Reviews van deze auteur

Modifast 62 jaar

Review over ModiFast

Laatste paar jaar kom ik alleen maar aan, ik was altijd rond de 58 kg. maar vanaf mijn 53 tot nu ben ik nu 72 kg. Eerst was het de hormonen en toen kwam het omdat ik ben geopereerd ik kan niet sporten, daar heb ik vrede mee, ik heb geen vrede met mijn gewicht. Ik heb van alles geprobeerd maar wordt er af toe depri van. Nu ben ik vandaag gestart met Modifast, vorige week de spullen in huis gehaald om mij mentaal voor te bereiden, gisteren nog onze verjaardag gevierd en nu gaat we van start. Ik heb nog een vraag mag je de poedershakes ook voor de hele dag bereiden en dan in de koelkast bewaren (16 uur). Ik wens iedereen veel sterkte en wijsheid om af te vallen.

Sterke punten
Snel klaar!

reacties:

Review: Modifast

Vooral de 1e week val je veel af, ik had het meeste aan de puddingetjes die vullen erg goed, ik vond op gegeven moment dat je te veel vloeibaar kreeg (op de reep na). Ik ben op 3 modifast gegaan met rauwkost en gekookte groente dat is me erg goed bevallen ik ben ruim 10 kg afgevallen in november en het is er nog steeds af. Succes dat heb je nodig want het is best een pittig dieet!

Review: Modifast

Ik ben goed afgevallen met Modifast ruim 9 kg. Ik ondersteunde het met rauwkost, ik heb in combinatie met veel groente zo veel kunnen afvallen. Je houdt gewoon weg niet vol door zo weinig te eten het lichaam schreeuwt om brandstaf, dan kan je beter groente eten daar is direct een toevoeging van het veranderen van je eetpatroon. Want dat is het alle belangrijkste anders ben je zo weer op het oude gewicht.
https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/sites/default/files/documents/2018-12/DIE-005%20Afvallen%20met%20Modifast%20intensive%20bij%20diabetes%20mellitus.pdf
Succes dames jullie kunnen het!

Review: 4e dag

hoi advies 1 keer in de week wegen, daarnaast je aan je dieetschema houden veel bewegen het liefst elke dat zeker een uur stevig doorwandelen. succes je kan het!

Review: Geweldig!

Gefeliciteerd een hele prestatie 14 kg in zo n korte tijd. Ben ik nu op je streefgewicht? Ik ben ruim 5 kg afgevallen maar je kan het al heel goed zien. Wandel elke dag rond 10 kilomter verdeeld over de dag. Voel me goed, ik gebruik ook 3 zakjes maar ik ga nog 1 week extra door, ik doe het op de manier van Jeroen Bosch Ziekenhuis, daarna afbouwen 2 weken 2 en daarna 2 weken 1. Ze geven ook advies wat je moet gaan eten als je een zakje vervangt. Je wilt natuurlijk op gewicht blijven. Alsnog hele mooie knappe prestatie!!! Topper

Review: Aangekomen in gewicht tijdens modifast intensive.

Ik ben nu bij de 3e dag, ik gebruik 3 shakes en wandel minimaal 1 uur per dag, om de stofwisseling op gang te houden. Ik vind dit dieet een uitdaging maar ik kan niet zonder de rauwkost of gekookte groente. (zonders saus of zout) Deze heb ik echt nodig anders kan ik het niet volhouden. Ik doe aan de regel wacht een kwartier voordat je mag eten. Ik hoop een paar kilo af te vallen. Succes iedereen ik hoop nog meer verhalen van jullie te lezen.

Review: Aangekomen in gewicht tijdens modifast intensive.

Hey doorzetter, knap hoor je bent echt goed bezig! Je kunt onbeperkt groente eten, daar komt je niet van aan letop met de kip heb je die gebraden of in de oven met een theelepeltje olijfolie. Vaak zijn het van dit soort dingen waar je onbewust veel caloriën van binnen krijgt. Ik ben nog steeds goed in gewicht maar ik moet eerlijk bekennen dat het af toe best lastig is. Ik ben 62 jaar en ik merk dat ik veel minder voeding nodig heb. Zo doorzetter ik hoop spoedig weer een leuk berichtje van je te lezen!!