• Ik heb, na een proefbehandeling, een hele kuur van 10 behandelingen geboekt. Zonde van het geld, geen cm eraf. En al helemaal geen confectiemaat of kilo's.
    Je krijgt niets terug indien behandeling niets doet, 600 en een illusie armer.

    Door mirjam op 1 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu sinds 2,5 dag met Modifast intensive bezig. Er is nu 700gram af. Ik merk dat ik me blind staar op diegenen die echt superveel afvallen in korte tijd. Ik hoop dat dat bij mij ook gebeurt! Ik wil er 15kg afhebben. Ben benieuwd wat dit me brengt! Het hongergevoel verdwijnt al langzaam, het is goed te doen. Ik eet wel dagelijks rauwkost (halve komkommer of wat tomaatjes) en drink een opkikker. Wat is het grote verschil als je dit niet doet, zoveel kcal zit hier toch niet in?

    Sterke punten
    Wend snel, smaak is prima, na 2 dagen al meer energie.

    Zwakke punten
    Nog niet gevonden

    Door Karin op 26 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eerlijk gezegd vind ik deze shake niet echt lekker. Best korrelig van smaak en mondgevoel is niet fijn.

    Sterke punten
    geen idee

    Zwakke punten
    niet lekker

    Door Heleen op 24 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestelling gedaan bij Dieetpro,

    Maandpakket besteld, bestelling was niet compleet, dezelfde dag gemeld bij dieetpro.
    Na 10 dagen nog steeds geen reactie van dieetpro.
    Waardeloze afhandeling.
    Raadt niemand aan om iets bij dieetpro te bestellen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Waardeloze afhandeling.
    Laat niets van zich horen.

    Door Jan op 15 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben erg tevreden over dit
    Product. De shakes zitten niet vol verborgen suiker en rotzooi, het is ook geen ketogeen)eiwitdieet. Je kunt er normaal naast eten en toch val je af. Het is haalbaar. En de coach en online tips en recepten zijn erg handig.

    Sterke punten
    Lekkere smaak, nauwelijks suiker, geen crash dieet.

    Zwakke punten
    Ben ik nog niet tegen gekomen.

    Door Mesja op 10 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij de intake werd gezegd dat ik na 6-8 behandelingen resultaat zou zien. Dit in tegenstelling tot de flyer waar op staat dat je minimaal 4 centimeter verliest anders betaal je niet!!!
    Je begrijpt het al. 10 behandelingen plus de proefbehandeling. Volle pond betaald.... Geen millimeter resultaat. Nu krijg ik 2 gratis behandelingen.....
    Zeer teleurstellend. Info vooraf klopt dus niet

    Sterke punten
    Heel vriendelijke dames

    Zwakke punten
    Incorrecte info op flyer en bij intake

    Door Angie op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Toen ik mijn abonnement na drie weken wilde opzeggen, dus vr het einde van de maand, was het bedrag voor de volgende maand al afgeschreven. Toen ik erover belde vertelden ze mij dat ik 10 dagen voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Dit is nergens in de voorwaarden terug te vinden! Toen ik hierom uitleg vroeg terwijl ik de voorwaarden voor mn neus had, werd tot drie keer toe de hoorn erop gegooid door de telefonische informatrice! Zo onbeschoft en onbuigzaam! Pure geldklopperij!

    Door Miriam op 9 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben in september begonnen met Newfysic. Ik was 35 kilo te zwaar en diep ongelukkig. Sinds 2 jaar gestopt met roken, verkeerde eetgewoonten, medicijngebruik en een crashdieet met shakes zorgden ervoor dat ik naar de grote maten winkel moest om kleren te gaan kopen. Toen ging bij mij de knop om.

    De eerste 10 kilo waren na 4 maanden al verdewenen, zonder extra erbij te sporten, alleen aanpassing voedingspatroon.
    Natuurlijk heb ik ook wel eens mijn momenten dat het niet lukt, dan ga ik de volgende dag gewoon weer door.

    Ik ben een echte brood eter. Ik had verwacht dat het heel zwaar zou zijn. Maar de volkoren beschuit met een ei of krackers zijn een goed alternatief.
    Ik gebruik daarnaast de eiwitcapsules en af en toe een no regret als ik eens een lekker broodje of een stuk gebak wil eten.
    Ik ga iedere week naar de consulente. Dat is ook een stok achter de deur. Je bent wekelijks tussen de 27.00 en ... euro kwijt. Je kunt zeggen dat is veel geld; maar ik heb het ervoor over. Ik kan weer kleren aan die ik jaren niet paste en voel me steeds fitter en gezonder. Dus geld goed besteed.

    Frisdrank dronk ik al niet, en alcohol alleen heel sporadisch bij een feestje. Snoep e.d. vind ik lastiger. Maar ik heb geleerd niet naar de supermarkt te gaan met een lege maag. En wat je niet in huis hebt kun je ook niet opeten.

    En volkoren pasta.. ik vind het heerlijk! Dit dieet een echte aanrader dus! Goed vol te houden.. ik moet nog 15 kilo maar voel me al echt een ander mens. Geweldig ook de reacties van mensen. Dat, en het getal van de weegschal dat steeds minder wordt, is mijn motivatie.

    Nog n tip; niet alleen het dieet helpt. Vooral tussen de oren moet de knop om! Zorg voor 3 maaltijden en 3 tussendoortjes per dag. Af en toe een keer zondigen kan best mits niet te veel en niet te vaak.
    Succes!

    Sterke punten
    Je kunt lekker blijven eten, ook koolhydraten.
    Door de eiwittabletten minder trek
    Goede begeleiding door consulente (ook tips als het even minder gaat)
    Lekkere recepten en gerechten
    Geen punten of kcal tellen
    Je verliest met gemak de kilo's
    Je bent gezond bezig

    Zwakke punten
    Kosten; vanaf 27,00 per week (of doe het thuisprogramma, maar dan heb je minder stok achter de deur)

    Door Sanne op 4 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik was van kindsbeen al zwaar, maar nu was ik het beu! ik wou meer sporten, maar mijn gewicht (102kg en 1,80m groot) zorge ervoor dat sport een marteling was. ik zocht dus en manier om snel af te vallen en nadien te kunnen sporten. Ik vond het 3.2.2-dieet niet slecht, maar ik heb het aangepast en er een 4.3-dieet van gemaakt. de eerste dagen had ik hoofdpijn, maar nu 5 weken verder, weeg ik nog maar 90kg meer. ik hoop rond 85kg uit te komen. Ik had vroeger gefitnesst en nu zie ik iedere spier verschijnen, het vet smelt gewoon weg! je moet wel rekening houden dat je adem w foodap
    Deze zijn 100 keer beter dan hun Albert Heijn relatie.

    Door davy op 10 september 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Beste allemaal,

    Ongeveer 4 jaar geleden heb ik ook het Cambdrige Dieet gevolgd (500). Ik ben in de eerste week 5 kilo afgevallen, in de tweede week 3 en vervolgens 2 kilo per werk. Al met al was ik in 2,5 maand 25 kilo kwijt! Ik was van 111 kilo afgevallen tot 86 kilo! MAAR..

    Al in de eerste weken begon ik last te krijgen van mijn darmen. Naar de wc voor een groot boodschap? Nou, dat werd 1x in de week en als je geluk had 2x. Vervolgens stopte mijn menstruatie.. Dat was 'gewoon'. Ik gaf niet op en ging door. Ik voelde mij op veel momenten energiek, maar ook op heel veel momenten moe, heel moe! In plaats van 8 uur per dag te slapen (in bed te liggen), sliep ik (indien mogelijk) tot wel 15 uur per dag. Ik had namelijk geen kracht... Ik begon vaker duizelig te worden. Als ik opstond moet ik even paar tellen wachten, omdat het donker werd... Op een gegeven moment kreeg ik ook haaruitval.. Ik ging door een door. Alleen was mijn haaruitval echt de reden om per direct te stoppen. Ik was gewoon ziek geworden! Mijn lichaam was erg zwak geworden.

    De kilo's ben ik meer dan ruim weer aangekomen. Ookal weeg ik nu zwaarder, 117 kilo! Ik voel mij fijner dan dat ik mij voelde tijdens het Cambdrige dieet. Ik ben nu gezond aan het eten en heb het voornemen op 6 kilo per maand af te vallen.

    Sterke punten
    - Per week val je gemiddeld 2% af van jouw totale startgewicht. Weeg je 100 kilo. Dan val je 2 kilo per week af. Ongeveer...
    - Snel resultaat, gegarandeerd gewichtsverlies, zolang je je aan het dieet houdt.
    - Niet nadenken over wat je wel/niet mag eten.

    Zwakke punten
    - Moe
    - Duizelig
    - Zwak
    - Lui
    - Geen Menstruatie
    - Haaruitval
    - Emotioneel zwak
    - Slappe huid
    - Slappe spieren

    Door PinkPower op 8 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu een maandje bezig met weight care, elke ochtend een shake en in de middag een maaltijdreep (cocos of caramel zijn het lekkerst) Ik ben echt verslaafd aan de kant en klare mocca e vanille shakes. Ik was altijd een moeilijke ontbijter maar met deze shakes maakt het het ontbijten een stuk lekkerder! Ik ga deze week aan de poeder shakes beginnen, erg benieuwd naar de banaan en chocolade shakes. Ik krijg om mij heen veel leuke reacties van mensen die zeggen dat ik ben afgevallen. Of het zo is, geen idee want ik heb geen weegschaal. Maar ik voel mij zeker lekker in mijn vel!
    Avond eten van weightcare is niet lekker en veel te weinig. Ik eet savonds gewoon lekker wat ik wil maar laat wel bewust de patat, pizza, pannekoeken, etc staan!!!

    Sterke punten
    Lekkere shakes
    Niet hoeven nadenken wat je nu weer moet gaan eten
    Tussendoor mag je lekker fruit en rauwkost eten

    Zwakke punten
    Weinig keus in avond eten
    Avond eten is te weinig en niet echt lekker

    Door Diana op 26 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo mensen,
    Ik ben 24 jaar en sinds vandaag begonnen met cambridge 500. Hiervoor deed ikde dieet modifast, en helaas ben k daar niet veel mee afgevallen. In totaal wil ik 8 kg afvallen. Zou graag weten of er andere mensen zijn om elkaar te kunnen steunen. Dat zou ik wel leuk vinden.

    Groetjessss

    Door Nass op 13 augustus 2014 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo allen,
    ik ben in een 10 maanden 20 kilo kwijt,
    in combinatie met modifast en sport

    Ik bleef hangen bij 81 kilo.
    nu ben ik voor een week eiwit dieet gaan volgen en ben tot nu toe 4 kilo afgevallen, morgen ga ik weer wegen want dan is de week om.
    dit dieet mag je maar een week doen..
    dan ga ik verder met de 3-2 dieet van modifast.

    hopen dat ik in de buurt van 72 kilo kom

    Gr

    Sterke punten
    makkelijk en vol tehouden

    Zwakke punten
    duur

    Door ASTRID44 op 12 augustus 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben na lang na te denken over hoe nu verder als ik zo blijf groeien begonnen met de Cambridge 800. De bedoeling was om de 500 te gaan doen, maar aangezien ik levenslang bloedverdunners moet gebruiken, was dat niet verantwoord. Iets teleurgesteld begonnen, maar dat was na een week al weer over want was toen al 3 kg afgevallen. De stok achter de deur om iedere week naar de consulente te gaan om je te laten wegen en te horen dat ze tevreden is en of je nog problemen ondervind, vind ik erg fijn.
    Op 24 Juni 2014 ben ik begonnen met een gewicht van 114.3 kg bij een lengte van 177 cm. Ik voelde en was dik, voelde me niet happy, ging nooit meer zwemmen, kleren kopen zag ik tegenaan, want de helft past niet of vind ik niet leuk. Nu ben ik 33 dagen verder en ben nu 10 kg afgevallen. Ik ben nu al super trots op mezelf en voel me stukken beter. Zelfs het aantal bloedverdunners per week is verminderd, van 2x4 en rest 3 tabl naar 3 tabl per dag! Het verbaast me dat het me zo gemakkelijk af gaat. Komt denk ik omdat ik per dag gemiddeld wel 3.3 gram afval, en dat is me nog nooit gelukt.

