Weight Care - 193 Reviews

Weight Care: rated 4.5 stars based on 193 reviews
Last updated: 20 februari 2017
Weight Care Logo

93% aanbevolen, 193 Reviews

  1. Weight Care
  2. Informatie over Weight Care
  3. Hoe werkt het?
  4. Ervaringen Weight Care
  5. Weight Care Reviews
  6. Schrijf ook een review over Weight Care

Weight Care

Het Weight Care dieet werkt met maaltijdvervangers.

Maaltijdvervangers zijn evenwichtig samengestelde maaltijden die je in plaats van je gewone maaltijden neemt. Omdat je alleen kilo's kwijt wilt en niet je gezondheid, zijn Weight Care maaltijdvervangers heel verantwoord: ze bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Zo heb je met ťťn Weight Care maaltijdvervanger al minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen. Zo weet je zeker dat je veilig lijnt.

Alle Weight Care maaltijdvervangers voldoen dan ook aan de strenge eisen die de overheid daarvoor heeft opgesteld. De Weight Care maaltijdvervangers bevatten weinig calorieŽn; gemiddeld slechts 200 kcal per maaltijd. Daardoor verlies je snel gewicht. Dat is in het begin even wennen, maar je wordt beloond met snel resultaat. En dat motiveert natuurlijk weer.

Op WeightCare.nl zelf kun je overigens geen producten kopen.

Weight Care Details

Hits: 12933

URL: http://www.weightcare.nl/

CategorieŽn: Maaltijdvervangers

Reviews: 193

Informatie over Weight Care

Weight Care is dť specialist en marktleider op het gebied van afslankproducten. Weight Care helpt mensen graag bij het behalen van hun wensen. Wil je een paar kilootjes kwijt, of jouw streefgewicht onderhouden? Met Weight Care doe je dat lekker verantwoord en op jouw manier! De producten van Weight Care bevatten hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Kortom alles wat je dagelijks nodig hebt zit in de maaltijdvervangende producten. Maar bovenal zijn de producten erg smaakvol. Naast de producten probeert Weight Care je ook op andere manieren te begeleiden en jouw doelstelling te behalen met adviezen, recepten, voorbeelddagmenu's en ondersteuning van de Weight Care voedingscoach.

Hoe werkt het?

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten heel weinig calorieŽn, hierdoor zal je snel en efficiŽnt gewicht verliezen. Het is mogelijk om maar liefst 0,5 tot 2 kilo per week te verliezen. De producten van Weight Care bevatten bovendien de alle essentiŽle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Je krijgt dus alle benodigde voedingsstoffen binnen, maar toch snel afvallen door de lage inname van calorieŽn. Je vervangt twee maaltijden door een eiwitshake, reep of soep van Weight Care. Daarnaast mag je ťťn verantwoorde normale maaltijd nuttigen. Het dieet bestaat uit fasen. Het doel van het Weight Care ABC Plan is om je streefgewicht te bereiken en te onderhouden. Plan A focust zich op actief afvallen, waarvoor je 5 dagen het Weight Care dieet gebruikt. Hierbij vervang je alle normale maaltijden door een Weight Care maaltijdvervanger. Plan B is gericht op bewust gewicht verliezen. Hierbij vervang je twee maaltijden met een maaltijdvervanger van Weight Care. Daarnaast gebruik je een normale lichte avondmaaltijd. Plan C heeft als doel je een permanente, nieuwe levensstijl aan te leren. In deze fase zul je door het tellen van calorieŽn en het volgen van een schema leren op gewicht te blijven

Ervaringen Weight Care

Over het algemeen wordt Weight Care positief beoordeeld door gebruikers. Het snel afvallen wordt als pluspunt genoemd. Evenals dat de producten relatief goedkoop zijn en erg smaakvol zijn. Als negatief punten worden genoemd, dat de eiwitshakes redelijk veel suikers en weinig complexe koolhydraten en vezels bevatten. Door de lage inname van kcal kan je last krijgen van een hongergevoel en vermoeidheid. Het dieet in het begin moeilijk vol te houden zijn, vanwege de grote omschakeling ten opzichte van een normale eetpatroon.


Weight Care reviews (193):

Weight Care - 3 x de 5-dagenkuur

0

Review:
Sinds kleins af aan heb ik altijd al problemen gehad met overgewicht. Vanaf mijn 16e heb ik geprobeerd dit probleem aan te pakken via verschillende manieren. Op doorverwijzing via de huisarts heb ik het eerst via een diëtist geprobeerd, maar een dagboek bij houden van wat ik at was voor mij geen oplossing. Ik heb altijd gesport en ben nog steeds een fanatieke sporter, dus aan beweging lag het niet. Ik ben al gauw achter gekomen dat voeding mijn grootste probleem is en dat ik niet genoeg discipline heb om strenge diëten lang te blijven volhouden. Ik heb over de jaren met stops van een aantal jaren diverse diëten geprobeert (Herbalife, Cambridge, New Fysic en Weight Watchers). Ik viel er wel goed mee af, maar zodra ik stopte en terug viel op mijn oude eetgewoontes zonder goed af te bouwen, vlogen de kilo's er weer aan. Ik ben inmiddels alle kilo's weer aangekomen en ben ik weer bij begin af aan. Ik heb het ook op de verantwoorde manier geprobeerd (vorige zomer), gezond eten en veel bewegen. Daarmee was ik 7 kilo afgevallen over 5 maanden (langzaam maar verantwoord). Ik denk dat meer mensen zich in mijn verhaal kunnen vinden dat het een eeuwige strijd zal blijven. Echter betekent dat niet dat je er niks aan kunt doen. Discipline is het meest belangrijk en de wilskracht, je moet de knop omzetten!

Voor de mensen die roepen dat je niet aan dergelijke diëten moet beginnen en gewoon gezond moet eten en veel moet bewegen, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Jullie kennen de strijd niet en hebben niet in onze schoenen gestaan. Uit ervaring kan ik stellen, dat het WEL werkt en je er WEL mee afvalt, maar het belangrijkste en moeilijkste eraan is om af te bouwen en je levensstijl (en je eetgewoontes) aan te passen. Als je dat lukt dan is zo een diët helemaal niet zo slecht. Soms heb je een duwtje in de rug nodig met een paar kilo's die snel eraf gaan. En als je daar je motivatie uit kan halen, dan moet je dat doen.

Na het lezen van alle reviews en het informeren naar de producten van WC lijkt dit mij goed te doen en ben ik voornemens om het uit te proberen. Het lijkt mij in ieder geval minder streng dan Cambridge of Herbalife (met WC heb je meer eetmomenten, minder vaak honger) en meer uitgelijnd dan WeightWatchers (je hoeft niet na te denken wat je binnen krijgt, geen puntensysteem). Ik ben voornemens om 3 x de 5 dagenkuur (15 dagen dus) te doen strikt volgens de regels, en daarnaast te blijven sporten (3-4 x per week cardio en krachttraining). Ik ben benieuwd naar de resultaten en zal jullie dan ook op de hoogte houden van de voortgang. Uit de reviews is namelijk gebleken dat sommige sneller afvallen dan anderen maar dat kan per leeftijdsgroep, geslacht en de mate van hoe streng je de regels volgt verschillen.

Ps. Laat je niet ontmoedigen door negatieve reacties en doe hetgeen wat voor jou goed voelt en wat jijzelf aan kunt!

We gaan de strijd aan en we zullen overwinnen!


Weight Care - 5-dagenkuur

0

Review:
Het doel afvallen wordt bereikt. Maar de smaak van de producten vind ik echt te wensen overlaten. De avondmaaltijden en de lunch (reep) zijn goed te doen, maar de muesli en de desserts hebben allemaal zo'n chemisch smaakje en met name het chocoladedessert vond ik echt niet weg te krijgen.
Normaal gesproken ben ik gewend 5x per dag kleine beetjes te eten. Nu zit er ruime tijd tussen het ontbijt, de lunch en het avondeten, wat niet op te vangen is door thee, water of bouillon. De producten zijn wel behoorlijk verzadigend, maar teveel ineens, waardoor je bijna misselijk wordt. Ik zou liever wat meer eetmomenten willen die wat minder zwaar vallen.

Sterke punten:
Je valt af. De reep is het hoogtepunt van de dag ;-). Producten vullen goed.

Zwakke punten:
De smaak van sommige producten vind ik echt ranzig.

Weight Care - Wauw, waarom ben ik hier niet eerder aan begonnen!

0

Review:
Ben nu 13 weken bezig met de shakes en maaltijdrepen.
En ik ben van 84.4 kilo naar 72 kilo. En dit betekent in kleding maat van een 44 naar een maat 38
Er is voor mij een hele nieuwe wereld op gegaan, puur eten en weer controle over mijn eigen lichaam.
Bij mij is écht de knop om!!!! Voor mij niks anders meer dan gezond eten.
Ook als ik m'n streefgewicht van 65 kilo heb, blijf ik bewust bezig met m'n voeding.

Sterke punten:
Geen honger gevoel!!

Zwakke punten:
Geen

Winkelmole beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Opletten! !!!!

0

Review:
Heb dit product 2 jaar geleden gebruikt ik ben ook hartpatiënt er schijnt een stofje in te zitten wat hartritmestoornissen kan veroorzaken als je daar gevoelig voor bent dus dat geldt niet voor iedereen na contact te hebben gehad met een diëtist en een arts werd mij ten zeerste aangeraden om dit product nooit meer te gebruiken het is mij 2 x overkomen omdat ik na de eerste keer dacht dat het gewoon stom toeval was heb ik het nog eens geprobeerd met weer hartritmestoornissen ten gevolge dus voor mij nooit meer....

Sterke punten:
Smaakt redelijk en je valt best wel af.

Zwakke punten:
Als je pech heb bovenstaand verhaal

Han beveelt Weight Care NIET aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Starten met stap A

1

Review:
Vanaf vandaag ben ik begonnen met stap A, ik ben dan ook zeer benieuwd hoe het zal gaan verlopen aangezien ik in juni op vakantie ga wil ik toch nog die kilootjes kwijt raken. Doordat ik zoveel goede ervaringen heb gelezen was ik toch wel benieuwd. Zodra mijn eerste kuur af is (5 dagen) zal ik mijn ervaringen graag met jullie willen delen.

Weight Care - consequent zijn

0

Review:
Ik ben nu 10 dagen bezig met stap A; de tweede doos is dus ook al bijna leeg. Ik heb ook wat losse repen gekocht voor de afwisseling omdat ik niet zo'n liefhebber van chocolade ben.
Ik eet elke dag de verplichte stukken fruit en de rauwkost of gekookte groente erbij. Ook drink ik naast mijn koffie 2.5-3L water dagelijks.
In de eerste 5 dagen was ik al 5 kilo kwijt, 2 dagen later nog eens een kilo eraf.
Ik zit er nu lekker in en ga door met stap A totdat ik verplicht een week B moet doen. In die week bepaal ik of het nog eens nodig is om A te volgen.

Sterke punten:
Alles zit in het pakket dus je hoeft niet na te denken maar gewoon te doen.
De smaken wennen snel en je leert ze zelfs te waarderen.
Het plan is duidelijk en je vind ook hulp op de website.
Voor je gevoel moet je vaak eten en dat zorgt dat het hongergevoel nauwelijks kans krijgt.

Zwakke punten:
Er is veel chocolade aanwezig in de repen en desserts. Ik persoonlijk houd er niet van maar het went, tenslotte is het voor een goed doel.

Kim beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Weight care 5 daagse pakket

5

Review:
Vandaag het 5 daagse afslankpakket gehaald en ga maandag beginnen. Voor het eerst in me leven ga ik zoiets proberen omdat ik voor het eerst merk dat ik net ff zo'n 5 kilo teveel heb... Ik ben zoo benieuwd of het werkt! Ik ga me er streng aan houden in ieder geval en proberen zo nu en dan op de hometrainer.

Sterke punten:
Alles wat je nodig hebt zit in het pakket (behalve 2050ml magere melk) Voor mij werkt dit omdat ik niet hoef na te denken, gewoon doen

Zwakke punten:
Moet ik nog meemaken

Weight Care - Ga starten met 5 daagse pakket

0

Review:
Kan nog niet vertellen hoe het is omdat ik dinsdag pas ga starten.
Ben pas begonnen met 3 dagen sporten en op het eten te letten.

Weight Care - maaltijdbox

0

Review:
Bij terugkomst van vakantie toch wat kilo's aangekomen,niet veel maar voor je het weet worden dat er langzaam aan meer...
Dus gestart met stap A.
Ik ben niet te zwaar,maar wil voorkomen dat ik dat wel wordt,dus wist niet of ik kon verwachten of het snel zou gaan,maar na 4 dagen al 2,1 kilo eraf!!

Ik vind de shakes en de repen erg lekker, maar de avondmaaltijd niet.
De pasta champignon kreeg ik echt niet weg,dus vervangen voor kip met roerbak.

Verder goed vol te houden met af en toe wat fruit en rauwkost tussendoor!

Sterke punten:
snel resultaat
goed vol te houden ( bij elk dieet is discipline nodig)
Lekkere shakes en repen

Zwakke punten:
avondeten weinig variatie en niet zo lekker

Lisette beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Weight care Tevreden

0

Review:
Goedemiddag iedereen

Ik ben door weightcare al 10 kilo afgevallen in ongeveer 2 halve maand.
Er moet nog 5 kilo af
We gaan de goeie kant op

Ik heb nu even een dipje
Ben het een beetje zad om op te letten wat je eet

Hadden jullie dat ook?

Sterke punten:
Goed dieet om uit te houden
Lekkere producten

Zwakke punten:
Geen

Jessy beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Weight Care

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Weight Care aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Weight Care aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Weight Care


Home Ľ Maaltijdvervangers Ľ Weight Care