Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u.

De Modifast Methode bestaat uit :

Modifast Intensive Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorieën om serieus af te vallen.

Modifast Control Maaltijdvervangende producten voor gewichtscontrole. Modifast Intensive levert per dag (drie zakjes) slechts +/- 500 kcal, maar bevat wel alle, voor het lichaam noodzakelijke, voedingsstoffen. U verliest dus snel gewicht, terwijl u toch gewoon actief kunt blijven. 


Informatie over Modifast

Modifast is dé expert als het gaat om afvallen. Bij Modifast ben je niet alleen terecht voor goede afslankmethodes, maar ook voor, tijdens en na het afvallen. Modifast biedt advies voor een goede voorbereiding, ondersteuning met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips en biedt oplossingen voor moeilijke momenten. Modifast heeft vier verschillende methodes om gewicht te verliezen. Ben je van plan om intensief te lijnen? Kies dan voor Modifast Intensive. ProtiPlus is een eiwitrijk methode, die makkelijk vol te houden en uiterst doeltreffen is. Werk je liever gericht aan een bepaald probleemgebied? Probeer dan de supplementen van Modifast Laboratoires. Ben je al op jouw streefgewicht en dat onderhouden of wil je een klein beetje afvallen voordat feestje? Doe dit dan lekker makkelijk met Modifast Snack&Meal.


Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt. Het werkt zo: Je vervangt alle normale voeding door drie Modifast Intensive maaltijden. Het assortiment bestaat uit 8 producten: 4 verschillende eiwitshakes, 3 puddingen en 1 muesli. Naast deze maaltijden mag je geen tussendoortjes of andere voeding nuttigen. Alle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels die je dagelijks nodig hebt, zitten in de Modifast Intensive maaltijden. Per dag krijgt je zo'n 500 kcal uit je voeding binnen.


Modifast ProtiPlus

Deze eiwitrijke methode bestaat uit 3 fasen: Fase 1) De eerste drie dagen van het dieet zijn behoorlijk streng. Vrijwel alle normale voeding wordt vervangen door ProtiPlus producten. Fase 2) De twee volgende dagen zijn minder streng omdat er naast de ProtiPlus producten ook normale voeding gegeten mag worden. Fase 3) De laatste twee dagen bestaat voornamelijk uit eiwitrijke voeding zoals tonijn en kip, aangevuld met enkele ProtiPlus producten. Deze methode is ideaal om wat kilo's te verliezen. Het is een mildere en vriendelijkere methode die zorgt dat je resultaat bereikt, maar op een mildere manier. Je verliest gemakkelijk gewicht zonder veel aanpassingen te hoeven maken in jouw dieet. ProtiPlus gebruik je, afhankelijk van het doel, meerdere weken. Je kunt de methode gemakkelijk combineren met een gezin, omdat je gebruik mag maken van normale voeding naast de eiwitshakes en de puddinkjes. De ProtiPlus producten bestaan uit verschillende varianten: 4 verschillende eiwitshakes, 2 puddinkjes, 1 soepsoort, 1 pastagerecht. 1 omelet en 5 soorten eiwitrepen en 2 soorten koekjes. In het dagmenu staat beschreven welk product geschikt is voor welk moment.


Modifast Snack & Meal/Go!

Deze maaltijdvervangende producten zijn geschikt om op gewicht te blijven maar ook om nog wat gewicht te verliezen. Je vervangt twee maaltijden per dag met een maaltijdvervanger. Daarnaast nuttig je een caloriearme snack en mag je twee stukken fruit. De derde maaltijd dient te bestaan uit 200 gram groente, een handje aardappels/rijst/pasta en 100 gram vlees/vis ei. De methode bestaat uit veel eiwitrepen en shakes, welke makkelijk onderweg te gebruiken zijn. Handig als je bijvoorbeeld veel reist. Op de website van Modifast staan gezonde en smaakvolle recepten. Het Snack & Meal en Modifast GO! assortiment bestaat uit 8 producten: 5 maaltijdvervangende eiwitrepen, 5 dranken en 2 snackrepen.


Artikelen over ModiFast

Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt. Modifast Intensive dieet is het meest intensieve dieet van Modifast. Mod ... [...]

ModiFast Reviews

  Vieze zoetstoffen

  Volledig aan de diaree van deze producten. Als je allergisch bent voor zoetstoffen of er ontstekingen in je darmen van zoetstoffen krijgt niet nemen. De hele wereld bestaat in voeding uit zoetstoffen en de mensen worden er zien van. De vieze nasmaak van die zoetstoffen is ook vies. Waarom kan je niet kiezen voor een variant zonder zoetstoffen. Zoetstoffen zijn ook nog eens kankerverwekkend vorige week in het journaal weer een bericht daarover. En de fabrikanten zoals modifast stoppen hun producten vol. Diëtisten zijn ook helemaal verliefd op zoetstoffen, en dus vond je daar ook geen steun als je dit moet eten voor een biatrische ( gystric bypass) operatie, gewoon doorgaan mevrouwtje

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Zoetstoffen, klonterig

  Pakket

  Goedendag wie kan mij op weg helpen.. de eerste 2 wk zit je aan de shakes. Dus dat is 7 keer 8 zakjes. Daarna naar week 3 geen idee hoe dat zit. Want ik heb het pakket intensive A en B voor 35 dagen besteld, maar heb het gevoel dat het niet klopt. Wie kan mij helpen.

  Zwakke punten
  Te kort aan producten en je krijgt geen gehoor..

  Week 1

  1 week met Modifast bezig, 1 shake, 2 pudding per dag.
  Veel thee en opkikker als tussendoortje.Hongergevoel valt mee. Vandaag - 2 kg , ben steeds meer gemotiveerd dus nog 8# 10 kg te gaan. Vind t zeer aan te bevelen iig.

  Sterke punten
  Makkelijk te bereiden.

  Zwakke punten
  Wat prijzig maar wat is niet duur in deze tijd.

  Valt tegen

  Ik heb protein shape cappuccino gekocht om te helpen bij afvallen.
  Het poeder wil niet erg goed oplossen en de smaak is beroerd. Het spul smaakt zoetig met geen uitgesproken smaak. Zeker geen koffie. Niet kopen.

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  Zit geen smaak aan
  Lost slecht op

  Het werkt !!!

  Nog geen week bezig, en al ruim 3 kg afgevallen !!! 🥳
  Het gaat prima, ik drink veel water, elke dag een paar zakjes opkikker bouillon, doosje tomaatjes of een zakje worteltjes erbij.
  Nu op naar de volgende 3 kilooos.
  Ps. Ik heb een actieve levensstijl.
  Als ik het kan, kan iedereen het !!!
  Denk aan het eindresultaat, wat wil je ?!
  Succes !!!

  Sterke punten
  Zeer gemakkelijk in gebruik.

  Zwakke punten
  Is niet goedkoop.

  Puntjes op de i

  8 kg over mijn gezond gewicht heen.
  Problemen met de kleding, voelt niet goed. Humeurig.
  Ben eerder meer dan 55 kg. Afgevallen deels door mofifast. ( geen maagverkleining )
  Ga ervoor. Is de tweede dag. Gaat prima ! Ik wil !

  Sterke punten
  Makkelijk. Alleen mofifast, geen verleidingen.

  Begin morgen

  Heb vandaag 5 dozen modifast drinken in huis gehaald.
  Moet dus nu echt beginnen morgen.
  Wil graag 55 kilo gaan wegen dus moet er 20 kg af. Ben van plan om 3 zakjes per dag te nemen omdat ik nu al jaren 3 groene smoothies neem.
  Heb 1 valkuil en dat is Fruit, dat zal dus moeilijk worden.
  Ben 1.65 lang en 75 kilo en ben 61 jaren jong. Aangekomen na mijn 55 ste jaar ,beetje bij beetje. Nu dus de knop omgezet om weer mn oude gewicht terug te krijgen.
  Heb hier veel gelezen op deze forum.
  Vandaar mede de overstap naar dit product.

  snel en gemakkelijk afvallen

  wat een goed product.
  3 weken geleden begonnen met het modifast intensive dieet.
  eerste twee dagen waren best moeilijk maar nadien ging het eigenlijk vanzelf.
  nu 3 weken verder ben ik van de 70 kilo terug op mijn ouden gewicht van 63kg gekomen.
  ik ben 7 kilo kwijt.
  de producten zijn wel wat aan de dure kant maar zeker de moeite waard.
  ook de smaken zijn lekker en de voedingszakjes zoals de pasta bolognaise zijn zeer lekker.

