1 Review

De BioHCG kuur is een behandeling waarmee u gewichtsverlies kunt realiseren. De behandeling duurt 24 dagen. Deze behandeling is op biologische basis (geen hormoon). U verliest het gewicht door middel van een dieet in combinatie met de BioHCG ... Lees verder »

1 Review

Het DASH dieet is een dieet tegen een hoge bloeddruk (hypertensie). Het DASH dieet bestaat vooral uit veel groenten en fruit. Tot de niet-farmacologische behandeling van hypertensie horen gewichtsverlies, veel fruit en groenten nemen, vet- en ... Lees verder »

1 Review

Groene koffie is inmiddels n van de meest verkochte afslankproducten in Nederland en Belgi. Wereldwijd kampen steeds meer en meer mannen en vrouwen met overgewicht. Overgewicht is niet enkel ongezond, maar sommigen voelen zich hierdoor onzeker of ... Lees verder »

0 Reviews

Gezond afvallen door gezonde voeding, zonder dieet - Cure4Life Gezond afvallen door gezonde voeding? Geen pillen of shakes, maar een persoonlijk voedingsprogramma van Cure4Life. Medisch onderbouwd, verantwoord ... Lees verder »

0 Reviews

Dieetpleisters of Hollywood Patch Afslankpleisters zijn volgens de leverancier geschikt om te gebruiken als afslankmethode. De afslankpleisters moeten dagelijks worden verwisseld. De dieetpleisters moet je volgens de voorschriften op een arm, been ... Lees verder »

0 Reviews

De operatieprocedure van een Biliopancreatische Diversie met Duodenal Switch. De Duodenal Switch (DS) is bedacht door dr. Douglas Hess als verbetering op de BPD of Scopinaro. De DS werkt op 2 manieren: - Door de verkleinde maag kun je minder ... Lees verder »

0 Reviews

Gezondr.nl - Alles over gezondheid en gezond leven Alles over afvallen, voeding, lichaamsbeweging, geneesmiddelen, klachten, psychologie & ... Lees verder »

0 Reviews

Obesimed Forte is een medisch afslankproduct. Het product kan gebruikt worden door mensen die overgewicht hebben en graag meer dan 10 kilo willen afvallen. Voor een goed resultaat wordt aanbevolen om Obesimed Forte te gebruiken in combinatie met een ... Lees verder »

0 Reviews

Wijvallenaf.nl | Wijvallenaf | Dieet forum, ervaringen, weightwatchers en calorien tellen ... Lees verder »