jaak = jobacom/fitslim

jaak = jobacom/fitslim

De reactie van 'Sjaak' is duidelijk miemand van Jobacom/Fitslim zelf...
Dit is niet een normale reactie van een gebruiker, maar van een medewerker die schade probeert te beperken.

Dat hij ons brutaal noemt slaat nergens op. Hoezo hebben wij 'het gratis pak' gebruikt? We hebben 1 van de 3 pakken gebruikt en vroegen het geld terug voor de andere twee omdat we niet tevreden waren met het product (vult niet genoeg, waardoor het lastig vol te houden is. Met andere merken hebben we veel betere ervaringen). We kregen absoluut niet het geld terug voor onze twee van de drie niet aangebroken pakken (zoals volgens de website gewoon mogelijk zou moeten zijn!). Sterker nog, we hebben nooit gevraagd om het volledige bedrag terug te krijgen, maar max. 2/3 van het bedrag en zouden zelf de verzendkosten voor het retoureneren daarvoor betalen.

Fitslim/Jobacom mailt/belt nooit terug terwijl dat wel beloofd wordt, we moesten twee weken wachten op onze eerste bestelling. Aan de telefoon zijn ze kortaf en staan open voor geen enkele suggestie..

Als bedrijf moet je je afspraken altijd nakomen: dat geldt voor beweringen op je website en die je telefonisch doet. En daar laat fitslim/jobacom het zwaar afweten.

Laat je dus niet foppen door de commercial van Sjaak en zorg dat je je niet inlaat met dit bedrijf en dit product. Er zijn zeer veel betere alternatieven, waarvan veel nog goedkoper ook.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie eerdere recensie
daaraan toegevoegd: leugenachtig

Bezoek FitSlim Reviews over FitSlim

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FitSlim
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden