403-forbidden

Reviews over Easy Slim

  • Ik kom nu zon twee maanden bij easyslim en ben zeer tevreden. Er is al zo ongeveer 13kg af. Ik heb onlangs ook de shakes gekocht het vliegt sinds toen er echt af. Ik blijf dus zeker doorgaan.

    Door Marga op 16 augustus 2019 Reageer
  • Wat bij andere diëten niet lukte, lukte bij easyslim.nu Enschede wel en zonder moeite. Al 12 kilo eraf na 10 behandelingen. SUPER blij met dit resultaat.

    Sterke punten
    Meiden zijn motiverend en voel me er thuis.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Monique op 15 augustus 2019 Reageer
  • Een afspraak gemaakt bij easyslim enschede omdat ik wilde afvallen.
    Mooie studio en geweldig personeel.
    ik heb gekozen voor een 10 kaart en door middel van voeding en easyslim nu inmiddels 6 kilo kwijt.

    Echt geweldig, een echte aanrader.

    Sterke punten
    Heel vriendelijk en duidelijk

    Door Jan op 15 augustus 2019 Reageer
  • Ik ben klant in Almere sinds 4 weken. Ben superblij met de begeleiding en aardigheid. Heb alles al geprobeerd maar nu hou ik het dankzij easyslim wel vol. Ik wil nog 15 kilo kwijt.

    Door Willy op 15 augustus 2019 Reageer
  • Ik ging niet om af te vallen maar omdat ik erg last had van cellulitis. Ik heb al veel geprobeerd om eraf te komen maar niks hielp. Na elke behandeling zag ik het minder worden. Ik ga nu op vakantie zonder schaamte voor mijn benen. Ben heel blij met easy slim

    Sterke punten
    Vriendelijke dames, kundig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jolanda op 11 augustus 2019 Reageer
  • Ik wilde in een korte tijd minimaal 10 kilo afvallen. Dat kon en is ook gelukt maar ik moest wel mijn eetpatroon aanpassen omdat ik het zo snel wilde. Ik ben ervoor gegaan en ben heel blij met het resultaat. 15 kilo in 10 behandelingen in combinatie met de maaltijd vervangende shakes. Was niet zo van de shakes maar deze zijn afgestemd op het apparaat en ik heb geen trek gehad. Nu ik de kilo’s kwijt ben begeleiden ze me gied het zo te houden. Afvallen is 1 maar zo blijven 2 en dat krijg ik bij Easyslim. Thankx!

    Door Trudy op 10 augustus 2019 Reageer
  • Ik heb reuma en kan eigenlijk niet bewegen en heb altijd pijn. Maar sinds easyslim kan ik eindelijk weer pijn vrij bewegen!! En ik wordt er nog strakker van ook, ben echt zo zo blij! Echt een aanrader. Ondertussen al 4 kilo afgevallen.

    Sterke punten
    Behulpzaam, professioneel, vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hilda op 9 augustus 2019 Reageer
  • Sinds kort kom in bij Easyslim.nu in de achterhoek. 2x per week heb ik een afspraak, mijn doel is 40 kilo afvallen.
    De dames in de studio helpen mij hierbij heel erg goed, ik ben nog niet veel kilo’s kwijt, maar wel heel veel cm’s!! Elke week zie ik mijn lichaam veranderen.
    Hoe ik mij een ‘vierkant blok’ voelde, zie ik mijn taille nu helemaal terug komen. Mijn zwembandjes die ik uitzwaai, en mijn buik die slanker wordt.
    Dikke benen heb ik niet, wel cellulitis. Ook deze worden iedere week minder, en merk dat mijn beenspieren goed getraind zijn.

    Ik raad iedereen dit aan, elke week je lichaam zien veranderen. Dit wilt toch iedereen?!
    Let op; doe wel wat ze zeggen, want je houd je zelf voor de gek! Ik heb mijn hele eetpatroon om gegooid naar gezond.

    Sterke punten
    Zeer goede begeleiding
    Elke week wegen, dit stimuleert
    Je lichaam zien veranderen
    Gezonder gaan leven, eerpatroon omgooien en meer beweging.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten.

    Door W. op 9 augustus 2019 Reageer
  • Ik lees net alle reviews. Ben verbaasd. Zijn de mensen die geen resultaat hebben wel naar een echte Easy slim geweest? Schijnt ook imitatie te zijn. Ik ben al tijdje klant en het is er altijd druk. Praat ook altijd ff met andere klanten en iedereen die ik spreek is meer dan tevreden.

