Nieuwste Reviews

ModiFast - Modifast intensive

2

Review:
Hallo,ik ben nu mijn 4 de week bezig met modifast intensive,drink lichtbruisende spa en koffie,voel mij veel beter,en ben tot nu al 8,5 kg kwijt.

Sterke punten:
Gemakkelijk mee te nemen,zakje en water en u shake

Zwakke punten:
Begint nu wat eentonig te worden,maar ik hou vol.

Be beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

Nederland Slank - Hoe door Nederland Slank.........alles anders werd

0

Review:
Hoe door NEDERLAND SLANK ........alles anders werd!!

November 2016, in deze tijd heb ik eindelijk een goeie beslissing genomen voor de rest van mn leven!!


Toen ik een maal de beslissing had genomen om deze leefstijl te gaan volgen, was dit voor mij de laatste strohalm. Ik hate het om te koken en te eten, maar meer nog, altijd weer die behoefte aan zoetigheid. Ik was het beu om altijd in gevecht te zijn met mezelf.

De spanning sloeg toe, allerlei doem gedachten kwamen voorbij, ik raakte in de stress bij de gedachte dat het niet zou lukken, stel dit, stel dat.....paniek aanvallen enz..enz.
Toch heb ik doorgezet. Met heel veel wilskracht, doorzettings vermogen en vooral dank zij de hulp van Elisabeth en Rachida is het me toch gelukt om tot nu toe 12 kilo af te vallen.
De eerste 6 weken waren zwaar, trillen, beroerd, erg moe en koud.......kwam het door de anti depressieva??? Was dit wel een goed plan, pffffffff.
Af en toe wist ik het gewoon niet meer.

Na wat heen en weer te hebben geappt met Elisabeth (die snel door had dat er meer aan de hand was) kon ik haar zeggen dat mijn angst om weer een teleurstelling te krijgen, erg groot was. Al vanaf mijn jonge jaren ben ik altijd te zwaar geweest, veel gepest en zeker niet blij met mezelf. Vooral een negatief zelfbeeld. 😣Vele diëten heb ik gevolgd, met altijd terugval in de oude gewoontes.
Met de eet gewoontes van NS had ik totaal geen probleem, de laatste jaren at ik al redelijk gezond. Ik moest alleen afkicken van 6 dagen in de week sporten naar niets en van 6x per dag eten naar 3x, dat was heftig.
Heel mijn leven heb ik veel gesport, deels omdat ik het leuk vond, maar ook altijd met de gedachte dan val ik af!! Nou mooi niet, ik jojode maar op en neer tussen de 70 en de 80 kilo. Lager dan 70 ben ik nog nooit geweest.

Een jaar lang heb ik een leefstijl coach gehad en een stappenteller, het werd een obsessie. Ik zou en moest die 10.000 stappen per dag gaan halen, ook al was ik nog zo moe pfffff...Maar de kilo's bleven er aan. Nog meer cardio, nog meer krachttraining, tot ik er zo moe van werd en het plezier in het sporten ging verliezen. Mijn motivatie was op. Ik kreeg weer paniek aanvallen en voelde me erg verdrietig, het leek een gevecht zonder einde.
Zou het me nu echt gaan lukken???

Ja het is me gelukt, dat kan ik nu wel zeggen, met dank aan NEDERLAND SLANK. De ponden en de onsjes gingen er wekelijks vanaf, ik had zeker geen haast, want ook mentaal hakte het er behoorlijk in. Het is er per slot ook niet in 1 dag aangekomen.
De eerste 3 maanden bleef ik in mijn confort zone. Ik had totaal geen zin in negativiteit Niemand vertelde ik waar ik mee bezig was, alleen mijn gezin wist er van en gaven me 100% steun. Lekker dingen doen die ik wilde, geen etentjes of feestjes, even alleen goed voor mezelf zorgen.

Toen ik inmiddels 10 kilo was afgevallen, de kleding te groot en iedereen om me heen het ging zien, zag ik het zelf nog steeds niet. Als ik in de spiegel keek zag ik mezelf nog steeds als veel te zwaar. Ook aan het mentale deel ging ik werken.
Met ondersteuning van Rachida hield ik vol, zo fijn om ff mn verhaal bij kwijt te kunnen en de goeie tips in ontvangst te nemen, daar werd ik altijd blij van.
Koken is niet echt mijn hobby, maar door NS ben ik heel anders gaan koken en eten, ook de dingen die ik vroeger nooit at, smaken nu heerlijk. Natuurlijk neem ik af en toe ook wel wat lekker, maar daar geniet ik dan ook echt van.
Sporten doe ik nu 3x in de week en gelukkig weer met veel plezier!!

Dan is er ook nog de NS groep met allemaal lieve mensen, waar je altijd ff kunt klagen ha, ha.😉 Maar waar je ook eerlijke antwoorden krijgt, recepten en fijne informatie, waar je echt iets aan hebt.
Ook de begeleiding die ik krijg van Rachida is een warme ondersteuning, nooit geeft het me een gevoel (en nu nog niet) dat ze er niet voor me is, het is gewoon TOP!

Dank zij NS eet ik al bijna een jaar gezond, het was een goeie keus en een droom is werkelijkheid geworden. Ik wens mezelf dan ook toe, deze goeie gewoonte vast te blijven houden. Ook al is er een offday, ik kan altijd weer verder gaan met deze manier van goed voor mezelf zorgen en de juiste keuzes te maken van wat ik in mín mond stop!!
Maar bovenal Lief zijn voor mezelf!!!!

Ik ben nog niet op het gewicht waar ik wil zijn. Er hoeft nog maar 1.5 kilo af en dat gaat me zeker lukken, daarom ga ik gewoon door met NS en deze gezonde leefstijl. Nu vertel ik het aan iedereen die het wil weten, ben ook super trots op wat het met me heeft gedaan.

Ik ben 64 jaar en zit weer lekker in mn vel. Tegen iedereen zou ik willen zeggen, eerst proberen, dan weet je pas waar je over praat!

Maar een ding staat vast ďNEDERLAND SLANKĒ werkt echt geweldig!!!!!!

Christa.🌞

Sterke punten:
Goede begeleiding/ondersteuning
Resultaat
Gezond
Gemakkelijk vol te houden
Geen honger gevoel
Ervaring uitwisselen en recepten met de fb groep
Je voelt je stukken beter en fit.

Zwakke punten:
Geen negatieve ervaring.

Christa beveelt Nederland Slank aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Top

0

Review:
Heb net mijn derde doos (5dagen plan) besteld. Ben al 3.5 kg afgevallen. Voel me super goed. Voor mij is alles uit het pakket lekker. Ik hou van zoetigheid met dit dieet krijg ik zoete producten waardoor ik het heel gemakkelijk kan volhouden.

Sterke punten:
Geen hongergevoel
Voor mij is alles lekker
Goedkoop dieet
En het werkt echt !

Zwakke punten:
Geen !

Ann beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Sjaan

0

Review:
Ik ben Jeanet en iben maar liefst 20 kilo afgevallen met weight care . Nog 5 te gaan 💪 Daarna mischien nog een paar kilo'tjes . Dit vind ik een fijne manier van afvallen . Daar ik een druk leven heb en ik de deur uitga hoef ik niet eerst na te denken wat ik moet eten en maken voor lunch /diner enz enz.
Daarbij is het mooi meegenomen dat ik het ook echt erg lekker vind .
Dus voor mij een top dieet .

Sterke punten:
De shake maak ik met ijsblokjes in blender . Dan krijg je een heerlijke dikke milkshake .

Zwakke punten:
Geen

Jeanet beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Net begonnen

2

Review:
Hallo allemaal, ik (man) ben net (gisteren) begonnen met Modifast Intensive en ik vroeg me af of er nog meer mensen zijn die net begonnen zijn. Lijkt me leuk om ervaringen te delen en hopelijk maakt het 't wat makkelijker. Ik ben gisteren begonnen met 136,5 kilo en wil om te beginnen 10% gewicht afvallen ofwel 14 kilo. Daarna pas stel ik nieuwe doelen.

