Weight Care - 198 Reviews

Last updated: 12 februari 2018
Weight Care Logo

92.4% aanbevolen, 198 Reviews

  1. Weight Care
  2. Informatie over Weight Care
  3. Hoe werkt het?
  4. Ervaringen Weight Care
  5. Weight Care Reviews
  6. Schrijf ook een review over Weight Care

Weight Care

Het Weight Care dieet werkt met maaltijdvervangers.

Maaltijdvervangers zijn evenwichtig samengestelde maaltijden die je in plaats van je gewone maaltijden neemt. Omdat je alleen kilo's kwijt wilt en niet je gezondheid, zijn Weight Care maaltijdvervangers heel verantwoord: ze bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Zo heb je met ťťn Weight Care maaltijdvervanger al minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen. Zo weet je zeker dat je veilig lijnt.

Alle Weight Care maaltijdvervangers voldoen dan ook aan de strenge eisen die de overheid daarvoor heeft opgesteld. De Weight Care maaltijdvervangers bevatten weinig calorieŽn; gemiddeld slechts 200 kcal per maaltijd. Daardoor verlies je snel gewicht. Dat is in het begin even wennen, maar je wordt beloond met snel resultaat. En dat motiveert natuurlijk weer.

Op WeightCare.nl zelf kun je overigens geen producten kopen.

Weight Care Details

Hits: 14038

URL: http://www.weightcare.nl/

CategorieŽn: Maaltijdvervangers

Reviews: 198

Informatie over Weight Care

Weight Care is dé specialist en marktleider op het gebied van afslankproducten. Weight Care helpt mensen graag bij het behalen van hun wensen. Wil je een paar kilootjes kwijt, of jouw streefgewicht onderhouden? Met Weight Care doe je dat lekker verantwoord en op jouw manier!

De producten van Weight Care bevatten hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Kortom alles wat je dagelijks nodig hebt zit in de maaltijdvervangende producten. Maar bovenal zijn de producten erg smaakvol.

Naast de producten probeert Weight Care je ook op andere manieren te begeleiden en jouw doelstelling te behalen met adviezen, recepten, voorbeelddagmenu's en ondersteuning van de Weight Care voedingscoach.

Hoe werkt het?

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten heel weinig calorieën, hierdoor zal je snel en efficiënt gewicht verliezen. Het is mogelijk om maar liefst 0,5 tot 2 kilo per week te verliezen. De producten van Weight Care bevatten bovendien de alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Je krijgt dus alle benodigde voedingsstoffen binnen, maar toch snel afvallen door de lage inname van calorieën.

Je vervangt twee maaltijden door een eiwitshake, reep of soep van Weight Care. Daarnaast mag je één verantwoorde normale maaltijd nuttigen.

Het dieet bestaat uit fasen. Het doel van het Weight Care ABC Plan is om je streefgewicht te bereiken en te onderhouden.

Plan A focust zich op actief afvallen, waarvoor je 5 dagen het Weight Care dieet gebruikt. Hierbij vervang je alle normale maaltijden door een Weight Care maaltijdvervanger.
Plan B is gericht op bewust gewicht verliezen. Hierbij vervang je twee maaltijden met een maaltijdvervanger van Weight Care. Daarnaast gebruik je een normale lichte avondmaaltijd.
Plan C heeft als doel je een permanente, nieuwe levensstijl aan te leren. In deze fase zul je door het tellen van calorieën en het volgen van een schema leren op gewicht te blijven

Ervaringen Weight Care

Over het algemeen wordt Weight Care positief beoordeeld door gebruikers. Het snel afvallen wordt als pluspunt genoemd. Evenals dat de producten relatief goedkoop zijn en erg smaakvol zijn.

Als negatief punten worden genoemd, dat de eiwitshakes redelijk veel suikers en weinig complexe koolhydraten en vezels bevatten. Door de lage inname van kcal kan je last krijgen van een hongergevoel en vermoeidheid. Het dieet in het begin moeilijk vol te houden zijn, vanwege de grote omschakeling ten opzichte van een normale eetpatroon.


Weight Care reviews (198):

Weight Care - Smerig

0

Review:
Ik raad iedereen het 5 dagen pakket af. Alle maaltijden zijn vreselijk kunstmatig en de smaak is heel vies. Weggegooid geld. Alleen de maaltijdrepen zijn te doen, maar er bestaan betere.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Smaak
Kwaliteit

Dieke beveelt Weight Care NIET aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Top

0

Review:
Heb net mijn derde doos (5dagen plan) besteld. Ben al 3.5 kg afgevallen. Voel me super goed. Voor mij is alles uit het pakket lekker. Ik hou van zoetigheid met dit dieet krijg ik zoete producten waardoor ik het heel gemakkelijk kan volhouden.

Sterke punten:
Geen hongergevoel
Voor mij is alles lekker
Goedkoop dieet
En het werkt echt !

Zwakke punten:
Geen !

Ann beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Sjaan

0

Review:
Ik ben Jeanet en iben maar liefst 20 kilo afgevallen met weight care . Nog 5 te gaan 💪 Daarna mischien nog een paar kilo'tjes . Dit vind ik een fijne manier van afvallen . Daar ik een druk leven heb en ik de deur uitga hoef ik niet eerst na te denken wat ik moet eten en maken voor lunch /diner enz enz.
Daarbij is het mooi meegenomen dat ik het ook echt erg lekker vind .
Dus voor mij een top dieet .

Sterke punten:
De shake maak ik met ijsblokjes in blender . Dan krijg je een heerlijke dikke milkshake .

Zwakke punten:
Geen

Jeanet beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - 5daagse plan A

0

Review:
4 september begonnen met de 5 daagse kuur. na 3 dagen had ik een geplande bbq. ik heb een dag niets uit het pakket genomen en beperkt mee gedaan met de bbq. ook heb ik die dag nog 4 wijntjes gedronken. de 4de dag gewoon verder met het pakket.ik ben in totaal 2.4 kg afgevallen. niet slecht. daarbij sport ik nog 2x per week.ik ga verder met stap A,maar om de dag. dus 1 dag een shake, reep, boulion,maaltijd en toetje, en de andere dag vervang ik de warme maaltijd door een gezonde avond eten. groenten met vlees of een salade.

Sterke punten:
geen honger gevoel.
shake's, reep en toetje zijn lekker
tussendoortje lekker hartig in de middag
ik neem elke dag als extraatje een stuk fruit.
en na het sporten een glas kant en klare smootie.
5 daagse pakket is goed te doen. je weet wat je mag eten.
1,5 liter water, koffie met zoetstof, light frisdrank.
de shake en repen vind ik het lekkerst.
het toetje: lekker
Omelet: erg lekker

Zwakke punten:

ministronesoep: bah, niet te eten maar wel voedzaam
pasta met champions: gaat.
muesli :gaat( ben niet zo muesli eter)

had graag in het 5daagse pakket meer zakjes met omelet gezien dan soep of pasta.

Leny beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Hongergevoel

0

Review:
Ik heb de aardbeien shake en appel/kaneel shake nu voor bijna twee weken. Hiermee vervang ik het ontbijt en lunch.
Ik heb regelmatig nog trek hiernaast en heb echt het gevoel dat ik een crash dieet volg.
Ben dan ook bang voor het jojo effect.
Ben nu 1 kilo afgevallen, had gehoopt op meer.

Sterke punten:
Aardbeishake en de repen smaken goed.

Zwakke punten:
Erg honger gevoel.

Weight Care - 3 x de 5-dagenkuur

0

Review:
Sinds kleins af aan heb ik altijd al problemen gehad met overgewicht. Vanaf mijn 16e heb ik geprobeerd dit probleem aan te pakken via verschillende manieren. Op doorverwijzing via de huisarts heb ik het eerst via een diëtist geprobeerd, maar een dagboek bij houden van wat ik at was voor mij geen oplossing. Ik heb altijd gesport en ben nog steeds een fanatieke sporter, dus aan beweging lag het niet. Ik ben al gauw achter gekomen dat voeding mijn grootste probleem is en dat ik niet genoeg discipline heb om strenge diëten lang te blijven volhouden. Ik heb over de jaren met stops van een aantal jaren diverse diëten geprobeert (Herbalife, Cambridge, New Fysic en Weight Watchers). Ik viel er wel goed mee af, maar zodra ik stopte en terug viel op mijn oude eetgewoontes zonder goed af te bouwen, vlogen de kilo's er weer aan. Ik ben inmiddels alle kilo's weer aangekomen en ben ik weer bij begin af aan. Ik heb het ook op de verantwoorde manier geprobeerd (vorige zomer), gezond eten en veel bewegen. Daarmee was ik 7 kilo afgevallen over 5 maanden (langzaam maar verantwoord). Ik denk dat meer mensen zich in mijn verhaal kunnen vinden dat het een eeuwige strijd zal blijven. Echter betekent dat niet dat je er niks aan kunt doen. Discipline is het meest belangrijk en de wilskracht, je moet de knop omzetten!