  Sterke punten
  gemakkelijk, lekkere smaken, uitgebreid assortimant

  Zwakke punten
  beetje aan de prijzige kant

  Modifast Protein Shape

  Deze producten zijn echt goed.
  Ze zijn niet alleen lekker maar door de extra proteïnen, remmen ze ook je honger.
  Tot nu toe is het gebruik van deze producten de enige manier geweest om de overblijvende zwangerschapskilo’s kwijt te raken.

  Sterke punten
  Lekker
  Werkt echt

  Intens moe en zere benen

  Ik zit nu op dag 4, maar voel kracht uit mijn lichaam zuigen..moet nog 10 dagen is verpkicht dieet voor gastric bypass..

  Sterke punten
  Snel klaa

  Zwakke punten
  Weinig opties en is gewoon vies

  Knop om

  Ooit voor mn 40 ste 3 x modifast gedaan en tien steeds 10 kilo afgevallen. En daarna inderdaad jaar na jaar weer aangekomen. Jojo. Totdat 97 kilo nu bij mij de knop om ging. Nu weer modifast en na 2 weken 5 kilo eraf. Nu nog 15 kilo te gaan. Ik zie op tegen afbouwen. Momenteel 4 zakjes per dag. Nergens last van ook geen honger. Alleen dood saai. Wie heeft tips voor de afbouw?

  Sterke punten
  makkelijk en t werkt. smaken verbeterd tov 20 jaar geleden.

  Zwakke punten
  Weinig smaakvariatie. shakes te zoet.

  Nog iemand?

  Hey! Vandaag is dag 7. Tot en met dag 6 ben ik in totaal 2,60kg verloren. Nog 13,70 te gaan! Wie doet mee?

  Nog steeds

  Hey! Doet iemand ook modifast? Nu net dag 5 achter de rug. Ik zal me morgen opnieuw wegen, maar tot nu toe ben ik al 1,90kg verloren! Nu nog 14,4kg te gaan!

  Wie ook Modifast intensive?

  Hey! ik ben opnieuw gestart met het modi fast dieet. Doet er nog iemand mee? We kunnen elkaar motiveren! Ik ben nu bezig met mijn derde dag en ik ben al 1kg verloren. Deze keer zal ik gemotiveerd blijven en mijn doel bereiken om 16kg te verliezen! nu nog 15 te gaan!!

  Modifast werkt goed

  Ik ben sinds afgelopen vrijdag, nu 5 dagen aan de gang en ben al ruim een kilo kwijt. Hou me stipt aan de 4 zakjes en daarnaast drink ik veel water. Voelt goed en heb absoluut geen honger.

  1.68 cm / 74.7 kilo, doel is 6 eraf

  Sterke punten
  Handig, weinig bereiding

  Zwakke punten
  Groter aanbod smaken, soorten

  Niet het effect wat ik verwacht had

  Ik ben 2 weken geleden begonnen met Modifast Intensive. Ik woog bij aanvang 78kg met een lengte van 1.69m. Ik ben gisteren voor het eerst sinds 2 weken op de weegschaal gaan staan en helaas is er pas 2kg af. Ik vind dit erg tegenvallen, aangezien ik mij strikt aan de hoeveelheden houd. Sterker nog, soms neem ik maar 3 zakjes per dag i.p.v.4 omdat ik geen hongergevoel heb. Daarnaast sport ik 2x per week. Ik ga het gebruik nog met 2 weken verlengen in de hoop dat er nog 2 kilo afgaan. Ik merk het overigens wel aan mijn kleding en ook in mijn gezicht is het te zien dat ik iets ben afgevallen. Had er alleen dus meer van verwacht. Hongergevoel is niet aanwezig. Ik mis het wel om verse groenten te eten. Dus af en toe neem ik een stukje komkommer en wat tomaatjes en radijsjes. Het gebruik van de shakes en maaltijden is wel makkelijk. Je hoeft nergens over na te denken.

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik.

  Zwakke punten
  Sommige shakes smaken erg chemisch. Weinig variatie in de maaltijden.

  Modifast

  Ik ben op 19 April beginnen met Modifast. Ik ben al 3,3 kilo kwijt. Ik neem vier zakjes per dag. Om 08.00 een milkshake koffie, om 12.00 een currysoep, om 15.00 een milkshake chocolade en om 18.00 een pudding of nog een milkshake. Voor tussendoor had ik wat rauwkost en bouillon gehaald maar dat heb ik niet nodig gehad.Verder drink ik veel water, groene thee en cola zero.De eerste dag had ik wel honger en hoofdpijn maar t was te doen, de tweede dag vond ik het heftigst met hoofdpijn en honger maar de derde dag voelde ik me fantastisch nog 18,5 kilo te gaan.

  Sterke punten
  Je valt veel en snel af daardoor blijft de motivatie

  Zwakke punten
  Eerste twee dagen hoofdpijn en een hongergevoel

  4e dag

  Hallo ik ben Laura en ik ben 3 dagen geleden gestart met Modifast. Het is nu mijn 4e dag dat ik 3 maaltijden per dag vervang door modifast intensive pudding vanille. Is er nog iemand bezig met Modifast? Binnen hoeveel dagen zie je resultaten? Ik ben erg ongedulidg, ik wil elke dag op de weegschaal staan, maar tot nu toe heb ik het nog niet gedaan. Ik zie ook nog niet echt resultaten in de spiegel. Kan iemand zijn ervaring vertellen?
  Hoeveel keren is het de bedoeling om zich te wegen per week?

  Anderhalve week verder...

  Inmiddels ben ik anderhalve week verder. Ook in de tweede week heb ik alleen shakes en soep gegeten.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de shakesmaken aardbei, banaan en zwarte bes. Als soepen heb ik de curry en de potatoleek genomen. Beide soepen zijn best aardig, ik wissel ze wel af, want na drie keer begint de smaak te vervelen. Dan is het lekker om de andere een paar keer te nemen.
  Na twee weken ben ik 's avonds begonnen met een warme maaltijd. Wel heel beperkt (snijbonen/zalm, broccoli/kip, courgettini/pastasaus, snijbonen/biefstuk en gisteravond een zelfgemaakte pizza met een bloemkoolbodem.
  Het gaat in de tweede week minder hard, 2,2 kg kwijtgeraakt in de tweede week.Ik voel me nog steeds prima, geen last van mijn humeur. Sterker nog, het feit dat deze verplichte discipline vol te houden is, maakt we wel een beetje trots op mezelf...

  Sterke punten
  Maakt waar wat het beloofd, gewichtsverlies zonder gezondheidsproblemen.

  Zwakke punten
  Nogmaals, ik ben het zwakke punt. Maar omdat Modifast zo rigoureus is, is het gewoon een kwestie van doorzetten. Ik heb nooit gerookt, maar ik snap nu een beetje wat stoppen met roken betekent. Stoppen met lekker eten en snoepen is misschien wat makkelijker..

  Weer gestart met Modifast

  Ik ben een man van 55, 1,90m en 112kg. Ik woog vier maanden geleden nog 116 en ben door zelf opletten 1 kg per maand afgevallen. Daar moet ik heel veel voor laten staan, erg ongezellig. Ik heb 20 jaar geleden ook al een keer met succes Modifast gedaan, maar de kilo’s sluipen er in de jaren weer aan. Ik ben daarom vorige week gestart met een intensive schema. 4 shakes met dag en zwarte koffie en water. Meer niet.
  Na 1 week weeg ik nu 106,5 kg. 5,5 kg in 1 week! En ik voel me prima. Samen eten met het gezin is nu helemaal ongezellig, maar ik ga het 7 weken schema absoluut volmaken!
  Ik meld me volgende week weer...

  Sterke punten
  Je hoeft niet over eten na te denken. Gewoon het schema volgen..

  Zwakke punten
  Modifast heeft geen zwakke punten, ik heb zelf zwakke punten.
  Het pondje snoep op de zaterdagmarkt moet ik nu echt laten staan, dat doet het meeste pijn... Maar ook wel lekker dat het lukt!

  Wie begint er nog meer?

  Ik was benieuwd we er nog meer ging beginnen met modifast en net begonnen is. Ik ben 32 jaar 1,67 en 83,5kg heb 4 kids en ben vorig jaar maart gestart met minder eten ik kom van 95 af maar de rest van de kgs blijft echt plakken. Veel bewegen is voor mij geen optie enkel een stevige wandeling per dag met een jongetje van 2 op de loopfiets en meisje van 1 in buggy... Ben benieuwd...

  Zwakke punten
  Chocolade

  Geweldig!

  Ik ben heel erg positief over modifast, ik ben in 3 weken 14 kilo afgevallen. In het begin was het zwaar en heb in die drie weken niet op de weegschaal gestaan omdat k erg bang was voor teleurstelling, ik mag vandaag eindelijk weer avond eten en ben er trots op mezelf. Ook heb ik geen 4 zakjes per dag gedaan maar 3. 1 om 8:00 u, 1 om 13:00 en 1 om 18:00. Hier heb je echt al genoeg aan!!!! Heb geen honger gevoel gehad en modifast is soms even tegen zien maar dan heb je ook wat! Ook spotte ik hierbij natuurlijk wel alle dagen van de week! Ik raad het zeker aan alleen je moet de motivatie hebben en ook weten hoe je na de modivast verder moet. Ik heb alleen vanille shakes gehad 3 weken lang 3 per dag

  Sterke punten
  Goede afval methode, geen honger gevoel, makkelijk klaar te maken

  Zwakke punten
  Droge mond

  Modifast 62 jaar

  Laatste paar jaar kom ik alleen maar aan, ik was altijd rond de 58 kg. maar vanaf mijn 53 tot nu ben ik nu 72 kg. Eerst was het de hormonen en toen kwam het omdat ik ben geopereerd ik kan niet sporten, daar heb ik vrede mee, ik heb geen vrede met mijn gewicht. Ik heb van alles geprobeerd maar wordt er af toe depri van. Nu ben ik vandaag gestart met Modifast, vorige week de spullen in huis gehaald om mij mentaal voor te bereiden, gisteren nog onze verjaardag gevierd en nu gaat we van start. Ik heb nog een vraag mag je de poedershakes ook voor de hele dag bereiden en dan in de koelkast bewaren (16 uur). Ik wens iedereen veel sterkte en wijsheid om af te vallen.

  Sterke punten
  Snel klaar!

  2 weken verder..

  Makelijl is het echt niet.. 1 week 4 kilo afgevallen maar nu 2 week 2..kilo. Oke 6 kilo niet slecht ik ga door nog 2 weken alleen maar kant en klare chakes.. Drinken met litets water kruidenthee en soms eet ik een appel of stukje watermeloen we zullen ik ben er nog lang niet maar begin is gemaakt ���

  Sterke punten
  Begin gaat het heel snel

  Zwakke punten
  Heel zwaar moe misselijk duizelig je moet evht afkicken van de suikers en koolhydraten

  2 weken verder..

  Makelijl is het echt niet.. 1 week 4 kilo afgevallen maar nu 2 week 2..kilo. Oke 6 kilo niet slecht ik ga door nog 2 weken alleen maar kant en klare chakes.. Drinken met litets water kruidenthee en soms eet ik een appel of stukje watermeloen we zullen ik ben er nog lang niet maar begin is gemaakt 🍀❤️

  Sterke punten
  Begin gaat het heel snel

  Zwakke punten
  Heel zwaar moe misselijk duizelig je moet evht afkicken van de suikers en koolhydraten


Bezoek ModiFast

Schrijf een review