Reviews over Diëten


  Weer gestart met Modifast - Review over ModiFast

  Ik ben een man van 55, 1,90m en 112kg. Ik woog vier maanden geleden nog 116 en ben door zelf opletten 1 kg per maand afgevallen. Daar moet ik heel veel voor laten staan, erg ongezellig. Ik heb 20 jaar geleden ook al een keer met succes Modifast gedaan, maar de kilo’s sluipen er in de jaren weer aan. Ik ben daarom vorige week gestart met een intensive schema. 4 shakes met dag en zwarte koffie en water. Meer niet. Na 1 week weeg ik nu 106,5 kg. 5,5 kg in 1 week! En ik voel me prima. Samen eten met het gezin is nu helemaal ongezellig, maar ik ga het 7 weken schema absoluut volmaken! Ik meld me volgende week weer...

  Sterke punten
  Je hoeft niet over eten na te denken. Gewoon het schema volgen..

  Zwakke punten
  Modifast heeft geen zwakke punten, ik heb zelf zwakke punten. Het pondje snoep op de zaterdagmarkt moet ik nu echt laten staan, dat doet het meeste pijn... Maar ook wel lekker dat het lukt!

  Teleurstellende screening - Review over Vitalys

  Na diverse overwegingen besloten om de huisarts te vragen voor een verwijzing voor een GBP operatie. Zeer enthousiast en vol goede moed het traject in gegaan, maar zeer teleurgesteld naar aanleiding van een bedroevende en teleurstellende screening.

  Sterke punten
  Marketing

  Zwakke punten
  Wijze van screening en kort door de bocht conclusies

  Niks persoonlijk - Review over Cure4Life

  Er wordt gezegd persoonlijk advies Advies was duurdere pakket te nemen omdat ik medicijnen gebruik en zij uit de bloedwaarden persoonlijk konden adviseren Op moment dat iets niet goed gaat geven ze niet thuis. Internist stelde vast dat ik o.s. meer koolhydraten moet eten omdat mijn ijzergehalte veel te hoog is en dat past niet binnen het dieet dus afscheid heb moeten nemen want ik kan ook niet tegen de adviezen van een specialist ingaan Gevolg slanke portemonnee en maar 1 kilo eraf in 4 maanden en gedeelte van je geld krijg je echt niet terug. Advies doe het niet

  Sterke punten
  Slanke portemonnee maken

  Zwakke punten
  Geen eerlijke begeleiding

  De shakes zijn zeker een aanrader. - Review over Slank met Shakes

  Gebruik al lange tijd de shakes. Een fijne vervanging voor de ochtendmaaltijd. Geen hongergevoel! De smaken vanille en aardbei zijn mijn favorieten. De vegan is wat dikker en zoeter van smaak. Geen last van schommelingen in mijn gewicht. Opletten wat je verder eet per dag en bewegen hoort er natuurlijk wel bij. De shakes zijn zeker een aanrader!

  Shakes zijn lekker te drinken, - Review over Slank met Shakes

  Begonnen met het turbo dieet van 3x per dag shake en kräckers met kaas of komkommer stukjes of snoeptomaatjes voor tussendoor Incl voldoende beweging/sport Daarna overgegaan op 2 shakes en avondeten liefst koolhydraat arm maar mag best ook wel eens een gewone maaltijd zijn. Al goed afgevallen.

  Crashdieet: jojo effect - Review over Cambridge Dieet

  Het is volgens mij niet gezond, al val je toch af, je komt snel weer aan plus de negatieve gezondheidsaspecten van het niet binnenkrijgen van cruciale voedingsstoffen

  Sterke punten
  Ik heb het dieet 4 weken volgehouden, het doel was snel kilo\\\\\\\\\\\\\\\'s afvallen, maar het is niet gezond, haaruitval, vermoeidheid en de hoge kosten plus risico op terugval (jojo-effect) wegen er niet tegenop.

  Zwakke punten
  Ongezond jojo effect

  Crashdieet: jojo effect - Review over Cambridge Dieet

  Het is volgens mij niet gezond, al val je toch af, je komt snel weer aan plus de negatieve gezondheidsaspecten van het niet binnenkrijgen van cruciale voedingsstoffen

  Sterke punten
  Ik heb het dieet 4 weken volgehouden, het doel was snel kilo's afvallen, maar het is niet gezond, haaruitval, vermoeidheid en de hoge kosten plus risico op terugval (jojo-effect) wegen er niet tegenop.

