• Ik ben gister begonnen met Modifast intensive en vond het wel erg zwaar. Ik ben totaal niet gewend om 3 keer per dag te eten en had daarom ook wel last met geen andere dingen te pakken. Ik heb daarom wel 500 gr wortels, 1 tomaat en een paprika tussendoor gegeten om het nog vol te houden.

    Ik vroeg me af of dit eigenlijk erg is? Ook vraag ik me af of het echt ontzettend erg is als je bijv een dagje wel "normaal eet" en daarna weer doorgaat met Modifast, of onderbreek je dan een bepaalde eetcyclus?

    Sterke punten
    Choco en vanille pudding lekker!
    In verhouding met normaal eten niet duur

    Zwakke punten
    Caramel pudding niet erg lekker
    Eerste dag lastig en ook wel licht flauw geworden

    Door Romy op 9 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Cambrige gedaan en ik was heel tevreden , viel heel goed af en in 5 weken tijd 13 kilo eraf .
    Weer gewoon gaan eten en nu 5 maanden later alles er weer bij!!!! En heel wat haren minder , want ik kreeg toen ik stopte flink haaruitval !!!
    Nu begonnen met een dieet waarbij je bewust leert eten , en dat is heel wat gezonder!!!!!

    Sterke punten
    snel afvallen!!!

    Zwakke punten
    Haaruitval gekregen
    Alle kilo,s zaten er niet normaal snel weer aan !!!!

    Door Annie op 7 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben 1.5 bezig, en net geen 2 kilo kwijt.
    Zelf ben ik wel direct in plan B gestart. Ik eet veel te graag, dus mijn avondeten, warm, wil ik graag behouden. Ook heb ik een partner die sprietmager is, dus een avondpotje moet ik zowiezo voorzien.
    Tot nu toe vlot het goed. sMorgens shake, sMiddags shake of reep, en sAvonds gewoon avondeten (beperkt aan koolhydraten voor mezelf).
    Daartussen nog 2 stukken fruit, en 2-2.5L water. Ook thee.
    Ik maak de shakes wel met sojamelk (alle smaken), of amandelmelk, hazelnotenmelk, .. Ik verdraag nl.geen gewone melk, soort allergie, krampen, dikke buik, .. met Soja geen problemen!
    We blijven nog wat volhouden, wil om te starten toch 6-8kg kwijt. Dan zien we wel weer.

    Sterke punten
    Snel, niet nadenken wat te eten, lekker (met soja), voldaan gevoel
    Voel me ook fitter smorgens, en vrolijker. Zelfs meer wakker dan voor de start met WC.

    Zwakke punten
    met melk buikpijn en opsputten

    Door Ils op 2 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoi allemaal,ik ga morgen beginnen voor de laaste 10 kilo dan ben ik 30 kilo kwijt :-) ik weet wat me te wachten staat dus hopeliijk ben ik nu ook sterk om dit nog even vol te houden

    Door Sandra op 29 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de Gezond Gewicht lijn van Flinndal geprobeerd en ben er erg tevreden over. De tussendoortjes zijn lekker en ik heb weinig honger gehad. Ik heb het 'lekker in je vel' pakket ontvangen en was al vrij snel wat kilo's kwijt. Al is het natuurlijk wel belangrijk dat je zelf een gezonde avondmaaltijd kookt. Daarnaast kreeg ik voldoende informatie en werd bij vragen erg vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Het enige nadeel vind ik dat de repen wat plakken aan de verpakking. Al met al ben ik zeer tevreden en raad ik het iedereen aan die op een prettige en gezonde manier wil afvallen.

    Sterke punten
    Verantwoord afvallen
    Zeer klantvriendelijk

    Zwakke punten
    Repen plakken aan de verpakking

    Door Esther op 23 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu 7 weken bezig en 15 kilo kwijt! Ik voel me zo veeel lekkerder in me vel.. Dat is met geen pen te beschrijven! Nog 1 volle week er tegen aan en dan ga ik afbouwen?

