Modifast

Ik ben op 19 April beginnen met Modifast. Ik ben al 3,3 kilo kwijt. Ik neem vier zakjes per dag. Om 08.00 een milkshake koffie, om 12.00 een currysoep, om 15.00 een milkshake chocolade en om 18.00 een pudding of nog een milkshake. Voor tussendoor had ik wat rauwkost en bouillon gehaald maar dat heb ik niet nodig gehad.Verder drink ik veel water, groene thee en cola zero.De eerste dag had ik wel honger en hoofdpijn maar t was te doen, de tweede dag vond ik het heftigst met hoofdpijn en honger maar de derde dag voelde ik me fantastisch nog 18,5 kilo te gaan.

Sterke punten
Je valt veel en snel af daardoor blijft de motivatie

Zwakke punten
Eerste twee dagen hoofdpijn en een hongergevoel

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

13 reacties

Hallo! Proficiat!
Ik heb een BMI van 22,4, maar ik zou graag toch nog 10kg afvallen, maar bij mij gaat het niet zo snel als van jou! Ik ben vandaag bezig met mijn 10e dag en ben 2,9kg afgevallen. Ik begrijp niet goed wat ik misschien verkeerd doe, want iedereen valt snel en veel af op dit forum, maar ik niet.

Vooral de 1e week val je veel af, ik had het meeste aan de puddingetjes die vullen erg goed, ik vond op gegeven moment dat je te veel vloeibaar kreeg (op de reep na). Ik ben op 3 modifast gegaan met rauwkost en gekookte groente dat is me erg goed bevallen ik ben ruim 10 kg afgevallen in november en het is er nog steeds af. Succes dat heb je nodig want het is best een pittig dieet!

Hey, dankuwel voor je bericht! Nam je toen 4 maaltijden? Want ik neem er 3 en op 16u neem ik 2 yoghurts met suiker (in totaal 180cal) en mijn dagtotaal is dan 800kcal. De eerste week viel ik slechts 2,3kg.
Hoe hebben jullie dat gedaan? En hoelang?

Hi, misschien komt het omdat mijn bmi 37,6 is dus veel hoger waardoor de kilo’s er wat sneller afgaan. Ook val ik altijd wel vrij snel af alleen ik hou het nooit vol dus zal ook aan je verbranding liggen. Volgens mij is het ook de bedoeling dat je zo weinig mogelijk koolhydraten en suikers eet dus weet niet of yoghurt met suiker dan verstandig is.Ik ben natuurlijk net bezig dus het zal vast ook veel vocht zijn ik zal over vier dagen weer laten weten wat ik ben afgevallen. Ook eet ik de repen niet dat mag pas in fase 2.

Dankjewel! Ik zal de yoghurts niet meer nemen!
Veel succes!

Hi allemaal, inmiddels weer een week verder ik ben nu 5,2 kilo kwijt. Heb nu wel de afgelopen drie dagen savonds een beetje rauwkost gegeten omdat ik dan trek heb. Verder nog geen erge cravings of iets gehad. Hoe gaat het met jullie?

Groetjes

Hi, voor wie dit überhaupt nog leest. Ik ben inmiddels 7 kilo kwijt. Maandag ben ik drie weken bezig en mag ik eindelijk een lichte maaltijd daar leef ik echt naar toe. Heb wat moeilijke dagen gehad maar gelukkig niet de fout in gegaan dus ben trots op mezelf.

Groetjes Nathalie

Proficiat!! Echt zeer goed bezig!! Ik ben gestopt want aangezien ik niet gevarieerd at, ben ik ziek geworden.

Top !! ik ben net begonnen. hoe gaat het inmiddels bij je val je nog lekker af?

Ik ben goed afgevallen met Modifast ruim 9 kg. Ik ondersteunde het met rauwkost, ik heb in combinatie met veel groente zo veel kunnen afvallen. Je houdt gewoon weg niet vol door zo weinig te eten het lichaam schreeuwt om brandstaf, dan kan je beter groente eten daar is direct een toevoeging van het veranderen van je eetpatroon. Want dat is het alle belangrijkste anders ben je zo weer op het oude gewicht.
https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/sites/default/files/documents/2018-12/DIE-005%20Afvallen%20met%20Modifast%20intensive%20bij%20diabetes%20mellitus.pdf
Succes dames jullie kunnen het!

Hi Allemaal,

Inmiddels zit ik op de 10 kilo. Gaat wel veel langzamer dan eerst. Ik neem nu nog 1 product smorgens en verder eet ik gezond en zo weinig mogelijk koolhydraten. Succes nog iedereen.

Groetjes Nathalie

Hallo, top dat je dit hier zo opschrijft. Ik begin maandag, dus morgen aan fase 1! Mijn doel is om 20 kg af te vallen. Je verhalen stimuleren mij om met goede moed te beginnen. Hopelijk blijf je schrijven hoe het gaat!

Hoelang vervangen jullie alle maaltijden in modifast zakjes? En vanaf wanneer starten jullie met een zakje minder en een lichte maaltijd?
Wat zijn jullie ervaringen?

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ModiFast
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden