403-forbidden

Easy Slim Reviews

 • Blijkbaar ben ik één van de weinigen die de behandelingen een teleurstellende en kostbare ervaring vond.
  Ondanks de enthousiaste en vriendelijke medewerkster had de 10-rittenkaart bij mij weinig effect. Zelfs niet op de specifieke plaatsen waar de banden werden aangebracht, zoals bijvoorbeeld aan de binnenkant van mijn bovenbenen.
  In de eerste 4 weken was ik wel totaal 5 kilo afgevallen, maar dat kwam doordat ik erg goed aandacht schonk aan wat en wanneer ik at. De medewerkster gaf mij ook continue aan dat de meeste mensen pas resultaat zien rond de 6e a 7e behandeling dus leefde ik in de veronderstelling dat de zichtbare verandering nog wel zou volgen. Maar ook tegen die tijd veranderde er helaas weinig bij mij ... Ook hier werd niet zoveel aandacht aan geschonken toen ik mijn teleurstelling had aangegeven. 'Ja, de één reageert er anders op dan de ander'. Wel kreeg ik elke behandeling (veelal dezelfde) verhalen te horen van anderen over die zich wél energieker voelden en daadwerkelijk afvielen.
  Tussentijds werd er nog wel een meting van oa het vocht in mijn lichaam gedaan. Maar bleek dat de benodigde apparatuur het niet deed. 'Ik doe dit later nog een keer' maar dit is echter ook nooit meer gedaan
  Aan het einde van de 10-rittenkaart, of tussentijds, werd er ook geen enkele 'omvang' meting verricht. Daar waar ze in de proefbehandeling en in de advertenties wel mee schermen, dat dit zienderogen zal afnemen.

  Ondanks dat ik wel afgevallen ben, is dit écht niet te wijten aan de dure behandeling. De tussentijdse zorg én met name nazorg vond ik veel te weinig. Klinkt misschien wat lullig, maar je zou minstens een klein receptenboekje of zoiets verwachten voor dat geld. Ja, ik kon dit bij hun kopen. Alsmede speciale shakes om het afvallen te bevorderen.
  Op mijn vraag of er ook een evaluatieformulier of -gesprek aanwezig is om verbeterpunten aan te leveren, wist men dit eigenlijk niet. Naar mijn idee moet dit ook deel uitmaken van de behandeling. Net als dat aan het einde van de 10-rittenkaart er samen gekeken wordt naar het behaalde resultaat. Niet dat men er maar vanuit gaat dat je een nieuwe kaart koopt en in 'onderhoud' gaat. Want ja, 'dat doet ook iedereen'.
  Nu was het 'kijk maar wat je doet, je weet ons te vinden'.

  Al met al bood alles mij niet het behaalde resultaat. Uiteraard jammer, want ik had er simpelweg meer van verwacht. En zeker voor zoveel geld ...

  Sterke punten
  De vriendelijke medewekster en haar enthousiasme.
  Alles ziet er keurig netjes en verzorgd uit.

  Zwakke punten
  Veel

  Door Marck op 23 februari 2020 Reageer (1 reactie)
 • easyslim - het woord zelf is al een dikke leugen !
  Denk echt 3x na en begin er niet aan !! Het is zoveel geld en afvallen gaat echt niet terwijl je ligt.
  Na 10 behandelingen op de trilbank is de huid wat gladder [en wanneer je iets wilt zien: iets minder bobbelig op de dijen -]. Maar er is GEEN GRAM GEWICHT vanaf - echt niet !
  Een massagehandschoen werkt netzo en is 100 x goedkoper -
  Heel triest en naar, dat zo’n instituut mensen hoop geeft --
  De meiskes in de studio kunnen het ook niet helpen - Zij hebben hun instructies, zijn meer dan vriendelijk. Opvallend is wel, dat ze nooit informeren: ben je al afgevallen ?

  Sterke punten
  Rustige niet te warme ruimte en allervriendelijkste medewerkers

  Zwakke punten
  Er worden resultaten genoemd [10 kg eraf in 10 weken moet lukken -] na de proefbehandeling, welke helemaal niet waargemaakt worden. Heel triest en gemeen. Op een behandeldag moet je 500 Kcal nuttigen en enorm veel drinken. Raar voorschrift: doen alsof zo'n apparaat het voor je doet en nu mag je het toch weer zelf doen en afzien.

  Door Manon op 12 februari 2019 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Over dieet of wat dan ook met mij niet gesproken. Alleen veel water drinken.

  Werkt voor geen meter. Zonde van de centen.

  Door Johan op 16 januari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Na 11 behandelingen is je huid lekker zacht van het getril, maar geen gram eraf. Wel honderden euro's.
  Wanneer je je zou houden aan hun voorschrift: 500 Kcal eten op een behandeldag - ja, dan zou je nu 5 kg kwijt kunnen zijn. Maar lijnen kun je ook alleen, zonder zoveel geld uit te geven !
  Erg dom geweest ! Maar ik had net wat extra geld en hoopte op stimulans bij het lijnen.

  Sterke punten
  Zeer correcte en vriendelijke behandeldames in prettige ruimtes -

  Zwakke punten
  Al na de proefbehandeling voel ik me bij de neus genomen. Wanneer de behandelaar het meetlint de tweede keer iets lager op het been cq iets strakker aanhaalt, dan kom je makkelijk op 4 cm verschil.

  Door anne op 16 januari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • 10 Behandelingen geboekt plus shakes. Kosten €700 . Ik wilde 5 kilo afvallen en hoopte op een wat strakker resultaat voor buik en benen. Door onvoorziene omstandigheden een aantal keren gemist. Hierdoor zou er volgens Easyslim geen resultaat zijn.
  Ik ben zelfs een kilo aangekomen.
  Er is geen goede begeleiding. Denk goed na voor je hieraan begint

  Door Ellen op 2 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb, na een proefbehandeling, een hele kuur van 10 behandelingen geboekt. Zonde van het geld, geen cm eraf. En al helemaal geen confectiemaat of kilo's.
  Je krijgt niets terug indien behandeling niets doet, € 600 en een illusie armer.

  Door mirjam op 1 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Bij de intake werd gezegd dat ik na 6-8 behandelingen resultaat zou zien. Dit in tegenstelling tot de flyer waar op staat dat je minimaal 4 centimeter verliest anders betaal je niet!!!
  Je begrijpt het al. 10 behandelingen plus de proefbehandeling. Volle pond betaald.... Geen millimeter resultaat. Nu krijg ik 2 gratis behandelingen.....
  Zeer teleurstellend. Info vooraf klopt dus niet

  Sterke punten
  Heel vriendelijke dames

  Zwakke punten
  Incorrecte info op flyer en bij intake

  Door Angie op 18 april 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review