloofd wordt dat er vet wordt verbrand, spieren opgebouwd is dat na 5 behandelingen niet het geval. Het is voor de behandelaar ook niet meer aan de orde! Voor en Na een proefbehandeling worden de centimeters gemeten. Direct na de behandeling ben je inderdaad centimeters verloren. Maar na 5 behandelingen worden geen centimeters meer gemeten. Er wordt alleen gewogen. Als je bent afgevallen denk je dat het door het apparaat komt, maar het komt door het strenge dieet!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De effecten van het apparaat worden nergens bewezen.

  Geen bedenktijd - Review over Easy Slim

  Ga niet direct na een proefbehandeling een contract tekenen!! Je zit er aan vast zonder dat je er goed over na hebt gedacht. Het is een enorm bedrag waar niet voldoende bedenktijd voor hebt gekregen. Je kunt goedkoper en beter naar een sportschool gaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel te duur

  Tel uit je winst - Review over Easy Slim

  Je wordt er dikker en dikker personeel geeft slechte advies. En het personeel onaardig. En volgensmij snel failliet

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slecht bedrijf

  Geweldig! - Review over ModiFast

  Ik ben heel erg positief over modifast, ik ben in 3 weken 14 kilo afgevallen. In het begin was het zwaar en heb in die drie weken niet op de weegschaal gestaan omdat k erg bang was voor teleurstelling, ik mag vandaag eindelijk weer avond eten en ben er trots op mezelf. Ook heb ik geen 4 zakjes per dag gedaan maar 3. 1 om 8:00 u, 1 om 13:00 en 1 om 18:00. Hier heb je echt al genoeg aan!!!! Heb geen honger gevoel gehad en modifast is soms even tegen zien maar dan heb je ook wat! Ook spotte ik hierbij natuurlijk wel alle dagen van de week! Ik raad het zeker aan alleen je moet de motivatie hebben en ook weten hoe je na de modivast verder moet. Ik heb alleen vanille shakes gehad 3 weken lang 3 per dag

  Sterke punten
  Goede afval methode, geen honger gevoel, makkelijk klaar te maken

  Zwakke punten
  Droge mond

  Vreselijke service - Review over Weight Watchers

  Vreselijke service. Meegedaan aan een actie middels de weight watchers app. Deze was 2 maanden betalen, 3 maanden gebruiken. Echter deed ik hier niks mee, dus heb ik deze meteen opgezegd. Dit was (middels een automatische mail) in goede orde ontvangen. Echter bleken zij dit administratief niet goed verwerkt te hebben, waarna ik ineens een aanmaning kreeg. Er is nooit een berichtje, mailtje o.i.d. dergelijks gedaan. Vreselijk hoe je hier als mens behandeld wordt. Als een stuk vuil.

  Modifast 62 jaar - Review over ModiFast

  Laatste paar jaar kom ik alleen maar aan, ik was altijd rond de 58 kg. maar vanaf mijn 53 tot nu ben ik nu 72 kg. Eerst was het de hormonen en toen kwam het omdat ik ben geopereerd ik kan niet sporten, daar heb ik vrede mee, ik heb geen vrede met mijn gewicht. Ik heb van alles geprobeerd maar wordt er af toe depri van. Nu ben ik vandaag gestart met Modifast, vorige week de spullen in huis gehaald om mij mentaal voor te bereiden, gisteren nog onze verjaardag gevierd en nu gaat we van start. Ik heb nog een vraag mag je de poedershakes ook voor de hele dag bereiden en dan in de koelkast bewaren (16 uur). Ik wens iedereen veel sterkte en wijsheid om af te vallen.

  Sterke punten
  Snel klaar!

  Goede pillen - Review over Easy Slim

  Ik gebruik de pillen van hun voor mijn huid. Ben er heel tevreden over.

  Super tevreden - Review over Easy Slim

  Ik ben gewoon meer dan tevreden. Heb mijn doel bereikt

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Raar dat ze dicht ware - Review over Easy Slim

  Ik ben klant bij Easyslim sinds januari. Ik was al 8 kilo afgevallen maar toen moesten ze dicht met carona. Toen ben ik weet gaan eten en wat aangekomen. Ik vind het agtelijk dat ze dicht waren, je licht toch alleen in zo’n kamertje? Nu zijn ze weer open en val ik gelukkig weer af.

  Sterke punten
  Veel afvallen

  Zwakke punten
  Dicht met carona terwijl je alleen licht

  Enthousiast - Review over Easy Slim

  Vandaag mijn intake gehad. Het was heel prettig en duidelijk. Ik begrijp nu ook deze reviews beter. Er is mij goed uitgelegd dat het afvallen ook komt door anders eten. Ik eet al koolhydraatarm dus dat moet wel goedkomen. Ik heb nu al zin in volgende week. Groetjes van Jikke

  Sterke punten
  Relaxed sfeertje

  Zwakke punten
  Duidelijke uitleg

  Meteen na Corona begonnen - Review over Easy Slim

  Er waren redelijk wat “Corona” kilo’s bijgekomen. En aangezien ik toch niet op vakantie ging leek me Easyslim een goede investering in mezelf. Tot nu toe al 5kg kwijt met behulp van het apparaat en maaltijdvervanger op de behandeldag. 👍🏻

  Sterke punten
  Goed vol te houden

  Goede shakes - Review over Easy Slim

  Ik gebruik al een tijd de shakes van easyslim nadat ik een advertentie in de krant hierover zag. Ben al heel veel afgevallen.

  Sterke punten
  Makkelijk vol te houden

  Bijzonder verhaal. - Review over Easy Slim

  Vorige week nog een aantal slechte revieuws , de apparaten die verkocht worden op BVA Veilingen. Maar die revieuws worden verwijderd, en plots allemaal positieve! Zijn de ondernemers weer gevraagd om dit te doen? Het is puur oplichting wat ze doen bij Easyslim zelf klant in Zutphen geweest en gedwongen te kopen ze kunnen nog behoorlijk veel leren hier. Misschien eens een opleiding volgen is geen overbodige luxe. In de salon hebben ze weinig verstand van alles wat te maken heeft met het afslanken. Nu niet nooit niet geen Easyslim!

  Zwakke punten
  Geen opleidingen gehad, geen verstand van wat ze aan het doen zijn Apparaten worden verkocht op bva veilingen

  Een aanrader - Review over Easy Slim

  Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om dit te gaan doen. Er is al 9 kilo af in 6 weken. Ik heb nog een lange weg te gaan maar heb alle vertrouwen dat ik mijn streefgewicht bereik. De medewerkers zijn zo vriendelijk en ook gezellig. Het is voor mij elke week een feestje om te gaan. Bedankt dames en tot volgende week!

  Sterke punten
  Hele aardige mensen. Het is er gezellig en de behandelingen vind ik gewoon heerlijk.

  Zwakke punten
  Voor mij helemaal niks.

  Verbeterde samenstelling/ Mijn 5-Daagse afslankpakket - Review over Weight Care

  Verbeterde samenstelling\\r\\n\\r\\nHeb zojuist een tweede 5-daagse �kuur�, �Mijn 5-Daagse afslankpakket � 21,99� besteld. \\r\\nVorige week ben ik, man, 65 jaar, begonnen met de eerste kuur.\\r\\nIk hoef niet zo veel af te vallen, met zo�n 5 kg ben ik tevreden.\\r\\nIn een review las ik, dat die soep, die eerder in het pakket was, minestrone (?), vervangen is door kip/kerrie soep. Gelukkig, want die was echt vies van smaak. Dit was een reden om dit pakket niet meer te bestellen.\\r\\nDe maaltijdreep is nu ook smakelijker, karamel. Een paar jaar geleden was het nog chocola, dacht ik.\\r\\nDe prijs, vergeleken met een ander merk, is redelijk. Bestelling werd snel bezorgd.\\r\\nZoals een ander eerder ook aangaf, kan er meer variatie worden aangebracht in o.a. de desserts. Ik heb nu chocola als shake en ook als dessert.\\r\\n\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  zie hiervoor

  Zwakke punten
  zie hiervoor

  Verbeterde samenstelling/ Mijn 5-Daagse afslankpakket - Review over Weight Care

  Verbeterde samenstelling Heb zojuist een tweede 5-daagse “kuur”, “Mijn 5-Daagse afslankpakket € 21,99” besteld. Vorige week ben ik, man, 65 jaar, begonnen met de eerste kuur. Ik hoef niet zo veel af te vallen, met zo’n 5 kg ben ik tevreden. In een review las ik, dat die soep, die eerder in het pakket was, minestrone (?), vervangen is door kip/kerrie soep. Gelukkig, want die was echt vies van smaak. Dit was een reden om dit pakket niet meer te bestellen. De maaltijdreep is nu ook smakelijker, karamel. Een paar jaar geleden was het nog chocola, dacht ik. De prijs, vergeleken met een ander merk, is redelijk. Bestelling werd snel bezorgd. Zoals een ander eerder ook aangaf, kan er meer variatie worden aangebracht in o.a. de desserts. Ik heb nu chocola als shake en ook als dessert.

  Sterke punten
  zie hiervoor

  Zwakke punten
  zie hiervoor

  Stok achter de deur - Review over Easy Slim

  Het ging mij alleen om mijn buik. Zelf had ik niet de discipline. Bij easyslim hebben ze mij goed gestimuleerd waardoor mijn buik veel dunner is geworden

  Sterke punten
  Makkelijk en goed vol te houden

  Zwakke punten
  Je kunt niet alles eten

  Na slechte start nu goed - Review over Easy Slim

  In het begin had ik “de knop” nog niet echt om en verloor weinig kilo’s. Nu laat ik zoveel mogelijk koolhydraten staan en gaat het heel goed. De behandelingen ervaar ik als prettig en een stok achter de deur om ook minder en wat anders te eten.

  Sterke punten
  Een goede stok achter de deur. Bewustwording van eigen eetpatroon. Geen slappe huid

  Zwakke punten
  Je moet het uiteindelijk wel zelf doen en kan niet alles eten.

  Weer lekker op weg - Review over Easy Slim

  Nadat Easyslim open ging na Corona heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. De nodig kilo's waren eraan gekomen. Nu ben ik 2 maanden verder en 8 kilo kwijt, mijn huid is strakker en ik heb meer kracht in mijn lijf. Uiteraard is het een combinatie van minder (anders) eten en het apparaat maar ik ben blij. Het heeft mij gemotiveerd om hiermee door te gaan.

  Sterke punten
  Goede stok achter de deur. Huid zichtbaar strakker en meer kracht in mijn lijf

  Zwakke punten
  niet echt maar je moet ook wel een beetje op je eten letten. Hierin krijg je wel de begeleiding.

  Goede uitleg - Review over Easy Slim

  Gisteren de intake gehad. Een duidelijk verhaal. Het resultaat is wel afhankelijk van wat jezelf eet. Ik eet al minder. Heb weer zin om af te vallen met deze steun in de rug

  Sterke punten
  Netjes, vriendelijk

  Zwakke punten
  Weet ik nu niet

  Totaal geen effect - Review over Slank met Shakes

  Iedere dag 2x beide tabletten ingenomen maar geen ons afgevallen

  Teleurstellend - Review over Afslankstudio Velserbroek

  Teleurstellende ervaring. Heeft me veel geld gekost deze teleurstellende ervaring. Onhygiënische Benidorm uitziende “salon” waar je je kont niet kan keren. Vol namaakbloemen,beelden, je kan het zo gek niet bedenken. Weinig privacy, rumoerig, weinig tijd voor de cliënt, heel druk met elkaar, maaltijden genuttigd midden in de zaak. etensluchten.stoffig. Schreeuwerige telefoongesprekken. Dus Geen AANRADER!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet proffesioneel.

  Niet het beloofde resultaat - Review over Afslankstudio Velserbroek

  Helaas is er niet het beloofde resultaat van 10% minder lichaamsgewicht, bereikt. Het zou àltijd werken. Bij mij helaas dus niet. Dus ik ben niet tevreden. Ik heb zeker de laatste 3 weken ontzettend goed op mijn eetpatroon gelet wat inhield; geen tussendoortjes koek snoep, bijna geen koolhydraten, geen alcohol of snacks. Veel groeten gegeten en 2ltr water per dag. Alles bij elkaar....totaal 2 kg minder in gewicht in 5 behandelingen. Dit staat niet in verhouding tegenover de hoge kosten. M.i. zou ik dit resultaat ook hebben bereikt met alleen het aanpassen van mijn voedingspatroon. Helaas!

  Zwakke punten
  Betere en eerlijkere voorlichting dat deze behandeling blijkbaar niet bij iedereen werkt.