vraagje

hey iedereen,

ik lees heel veel positief over modifast maar de vraag is hoe doen jullie het voor langere termijn kilo's kwijt te geraken (wil 30 kilo kwijt) en hoe eraan te beginnen wat zijn jullie tips is het voldoende om enkel dit te doen of best ook een dieetiste onder de arm nemen dergelijke dingen ... ik hoop op veel reacties en trucjes want heb er wel zin in maar ben nog niet volledig overtuigd of het resultaat dan inderdaad wel blijvend is al is het blijkbaar wel goed vol te houden. wie kan mij helpen ?

kim

Sterke punten
ik ben gemotiveerd en wil de overtollige kilo's kwijt maar ik ben nog op zoek naar meer informatie

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

3 reacties

Hoi hoi,

Ik ben met modifast begonnen in 2011, totdat ik toen op vakantie ging. 6kg ging er af, na de vakantie en zonder modifast nog eens 4kg. Dus intotaal 10. Tot aan afgelopen maand mei zijn deze 10kg er af gebleven. En dat terwijl ik gewoon mijn eetpatroon had opgepakt. Het Jojo effect zit dan bij sommigen tussen de oren? Anyway, rond 11 mei ben ik begonnen met modifast "de tweede ronde" en is er nog eens 8.6 kg er af. Ik heb van te voren aan de huisarts gevraagd of het verstandig was hieraan te beginnen en mijn bloedwaardes laten controleren. De huisarts zei dat ze geen fan was van dit soort dieeten maar dat het je wel een goede start kan geven. Ik neem dus de 3 zakjes en wat komkommer en tomaten, opkikker als tuasendoortjes. Van echte honger is absoluut geen sprake. Ik snap ook niet waarom anderen dit wel ervaren. Ik wil naast de 10 kilo die ik al kwijt was, nog eens 20 kilo kwijt en ben ik aardig op weg. Na een week of 5 ben ik begonnen mijn avondeten in te nemen, dus geen zakje. Een maaltijd bestaande uit lekkere sla en ander spul wat daarbij hoort. Ook een lekker stuk vlees :) soms ook een chippie of nootje (wk-tijd haha) en de kilo's verlies ik nog steeds, ik kom niks aan. Sommige verliezen 6kg per week. Van mij hoeft het niet zo snel. En modifast is duur. Maar ja als je het bekijkt kost het zo'n 6 euro per dag + een zakje opkikker, een halve komkommer en 2 tomaatjes. Vergeleken met de boodschappen die je anders zou halen ben je evenveel geld kwijt of minder. Ben je er al mee begonnen? In ieder geval veel succes.
Groetjes Soraya

Oh en op vakantie (strand of roadtrip maakt niet uit) val ik altijd af. Geen idee hoe dit kan maar op/van vakantie kom ik nooit aan :)

Nee ben er nog niet mee begonnen ben nog aant luistere wat de reacties zijn van de modifast hoe lang heb jij elke maaltijd dooe modifadt vervangen en hoe bouw je af ?



Kim

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ModiFast
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden