Reviews van deze auteur

jaak = jobacom/fitslim

Review over FitSlim

De reactie van 'Sjaak' is duidelijk miemand van Jobacom/Fitslim zelf...
Dit is niet een normale reactie van een gebruiker, maar van een medewerker die schade probeert te beperken.

Dat hij ons brutaal noemt slaat nergens op. Hoezo hebben wij 'het gratis pak' gebruikt? We hebben 1 van de 3 pakken gebruikt en vroegen het geld terug voor de andere twee omdat we niet tevreden waren met het product (vult niet genoeg, waardoor het lastig vol te houden is. Met andere merken hebben we veel betere ervaringen). We kregen absoluut niet het geld terug voor onze twee van de drie niet aangebroken pakken (zoals volgens de website gewoon mogelijk zou moeten zijn!). Sterker nog, we hebben nooit gevraagd om het volledige bedrag terug te krijgen, maar max. 2/3 van het bedrag en zouden zelf de verzendkosten voor het retoureneren daarvoor betalen.

Fitslim/Jobacom mailt/belt nooit terug terwijl dat wel beloofd wordt, we moesten twee weken wachten op onze eerste bestelling. Aan de telefoon zijn ze kortaf en staan open voor geen enkele suggestie..

Als bedrijf moet je je afspraken altijd nakomen: dat geldt voor beweringen op je website en die je telefonisch doet. En daar laat fitslim/jobacom het zwaar afweten.

Laat je dus niet foppen door de commercial van Sjaak en zorg dat je je niet inlaat met dit bedrijf en dit product. Er zijn zeer veel betere alternatieven, waarvan veel nog goedkoper ook.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie eerdere recensie
daaraan toegevoegd: leugenachtig

Jobacom komt afspraken niet na en weigert retourzendingen

Review over FitSlim

Enkele weken geleden hebben wij via de website van Jobacom Pharma drie pakken Fitslim gekocht. We kozen hiervoor omdat we bij 2 pakken de 3e gratis kregen. Na lang op de producten te moeten wachten en verschillende herinneringsmails- en telefoontjes kregen we alsnog het product binnen.

Na proberen waren we niet tevreden (kwaliteit/effect was duidelijk minder dan van vergelijkbare producten). We wilden dus de twee niet aangebroken pakken retourneren. Daarvoor moest er een formulier worden ingevuld, wat we hebben gedaan. Na ruim een week van geen antwoord, hebben we geprobeerd te mailen, wederom geen antwoord. Na een herinneringsmail kregen we eindelijk wel een antwoord met een verhaaltje over het succes van het product en hoe een diëtiste ons zou kunnen helpen. Hier waren we niet in geïnteresseerd en hebben dit per direct gemeld.

Vervolgens na meerdere herinneringsmailtjes en vier telefoontjes kwam uiteindelijk de aap uit de mouw: We konden niet retourneren omdat het een speciale actie betrof. Hierover staat niets op de website (sterker nog alles suggereert dat retourneren geen enkel probleem is).

Aangezien ze alleen maar producten verkopen waarbij je er 1 gratis krijgt, is het dus onmogelijk om te retourneren bij dit bedrijf!! Daar komt bij dat er niet wordt ingegaan op argumenten, er nooit terug wordt gebeld terwijl dat wel beloofd wordt.

In het kort: een waardeloos bedrijf dat duidelijk lak aan zijn klanten heeft en beloftes niet nakomt. Ik raad iedereen af om bij hen producten af te nemen.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
product is niet goed
levering is traag
afspraken worden niet nagekomen
retour is onmogelijk (terwijl de website anders suggereert)

reacties: