5 Reviews

Flinndal is in 2005 aan een keukentafel in Haarlem opgericht. In het begin waren er slechts twee producten in het assortiment en twee medewerkers. Inmiddels beschikt Flinndal over een breed assortiment van voedingssupplementen naar keuze en een ... Lees verder »

2 Reviews

Het Atkins Dieet is een wetenschappelijk bewezen voedingsstrategie voor gewichtsbeheersing en een betere gezondheid gebaseerd op een koolhydraatbeperkte voeding. Deze voedingsstrategie van Atkins benadrukt voedzame koolhydraten als onderdeel van een ... Lees verder »

2 Reviews

Een dieet, spreek liever over een leefwijze, waarbij niet alleen je uiterlijk, maar ook je hart en bloedvaten sterk zullen verbeteren. Afvallen en toch voldoende en lekker eten, je hongergevoel en enorme zin in zoetigheid voor altijd achter je ... Lees verder »

1 Review

Dokter Frank en het Eiwit Dieet Waarom werkt dit dieet wel? Het Dr. Frank dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm, eiwit verrijkt dieet. Het dieet is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek dat is verricht door Dr. Frank. ... Lees verder »

1 Review

Power Slim is ontwikkeld door ditisten en te volgen bij meer dan 240 centers in Nederland PowerSlim betekent niet minder eten, maar nders eten. Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, varirend van muesli, stracciatella ... Lees verder »

0 Reviews

In de jaren \'80 was Malsovit brood al een grote hit. Veel mensen - misschien je moeder wel - gebruikten Malsovit om een paar kilo af te vallen. En dat lukte velen ook heel goed. Het brood had toen wel een beetje de naam droog te zijn van smaak en ... Lees verder »