Reviews van deze auteur

Modifast

Review over ModiFast

Ik ben op 19 April beginnen met Modifast. Ik ben al 3,3 kilo kwijt. Ik neem vier zakjes per dag. Om 08.00 een milkshake koffie, om 12.00 een currysoep, om 15.00 een milkshake chocolade en om 18.00 een pudding of nog een milkshake. Voor tussendoor had ik wat rauwkost en bouillon gehaald maar dat heb ik niet nodig gehad.Verder drink ik veel water, groene thee en cola zero.De eerste dag had ik wel honger en hoofdpijn maar t was te doen, de tweede dag vond ik het heftigst met hoofdpijn en honger maar de derde dag voelde ik me fantastisch nog 18,5 kilo te gaan.

Sterke punten
Je valt veel en snel af daardoor blijft de motivatie

Zwakke punten
Eerste twee dagen hoofdpijn en een hongergevoel

reacties:

Review: Modifast

Hi, misschien komt het omdat mijn bmi 37,6 is dus veel hoger waardoor de kilo’s er wat sneller afgaan. Ook val ik altijd wel vrij snel af alleen ik hou het nooit vol dus zal ook aan je verbranding liggen. Volgens mij is het ook de bedoeling dat je zo weinig mogelijk koolhydraten en suikers eet dus weet niet of yoghurt met suiker dan verstandig is.Ik ben natuurlijk net bezig dus het zal vast ook veel vocht zijn ik zal over vier dagen weer laten weten wat ik ben afgevallen. Ook eet ik de repen niet dat mag pas in fase 2.

Review: Modifast

Hi allemaal, inmiddels weer een week verder ik ben nu 5,2 kilo kwijt. Heb nu wel de afgelopen drie dagen savonds een beetje rauwkost gegeten omdat ik dan trek heb. Verder nog geen erge cravings of iets gehad. Hoe gaat het met jullie?

Groetjes

Review: Modifast

Hi, voor wie dit überhaupt nog leest. Ik ben inmiddels 7 kilo kwijt. Maandag ben ik drie weken bezig en mag ik eindelijk een lichte maaltijd daar leef ik echt naar toe. Heb wat moeilijke dagen gehad maar gelukkig niet de fout in gegaan dus ben trots op mezelf.

Groetjes Nathalie

Review: Modifast

Hi Allemaal,

Inmiddels zit ik op de 10 kilo. Gaat wel veel langzamer dan eerst. Ik neem nu nog 1 product smorgens en verder eet ik gezond en zo weinig mogelijk koolhydraten. Succes nog iedereen.

Groetjes Nathalie