Velthuis kliniek - Zwaar teleurgesteld

0

Review:
Slechte informatie.
Slecht resultaat.
Slechte service bij klachten.
"kan gebeuren" zeggen ze dan, en daar mag je het mee doen.
Duizenden euro's kwijt voor alleen maar ellende.
Behandelend Chirurg Dr. Wilmink van Velthuis Kliniek Eindhoven.

Sterke punten:
Valse beloftes

Zwakke punten:
Slechte service als de ingreep is mislukt.

N. beveelt Velthuis kliniek NIET aan bij vrienden/bekenden

Weight Watchers - Weight Watchers - Nooit meer en klantonvriendelijk

0

Review:
Ik heb een 3 maandelijkse actie van het online programma afgesloten. Maar helaas is dit programma toch niet voor mij effectief, naar is gebleken. Helaas was ik 10 dagen te laat met het opzeggen van mijn contract (totaal ontschoten) en wordt er daarna gewoon een maandelijkse incasso van Ä 22,95 afgeschreven en willen/kunnen ze niet meer terugdraaien. Tuurlijk mijn eigen fout, maar enige flexibiliteit of bereidwilligheid om dit terug te draaien is er totaal niet bij de Weight Watchers. Pure geldklopperij dus. Voor mij dus NOOIT MEER Weight Watchers !!!

Anoniem beveelt Weight Watchers NIET aan bij vrienden/bekenden

BilaBlau - Weg blijven van deze internet oplichters

0

Review:
Na de eerste aankoop blijven ze in onregelmatige afstanden 12 euro afboeken. Na reactie beweren ze dat het een lidmaatschap is en dat je lid wordt zodra je iets koopt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichtingssite

Marc beveelt BilaBlau NIET aan bij vrienden/bekenden

Raspberry Formula - Oplichting en spam

0

Review:
Ik heb ongeveer een jaar geleden deze pillen besteld. Gratis mogen uitproberen, eenmaal toen ik de pillen had, durfte ik ze niet te nemen. Dus gesealed en niet open geweest heb ik het potje terug gestuurd. Heel veel gedoe gehad, zij mailen mij facturen en aanmaningen. Gelukkig had ik bewijs van het terug sturen van het product via track en trace. Echt heel veel gemaild en gebeld, steeds hoorde ik maak niks terug, tot ik een hele boze brief stuurden. Uiteindelijk hoefde ik niet te betalen. Nu inmmiddels een jaar verder wordt ik weer gestalkt door vreemde mailtjes. Ze mailtjes zijn zo opgesteld dat je er niet op kan reageren en ze komen door je spamfilter heen. Verschrikkelijk irritant. Ik raad het iedereen af!

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Geen klantenservice en geen gehoord bij mail en telefoon.

Detox Formule - Oplichters Detoxformule

1

Review:
Ik schijn een bestelling geplaatst te hebben op de website van detoxformule.
Dit zou "getekend" ontvangen zijn.
(Niet door mij of mede huisgenoten)
Echter is deze bestelling nooit ontvangen en ben direct na ontvangst van een betalingsherinnering gaan bellen met Detoxformule. Ik kreeg een medewerker aan de telefoon.
Netjes uitgelegd maar drong niet tot medewerker door.
Tot op heden zijn zij NIET meer telefonische te bereiken!!!!
Heb nu ook berichten naar "hun" CIB incassobureau gestuurd... zij sturen mij oplopende "betalingsherinneringen"

Heb inmiddels ook gegoogeld en heb HEEL VEEL negatieve recensies gelezen.
Dit bedrijf is op en tot corrupt!!!!

Sterke punten:
Blijven aandringen tot betaling krijg er hart kloppingen van!!!

Zwakke punten:
Zeer slechte communicatie.

Sprenk beveelt Detox Formule NIET aan bij vrienden/bekenden