• Ik raad dit product sterk af!! Oke, je hebt geen honger gevoel maar dat komt omdat mijn maag enorm is opgezet door deze shakes.. leek wel of er een ballon in mijn buik zag. last van winderigheid en hoofdpijn (en ik heb gewoon 1,5 liter water gedronken, zoals ik dat altijd al deed) Op de eerste dag kreeg ik hier al last van. Heb 4 dagen de shakes gebruikt, 4 dagen last. Daarna gestopt en gewoon gezond gaan eten en voelde mezelf meteen weer beter! Gewoon gezond eten dus.. dat is de beste manier heb ik ontdekt (5 kilo kwijt in 4 weken, had 6 kilo overgewicht)

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - shakes zijn smerig
    - last van een opgezette maag, hoofdpijn en winderigheid, kan niet goed voor je gezondheid zijn

    Door Karin op 25 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo allemaal,

    Ik wil graag 20 KG afvallen en heb daarom besloten om modifast intensive te gaan doen. Twee weken terug heb ik het heel streng een week volgehouden in combinatie met iedere dag sporten. Ik merkte na die week echt wel dat ik wat kwijt was, ik heb niet gewogen omdat ik een weegschaal in huis heb. Helaas was ik dat weekend jarig en heb ik wel een beetje gezondigd. Afgelopen week was ik ziek en heb ik het weer aardig opgepakt, alleen daarbij wel wat stokbroodjes gegeten af en toe om een beetje aan te sterken. Ik merk toch cht dat je dat niet moet doen omdat je simpelweg geen resultaat krijgt. Vanaf vandaag ben ik dus weer strak met enkel de drie shakes per dag (tussendoor komkommer en opkikkertjes). Ik ga over drie weken op vakantie en wil dan graag zoveel mogelijk kwijt zijn dus ik hoop dat het me gaat lukken. Ik lees dat sommige in 4 weken wel 10 KG kwijt kunnen raken..... wie weet kom ik een eind de drie komende weken. Hoe zijn jullie ervaringen hiermee? Goed vol te houden? Hoe snel viel je af?

    Groetjes uit Haarlem

    Sterke punten
    Makkelijk te maken, makkelijk mee te nemen voor onderweg.

    Zwakke punten
    Lastig vol te houden door hongergevoel, vooral in hartige dingen en ik voel me heel slap en energieloos.

    Door Lindy op 24 juni 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo ,

    Ik ben 1.69 cm , weeg 73,5 en ben 25 jaar vandaag is mijn 2e dag en het viel me reuze mee nog . Maar goed dat komt ook omdat ik mijn weekschema heb omgedraaid.
    Het zit zo mijn vriend moet juist aankomen en eet weekends juist allemaal lekkere dingen wat makkelijk te maken is ,nu weet je vast wel wat dat allemaal kan zijn (flauw) ik begin dus mijn strenge 3 dagen op vrijdag/zondag en mijn lichte dagen zijn ma/din.
    mijn reden is waarom ik begin omdat ik van klein af aan al gewicht problemen had en me enorm voor schaam.
    Ik ben eigenlijk op zoek naar een maatje die ook wat steun kan gebruiken.
    en hoe is modifast bij jullie bevallen?

    Sterke punten
    kijk uit naar het resultaat

    Zwakke punten
    chocolade .

    Door Laura op 17 juni 2014 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb 1 week de mini kuur pakket gedaan. In totaal 1,4 kilo afgevallen.
    De pasta vond ik niet te eten. Verder was het wel goed. Op de 4e dag enorme honger gehad maar opgelost door wat extra rauwkost.

    Sterke punten
    je hoeft niet na te denken wat je gaat eten.
    redelijk op smaak

    Zwakke punten
    Poedersmaak aan avondeten
    weinig keuze in avondeten

    Door ilona op 15 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben op maandag begonnen met de minikuur en vond het direct erg meevallen.
    je hebt veel eetmomenten op een dag 8 uur ontbijt 10 uur stukje fruit 12 uur de maaltijd reep 2 uur weer fruit 4 uur bouillon 6 uur avond eten en dan om 8 uur nog eens rauwkost..

    ik was de eerste dag meteen 1,3 kilo afgevallen. is voornamelijk vocht gewest.
    die dag ook wel hoofdpijn gehad omdat ik mn suikers miste maar zit nu op dag 4 en heb er helemaal geen last van en ben nu al 2,7 kilo in totaal kwijt.
    ik ga nu 1 hele week stap a doen dan een week stap b en dan weer een week stap a!

    hoop dan in totaal 8 kilo afgevallen te zijn

    Sterke punten
    veel eetmomenten

    Zwakke punten
    de avondmaaltijden zijn los slecht verkrijgbaar

    Door kelly op 12 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik heb weightwatchers gedurene 3 maanden online geprobeerd, het is niet meer dan een online opschrijfboekje met een handjevol recepten. nu heb ik een gratos app waar ik veel meer mee kan! niet doen: weight watchers online!

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    weinig recepten, weinig tips, je kunt er niet veel mee behalve noteren wat je eet.

    Door stella op 9 juni 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • aangemeld voor een proefpakket, waarbij alleen de verzend kosten moesten worden betaald. a 5,95 bij het bestellen werd aangemoedigd om ook naast de koffie bonen, thee en vitaminen C te proberen . de veronderstelling was dat dit dan in hetzelfde pakket zou komen. de volgende week kreeg ik doodleuk 3 pakketjes binnen, waarbij er ook 3x 5,95 van mijn rekening werd afgeschreven.
    een week later werd er 3x 24,90 afgeschreven voor de maandpakketten waar ik automatisch op had ingeschreven ( dit stond in de kleine lettertjes waarschijnlijk, welke werden overschreeuwd door de mega letters van de aanbieding voor het proefpakket) gelijk de volgende dag gemaild om dit stop te zetten.
    voor de 24,90 krijg je dus maar 30 theezakjes van kwaliteit nul en 30 vitamine C tabletten, totale afzetterij. en de afslank koffie bonen werken trouwens voor geen meter.
    een maand later ( na een bevestiging van opzeggen te hebben ontvangen) wordt er doodleuk weer 24,90 afgeschreven van mijn rekening. ik ben er helemaal klaar mee

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    misleidende reclame
    slechte klantenservice
    producten die niet werken
    veel te weinig kwaliteit en kwanteit voor je geld

    Door Imthorn op 3 juni 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb geen overgewicht, maar wil graag wat kg kwijt voor de zomer. Ik ben in drie weken al 4 kg afgevallen, hartstikke top dus! Nog drie weken te gaan, dit doel heb ik voor mezelf gesteld, en dan weer afbouwen. Wel ben ik bang voor de afbouwweken, hopelijk laat ik mezelf niet te veel gaan..

    Sterke punten
    Snel en effectief. Lekkere producten! Met name de shakes en peanut crunch reep.

    Zwakke punten
    Koud en haaruitval.

    Door Veertje op 31 mei 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben 28 april 2014 begonnen met het Cambridge 500 dieet en ben sinds die dag 14 kilo kwijt. Het is absoluut een dieet voor doorzetters. De tussenweek was aanvankelijk heerlijk (wat was kauwen ook al weer??) maar daarna moest ik opnieuw afkicken, net als in de eerste week. Ik ga zeker door totdat mn doel is bereikt.

    Sterke punten
    Snel afvallen
    Goede ondersteuning
    Makkelijk en duidelijk

    Zwakke punten
    slechte adem
    stoelgang is trager

    Door Dion Bremmer op 30 mei 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen dinsdag begonnen met WC. Ben nu aan me 3e dag bezig. Ik vervang mijn ontbijt en lunch met shakes. Savonds eet ik lekker met de rest mee en tussendoor lekker een stukje fruit. Ik heb niet echt overgewicht maar Ben in die 2 dagen al 1,4 kilo kwijt. Dat is best veel. Ik denk dat dit komt doordat ik minder poeder in de shake doe. Dan vind ik het namelijk te dik en te zoet en spoel ik het weg. Heb verder amper honger! Dus we gaan lekker zo door.. Over 4 weken op vakantie dus iedere kilo die er af gaat is meegenomen! ?

