403-forbidden

Easy Slim Reviews

  • Top

    Ik ben nu 5maanden bezig en heb er 12 kilo van af ,
    Het is heel goed te doen de behandeling en begeleiding van Brenda uit Soest

    Sterke punten
    Begeleiding

    Zwakke punten
    Heb ik niet

    Door Stina op 25 februari 2020 Reageer
  • Ben klant in Zutphen.
    In 6 weken dus halverwege mijn 10 ritten al 6 kilo kwijt.
    Dit suc6 komt door de goede combinatie van behandeling en dieet.
    Hierdoor voel ik me veel vitter en heb meer zin in bewegen.
    De behandeling onder steunt mij enorm.
    Mijn spieren bouwen zich op en de veranderde eet gewoonte is goed vol te houden.
    Draag kleding die al jaren in de kast lagen.
    Zit SUPER in mijn vel nu.
    SUPER blij.

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg en mee denkend in waar ik mee bezig ben

    Door GM op 16 februari 2020 Reageer
  • Ik ben nu met mijn tweede 10 ritten bezig en ben helemaal blij! Bij de eerste 10 zijn er 5 kilo’s af en wil er nu nog 3.

    Sterke punten
    Gezellig

    Door Lidia op 4 februari 2020 Reageer
  • Ik ben al een tijdje in behandeling bij easyslim en erg tevreden
    Al heel wat kilo’s lichter dankzij de behandelingen en de shakes
    En ook zeker door de fijne begeleiding van mijn easyslim coaches
    Eindelijk een methode die voor mij werkt 😍👍

    Sterke punten
    Goede begeleiding en een methode die voor mij werkt

    Door E op 29 januari 2020 Reageer
  • Sinds vorig jaar ben ik onder behandeling geweest bij Easyslim, ik ben al mijn overtollige zwangerschapskilo's kwijt en ik voel me fantastisch. Gisteren was de laatste behandeling, maar ik blijf in onderhoud want ik wil mijn resultaat graag behouden, als ik dan weer uit de band spring pakken we het snel weer op.
    Natuurlijk moest ik er zelf wat aan doen om tot dit resultaat te komen, maar mede dankzij de werkwijze en de begeleiding is dit resultaat tot stand gekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen die echt serieus met zichzelf aan de slag wil.

    Sterke punten
    Begeleiding, coaching

    Door Cindy op 22 januari 2020 Reageer
  • Ben heel tevreden over easyslim. Ik kom 2 keer in de week en altijd op dezelfde tijden. Is erg prettig met mijn drukke leven en twee kinderen in mijn eentje te onderhouden. En als het een keer niet lukt zijn ze flexibel en hebben altijd een luisterend oor. Prettig om op deze manier af te vallen

    Sterke punten
    Luisterend oor, flexibel

    Zwakke punten
    Soms is het vervelend dat ze niet in het weekend open zijn maar snap het volledig als je alle doordeweekse dagen tot 21.00/22.00 open bent

    Door Tevreden op 20 januari 2020 Reageer
  • Ik kom regelmatig bij easyslim en soms stop ik weer even. Maar mis het toch elke keer! Dus heb de dames weet opgebeld voor een nieuwe 10 kaart plus de Powder. Nu al 1,5kg kwijt in 1 week. Motiveert mij weer om door te pakken.

    Door Hanny op 15 januari 2020 Reageer
  • Ik ben in Doetinchem geweest voor de behandelingen.
    Ik werd zeer vriendelijk ontvangen.
    We gingen in gesprek om mijn doelen te bespreken.

    En nu kom ik er nog steeds mEt veel plezier

    Sterke punten
    Heel vriendelijk en open

    Zwakke punten
    Moeilijk om weg te gaan

    Door Stan op 13 januari 2020 Reageer
  • Sinds december kom ik in Doetinchem, voor de behandelingen.
    Ik was erg sceptisch dus ik kocht een 10-rittenkaart
    Mijn doel is ongeveer 20 kilo afvallen nu weet ik dat dit niet haalbaar is in 10 behandelingen. Maar ik ben al een heel eind op weg, zonder Kristel had ik het ook zeker niet gered.
    Ik ben nu in week 5 tijdens de kerstdagen heb ik ook goed opgelet... En zelfs ook toen afgevallen!
    Wel gebruik ik de poWder en de maaltijdvervanger, maar dit op geheel vrijwillige basis.
    Easyslim.nu raad ik bij iedereen aan, omdat ik het als heel erg prettig ervaar. Kristel is eerlijk en oplettend. Wanneer het iets minder gaat met afvallen heeft ze wel weer een oplossing voor mij.

    Na deze kaart ga ik nog zeker door! Want ik wil mijn doel halen en daarna zeker behouden.
    Ben jij sceptisch, probeer het eerst eens. Hierna kan jij ook een positieve review achterlaten!
    Succes

    Sterke punten
    Eerlijkheid, en goede begeleiding van Kristel
    Wanneer het wat slechter gaat, direct handelen en de week erna gaat het weer super goed

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten in Doetinchem!

    Door Bea op 13 januari 2020 Reageer
  • door mijn rug problemen kon ik niet sporten
    de behandel dag met voeding opletten en verder gezond eten en af en toe snoepen heeft geleid dat ik nu 10 kg minder weeg. ik ben langer dan 1jaar klant van Easyslim ik wil al tijdje niet meer afvallen maar ik doe het nog om te onderhouden en als vervanging van sport voor mijn spieren
    zeker aanrader

    Sterke punten
    behandelingen voelen fijn en ontspannend
    het is gezellig

    Zwakke punten
    kan iets goedkoper

    Door Joline op 13 januari 2020 Reageer
  • Ik zag een advertentie in de krant en wilde graag wat afvallen. En 2020 is het jaar voor mij om dat te doen! Vorige week intake gehad en ben zeer gemotiveerd om af te vallen met behulp van easyslim.