    Sterke punten
    Ik krijg een zat gevoel van de shakes
    De shakes zijn lekker
    Iedere week controle van de consulente
    Bij moeilijkheden kun je dit doorgeven aan consulente
    Ik val snel af dus dan heb je ook meer doorzettingsvermogen.

    Zwakke punten
    Droge mond,( maar dan drink ik gemakkelijker weer meer water)
    Obstipatie ( gebruik van korrels van Vogel 1x dgs helpt)


    Door Greet op 27 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na mijn zwangerschap bleef ik 10 kilo te zwaar. Deels na het stoppen met borstvoeding maar ook door te vet eten.

    Ik ben zes dagen geleden begonnen en ben nu 3 kilo kwijt. Ik doe de 5 dagen box. Ik had het de eerste twee dagen erg moeilijk. Zeker trek!! Maar gelukkig doorgezet. Na twee dagen lijkt het alsof je lichaam eraan is gewend en wordt het makkelijker. Ik vind het overdag goed te doen (lekkere shakes en repen) maar de middag en avond zijn lastig. Het avondeten is niet geweldig, maar ik weet waar ik het voor doe.
    Ik ga nog een 5 dagen box doen (stap A) en dan een week naar stap B.
    Daarna wil ik blijvend eten volgens het Sonja Bakker-principe. Ik hoop dat ik de kilo's eraf houd op de lange termijn.

    Sterke punten
    - Snel resultaat.
    - Makkelijk, je hoeft niet na te denken wat je moet eten.
    - Praktisch in gebruik

    Zwakke punten
    - Hongergevoel (de eerste twee dagen)
    - Avondeten niet echt lekker.
    - Het is en blijft een crashdieet. Weer geleidelijk normaal gaan eten daarna dus ivm voorkomen jojo-effect.

    Door Claudia op 25 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sinds 5 weken ben ik bezig met het Cambridge 500 programma. Gestart op 85.2 kilo en nu 9.9 kilo lichter! 75.3 dus. Ooit heb ik zelf een koolhydraat arm dieet gedaan op Eigen kracht en had vaak honger en voelde me slap. Nu met het Cambridge dieet echt nergens geen last van! De eerste drie dagen is zwaar de eerste shake word je misselijk van (tenminste ik) en honger als 10 ander misschien ook omdat ik het uit een opwelling ging doen maar, nee echt nergens geen last meer van geen honger niets! Natuurlijk heb je er minuten of een dag bij zitten dat je de hele dag met jezelf in gevecht bent maar zeg nou zelf. Is dat niet met ieder dieet? De eet week vond ik wel lastig in de ochtend al na moeten denken wat je s'avonds voor een lekkers klaar gaat maken. Want dan lust je werkelijk alles! En de week daarna moet je wel weer even afkicken van het eten hoor. Maar voor de rest.. Ik raad het niemand aan maar GUN het ieder te zwaar mens wie vaak zat heeft gevochten tegen de kilo's want al met al dit als je alles bij elkaar bekijkt is een makkie!

    Sterke punten
    Nergens over na hoeven denken
    Leuke consulenten
    Die kilo's iedere week er weer af
    Lekkere smaken shake lust er denk ik wel 7

    Zwakke punten
    Stoelgang zeer traag ook met Cambridge fiber.
    Gemiddeld om de 4/5 dagen naar het toilet kunnen..

    Door Jaimy op 23 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb het dieet (gelukkig) maar kort gevolgd. Wegens gezondheidsproblemen was ik genoodzaakt direct te stoppen. Gelukkig verdwenen hierna ook de meeste problemen.
    Ik heb nog steeds wel een dreigend trage schildklier...
    Toen ik de consulente van mijn problemen op de hoogte bracht was haar eerste reactie 'zal ik je maar van de lijst afhalen dan?'. Pardon!! Geen belangstelling, interesse oid. Alleen genteresseerd in het verkopen van zakjes.. Het woord consulent zou deze mevrouw Lloyd uit Capelle aan den IJssel dan ook niet mogen dragen! Na het cambridge debacle ben ik weer op eigen kracht verder gegaan en al behoorlijk wat afgevallen ( van 93 naar 84 inmiddels). Ik vind het ook prettiger om bijv voor het ontbijt crackers of een boterham te eten met fruit dan zo'n vieze shake. En dan heb ik het nog niet over de soep!! Verder normale porties met veel groente en veel water drinken.
    Nu zal, hoop ik, niet iedere consulent zo enorm ondeskundig te werk gaan, maar verwacht er iig niet teveel van en ga bij problemen meteen naar een huisarts en ga niet af op de consulent want die is voornamelijk genteresseerd in het verkopen van haar spullen.

    Sterke punten
    (Te?) snel afvallen

    Zwakke punten
    Ondeskundige begeleiding
    Eentonig
    Lichamelijke ongemakken tot gevolg die bij lang gebruik zelfs vrij ernstig kunnen zijn
    Veel shakes zijn niet echt lekker en de soep ronduit vies zelfs
    Enorme hoeveelheid water drinken

    Door Brigit op 16 juli 2014 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • hallo,
    ik ben Rianka.
    en ben een halfjaar aan Cambridge geweest.
    ik heb een goede tot een top ervaring van Cambridge.
    had een gewicht van ruim 107 kilo ben in de halfjaar naar het gewicht gegaan van 83 kilo.
    heb in die tijd te horen gekregen dat ik niet zwanger kon worden als ik op de gewicht blijf van 107, naar een lange periode shaken ben ik in de tijd dat wil ging afbouwen spontaan zwanger geworden.
    daar ben ik heel blij mee, nu ik op de helft ben van me zwangerschap kom ik wel aan maar daar heb ik deels genoeg'e mee, doet me wel deels zeer dat ik aankom maar als ik bevallen ben, ga ik gewoon weer op dieet. dat ik wel gewoon op mijn gewicht weer kom van 83 en als het mee zit nog minder.
    heb nu een mooie toekomst om naar te kijken!

    Zwakke punten
    water te drinken.
    kon het zo koud laten maken ik vond het totaal niet lekker om water te drinken.
    ik dronk het wel omdat ik toch wel me vocht binnen moest krijgen.

    en sommige smaakjes waren niet echt lekker.

    Door rianka op 15 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben vijf jaar geleden van 89 naar 64 kg gegaan met behulp van WW online. Het programma beviel mij hartstikke goed. Je krijgt op alle fronten steun. Gaat regelmatig eten, leert (weer) gezond eten en let meer op je beweging. Vooral het dagelijks bijhouden en afstrepen van de zg fitformules ( drinken, calcium, groente/fruit, plantaardige vetten) houd je bij de les. Ik ben wel een type voor dit soort structuren. Na vier jaar abo opgezegd. Toch spijt van want door stressssss weer aangekomen. Nu 77 kg en opnieuw begonnen. Kost idd 16 per maand. Maar dat bespaar je snel met anders, beter, inkopen. En ik heb het er wel voor over. Wordt nl erg ongelukkig van overgewicht. Gun mezelf daarom dit lidmaatschap.

    Sterke punten
    Gezond, structuur, regelmaat.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maaike op 12 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 4 dagen geleden voor de 2e keer gestart met cambridge 500. Vorige keer ben ik in precies 4 weken 13 kilo afgevallen. Ik was gestart op 94 kilo en eindigde op 81 kilo. Mijn lengte is 1.85. Maanden lang heb ik mijn gewicht goed gehouden en ben ik van suikers afgebleven. Helaas op vakantie mijn eigen voeding patroon verbroken en in de weken na de vakantie veel te veel gegeten, na weken lang overmatig eten en suikers eten is mijn gewicht gestegen naar 86 kilo. Nu de rem er weer op met cambridge 500. 1 en 2e dag honger gevoel 3e dag heel zwak en grieperig gevoel nu dag 4 helemaal top voel ik me het ergste is achter de rug. Ik denk dat je lichaam moet ontwennen aan de suikers die je dagelijks binnen krijgt en dat je je daardoor ff slecht gaat voelen. Ik ben in ieder geval vastberaden en ga dit 4 weken doen. Mijn streefgewicht is 77 kilo en ben overtuigd dat dit gaat lukken. Nu op dag 4 ben ik al 3 kilo kwijt, ook vocht maar toch. Dit dieet is top voor iedereen met doorzettingsvermogen

    Sterke punten
    Je weet precies wat je mag . Geen honger gevoel. Super snel resultaat. Blijvende resultaten mits je niet als een gek weer gaat eten dan want elk pondje door t mondje.

    Zwakke punten
    Eerste dagen zijn echt heel zwaar. Je gaat uit je mond stinken dus veel kauwgom eten wel suikervrij natuurlijk

    Door anoniem op 10 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hai allemaal! Ik ben gisteren weer begonnen met cb500 3jaar geleden was het me 1e keer en was van 98kilo naar 75kilo gegaan in anderhalfmaand! Daarop 10kilo zelf eraf gekregen door goed te portieren. Ik ben 4maandjes geleden bevallen van onze mooie 2e mannetje maar helaas 38 kilo weer zwaarder.
    Ik heb er onwijs zin in en tot nu toe(2e dag) gaat het goed ondanks trekneigingen. Moet zowat mentaal vechten met mezelf maar ik weet waarvoor ik het doe en het verdwijnt ook weer razendsnel.

    Komt helemaal goed over 2maandjes kijk ik terug en ben ik super blij met me keuzes.

    Ik raad het iedereen aan maar je moet er echt sterk voor zijn en je doelen echt aangrijpen als je ervoor wilt gaan

    Beat the kilo's!

    Sterke punten
    Valt snel af
    Lekkere smaken shake (vindikzelf)
    Makkelijk en haalbaar

    Zwakke punten
    Mentaal klaar voor zijn vooral de eerste week is kan heavy zijn

    Door Chan op 8 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nog nooit in de verleiding gekomen om iets van dieetpillen aan te schaffen, en had ik dit nu ook maar niet gedaan. 100,- maar geen gram lichter. terwijl ik het volgens de gebruiksaanwijzing inneem. Misselijk, duizelig....en dat om maar 3 kg te willen verliezen. Gooi ze nu door de wc en ga het volgens gezonde manieren proberen...gezonder eten en meer bewegen.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    alles

    Door San op 7 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de shakes aarbei en chocola besteld. Zit aan beide kraak nog smaak, geprobeerd met water en met melk. Met water is het helemaal niet lekker met melk gaat het nog wel. Vult slecht, heb totaal geen verzadigd gevoel na het drinken van de shake.
    Resultaat nog niet bekeken, denk niet dat ik het lang genoeg volhoud om daar een zinnig woord over te zeggen.

    Sterke punten
    Handige meeneemzakjes, prijs is redelijk in vergelijking met andere producten en er zit geen aspartaam in (volgens het zakje dan)

    Zwakke punten
    vult niet
    weinig smaak
    zelf melk product nog toevoegen
    snel weer trek

    Door kaatje op 4 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na 4 weken ben ik al 7 kilo kwijt, met het Cambridge 800 dieet.
    Het is super goed te doen. S'morgens een shake, s'middags een reep, en s'avonds 400 kcal avondmaaltijd. En 3 liter water. Het is echt heel goed vol te houden.

    Nu een vraag nu ga ik met vakantie, zal ik afbouwen en na de vakantie weer beginnen? Ik wil graag in de vakantie een wijntje drinken!
    Of doorgaan ook in de vakantie????

    Wie heeft hier ervaring mee?
    Groetjes,

    Sterke punten
    Snel afvallen
    Goede begleiding
    Goede produkten

    Zwakke punten
    3 liter water per dag drinken

    Door Yvonne op 1 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik gebruik regelmatig shakes om enigszins op gewicht te blijven en ik vind de shakes best lekker, maar ik zou langzamerhand wel eens wat nieuwe smaken willen tegenkomen, zoals appel, perzik (die hadden ze vroeger, maar werd uit het assortiment genomen, helaas), mango, peer, papaya etc. Vanille houd ik niet van en ik gebruik het met karnemelk, dat vind ik minder geslaagd met chocola.

    Sterke punten
    Ik vind de aardbei en de bosvruchtensmaak lekker.

    Zwakke punten
    Te weinig variatie in de smaken.

    Door Nelly op 26 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.