Reviews van deze auteur

oplichters

Review over Flinndal

flinndal zijn absolute oplichters, eerst krijg je een proefverpakking en dan zit je vast aan een abonnement voor maanden, probeer er af te komen maar inmiddels incasso aan de deur en zeer intimiderend.

vermoed ook dat de poef verpakking anders was dan de latere producten, werkt total niet

Sterke punten
niet een

Zwakke punten
werkt niet,
klant onvriendelijk

Fitslim

Review over FitSlim

Hoi

ik heb Fitslim gebruikt en ben zeer tevreden en herken dan ook dit verhaal hierboven niet, ik had er zelf meerdere besteld per ongeluk en kreeg zonder enig probleem mijn geld terug, ze verwachten wel dat je het formulier invult, was ik eerst ook vergeten en je krijgt uiteraard geen geld terug voor een verpakking die gratis is gekregen.
want als ik hier boven lees, hebben ze alleen de gratis verpakking gebruikt, nogal brutaal vind ik om dan je geld terug te vragen.
Heb het later weer besteld en daar deden ze ook niet moeilijk over, en versturen is ook super snel, behalve als je met eenmalige machtiging besteld dan duurt het langer maar dat staat gewoon op de website, aan jezelf de keuze.

Val nog steeds veel af met Fitslim, dus ga voorlopig door tot de zomer...

Sjaak

Sterke punten
Gemakkelijk in gebruik en goed advies

Zwakke punten
geen

topper

Review over Obesigard

ik heb Obesigard vorig jaar gebruikt, en ben meer dan 6 kilo afgevallen, zeker een aanrader voor iedereen die gemakkelijk wil afvallen
ik heb het 3 maanden gebruikt.

Sterke punten
gemakkelijk te gebruiken
verbrand snel vet
minder eetlust

Zwakke punten
capsule wel met voldoende water innemen, anders niet lekker.

erg goed

Review over Obesigard

Ik heb Obesigard 2 maanden gebruikt en ben meer dan 6 kilo afgevallen, en heb er eigenlijk niets anders voor gedaan dan normaal.
Obesigard is zeer zeker een goed manier om af te vallen.

Sterke punten
gemakkelijk, snel duidelijk

reacties:

Review: oplichters

Hoi Pauline,

je probeert een en ander goed te praten met bijvoorbeeld herhaal gemak, ik noem dat verplicht afnemen en geld van de rekening afschrijven en achter heel veel ingewikkelde juridische termen verschuilen,
zoek maar eens in Google op Flinndal en oplichters, dan staat het vol op kassa en radar, maar voor de rest zijn jullie een top bedrijf wat zeer dure supplementen levert tegen een veel te hoge prijs, oh ja en met weer een andere naam, waarom?
mij opa is er telefonisch ingetrapt en is daardoor 695 euro kwijt geraakt en nooit terug gekregen, dus bespaar me je praatjes, de feiten spreken voor zich

John