Cambridge Dieet - 114 Reviews

Last updated: 24 mei 2018
Cambridge Dieet Logo

81.9% aanbevolen, 114 Reviews

  1. Cambridge Dieet
  2. Wat is het Cambridge Dieet?
  3. Voor- en nadelen van het Cambridge Dieet
  4. Cambridge Dieet Reviews
  5. Schrijf ook een review over Cambridge Dieet

Cambridge Dieet

Het Cambridge Weight Plan Benelux BV is de distributeur voor Nederland, BelgiŽ en de Nederlandse Antillen. Dit plan heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, met een eveneens snel groeiend netwerk van consulenten door het hele land.

Het Cambridge Weight Plan Benelux BV als doel om niet alleen cliŽnten te begeleiden naar een gezond gewicht, maar ook te helpen om dit gewicht vast te houden door middel van het aanleren van een gezonde leefstijl. Dit Plan wordt wereldwijd, in meer dan 35 landen, ingevoerd. Binnen dit wereldwijde netwerk heeft het een voortrekkersrol bij, onder andere, het ontwikkelen van nieuwe programmaís op de onderdelen levensstijl en beweging.

Cambridge Weight Plan Benelux BV is partner van het Liliane Fonds en de Sharing Success Foundation. In 2012 heeft Cambridge Weight Plan Benelux BV het financieel mogelijk gemaakt voor kansarme jongeren in Afrika, en meer specifiek in Benin, een school te realiseren. De huidige inspanningen voor verdere uitbreiding en verbetering voor hen zijn nu gericht op het verzorgen van ambachtelijke vervolgopleidingen.

Cambridge Dieet Details

Hits: 20239

URL: https://www.cambridgeweightplan.nl/

CategorieŽn: Maaltijdvervangers

Reviews: 114

Wat is het Cambridge Dieet?

Het Cambridge Dieet is ontwikkeld voor mensen die snel, verantwoord en makkelijk gewicht willen verliezen en voor mensen die op hun streefgewicht willen blijven.

Het Cambridge heeft verschillende afslankprogrammaís waar je ui kan kiezen met of zonder normale voeding. Het volgen van het dieet is erg eenvoudig: want je hoeft geen calorieën te tellen of ingewikkelde maaltijden te bereiden! In plaats daarvan heb je de mogelijkheid om je normale maaltijd te vervangen door een van de voedzame, caloriearme soepen, shakes van het Cambridge Dieet. Terwijl je toch alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt!

Het Cambridge dieetprogramma is als volgt:
Voor een periode van drie weken vervang je alle maaltijden met de maaltijdvervangers van het Cambridge Dieet.
Na deze periode heb je een rustweek waarin je een gezonde avondmaaltijd mag eten. De maaltijd moet licht te verteren zijn en niet al te veel kilocalorieën bevatten.
Door het gebruiken van de producten van het Cambridge Dieet krijg je alle belangrijke voedingsstoffen binnen die je dagelijks nodig hebt.

Het dieet bestaat vooral uit shakes, repen, soepen en pappen in diverse smaken ter vervanging van de maaltijden die je normaal nuttigt. Dagelijks krijg je zo'n 500 kilocalorieën binnen. Hierdoor zou je dus minimaal 6 tot 8 kilo per maand kunnen afvallen.

Voor- en nadelen van het Cambridge Dieet

Voordelen van het Cambridge Dieet
Het Cambridge Dieet is een manier om heel snel gewicht te verliezen. Het is niet nodig om calorieën te tellen of ingewikkelde recepten te volgen om een lekkere gezonde maaltijd te koken. Het dieet is dus erg simpel om te volgen.

Nadelen van het Cambridge Dieet
Wanneer je dit dieet volgt krijgt het lichaam veel te weinig kilocalorieën binnen. Hierdoor krijgt je lichaam niet wat het nodig heeft. Het metabolisme kan ook vertragen, hierdoor zal je uiteindelijk minder snel afvallen.

Door het eten van te weinig kilocalorieën zal je steeds last hebben van een irritant hongergevoel en hierdoor zal je veel moeite hebben om het dieet vol te houden. Nog een ander gevolg van zo weinig kilocalorieën nuttigen is dat je last krijg van vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid en concentratieproblemen.

Het Cambridge Dieet leert mensen niks over eten, portiecontrole, de waarde van voeding voor het lichaam en het maken van de juiste keuzes.