    Sterke punten
    Valt snel af
    Je weet wat je moet eten geen maaltijden bereiden etc.
    Makkelijk als je weg gaat

    Zwakke punten
    Eerste week slechte adem

    Door Angelique op 19 september 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • vandaag woensdag ben ik juist 10 dagen bezig en 4kg verloren! ik doe zoals mijn dokter het gezegd heeft! s'morgens een shake(cappucino is d beste!!) in de voormiddag een reep(chocolade met rode vruchten!) nog hongergevoel neem ik een yougourt o% s'middags mijn 2de shake en een yougourt tussendoor nog een reep, savonds juist groenten en een tijdje nadien een shake maar heb hem niet altijd nodig, ik drink tussendoor een liter water aangelengd met fruitsap zonder suiker, ik lust geen water en je hebt al 600ml binnen met de skakes dus toch genoeg vocht! zr gemakkelijk vol te houden want soms heb ik van mijn drie repen die ik per dag mag gebruiken n over!! voortdoen!!!

    Sterke punten
    De cappuccino smaakt hl lekker en het is (tot hier toe!) goed vol te houden, heb zelfs geen zin in snoep of alcohol.........

    Zwakke punten
    Vind er geen!

    Door JOKE op 18 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 12,5 kilo lichter in 6 maanden tijd. App is wel erg duur. 15,95 per maand. Wil m wel opzeggen maar ben bang dat ik dan weer zwaarder word. Tja... Dan maar levenslang

    Sterke punten
    Makkelijk vol te houden. Geen honger. Extra weekpunten voor bv een vette bak friet.

    Zwakke punten
    App is erg duur

    Door Dinges op 16 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb vanwege een maagverkleining voor 2 weken de kant en klaar flesjes modifast gehaald voor op het werk (in de luchpauze), wat zijn die dingen vreselijk smerig.. bah.. ik had 10 flesjes gekocht waarvan ik er acht heb weggegooit, ik heb nu weightcare... wat een verschil, die smaken tenminste wel lekker.
    Voor mij gelukkig geen modifast meer...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Vreselijk smerig goedje... bah

    Door Richard op 13 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ben 40kg kwijt door modifast intensieve, op 5 maand ! en alleen 1 zakje smiddags gebruikt , en ben ook niet bij gekomen nadien, en ik kom van 120kg en was naar 79kg gegaan , en nu ongelukkig in de menopause gegaan ! en ben nu naar 86kg al gegaan dus begin ik terug met modifast 1 zakje smiddags ik geef de menopause niet gewonnen!.. het werkt wel echt als je weet wat je moet doen!! groetjes nanske ;)

    Sterke punten
    is goed vol te houden ..maar je moet er zelf ook aan werken!!

    Zwakke punten
    geen voor mij...

    Door nanske op 11 september 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door Bergje op 10 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is een yoyo product. Zodra je er vanaf gaat denkt je lichaam door de lage hoeveelheid calorien dat er een voedsel tekort is, en gaat het meer calorien opslaan. Dan kun je de doos dus weer opnieuw kopen.

    Mensen, afvallen is een kwestie van een gezonde levensstijl. Als je af wilt afvallen, stop dan met de frisdranken (alle suiker producten trouwens), light producten, chips, zetmeel, tarwe producten en ga groenten eten, het is niet lekker, maar je valt er gegarandeerd door af.

    Sterke punten
    zakelijk is dit een slim product. Het werkt, zolang je het blijft gebruiken dus de gebruiker heeft een rede om het te blijven kopen.

    Geen rede om hier mee te beginnen.

    Zwakke punten
    Niet effectief voor blijvende resultaten. Pure afzetterij van mensen die niet beter weten over gezond gewicht verliezen.

    Door dan op 5 september 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Overig:
    Nog geen last van haaruitval, maar ik slik naast dit dieet supplementen zoals lijnzaadolie capsules van de tuinen, vitamine b forte, echinaforce weerstand, psylliumvezels capsules van de tuinen(spijsvertering), multivitamines a-z, guruana tabletten voor energie, chollera tabletten van de tuinen (darmen en energie). Ik heb PDS vandaar dat ik ook dingen inneem.
    Merk dat ik het dieet zat begin te worden, door gebrek aan lichamelijke fitheid en toch regelmatig honger. Psychisch is het ook wel zwaar aangezien je ook niet gezellig met andere mee kunt eten. Ik zie het dieet als een versneld steuntje in de rug voor bereiken van mijn doel, maar besef ook dat het daarna aan mijzelf ligt om het verder op een gezondere manier op te pakken. Als je objectieve informatie wilt over het dieet vraag je het niet aan consulenten van Cambridge en zoek je ook niet naar antwoorden op de sites van Cambridge. In mijn geval gaat het om een paar kilo en stop er binnenkort ook mee.

    Sterke punten
    Voordeel:
    1: je valt af
    2: niet nadenken over wat je gaat eten die dag
    3: psychisch voel ik mij stabieler en beter (mogelijk door het afvallen? Kan ook komen doordat ik voorheen veel suikers at en voeding kan je stemming beinvloeden)
    4. bewustwording van wat je normaal gesproken binnensnoepte op een dag aangezien je het nu niet meer mag!

    Zwakke punten
    Nadelen:
    4: verzuring na bvb trappen lopen en minder intensief kunnen trainen ivm verzuring en sneller vermoeid (volgens consulent praat ik onzin aangezien zelfs bodybuilders dit volgens haar doen en 4 uur per dag trainen en zij zelfs ook destijds). Praatjes, ik fitness al jaren en merk duidelijk verschil in kracht en energie.
    5: rond ongesteldheid duizelig gevoeld en slap
    6: toch honger eind van de dag ondanks dat je alle voedingsstoffen binnen zou krijgen
    7. ik merk dat ik minder snel herstel van spierpijn en lichamelijke klachten ( je lichaam heeft maar 500 kcal om op te teren, dus mogelijk gaat die energie niet snel naar dat soort zaken) Volgens consulent is dit onzin, maarja zij is dan ook degene die het dieet wil verkopen. Ik heb uitgerekend dat mijn lichaam in rust 1800 kcal verbruikt (normaal gesproken), als je dan wil afvallen trek je er nog 500kcal vanaf, dan nog kom ik op 1300 kcal.. Ik zit nu op 500 kcal per dag... Als mensen redelijk zijn, dan weetje dat dit echt erg weinig is.
    8. krampaanvallen in mijn benen gekregen vanaf week 6 van het dieet. Kan door tekort komen aan vitamines? Zonder dieet nooit gehad. (niet aan consulent voorgelegd gezien haar argumenten bij alles wat ik zeg)
    9. hoofdpijn komt en gaat, met name in het begin(drink 3 a 4 liter water per dag en alleen groene thee)
    10. In week 4 was ik qua vetpercentage aangekomen, vochtpercentage zelfde en qua gewicht afgevallen... Mijn conclusie: spierafbraak!!!! Consulent beaamde dit natuurlijk niet aangezien het dieet zegt dat het minimaal spierafbraak tot gevolg heeft. Ze had er geen verklaring voor, ze praatte er om heen. Ik mocht cambridge niet de schuld geven aangezien het volgens haar totaalvoeding is. uhuh

    Door mandy op 28 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 15 jaar geleden gebruikte ik maaltijd + voor het eerst, met succes.

    Om de paar jaar een poosje met succes weer gebruikt.
    Door medicatie is het erg moeilijk slank te blijven (weer worden).

    Vorige week, na zeker 5 jaar, weer begonnen
    maar nu steeds erge buikkrampen en diarree , 2 tot 4 uur na drinken shake.
    Waar ben ik opeens overgevoelig voor? Is de samenstelling veranderd?

    Sterke punten
    vol gevoel
    lekker
    gemakkelijk
    goed te varieeren met zuivelproducten zodat je per blik toch smaakverschillen kunt maken.

    Zwakke punten
    neveneffect, voor het eerst, zeer pijnlijke buikkrampen en diarree

    Door A. de Weert op 27 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben 5 weken geleden begonnen met Modifast Intensive. Ik ben heel streng geweest voor mezelf en gelukkig is dat allemaal niet voor niks geweest Ik woog eerst bijna 65 kilo en nu 55,5 kilo. Zo wilde ik ook ongeveer wegen. Twee weken geleden ben ik ook weer begonnen met intensief sporten, 5x in de week bootcamp/fitness. Dit geeft je dat extra energie. Ik ga lekker door met sporten. Vandaag is het de laatste dag dat ik mijn milshake drink 's avonds en daarna ben ik Modifast-vrij YES !! Ik zal natuurlijk de komende tijd moeten blijven opletten met wat ik weet, maar genieten is ook belangrijk, en dat hoeft natuurlijk niet alleen met junkfood enzo. En aan sporten ben ik weer verslaafd aan.

    Ik ben zo blij dat ik Modifast heb gebruikt. Ik heb gelukkig weinig tot geen last van bijwerkingen gehad, gewoon veel water blijven drinken en rauwkost eten als je het moeilijk hebt ;-)

    Ik raad iedereen Modifast aan !

    Sterke punten
    -shakes zijn lekker
    -is goed te doen
    -bijna 9 kilo afgevallen in 5 weken tijd

    Door Happy op 26 augustus 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • H allemaal, kan iemand mij alsjeblieft motiveren om de laatste 5 kg kwijt te raken? Ik ben sinds m'n vakantie m'n hele motivatie kwijt en weer 4 kg aangekomen! Please help....

    Door Eva op 26 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door Jes op 22 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zie dat veel vrouwen reageren, waar natuurlijk niets mis mee is. Mijn ervaring is zeer plezierig behalve dat ik meer last heb van winderigheid, lijkt alsof het mijn stoelgang versnelt maar wel regelmatig. Ik drink een shake alleen op de morgen en laat brood staan. Ook probeer ik zoveel mogelijk aardappelen, pannenkoeken en pasta te vermijden en eet meer rijst, groente, rund en kip. Elk dieet kan makkelijk 2,5 kilo kwijt raken maar met modifast lukt het me om 15 kilo kwijt te raken in 8 weken, bijna 2 kilo per week. Nu denk je dat ik heel zwaar ben maar ben nu nog maar 5 kilo van mijn ideaal gewicht van 85 kilo. Kortom ik vind het een heel fijn product.

    Aan iedereen die geen puf meer heeft komt niet door modifast maar door het gebrek aan koolhydraten in je lichaam. Je lever moet eerst vet afbreken om te zorgen dat je energie (lees:koolhydraten) hebt. Wanneer je hierbij gaat sporten gaat het afvallen twee maal zo snel maar ook het vermoeide gevoel. Omdat dit niet direct met modifast te maken heeft maar een natuurlijke reactie is van je lichaam bij een lage energie voorraad zet ik dit niet bij de minpunten.

    Sterke punten
    Goede resultaten
    Niet vies, goed te drinken

    Zwakke punten
    Prijzig
    Last van winderigheid

    Door Walter op 21 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Weight watchers ervaring is niet meegevallen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geldklopperij!
    Eerst betaal je inschrijvingsgeld is 55 euro voor 2 maand, en was dan nog een actie. Dan heb je een dagboekje nodig om je punten bij te houden, een boodschappenboekje om punten te controleren en een boekje wanneer je uit eten gaat. Voor de 3 boekjes betaal je nog eens een 20 euro. Dan ben je nog steeds geen lid. Moet je thuis via computer je lidkaart nog aanvragen, waarbij de formule dat ze maandelijks een bedrag afhalen. Indien je hier niet bij aangesloten wil zijn volgen ze je niet op. Dus heb je alles voor niets betaald en weigeren ze je te wegen, tenzij je wekelijks weer 11 euro betaald. Pfff, volgens mij dikke zever!

    Door sanne op 20 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een paar jaar geleden heb ik dit dieet gedaan. Er moest 45 kilo af. Ben tot 35 gekomen, daarna moest ik door persoonlijke toestanden stoppen. Nu ga ik er weer aan beginnen, omdat ik weet dat ik me veel beter ga voelen en nu wil ik het afmaken, hopelijk gaat nu wel lukken. Persoonlijk gaat het weer helemaal goed dus ik ga ervoor.

    Sterke punten
    Snel gewichtsverlies, al na 2 tot 3 dagen absoluut geen hongergevoel meer, je krijgt meer energie, bloeddruk gaat omlaag, de algehele gezondheid wordt beter (bij mij dan).

    Zwakke punten
    De prijs is voor veel mensen te hoog hoor ik om me heen. Uit eten moet je even een paar maanden uit je hoofd zetten. Knop om en er voor gaan.

    Door Sylvia op 17 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kijk mijn bankafschriften 2012 opnieuw na en wie schetst mijn verbazing dat ik een afschrijving va 59.-- euro zie. Ik heb nog nooit wat met valtaf te doen gehad. Sterker nog ik wist niet eens dat het bestond. Na anderhalf jaar kan ik het geld waarschijnlijk niet meer terugvragen. Contact opnemen met de verantwoordelijke gaat ook niet. Ik kan niets vinden wat op een adres of telefoonnr. lijkt. Als ik de vorige reviews bekijk denk ik ook dat ze er niet eerlijk aangekomen zijn. Kan iemand mij helpen met een telefoonnr. of adres?

    Door Thea Drost op 15 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • sinds een paar maanden aan de Weight Care, 'smorgens begin ik er mee en als lunch neem ik wat vlees,vis of kip met Linessadrink,'s middags als ik zin in iets heb een Linessa mueslireep of een paar light crackers en 's avonds alleen vlees met groente en een kleine Linessa vruchtenyoghurt , ook 2 xfruit per dag, neem bijna of geen koolhydraten,daarnaast loop ik elke dag een paar kilometer,dus je zou zeggen, de kilo's moeten eraf vliegen, nee dus, dat gaat heel langzaam,maar misschien gaat dat minder snel als je ouder bent?
    de shakes vind ik heerlijk, het is net een milkshake, chocola met banaan of de bosvruchten,een traktatie en sinds een paar weken probeer ik in het weekend een broodje te eten,maar om eerlijk te zijn, ik heb liever een shake.

    Sterke punten
    heerlijke smaken, een traktatie
    geeft je een vol gevoel, ik moet wel wat eten, maar zou best op 1 shake kunnen leven per dag,doe ik niet want ook van te weinig eten kun stopt afvallen

    Zwakke punten
    zou wel wat sneller af willen vallen

    Door maria op 12 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Waarom wordt er geen stevig gebruikt? Een veel gezonder alternatief voor suiker. Ook voor suiker patinten. Misschien iets duurder maar wel beter voor de waardes.

    Sterke punten
    Lekker en vol te houden

    Zwakke punten
    Te veel suiker

    Door Gtmschiks op 10 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • erg grappig dat ik ook problemen had gekregen met het invullen van Valt Af.
    zie vorige 2 reviews.

    Sterke punten
    meer producten dan bij eetmeter van het voedingscentrum

    Zwakke punten
    er loopt van alles door elkaar, en zodoende klopt er niet zoveel van.

    Door eetmeter f op 8 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al meer dan een jaar worden online facturen en oplopende betalingsherinneringen gezonden. Ze gaan maar door en reageren NOOIT op mails met verzoek er mee te stoppen.Het gaat maar door. Begin er nooit aan, je komt er nooit van af en valt er dan zeker niet van af!!!!

    Sterke punten
    o,00000000000000000000000000

    Door Mar op 8 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.