Easyslim.nu is een innovatief bedrijf dat zich richt op het verminderen van overtollig vet, cellulite en het versterken van de huid en bindweefsel. Het doel van Easyslim.nu is om mensen te helpen snel en eenvoudig af te vallen, zonder dat er veel inspanning vereist is.

Met Easyslim.nu kun je genieten van de voordelen van afslanken zonder dat je hoeft te lijden aan honger of vermoeidheid. Het apparaat werkt met pads die op het lichaam worden geplaatst. De pads halen door middel van ultrasound vet uit de vetcel. Tegelijkertijd worden de spieren opgebouwd met behulp van elektrostimulatie. Hierdoor wordt cellulite minder en wordt een slap geworden huid weer mooi strak.

Easyslim.nu is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar niet de tijd of energie hebben voor intensieve trainingen of dieetprogramma's. Het is een snelle en eenvoudige manier om af te vallen, zonder dat je hoeft te lijden aan honger of vermoeidheid.

Met Easyslim.nu kun je genieten van directe resultaten. Het apparaat zorgt voor een direct verlies van centimeters, waardoor je snel resultaten ziet. Bovendien wordt overtollig vocht uit het lichaam verwijderd, waardoor je een gezonder en energieker gevoel krijgt.

Easyslim.nu is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het apparaat is veilig en niet-invasief, waardoor iedereen het kan gebruiken. Bovendien is het apparaat eenvoudig te gebruiken, zodat je snel en gemakkelijk kunt afvallen.

In samenvatting, Easyslim.nu is een innovatief bedrijf dat zich richt op het verminderen van overtollig vet, cellulite en het versterken van de huid en bindweefsel. Het doel van Easyslim.nu is om mensen te helpen snel en eenvoudig af te vallen, zonder dat er veel inspanning vereist is. Het apparaat werkt met pads die op het lichaam worden geplaatst en zorgt voor directe resultaten. Het is veilig, niet-invasief en eenvoudig te gebruiken, waardoor het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.


Easy Slim Reviews

  Weg met mijn dikke buik!

  Ik ben door de behandelingen in Nieuwleusen mijn dikke buik kwijt. Ik ben door de behandelingen en door minder suikers te eten en drinken 10 kg lichter en superblij met mijn strakke buik. De behandelingen waren - mede door goede begeleiding van Petra - prettig en ontspannend,

  Sterke punten
  Voor mij een goede motivatie om ook mijn eet ( en snaai) patroon aan te passen!

  Zwakke punten
  Kan ik zo niet bedenken

  Weg met mijn dikke buik!

  Ik ben door de behandelingen in Nieuwleusen mijn dikke buik kwijt. Ik ben door de behandelingen en door minder suikers te eten en drinken 10 kg lichter en superblij met mijn strakke buik. De behandelingen waren - mede door goede begeleiding van Petra - prettig en ontspannend,

  Sterke punten
  Voor mij een goede motivatie om ook mijn eet ( en snaai) patroon aan te passen!

  Zwakke punten
  Kan ik zo niet bedenken

  Overtreft verwachtingen

  Ik ben blij verrast. Combinatie van de pads (15 behandelingen) en een Ketodieet zorgden voor 11 kilo eraf in 3 maanden.
  Maar wellicht nog belangrijker…. Ook voor 43 cm afname op buik, billen en bovenbenen. Kan weer kleding aan die minstens 7 jaar in de kast heeft gelegen.
  Je moet de andere eetgewoonten zelf doen, de behandelingen zorgen de boost om het vol te houden! En de full body vetscan is confronterend, maar gelijkertijd een wake up call geweest. Erg tevreden dus.

  Sterke punten
  Begeleiding en ondersteuning van Petra en jaar medewerkers. Ze zijn ervaringsdeskundigen op gebied van afvallen en motiveren en enthousiasmeren waar nodig. Niet pusherig, maar empathisch.

  Eindelijk afgevallen

  Na jaren struggles te hebben gehad met overgewicht en tevergeef tal van verschillende afslank methodes heb geprobeerd kwam ik uit bij easyslim. Nogal sceptisch aan het begin, maar ik dacht wie niet waagt wie niet wint. Het was een prettige omgeving in de studio waar ze de tijd namen om naar mijn verhaal te luisteren. Toen ik resultaat zag na de eerste behandeling heb ik besloten om door te gaan. Ik ben nu zon 3 maanden bezig en er is al 18KG vanaf. Dat had ik nooit durven dromen, de combinatie van het apparaat, de dieetshakes en voedingstips van easyslim hebben echt mijn ogen geopend en laten zien dat afvallen echt niet enorm ingrijpende maatregelen in mijn leven vereist. Ik ben nog steeds hartstikke enthousiast en ga voorlopig nog even door!

  Sterke punten
  Alles in huis om te kunnen afvallen.
  Ongedwongen sfeer en een echt luisterend oor.
  Problemen worden echt begrepen en er zijn overal oplossingen voor!

  Groot succes!

  Als ik reclames zag over afvallen, was ik erg sceptisch. Omdat zelfstandig afvallen niet lukte, heb ik de stap genomen om naar Easy Slim te gaan.
  Dankzij de goede adviezen, de behandeling met de pads en koolhydraatarm eten ben ik in nog geen half jaar tijd 20 kilo afgevallen (zeker 10 kilo meer dan ik gehoopt had) en ben ik van kledingmaat 44 teruggegaan naar 38/40.
  Als gevolg van het gewichtsverlies kan ik makkelijker bewegen, heb ik geen rugpijn neer (dus geen pijnstillers meer nodig) en kan ik zelfs een gedeelte van mijn hartmedicatie achterwege laten (natuurlijk in overleg met de cardioloog). Kortom: ik voel me hartstikke goed.
  Ik krijg enorm veel complimenten! Dat doet me erg goed en geeft me mijn zelfvertrouwen weer terug.

  Sterke punten
  De goede, vriendelijke, betrokken begeleiding

  Zwakke punten
  Geen

  11,5 kilo eraf, nog 15 te gaan

  Ben zeer tevreden en word door enthousiaste medewerkers geholpen. Ze blijven me motiveren en t apparaat geeft mij dat extra ritje waardoor alles sneller gaat. Tuurlijk moet ik mijn voeding aanpasssn maar ze zorgen ervoor dat t past bij jou. Op naar de volgende 15 kilo verliezen!

  Sterke punten
  Motiverend

  Zwakke punten
  Soms wat moeilijk om je afspraak te verplaatsen maar dat is nou eenmaal zo

  Werkt echt!

  Ik ben een vrouw van boven de 70 en wilde kilo’s kwijt. Ben in 10 keer 10,8 kg afgevallen. Blij mee want kon moeilijk bewegen door knie blessure. Raad iedereen easyslim aan!

  Sterke punten
  Vriendelijke meid die helpt

  Werkt niet

  Bijna een jaar bij Easy slim geweest maar nagenoeg geen enkel verschil gemerkt. De dag van de behandeling adviseren ze voor max 400 calorieën te eten, ja, dan verlies je wel iets aan gewicht. Maar geen zichtbaar verschil in stevigheid van benen of buik, geen beloofd gewichtsverlies. Kortom hoop geldklopperij

  Sterke punten
  Hun advertenties vol beloften

  Zwakke punten
  Zie boven. Alles dus.

  Niet altijd goed

  Ik had eerder wat PDS klachten. Maar het was juist vrij rustig. Maar door Easyslim laait dit wel weer op dus een absolute NOGO als je soms wat buikklachten hebt. Er onstaan dan juist wat ontstekingsreacties. Helaas heb je dan wel voor 10 x betaald wat Easyslim niet terug vergoed. Er wordt ook meteen aangedrongen op 10 x omdat het anders niet zou helpen. Voor de kilo\\\\\\\'s hielp het bij 4 x inderdaad niet. Dus er zit zeker een kostenplaatje aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Meteen 10 x proberen af te spreken. En bij klachten geen geld van niet gebruikte sessies terug.

