vetvrij.com is een onafhankelijke website waar je informatie kunt vinden over het Vetvrij Dieet. Dit dieet is echter maar een klein gedeelte van de informatie die je hier kunt vinden. Daarnaast worden namelijk alle beschikbare diëten en afslankmethode besproken. Van Sonja Bakker tot het Bierdieet. Tevens hebben we alle informatie over voeding en gezondheid overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Op alle diëten en artikelen op deze website kun je eenvoudig een reactie geven. Heb je een vraag of opmerking over een bepaald artikel? Heb je ervaring met een dieet? Dan zouden we het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Alle informatie, begeleiding en diensten van vetvrij.com zijn gegarandeerd kosteloos! quinoa dieet

VetVrij.com Reviews

  uitestekend

  veel relevante informatie

  Sterke punten
  artikelen

  Zwakke punten
  advertenties

  Vetvrij is TOP!

  Actief forum met duizenden topics, erg leerzaam. Ik test regelmatig producten voor deze site. De producten worden gratis verzonden. Wel moet je redelijk wat vragen invullen die worden gebruikt de werking van de producten te bepalen. Voordeel is dat hierdoor de reviews wel eerlijk zijn. Ik ben een tevreden bezoeker en tester!

  Sterke punten
  gratis testen

  Zwakke punten
  geen

  Vetvrij is niet meer top

  Er is niemand meer op het forum, het laatste bericht is uit 2021. Ze vragen personen om te testen, maar er zijn geen uitslagen met de resultaten. Het niveau van de artikelen is niet meer wat het is geweest. Het lijkt net alsof ze met tegenzin een artikel schrijven. Een artikel lijkt net alsof ik reclame lees, maar geen steun om af te vallen.

  Sterke punten
  Website layout is goed

  Zwakke punten
  Forum is slapende.
  Artikelen, de inhoud is alleen maar reclame

  Goed geholpen

  Vetvrij.com heeft mij geholpen bij een onterecht incasso van een afslankproduct. Sanne was zo vriendelijk om het voor me op te lossen en ervoor te zorgen dat de gemaakte kosten teruggestort worden op mijn rekening. Dank u.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk en behulpzaam

  prettig forum

  ik bezoek sinds januari bijna dagelijks het 17 dagendieet forum van vetvrij.com om ervaringen uit ye wisselen. Ik heb veel steun aan mijn forumvriendinnen. zonder hun zou ik het mooi zolang hebben vol kunnen houden.

  Sterke punten
  gezellig
  iedereen is welkom

  veel informatie

  Ik bezoek deze website af en toe beroepsmatig omdat er colulumns worden gepubliceerd van collega's die in dezelfde sector als ik werkzaam zijn (dietiste) het is laagdrempelig en heeft een open structuur.

  Ik ben het niet altijd eens met de berichten, maar er is een mogelijkheid om te discussiëren waar ik regelmatig gebruik van maak.

  prettig.

  Marianne

  Sterke punten
  laagdrempelig
  open structuur
  discussiëren is mogelijk

  steun aan elkaar

  Gedurende drie maanden ben ik heb ik dit eetpatroon intensief gevolgd. het is soms zwaar maar met de steun van andere bezoekers heb ik nog voor de kerstdagen mijn einddoel behaald.

  Sterke punten
  steun aan elkaar

  Zwakke punten
  geen

  veel reacties van bezoekers

  Ik kom sinds kort op deze site omdat ik bezig ben met het Dukan Dieet. Ik heb veel steun aan de reacties van andere gebruikers, ze hebben een soort forum waar je reacties kunt plaatsen en lezen. Je krijgt een mailtje als er een nieuwe reactie is. Het steunt me om door te zetten en het geeft me het gevoel dat ik er niet alleen voorsta!

  Pauline Dashorst

  Sterke punten
  veel reacties

  Veel informatie

  Ik kom sinds kort op deze site. Wat me opvalt is dat de informatie eerlijk en objectief is. Er komen volgens mij veel bezoekers want als je een vraag stelt krijg je binnen een dag antwoord van iemand die ervaring heeft met een bepaald dieet. Zelf volg ik het Prodimed Dieet en heb erg veel steun aan de duizenden reacties die je op vetvrij.com kunt vinden.

  Sterke punten
  onafhankelijk
  objectief
  veel bezoekers

  Zwakke punten
  geen

  Veel dieetervaringen

  Ik bezoek deze site dagelijks en dan met name het Prodimed en eiwitdieet gedeelte. Er zijn veel mensen die dit dieet volgen en we wisselen er ervaringen en tips uit. Je krijgt automatisch een mailtje als er een nieuwe reactie op de site staat.

  De afbeelding op deze site klopt alleen niet, vetvrij heeft een tijdje terug de boel opnieuw geverfd en het ziet er nu een stuk frisser uit.

  Zoek me maar eens op (zoek op Marcel Achterhof)

  Marcel

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen

  tien kilo kwijt met Mathijs Vrieze zijn boeken.

  Heey hallo,

  2010 en nog steeds te vinden op vetvrij en al weer op mijn tweede topic.
  Over hoe en wat ove mijn afvallen met de boeken van Mathijs Vrieze.

  En nu al weer tien kilo kwijt...wel langzamer maar wel beter zo...en op weg naar
  mijn streefgewicht in 2011....( 79.9 )...tussendoor een radiointervieuw gehad...te horen bij dieet nieuws van vetvrij.

  Ja ik heb best veel te danken aan vetvrij...als die site er niet was...was ik nu nog steeds aan het zoeken voor dieten...en nu naar bijna vier jaar mijn dieet gevonden..nouw ja dieet... gewoon gezonder eten...met Mathijs...en dankzij vetvrij..kan ik nog elke dag mijn verhaal doen..
  En wat nog leuker is...dat bezoekers een beetje te enthausiast raken door mijn verhalen....zodat ze ook de boeken van Mathijs bestellen...dus...kijk of het waar is en wandel eens binnen bij vetvrij.


  IK wens jullie veel leesplezier...

  Gr,
  snabbeltje

  Sterke punten
  Veel dieten en waar je lekker mee kunt discuseren..
  boekennieuws
  leuke wedstrijden
  gave filmpjes..
  Lekker druk

  Zwakke punten
  Eum nog steeds geen zwakke punten gevonden..

  Vet Vrij is top

  Ik "loop" ook al zo'n bijna 2 :O neeheeeee 3 jaar bezig: 18 april 2006!

  M'n vriendin heeft me destijds overgehaald om ook te gaan Sonja Bakkeren. Ze had een weblog op Vet Vrij: dussssssss: Ahhhh toe dan: maak jij óók een weblog aan??? (Y)

  Nou vooruit dan... Ik kan nu het log niet meer missen... (typing) Lief en leed deel ik... Heb m'n log wél afgeschermd zodat alleen ingelogde mensen de dingen kunnen lezen.

  Ook het forum ben ik blij mee. D'r zijn zoveel verschillende dieëten: voor elk wat wils! (yeah)

  Ook een pluim voor de beheerder! Hij is er als de kippen bij zodra er weer wat nieuws is op gezondheisgebied! (Y)

  Echt een hele goede site! Ik zou zo zeggen: Vet Vrij: ga nog jaaaaaaaaaaaaaaren door! (Y) (Y)
  (Y)
  Dikke knuf,
  (H)
  Jullie Miepie!

  Sterke punten
  Veel verschillende diëten uitgelicht
  Mogelijk tot eigen weblog aan te maken
  Goede actuele site

  Zwakke punten
  Uhm.................. ík zou het zo effe niet weten...
  Gewoon zo door gaan!!!

  vetvrij

  Tja ...wat kan ik zeggen over vetvrij....misschien wel te veel...
  Ik loop nu al bijna vier jaar,( juni) mee!...kom er ook bijna dagelijks,,eerst op mijn weblog,maar vanaf 14 juli heb ik op het forum een eigen topic aangemaakt....(16 weken met Mathijs Vrieze)..ik vertel daar hoe het met het afvallen gaat en ook mijn gewicht zet ik er in...ik vond het zo grappig dat iemand typte...dat ze via google bij mij terecht kwamen...nouw dat geeft mij een kick om door te gaan..die persoon loopt ook nog steeds mee..

  De bezoekers aantal staat ook al op ...iets van 5500 bezoekers...dus? ...ik ga nog wel even door met typen..

  Sterke punten
  veel informatie
  overzichtelijk
  leuke filmpjes
  snel
  duidelijk

  Zwakke punten
  eum...ik zou het niet weten...

  correcte informatie

  Ik bezoek deze website regelmatig voor mijn studie. Ik studeer in Amsterdam en raadpleeg hiervoor de artikelen. Vooral de reacties van bezoekers van deze site geven een duidelijk beeld. De site is naar mijn mening onafhankelijk en betrouwbaar.

  Sterke punten
  onafhankelijk
  overzichtelijk
  snel

  Zwakke punten
  forum kan drukker

Bezoek VetVrij.com

Schrijf een review