Reviews van deze auteur

snel resultaat

Review over Cambridge Dieet

ik heb 2 maanden 800 cal. gedaan en het ging als een trein, ik woog 74 kilo nu 65, binnen een maand ging het vochtgehalte van 48,2 naar 55%, spiermassa van 45,4 naar 48,6, lichaamsbouw van 2 naar 5, ruststofwisselingsleeftijd van 49 naar 32 (gaat niet lager) jaar, én vetpercentage van 35,2 naar 23,7, dus ja, voor mij zichtbaar resultaat, ik ben zeer tevreden! Ik eet 's ochtends nog porridge na de eerste dagen shakes, van porridge kreeg ik een "voller" gevoel.
af en toe ook 's middags nog een reep, 's avonds eet ik gewoon met mijn gezin mee.
In gewicht ga ik nu niet of nauwelijks meer afvallen zei de consulent maar ik moet nu letten op mijn kleding. Ook hoor ik van mensen om mij heen dat mede door de 3 liter water de huid van mijn gezicht er veel beter uitziet! Vind je de 500 te zwaar, waarom dan niet wat hoger in caloriën, het gaat dan wat langzamer maar je kunt het dan beter volhouden! (Ik moet er wel bijzeggen dat ik veel beweeg, ik heb een horecazaak en ik sport 4 keer in de week, met stil zitten val je niet af!)

Sterke punten
snel resultaat

Zwakke punten
als ik iets zou moeten noemen is dat je er de eerste dagen echt aan moet wennen en ook best een hongergevoel hebt, dat is na een paar dagen een stuk minder, mijn consulent adviseerde mij om bij hongergevoel gelijk water naar binnen te werken. De shakes gaven mij niet genoeg voldoening, ik heb de eerste weken iedere ochtend porridge genomen en 's middags de ene dag een reep, de andere dag soep

reacties: