403-forbidden

Easy Slim Reviews

  • Ik sportte al veel en lette op mijn eten maar mijn buik werd niet minder. Sinds ik bij easyslim ben wel! Voel me veel beter in mijn vel en krachtiger.

    Door Allard op 11 februari 2020 Reageer
  • Dankzij easyslim ben ik binnen 4 weken al 4,5 kg lichter, zonder al te veel moeite. Bedankt! Alleen lukte het me gewoon niet.

    Door Debby op 28 januari 2020 Reageer
  • Ik word iedere week gewogen en als er niet iets af is gaan we weer wat aanpassen. Dat is wel een goed gevoel. En je word niet meteen op je vingers getikt als het niet zo snel gaat als je wilt. Fijn!

    Door Christina op 12 januari 2020 Reageer
  • Ik ben voor de kerst begonnen met easyslim. Daarvoor 3 keer geweest en toen twee weken niet maar wel die poeder gebruikt die ze net nieuw hadden voor de kerst. Super fijn want toen kon ik twee weken niet. Toch al 3 kg afgevallen in 4 keer! Ben benieuwd na de 10e keer. Tot nu heel tevreden met het resultaat.

    Sterke punten
    Die poeder werkte tijdens de feestdagen, daarvoor ook al afgevallen maar was goede houvast terwijl ik niet onder het apparaat kon

    Door Wenda op 8 januari 2020 Reageer
  • Tevreden over mijn resultaat. Alleen had ik het niet gekund Easyslim was mijn steuntje in de rug.

    Sterke punten
    Motiverend

    Zwakke punten
    Soms liep het wel iets uit waardoor ik wat langer moest wachten op mijn behandeling

    Door Diana op 20 november 2019 Reageer
  • Ik dacht dat ik gezond at maar kwam wel aan. Easyslim heeft mij geholpen om er achter te komen wat nou echt goed eten is en door het apparaat ging het veel sneller dan verwacht.

    Door Lara op 14 november 2019 Reageer
  • Ben net drie weken bezig en nu 3 kilo kwijt. Eens kijken wat er gebeurt de volgende weken. Ik ben enthousiast!

    Sterke punten
    Gezellig

    Door Mirjam op 17 oktober 2019 Reageer
  • 5,5 kilo kwijt met behulp van easyslim. Dames zijn vriendelijk.

    Door Florien op 4 oktober 2019 Reageer
  • Easyslim helpt mij met de laatste kilo’s die mijzelf net niet lukken. Ik at eerst gewoon zoals ik zelf gewend was en merkte alleen dat mijn huid wat strakker werd, kilo’s niet zo zeer. Dus dat heb ik aangegeven en zagen de meiden van easyslim ook. Dus ze gaven mij wat extra tips mee waar ik wel wat aan had. Het gaat langzaam maar ik zie verandering. Verandering die ik zelf niet kon bereiken.

    Sterke punten
    Na de juiste adviezen van de meiden veranderd mijn lichaam

    Zwakke punten
    Ze hadden wat eerder mogen ingrijpen bij mij. Ik heb soms wat strengere begeleiding nodig om tot een goed resultaat te komen.

    Door Anja H op 1 oktober 2019 Reageer
  • Ik ben nu 4 weken bezig bij easyslim. Al 4 kilo lichter. Ze motiveren je om af te vallen en denken met je mee.

    Door Danique op 29 september 2019 Reageer
  • Begon aan easyslim met de gedachten niks te doen. Maar na een aantal behandelingen nam ik het serieus. En dan werkt het voor mij goed.

    Door Debra op 26 september 2019 Reageer
  • Ik ben zo blij dat mijn babybuikje zo goed als weg is! Heb mij een ons gesport om die buikspieren weer in takt te brengen maar te vergeefs. Gelukkig kwam easyslim op mijn pad en heb ik weer bijna het zelfde buikje als voor mijn zwangerschap.

    Sterke punten
    Platte buik

    Door Sophie op 25 september 2019 Reageer
  • Ik merk aan mijn lichaam dat het apparaat werkt. Kleding die ik normaal niet aankon kan ik nu aan en zakt zelfs af.

    Ik merk het niet zo zeer aan mijn kilo’s die minderen maar wel aan de cm. Die kilo’s vind ik ook niet super belangrijk en komen later wel. Moet nu bijna weer nieuwe kleding kopen omdat de kleding die veel te strak zat nu gewoon echt te los beginnen te zitten. Ben nu bijna aan het einde maar ga zeker door. Ben ook niet heel erg bezig met mijn voedsel en ben heel druk op het moment. En toch al dit resultaat. Moet je na gaan wat er gebeurt als ik geen/weinig stress heb en wel ga opletten wat ik eet.

    Sterke punten
    Merk het heel duidelijk aan mijn kleding

    Zwakke punten
    Kilo’s niet zo zeer bij mij in ieder geval.

    Door Aaltje op 23 september 2019 Reageer
  • Ik kwam voor 10 ritten en ongeveer 5 kilo kwijt. Blij mee.

    Sterke punten
    Goede begeleiding

    Door Sita op 21 september 2019 Reageer (2 reacties)
  • Ik kon zelf niet echt sporten door een blessure. Maar ik wilde wel graag mijn spieren trainen. Toen kwam ik easyslim tegen en dit leek mij wel wat. Ik voel dat mijn spieren sterker zijn dan voorheen wat super fijn is! En ik val er ook ietsjes bij af. Win - win voor mij. Ik let niet super erg op mijn eten want ik eet al redelijk gezond. Alleen op de dag zelf gebruikt ik de tips van easyslim en dat werkt voor mij heel prettig.

    Sterke punten
    Sterkte spieren

    Door Pauline op 19 september 2019 Reageer
  • Ik hou van een biertje en een wijntje, heb veel netwerkborrels en vind sporten eigenlijk zonde van mijn tijd. Easyslim is de ideale oplossing voor mij. Kan zelfs nog even werken als ik daar een uurtje lig. Maar meestal relax ik een uurtje.

    Ik let wel weer iets op mijn voeding en val steady af. Het kan uiteraard sneller dat weet ik ook maar ik vind het prima zo. Hou het goed vol en bereik langzaam maar steady mijn doel.

    Voor de mensen die eindelijk te weinig tijd hebben: easyslim! Houd je in shape en als je iets meer je best doet op het letten van je eten val je nog af ook.

    Sterke punten
    Doet gewoon wat ik wil

    Zwakke punten
    Jammer dat ik niet iedere dag een behandeling kan ondergaan, maar dat levert ook geen extra resultaat op is mij verteld.

    Door Enzo op 18 september 2019 Reageer
  • Ik wilde afvallen en probeerde het eerst met sporten. Op een gegeven moment bleef ik met het sporten hangen en viel ik niet meer af. Toen zag ik easyslim en dacht misschien is dit net de klap die mijn lichaam nodig had om verder af te vallen en strakker te worden.

    Echt blij mee, kwam er ook achter dat ik bepaalde voedingstoffen misschien wel te weinig eet dankzij de tips van de dames daar.

    Sterke punten
    Ze maken een persoonlijk plan voor mij

    Door Inge op 17 september 2019 Reageer
  • Ik ben een vaste klant van Easyslim. Maar ook eigenwijs. Elke keer kom ik 10 keer en daarna stop ik weer. Terwijl ik weet dat het natuurlijk veel slimmer is om 1 keer in de maand even langs te gaan om mijn spieren op pijl te houden. Nou nu ga ik dat wel doen. Elke keer ben ik dan 5 kilo kwijt en heeeeel langzaam aan merk ik dat ik dan weer 3 kilo aankom, nooit meer de hoeveelheid die ik kwijt ben door easyslim maar toch elke keer een beetje. Stom van mezelf natuurlijk ook want ik merk gewoon dat ik de begeleiding van Easyslim fijn vind en eigenlijk niet zonder kan. Dus Easyslim ik boek weer in, maar dan een half jaar. Tot snel!

    Sterke punten
    Goede begeleiding

    Door Mariëlle op 16 september 2019 Reageer
  • Easyslim blijft mij motiveren om gezond te blijven eten en sterker te worden. (Stiekem zondig ik wel hoor) en toch val ik af. Wilde vooral mijn huid strakker hebben en ik merk dat dit steeds iets strakker word.

    Door Amber op 14 september 2019 Reageer
  • Ik ben een tijd klant geweest bij Easyslim en blij met het resultaat. De zomermaanden heb ik even een pauze genomen maar zag vandaag de reclame voorbijkomen op tv (grappige reclame trouwens) en weet hoe het voelt als je weer lekker in je vel zit. Ik heb gelijk weer een afspraak ingepland want zonder Easyslim schiet de klad er weer een beetje in.

    Sterke punten
    Super motiverende mensen

    Zwakke punten
    Als je eenmaal start wil je niet meer zonder 🤪

    Door Claartje op 13 september 2019 Reageer
  • Ben zeer tevreden met het resultaat bij Easyslim.

    Door Adrie op 13 september 2019 Reageer
  • Ben nu drie maand bezig en 12 kilo lichter en twee maten kleiner in de kleren, Dat is heel fijn en voel me fitter. Leuke begeleiding en tijd voor een praatje. Vooral merk ik dat mijn huid strakker is geworden en dat is heerlijk op mijn leeftijd.

    Sterke punten
    Gezellig en eerlijk

    Zwakke punten
    Helaas vind ik het vrij duur

    Door Dianne op 11 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Wat een ervaring is easyslim. Ik at alles en wilde dit eigenlijk niet veranderen. Door easyslim heb ik gezonder eten leren waarderen. Plus het apparaat die zijn werking doet. Ik heb veel meer kracht en energie om dingen te ondernemen i.p.v. thuis alleen te zitten eten. Op mijn werk merken ze het ook aan mij.

    Door Helena op 11 september 2019 Reageer
  • 

Ik had het al een paar keer in de krant zien staan maar elke keer durfde ik het toch niet. Op 30 juli trok ik de stoute schoenen aan en heb een proef ingeboekt, ik was heel gespannen. Gelukkig waren de medewerkers heel vriendelijk en wisten mij op mijn gemak te stellen. Je geeft je toch “bloot” (ligt in je ondergoed) terwijl je je niet fijn voelt in je eigen lichaam. Na een duidelijke uitleg/intake was ik helemaal overtuigd. Dit is echt wat voor mij, fijn gevoel en niet pusherig. Want ze gaf aan, dit avontuur gaan we samen aan en je bent niet alleen. 
Ik lag op de behandelbank met een dekentje, wat roddelblaadjes en een glaasje water. Eigenlijk heel relaxt, tuurlijk voel je dat er iets gebeurt maar dat wil ik ook. 
Nu ben ik 6 weken verder en al 7 kilo kwijt! Zonder te veel poespas. Uiteraard heb ik mijn eetpatroon een beetje aangepast maar in het weekend drink ik toch echt mijn glaasje wijn wel, bedoel het moet ook nog wel leuk en leefbaar blijven. Ik voel me fit en steeds weer ietsjes beter in mijn vel. Heb nu een 10 rittenkaart maar ik ga daarna zeker door.

    Bedankt Easyslim!

    Sterke punten
    Prettige sfeer, schoon, relaxt

    Zwakke punten
    Een van de behandelkamers heeft 1 licht die iets te fel is. Maar dat heb ik aangegeven en gaan ze wat aan doen

    Door Mirthe op 10 september 2019 Reageer
  • Ben tevreden

    Door Anoniem op 9 september 2019 Reageer

Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review