Gezond afvallen door gezonde voeding, zonder dieet - Cure4Life Gezond afvallen door gezonde voeding? Geen pillen of shakes, maar een persoonlijk voedingsprogramma van Cure4Life. Medisch onderbouwd, verantwoord afvallen!

Cure4Life Reviews

  Geen aanrader!

  Onder het mom van 'medisch verantwoord' heb ik mij aangemeld, waarbij mij een compleet (lees: het duurste) programma werd aangeraden/opgedrongen. Het 'medische team' schrijft precies op wat je in de uitgebreide intake hebt ingevuld en zij trekken geregeld verkeerde conclusies. Het zgn. laten meewegen van de hormonale situatie stelt echt niets voor. Een paar keer bij de coach geweest die mij niet echt kon motiveren. Bovendien is Cure4Life totaal niet flexibel. Proberen je geld terug te krijgen is sowieso een illusie. Absoluut geen aanrader deze organisatie. Inmiddels ben ik flink wat gewicht kwijt simpel door goed bij te houden wat ik eet. Kost niets, maar werkt wel!

  Sterke punten
  Ik kan geen sterke kanten bedenken

  Zwakke punten
  Hoge kosten, matige begeleiding, beperkt programma, nagenoeg geen recepten, geen flexibiliteit.

  Niks persoonlijk

  Er wordt gezegd persoonlijk advies
  Advies was duurdere pakket te nemen omdat ik medicijnen gebruik en zij uit de bloedwaarden persoonlijk konden adviseren
  Op moment dat iets niet goed gaat geven ze niet thuis. Internist stelde vast dat ik o.s. meer koolhydraten moet eten omdat mijn ijzergehalte veel te hoog is en dat past niet binnen het dieet dus afscheid heb moeten nemen want ik kan ook niet tegen de adviezen van een specialist ingaan
  Gevolg slanke portemonnee en maar 1 kilo eraf in 4 maanden en gedeelte van je geld krijg je echt niet terug.
  Advies doe het niet

  Sterke punten
  Slanke portemonnee maken

  Zwakke punten
  Geen eerlijke begeleiding

  Absoluut geen aanrader

  Slechte ( geen) begeleiding!
  Ik ben 3x persoonlijk “begeleid “ inclusief het intake gesprek ( gratis) daarna brak de Corona uit en nooit iets meer vernomen!
  Echt schandalig , je krijgt zogenaamd een persoonlijk dieet , maar als je je gezond verstand gebruikt valt iedereen wel af die en de alcohol en de koolhydraten laat staan, en daarnaast matig in porties! Ik ben wel 10 kilo afgevallen maar niet dankzij Cue4life !
  Veel te veel geld voor wat je ervoor krijgt echt geen aanrader wat mij betreft!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur

Bezoek Cure4Life

Schrijf een review