Het Weight Care dieet werkt met maaltijdvervangers. Maaltijdvervangers zijn evenwichtig samengestelde maaltijden die je in plaats van je gewone maaltijden neemt. Omdat je alleen kilo's kwijt wilt en niet je gezondheid, zijn Weight Care maaltijdvervangers heel verantwoord: ze bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Zo heb je met ��n Weight Care maaltijdvervanger al minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen. Zo weet je zeker dat je veilig lijnt. Alle Weight Care maaltijdvervangers voldoen dan ook aan de strenge eisen die de overheid daarvoor heeft opgesteld. De Weight Care maaltijdvervangers bevatten weinig calorie�n; gemiddeld slechts 200 kcal per maaltijd. Daardoor verlies je snel gewicht. Dat is in het begin even wennen, maar je wordt beloond met snel resultaat. En dat motiveert natuurlijk weer. Op WeightCare.nl zelf kun je overigens geen producten kopen.

Informatie over Weight Care

Weight Care is d specialist en marktleider op het gebied van afslankproducten. Weight Care helpt mensen graag bij het behalen van hun wensen. Wil je een paar kilootjes kwijt, of jouw streefgewicht onderhouden? Met Weight Care doe je dat lekker verantwoord en op jouw manier! De producten van Weight Care bevatten hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Kortom alles wat je dagelijks nodig hebt zit in de maaltijdvervangende producten. Maar bovenal zijn de producten erg smaakvol. Naast de producten probeert Weight Care je ook op andere manieren te begeleiden en jouw doelstelling te behalen met adviezen, recepten, voorbeelddagmenu's en ondersteuning van de Weight Care voedingscoach.


Informatie over Weight Care

Weight Care is d specialist en marktleider op het gebied van afslankproducten. Weight Care helpt mensen graag bij het behalen van hun wensen. Wil je een paar kilootjes kwijt, of jouw streefgewicht onderhouden? Met Weight Care doe je dat lekker verantwoord en op jouw manier! De producten van Weight Care bevatten hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Kortom alles wat je dagelijks nodig hebt zit in de maaltijdvervangende producten. Maar bovenal zijn de producten erg smaakvol. Naast de producten probeert Weight Care je ook op andere manieren te begeleiden en jouw doelstelling te behalen met adviezen, recepten, voorbeelddagmenu's en ondersteuning van de Weight Care voedingscoach.


Hoe werkt het?

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten heel weinig calorien, hierdoor zal je snel en efficint gewicht verliezen. Het is mogelijk om maar liefst 0,5 tot 2 kilo per week te verliezen. De producten van Weight Care bevatten bovendien de alle essentile voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Je krijgt dus alle benodigde voedingsstoffen binnen, maar toch snel afvallen door de lage inname van calorien. Je vervangt twee maaltijden door een eiwitshake, reep of soep van Weight Care. Daarnaast mag je n verantwoorde normale maaltijd nuttigen. Het dieet bestaat uit fasen. Het doel van het Weight Care ABC Plan is om je streefgewicht te bereiken en te onderhouden. Plan A focust zich op actief afvallen, waarvoor je 5 dagen het Weight Care dieet gebruikt. Hierbij vervang je alle normale maaltijden door een Weight Care maaltijdvervanger. Plan B is gericht op bewust gewicht verliezen. Hierbij vervang je twee maaltijden met een maaltijdvervanger van Weight Care. Daarnaast gebruik je een normale lichte avondmaaltijd. Plan C heeft als doel je een permanente, nieuwe levensstijl aan te leren. In deze fase zul je door het tellen van calorien en het volgen van een schema leren op gewicht te blijven


Hoe werkt het?