    Door Gerda op 6 augustus 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ik wilde 5 kilo afvallen omdat mijn buik me in de weg zat. Na 10 keer ben ik niet de 5 kilo afgevallen zoals gehoopt maar hen wel degelijk een strakkere buik gekregen. Het schijnt te komen omdat je spieren traint en die wegen zwaarder dan vet. De kilo’s maken mij inmiddels niet meer zoveel uit maar wel mijn strakkere contouren. Ben er blij mee.

    Sterke punten
    Strakkere shape gekregen

    Door Jolanda Velthoven op 6 augustus 2019 Reageer
  • Gewoon echt super blij met easy slim.

    Door Bea op 4 augustus 2019 Reageer
  • Ben nu alweer een paar maanden klant bij easyslim en ben zeer tevreden. Ben er wel achter gekomen dat ik me logischerwijs wel een beetje aan de voedingstips moet houden, maar heb niet mijn hele levenswijze hoeven veranderen. Ik drink nog steeds lekker (bijna) iedere dag een wijntje! En val ook af. Ben al op mijn streefgewicht, maar ga nog eventjes door.

    Door Tessa op 3 augustus 2019 Reageer
  • Ik kwam bij easy slim omdat ik van mijn bierbuik af wilde. Zin om echt te lijnen en mijn pilsje te laten staan had ik niet.
    Het duurde een paar keer maar ik moet zeggen dat het ergste al weg is. Ook krijg ik complimentjes van collega’s. Gewoon blij mee

    Door Frits op 2 augustus 2019 Reageer
  • Mijn moeder wilde graag dat haar buik minder zou worden, ze is slank maar heeft wel een buik. Gedn probleem werd er gezegd, dat gaat zeker lukken! Mijn moeder is 1400 euro lichter en geen enkele gram! In de advertentie staat ook nog; geen resultaat? Geld terug! Nou je krijgt helemaal niks terug. Ik zou er nooit aan beginnen want ze doen valse beloftes!

    Sterke punten
    Dat ze je valse beloftes doen.

    Zwakke punten
    Zeggen; niet goed geld terug maar zich daar niet aan houden.

    Door Wendy op 31 juli 2019 Reageer
  • Ik ben net klaar met mijn 10 rittenkaart. Ben in totaal 14 kilo kwijt in 10 weken. Ik wilde 15, dus het valt beetje tegen. Toch geef ik 5 sterren omdat het wel makkelijk ging en de dames zo lief waren

    Door Gabriella op 30 juli 2019 Reageer (1 reactie)
  • Heb vorige week proefbehandeling gehad bij easyslim en daarna gelijk een 10 rittenkaart gekocht. Vooral door de gezellige sfeer in de studio en de centimeters die eraf waren.

    Door Bianca op 30 juli 2019 Reageer
  • Ik heb onlangs een proefbehandeling gehad bij easyslim en heb daarna gelijk een abonnement gekocht. Dit omdat de dames in de studio een hele warme sfeer brengen en me heel erg op mijn gemak stelden. De studio was ook heel knus en totaal niet wat ik verwacht had bij een afslankstudio. Ook zat ik na de behandeling al gelijk strakker in mijn vel waar ik natuurlijk voor gekomen ben.
    Ik ben nu zon twee weken verder en voel me kiplekker. (Natuurlijk ook omdat ik al 6kg kwijt ben!!). Ik raad easyslim dus zeker aan.

    Door Jasmina op 27 juli 2019 Reageer
  • Ben een paar geleden bij Easy slim geweest. Heb toen een kaart van 10 x gehad. Ben toen 6 kilo kwijt geraakt. Het is er nog steeds af (2 jaar later). Ik kan het iedereen aanraden die snel van zn overgewicht af wil.

    Door Patricia op 25 juli 2019 Reageer
  • Ik ben nu ongeveer 8 weken verder en mijn babybuikje is gewoon bijna weg! Altijd super hard gesport maar het babybuikje wilde maar nooit weg.. Echt een aanrader. Het voordeel bij mij is ook dat ik al gezond eet dus dan gaat het nog sneller .

