403-forbidden

Reviews over Easy Slim

 • Ook ik wilde graag een beetje afvallen en dacht dat deze methode een goede steun zou zijn. Het apparaat is heel onplezierig en je moet die dag geen koolhydraten en melkproducten eten. Veel water groenvoer en ei. Dit heb ik de eerste weken braaf gedaan. Er gebeurde helemaal niets. Als er iets af ging dan was het vocht en dat was de volgende dag gewoon weer terug. Tussendoor vakantie gehad en uiteraard vond men bij easyslim dat de reden dat er geen effect was. Waar men op hoopt tijdens de behandeling, is dat je zelf minder gaat eten en zo dus gaat afvallen. Dat apparaat doet niets. Als het apparaat echt zou werken, zou je ook afvallen terwijl je eetpatroon gelojk blijft. Het afvallen moet je dus echt zelf doen.
  Ik kreeg op het eind nog een paar behandelingen cadeau omdat het resultaat weg bleef. Ik vond de eigenaar van de kliniek een engerd en toen hij zei dat een tussendoortje van tomaten en wortelen niet goed was omdat er zoveel suikers in zitten, ben ik afgehaakt.
  Het is nep. We stinken er allemaal weer in omdat we zo graag een paar kilo kwijt willen en het gewoon heel lastig is om af te vallen. Het recept blijft toch. Gezond eten en meer bewegen en zelfs dan is een kilo eraan eten heel makkelijk en eraf krijgen heel erg moeilijk.

  Sterke punten
  Geen. Nep. Ze doen het heel mooi overkomen. Hele aardige meisjes die er werken.

  Zwakke punten
  Niet eerlijk.
  Apparaat werkt niet.
  Behandeling is heel onplezierig

  Door Claudine op 15 mei 2019 Reageer
 • easyslim - het woord zelf is al een dikke leugen !
  Denk echt 3x na en begin er niet aan !! Het is zoveel geld en afvallen gaat echt niet terwijl je ligt.
  Na 10 behandelingen op de trilbank is de huid wat gladder [en wanneer je iets wilt zien: iets minder bobbelig op de dijen -]. Maar er is GEEN GRAM GEWICHT vanaf - echt niet !
  Een massagehandschoen werkt netzo en is 100 x goedkoper -
  Heel triest en naar, dat zon instituut mensen hoop geeft --
  De meiskes in de studio kunnen het ook niet helpen - Zij hebben hun instructies, zijn meer dan vriendelijk. Opvallend is wel, dat ze nooit informeren: ben je al afgevallen ?

  Sterke punten
  Rustige niet te warme ruimte en allervriendelijkste medewerkers

  Zwakke punten
  Er worden resultaten genoemd [10 kg eraf in 10 weken moet lukken -] na de proefbehandeling, welke helemaal niet waargemaakt worden. Heel triest en gemeen. Op een behandeldag moet je 500 Kcal nuttigen en enorm veel drinken. Raar voorschrift: doen alsof zo'n apparaat het voor je doet en nu mag je het toch weer zelf doen en afzien.

  Door Manon op 12 februari 2019 Reageer (1 reactie)
 • Over dieet of wat dan ook met mij niet gesproken. Alleen veel water drinken.

  Werkt voor geen meter. Zonde van de centen.

  Door Johan op 16 januari 2019 Reageer
 • Na 11 behandelingen is je huid lekker zacht van het getril, maar geen gram eraf. Wel honderden euro's.
  Wanneer je je zou houden aan hun voorschrift: 500 Kcal eten op een behandeldag - ja, dan zou je nu 5 kg kwijt kunnen zijn. Maar lijnen kun je ook alleen, zonder zoveel geld uit te geven !
  Erg dom geweest ! Maar ik had net wat extra geld en hoopte op stimulans bij het lijnen.

  Sterke punten
  Zeer correcte en vriendelijke behandeldames in prettige ruimtes -

  Zwakke punten
  Al na de proefbehandeling voel ik me bij de neus genomen. Wanneer de behandelaar het meetlint de tweede keer iets lager op het been cq iets strakker aanhaalt, dan kom je makkelijk op 4 cm verschil.

  Door anne op 16 januari 2019 Reageer
 • 10 Behandelingen geboekt plus shakes. Kosten 700 . Ik wilde 5 kilo afvallen en hoopte op een wat strakker resultaat voor buik en benen. Door onvoorziene omstandigheden een aantal keren gemist. Hierdoor zou er volgens Easyslim geen resultaat zijn.
  Ik ben zelfs een kilo aangekomen.
  Er is geen goede begeleiding. Denk goed na voor je hieraan begint

  Door Ellen op 2 augustus 2018 Reageer
 • Ik heb, na een proefbehandeling, een hele kuur van 10 behandelingen geboekt. Zonde van het geld, geen cm eraf. En al helemaal geen confectiemaat of kilo's.
  Je krijgt niets terug indien behandeling niets doet, 600 en een illusie armer.

  Door mirjam op 1 juni 2018 Reageer
 • Bij de intake werd gezegd dat ik na 6-8 behandelingen resultaat zou zien. Dit in tegenstelling tot de flyer waar op staat dat je minimaal 4 centimeter verliest anders betaal je niet!!!
  Je begrijpt het al. 10 behandelingen plus de proefbehandeling. Volle pond betaald.... Geen millimeter resultaat. Nu krijg ik 2 gratis behandelingen.....
  Zeer teleurstellend. Info vooraf klopt dus niet

  Sterke punten
  Heel vriendelijke dames

  Zwakke punten
  Incorrecte info op flyer en bij intake

  Door Angie op 18 april 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review over Easy Slim