403-forbidden

Easy Slim Reviews

  • Vorige week nog een aantal slechte revieuws , de apparaten die verkocht worden op BVA Veilingen. Maar die revieuws worden verwijderd, en plots allemaal positieve! Zijn de ondernemers weer gevraagd om dit te doen? Het is puur oplichting wat ze doen bij Easyslim zelf klant in Zutphen geweest en gedwongen te kopen ze kunnen nog behoorlijk veel leren hier. Misschien eens een opleiding volgen is geen overbodige luxe. In de salon hebben ze weinig verstand van alles wat te maken heeft met het afslanken. Nu niet nooit niet geen Easyslim!

    Zwakke punten
    Geen opleidingen gehad, geen verstand van wat ze aan het doen zijn Apparaten worden verkocht op bva veilingen

    Door Petra op 13 augustus 2020 Reageer
  • Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om dit te gaan doen. Er is al 9 kilo af in 6 weken. Ik heb nog een lange weg te gaan maar heb alle vertrouwen dat ik mijn streefgewicht bereik. De medewerkers zijn zo vriendelijk en ook gezellig. Het is voor mij elke week een feestje om te gaan. Bedankt dames en tot volgende week!

    Sterke punten
    Hele aardige mensen. Het is er gezellig en de behandelingen vind ik gewoon heerlijk.

    Zwakke punten
    Voor mij helemaal niks.

    Door Monika op 13 augustus 2020 Reageer
  • Het ging mij alleen om mijn buik. Zelf had ik niet de discipline. Bij easyslim hebben ze mij goed gestimuleerd waardoor mijn buik veel dunner is geworden

    Sterke punten
    Makkelijk en goed vol te houden

    Zwakke punten
    Je kunt niet alles eten

    Door Gert op 11 augustus 2020 Reageer
  • In het begin had ik “de knop” nog niet echt om en verloor weinig kilo’s. Nu laat ik zoveel mogelijk koolhydraten staan en gaat het heel goed. De behandelingen ervaar ik als prettig en een stok achter de deur om ook minder en wat anders te eten.

    Sterke punten
    Een goede stok achter de deur. Bewustwording van eigen eetpatroon. Geen slappe huid

    Zwakke punten
    Je moet het uiteindelijk wel zelf doen en kan niet alles eten.

    Door Ans op 7 augustus 2020 Reageer
  • Nadat Easyslim open ging na Corona heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. De nodig kilo's waren eraan gekomen. Nu ben ik 2 maanden verder en 8 kilo kwijt, mijn huid is strakker en ik heb meer kracht in mijn lijf. Uiteraard is het een combinatie van minder (anders) eten en het apparaat maar ik ben blij. Het heeft mij gemotiveerd om hiermee door te gaan.

    Sterke punten
    Goede stok achter de deur. Huid zichtbaar strakker en meer kracht in mijn lijf

    Zwakke punten
    niet echt maar je moet ook wel een beetje op je eten letten. Hierin krijg je wel de begeleiding.

    Door Sophie op 6 augustus 2020 Reageer
  • Gisteren de intake gehad. Een duidelijk verhaal. Het resultaat is wel afhankelijk van wat jezelf eet. Ik eet al minder. Heb weer zin om af te vallen met deze steun in de rug

    Sterke punten
    Netjes, vriendelijk

    Zwakke punten
    Weet ik nu niet

    Door Anneke op 6 augustus 2020 Reageer
  • Je kan dit gebruiken als een (lees: wel dure) stok achter de deur bij het afvallen. Verwacht niet meer van het apparaat zelf dan dat je huid wat strakker of zachter aanvoelt en je zal niet teleurgesteld zijn. Hun advies van 1 dag koolhydraatarm en veel water drinken op de dag van de afspraak naast je laten liggen. Ga in ieder geval naar 5 dagen in de week koolhydraatarm eten (de "Minibijbel - Koolhydraatarme gerechten" heeft zeer fijne gerechten). Het kleine boekje "Kook in een keer" van easyslim zelf zit helaas vol spelfouten en onduidelijkheid qua hoeveelheden. En hiernaast ervoor zorgen dat je minimaal tweemaal per week 10 a 15 minuten actief buikspieroefeningen doet (Chloe Ting heeft heel wat gratis op youtube staan). Met dit alles-en dan de afspraken zien als 'controle' functie die ervoor zorgt dat je in ieder geval doorgaat t/m de 10e afspraak (en dus je reis naar een slanker bestaan niet eerder al opgeeft)-kan ervoor zorgen dat je slanker en strakker wordt. Maar alleen met easyslim zal het niet lukken, het moet een combinatie zijn.

    Sterke punten
    Eerste intake gesprek zeer vriendelijk behandeld, duidelijke uitleg

    Zwakke punten
    andere afspraken helaas steeds met andere begeleiders, het lijkt als in een fabriek; zodra de band van je af is staat de volgende klant al klaar, niet altijd een rustige en ontspannen omgeving hierdoor

    Door Elisabeth op 11 juli 2020 Reageer
  • Ik was heel tevereden...maar in het begin van Corona-tijd gingen wij emigreren.Helaas geen Geld terug... Er werd niet eens terug gebeld om evt. tegenmoet komen met Easique shakes te krijgen voor het bedrag wat ik openstaand had.Dus Lieve Mensen goed opleten...Erg teleur gesteld.Groetjes en succes!

    Zwakke punten
    Geen gehoor voor oplossingen

    Door Dzana op 16 juni 2020 Reageer
  • Ik hoor van mensen over hele goede successen in combinatie met een originele HCG-kuur, ga het binnenkort zelf ervaren...Ik heb ook al iemand gesproken en gezien die beide deed en de HCG kuur van HealthStudioWeightControl had besteld, ze was uiterst tevreden.

    Sterke punten
    Snel cm verliezen in korte tijd

    Door Jeanine op 4 juni 2020 Reageer
  • Dit was in doetinchem, deze zaak bestaat niet meer zie ik nu... dat verklaard een hoop

    Door Rick op 31 mei 2020 Reageer (1 reactie)
  • zeer slechte ervaring gehad, er moest heel snel een handtekening komen, had afgesproken per behandeling aan te kijken en ze heeft dat er handmatig bijgezet, maar later moest er ineens toch voor 10 behandelingen geld komen, we werden bedreigend aangekeken en kregen een grote mond. ze begon over de huur en electra die betaald moest worden. Over de behandeling zelf was veel onduidelijk en ze wisten er zelf geen bal vanaf.

    Door Rick op 31 mei 2020 Reageer
  • Heel blij met het resultaat tot nu toe. Heb mijn eetpatroon omgegooid maar wel zodat ik het vol kan houden . De behandelingen vind ik ook pretty elke week.

    Door Melinda op 4 maart 2020 Reageer
  • Top -

    Ik ben nu 5maanden bezig en heb er 12 kilo van af , Het is heel goed te doen de behandeling en begeleiding van Brenda uit Soest

    Sterke punten
    Begeleiding

    Zwakke punten
    Heb ik niet

    Door Stina op 25 februari 2020 Reageer
  • Blijkbaar ben ik één van de weinigen die de behandelingen een teleurstellende en kostbare ervaring vond. Ondanks de enthousiaste en vriendelijke medewerkster had de 10-rittenkaart bij mij weinig effect. Zelfs niet op de specifieke plaatsen waar de banden werden aangebracht, zoals bijvoorbeeld aan de binnenkant van mijn bovenbenen. In de eerste 4 weken was ik wel totaal 5 kilo afgevallen, maar dat kwam doordat ik erg goed aandacht schonk aan wat en wanneer ik at. De medewerkster gaf mij ook continue aan dat de meeste mensen pas resultaat zien rond de 6e a 7e behandeling dus leefde ik in de veronderstelling dat de zichtbare verandering nog wel zou volgen. Maar ook tegen die tijd veranderde er helaas weinig bij mij ... Ook hier werd niet zoveel aandacht aan geschonken toen ik mijn teleurstelling had aangegeven. 'Ja, de één reageert er anders op dan de ander'. Wel kreeg ik elke behandeling (veelal dezelfde) verhalen te horen van anderen over die zich wél energieker voelden en daadwerkelijk afvielen. Tussentijds werd er nog wel een meting van oa het vocht in mijn lichaam gedaan. Maar bleek dat de benodigde apparatuur het niet deed. 'Ik doe dit later nog een keer' maar dit is echter ook nooit meer gedaan Aan het einde van de 10-rittenkaart, of tussentijds, werd er ook geen enkele 'omvang' meting verricht. Daar waar ze in de proefbehandeling en in de advertenties wel mee schermen, dat dit zienderogen zal afnemen. Ondanks dat ik wel afgevallen ben, is dit écht niet te wijten aan de dure behandeling. De tussentijdse zorg én met name nazorg vond ik veel te weinig. Klinkt misschien wat lullig, maar je zou minstens een klein receptenboekje of zoiets verwachten voor dat geld. Ja, ik kon dit bij hun kopen. Alsmede speciale shakes om het afvallen te bevorderen. Op mijn vraag of er ook een evaluatieformulier of -gesprek aanwezig is om verbeterpunten aan te leveren, wist men dit eigenlijk niet. Naar mijn idee moet dit ook deel uitmaken van de behandeling. Net als dat aan het einde van de 10-rittenkaart er samen gekeken wordt naar het behaalde resultaat. Niet dat men er maar vanuit gaat dat je een nieuwe kaart koopt en in 'onderhoud' gaat. Want ja, 'dat doet ook iedereen'. Nu was het 'kijk maar wat je doet, je weet ons te vinden'. Al met al bood alles mij niet het behaalde resultaat. Uiteraard jammer, want ik had er simpelweg meer van verwacht. En zeker voor zoveel geld ...

    Sterke punten
    De vriendelijke medewekster en haar enthousiasme. Alles ziet er keurig netjes en verzorgd uit.

