Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u. De Modifast Methode bestaat uit : [b]Modifast Intensive[/b] Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorie�n om serieus af te vallen. [b]Modifast Control[/b] Maaltijdvervangende producten voor gewichtscontrole. Modifast Intensive levert per dag (drie zakjes) slechts +/- 500 kcal, maar bevat wel alle, voor het lichaam noodzakelijke, voedingsstoffen. U verliest dus snel gewicht, terwijl u toch gewoon actief kunt blijven. Via Modifast.nl kun je niet rechtstreeks producten bestellen.

Informatie over Modifast

Modifast is d expert als het gaat om afvallen. Bij Modifast ben je niet alleen terecht voor goede afslankmethodes, maar ook voor, tijdens en n het afvallen. Modifast biedt advies voor een goede voorbereiding, ondersteuning met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips n biedt oplossingen voor moeilijke momenten. Modifast heeft vier verschillende methodes om gewicht te verliezen. Ben je van plan om intensief te lijnen? Kies dan voor Modifast Intensive. ProtiPlus is een eiwitrijk methode, die makkelijk vol te houden en uiterst doeltreffen is. Werk je liever gericht aan een bepaald probleemgebied? Probeer dan de supplementen van Modifast Laboratoires. Ben je al op jouw streefgewicht en dat onderhouden of wil je een klein beetje afvallen voordat feestje? Doe dit dan lekker makkelijk met Modifast Snack&Meal.


Informatie over Modifast

Modifast is d expert als het gaat om afvallen. Bij Modifast ben je niet alleen terecht voor goede afslankmethodes, maar ook voor, tijdens en n het afvallen. Modifast biedt advies voor een goede voorbereiding, ondersteuning met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips n biedt oplossingen voor moeilijke momenten. Modifast heeft vier verschillende methodes om gewicht te verliezen. Ben je van plan om intensief te lijnen? Kies dan voor Modifast Intensive. ProtiPlus is een eiwitrijk methode, die makkelijk vol te houden en uiterst doeltreffen is. Werk je liever gericht aan een bepaald probleemgebied? Probeer dan de supplementen van Modifast Laboratoires. Ben je al op jouw streefgewicht en dat onderhouden of wil je een klein beetje afvallen voordat feestje? Doe dit dan lekker makkelijk met Modifast Snack&Meal.


Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt. Het werkt zo: Je vervangt alle normale voeding door drie Modifast Intensive maaltijden. Het assortiment bestaat uit 8 producten: 4 verschillende eiwitshakes, 3 puddingen en 1 muesli. Naast deze maaltijden mag je geen tussendoortjes of andere voeding nuttigen. Alle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels die je dagelijks nodig hebt, zitten in de Modifast Intensive maaltijden. Per dag krijgt je zo'n 500 kcal uit je voeding binnen.


Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt. Het werkt zo: Je vervangt alle normale voeding door drie Modifast Intensive maaltijden. Het assortiment bestaat uit 8 producten: 4 verschillende eiwitshakes, 3 puddingen en 1 muesli. Naast deze maaltijden mag je geen tussendoortjes of andere voeding nuttigen. Alle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels die je dagelijks nodig hebt, zitten in de Modifast Intensive maaltijden. Per dag krijgt je zo'n 500 kcal uit je voeding binnen.


Modifast ProtiPlus

Deze eiwitrijke methode bestaat uit 3 fasen: Fase 1) De eerste drie dagen van het dieet zijn behoorlijk streng. Vrijwel alle normale voeding wordt vervangen door ProtiPlus producten. Fase 2) De twee volgende dagen zijn minder streng omdat er naast de ProtiPlus producten ook normale voeding gegeten mag worden. Fase 3) De laatste twee dagen bestaat voornamelijk uit eiwitrijke voeding zoals tonijn en kip, aangevuld met enkele ProtiPlus producten. Deze methode is ideaal om wat kilo's te verliezen. Het is een mildere en vriendelijkere methode die zorgt dat je resultaat bereikt, maar op een mildere manier. Je verliest gemakkelijk gewicht zonder veel aanpassingen te hoeven maken in jouw dieet. ProtiPlus gebruik je, afhankelijk van het doel, meerdere weken. Je kunt de methode gemakkelijk combineren met een gezin, omdat je gebruik mag maken van normale voeding naast de eiwitshakes en de puddinkjes. De ProtiPlus producten bestaan uit verschillende varianten: 4 verschillende eiwitshakes, 2 puddinkjes, 1 soepsoort, 1 pastagerecht. 1 omelet en 5 soorten eiwitrepen en 2 soorten koekjes. In het dagmenu staat beschreven welk product geschikt is voor welk moment.


Modifast ProtiPlus

Deze eiwitrijke methode bestaat uit 3 fasen: Fase 1) De eerste drie dagen van het dieet zijn behoorlijk streng. Vrijwel alle normale voeding wordt vervangen door ProtiPlus producten. Fase 2) De twee volgende dagen zijn minder streng omdat er naast de ProtiPlus producten ook normale voeding gegeten mag worden. Fase 3) De laatste twee dagen bestaat voornamelijk uit eiwitrijke voeding zoals tonijn en kip, aangevuld met enkele ProtiPlus producten. Deze methode is ideaal om wat kilo's te verliezen. Het is een mildere en vriendelijkere methode die zorgt dat je resultaat bereikt, maar op een mildere manier. Je verliest gemakkelijk gewicht zonder veel aanpassingen te hoeven maken in jouw dieet. ProtiPlus gebruik je, afhankelijk van het doel, meerdere weken. Je kunt de methode gemakkelijk combineren met een gezin, omdat je gebruik mag maken van normale voeding naast de eiwitshakes en de puddinkjes. De ProtiPlus producten bestaan uit verschillende varianten: 4 verschillende eiwitshakes, 2 puddinkjes, 1 soepsoort, 1 pastagerecht. 1 omelet en 5 soorten eiwitrepen en 2 soorten koekjes. In het dagmenu staat beschreven welk product geschikt is voor welk moment.


Modifast Snack & Meal/Go!

Deze maaltijdvervangende producten zijn geschikt om op gewicht te blijven maar ook om nog wat gewicht te verliezen. Je vervangt twee maaltijden per dag met een maaltijdvervanger. Daarnaast nuttig je een caloriearme snack en mag je twee stukken fruit. De derde maaltijd dient te bestaan uit 200 gram groente, een handje aardappels/rijst/pasta en 100 gram vlees/vis ei. De methode bestaat uit veel eiwitrepen en shakes, welke makkelijk onderweg te gebruiken zijn. Handig als je bijvoorbeeld veel reist. Op de website van Modifast staan gezonde en smaakvolle recepten. Het Snack & Meal en Modifast GO! assortiment bestaat uit 8 producten: 5 maaltijdvervangende eiwitrepen, 5 dranken en 2 snackrepen.


Modifast Snack & Meal/Go!

Deze maaltijdvervangende producten zijn geschikt om op gewicht te blijven maar ook om nog wat gewicht te verliezen. Je vervangt twee maaltijden per dag met een maaltijdvervanger. Daarnaast nuttig je een caloriearme snack en mag je twee stukken fruit. De derde maaltijd dient te bestaan uit 200 gram groente, een handje aardappels/rijst/pasta en 100 gram vlees/vis ei. De methode bestaat uit veel eiwitrepen en shakes, welke makkelijk onderweg te gebruiken zijn. Handig als je bijvoorbeeld veel reist. Op de website van Modifast staan gezonde en smaakvolle recepten. Het Snack & Meal en Modifast GO! assortiment bestaat uit 8 producten: 5 maaltijdvervangende eiwitrepen, 5 dranken en 2 snackrepen.


Artikelen over ModiFast

Afvallen met Weight Watchers

Weight Watchers bestaat al sinds 1963 en is dus al tijdens een marktleider op in deze branche. Het begon allemaal als een club van een groepje vriendinnen, die samen probeerden af te vallen. Deze groep werd steeds groter en zo is Weight Watchers ontstaan. Weight Watchers is uiteindelijk uitgegroei [...]

Afvallen met het eiwitdieet: Verlies tot 3 kilo per week

Het eiwitdieet is al geruime tijd een zeer populaire manier om gewicht te verliezen. Er zijn de afgelopen decennium ook verschillende soorten eiwitten op de markt gebracht zoals het Dr. Frank dieet, Dukan dieet en Vitadis dieet (meer informatie over Vitadis lees je verder in het dieet). Veel bedri [...]

Afvallen met het Atkins Dieet

Over diten worden heel wat artikelen geschreven, zowel wetenschappelijke stukken als artikelen door bloggen enzovoort. Een van de meeste populaire diten is het Atkins dieet. De Amerikaanse cardioloog Dr. Robert Atkins heeft dit koolhydraatarm dieet bedacht en ontwikkeld. Het Atkins dieet is al [...]

Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn w [...]

Afvallen met eiwithakes

Eiwitshakes worden vaak gebruikt door mensen die willen afvallen. Het aanbod aan eiwitshakes is enorm op de markt. Maar welke eiwitshake moet je kiezen? Naast eiwitshakes zijn er ook repen, lekkere desserts en pannenkoeken op de markt gebracht. Als consument heb je dus keuze genoeg uit een ruim as [...]

Weight Watchers opzeggen

Weight Watchers opzeggen Weight Watchers Online is het volledig op Internet gebaseerde online-product voor mensen die ervoor kiezen op hun eigen manier af te vallen. Met dit online hulpmiddelen voor gewichtsafname kunnen deelnemers hun voedingsmiddelen en fitnessprogramma beter controler [...]

Weight Watchers 50% korting

Weight Watchers organiseert vanaf vandaag t/m 30 maart een kortingsactie op dieetervaringen.nl. Dit houdt in dat je 4 dagen lang 50% korting krijgen op een 3 maandenabonnement op WW Online ( 38,90 ipv 77,80) en zo ook op een 3 maanden abonnement op de Combi Pas ( 59,95 ipv 119,85). [...]

Flinndal Actie

D nieuwe afvallen actie van Flinndal is zojuist gestart. Je bestelt een maandverpakking Flinndal Slank & Fit + Flinndal Multi voor maar 3,90 (normaal 17,90). De ideale actie met het oog op de goede voornemens! Flinndal Gezond Gewicht is een unieke integrale aanpak die naast producten ook u [...]

Flinndal Gezond Gewicht - 35% korting op probeerpakket

Deze nieuwe dieetactie van Flinndal geeft 35% korting op een probeerpakket van Flinndal Gezond Gewicht. Het pakket kost dan nog slechts 22,-. Bovendien ontvang je naast dieetproducten nu ook gratis het 12-delige stappenplan (twv 19,95) bij dit probeerpakket. Flinndal Gezond Gewicht is ee [...]

Kennismakings aanbod Weight Watchers

Je kunt nu voordelig kennismaken met het afvallenprogramma van Weight Watchers. Je betaalt 59,95 voor 3 maanden en bespaart hiermee 17,85. De besparing wordt berekend aan de hand van een vergelijking met de standaard kosten, welke bestaan uit de eenmalige aanmeldkosten van 29,95. Na deze [...]

Flinndal introduceert een nieuwe dieetmethode

Flinndal introduceert een nieuwe dieetmethode: Flinndal Gezond Gewicht. De Gezond Gewicht methode helpt op een gezond manier af te vallen en daarna het streefgewicht te behouden, zonder jojo-effect. Dit doen we met gezonde caloriearme producten die rijk zijn aan eiwitten, vezels en vitaminen [...]

70% korting bij Flinndal

Met deze actie koop je een maandverpakking Flinndal Multi en Omega 3 Forte bestellen voor ? 3,90 ipv ? 14,90. Een eenmalige korting van 70%! Flinndal Multi is een complete aanvulling op je voeding. Met een dosering van precies 100% ADH voor alle vitaminen en mineralen helpt het je ook in de zomer [...]

NewFigure Clinic: gratis intakegesprek t.w.v. ?20 in januari

NewFigure Clinic biedt het eerste intakegesprek tijdelijk gratis aan, waardoor het dieet persoonlijk wordt uitgelegd en toegepast. NewFigure is een afslankbehandeling, waarbij u zowel kunt online afslanken als de afslankbehandeling in de praktijk kunt volgen. NewFigure helpt u met afslanken bij o [...]

Reviews over ModiFast

  • Hoi allemaal,

    Mijn naam is Lieke, ben in juni begonnen met shakes en toen 10 kg kwijtgeraakt. Ben daarna op vakantie gegaan en sindsdien de draad weer helemaal kwijt, ik ben inmiddels weer 3 kg zwaarder en schommel iedere week weer met m'n gewicht. De ene keer ben ik 2 kg lichter, de andere week weer 1 kg zwaarder.

    Heeft iemand nog ideeen/tips? Ik wil eigenlijk nog 7,5 kg kwijt en zit er sterk aan te denken om weer met shakes te beginnen en dan een dietist in te schakelen die me kan helpen met voeding. Iemand tips?

    Door Lieke op 11 oktober 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben gister begonnen met Modifast intensive en vond het wel erg zwaar. Ik ben totaal niet gewend om 3 keer per dag te eten en had daarom ook wel last met geen andere dingen te pakken. Ik heb daarom wel 500 gr wortels, 1 tomaat en een paprika tussendoor gegeten om het nog vol te houden.

    Ik vroeg me af of dit eigenlijk erg is? Ook vraag ik me af of het echt ontzettend erg is als je bijv een dagje wel "normaal eet" en daarna weer doorgaat met Modifast, of onderbreek je dan een bepaalde eetcyclus?

    Sterke punten
    Choco en vanille pudding lekker!
    In verhouding met normaal eten niet duur

    Zwakke punten
    Caramel pudding niet erg lekker
    Eerste dag lastig en ook wel licht flauw geworden

    Door Romy op 9 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi allemaal,ik ga morgen beginnen voor de laaste 10 kilo dan ben ik 30 kilo kwijt :-) ik weet wat me te wachten staat dus hopeliijk ben ik nu ook sterk om dit nog even vol te houden

    Door Sandra op 29 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • vandaag woensdag ben ik juist 10 dagen bezig en 4kg verloren! ik doe zoals mijn dokter het gezegd heeft! s'morgens een shake(cappucino is d beste!!) in de voormiddag een reep(chocolade met rode vruchten!) nog hongergevoel neem ik een yougourt o% s'middags mijn 2de shake en een yougourt tussendoor nog een reep, savonds juist groenten en een tijdje nadien een shake maar heb hem niet altijd nodig, ik drink tussendoor een liter water aangelengd met fruitsap zonder suiker, ik lust geen water en je hebt al 600ml binnen met de skakes dus toch genoeg vocht! zr gemakkelijk vol te houden want soms heb ik van mijn drie repen die ik per dag mag gebruiken n over!! voortdoen!!!

    Sterke punten
    De cappuccino smaakt hl lekker en het is (tot hier toe!) goed vol te houden, heb zelfs geen zin in snoep of alcohol.........

    Zwakke punten
    Vind er geen!

    Door JOKE op 18 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb vanwege een maagverkleining voor 2 weken de kant en klaar flesjes modifast gehaald voor op het werk (in de luchpauze), wat zijn die dingen vreselijk smerig.. bah.. ik had 10 flesjes gekocht waarvan ik er acht heb weggegooit, ik heb nu weightcare... wat een verschil, die smaken tenminste wel lekker.
    Voor mij gelukkig geen modifast meer...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Vreselijk smerig goedje... bah

    Door Richard op 13 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ben 40kg kwijt door modifast intensieve, op 5 maand ! en alleen 1 zakje smiddags gebruikt , en ben ook niet bij gekomen nadien, en ik kom van 120kg en was naar 79kg gegaan , en nu ongelukkig in de menopause gegaan ! en ben nu naar 86kg al gegaan dus begin ik terug met modifast 1 zakje smiddags ik geef de menopause niet gewonnen!.. het werkt wel echt als je weet wat je moet doen!! groetjes nanske ;)

    Sterke punten
    is goed vol te houden ..maar je moet er zelf ook aan werken!!

    Zwakke punten
    geen voor mij...

    Door nanske op 11 september 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door Bergje op 10 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben 5 weken geleden begonnen met Modifast Intensive. Ik ben heel streng geweest voor mezelf en gelukkig is dat allemaal niet voor niks geweest Ik woog eerst bijna 65 kilo en nu 55,5 kilo. Zo wilde ik ook ongeveer wegen. Twee weken geleden ben ik ook weer begonnen met intensief sporten, 5x in de week bootcamp/fitness. Dit geeft je dat extra energie. Ik ga lekker door met sporten. Vandaag is het de laatste dag dat ik mijn milshake drink 's avonds en daarna ben ik Modifast-vrij YES !! Ik zal natuurlijk de komende tijd moeten blijven opletten met wat ik weet, maar genieten is ook belangrijk, en dat hoeft natuurlijk niet alleen met junkfood enzo. En aan sporten ben ik weer verslaafd aan.

    Ik ben zo blij dat ik Modifast heb gebruikt. Ik heb gelukkig weinig tot geen last van bijwerkingen gehad, gewoon veel water blijven drinken en rauwkost eten als je het moeilijk hebt ;-)

    Ik raad iedereen Modifast aan !

    Sterke punten
    -shakes zijn lekker
    -is goed te doen
    -bijna 9 kilo afgevallen in 5 weken tijd

    Door Happy op 26 augustus 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • H allemaal, kan iemand mij alsjeblieft motiveren om de laatste 5 kg kwijt te raken? Ik ben sinds m'n vakantie m'n hele motivatie kwijt en weer 4 kg aangekomen! Please help....

    Door Eva op 26 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zie dat veel vrouwen reageren, waar natuurlijk niets mis mee is. Mijn ervaring is zeer plezierig behalve dat ik meer last heb van winderigheid, lijkt alsof het mijn stoelgang versnelt maar wel regelmatig. Ik drink een shake alleen op de morgen en laat brood staan. Ook probeer ik zoveel mogelijk aardappelen, pannenkoeken en pasta te vermijden en eet meer rijst, groente, rund en kip. Elk dieet kan makkelijk 2,5 kilo kwijt raken maar met modifast lukt het me om 15 kilo kwijt te raken in 8 weken, bijna 2 kilo per week. Nu denk je dat ik heel zwaar ben maar ben nu nog maar 5 kilo van mijn ideaal gewicht van 85 kilo. Kortom ik vind het een heel fijn product.

    Aan iedereen die geen puf meer heeft komt niet door modifast maar door het gebrek aan koolhydraten in je lichaam. Je lever moet eerst vet afbreken om te zorgen dat je energie (lees:koolhydraten) hebt. Wanneer je hierbij gaat sporten gaat het afvallen twee maal zo snel maar ook het vermoeide gevoel. Omdat dit niet direct met modifast te maken heeft maar een natuurlijke reactie is van je lichaam bij een lage energie voorraad zet ik dit niet bij de minpunten.

    Sterke punten
    Goede resultaten
    Niet vies, goed te drinken

    Zwakke punten
    Prijzig
    Last van winderigheid

    Door Walter op 21 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben een week geleden begonnen met modifast omdat alle andere diten niet echt hielpen of heel traag, op 1 week tijd ben ik 2.1 kilo kwijt! Het zou meer geweest zijn maar ik heb mij 1 dagje mij laten gaan op een feestje van vrienden. Ik doe nu 2 weken 3 producten per dag, ik doe 's middags en 's avonds een beetje groenten erbij (van de toegelaten lijst). De shakes zijn lekker, maar ik ben fan van de pudding! Die is lekker en vult meer. Goeie tips zijn inderdaad kaneelpoeder toevoegen of je vanillepudding of shake mixen met een kopje sterke koude koffie! Lekker als variatie!
    In het begin had ik veel honger en voelde ik mij bijzonder slap, geen fut om te sporten. Na een paar dagen was het echter beter en ben ik terug volop aan het sporten! Het is dus zeker mogelijk, gewoon doorbijten!!

    Sterke punten
    Snel en doeltreffend

    Zwakke punten
    Duur

    Door EE op 5 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal. Ik ben afgelopen maandag (dit is mijn 4e dag) begonnen met Modifast Intensive. Eerste dag was het best moeilijk, maar vanaf de tweede dag ging het stukken beter. Gelukkig ook helemaal geen last gehad van hoofdpijn doordat ik veel drink op een dag.
    's Morgens en 's middags drink ik een shake en 's avonds pak ik de appel/kaneel muesli met wat tarwezemel, puur voor mijn stoelgang, wat ik heel belangrijk vind.
    Ik heb als tussendoortje overdags wel steeds paar komkommers en of worteltjes gepakt, maar ik las net op een ander site met ervaringen dat dit juist niet goed is, omdat je hongergevoel sneller terugkomt en daardoor weer van voor af aan kan beginnen -_-' zou ik heel zonde vinden, ook al ben ik pas 4 dagen bezig, want goedkoop is het ook niet.

    Ik had gehoopt dat er iemand hier ervaring mee heeft ??

    Dank je wel alvast en iedereen hier veel succes met het Modifasten

    Groetjes.

    Sterke punten
    makkelijk in gebruik, shakes zijn lekker, je hoeft geen calorien te tellen

    Zwakke punten
    Muesli is niet lekker

    Door Groentje op 25 juli 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben een paar weken bezig met 2 shake, maar het lukt niet echt ontbijt en lunch vervang ik met modifst intensief en avond eten met de potmee

    Sterke punten
    goedkoo

    Zwakke punten
    kan niet volhouden

    Door astrid46 op 7 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal!! ik ben 4 weken bezig met modifast intensive!
    En ben nu 8.5 kilo kwijt! Super trots!
    De 1ste 2 weken heb ik alle maaltijden vervangen... Pff echt wel pittig maar goed volgehouden en heb mij ook goed gevoeld!!
    week 3 1zakje vervangen voor een avond maaltijd maar koolydraten laat ik helemaal weg! Omdat dit wel super goed gaat hou ik dit nog even Aan!!
    alleen blijf ik een beetje hangen op de 8.5 kilo!! mijn vraag is eigenlijk moet toch iets veranderen zodat ik weer ga afvallen. Ben echt super streng voor mijzelf!!

    Groetjes

    Sterke punten
    Echt wel vol te houden
    En resultaat

    Zwakke punten
    Niet!

    Door Vanessa op 4 juli 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo Allemaal,

    ik ben nieuw hier op het forum en vandaag gestart met modifast intensive.
    ik ben 23 jaar, 1.68 cm lang en weeg nu 80 kilo. Mijn doel is mijn streefgewicht van 58 kilo behalen en mijn vetpercentage omlaag brengen. Deze zit nu op 42% en dat is wat aan de hoge kant. Ook ga ik sinds 1 week 3 keer per week naar de sportschool.

    Ik ga 1 shake en 1 pudding per dag gebruiken en ga in de avond voor groente, 1 aardappel en een stukje mager vlees.

    Heeft iemand van jullie hier ook ervaring mee om op deze manier te gaan dieeten? Gaan jullie het afbouwen als je doel bereikt is of kiezen jullie een ander moment hiervoor?

    groetjes, Denise

    Sterke punten
    motivatie is 100 %
    goede steun van mijn vriendje

    Zwakke punten
    weekendje weg op het programma zonder zondige

    Door Denise op 29 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nou, aardig stil hier.... hoe gaat het met iedereen?

    Door Lieke op 25 juni 2013 Reageer (12 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi hoi,

    Daar ben ik weer.... hoe gaat het afvallen met iedereen? Linda, hoe gaat het met jou dieet? Daar ben ik wel heel nieuwschierig na.

    Mijn naam is Lieke ben nu 2,5 week aan het Modifasten en al 7 kilo kwijt.... zo blij en trots op mezelf.

    Af en toe is het best lastig... je hebt de eerste dagen niet veel energie en puf.
    Ik heb tot nu toe ook nog helemaal niet gesport puur omdat ik dat niet volhoudt.

    Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

    Groetjes Lieke

    Door Lieke op 13 juni 2013 Reageer (9 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gebruik in de ochtend een shake en als lunch de chocolade pudding. Als diner eet ik groente en vlees of kip. Soms tussendoor een reep. Gaat goed

    Sterke punten
    Is goed te doen. Veel variatie van smaken.

    Zwakke punten
    Moeite met stoelgang met als gevolg opgezette buik!

    Door I. Witvliet op 8 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben aan mijn 3de dag van de aanvalfase bezig (vrij strikt!!!) en voel me wel een beetje sus en zo maar ik ga door! Ik vertrek binnen 2 weken naar het zonnige TURKIJE met vrienden en mijn gezinnetje en wil er super van genieten want hier hebben we lang naar uitgekeken na al onze tegenslagen van dit jaar.....wat de weegschaal zegt laat ik jullie weten binnen een paar dagen

    Door Annick op 8 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hi allemaal.
    Ik ben maandag begonnen aan modifast intensive
    Ik ben begonnen met 74,5 en wil naar de 65.
    Heb mij vandaag even gewogen en ben al 2.6 kilo kwijt!

    Heb het al een keer eerder gedaan maar toen helaas moeten stoppen vanwege een ongeluk. Toen ben ik 7 kilo afgevallen in ongeveer 3 weken.
    En ben uiteindelijk maar 2 kilo aangekomen.

