Fitslim eiwitshakes zijn hoogwaardige eiwitshakes met een heerlijke vanille smaak welke dienen ter ondersteuning van een gezonde voeding en zijn geen vervanging van een complete maaltijd. De Fitslim shakes passen goed in een eiwitdieet maar kunnen ook naast de reguliere voeding gebruikt worden. Inname van Fitslim eiwitshakes zal de honger gedurende de dag stillen waardoor u vanzelf minder zult gaan eten en afvallen gemakkelijker is vanwege de niet aanwezige honger. Afvallen met eiwitten is momenteel erg populair, Fitslim speelt hier goed op in. Gebruikt van de 2 Fitslim eiwitshakes per dag voorziet u van een groot deel van de dagelijkse behoefte aan eiwitten. Afvallen met eiwitten is zo populair omdat het een gezonde manier van afvallen is. Een hoge inname eiwitten zorgt ervoor dat de vetverbranding omhoog gaat en tijdens het afvallen de spiermassa behouden blijft. Omdat het soms lastig is om een hoge inname eiwitten te bereiken uit de reguliere voeding is Fitslim een uitstekende oplossing om u dagelijks te kunnen voorzien van een hoge inname eiwitten. Ook wanneer u geen eiwitdieet volgt is het goed om uw reguliere voeding aan te vullen met de Fitslim eiwitshakes, dit zal uw afvalproces zeker bevorderen.

FitSlim Reviews

  Fitslim

  Hoi

  ik heb Fitslim gebruikt en ben zeer tevreden en herken dan ook dit verhaal hierboven niet, ik had er zelf meerdere besteld per ongeluk en kreeg zonder enig probleem mijn geld terug, ze verwachten wel dat je het formulier invult, was ik eerst ook vergeten en je krijgt uiteraard geen geld terug voor een verpakking die gratis is gekregen.
  want als ik hier boven lees, hebben ze alleen de gratis verpakking gebruikt, nogal brutaal vind ik om dan je geld terug te vragen.
  Heb het later weer besteld en daar deden ze ook niet moeilijk over, en versturen is ook super snel, behalve als je met eenmalige machtiging besteld dan duurt het langer maar dat staat gewoon op de website, aan jezelf de keuze.

  Val nog steeds veel af met Fitslim, dus ga voorlopig door tot de zomer...

  Sjaak

  Sterke punten
  Gemakkelijk in gebruik en goed advies

  Zwakke punten
  geen

Bezoek FitSlim

Schrijf een review