Reviews van deze auteur

Cambdrige werkt! MAAR....

Review over Cambridge Dieet

Beste allemaal,

Ongeveer 4 jaar geleden heb ik ook het Cambdrige Dieet gevolgd (500). Ik ben in de eerste week 5 kilo afgevallen, in de tweede week 3 en vervolgens 2 kilo per werk. Al met al was ik in 2,5 maand 25 kilo kwijt! Ik was van 111 kilo afgevallen tot 86 kilo! MAAR..

Al in de eerste weken begon ik last te krijgen van mijn darmen. Naar de wc voor een groot boodschap? Nou, dat werd 1x in de week en als je geluk had 2x. Vervolgens stopte mijn menstruatie.. Dat was 'gewoon'. Ik gaf niet op en ging door. Ik voelde mij op veel momenten energiek, maar ook op heel veel momenten moe, heel moe! In plaats van 8 uur per dag te slapen (in bed te liggen), sliep ik (indien mogelijk) tot wel 15 uur per dag. Ik had namelijk geen kracht... Ik begon vaker duizelig te worden. Als ik opstond moet ik even paar tellen wachten, omdat het donker werd... Op een gegeven moment kreeg ik ook haaruitval.. Ik ging door een door. Alleen was mijn haaruitval echt de reden om per direct te stoppen. Ik was gewoon ziek geworden! Mijn lichaam was erg zwak geworden.

De kilo's ben ik meer dan ruim weer aangekomen. Ookal weeg ik nu zwaarder, 117 kilo! Ik voel mij fijner dan dat ik mij voelde tijdens het Cambdrige dieet. Ik ben nu gezond aan het eten en heb het voornemen op 6 kilo per maand af te vallen.

Sterke punten
- Per week val je gemiddeld 2% af van jouw totale startgewicht. Weeg je 100 kilo. Dan val je 2 kilo per week af. Ongeveer...
- Snel resultaat, gegarandeerd gewichtsverlies, zolang je je aan het dieet houdt.
- Niet nadenken over wat je wel/niet mag eten.

Zwakke punten
- Moe
- Duizelig
- Zwak
- Lui
- Geen Menstruatie
- Haaruitval
- Emotioneel zwak
- Slappe huid
- Slappe spieren

reacties: