Fitslim eiwitshakes zijn hoogwaardige eiwitshakes met een heerlijke vanille smaak welke dienen ter ondersteuning van een gezonde voeding en zijn geen vervanging van een complete maaltijd. De Fitslim shakes passen goed in een eiwitdieet maar kunnen ook naast de reguliere voeding gebruikt worden. Inname van Fitslim eiwitshakes zal de honger gedurende de dag stillen waardoor u vanzelf minder zult gaan eten en afvallen gemakkelijker is vanwege de niet aanwezige honger. Afvallen met eiwitten is momenteel erg populair, Fitslim speelt hier goed op in. Gebruikt van de 2 Fitslim eiwitshakes per dag voorziet u van een groot deel van de dagelijkse behoefte aan eiwitten. Afvallen met eiwitten is zo populair omdat het een gezonde manier van afvallen is. Een hoge inname eiwitten zorgt ervoor dat de vetverbranding omhoog gaat en tijdens het afvallen de spiermassa behouden blijft. Omdat het soms lastig is om een hoge inname eiwitten te bereiken uit de reguliere voeding is Fitslim een uitstekende oplossing om u dagelijks te kunnen voorzien van een hoge inname eiwitten. Ook wanneer u geen eiwitdieet volgt is het goed om uw reguliere voeding aan te vullen met de Fitslim eiwitshakes, dit zal uw afvalproces zeker bevorderen.

FitSlim Reviews

  jaak = jobacom/fitslim

  De reactie van 'Sjaak' is duidelijk miemand van Jobacom/Fitslim zelf...
  Dit is niet een normale reactie van een gebruiker, maar van een medewerker die schade probeert te beperken.

  Dat hij ons brutaal noemt slaat nergens op. Hoezo hebben wij 'het gratis pak' gebruikt? We hebben 1 van de 3 pakken gebruikt en vroegen het geld terug voor de andere twee omdat we niet tevreden waren met het product (vult niet genoeg, waardoor het lastig vol te houden is. Met andere merken hebben we veel betere ervaringen). We kregen absoluut niet het geld terug voor onze twee van de drie niet aangebroken pakken (zoals volgens de website gewoon mogelijk zou moeten zijn!). Sterker nog, we hebben nooit gevraagd om het volledige bedrag terug te krijgen, maar max. 2/3 van het bedrag en zouden zelf de verzendkosten voor het retoureneren daarvoor betalen.

  Fitslim/Jobacom mailt/belt nooit terug terwijl dat wel beloofd wordt, we moesten twee weken wachten op onze eerste bestelling. Aan de telefoon zijn ze kortaf en staan open voor geen enkele suggestie..

  Als bedrijf moet je je afspraken altijd nakomen: dat geldt voor beweringen op je website en die je telefonisch doet. En daar laat fitslim/jobacom het zwaar afweten.

  Laat je dus niet foppen door de commercial van Sjaak en zorg dat je je niet inlaat met dit bedrijf en dit product. Er zijn zeer veel betere alternatieven, waarvan veel nog goedkoper ook.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie eerdere recensie
  daaraan toegevoegd: leugenachtig

  Fitslim

  Hoi

  ik heb Fitslim gebruikt en ben zeer tevreden en herken dan ook dit verhaal hierboven niet, ik had er zelf meerdere besteld per ongeluk en kreeg zonder enig probleem mijn geld terug, ze verwachten wel dat je het formulier invult, was ik eerst ook vergeten en je krijgt uiteraard geen geld terug voor een verpakking die gratis is gekregen.
  want als ik hier boven lees, hebben ze alleen de gratis verpakking gebruikt, nogal brutaal vind ik om dan je geld terug te vragen.
  Heb het later weer besteld en daar deden ze ook niet moeilijk over, en versturen is ook super snel, behalve als je met eenmalige machtiging besteld dan duurt het langer maar dat staat gewoon op de website, aan jezelf de keuze.

  Val nog steeds veel af met Fitslim, dus ga voorlopig door tot de zomer...

  Sjaak

  Sterke punten
  Gemakkelijk in gebruik en goed advies

  Zwakke punten
  geen

  Jobacom komt afspraken niet na en weigert retourzendingen

  Enkele weken geleden hebben wij via de website van Jobacom Pharma drie pakken Fitslim gekocht. We kozen hiervoor omdat we bij 2 pakken de 3e gratis kregen. Na lang op de producten te moeten wachten en verschillende herinneringsmails- en telefoontjes kregen we alsnog het product binnen.

  Na proberen waren we niet tevreden (kwaliteit/effect was duidelijk minder dan van vergelijkbare producten). We wilden dus de twee niet aangebroken pakken retourneren. Daarvoor moest er een formulier worden ingevuld, wat we hebben gedaan. Na ruim een week van geen antwoord, hebben we geprobeerd te mailen, wederom geen antwoord. Na een herinneringsmail kregen we eindelijk wel een antwoord met een verhaaltje over het succes van het product en hoe een diëtiste ons zou kunnen helpen. Hier waren we niet in geïnteresseerd en hebben dit per direct gemeld.

  Vervolgens na meerdere herinneringsmailtjes en vier telefoontjes kwam uiteindelijk de aap uit de mouw: We konden niet retourneren omdat het een speciale actie betrof. Hierover staat niets op de website (sterker nog alles suggereert dat retourneren geen enkel probleem is).

  Aangezien ze alleen maar producten verkopen waarbij je er 1 gratis krijgt, is het dus onmogelijk om te retourneren bij dit bedrijf!! Daar komt bij dat er niet wordt ingegaan op argumenten, er nooit terug wordt gebeld terwijl dat wel beloofd wordt.

  In het kort: een waardeloos bedrijf dat duidelijk lak aan zijn klanten heeft en beloftes niet nakomt. Ik raad iedereen af om bij hen producten af te nemen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  product is niet goed
  levering is traag
  afspraken worden niet nagekomen
  retour is onmogelijk (terwijl de website anders suggereert)

Bezoek FitSlim

Schrijf een review