Het Cambridge Dieet is een klassiek voorbeeld van een crashdieet oftewel een uithongeringsdieet. Tijdens dit dieet mag je namelijk maar 500 kilocalorieën nuttigen. Het lichaam heeft ongeveer 2000 kilocalorieën nodig om optimaal te functioneren. Eet je maar 500 kilocalorieën, dan gaat het lichaam uiteindelijk op de spaarstand wat het jojo-effect tot gevolg heeft.


Cambridge Dieet reviews (114):

Cambridge Dieet - Super fijn dieet - geheel onder begeleiding

0

Review:
Sinds oktober bezig en inmiddels zo'n 25kg kwijt, en dat voel FANTASTISCH!!
Het dieet bevalt me heel erg goed. Vooral ook fijn dat in alle producten alle dagelijks benodigde stoffen zitten, het wetenschappelijk onderbouwd is én volledig onder wekelijkse begeleiding is. Natuurlijk moet je zelf de discipline opbrengen, maar een goed passend dieet daarbij is erg prettig om het ook daadwerkelijk vol te kunnen houden.
Sommige die dit dieet volgen gaan veel sneller qua gewichtsverlies, maar ik vind het prima dat het zo gaat bij mij. De maaltijdvervangers zijn allemaal erg lekker van smaak. Geen honger gevoel! Sinds januari 2017 is het programma wat veranderd om zo in 7 stappen terug op te bouwen naar een normaal eetpatroon. Ook heel fijn dat daar aan is gedacht.

Sterke punten:
Wetenschappelijk onderbouwd
Volledig onder begeleiding
Lekker smaken van producten
Geen honger gevoel

Zwakke punten:
je moet het echt zelf doen, dus zonder discipline krijg je ook geen resultaat (maar houd daar überhaupt bij ieder dieet rekening mee)

memartine beveelt Cambridge Dieet aan bij vrienden/bekenden

Cambridge Dieet - Geweldig!

0

Review:
Ik heb het dieet jaren terug gedaan, van 103 kilo naar 73 kilo, dit in stappen van jaren. Jaar 1 20 kilo en jaar 2 10 kilo met het dieet en vooral, GOEDE begeleiding van hen na het dieten. Ik woog ooit 123, heb 20 eraf gekregen met dagelijks sporten, TE gezond en ongemotiveerd eten en wat duurde het lang, het was een marteling. Met Cambridge ging het veeeeel sneller en makkelijker en wat ben ik blij met mijn maatje 36, nu nog steeds na al die jaren. Maar ja, ik volg ook echt hun adviezen van een gezond eetpatroon. En nee hoor, dat is niet altijd shakes etc. Gewoon normaal eten, alleen anders dan dat ik het altijd deed (ik at te weinig op een dag en dan maar 1 maaltijd waardoor vet bleef plakken) en ik snoep ook, 1 keer per week een moment waar ik iets mag wat niet gezond is. Verjaardagen, feestdagen, ik doe gewoon mee! En ook niet onbelangrijk, ik ben gezond gebleven hoor.

Mijn galblaas was ik al kwijt voor het dieet, galstenen krijg je namelijk door overgewicht en tja, boven de 100 kilo is echt zwaar overgewicht. En ondanks mijn eetprobleem, waar ik therapie voor heb gehad voordat ik ook maar van het dieet gehoord had, heb ik geen terugval gehad.

Sterke punten:
- Heel veel smaken shakes (chocolade, chocolade-munt, chocolade- organge, banaan, aardbei, mango, bosvrucht, vanille, cappuchino, toffee-walnoot, toffee), 3 smaken soep, 2 smaken pap en ook niet onbelangrijk, heel veel smaken repen
- Snel gewichtverlies dus werkt motiverend
- Uitstekende begeleiding als een stok achter de deur
- Blijvend gewichts verlies

Zwakke punten:
- Je moet wel streng voor jezelf kunnen zijn om vol te houden
- Als je niet goed afbouwt en je niet je eetpatroon veranderd (wat je leert tijdens de begeleiding), dan kom je snel weer aan
- Veel water drinken wat je soms toch echt wel zat bent. Ik volgde het dieet 1 keer in de winter, en dat was zwaar. De tweede keer in de zomer en toen ging het veel makkelijker.

Talitha beveelt Cambridge Dieet aan bij vrienden/bekenden

Cambridge Dieet - Vraag

0

Review:
Ik wil graag weten wat er precies allemaal in de pap zit.
Vet, eiwitten enz.
Kan iemand dat inzien en zeggen?
Bij voorbaat dank.

Merte

Cambridge Dieet - Top dieet!