  Zwakke punten
  Ongezond jojo effect

  Smaak veranderd - Review over Cambridge Dieet

  In 2013 20 kilo afgevallen met het 500 Cambridge dieet.Heerlijke shake van cappuccino wat ijskontjes erbij en smullen maar smorgens en s’avonds en soms rond 16.00 uur een halve chrunch reep s’avonds gewoon gegeten wel gezond .ik ben afgelopen november weer beginnen het was veranderd 1:1 dieet maar wat ik vooral erg vind is dat alle producten Ijn veranderd van smaak zoveel zoetstoffen dat gewoon niet meer lekker is. Waarom!! Ik begrijp er niets van waarom de smaak veranderen als het zo goed loopt heb verschillende vriendinnen die ik heb laten proeven het is gewoon vies je krijgt er wn droge mond van en alles smaakt het zelfde naar diw vieze zoetstof heel jammer voor mij geen cambridge meer en ik ben niet de enige.

  Wie begint er nog meer? - Review over ModiFast

  Ik was benieuwd we er nog meer ging beginnen met modifast en net begonnen is. Ik ben 32 jaar 1,67 en 83,5kg heb 4 kids en ben vorig jaar maart gestart met minder eten ik kom van 95 af maar de rest van de kgs blijft echt plakken. Veel bewegen is voor mij geen optie enkel een stevige wandeling per dag met een jongetje van 2 op de loopfiets en meisje van 1 in buggy... Ben benieuwd...

  Zwakke punten
  Chocolade

  Onvoldoende - Review over Easy Slim

  Een proefbehandeling gehad in Zutphen. Echt niet te vreden mee slecht te vinden in een verzamelgebouw. Als je langs komt lijkt het of het altijd alleen maar dicht zit. Toch de stap genomen maar ben zwaar onder druk gezet om maar te kopen en te kopen gelukkig ben ik weggegaan met alleen een proefles wat ik al zonde van me geld vond

  Sterke punten
  Geen ?

  Zwakke punten
  Alles

  het werkt niet - Review over Easy Slim

  Veel re duur. Ga voor een dieet dat werkt. Geloof niet in fabeltjes! Verander je leefstijl. Geef geen geld uit aan fabeltjes. Het werkt NIET!!

  Sterke punten
  Geen!!

  Zwakke punten
  Veel!!

  Waar blijven de positieve reviews? - Review over Easy Slim

  Ik zie geen enkele positieve review meer. Hoe kan dit? Waar blijven Kiki en andere positieve \\\"medewerkers\\\" van easyslim? Geen klanten meer? Terecht! Trap er niet in mensen! Het werkt voor geen centimeter. Hopenlijk zijn ze allemaal snel failliet.\\r\\n

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Valt tegen - Review over Cambridge Dieet

  Hou me erg goed aan t dieet val praktisch niet af. Een hoop geld voor weinig tot geen resultaat. Niet afgevallen wel veel frustratie.

  Laat je niets wijsmaken - Review over Easy Slim

  Na een proefbehandeling laten ze je geloven dat alle volgende behandelingen met het apparaat je veel centimers doet verliezen. Het is niet waar!! Het apparaat doet niets op de lange termijn.

  Sterke punten
  Ze kunnen mooi praten

  Zwakke punten
  Veel te duur! Gezond leven en bewegen is veel effectiever en goedkoper.

  Ga naar de sportschool! - Review over Easy Slim

  Bij de proefbehandeling wordt gezegd dat bij easyslim 94% van de spieren wordt getraind en bij de sportschool 28%. Dat kunnen ze niet bewijzen! Trap er niet in!

  Sterke punten
  Welwillende medewerksters

  Zwakke punten
  Geld uit de zak klopperij

  Geen centimeters - Review over Easy Slim

  Hoewel in de advertenties en op de websites beloofd wordt dat er vet wordt verbrand, spieren opgebouwd is dat na 5 behandelingen niet het geval. Het is voor de behandelaar ook niet meer aan de orde! Voor en Na een proefbehandeling worden de centimeters gemeten. Direct na de behandeling ben je inderdaad centimeters verloren. Maar na 5 behandelingen worden geen centimeters meer gemeten. Er wordt alleen gewogen. Als je bent afgevallen denk je dat het door het apparaat komt, maar het komt door het strenge dieet!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De effecten van het apparaat worden nergens bewezen.

  Geen bedenktijd - Review over Easy Slim

  Ga niet direct na een proefbehandeling een contract tekenen!! Je zit er aan vast zonder dat je er goed over na hebt gedacht. Het is een enorm bedrag waar niet voldoende bedenktijd voor hebt gekregen. Je kunt goedkoper en beter naar een sportschool gaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel te duur

  Tel uit je winst - Review over Easy Slim

  Je wordt er dikker en dikker personeel geeft slechte advies. En het personeel onaardig. En volgensmij snel failliet

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slecht bedrijf

  Geweldig! - Review over ModiFast

  Ik ben heel erg positief over modifast, ik ben in 3 weken 14 kilo afgevallen. In het begin was het zwaar en heb in die drie weken niet op de weegschaal gestaan omdat k erg bang was voor teleurstelling, ik mag vandaag eindelijk weer avond eten en ben er trots op mezelf. Ook heb ik geen 4 zakjes per dag gedaan maar 3. 1 om 8:00 u, 1 om 13:00 en 1 om 18:00. Hier heb je echt al genoeg aan!!!! Heb geen honger gevoel gehad en modifast is soms even tegen zien maar dan heb je ook wat! Ook spotte ik hierbij natuurlijk wel alle dagen van de week! Ik raad het zeker aan alleen je moet de motivatie hebben en ook weten hoe je na de modivast verder moet. Ik heb alleen vanille shakes gehad 3 weken lang 3 per dag

  Sterke punten
  Goede afval methode, geen honger gevoel, makkelijk klaar te maken

  Zwakke punten
  Droge mond

  Vreselijke service - Review over Weight Watchers

  Vreselijke service. Meegedaan aan een actie middels de weight watchers app. Deze was 2 maanden betalen, 3 maanden gebruiken. Echter deed ik hier niks mee, dus heb ik deze meteen opgezegd. Dit was (middels een automatische mail) in goede orde ontvangen. Echter bleken zij dit administratief niet goed verwerkt te hebben, waarna ik ineens een aanmaning kreeg. Er is nooit een berichtje, mailtje o.i.d. dergelijks gedaan. Vreselijk hoe je hier als mens behandeld wordt. Als een stuk vuil.

  Modifast 62 jaar - Review over ModiFast

  Laatste paar jaar kom ik alleen maar aan, ik was altijd rond de 58 kg. maar vanaf mijn 53 tot nu ben ik nu 72 kg. Eerst was het de hormonen en toen kwam het omdat ik ben geopereerd ik kan niet sporten, daar heb ik vrede mee, ik heb geen vrede met mijn gewicht. Ik heb van alles geprobeerd maar wordt er af toe depri van. Nu ben ik vandaag gestart met Modifast, vorige week de spullen in huis gehaald om mij mentaal voor te bereiden, gisteren nog onze verjaardag gevierd en nu gaat we van start. Ik heb nog een vraag mag je de poedershakes ook voor de hele dag bereiden en dan in de koelkast bewaren (16 uur). Ik wens iedereen veel sterkte en wijsheid om af te vallen.

  Sterke punten
  Snel klaar!

  Goede pillen - Review over Easy Slim

  Ik gebruik de pillen van hun voor mijn huid. Ben er heel tevreden over.

  Super tevreden - Review over Easy Slim

  Ik ben gewoon meer dan tevreden. Heb mijn doel bereikt

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Raar dat ze dicht ware - Review over Easy Slim

  Ik ben klant bij Easyslim sinds januari. Ik was al 8 kilo afgevallen maar toen moesten ze dicht met carona. Toen ben ik weet gaan eten en wat aangekomen. Ik vind het agtelijk dat ze dicht waren, je licht toch alleen in zo’n kamertje? Nu zijn ze weer open en val ik gelukkig weer af.

  Sterke punten
  Veel afvallen

  Zwakke punten
  Dicht met carona terwijl je alleen licht

  Enthousiast - Review over Easy Slim

  Vandaag mijn intake gehad. Het was heel prettig en duidelijk. Ik begrijp nu ook deze reviews beter. Er is mij goed uitgelegd dat het afvallen ook komt door anders eten. Ik eet al koolhydraatarm dus dat moet wel goedkomen. Ik heb nu al zin in volgende week. Groetjes van Jikke

  Sterke punten
  Relaxed sfeertje

  Zwakke punten
  Duidelijke uitleg