Reviews van deze auteur

Cambridge review

Review over Cambridge Dieet

Ik heb het dieet (gelukkig) maar kort gevolgd. Wegens gezondheidsproblemen was ik genoodzaakt direct te stoppen. Gelukkig verdwenen hierna ook de meeste problemen.
Ik heb nog steeds wel een dreigend trage schildklier...
Toen ik de consulente van mijn problemen op de hoogte bracht was haar eerste reactie 'zal ik je maar van de lijst afhalen dan?'. Pardon!! Geen belangstelling, interesse oid. Alleen geïnteresseerd in het verkopen van zakjes.. Het woord consulent zou deze mevrouw Lloyd uit Capelle aan den IJssel dan ook niet mogen dragen! Na het cambridge debacle ben ik weer op eigen kracht verder gegaan en al behoorlijk wat afgevallen ( van 93 naar 84 inmiddels). Ik vind het ook prettiger om bijv voor het ontbijt crackers of een boterham te eten met fruit dan zo'n vieze shake. En dan heb ik het nog niet over de soep!! Verder normale porties met veel groente en veel water drinken.
Nu zal, hoop ik, niet iedere consulent zo enorm ondeskundig te werk gaan, maar verwacht er iig niet teveel van en ga bij problemen meteen naar een huisarts en ga niet af op de consulent want die is voornamelijk geïnteresseerd in het verkopen van haar spullen.

Sterke punten
(Te?) snel afvallen

Zwakke punten
Ondeskundige begeleiding
Eentonig
Lichamelijke ongemakken tot gevolg die bij lang gebruik zelfs vrij ernstig kunnen zijn
Veel shakes zijn niet echt lekker en de soep ronduit vies zelfs
Enorme hoeveelheid water drinken

reacties:

Review: Cambridge review

Zolang consulente merkt dat ze veel geld aan jullie kan verdienen, zal ze jullie zeker aansporen om vooral door te gaan! Omdat ik ernstige gezondheidsklachten kreeg, had mevrouw snel door dat er aan mij niet meer te verdienen viel, vandaar ook haar eerste(!!!! Nogmaals verbazingwekkend schandalig) opmerking : zal ik je maar van de lijst halen?? Geen verdiensten meer, geen interesse meer. Mevrouw heeft geen één keer de moeite genomen om te informeren wat haar dieet mij had aangedaan, dus ja, ik vind haar zeer slecht als consulente. Ik zal verdere berichten hierop uitzetten, want eigenlijk interesseert het me niet meer. Ik ben inmiddels op een gezonde manier 20 kg afgevallen en voel me geweldig!! Ik ben blij dat ik geen blijvende schade aan deze misstap heb overgehouden en ben daar zeer dankbaar voor!