    Zwakke punten
    Veel

    Door Marck op 23 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Blij -

    Ben klant in Zutphen. In 6 weken dus halverwege mijn 10 ritten al 6 kilo kwijt. Dit suc6 komt door de goede combinatie van behandeling en dieet. Hierdoor voel ik me veel vitter en heb meer zin in bewegen. De behandeling onder steunt mij enorm. Mijn spieren bouwen zich op en de veranderde eet gewoonte is goed vol te houden. Draag kleding die al jaren in de kast lagen. Zit SUPER in mijn vel nu. SUPER blij.

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg en mee denkend in waar ik mee bezig ben

    Door GM op 16 februari 2020 Reageer
  • Ik sportte al veel en lette op mijn eten maar mijn buik werd niet minder. Sinds ik bij easyslim ben wel! Voel me veel beter in mijn vel en krachtiger.

    Door Allard op 11 februari 2020 Reageer
  • Ik ben nu met mijn tweede 10 ritten bezig en ben helemaal blij! Bij de eerste 10 zijn er 5 kilo’s af en wil er nu nog 3.

    Sterke punten
    Gezellig

    Door Lidia op 4 februari 2020 Reageer
  • Ik ben al een tijdje in behandeling bij easyslim en erg tevreden Al heel wat kilo’s lichter dankzij de behandelingen en de shakes En ook zeker door de fijne begeleiding van mijn easyslim coaches Eindelijk een methode die voor mij werkt 😍👍

    Sterke punten
    Goede begeleiding en een methode die voor mij werkt

    Door E op 29 januari 2020 Reageer
  • Dankzij easyslim ben ik binnen 4 weken al 4,5 kg lichter, zonder al te veel moeite. Bedankt! Alleen lukte het me gewoon niet.

    Door Debby op 28 januari 2020 Reageer
  • Ik heb geen enkel resultaat na 10 behandelingen plus de voeding. Jammer, veel geld betaald. lees bijna alleen positieve ervaringen maar zo kan het ook. Geen kilo's, geen centimeters.

    Door Els op 24 januari 2020 Reageer
  • Sinds vorig jaar ben ik onder behandeling geweest bij Easyslim, ik ben al mijn overtollige zwangerschapskilo's kwijt en ik voel me fantastisch. Gisteren was de laatste behandeling, maar ik blijf in onderhoud want ik wil mijn resultaat graag behouden, als ik dan weer uit de band spring pakken we het snel weer op. Natuurlijk moest ik er zelf wat aan doen om tot dit resultaat te komen, maar mede dankzij de werkwijze en de begeleiding is dit resultaat tot stand gekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen die echt serieus met zichzelf aan de slag wil.

    Sterke punten
    Begeleiding, coaching

    Door Cindy op 22 januari 2020 Reageer
  • Ben heel tevreden over easyslim. Ik kom 2 keer in de week en altijd op dezelfde tijden. Is erg prettig met mijn drukke leven en twee kinderen in mijn eentje te onderhouden. En als het een keer niet lukt zijn ze flexibel en hebben altijd een luisterend oor. Prettig om op deze manier af te vallen

    Sterke punten
    Luisterend oor, flexibel

    Zwakke punten
    Soms is het vervelend dat ze niet in het weekend open zijn maar snap het volledig als je alle doordeweekse dagen tot 21.00/22.00 open bent

    Door Tevreden op 20 januari 2020 Reageer
  • Ik kom regelmatig bij easyslim en soms stop ik weer even. Maar mis het toch elke keer! Dus heb de dames weet opgebeld voor een nieuwe 10 kaart plus de Powder. Nu al 1,5kg kwijt in 1 week. Motiveert mij weer om door te pakken.

    Door Hanny op 15 januari 2020 Reageer
  • Ik ben in Doetinchem geweest voor de behandelingen. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. We gingen in gesprek om mijn doelen te bespreken. En nu kom ik er nog steeds mEt veel plezier

    Sterke punten
    Heel vriendelijk en open

    Zwakke punten
    Moeilijk om weg te gaan

    Door Stan op 13 januari 2020 Reageer
  • Sinds december kom ik in Doetinchem, voor de behandelingen. Ik was erg sceptisch dus ik kocht een 10-rittenkaart Mijn doel is ongeveer 20 kilo afvallen nu weet ik dat dit niet haalbaar is in 10 behandelingen. Maar ik ben al een heel eind op weg, zonder Kristel had ik het ook zeker niet gered. Ik ben nu in week 5 tijdens de kerstdagen heb ik ook goed opgelet... En zelfs ook toen afgevallen! Wel gebruik ik de poWder en de maaltijdvervanger, maar dit op geheel vrijwillige basis. Easyslim.nu raad ik bij iedereen aan, omdat ik het als heel erg prettig ervaar. Kristel is eerlijk en oplettend. Wanneer het iets minder gaat met afvallen heeft ze wel weer een oplossing voor mij. Na deze kaart ga ik nog zeker door! Want ik wil mijn doel halen en daarna zeker behouden. Ben jij sceptisch, probeer het eerst eens. Hierna kan jij ook een positieve review achterlaten! :) Succes

    Sterke punten
    Eerlijkheid, en goede begeleiding van Kristel Wanneer het wat slechter gaat, direct handelen en de week erna gaat het weer super goed

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten in Doetinchem!

    Door Bea op 13 januari 2020 Reageer

Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review