ModiFast - 407 Reviews

Last updated: 26 mei 2018
ModiFast Logo

92.1% aanbevolen, 407 Reviews

 1. ModiFast
 2. Informatie over Modifast
 3. Modifast Intensive
 4. Modifast ProtiPlus
 5. Modifast Snack & Meal/Go!
 6. ModiFast Reviews
 7. Schrijf ook een review over ModiFast

Niet tevreden over ModiFast? Probeer dan eens Slim Fast.

ModiFast

Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u. De Modifast Methode bestaat uit :

[b]Modifast Intensive[/b]
Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorieŽn om serieus af te vallen.

[b]Modifast Control[/b]
Maaltijdvervangende producten voor gewichtscontrole.

Modifast Intensive levert per dag (drie zakjes) slechts +/- 500 kcal, maar bevat wel alle, voor het lichaam noodzakelijke, voedingsstoffen. U verliest dus snel gewicht, terwijl u toch gewoon actief kunt blijven.

Via Modifast.nl kun je niet rechtstreeks producten bestellen.

ModiFast Details

Hits: 20584

URL: http://www.modifast.nl/

CategorieŽn: Maaltijdvervangers

Reviews: 407

Informatie over Modifast

Modifast is dè expert als het gaat om afvallen. Bij Modifast ben je niet alleen terecht voor goede afslankmethodes, maar ook voor, tijdens en ná het afvallen. Modifast biedt advies voor een goede voorbereiding, ondersteuning met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips én biedt oplossingen voor moeilijke momenten.

Modifast heeft vier verschillende methodes om gewicht te verliezen. Ben je van plan om intensief te lijnen? Kies dan voor Modifast Intensive. ProtiPlus is een eiwitrijk methode, die
makkelijk vol te houden en uiterst doeltreffen is.
Werk je liever gericht aan een bepaald probleemgebied? Probeer dan de supplementen van Modifast Laboratoires.
Ben je al op jouw streefgewicht en dat onderhouden of wil je een klein beetje afvallen voordat feestje? Doe dit dan lekker makkelijk met Modifast Snack&Meal.

Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt.

Het werkt zo:
Je vervangt alle normale voeding door drie Modifast Intensive maaltijden. Het assortiment bestaat uit 8 producten: 4 verschillende eiwitshakes, 3 puddingen en 1 muesli. Naast deze maaltijden mag je geen tussendoortjes of andere voeding nuttigen. Alle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels die je dagelijks nodig hebt, zitten in de Modifast Intensive maaltijden. Per dag krijgt je zo'n 500 kcal uit je voeding binnen.

Modifast ProtiPlus

Deze eiwitrijke methode bestaat uit 3 fasen:
Fase 1) De eerste drie dagen van het dieet zijn behoorlijk streng. Vrijwel alle normale voeding wordt vervangen door ProtiPlus producten.
Fase 2) De twee volgende dagen zijn minder streng omdat er naast de ProtiPlus producten ook normale voeding gegeten mag worden.
Fase 3) De laatste twee dagen bestaat voornamelijk uit eiwitrijke voeding zoals tonijn en kip, aangevuld met enkele ProtiPlus producten.

Deze methode is ideaal om wat kilo's te verliezen. Het is een mildere en vriendelijkere methode die zorgt dat je resultaat bereikt, maar op een mildere manier. Je verliest gemakkelijk gewicht zonder veel aanpassingen te hoeven maken in jouw dieet. ProtiPlus gebruik je, afhankelijk van het doel, meerdere weken. Je kunt de methode gemakkelijk combineren met een gezin, omdat je gebruik mag maken van normale voeding naast de eiwitshakes en de puddinkjes.

De ProtiPlus producten bestaan uit verschillende varianten: 4 verschillende eiwitshakes, 2 puddinkjes, 1 soepsoort, 1 pastagerecht. 1 omelet en 5 soorten eiwitrepen en 2 soorten koekjes. In het dagmenu staat beschreven welk product geschikt is voor welk moment.

Modifast Snack & Meal/Go!

Deze maaltijdvervangende producten zijn geschikt om op gewicht te blijven maar ook om nog wat gewicht te verliezen. Je vervangt twee maaltijden per dag met een maaltijdvervanger.
Daarnaast nuttig je een caloriearme snack en mag je twee stukken fruit. De derde maaltijd dient te bestaan uit 200 gram groente, een handje aardappels/rijst/pasta en 100 gram vlees/vis ei.

De methode bestaat uit veel eiwitrepen en shakes, welke makkelijk onderweg te gebruiken zijn. Handig als je bijvoorbeeld veel reist. Op de website van Modifast staan gezonde en smaakvolle recepten.

Het Snack & Meal en Modifast GO! assortiment bestaat uit 8 producten: 5 maaltijdvervangende eiwitrepen, 5 dranken en 2 snackrepen.