    Door Anne op 24 juli 2019 Reageer
  • Ik heb nu net mijn eerste 10 rittenkaart bij easyslim achter de rug. Het resultaat vind ik echt waanzinnig! Ik zit voor mijn veel lekkerder in mijn vel zowel letterlijk als figuurlijk en ben ook veel gewicht verloren. Ik ben dan nog niet helemaal waar ik wil zijn, daarom ga ik zeker nog door met easyslim en begin ik deze week aan de eerste behandeling van mijn abonnement. Voor mij is easyslim dus de ideale uitkomst.

    Sterke punten
    Lekkerder in mijn vel.
    Gewichtsverlies.

    Door Erika op 24 juli 2019 Reageer
  • 2 Jaar geleden ben ik 75 kilo verloren na een gastric bypass operatatie. Heel fijn natuurlijk alleen mijn huid zag er niet uit. Mijn buik hing zo erg dat ik smetplekken kreeg. Ik hoorde van Easyslim en besloot het te proberen.
    Aanvankelijk ging ik 2x per week en nu op onderhoud (1x per 6 weken). Mijn hangende buik is weer mooi geworden, geen smetplekken meer en ik durf voor het eerst sinds jaren weer naar het strand! Zeker met deze hitte erg fijn!
    Ik raad het iedereen aan! Wel een prijsje maar oh oh oh wat ben ik er blij mee! Onbetaalbaar gewoon!

    Sterke punten
    Je huid wordt strak

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Kate de Goey op 24 juli 2019 Reageer
  • Als eerst begon ik met een proefbehandeling. Ik heb tot de dag van vandaag geen spijt dat ik dat heb gedaan. Al snel ben ik begonnen met de shakes. Ook heb ik meerdere behandelingen gehad met het apparaat, dat uiteindelijk op een goed resultaat is gekomen. Ik ben minstens 19kg afgevallen! Ook de sfeer hangt er goed rond, werknemers zijn ontzettend vriendelijk. Zeker een aanrader dus!

    Door Rianne Brouwer op 24 juli 2019 Reageer
  • Zo sceptisch als ik was, maar ook super nieuwsgierig, of het nou echt werkte, na 1 proefbehandeling te hebben gehad, kocht ik toch een 10 rittenkaart, en shakes erbij, omdat ik 2x in de week wilde gaan, ik viel 8 kilo af in 6 weken, en niet eens echt aan het lijnen, 2 dagen aan de shakes op de behandeldagen. En ondertussen met mijn 2e 10 rittenkaart bezig. Mn spieren zijn duidelijk steviger, geen cellulitis meer en huid ook n stuk strakker. Ben mn hele leven al met gewicht bezig en vorig jaar bevallen van mijn zoontje, die nu 15 Maanden is. Tijdens mn zwangerschap was ik 40 kilo gegroeid, en heb er nu 28 af. Ik denk dat 2x per week misschien de reden is, dat het sneller werkt. Vind ik ook logisch eigenlijk.

    Sterke punten
    Vriendelijk, goeie begeleiding, goeie adviezen, fijne behandelingen, spieren versterken, huid word strakker

    Zwakke punten
    Het is prijzig

    Door Sunshine op 24 juli 2019 Reageer
  • Ik ben erg goed behandeld en easy slim heeft mij heel erg geholpen om mij lichaam mooi slank te krijgen! Ik heb vaker andere dingen geprobeerd maar dit is toch wel echt een aanrader! Ik heb nog nooit eerder zo makkelijk en snel afgevallen ook al klinkt dit heel erg overdreven. Ik zou het erg aanraden voor vrouwen die vele andere mogelijkheden al geprobeerd hebben! Ik snap eerlijk gezegd niet waar deze negatieve ervaringen vandaan komen, ik heb er totaal geen last van gehad.

    Sterke punten
    Ik werd heel erg goed behandeld en fijne ervaring!

    Zwakke punten
    Je krijgt wel wat je wilt, maar er zit wel een prijsje aan.

    Door Michelle op 23 juli 2019 Reageer
  • Ik werd warm ontvangen in de studio en voelde me erg op me gemak gesteld. De behandeling werd van te voren goed uitgelegd en erna waren direct resultaten zichtbaar. Ik ben daarom ook vaker teruggekomen en blijf vooruitgang maken. De behandelingen van easyslim raad ik dan ook ten zeerste aan.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk, snel en effectief!

    Door Sendara op 22 juli 2019 Reageer

Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review over Easy Slim