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten heel weinig calorien, hierdoor zal je snel en efficint gewicht verliezen. Het is mogelijk om maar liefst 0,5 tot 2 kilo per week te verliezen. De producten van Weight Care bevatten bovendien de alle essentile voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Je krijgt dus alle benodigde voedingsstoffen binnen, maar toch snel afvallen door de lage inname van calorien. Je vervangt twee maaltijden door een eiwitshake, reep of soep van Weight Care. Daarnaast mag je n verantwoorde normale maaltijd nuttigen. Het dieet bestaat uit fasen. Het doel van het Weight Care ABC Plan is om je streefgewicht te bereiken en te onderhouden. Plan A focust zich op actief afvallen, waarvoor je 5 dagen het Weight Care dieet gebruikt. Hierbij vervang je alle normale maaltijden door een Weight Care maaltijdvervanger. Plan B is gericht op bewust gewicht verliezen. Hierbij vervang je twee maaltijden met een maaltijdvervanger van Weight Care. Daarnaast gebruik je een normale lichte avondmaaltijd. Plan C heeft als doel je een permanente, nieuwe levensstijl aan te leren. In deze fase zul je door het tellen van calorien en het volgen van een schema leren op gewicht te blijven


Ervaringen Weight Care

Over het algemeen wordt Weight Care positief beoordeeld door gebruikers. Het snel afvallen wordt als pluspunt genoemd. Evenals dat de producten relatief goedkoop zijn en erg smaakvol zijn. Als negatief punten worden genoemd, dat de eiwitshakes redelijk veel suikers en weinig complexe koolhydraten en vezels bevatten. Door de lage inname van kcal kan je last krijgen van een hongergevoel en vermoeidheid. Het dieet in het begin moeilijk vol te houden zijn, vanwege de grote omschakeling ten opzichte van een normale eetpatroon.


Ervaringen Weight Care

Over het algemeen wordt Weight Care positief beoordeeld door gebruikers. Het snel afvallen wordt als pluspunt genoemd. Evenals dat de producten relatief goedkoop zijn en erg smaakvol zijn. Als negatief punten worden genoemd, dat de eiwitshakes redelijk veel suikers en weinig complexe koolhydraten en vezels bevatten. Door de lage inname van kcal kan je last krijgen van een hongergevoel en vermoeidheid. Het dieet in het begin moeilijk vol te houden zijn, vanwege de grote omschakeling ten opzichte van een normale eetpatroon.


Reviews over Weight Care

  • Ik ben nu een maandje bezig met weight care, elke ochtend een shake en in de middag een maaltijdreep (cocos of caramel zijn het lekkerst) Ik ben echt verslaafd aan de kant en klare mocca e vanille shakes. Ik was altijd een moeilijke ontbijter maar met deze shakes maakt het het ontbijten een stuk lekkerder! Ik ga deze week aan de poeder shakes beginnen, erg benieuwd naar de banaan en chocolade shakes. Ik krijg om mij heen veel leuke reacties van mensen die zeggen dat ik ben afgevallen. Of het zo is, geen idee want ik heb geen weegschaal. Maar ik voel mij zeker lekker in mijn vel!
    Avond eten van weightcare is niet lekker en veel te weinig. Ik eet savonds gewoon lekker wat ik wil maar laat wel bewust de patat, pizza, pannekoeken, etc staan!!!

    Sterke punten
    Lekkere shakes
    Niet hoeven nadenken wat je nu weer moet gaan eten
    Tussendoor mag je lekker fruit en rauwkost eten

    Zwakke punten
    Weinig keus in avond eten
    Avond eten is te weinig en niet echt lekker

    Door Diana op 26 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na mijn zwangerschap bleef ik 10 kilo te zwaar. Deels na het stoppen met borstvoeding maar ook door te vet eten.

    Ik ben zes dagen geleden begonnen en ben nu 3 kilo kwijt. Ik doe de 5 dagen box. Ik had het de eerste twee dagen erg moeilijk. Zeker trek!! Maar gelukkig doorgezet. Na twee dagen lijkt het alsof je lichaam eraan is gewend en wordt het makkelijker. Ik vind het overdag goed te doen (lekkere shakes en repen) maar de middag en avond zijn lastig. Het avondeten is niet geweldig, maar ik weet waar ik het voor doe.
    Ik ga nog een 5 dagen box doen (stap A) en dan een week naar stap B.
    Daarna wil ik blijvend eten volgens het Sonja Bakker-principe. Ik hoop dat ik de kilo's eraf houd op de lange termijn.

    Sterke punten
    - Snel resultaat.
    - Makkelijk, je hoeft niet na te denken wat je moet eten.
    - Praktisch in gebruik

    Zwakke punten
    - Hongergevoel (de eerste twee dagen)
    - Avondeten niet echt lekker.
    - Het is en blijft een crashdieet. Weer geleidelijk normaal gaan eten daarna dus ivm voorkomen jojo-effect.

    Door Claudia op 25 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik gebruik regelmatig shakes om enigszins op gewicht te blijven en ik vind de shakes best lekker, maar ik zou langzamerhand wel eens wat nieuwe smaken willen tegenkomen, zoals appel, perzik (die hadden ze vroeger, maar werd uit het assortiment genomen, helaas), mango, peer, papaya etc. Vanille houd ik niet van en ik gebruik het met karnemelk, dat vind ik minder geslaagd met chocola.

    Sterke punten
    Ik vind de aardbei en de bosvruchtensmaak lekker.

    Zwakke punten
    Te weinig variatie in de smaken.

    Door Nelly op 26 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik raad dit product sterk af!! Oke, je hebt geen honger gevoel maar dat komt omdat mijn maag enorm is opgezet door deze shakes.. leek wel of er een ballon in mijn buik zag. last van winderigheid en hoofdpijn (en ik heb gewoon 1,5 liter water gedronken, zoals ik dat altijd al deed) Op de eerste dag kreeg ik hier al last van. Heb 4 dagen de shakes gebruikt, 4 dagen last. Daarna gestopt en gewoon gezond gaan eten en voelde mezelf meteen weer beter! Gewoon gezond eten dus.. dat is de beste manier heb ik ontdekt (5 kilo kwijt in 4 weken, had 6 kilo overgewicht)

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - shakes zijn smerig
    - last van een opgezette maag, hoofdpijn en winderigheid, kan niet goed voor je gezondheid zijn

    Door Karin op 25 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb 1 week de mini kuur pakket gedaan. In totaal 1,4 kilo afgevallen.
    De pasta vond ik niet te eten. Verder was het wel goed. Op de 4e dag enorme honger gehad maar opgelost door wat extra rauwkost.

    Sterke punten
    je hoeft niet na te denken wat je gaat eten.
    redelijk op smaak

    Zwakke punten
    Poedersmaak aan avondeten
    weinig keuze in avondeten

    Door ilona op 15 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben op maandag begonnen met de minikuur en vond het direct erg meevallen.
    je hebt veel eetmomenten op een dag 8 uur ontbijt 10 uur stukje fruit 12 uur de maaltijd reep 2 uur weer fruit 4 uur bouillon 6 uur avond eten en dan om 8 uur nog eens rauwkost..

    ik was de eerste dag meteen 1,3 kilo afgevallen. is voornamelijk vocht gewest.
    die dag ook wel hoofdpijn gehad omdat ik mn suikers miste maar zit nu op dag 4 en heb er helemaal geen last van en ben nu al 2,7 kilo in totaal kwijt.
    ik ga nu 1 hele week stap a doen dan een week stap b en dan weer een week stap a!

    hoop dan in totaal 8 kilo afgevallen te zijn

    Sterke punten
    veel eetmomenten

    Zwakke punten
    de avondmaaltijden zijn los slecht verkrijgbaar

    Door kelly op 12 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen dinsdag begonnen met WC. Ben nu aan me 3e dag bezig. Ik vervang mijn ontbijt en lunch met shakes. Savonds eet ik lekker met de rest mee en tussendoor lekker een stukje fruit. Ik heb niet echt overgewicht maar Ben in die 2 dagen al 1,4 kilo kwijt. Dat is best veel. Ik denk dat dit komt doordat ik minder poeder in de shake doe. Dan vind ik het namelijk te dik en te zoet en spoel ik het weg. Heb verder amper honger! Dus we gaan lekker zo door.. Over 4 weken op vakantie dus iedere kilo die er af gaat is meegenomen! ?

    Sterke punten
    Goed vol te houden

    Door Jaimie op 30 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben vandaag begonnen met de weight care 5 dagen mini kuur. Alleen vind ik de shake in de ochtend niet lekker. Weten jullie misschien of het erg is als ik deze vervang met een modi fast shake?

    Ik wil graag 10 kilo afvallen in 2 maand. Ik ga eerst de 5 dagen mini kuur voor 3 weken doen. En daarna ga ik beginnen met plan B! Ik hoop dat dit gaat lukken. Ik hoor graag jullie ervaringen.

    Door Mandy op 26 mei 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maandag 5 mei ben ik begonnen met plan A van Weight Care. De eerste week was voor mij het moeilijkst, omdat ik nog veel honger had. In het weekend nam ik 's ochtends een shake en 's middags een reep, 's avonds at ik een Sonja Bakker gerecht, dit heeft geleid tot positieve resultaten: ik was 87.5 kilo en weeg nu 84.7 kilo! Deze week is qua honger gevoel minder moeilijk, maar ik vind het avondeten niet meer lekker. Toch zet ik door, bijna 3 kilo in n week is toch een hele prestatie. Ik ben benieuwd naar jullie reviews!

    Sterke punten
    Shakes zijn lekker met magere yoghurt en de karamelrepen zijn het lekkerst!

    Zwakke punten
    Weinig variatie in het avondeten en niet lekker avondeten.

    Door Sieuwke op 13 mei 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • TOP

    Ik ben 3 maart begonnen met smorgens een shake, tussen de middag een shake en savonds eet ik gewoon met m'n gezin mee. Als ik een lunch had van iets dan at ik de lunch en nam ik savonds de shake. Ben in deze bijna twee maanden regelmatig uit eten geweest maar nam dan geen gefrituurde dingen. Wel heb ik veel sushi als avond eten gegeten. Ben vandaag op de kop af tien kilo kwijt. Zo blij! Ik zet nog even vijf kilo door want ik wil weer 53 kilo wegen, zelfde als voor al m'n zwangerschappen. Maar het is zo makkelijk vol te houden zonder hongergevoel, dus het gaat mij zeker lukken.

    Sterke punten
    Makkelijk en effectief

    Door Celia op 29 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nu weer sinds een tijdje weer geprobeerd
    was ff klaar met het zoveelste dieetplan.

    In het verleden goed gewerkt, en nu weer wat kilootjes kwijt
    het nadeel vind ik alleen de weinige variatie in het 5 dagen plan
    zoals het avond eten en de repen terwijl er meer smaken zijn los te krijgen

    Sterke punten
    makkelijk te bereiden

    Zwakke punten
    weinig variatie in avond eten

    Door Carel op 13 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo,

    As zaterdag ben ik 5 weken bezig met WC. De eerste week (5 dagen) heb ik de minikuur gedaan. Daarna ben ik overgestapt op stap b. Smorgens een shake, smiddags een reep. Tussendoor fruit, rauwkost, af en toe soepstengels met smeerkas en een cracker met kaas. Savonds eet ik normaal met yoghurt en muesli toe (niet van WC).

    Ben tot nu toe 5 kilo afgevallen en vindt dat zelf echt wel weinig. Wat zijn jullie ervaringen?

    Sterke punten
    De producten zijn lekker en gevarieerd.
    Niet duur.

    Zwakke punten
    Veel chocolade in de producten (dat mag ik niet).
    Ik hou een sterk hongergevoel.

    Door Wilma op 13 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb vorig jaar het weekmenu gedaan en dat beviel niet echt, omdat ik de avondmaaltijden/omelet echt niet lekker vond.
    Sindsdien zweer ik bij plan B, zodat ik 's avonds gewoon met de pot mee eet.
    Ontbijt met een shake met magere melk. vanille en banaan zijn heerlijk (alsof ik bij de Mc Donalds zit ) Dan tussendoor plak ontbijtkoek of fruit en als lunch een maaltijdreep. Abrikoos citroen en caramel zijn mijn favorieten; aan de andere repen zit een muffe nasmaak.
    Op deze manier verlies ik toch zo'n 2 kilo per week en ik voel me er goed bij!

    Sterke punten
    lekkere shakes en repen
    geen hongergevoel
    snel resultaat te merken en dat motiveert!
    aanbiedingen drogist in de gaten houden, dan is het niet duur

    Zwakke punten
    avondeten in de 7-daagse minikuur is smakeloos en niet lekker

    Door Inge op 5 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ben nu 2 dagen bezig.. en voel me prima..!
    als ik honger gevoel krijg.. drink ik een glas water.. of neem ik wat druifjes.. of een kiwi ouzo.. veder eet ik gewoon avonds met het gezin mee.
    dus dat is echt ideaal.. ik begin 9 uur.. en dan 1 uur me 2de shake.. en dan half 6 gewoon aan tafel dus..

    me vriendin was zo in een maand 13 kilo kwijt.. ( daarbij wel 3x per week naar de sportschool )

    ben benieuwd.. ik slik veder wel vitamines.. foliumzuur, alles in 1, vitamine d en omega 3,6,9..!

    Sterke punten
    kruidvat had 20 euro 2 blikken.. heb er meteen 4 gekocht..
    76 shakes dus.. voor 40 euro..

    de shakes smaken goed..!

    en het is gewoon makkelijk vol te houden..

    Zwakke punten
    moeilijk om niet te mogen eten.. als ik me dochter der brood smeer is het zo lekker om ook een broodje kaas voor mezelf te smeren.. maar ik hou me in..!

    Door Gina op 3 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een tijdje khd arm gegeten maar miste het fruit erg, Gebruik nu Weight care en ben daar wel tevreden over. Handig mee te nemen. Zo'n 5 daagse kuur is ideaal omdat je dan niet na hoeft te denken wat je allemaal klaar moet maken. Voordeel vind ik dat t supersnel klaar is,ben vooral na mijn werk geneigd te snaaien omdat ik dan honger heb maar binnen no-time heb je een warme maaltijd klaar. Goed te eten vind ik. Alleen t boerenomelet vond ik niet zo lekker maar heb daar nu paprika en prei door gebakken en toen was het lekkerder. Weight care is heel vaak in de reclame en dan betaal je de helft,dan is het echt heel goedkoop. Goedkoper dan wanneer ik niet lijn!
    Kan niet zeggen dat ik helemaal geen honger heb maar je moet er wat voor over hebben. Neem 's avonds bij de koffie een musliereepje met noten vd Lidl,zonder suiker.
    Ben na een 5 daagse kuur 2,5 kg verloren terwijl ik niet echt overgewicht heb.

    Sterke punten
    Handig klaar te maken, in reclame erg goedkoop en repen en shakes zijn lekker van smaak. Best veel variatie.

    Zwakke punten
    Toch wel een hongergevoel,vooral de shakes vind ik persoonlijk niet heel goed vullen.

    Door Mariette op 16 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo iedereen,

    Morgen ga ik de strijd aan met mijn overtollige kilo's. Na vele mislukte pogingen ben ik er eindelijk klaar voor. Wil totaal 30 kilo afvallen. Wil de eerste 15 kilo met weightcare doen en stap daarna over op sonja bakker.

    Zijn er meerdere lotgenoten die morgen beginnen of pas begonnen zijn? Hoopgraag iets van jullie te horen!

    Door Daisy op 8 februari 2014 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben blij met Weight Care! Na 3 weken bijna 4 kg kwijt.. En ik heb gewoon met de pot meegegeten (ja, zelfs patatjes en pizza).
    Nu had ik allemaal verschillende dingen aangeschaft om te kijken wat ik lekker vond, maar ik ben erachter dat ik sommige dingen echt niet lekker vind (chocolade- en vanilleshakes, abrikoos-citroenrepen, bouillons, avondmaaltijden, desserts). Is er toevallig iemand die ik daar blij mee kan maken? Doe het voor een klein prijsje weg..

    Door D. op 28 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit in mijn eerste week van weight care. Ik zit om precies te zijn op dag 4 en ben al 2 kilo afgevallen. Ik ben gewoon begonnen met de 5 daagse mini cure.
    Ik drink daarnaast veel groene thee en 1 liter water per dag.

    Het is super makkelijk, ik ben namelijk iemand die gauw vergeet te eten of juist graait naar ongezonde snacks. Je hebt met weight care zoveel keus en alles smaakt erg goed, veel beter dan cambridge of de shakes van de body& fit shop. Het smaakt niet naar chemische troep of alsof je poeder drinkt, of dat je het laat staan en het ineens dikker is dan hoe je het gemaakt had.

    De shakes zijn heerlijk. Ik ben een grote fan van de caramel reep en de toetjes savonds zijn ook erg lekker. Avondmaaltijd varieer ik nog wel eens met verse groente ernaast. of tussen mijn shake sochtends en reep smiddags een stuk citrus vrucht.

    Succes ermee!

    Naar mijn mening een goede aanrader.

    Sterke punten
    Bij alle drogisterijen te halen, ook los om gauw mee te nemen. Super handig! Prijs is vergeleken andere shakes en repen goed te betalen.

    Zwakke punten
    Sommige repen hebben een vreemde nasmaak zoals nogat.

    Door Charlotte op 20 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb alle dieeten al eens gedaan, maar ik hield het meestal maar een paar dagen vol. Nu een week bezig en nu al 2.3 kg afgevallen. En ik doe maar 1 shake per dag en verder gezond en matig eten ernaast. Veel water drinken en fruit ernaast.

    Ik heb echt een uur of 3 geen hongergevoel, het is goed vol te houden.

    Had ik eerder moeten doen.

    Sterke punten
    Veel smaken
    Verzadigend

    Door Marita op 10 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • lees bij negatieve ervaringen

    Sterke punten
    je je valt af. ..maar...

    Zwakke punten
    Dat er nergens op gezondheidsrisico's wordt gewezen

    Door Hanneke op 7 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In de blikken en misschien ook wel in de rest van weightcare zit "iets" als je daar gevoelig voor bent kun je daar hartritmestoornissen van krijgen het is mij overkomen tot twee keer aan toe de eerste keer dacht ik ach toeval nadat ik beter was ben ik na een poosje weer begonnen met weightcare en hup weer ritmestoornissen viavia ben ik erachter gekomen dat dit produkt ook door dietisten wordt afgeraden. ...dus voorzichtigheid is geboden.

    Sterke punten
    Ja je valt af...maar...

    Zwakke punten
    Dat er NERGENS wordt gewezen op gezondheidsrisico's

    Door Hanneke op 7 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • -

    -

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    -

    Door Zo op 7 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben net begonnen met mijn eerste week weightcare,
    ik ben pas 19 jaar en 2 jaar ziek geweest dus veel aangekomen, ik heb al zo veel geprobeerd weightwatchers ega en mooi jezelf zijn en ga zo maar door, iederekeer weinig succes. en nu in me eerste week van weight care ben ik al 4 kg kwijt.
    ik ben een lastige eter maar de shakes vind ik echt heerlijk.
    over 3 weken schrijf ik weer een bericht over hoe het gegaan is!

    Sterke punten
    super lekker!

    Zwakke punten
    erg prijzig

    Door jessica op 5 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi allen,

    Heb 2 potten wc chocola gehaald, lekker en goed vol te houden, ben in bijna 3 weken 6 kilo afgevallen. Heb daarna de kruidvat merk gehaald, Niet lekker en geen effect. Ga weer starten met de weight care.

    Sterke punten
    lekker vol van smaak en lang vol te houden. En geeft ook lang een vol gevoel

    Zwakke punten
    geen

    Door g ersoy op 21 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • -21

    Ik ben 30 januari begonnen met weight care en ik ben zojuist 21 kilo kwijt.
    Ertussen nog een allinclusive vakantie gehad dus ik ben er hartstikke blij mee.

    Ik wil nog 19 kilo afvallen.

    Sterke punten
    Het is gewoon altijd vol te houden en het smaakt heerlijk

    Zwakke punten
    zijn er niet

    Door Tiny Tuip op 6 november 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Weight Care

Schrijf je eigen review over Weight Care