    Ik neem altijd de shakes, die vind ik het lekkerst. Het liefst de chocola maar als die er niet is pak ik banaan of aardbei. Goede tip om de banaan en aardbei lekkerder te maken: KANEEL! Het is zeker te doen maar zorg ervoor dat je niet vergeet veel water te drinken! Ik heb altijd komkommer of een opkikker bij de hand.

    Ik kan gewoon erbij sporten. Ik doe aan paardrijden en heb vandaag 40 min in een rustig tempo naar werk gefietst en dat ging goed

    Succes allemaal!

    Door Reej op 7 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal,

    De vakantie komt er aan dus dat betekent weer in bikini. Ik was ooit begonnen met shakes en was hierdoor 5 kilo afgevallen in 1,5 week. Na drie weken had ik het alweer opgegeven. Ik begon in de ochtend met een shake van het kruidvat huismerk. In de middag een cracker met slankie smeerkaas en een opkikker soepje. Als tussendoortje komkommer, radijs, wortel of tomaat. In de avond weer een shake. De shake meng ik met optimel hierdoor heb je veel variatie en is het goed te drinken.

    Ik ga morgen beginnen 11 dagen lang 3 maal daags een shake, 2 liter water en veel thee.

    Ik ben benieuwd hoeveel ik na een week kwijt ben!

    Sterke punten
    Goed vol te houden!
    Met optimel erg lekker.
    Je valt snel af.

    Door stef op 1 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal,

    Ik ben sinds vorige week woensdag bezig met Modifast Intensive. Dit doe ik onder medische begeleiding. In 1 week tijd ben ik 2,5 kilo afgevallen.
    's ochtens om 6.45 uur begin ik met modifast (pudding) met een kop (grote) thee, om 12.15 uur modifast (pudding) met 100 gram rauwkost zonder dressing en een glas boullion en om 17.30 uur hetzelfde als om 12.15 uur. Ik sport 3x in de week en probeer elke avond een half uur te lopen. Ik drink over de hele dag ook nog 2,5 tot 3 liter water (goede tip tegen hoofdpijn). Ik heb geen hongergevoel. Het is prima te doen en ik heb nergens last van.

    Veel succes iedereen!

    Groetjes Inge

    Sterke punten
    Makkelijk, je hoeft niet na te denken wat je eet. Alleen welke smaak.

    Door Inge op 29 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo allemaal.
    Hier even een vraagje, ik heb gister shakes gehaald en repen bij de apotheek. Nu wilde ik intensief toen zoals zij dat zei in de apotheek. Maar nu kom ik erachter dat voor intensief andere shakes zijn... Ik drink nu 3 shakes op een dag en verder niks. Kan dit met deze shake of moet ik die andere hebben voor intensief?
    Bedankt alvast!

    Door Med op 28 mei 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben sinds vandaag begonnen met de shakes. Ik weeg nu 103 kilo en wil uiteindelijk naar de 70.
    Mijn eerste doel nu is 85 kilo dus hoop dat het gaat lukken.
    Ik heb vanochtend om 11u. De eerste shake genomen. En ga nu de tweede 15u) nemen want heb me toch een honger!!!!
    Hebben jullie nog tips tegen de hoofdpijn en de honger??
    Rauwkost tussendoor mag? En magere yoghurt? Pfff het is echt afzien maaaaar het is voor een goed doel daar gaan we voor!!!
    Succes allemaal!!!!

    Sterke punten
    Makkelijk, niet tellen of apart koken etc.

    Zwakke punten
    Altijd hetzelfde
    Honger
    Hoofdpijn
    Chagrijnig haha

    Door Me op 27 mei 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hooi allemaal!
    ik zal me even voorstellen.

    Ik ben Angela en ben 16 jaar. Nou denkt iedereen: '16 en dan al aan de modifast' . Ja. Ik ben 1.75 lang en woog vanmorgen 93.5 kg. Ik ben heel onzeker over mijn gewicht en zit absoluut niet lekker in me vel! Ik ben vandaag begonnen met Modifast. Veel mensen zeggen dat het op dit moment niet goed voor me is omdat ik nog zo jong ben maar ik wil gewoon zo graag afvallen en het lukt me niet. Heb ALLES al geprobeerd. Ik heb vandaag al 2 shakes op en nog geen honger. Ik hoor graag hoeveel je ongeveer per week afvalt.

    groetjes Angela

    Door Angela op 18 mei 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek ModiFast

Schrijf je eigen review over ModiFast