0

Review:
Ik ben nu drie weken bezig met het cambridge weightplan. De eerste drie weken nam ik drie maaltijdvervangers met een totaalwaarde van 500 calorieen. Deze drie weken ben ik 9.3 kilo afgevallen. De eerste week heb ik als zwaar ervaren. Je ruikt ongezonde dingen sneller, werd snel duizelig bij inspanning en had de eerste 3 a 4 dagen veel honger. Daarnaast , omdat mijn darmen moesten wennen, erg aan de diarree geweest de 1e week. Na deze week waren mijn darmen gewend en ging het weer goed. Mijn hongergevoel is inmiddels verdwenen en krijg veel positieve reacties vanuit mijn omgeving, die weer kracht geven om door te gaan. Ik kom van een gewicht van 97.2 kilo en weeg nu 87.9. Mijn hele leven gekampt met overgewicht en kom nu steeds dichter bij een gezond gewicht. Dat geeft ook stimulans je eetpatroon voor eens en altijd aan te gaan passen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit dieet zou aanraden aan mensen die al verschillende dieeten geprobeerd hebben en even door de bomen het bos niet meer zien, zoals ik deed. Oja.. en een tip mocht je aan de gang gaan met het dieet. Niet elke dag wegen, trots zijn op de kilo's die er al af zijn en niet teveel focussen dat je er sneller nog meer af wil. En als laatste. Wees trots op jezelf! Vanuit jouw omgeving zul je misschien geluiden horen dat het onverantwoord is, je voor de makkelijke weg kiest..maar dat is het zeker niet. Vertrouw op jezelf, laat je omgeving in deze even schieten en ga voor je doel en houd deze vast!

Sterke punten:
-snel resultaat
-verminderd hongergevoel na 4 dagen ongeveer
-lekkere smaken shakes en in de tussenweek na drie weken heerlijke recepten.
-goede begeleiding vanuit de consulent
-zelfvertrouwen van een onvoldoende naar een dikke voldoende!

Zwakke punten:
- eerste week last van diarree
- na een aantal keer zelfde smaken soep of shakes te hebben gehad kon ik dit niet meer zien..

Anna beveelt Cambridge Dieet aan bij vrienden/bekenden

Cambridge Dieet - NIET doen Cambridge

1

Review:
Zeer slechte ervaring met het dieet. Tot darmbloedingen toe. Colonscopie gehad en het darmslijmvlies was dus ontstoken.
Dus om medische redenen moeten stoppen. Overige dozen retour, maar wel min Ä15 !!! Heel vreemd.
Na het stoppen van het dieet, is het bloeden gestopt.
Het dieet tot 3 keer toe gevolgd. Afvallen lukte, maar tot 3 keer toe dus ook bloedingen. Dat zegt toch genoeg!!!
De 1 heeft haaruitval, de ander darmproblematiek. Dus....ik raad het niemand aan.
Volgens consulent kon het niet door Cambridge komen. Ikzelf en de internist denken daar dus anders over.
Een crashdieet is gewoon slecht.

Sterke punten:
Het afvallen.

Zwakke punten:
Darmstelsel helemaal van slag.

Anoniem beveelt Cambridge Dieet NIET aan bij vrienden/bekenden

Cambridge Dieet - Cambridge 500, het is de moeite waard.

1

Review:
Hallo iedereen,

Vanaf mijn derde groeide mijn gewicht al drie keer zo snel als mijn lengte. Ik moest meteen door de molen maar artsen wisten niet waardoor het kwam. Ik zou een stofje missen die de regeling van onze stofwisseling beïnvloede zeiden ze. Maar natuurlijk kon mijn moeder hier niks mee op die leeftijd.

Nu ik ouder ben en me te ongelukkig voelde in m'n eigen lichaam wilde ik er iets aan doen. Ik kwam via een kennis op Cambridge. Ik ben nu begonnen met de 500 shakes. En er is in 1 week al 5,2 kilo af. Een enorme motivatie moet ik zeggen.

Iedereen heel veel succes met het dieet!

Sterke punten:
Veel variatie
Een vol gevoel

Zwakke punten:
De shakes zijn niet altijd even lekker

Julia beveelt Cambridge Dieet aan bij vrienden/bekenden

Cambridge Dieet - Eindelijk echt resultaat

0

Review:
Half januari ben ik begonnen met het Cambridge 500 dieet. Van tevoren heb ik me ingelezen en ik realiseerde me goed waar ik aan begon. Ook de risico's en gevaren. Maar als je bijna 30 kilo overgewicht hebt is dat eigenlijk al een gevaar op zich. Ik was al een jaar bezig met een gezonder eetpatroon en dat hielp ook wel want ik was 5 kilo afgevalen, maar het ging me simpelweg niet snel genoeg. Nu ben ik na 2 maanden al ruim 15 kilo kwijt en de teller loopt nog steeds. Ik voel me energiek, vrolijk en zit lekker in mijn vel. Inmiddels heb ik opgebouwd tot de 5 km hardlopen in 35 minuten. Geen rap tempo maar vergeleken met wat ik kon toen ik begon is het een hele prestatie! Na 3 weken heb je een eetweek waarin je een (koolhydraatarme) maaltijd toevoegt aan je eetpatroon. Afgelopen weekend lekker met mijn vriend een maaltijdsalade gegeten in een restaurantje. Er zat brood bij (wat ik voorheen echt verrukkelijk vond) en ik besloot er een hap van te proeven. Ik vind het niet eens meer lekker en het enige wat ik denk is "heb ik dit nou zo gemist?" Dus voor mij is het zeker een goede stap! Ik ga er zeker mee door en neem het hele proces (dus ook het af en opbouwen straks) heel serieus. Alleen dan is dit dieet vol te houden want het vergt wel veel discipline om maar 500 kcal op een dag te eten. Maar als je het ECHT wil en er 100 procent voor gaat moet je het zeker doen!

Sterke punten:
Je mag alleen de cambridge producten (bij cambridge 500) en dat houdt het simpel
Het afvallen gaat erg snel, en je blijft ook afvallen als je een langere tijd bezig bent.
In de producten zitten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Het hongergevoel is een psychologisch spelletje, voor mij persoonlijk makkelijk te negeren.
Het wekelijkse bezoek aan de consulente is een fijne stok achter de deur.

Zwakke punten:
Het vergt veel discipline om je aan het dieet te houden.
De eerste week voel je je niet zo lekker, je lichaam moet er echt aan wennen.
Je kan last krijgen van bijwerkingen (laat je goed informeren voor je eraan begint).
Op sociaal gebied is het geen makkelijk dieet, want met uitzondering van je eetweek mag je niets eten, dus ook niet op een verjaardag op tijdens een etentje.

Sandra beveelt Cambridge Dieet aan bij vrienden/bekenden

Cambridge Dieet - Werkt voor mij

0

Review:
De reden dat ik ben begonnen met Cambridge 500 is omdat toen ik 24 jaar jong was al hartklachten kreeg. Als ik in de avond in bed lag dan had ik het gevoel dat mijn hart moeite had met het bloed rondpompen. Hoopte dat ik de volgende ochtend wakker werd. Ik woog toen 125 kilo met een lengte van 1.85 meter. Er moest iets gebeuren.

Vorig jaar eind juni ben ik begonnen samen met een vriendin. Ik zou in eerste instantie met haar meegaan voor support. Maar uiteindelijk was ik degene die ook support nodig had. Samen aan de slag dat was echt super.

De eerste 3 dagen waren zwaar. Maar gelukkig op de vierde dag zat ik inderdaad in de milde ketose. De eerste week ging voorbij en ik was al gelijk 5.5 kilo kwijt. Waardoor ik in de tweede week al over moest naar repen en shakes i.p.v. alleen shakes. Ik heb toen dit dieet 6 weken volgehouden en ben in deze 6 weken 18 kilo afgevallen. Ja ik ging als een speer.

Maar toen kwam het campingseizoen. Ik heb toen zonder erbij na te denken de plas over gezwommen. Dat is ongeveer 1 km. Had ik beter niet kunnen doen. Ik werd ziek en had het gevoel dat ik alle soorten vitamines tekort kwam en 0 reserves meer had. Ik voelde me letterlijk zwak, ziek en misselijk. Had het gevoel dat ik niet meer op me benen kon staan. Ik kreeg week 7 maandagochtend een hypo. ik stopte meteen en ben de volgende dag voor de laatste keer naar mijn coach geweest. Ik kon gewoon niet meer.

T/m kerst ben ik erin geslaagd om op gewicht te blijven. Ook al ben ik in die tussentijd 2 x op vakantie geweest. Het ging super ook al had ik geen afbouw periode gedaan. Na kerst komt oud en nieuw en na oud en nieuw komt de verjaardag van me paps en mijn eigen verjaardag. 4 kilo erbij in totaal maar meer ook niet.

Morgen weer een afspraak om alweer te beginnen met Cambridge 500. Op naar de volgende 18-20 kilo! Let's do this!

Al heb ik voor de eerste 3 dagen wel vrij gevraagd van werk ;) haha

Sterke punten:
Je valt snel af waardoor je motivatie hoog blijft
Shakes zijn lekker

Ik had last van een spastische darm maar nadat ik Cambridge 500 heb gevolgd heb ik daar totaal geen last meer van. Ben daar zo blij mee!

Zwakke punten:
Darmen doen raar. Maar daar krijg je vezelpoeder voor, al had ik het gevoel dat de vezelpoeder niet altijd werkte
Na 6 weken mis je variatie in de shakes. Die komen dan bijna letterlijk je neus uit. (thank god for de repen)

Nancy beveelt Cambridge Dieet aan bij vrienden/bekenden

Cambridge Dieet - Genoeg van de kilo's

0

Review:
Ik ben nu pas twee weken bezig met het Cambridge 800 dieet.
Ben tot nu toe 5 kilo afgevallen. De eerste week 4 kilo.
Ik vind eigenlijk alleen de repen lekker, maar die vullen niet. Heb daarna nog steeds honger.
Ik vind he vrij makkelijk vol te houden, tot nu toe. Heb wel af en toe honger.
Ik eet alleen maar zakjes, omdat als ik zou koken ik ook meer trek krijg en meer zou gaan eten als toe gestaan, denk ik.
Water drinken vind ik geen probleem. Dronk altijd veel.
De begeleiding vind ik summier. Krijg totaal geen ondersteuning van mijn consulente. Ze heeft ook nooit veel producten in huis, moet dus altijd nemen wat ze in huis heeft. Vind ik wel jammer.
's Ochtends neem ik meestal de pap om wat vols in mijn maag te hebben, als die me erg tegenstaat neem ik een hete vanille shake met koffie.
Vult wel minder ,maar is lekkerder. Ik doe er dan schuim op van magere melk.
Heb dan een latte machiato.
Tussen de middag eet ik de spaghetti ,die wel te eten is ,of de risotto, die ik niet lekker vind, maar er was geen keus bij de consulente. De repen zijn heerlijk. Ik wil eigenlijk maar een halve nemen, maar eet dan toch een hele. Drink daarbij dan veel water.
Wel heb ik veel meer energie, geen klachten gehad. Af en toe honger.
Hoop nog meer af te vallen.

Sterke punten:
Veel meer energie. Duidelijk dieet. 4 zakjes per dag en dat is het.

Zwakke punten:
Weinig ondersteuning.
Vind het niet echt lekker, maar wel te doen.
Best wel goedkoop. Gaf veel meer geld uur aan normaal eten.
Heb moeite met geen fruit eten.

Ingrid beveelt Cambridge Dieet aan bij vrienden/bekenden

Cambridge Dieet - Super dieet

0

Review:
Na diverse dieeten gedaan te hebben en in een jojo effect belandde kwam ik in aanraking met Cambridge Weight Plan .
Geweldig en waarom? De begeleiding is duidelijk en stimulerend geweest voor mij. Het is duidelijk wat je mag eten want het enigste wat mag is shake, reep en soep. Dit koop je bij de consulent en je komt de supermarkt alleen maar in voor non food ,als je alleen woont . Hier sla je gewoon wat voor in en klaar als je er moeite mee hebt om de lekkere dingen te zien.
In de begin periode deed mijn man niet mee en kookte ik wat hij wilde en had ik er geen moeite mee want de motivatie was enorm omdat ik al merkte dat ik aan het afvallen was. Week later op de weegschaal bij de consulent en word je bevestigd en dit motiveert zo enorm.
Niet 1 pond wat er afgaat maar het gaat in kilo. Ligt er aan hoe zwaar je bent maar bij mij ging in de eerste week 3,5 eraf. Heerlijk.
Nu zit ik al een tijd op gewicht en ben ik veel bewuster geworden van wat ik eet. Dat zei ik in begin bij de andere dieeten ook maar als ik daar nu op terug was dat niet zo . Dit kan ik nu wel zeggen want ik ik ben al een een poos op gewicht.
Mijn man is het ook gaan doen en inmiddels ook al heel wat kilo´s kwijt.
Inmiddels zijn er al meerdere begonnen met Cambridge want het resultaat is geweldig en wij voelen ons goed ,kledingmaat is kleiner ,bewegen gaat veel beter.
Medicatie voor hoge bloeddruk gaat eraf.
Tja wat wil je nog meer!


Sterke punten:
Voordeel is dat je in een korte tijd afvalt en dit enorm motiveert en je dit vast houd om op gewicht te blijven . Begeleiding is goed en veel tips

Zwakke punten:
Geen

Marion beveelt Cambridge Dieet aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Cambridge Dieet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Cambridge Dieet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Cambridge Dieet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Cambridge Dieet


Home Ľ Maaltijdvervangers Ľ Cambridge Dieet