Obesigard

  •   6 Reviews

Obesigard helpt u gewicht te verliezen en langdurig op gewicht te blijven. Omdat afvallen met Obesigard zo gemakkelijk gaat, zult u meer dan ooit gemotiveerd zijn en is het makkelijker om door te gaan tot u op uw streefgewicht zit. Daarna helpt Ob ... Lees verder »

FitSlim

  •   3 Reviews

Fitslim eiwitshakes zijn hoogwaardige eiwitshakes met een heerlijke vanille smaak welke dienen ter ondersteuning van een gezonde voeding en zijn geen vervanging van een complete maaltijd. De Fitslim shakes passen goed in een eiwitdieet maar kunnen oo ... Lees verder »

BodyFirm

Bodyfirm is een superkrachtige afvalmethode op basis van 3 krachtige ingredinten. Na inname van de capsule zullen de ingredinten snel worden opgenomen in de bloedbaan waardoor deze snel hun werking kunnen uitoefenen op het lichaam. Bodyfirm heef ... Lees verder »

Abtronic2Fase.nl

Bent u ook zo aan het schommelen met uw gewicht en wilt u nu afvallen en uw streefgewicht ook voorgoed behouden? Iedereen is weer bezig om een mooi strak lichaam te krijgen voor de zomer. U wilt toch ook het liefst weer al die kilo's er zo snel mogel ... Lees verder »

2Fase

Phase2 is een nieuwe veelbelovende methode. Phase2 is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingredi�nten dat u helpt met afslanken en bij gewichtsbeheersing. Dagelijks krijgt u via de voeding koolhydraten binnen. Koolhydraten komen onder ... Lees verder »

XL-S Medical

XL-S Medical XLS Medical, verlies tot 3x meer gewicht met de producten van XLS Medical door de drievoudige werking die het afvallen en de vetverbranding ... Lees verder »

HCG Dieet

  •   5 Reviews

Het HCG Dieet wordt verkocht als afslankmethode (hoewel onderzoek uitwijst dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat HCG effectief is in de behandeling van overgewicht). De kuur wordt toegediend door middel van injecties in combinatie met een st ... Lees verder »

Raspberry Formula

  •   4 Reviews

Raspberry Formula is de nieuwste trend in het 'gevecht tegen de kilo's'. Inmiddels zijn al miljoenen mensen enthousiast geraakt over deze "wonder pillen" die je als supplement gebruikt om af te vallen. Zeker nadat Raspberry Formula werd besproken in ... Lees verder »

Alcachofa de Laon

  •   3 Reviews

Alcachofa de Laon, tot 10 kilo afvallen in een week tijd! U wilt u afvallen maar heeft u geen tijd om naar de sportschool te gaan? Dat is geen probleem. Alcachofa de Laon: een nieuwe manier van afvallen in een mum van tijd! De voordelen van Alcach ... Lees verder »

Carbuloss

  •   2 Reviews

Slechte koolhydraten bevatten geen gezonde vezels en worden snel door het lichaam opgenomen. Deze snelle opname van suikers in de bloedsomloop verhoogt de bloedsuikerspiegel aanzienlijk. Voedselsoorten die slechte koolhydraten bevatten, zijn onder ... Lees verder »

Detox Formule

  •   2 Reviews

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van de super populaire DetoxFormule afslankproduct. Deze afslankkuur is komen overwaaien vanuit Hollywood (waar het tot voor kort het best bewaarde geheim was om af te vallen zonder sporten, zonder dieet en z ... Lees verder »

Lipo 13

  •   2 Reviews

De naam van de krachtige afslankformule Lipo-13 is gebaseerd op haar 13 unieke en volledig natuurlijke ingredinten. Deze ingredinten werken samen en vormen een synergie. Dit garandeert snel en veilig gewichtsverlies bij mannen en vrouwen van alle l ... Lees verder »

VitaMust

  •   1 Review

Vitamust ontwikkelt, produceert en levert gezondheidsbevorderende vitamine- en kruidensupplementen van topkwaliteit op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Vitamust levert onder meer aan voedingsdeskundigen, ditisten, topsporters en aan ... Lees verder »

Bional

Bional helpt bij overgewicht en afslanken. De producten verminderen het hongergevoel, helpen bij reiniging van de darmen en ondersteunen de vetstofwisseling. Er bestaat Bional Silhouet, Bional IdeaalGewicht en Bional Appelslank ... Lees verder »

Bioslim+

BioSlim+ is een 100% natuurlijk afslankproduct en werkt op basis van het actieve bestandsdeel L-Carnitin. L-carnitin is een lichaamseigen aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij de vetverbranding en stofwisseling. BioSlim+ stimuleert de vetverbr ... Lees verder »

Bloem

Home | Bloem gezondheidsproducten Bloem Health Products BV Direct in onze webwinkel verkrijgbaar: voedingssupplementen, kruidenpreparaten, natuurlijke cosmetica, medische hulpmiddelen en ... Lees verder »

DNA Pil

Als je op je ideale gewicht wilt komen is de DNA-pil (Genotrim) misschien de ideale oplossing voor jou. Amerikaanse en Nederlandse onderzoekers zijn er eindelijk in geslaagd om een formule te ontwikkelen waarmee het op basis van iemands persoonlijke ... Lees verder »

FatBurner

Drogisterij.net - Beste ... Lees verder »

Fit for me

Homepage | FitForMe Vitamines en voedingssupplementen afgestemd op uw behoefte koopt u eenvoudig bij ... Lees verder »

Forte Pharma
Fytostar

Fytostar biedt een uitgebreid gamma voedingssupplementen met krachtige, hoogwaardige gezondheidsformules. Door zijn uitzonderlijke kwaliteit is Fytostar het uitgelezen gamma voor wie zijn gezondheid goed wilt ondersteunen en behouden. Fytostar he ... Lees verder »

Gemakkelijk Afslanken

Nieuw in Nederland! Moeiteloos afvallen kan cht. Met behulp van de Calorie Blocker en de Calorie Burner. De Calorie Blocker bevat het bekende Afrikaanse cactusextract Opuntia ficus indica. Dit extract helpt u om ongemerkt en zonder hongergevoel ... Lees verder »

Hoodia Gordonii

Hoodia is geen cactus, hoewel hij er wel zo uitziet, maar hij behoort tot de kroontjeskruidfamilie (Asclepiadoideae). Hij groeit in het zuiden van Afrika. Er zijn ongeveer 20 soorten van Hoodia. De meest bekende is de Hoodia Gordonii, waarover door i ... Lees verder »

NachtSlank

Waarom NachtSlank? Nachtslank helpt om af te slanken, omdat het 's nachts de vetverbranding bevordert en de opname van vet door het lichaam vermindert, als het lichaam geen voedsel te verwerken krijgt. NachtSlank is samengesteld op basis van de laat ... Lees verder »

Reduxan

Home - Reduxan Reduxan, snel en veilig afvallen, de natuurlijke dieetcapsule met drievoudige ... Lees verder »