Modifast Intensive

Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou.

Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt.

Modifast Intensive dieet is het meest intensieve dieet van Modifast. Modifast Intensive is voor echte aanpakkers en voor mensen die binnen een korte periode een flink aantal kilo's willen afvallen.

Modifast heeft 4 verschillende afslankprogramma's met bijhorende productlijnen met maaltijdvervangers zoals shakes, repen, puddings, omelets, soepen, pasta's, noem maar op. Op deze manier houdt Modifast er rekening mee dat iedereen een persoonlijk doel nastreeft en zo'n doel is natuurlijk verschillend voor elk persoon. Met Modifast Intensive kun je dus makkelijk en verantwoord afvallen.

De producten worden tevens geadviseerd door dietisten en artsen.

Dit zijn de 4 afslankprogramma's die door Modifast zijn ontwikkeld:

Modifast Intensive Ben je van plan om intensief te lijnen? Kies dan voor Modifast Intensive. Het meest intensieve dieet, waarbij het doel is om veel kilo's te verliezen in 4 weken tijd.

Modifast Protiplus 3.2.2 ProtiPlus is een eiwitrijk methode en uiterst doeltreffend is. Dit dieet is makkerlijker vol te houden dan het Modifast Intensive dieet en heeft als doel om een paar kilo's te verliezen.

Modifast Snack & Meal Ben je al op jouw streefgewicht en dat onderhouden of wil je een klein beetje afvallen voordat feestje? Doe dit dan lekker makkelijk met Modifast Snack&Meal.

Modifast Laboratoires Werk je liever gericht aan een bepaald probleemgebied? Probeer dan de supplementen van Modifast Laboratoires.

Modifast Intensive dieet De naam zegt het al. Het is een intensief dieet, waarbij het doel is om zo snel mogelijk veel kilo's te verliezen.

Het Modifast Intensive dieet werkt als volgt

Het Modifast Intensive afslankprogramma bestaat uit het volgen van een stappenplan voor een periode van 4 weken. Alle reguliere maaltijden worden vervangen door drie Modifast Intensive maaltijden. Het assortiment bestaat uit 8 producten: 4 eiwitshakes in diverse smaken, 3 puddingen in diverse smaken en 1 muesli. Naast deze maaltijden mag je twee weken lang niets anders eten of drinken dan de Modifast Intensive producten.

Na twee weken volgt er een opbouwfase van een periode van twee weken. In deze periode schakel je langzamerhand weer over op gezonde voeding. Modifast belooft gemakkelijk afvallen zonder veel honger.

De eerste twee weken van het Modifast Intensive afslankprogramma is het zwaarst zijn. Gedurende deze periode gebruik je slechts drie zakjes Modifast Intensive maaltijdvervangens die het ontbijt, de lunch en de avondmaaltijd vervangen. Tijdens de moeilijke momenten is het toegestaan bepaalde groenten en sla te eten, maar geen fruit vanwege de suikers en hoge aantal kcal.

Tijdens week 3 worden er nog maar 2 zakjes per dag gebruikt naast een caloriearme avondmaaltijd.

Gedurende week 4 wordt er afgebouwd naar 1 zakje per dag. Bij een broodmaaltijd wordt geadviseerd om halvarine te gebruiken in plaats van boter met mager beleg.

Vanaf week 5 worden er geen Modifast Intensive producten meer gebruikt. Daarom is het van belang om lichte maaltijden te blijven eten om op gewicht te blijven.

Wat zijn de voordelen van Modifast Intensive?

Modifast Intensive is de perfecte uitkomst voor mensen met een druk schema. Het voorbereiden van de maaltijden is erg gemakkelijk en zijn daarom erg handig voor onderweg. Tijdens de eerste twee weken gebruik je voornamelijk de maaltijdvervangers van Modifast Intensive. Hierdoor besteedt dus minder tijd in de keuken. Bij Modifast ben je niet alleen terecht voor goede afslankmethodes, maar ook voor, tijdens en na het afvallen. Modifast biedt advies voor een goede voorbereiding, ondersteuning met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips en biedt oplossingen voor moeilijke momenten.

Wat zijn de nadelen van Modifast Intensive?

Het grootste nadeel van Modifast Intensive is het blijvende hongergevoel. Dagelijks krijg je zo'n 500 kcal naar binnen. Dit is veel te weinig en daarom is dit dieet ook een crashdieet oftewel een hongerdieet. Het lichaam gaat op de spaarstand en je metabolisme vertraagd waardoor je uiteindelijk trager afvalt. Dit werkt erg demotiverend en is heel frustrerend. Dit is ook de reden waardoor een groot aantal mensen uiteindelijk afhaken vele van dit dieet.

Tevens geeft Modifast geeft aan dat alle essentiële voedingsstoffen in de producten zitten. De maaltijdvervangers zijn voornamelijk poedervorm. Tijdens het verwerkingsproces van de maaltijdvervangers zijn hoogstwaarschijnlijk heel wat voedingsstoffen verloren gegaan. Let er dus op dat je geen tekort krijgt aan bepaalde belangrijke voedingsstoffen. Dit kan je afweersysteem verzwakken, neem daarom een vitaminesupplement. Op deze manier weet je zeker dat je aan al je benodigde voedingsstoffen komt die je dagelijks nodig hebt.

Nog een ander nadeel is dat je afhankelijk wordt van de prijzige maaltijdvervangers van Modifast. Ook leert Modifast mensen nergens in de afslankprogramma's hoe je op je streefgewicht moet onderhouden zonder Modifast producten. Uiteindelijk leer je dus niks en als je weer gaat eten zonder Modifast producten zal je dus aankomen.

Waar is Modifast Intensive te koop?

Modifast producten te koop de drogisten en supermarkten. De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Etos, DA,Plus, C1000 en Kruidvat. Conclusie?

De maaltijdvervangers van Modifast Intensive zijn prima om te gebruiken als je snel en veilig wil afvallen. Echter is dit dieet zoals vele crashdieten moeilijk voor een langere periode vol te houden en is het ook ongezond voor het lichaam. Tevens is de kans op het jojo-effect enorm groot. Indien je op gewicht wil blijven, wordt je eigenlijk afhankelijk gemaakt van de dure maaltijdvervangers van Modifast.

Bezoek ModiFast

Reacties

Mag je bij diabetes type 2 ook modifast intensive gebruiken?
Ook vitaminetabletten?
Als je daarna oplet met eten kun je dan opgewicht blijven?
Grt Alice

Reviews over ModiFast

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden