Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u.

De Modifast Methode bestaat uit :

Modifast Intensive Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorieën om serieus af te vallen.

Modifast Control Maaltijdvervangende producten voor gewichtscontrole. Modifast Intensive levert per dag (drie zakjes) slechts +/- 500 kcal, maar bevat wel alle, voor het lichaam noodzakelijke, voedingsstoffen. U verliest dus snel gewicht, terwijl u toch gewoon actief kunt blijven. 


Informatie over Modifast

Modifast is dé expert als het gaat om afvallen. Bij Modifast ben je niet alleen terecht voor goede afslankmethodes, maar ook voor, tijdens en na het afvallen. Modifast biedt advies voor een goede voorbereiding, ondersteuning met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips en biedt oplossingen voor moeilijke momenten. Modifast heeft vier verschillende methodes om gewicht te verliezen. Ben je van plan om intensief te lijnen? Kies dan voor Modifast Intensive. ProtiPlus is een eiwitrijk methode, die makkelijk vol te houden en uiterst doeltreffen is. Werk je liever gericht aan een bepaald probleemgebied? Probeer dan de supplementen van Modifast Laboratoires. Ben je al op jouw streefgewicht en dat onderhouden of wil je een klein beetje afvallen voordat feestje? Doe dit dan lekker makkelijk met Modifast Snack&Meal.


Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt. Het werkt zo: Je vervangt alle normale voeding door drie Modifast Intensive maaltijden. Het assortiment bestaat uit 8 producten: 4 verschillende eiwitshakes, 3 puddingen en 1 muesli. Naast deze maaltijden mag je geen tussendoortjes of andere voeding nuttigen. Alle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels die je dagelijks nodig hebt, zitten in de Modifast Intensive maaltijden. Per dag krijgt je zo'n 500 kcal uit je voeding binnen.


Modifast ProtiPlus

Deze eiwitrijke methode bestaat uit 3 fasen: Fase 1) De eerste drie dagen van het dieet zijn behoorlijk streng. Vrijwel alle normale voeding wordt vervangen door ProtiPlus producten. Fase 2) De twee volgende dagen zijn minder streng omdat er naast de ProtiPlus producten ook normale voeding gegeten mag worden. Fase 3) De laatste twee dagen bestaat voornamelijk uit eiwitrijke voeding zoals tonijn en kip, aangevuld met enkele ProtiPlus producten. Deze methode is ideaal om wat kilo's te verliezen. Het is een mildere en vriendelijkere methode die zorgt dat je resultaat bereikt, maar op een mildere manier. Je verliest gemakkelijk gewicht zonder veel aanpassingen te hoeven maken in jouw dieet. ProtiPlus gebruik je, afhankelijk van het doel, meerdere weken. Je kunt de methode gemakkelijk combineren met een gezin, omdat je gebruik mag maken van normale voeding naast de eiwitshakes en de puddinkjes. De ProtiPlus producten bestaan uit verschillende varianten: 4 verschillende eiwitshakes, 2 puddinkjes, 1 soepsoort, 1 pastagerecht. 1 omelet en 5 soorten eiwitrepen en 2 soorten koekjes. In het dagmenu staat beschreven welk product geschikt is voor welk moment.


Modifast Snack & Meal/Go!

Deze maaltijdvervangende producten zijn geschikt om op gewicht te blijven maar ook om nog wat gewicht te verliezen. Je vervangt twee maaltijden per dag met een maaltijdvervanger. Daarnaast nuttig je een caloriearme snack en mag je twee stukken fruit. De derde maaltijd dient te bestaan uit 200 gram groente, een handje aardappels/rijst/pasta en 100 gram vlees/vis ei. De methode bestaat uit veel eiwitrepen en shakes, welke makkelijk onderweg te gebruiken zijn. Handig als je bijvoorbeeld veel reist. Op de website van Modifast staan gezonde en smaakvolle recepten. Het Snack & Meal en Modifast GO! assortiment bestaat uit 8 producten: 5 maaltijdvervangende eiwitrepen, 5 dranken en 2 snackrepen.


Artikelen over ModiFast

Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt. Modifast Intensive dieet is het meest intensieve dieet van Modifast. Mod ... [...]

ModiFast Reviews

  Modifast Protein Shape

  Deze producten zijn echt goed.

  Ze zijn niet alleen lekker maar door de extra proteïnen, remmen ze ook je honger.

  Tot nu toe is het gebruik van deze producten de enige manier geweest om de overblijvende zwangerschapskilo’s kwijt te raken.

  Sterke punten
  Lekker

  Werkt echt

  Intens moe en zere benen

  Ik zit nu op dag 4, maar voel kracht uit mijn lichaam zuigen..moet nog 10 dagen is verpkicht dieet voor gastric bypass..

  Sterke punten
  Snel klaa

  Zwakke punten
  Weinig opties en is gewoon vies

  Knop om

  Ooit voor mn 40 ste 3 x modifast gedaan en tien steeds 10 kilo afgevallen. En daarna inderdaad jaar na jaar weer aangekomen. Jojo. Totdat 97 kilo nu bij mij de knop om ging. Nu weer modifast en na 2 weken 5 kilo eraf. Nu nog 15 kilo te gaan. Ik zie op tegen afbouwen. Momenteel 4 zakjes per dag. Nergens last van ook geen honger. Alleen dood saai. Wie heeft tips voor de afbouw?

  Sterke punten
  makkelijk en t werkt. smaken verbeterd tov 20 jaar geleden.

  Zwakke punten
  Weinig smaakvariatie. shakes te zoet.

  Nog iemand?

  Hey! Vandaag is dag 7. Tot en met dag 6 ben ik in totaal 2,60kg verloren. Nog 13,70 te gaan! Wie doet mee?

  Nog steeds

  Hey! Doet iemand ook modifast? Nu net dag 5 achter de rug. Ik zal me morgen opnieuw wegen, maar tot nu toe ben ik al 1,90kg verloren! Nu nog 14,4kg te gaan!

  Wie ook Modifast intensive?

  Hey! ik ben opnieuw gestart met het modi fast dieet. Doet er nog iemand mee? We kunnen elkaar motiveren! Ik ben nu bezig met mijn derde dag en ik ben al 1kg verloren. Deze keer zal ik gemotiveerd blijven en mijn doel bereiken om 16kg te verliezen! nu nog 15 te gaan!!

  Modifast werkt goed

  Ik ben sinds afgelopen vrijdag, nu 5 dagen aan de gang en ben al ruim een kilo kwijt. Hou me stipt aan de 4 zakjes en daarnaast drink ik veel water. Voelt goed en heb absoluut geen honger.  1.68 cm / 74.7 kilo, doel is 6 eraf

  Sterke punten
  Handig, weinig bereiding

  Zwakke punten
  Groter aanbod smaken, soorten

  Niet het effect wat ik verwacht had

  Ik ben 2 weken geleden begonnen met Modifast Intensive. Ik woog bij aanvang 78kg met een lengte van 1.69m. Ik ben gisteren voor het eerst sinds 2 weken op de weegschaal gaan staan en helaas is er pas 2kg af. Ik vind dit erg tegenvallen, aangezien ik mij strikt aan de hoeveelheden houd. Sterker nog, soms neem ik maar 3 zakjes per dag i.p.v.4 omdat ik geen hongergevoel heb. Daarnaast sport ik 2x per week. Ik ga het gebruik nog met 2 weken verlengen in de hoop dat er nog 2 kilo afgaan. Ik merk het overigens wel aan mijn kleding en ook in mijn gezicht is het te zien dat ik iets ben afgevallen. Had er alleen dus meer van verwacht. Hongergevoel is niet aanwezig. Ik mis het wel om verse groenten te eten. Dus af en toe neem ik een stukje komkommer en wat tomaatjes en radijsjes. Het gebruik van de shakes en maaltijden is wel makkelijk. Je hoeft nergens over na te denken.

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik.

  Zwakke punten
  Sommige shakes smaken erg chemisch. Weinig variatie in de maaltijden.

  Modifast

  Ik ben op 19 April beginnen met Modifast. Ik ben al 3,3 kilo kwijt. Ik neem vier zakjes per dag. Om 08.00 een milkshake koffie, om 12.00 een currysoep, om 15.00 een milkshake chocolade en om 18.00 een pudding of nog een milkshake. Voor tussendoor had ik wat rauwkost en bouillon gehaald maar dat heb ik niet nodig gehad.Verder drink ik veel water, groene thee en cola zero.De eerste dag had ik wel honger en hoofdpijn maar t was te doen, de tweede dag vond ik het heftigst met hoofdpijn en honger maar de derde dag voelde ik me fantastisch nog 18,5 kilo te gaan.

  Sterke punten
  Je valt veel en snel af daardoor blijft de motivatie

  Zwakke punten
  Eerste twee dagen hoofdpijn en een hongergevoel

  4e dag

  Hallo ik ben Laura en ik ben 3 dagen geleden gestart met Modifast. Het is nu mijn 4e dag dat ik 3 maaltijden per dag vervang door modifast intensive pudding vanille. Is er nog iemand bezig met Modifast? Binnen hoeveel dagen zie je resultaten? Ik ben erg ongedulidg, ik wil elke dag op de weegschaal staan, maar tot nu toe heb ik het nog niet gedaan. Ik zie ook nog niet echt resultaten in de spiegel. Kan iemand zijn ervaring vertellen?

  Hoeveel keren is het de bedoeling om zich te wegen per week?

  Anderhalve week verder...

  Inmiddels ben ik anderhalve week verder. Ook in de tweede week heb ik alleen shakes en soep gegeten.

  Mijn voorkeur gaat uit naar de shakesmaken aardbei, banaan en zwarte bes. Als soepen heb ik de curry en de potatoleek genomen. Beide soepen zijn best aardig, ik wissel ze wel af, want na drie keer begint de smaak te vervelen. Dan is het lekker om de andere een paar keer te nemen.

  Na twee weken ben ik 's avonds begonnen met een warme maaltijd. Wel heel beperkt (snijbonen/zalm, broccoli/kip, courgettini/pastasaus, snijbonen/biefstuk en gisteravond een zelfgemaakte pizza met een bloemkoolbodem.

  Het gaat in de tweede week minder hard, 2,2 kg kwijtgeraakt in de tweede week.Ik voel me nog steeds prima, geen last van mijn humeur. Sterker nog, het feit dat deze verplichte discipline vol te houden is, maakt we wel een beetje trots op mezelf...

  Sterke punten
  Maakt waar wat het beloofd, gewichtsverlies zonder gezondheidsproblemen.

  Zwakke punten
  Nogmaals, ik ben het zwakke punt. Maar omdat Modifast zo rigoureus is, is het gewoon een kwestie van doorzetten. Ik heb nooit gerookt, maar ik snap nu een beetje wat stoppen met roken betekent. Stoppen met lekker eten en snoepen is misschien wat makkelijker..

  Weer gestart met Modifast

  Ik ben een man van 55, 1,90m en 112kg. Ik woog vier maanden geleden nog 116 en ben door zelf opletten 1 kg per maand afgevallen. Daar moet ik heel veel voor laten staan, erg ongezellig. Ik heb 20 jaar geleden ook al een keer met succes Modifast gedaan, maar de kilo’s sluipen er in de jaren weer aan. Ik ben daarom vorige week gestart met een intensive schema. 4 shakes met dag en zwarte koffie en water. Meer niet.

  Na 1 week weeg ik nu 106,5 kg. 5,5 kg in 1 week! En ik voel me prima. Samen eten met het gezin is nu helemaal ongezellig, maar ik ga het 7 weken schema absoluut volmaken!

  Ik meld me volgende week weer...

  Sterke punten
  Je hoeft niet over eten na te denken. Gewoon het schema volgen..

  Zwakke punten
  Modifast heeft geen zwakke punten, ik heb zelf zwakke punten.

  Het pondje snoep op de zaterdagmarkt moet ik nu echt laten staan, dat doet het meeste pijn... Maar ook wel lekker dat het lukt!

  Wie begint er nog meer?

  Ik was benieuwd we er nog meer ging beginnen met modifast en net begonnen is. Ik ben 32 jaar 1,67 en 83,5kg heb 4 kids en ben vorig jaar maart gestart met minder eten ik kom van 95 af maar de rest van de kgs blijft echt plakken. Veel bewegen is voor mij geen optie enkel een stevige wandeling per dag met een jongetje van 2 op de loopfiets en meisje van 1 in buggy... Ben benieuwd...

  Zwakke punten
  Chocolade

  Geweldig!

  Ik ben heel erg positief over modifast, ik ben in 3 weken 14 kilo afgevallen. In het begin was het zwaar en heb in die drie weken niet op de weegschaal gestaan omdat k erg bang was voor teleurstelling, ik mag vandaag eindelijk weer avond eten en ben er trots op mezelf. Ook heb ik geen 4 zakjes per dag gedaan maar 3. 1 om 8:00 u, 1 om 13:00 en 1 om 18:00. Hier heb je echt al genoeg aan!!!! Heb geen honger gevoel gehad en modifast is soms even tegen zien maar dan heb je ook wat! Ook spotte ik hierbij natuurlijk wel alle dagen van de week! Ik raad het zeker aan alleen je moet de motivatie hebben en ook weten hoe je na de modivast verder moet. Ik heb alleen vanille shakes gehad 3 weken lang 3 per dag

  Sterke punten
  Goede afval methode, geen honger gevoel, makkelijk klaar te maken

  Zwakke punten
  Droge mond

  Modifast 62 jaar

  Laatste paar jaar kom ik alleen maar aan, ik was altijd rond de 58 kg. maar vanaf mijn 53 tot nu ben ik nu 72 kg. Eerst was het de hormonen en toen kwam het omdat ik ben geopereerd ik kan niet sporten, daar heb ik vrede mee, ik heb geen vrede met mijn gewicht. Ik heb van alles geprobeerd maar wordt er af toe depri van. Nu ben ik vandaag gestart met Modifast, vorige week de spullen in huis gehaald om mij mentaal voor te bereiden, gisteren nog onze verjaardag gevierd en nu gaat we van start. Ik heb nog een vraag mag je de poedershakes ook voor de hele dag bereiden en dan in de koelkast bewaren (16 uur). Ik wens iedereen veel sterkte en wijsheid om af te vallen.

  Sterke punten
  Snel klaar!

  2 weken verder..

  Makelijl is het echt niet.. 1 week 4 kilo afgevallen maar nu 2 week 2..kilo. Oke 6 kilo niet slecht ik ga door nog 2 weken alleen maar kant en klare chakes.. Drinken met litets water kruidenthee en soms eet ik een appel of stukje watermeloen we zullen ik ben er nog lang niet maar begin is gemaakt ���

  Sterke punten
  Begin gaat het heel snel

  Zwakke punten
  Heel zwaar moe misselijk duizelig je moet evht afkicken van de suikers en koolhydraten

  2 weken verder..

  Makelijl is het echt niet.. 1 week 4 kilo afgevallen maar nu 2 week 2..kilo. Oke 6 kilo niet slecht ik ga door nog 2 weken alleen maar kant en klare chakes.. Drinken met litets water kruidenthee en soms eet ik een appel of stukje watermeloen we zullen ik ben er nog lang niet maar begin is gemaakt 🍀❤️

  Sterke punten
  Begin gaat het heel snel

  Zwakke punten
  Heel zwaar moe misselijk duizelig je moet evht afkicken van de suikers en koolhydraten

  Foute methode

  Ik moet even mijn gal spuien over Modifast. Hoe is het mogelijk dat ze Apartaam toevoegen. Dat spul is troep, chemisch en op de lange duur gevaarlijk door zijn bijwerkingen. Ik heb zeer slechte ervaringen ermee. Loop nu bij een KNO arts en mijn eetpatroon is ontwricht. Was altijd principieel tegen crash dieeten masr op aanraden van de dieetiste toch maar geprobeerd.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Smakeloos. Niet te pruimen. Je krijgt smaakverlies op den duur.

  De knoop doorgehakt en gisteren begonnen

  Na duizend pogingen om af te vallen, heb ik gisteren dan toch maar de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met Modifast intensive. Een andere keuze kan ik niet maken, want dat brengt als gevaar voor mij dat ik dan toch de gelegenheid krijg om te snaaien. Dat wil ik uitgesloten hebben, dus 3 shakes per dag. Ik moet 43 kilo afvallen. Ik weeg 115 kilo. Ik ga dit platform gebruiken om mijn strijd tegen de kilo's aan te gaan en rapporteer tussendoor wat mijn ervaringen zijn met Modifast, zodat een ander hier ook van kan leren.

  Ik kies ervoor om de kant en klare shakes te drinken, omdat ik de "aanleng" shakes beduidend minder lekker vind. Het maakt qua prijs niets uit. als je goed googled, kun je 10 flesjes voor € 15,00 kopen, dus dat is een voordeeltje. Als ik een maand lang 3 shakes zou gebruiken, zou dit dieet mij per maand € 135,-- kosten. Dat is dus erg goedkoop! Mooi om te weten dat de kosten van dit dieet ook erg meevallen. Ik ken alle soorten shakes, want met dit gewicht heb ik uiteraard alles al geprobeerd. Maar Modifast vind ik qua smaak veruit het lekkerste. Dag 2 is bijna om en ik kijk al uit naar dag 3. Ik ga maandag weer wegen om te kijken wat een week dieet mij heeft gebracht. Ik zal dat op dit forum met grote regelmaat melden hoeveel ik ben afgevallen en waar ik zoal tegenaan loop.

  Sterke punten
  makkelijk mee te nemen naar je werk

  lekkere smaken

  Zwakke punten
  nog niet ondervonden

  Gestart en gemotiveerd

  Ik ben sinds maandag gestart met het Mosifast Intensive dieet. Doel is min 15kg eraf krijgen.

  De eerste dag was echt rampzalig: vond alle shakes/ pudding verschrikkelijk smaken, kreeg het amper binnen. Heel de dag hoofdpijn en savonds een serieuze migraine aanval. Maar ik zette wel door...

  Nu op dag 4 lijkt het me goed af te gaan. Ik drink enkel nog de 3 shakes (banaan en aardbei vind ik het minst slecht smaken). Ik drink voldoende water, af en toe een slok light frisdrank maar verder niks. Heb ook terug iets meer energie (al geraak ik nog niet aan het sporten) en de hoofdpijn is ook weg.

  Ik wil dus nog wel even doorgaan. Het helpt om wat ervaringen te lezen. Maar zo zie ik dikwijls dat sommigen meerdere maanden modifasten om veel af te vallen. Ik vraag me af of die zich houden aan de maximum 3 weken fase 1 en langer blijven doordien met fase 2 of hoe ziet hun schema er dan uit???

  In het normale programma duurt de kuur 5 weken maar hoe deel je het schema in als je dit langer wilt doen?

  Benieuwd naar andere ervaringen!

  Sterke punten
  Gemakkelijk: niet nadenken wat eten, geen voorbereiding, geen afwas,...

  Geen hongergevoel

  Zwakke punten
  Vreselijk van smaak

  Moeilijk voor sociaal en gezind leven

  Realistisch blijven

  Nu sinds 2,5 dag met Modifast intensive bezig. Er is nu 700gram af. Ik merk dat ik me blind staar op diegenen die echt superveel afvallen in korte tijd. Ik hoop dat dat bij mij ook gebeurt! Ik wil er 15kg afhebben. Ben benieuwd wat dit me brengt! Het hongergevoel verdwijnt al langzaam, het is goed te doen. Ik eet wel dagelijks rauwkost (halve komkommer of wat tomaatjes) en drink een opkikker. Wat is het grote verschil als je dit niet doet, zoveel kcal zit hier toch niet in?

  Sterke punten
  Wend snel, smaak is prima, na 2 dagen al meer energie.

  Zwakke punten
  Nog niet gevonden

  Weight watchers waarschuwing!

  Ik was van kindsbeen al zwaar, maar nu was ik het beu! ik wou meer sporten, maar mijn gewicht (102kg en 1,80m groot) zorge ervoor dat sport een marteling was. ik zocht dus en manier om snel af te vallen en nadien te kunnen sporten. Ik vond het 3.2.2-dieet niet slecht, maar ik heb het aangepast en er een 4.3-dieet van gemaakt. de eerste dagen had ik hoofdpijn, maar nu 5 weken verder, weeg ik nog maar 90kg meer. ik hoop rond 85kg uit te komen. Ik had vroeger gefitnesst en nu zie ik iedere spier verschijnen, het vet smelt gewoon weg! je moet wel rekening houden dat je adem w foodap

  Deze zijn 100 keer beter dan hun Albert Heijn relatie.

  afvallen

  Hallo allen,

  ik ben in een 10 maanden 20 kilo kwijt,

  in combinatie met modifast en sport  Ik bleef hangen bij 81 kilo.

  nu ben ik voor een week eiwit dieet gaan volgen en ben tot nu toe 4 kilo afgevallen, morgen ga ik weer wegen want dan is de week om.

  dit dieet mag je maar een week doen..

  dan ga ik verder met de 3-2 dieet van modifast.  hopen dat ik in de buurt van 72 kilo kom  Gr

  Sterke punten
  makkelijk en vol tehouden

  Zwakke punten
  duur

  Modifast Intensive

  Hallo allemaal,  Ik wil graag 20 KG afvallen en heb daarom besloten om modifast intensive te gaan doen. Twee weken terug heb ik het heel streng een week volgehouden in combinatie met iedere dag sporten. Ik merkte na die week echt wel dat ik wat kwijt was, ik heb niet gewogen omdat ik een weegschaal in huis heb. Helaas was ik dat weekend jarig en heb ik wel een beetje gezondigd. Afgelopen week was ik ziek en heb ik het weer aardig opgepakt, alleen daarbij wel wat stokbroodjes gegeten af en toe om een beetje aan te sterken. Ik merk toch écht dat je dat niet moet doen omdat je simpelweg geen resultaat krijgt. Vanaf vandaag ben ik dus weer strak met enkel de drie shakes per dag (tussendoor komkommer en opkikkertjes). Ik ga over drie weken op vakantie en wil dan graag zoveel mogelijk kwijt zijn dus ik hoop dat het me gaat lukken. Ik lees dat sommige in 4 weken wel 10 KG kwijt kunnen raken..... wie weet kom ik een eind de drie komende weken. Hoe zijn jullie ervaringen hiermee? Goed vol te houden? Hoe snel viel je af?  Groetjes uit Haarlem :)

  Sterke punten
  Makkelijk te maken, makkelijk mee te nemen voor onderweg.

  Zwakke punten
  Lastig vol te houden door hongergevoel, vooral in hartige dingen en ik voel me heel slap en energieloos.

  2e dag net begonnen

  Hallo ,  Ik ben 1.69 cm , weeg 73,5 en ben 25 jaar vandaag is mijn 2e dag en het viel me reuze mee nog . Maar goed dat komt ook omdat ik mijn weekschema heb omgedraaid.

  Het zit zo mijn vriend moet juist aankomen en eet weekends juist allemaal lekkere dingen wat makkelijk te maken is ,nu weet je vast wel wat dat allemaal kan zijn (flauw) ik begin dus mijn strenge 3 dagen op vrijdag/zondag en mijn lichte dagen zijn ma/din.

  mijn reden is waarom ik begin omdat ik van klein af aan al gewicht problemen had en me enorm voor schaam.

  Ik ben eigenlijk op zoek naar een maatje die ook wat steun kan gebruiken.

  en hoe is modifast bij jullie bevallen?

  Sterke punten
  kijk uit naar het resultaat

  Zwakke punten
  chocolade .


Bezoek ModiFast

Schrijf een review