ModiFast Acties & Nieuws

 • 5 december 2016 Modifast Intensive
  Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt.  Modifast Intensive dieet is het meest intensieve dieet van Mod Lees verder

ModiFast reviews (407):

ModiFast - Realistisch blijven

0

Review:
Nu sinds 2,5 dag met Modifast intensive bezig. Er is nu 700gram af. Ik merk dat ik me blind staar op diegenen die echt superveel afvallen in korte tijd. Ik hoop dat dat bij mij ook gebeurt! Ik wil er 15kg afhebben. Ben benieuwd wat dit me brengt! Het hongergevoel verdwijnt al langzaam, het is goed te doen. Ik eet wel dagelijks rauwkost (halve komkommer of wat tomaatjes) en drink een opkikker. Wat is het grote verschil als je dit niet doet, zoveel kcal zit hier toch niet in?

Sterke punten:
Wend snel, smaak is prima, na 2 dagen al meer energie.

Zwakke punten:
Nog niet gevonden

Karin beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Modifast intensive

2

Review:
Hallo,ik ben nu mijn 4 de week bezig met modifast intensive,drink lichtbruisende spa en koffie,voel mij veel beter,en ben tot nu al 8,5 kg kwijt.

Sterke punten:
Gemakkelijk mee te nemen,zakje en water en u shake

Zwakke punten:
Begint nu wat eentonig te worden,maar ik hou vol.

Be beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Net begonnen

2

Review:
Hallo allemaal, ik (man) ben net (gisteren) begonnen met Modifast Intensive en ik vroeg me af of er nog meer mensen zijn die net begonnen zijn. Lijkt me leuk om ervaringen te delen en hopelijk maakt het 't wat makkelijker. Ik ben gisteren begonnen met 136,5 kilo en wil om te beginnen 10% gewicht afvallen ofwel 14 kilo. Daarna pas stel ik nieuwe doelen.

ModiFast - hoofdpijn bij modifast intensive dieet

1

Review:
hallo, effe een vraagje, ben nu een paar dagen bezig met modifast intensive dieet... en heb sinds dien last van hoofdpijn en ook duizeligheid..als gevolg vd hoofdpijn denk ik. iemnand daar ook ervaringen mee...en gaat dit over...of moet ik het anders aanpakken?

Zwakke punten:
hoofdpijn

ModiFast - Afvallen

0

Review:
Ik heb het nu een week gebruikt en heb niet gesnoept en ik ben wel geteld 1.2 kilo afgevallen. Was niet wat ik had verwacht en gelezen heb

ModiFast - Maandag echt starten!

1

Review:
Ik wil graag 17 kg afvallen en ik zal maandag 18 juli starten. Ik hoop dat ik in 6 weken mijn streef heb bereikt.

ModiFast - Nu moet het lukken

1

Review:
Ik wil 25 kilo afvallen omdat ik hms hebt. De gewrichten hebben nu veel te lijden. Heb al veel geprobeerd en hopelijk gaat het nu wel lukken

Sterke punten:
Ik wil gewoon kilo kwijt voor de gezondheid

Zwakke punten:
De rest van gezin blijf alles eten wat ik ook super lekker vind

Barbera beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Modifast na 6 weken shaken

0

Review:
Nu 6 weken bezig met Modifast en begeleid ziekhuis ivm insuline afbouwen,en Ben nu al 10cm slanker en bijna 12 kilo lichter.
Had maat 50/52 en nu al 46/48.
Wil nog 10 kilo er af.

Sterke punten:
Hoef niet te koken,Makelijk klaar te maken

Zwakke punten:
Geen!!

Karin beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Afvallen met modifast

0

Review:
Ik heb even een vraagje.. ik wil aardig wat afvallen met modifast. Hoelang mag je modifast intensive gebruiken. Ik bedoel drie vervangende maaltijden per dag?
Hoor het graag!

Groetjes,

Iris

ModiFast - 2e keer intensief afvallen

1

Review:
Modifast is voor mij bewezen. Op mijn 26e intensief het programma gevolgd en toen van 94kg naar 73kg. afgevallen in ca. 5 maanden.

Na 2 jaar begon ik in gewicht weer iets toe te nemen en op een gegeven moment ben ik onbewust eigenlijk verleerd om kleine porties te eten. De porties werden weer groter en toetjes smaakten heerlijk. Bij all-you-can eat restaurants lekker eten en zo eigenlijk weer in oude patronen verder gegaan. Zo vlogen de kilo's er langzamerhand weer aan.

Nu 4 jaar later weeg ik 86kg en hoewel het zeker niet extreem is met een lengte van 1m84 wil ik er weer wat aan doen. De broeken zijn weer een maatje groter en mijn buik wordt weer zichtbaar. 12 kilo in ca. 2,5 jaar aankomen betekend toch +/- 6kg. per jaar en op de langere termijn kan dat gewoon niet gezond zijn.

Sinds een week volg ik weer streng het dieet en ben de eerste 4kg. kwijt. Doel is om 11kg. kwijt te raken en daarna weer te leren om normale porties te eten.

Sterke punten:
Simpel mee te nemen. Water toevoegen, schudden en klaar.

Zwakke punten:
Droge mond, eerste paar dagen merk je dat je lichaam weer moet wennen. Darmflora stelt zich anders in waardoor ontlasting anders wordt.

HR beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ModiFast

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ModiFast aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ModiFast aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ModiFast


Home Ľ Maaltijdvervangers Ľ ModiFast