    Sterke punten
    Goed vol te houden

    Door Jaimie op 30 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben vandaag begonnen met de weight care 5 dagen mini kuur. Alleen vind ik de shake in de ochtend niet lekker. Weten jullie misschien of het erg is als ik deze vervang met een modi fast shake?

    Ik wil graag 10 kilo afvallen in 2 maand. Ik ga eerst de 5 dagen mini kuur voor 3 weken doen. En daarna ga ik beginnen met plan B! Ik hoop dat dit gaat lukken. Ik hoor graag jullie ervaringen.

    Door Mandy op 26 mei 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo iedereen,

    Ik ga vandaag beginnen met modifast.. Ik zou graag iemand willen leren kennen om samen door deze proces heen te gaan.. Ik ben 1.65 en weeg 78 mijn streefgewicht is 65.. Heb nog een eind te gaan, ik hoor positieve verhalen over modifast.. Is dit tzelfde zoals cambridge? Cambridge vind k te duur vandaar dat mn keus naar modifast gaat..

    Door Nass op 25 mei 2014 Reageer (20 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik heb 2 maanden 800 cal. gedaan en het ging als een trein, ik woog 74 kilo nu 65, binnen een maand ging het vochtgehalte van 48,2 naar 55%, spiermassa van 45,4 naar 48,6, lichaamsbouw van 2 naar 5, ruststofwisselingsleeftijd van 49 naar 32 (gaat niet lager) jaar, n vetpercentage van 35,2 naar 23,7, dus ja, voor mij zichtbaar resultaat, ik ben zeer tevreden! Ik eet 's ochtends nog porridge na de eerste dagen shakes, van porridge kreeg ik een "voller" gevoel.
    af en toe ook 's middags nog een reep, 's avonds eet ik gewoon met mijn gezin mee.
    In gewicht ga ik nu niet of nauwelijks meer afvallen zei de consulent maar ik moet nu letten op mijn kleding. Ook hoor ik van mensen om mij heen dat mede door de 3 liter water de huid van mijn gezicht er veel beter uitziet! Vind je de 500 te zwaar, waarom dan niet wat hoger in calorin, het gaat dan wat langzamer maar je kunt het dan beter volhouden! (Ik moet er wel bijzeggen dat ik veel beweeg, ik heb een horecazaak en ik sport 4 keer in de week, met stil zitten val je niet af!)

    Sterke punten
    snel resultaat

    Zwakke punten
    als ik iets zou moeten noemen is dat je er de eerste dagen echt aan moet wennen en ook best een hongergevoel hebt, dat is na een paar dagen een stuk minder, mijn consulent adviseerde mij om bij hongergevoel gelijk water naar binnen te werken. De shakes gaven mij niet genoeg voldoening, ik heb de eerste weken iedere ochtend porridge genomen en 's middags de ene dag een reep, de andere dag soep

    Door carin junte op 25 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nadat ik 2 dagen met de shakes bezig was, kreeg ik erg veel last van mijn blaas. Bijna blaasontsteking. Dus direkt extra cranberry-sap genomen. Dit zijn wel extra koolhydraten. Maar het hielp wel. Nu, na 2 weken, al bijna 4 kilo kwijt, maar nog steeds een dreigende blaasontsteking. De shakes zijn lekker van smaak, de maaltijd suggesties zijn prima. Op naar nog 2 weken "shaken".

    Sterke punten
    Shakes zijn lekker van smaak, alleen de banaan is erg zoet. Lekker zijn de chocolade-reepjes voor tussen door.

    Zwakke punten
    Bij mij een vervelend bijverschijnsel in de vorm van een dreigende blaasontsteking.

    Door Marjolein op 24 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben nu met dag 3 bezig en helaas heb ik hevige diaree. Is dat gewoon bij het gebruik van modifast want ja op deze manier zal ik zeker wel wat afvallen maar dat lijkt me niet echt gezond
    Zijn er meer die hier last van hebben of ben ik de eninge

    Sterke punten
    makkelijk in gebruik en smaak echt wel goed, had de eerste twee dagen echt geen honger gevoel

    Zwakke punten
    Krampen en diaree

    Door Gre op 21 mei 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • hey iedereen,

    ik lees heel veel positief over modifast maar de vraag is hoe doen jullie het voor langere termijn kilo's kwijt te geraken (wil 30 kilo kwijt) en hoe eraan te beginnen wat zijn jullie tips is het voldoende om enkel dit te doen of best ook een dieetiste onder de arm nemen dergelijke dingen ... ik hoop op veel reacties en trucjes want heb er wel zin in maar ben nog niet volledig overtuigd of het resultaat dan inderdaad wel blijvend is al is het blijkbaar wel goed vol te houden. wie kan mij helpen ?

    kim

    Sterke punten
    ik ben gemotiveerd en wil de overtollige kilo's kwijt maar ik ben nog op zoek naar meer informatie

    Door kim op 18 mei 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Maandag 5 mei ben ik begonnen met plan A van Weight Care. De eerste week was voor mij het moeilijkst, omdat ik nog veel honger had. In het weekend nam ik 's ochtends een shake en 's middags een reep, 's avonds at ik een Sonja Bakker gerecht, dit heeft geleid tot positieve resultaten: ik was 87.5 kilo en weeg nu 84.7 kilo! Deze week is qua honger gevoel minder moeilijk, maar ik vind het avondeten niet meer lekker. Toch zet ik door, bijna 3 kilo in n week is toch een hele prestatie. Ik ben benieuwd naar jullie reviews!

    Sterke punten
    Shakes zijn lekker met magere yoghurt en de karamelrepen zijn het lekkerst!

    Zwakke punten
    Weinig variatie in het avondeten en niet lekker avondeten.

    Door Sieuwke op 13 mei 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 24 april 2013 ben ik gestart met het cambridge dieet...nu 1 jaar later 60 kilo lichter!! wat ben ik blij dat ik gestart ben met dit dieet! ik heb nu in me eerste week van de afbouw en dat gaat voorals nog prima! ik raad het zeker aan voor iedereen maar zorg wel dat je goede begeleiding krijgt hierin!!

    Sterke punten
    *geen hongergevoel
    *snel afvallen dus je ziet snel resultaat wat goed is voor je doorzettingsvermogen!
    * lekkere producten
    *veel variatie om het je makkelijker te maken (als je iets beu bent kan je goed switchen)

    Zwakke punten
    heb ik eigenlijk niet zo ervaart zwakke punten....als je je netjes aan de regels houd en en goed de adviezen op volgt zijn er geen zwakke punten!

    Door vanessa op 7 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Grote verpakking gekocht.
    Op diverse manieren geprobeerd.
    Soms dagen lang de dubbele hoeveelheid.
    4 maanden geprobeerd en niets afgevallen.

    Sterke punten
    Levert de maker veel geld op!
    Sufferds zoals ik trappen er weer in.
    Het enige wat ooit bij mij werkte was het Camebridge dieet, hiermee 36 kg afgevallen

    Zwakke punten
    Werkt echt niet!

    Door Boris Kloris op 4 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb twee jaar geleden dit dieet gevolgd. Ik ben toen in een half jaar tijd 23 kg afgevallen! Het principe is dat je 6 keer per dag eet, waardoor je stofwisseling draaiende wordt gehouden en je dus minder honger krijgt. Daarnaast krijg je bij New Fysic aminotabletten die ervoor zorgen dat je vetreserves worden aangesproken ipv je spieren.
    Ik kan het zeker aanraden! Het is makkelijk vol te houden en werkt echt. Als je eenmaal op gewicht bent wordt je dieet aangepast tot een eetpatroon wat normaal is en worden de aminotabletten afgebouwd.

    Door Jimi op 1 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben 3 maart begonnen met smorgens een shake, tussen de middag een shake en savonds eet ik gewoon met m'n gezin mee. Als ik een lunch had van iets dan at ik de lunch en nam ik savonds de shake. Ben in deze bijna twee maanden regelmatig uit eten geweest maar nam dan geen gefrituurde dingen. Wel heb ik veel sushi als avond eten gegeten. Ben vandaag op de kop af tien kilo kwijt. Zo blij! Ik zet nog even vijf kilo door want ik wil weer 53 kilo wegen, zelfde als voor al m'n zwangerschappen. Maar het is zo makkelijk vol te houden zonder hongergevoel, dus het gaat mij zeker lukken.

    Sterke punten
    Makkelijk en effectief

    Door Celia op 29 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb bij een motorongeval o.a. hersenletsel opgelopen en ik ben deels gehandicapt geraakt. De hypofyse in de hersenen is beschadigd en dat verklaart de 'onbegrepen gewichtstoename'. Verder heb ik geen verzadigingsgevoel en het korte geheugen schiet ook tekort.Ook kan ik niet goed meer bewegen dus sporten is ook beperkt mogelijk. Specialisten in Nederland en Belgie durven niet te opereren want het hersenletsel garandeert geen resultaat zowel geestelijk als lichamelijk. Ik heb zo'n beetje allle kuren, middlelen etc. geprobeerd, intensieve begeleiding gehad door diverse medici en ook de Obesitaskliniek in Hilversum kon uiteindelijk niets voor mij betekenen.

    Modifast helpt bij mij fantastisch in hopeloze tijden, ik begon met 176,7 kilo en na een week was er al 7 kilo af! Nu is bekend dat je in het begin veel afvalt maar het begin is er tenminste!

    Groet, Ruurd

    Sterke punten
    Makkelijk te maken, zakjes en beker gemakkelijk mee te nemen, drie keer per dag dus vergissen onmogelijk, hongergevoel nagenoeg weg, normale smaak, indien lastig (bijv. met uit eten gaan) kan bijv. de avondmaaltijd ook worden vervangen door bijv. groeten en soep.

    Zwakke punten
    Een enkele keer zondigen verpest nagenoeg alles al maar een echt zwak punt is dat niet. Gewoon aan de regels houden!

    Door Ruurd Bakker op 28 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu weer sinds een tijdje weer geprobeerd
    was ff klaar met het zoveelste dieetplan.

    In het verleden goed gewerkt, en nu weer wat kilootjes kwijt
    het nadeel vind ik alleen de weinige variatie in het 5 dagen plan
    zoals het avond eten en de repen terwijl er meer smaken zijn los te krijgen

    Sterke punten
    makkelijk te bereiden

    Zwakke punten
    weinig variatie in avond eten

    Door Carel op 13 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In een 'op(z)welling' mij aangemeld voor 3 maanden, zonder inschrijfgeld. App gedownload. Maar vlgs mij al verschil of je die gebruikt via IPhone of Ipad.... Ik ben normaal best handig met de Ipad, maar opstarten kost heel veel tijd en verder lijkt mij de app zeer statisch en geenszins 'interactief'.

    Na 2 dagen klooien opzij gezet....en niets meer mee gedaan. Het lokt dus niet.
    Na 2 weken bedenk ik mij dat ik, echt sprekend voor mij zelf, een 'kat in de zak te hebben gekocht'!

    Echter WW beroept zich op een wettelijke inkeer termijn van 1 week! En schraapt het geld van je bankrekening, gaat erop zitten en je komt er niet meer aan.
    Ik heb altijd geleerd je leeft van tevreden klanten!
    Zeer starre benadering.
    Denk je nu; die reclames, nu dat lijkt me wel wat? BEZINT VOOR GE BEGINT.
    WEIGHT WATCHERS! Ik zou zo geen zaken kunnen of willen doen!

    Sterke punten
    Reclame

    Zwakke punten
    Klant ON vriendelijk.

    Door Johan op 12 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo lieve iedereen. Ik ben gisteren begonnen met het cb dieet. Ik heb het echt heeel zwaar duizelig en honger vooral k*t dat als je een gezin hebt wel lekker moet blijven koken. ... maar ik was naar 1 dag al 1,20 kg kwijt dus ik ga er voor ik ben 95 kilo en moet naar de 70 voor 1 aug als me dat lukt krijg ik 2000 euro van mn vriend dusss ja ik ga er voor al voel ik me niet happy

    Sterke punten
    Geen idee nog !!!!

    Zwakke punten
    Hongerrrrrrr

    Door jessica op 4 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.