Voor de mensen die roepen dat je niet aan dergelijke diëten moet beginnen en gewoon gezond moet eten en veel moet bewegen, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Jullie kennen de strijd niet en hebben niet in onze schoenen gestaan. Uit ervaring kan ik stellen, dat het WEL werkt en je er WEL mee afvalt, maar het belangrijkste en moeilijkste eraan is om af te bouwen en je levensstijl (en je eetgewoontes) aan te passen. Als je dat lukt dan is zo een diët helemaal niet zo slecht. Soms heb je een duwtje in de rug nodig met een paar kilo's die snel eraf gaan. En als je daar je motivatie uit kan halen, dan moet je dat doen.

Na het lezen van alle reviews en het informeren naar de producten van WC lijkt dit mij goed te doen en ben ik voornemens om het uit te proberen. Het lijkt mij in ieder geval minder streng dan Cambridge of Herbalife (met WC heb je meer eetmomenten, minder vaak honger) en meer uitgelijnd dan WeightWatchers (je hoeft niet na te denken wat je binnen krijgt, geen puntensysteem). Ik ben voornemens om 3 x de 5 dagenkuur (15 dagen dus) te doen strikt volgens de regels, en daarnaast te blijven sporten (3-4 x per week cardio en krachttraining). Ik ben benieuwd naar de resultaten en zal jullie dan ook op de hoogte houden van de voortgang. Uit de reviews is namelijk gebleken dat sommige sneller afvallen dan anderen maar dat kan per leeftijdsgroep, geslacht en de mate van hoe streng je de regels volgt verschillen.

Ps. Laat je niet ontmoedigen door negatieve reacties en doe hetgeen wat voor jou goed voelt en wat jijzelf aan kunt!

We gaan de strijd aan en we zullen overwinnen!


Weight Care - 5-dagenkuur

0

Review:
Het doel afvallen wordt bereikt. Maar de smaak van de producten vind ik echt te wensen overlaten. De avondmaaltijden en de lunch (reep) zijn goed te doen, maar de muesli en de desserts hebben allemaal zo'n chemisch smaakje en met name het chocoladedessert vond ik echt niet weg te krijgen.
Normaal gesproken ben ik gewend 5x per dag kleine beetjes te eten. Nu zit er ruime tijd tussen het ontbijt, de lunch en het avondeten, wat niet op te vangen is door thee, water of bouillon. De producten zijn wel behoorlijk verzadigend, maar teveel ineens, waardoor je bijna misselijk wordt. Ik zou liever wat meer eetmomenten willen die wat minder zwaar vallen.

Sterke punten:
Je valt af. De reep is het hoogtepunt van de dag ;-). Producten vullen goed.

Zwakke punten:
De smaak van sommige producten vind ik echt ranzig.

Weight Care - Wauw, waarom ben ik hier niet eerder aan begonnen!

0

Review:
Ben nu 13 weken bezig met de shakes en maaltijdrepen.
En ik ben van 84.4 kilo naar 72 kilo. En dit betekent in kleding maat van een 44 naar een maat 38
Er is voor mij een hele nieuwe wereld op gegaan, puur eten en weer controle over mijn eigen lichaam.
Bij mij is écht de knop om!!!! Voor mij niks anders meer dan gezond eten.
Ook als ik m'n streefgewicht van 65 kilo heb, blijf ik bewust bezig met m'n voeding.

Sterke punten:
Geen honger gevoel!!

Zwakke punten:
Geen

Winkelmole beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Opletten! !!!!

0

Review:
Heb dit product 2 jaar geleden gebruikt ik ben ook hartpatiënt er schijnt een stofje in te zitten wat hartritmestoornissen kan veroorzaken als je daar gevoelig voor bent dus dat geldt niet voor iedereen na contact te hebben gehad met een diëtist en een arts werd mij ten zeerste aangeraden om dit product nooit meer te gebruiken het is mij 2 x overkomen omdat ik na de eerste keer dacht dat het gewoon stom toeval was heb ik het nog eens geprobeerd met weer hartritmestoornissen ten gevolge dus voor mij nooit meer....

Sterke punten:
Smaakt redelijk en je valt best wel af.

Zwakke punten:
Als je pech heb bovenstaand verhaal

Han beveelt Weight Care NIET aan bij vrienden/bekenden

Weight Care - Starten met stap A

1

Review:
Vanaf vandaag ben ik begonnen met stap A, ik ben dan ook zeer benieuwd hoe het zal gaan verlopen aangezien ik in juni op vakantie ga wil ik toch nog die kilootjes kwijt raken. Doordat ik zoveel goede ervaringen heb gelezen was ik toch wel benieuwd. Zodra mijn eerste kuur af is (5 dagen) zal ik mijn ervaringen graag met jullie willen delen.

Schrijf ook een review over Weight Care

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Weight Care aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Weight Care aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Weight Care


Home Ľ Maaltijdvervangers Ľ Weight Care