  Niet altijd goed

  Ik had eerder wat PDS klachten. Maar het was juist vrij rustig. Maar door Easyslim laait dit wel weer op dus een absolute NOGO als je soms wat buikklachten hebt. Er onstaan dan juist wat ontstekingsreacties. Helaas heb je dan wel voor 10 x betaald wat Easyslim niet terug vergoed. Er wordt ook meteen aangedrongen op 10 x omdat het anders niet zou helpen. Voor de kilo's hielp het bij 4 x inderdaad niet. Dus er zit zeker een kostenplaatje aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Meteen 10 x proberen af te spreken. En bij klachten geen geld van niet gebruikte sessies terug.

  Eerlijk: Het werkt

  Na de kennismakings behandeling heb ik een pakket afgenomen. Eerlijk gezegd onder het mom…baadt het niet schaadt het niet.
  Dat al snel mijn kleding losser ging zitten, ik complimentjes kreeg en de eerste kilo’s snel kwijt was, moet ik eerlijk zeggen: Dit werkt gewoon goed. Ik eet niet eens slecht en sport ook 3x per week. Nu verlies ik eindelijk gewicht. Ik beveel het daarom iedereen aan.

  Sterke punten
  Afvallen gaat snel en makkelijk

  Zwakke punten
  Je moet er 1x pw heen.

  Snel afvallen

  Ik wilde afvallen maar het lukte maar niet. Met “lood in de schoenen” voor een proefbehandeling naar Easyslim.nu gegaan. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ook wat ik kon aanpassen aan mijn voeding (ik at heel ongezond). Daarna onderging ik de behandeling. Dat voelde goed aan en eigenlijk best lekker. Ik heb een kaart van 15 x gekocht. Zit nu op de helft en mijn einddoel ga ik zeker halen. Ik schrijf normaal nooit reviews maar dit vond ik te bijzonder om niet te delen. Als je snel wilt afvallen: Maak een afspraak! Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

  Sterke punten
  Afvallen gaat snel, is goed vol te houden. Lekkere behandelingen.

  Fijne methode

  Ik kom nu een paar weken bij easyslim en het bevalt heel goed. De behandelingen vind ik prettig en ontspannend. Ook het afvallen gaat buitengewoon goed, zo’n kilo per week. Ik heb wel vragen of mijn eetpatroon en eetverslaving. Ook daar helpen ze mij erg mee. Ik heb nog een lange weg te gaan maar deze keer gaat het mij lukken. Als je, net als ik, niet meer weet hoe je van die kilo’s af moet komen: Ga eens bij ze langs voor een proefbehandeling.

  Sterke punten
  Fijne behandeling en hele goede adviezen

  Zwakke punten
  Het is wel weg luxe (vind ik dan).

  Zeer goed

  Nog ben ik zo snel en makkelijk afgevallen als bij easyslim. En het allermooiste is dat ik nu al ruim een jaar een stabiel gewicht heb.
  Ik ben een hele tevreden klant en raad het iedereen aan.

  Sterke punten
  Afvallen gaat heel snel

  11 kilo kwijt

  Ik ging erheen omdat mijn buik mij in de weg zat. Na 10 behandelingen ben ik 11 kilo kwijt. Ook mijn vetpercentage is nu goed net als mijn bmi. Ik raad het zeker ook mannen aan.

  Het werkt echt

  Ik wilde graag 5 kilo kwijt. Ondanks streng lijnen kreeg ik het niet eraf op de plekken die ik wilde (buik en maag). Nu is het dankzij easyslim eindelijk wel gelukt. Hier zit een gelukkig mens.

  Sterke punten
  Je valt af op plekken die je wilt.

  Goede resultaten

  Ik ben met deze methode 15 kilo afgevallen.

  Sterke punten
  Goede resultaten

  Zwakke punten
  Geen

  Goede resultaten

  Goede begeleiding en resultaten
  Het is een combinatie van de machine en goede voeding!
  veel fitter geworden in een aantal maanden dat ik hier kom en merk dit aan mijn algehele gezondheid!
  Kom nog met veel plezier in Easyslim in Roden!

  Sterke punten
  Goede begeleiding

  Zwakke punten
  niet

  Goede resultaten

  Goede begeleiding en resultaten
  Het is een combinatie van de machine en goede voeding!
  veel fitter geworden in een aantal maanden dat ik hier kom en
  merk dit aan mijn algehele gezondheid!
  Kom nog met veel plezier in Easyslim in Roden!

  Sterke punten
  Goede begeleiding

  Zwakke punten
  niet

  Heel relaxed en goede adviezen

  Ik ben een zeer tevreden klant. Ben door een verhuizing bij 2 vestigingen geweest en ik wil wel meegeven dat er wat verschillen zijn. Kan ook komen omdat ze de policy hebben aangepast (zit 2 jaar tussen). Naast de behandelingen krijg ik voedingstips die ik makkelijk kan volhouden. De behandeling vind ik heel relaxed. Echt een moment voor mijzelf tijdens mijn drukke werkzaamheden door. Ik zou het iedereen aanraden die druk is, niet aan een streng dieet wil en toch wat aan zijn lijn wil doen.

  Sterke punten
  Relaxed. Goede adviezen over je eten

  Zwakke punten
  Heb ik niet ontdekt

  failliete franchisenemer

  Voor 650 euro opgelicht door failliete franchisenemer in Enschede. Gelokt door een advertentie van een halve pagina in Huis aan Huis in Enschede. Dezelfde advertentie stond deze week in Huis aan Huis, maar nu voor een franchisenemer in Hengelo. Een abonnement vooruitbetaald, terwijl de ondernemer al failliet was verklaard!! 1
  Afvallen doe je niet door een apparaat, maar door een goed dieet!

  Sterke punten
  Geen. Het apparaat werkt niet blijvend

  Zwakke punten
  Het is oplichterij

  Alles in 1

  Ik ging erheen omdat ik al jaren worstel met mijn gewicht. Bij Easyslim vond ik eindelijk de oplossing voor mijn gestruggle. Ik eet nu anders en de behandelingen zorgen voor extra ondersteuning en dat mijn huid niet slap wordt. Ik kom nu nog voor onderhoud want wil absoluut niet terugvallen in oude gewoontes

  Sterke punten
  Ze bieden alles wat er op het gebied van afslanken is en je bepaalt zelf hoe jij het wilt aanpakken

  Zwakke punten
  Ik vind de behandelingen heerlijk en bijna verslavend.

  Het overtreft mijn verwachting

  Ik ging er vrij blanco heen zou het allemaal wel ervaren. Nu ben ik 4 x geweest en bijna 5 kilo kwijt. Ik ben wat gezonder gaan eten (mn minder koolhydraten, op advies van easyslim). Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij verrast ben

  Sterke punten
  Goede tips. Makkelijk vol te houden. Heel gezellig

  Zwakke punten
  Geen

  Het overtreft mijn verwachting

  Ik ging er vrij blanco heen zou het allemaal wel ervaren. Nu ben ik 4 x geweest en bijna 5 kilo kwijt. Ik ben wat gezonder gaan eten (mn minder koolhydraten, op advies van easyslim). Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij verrast ben

  Sterke punten
  Goede tips. Makkelijk vol te houden. Heel gezellig

  Zwakke punten
  Geen

  20 kilo kwijt

  Ik worstel al mijn hele leven met mijn gewicht. Van alles geprobeerd maar altijd kwamen de kilo’s weer terug. Nu ben ik al tijd op mijn streefgewicht (20
  Kilo afgevallen). Dankzij de begeleiding can easyslim heb ik een hele andere kijk op mijn eten gekregen en is er in echt iets veranderd. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude en ongezonde gewoontes. Ik ga wel 1x per maand nog op “onderhoud” voor een behandeling. Als je zelf ook bereid bent je eetgewoontes aan te passen is easyslim een aanrader.

  Sterke punten
  De begeleiding en gezelligheid

  Zwakke punten
  Ik heb ze niet kunnen ontdekken


Bezoek Easy Slim

Schrijf een review