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg betreft de methode

    Door Jolanda op 6 januari 2020 Reageer
  • In 10 weken tijd 10 kilo kwijt! Hoe fijn is dat!
    Dit resultaat heb ik bereikt zonder de shakes maar wel door bewuster om te gaan eten en vaker - dus echt niet altijd - koolhydraatarme maaltijden eten. Het Easy Slim programma was voor mij de stok achter de deur om dit eens gericht door te zetten.

    Sterke punten
    Fijne begeleiding.

    Door YD op 17 december 2019 Reageer

  • Ik wilde voor de zomervakantie graag van mijn overtollige kilo’s af. Daardoor kwam ik in aanraking met easyslim. Ik was nieuwsgierig en alles werd duidelijk en logisch uitgelegd tijdens het intake gesprek. Ben nu ongeveer een half jaar verder en op vakantie geweest. Voor mijn vakantie was ik 7 kilo kwijt en tijdens de vakantie maar 1 kilo erbij(normaal zijn dat er 2 voor mij!) en na mijn vakantie weer vrolijk door. Ik ben nu in totaal 12 kg kwijt dankzij Easyslim en mijn eigen inzet. Merk ook dat ik mijn spieren behoud onlangs dat ik afval en dat vind ik fijn.

    Sterke punten
    Ze houden je gemotiveerd

    Zwakke punten
    Het is verslavend, wil nooit meer zonder eigenlijk haha!

    Door Crystal op 26 november 2019 Reageer
  • Ik ben ongeveer 1,5 jaar geleden begonnen bij Easyslim.nu samen met mijn zus. Mijn zus hoefde niet veel af te vallen maar ik wel. Heb werkelijk alles geprobeerd en sportte daarbij ook 3 keer in de week maar viel gewoon niet af. Sinds ik bij Easyslim ben ben ik 15 kg lichter en echt super blij!! Had dit binnen ongeveer 9 maanden bereikt en kom nu on de 3 weken voor onderhoud en dit bevalt me zeer goed. Bedankt meiden van easyslim het is altijd gezellig en ik blijf op gewicht👍🏻. De negatieve reacties hebben toch echt met je eigen inzet te maken in mijn opzicht.

    Sterke punten
    Ik blijf op gewicht

    Door Vera op 19 november 2019 Reageer (4 reacties)
  • Ik ben twee weken geleden met volle moed begonnen bij Easyslim. Eerst zelf geprobeerd met de eettips en een week later toch maar iets hulp erbij genomen. Tot nu toe dus 3 kilo kwijt. Mijn doel is 7 kilo en dat komt steeds meer inzicht. Ben blij dat ik begonnen ben bij easyslim

    Sterke punten
    Makkelijk afvallen zonder al te veel moeite

    Door Chantal op 13 november 2019 Reageer
  • Ik heb de intake en behandelingen als zeer prettig ervaren. Er wordt er geluisterd naar wat mijn wensen waren en doel is.

    Door Anouk M op 29 oktober 2019 Reageer
  • Eindelijk een afslankmethode die werkt voor mij.
    Ik ben super blij dat ik begonnen ben met easyslim
    Na jaren aan te modderen met allerlei verschillende diëten en sporten waar ik nauwelijks gewicht verloor nu dan eindelijk resultaat met easyslim
    Kleding zit beter en ik zie er steeds beter uit nu de kilo’s eraf gaan
    De easique shakes zijn een prima maaltijd vervanger
    Heb al heel wat verschillende afslankshakes geprobeerd en naar mijn mening is dit wel de beste shake qua smaak en zonder toegevoegde suiker
    De sfeer en klantgerichtheid is echt super
    Voel me er gezien en op mijn gemak
    Al met al raad ik easyslim zeker aan

    Sterke punten
    Klantgericht, meedenkend en een methode die werkt

    Door Esther op 18 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • Kwam niet zo zeer om mijn kilo’s te zien dalen maar vooral mijn buikje te minderen. Is nu op de goede weg en zie verschil. Nog even doorgaan en dan heb ik mijn doel bereikt.

    Sterke punten
    Ontspannen liggen

    Zwakke punten
    Communicatie mag soms iets beter maar is misschien alleen in deze studio

    Door Heleen op 8 oktober 2019 Reageer
  • Het werkt echt! Na 10 behandelingen 7 kilo afgevallen. Dit was mij alleen niet gelukt, boven de 50 wordt afvallen steeds lastiger, maar met easy slim is het wel gelukt.

    Sterke punten
    Ik kreeg goed advies

    Zwakke punten
    niet

    Door B.B. op 27 september 2019 Reageer
  • Ik heb lang getwijfeld of ik wel wat op deze site zou zetten. Ik ben een klant van het eerste uur. Mijn ervaring is alleen maar positief. Ik weet ook wat voor akelige mensen er zijn die alles eraan doen om dit bedrijf in een slecht daglicht te plaatsen. Hoge bomen vangen veel wind. Naar een klein bedrijfje kijkt niemand om.

    ik herken mezelf in vele van de positieve reviews. Ook weet ik dat mensen die tevreden zijn, doorgaans hier niks schrijven. Ik doe het toch omdat ik het niet eerlijk vind. Als je ontevreden bent, zeg dat dan in de salon.

    Mijn ervaring is dat er altijd wordt meegedacht en gekeken wordt wat voor jou het beste helpt. En als je je eetpatroon niet wilt aanpassen, ondanks de vele adviezen en dan niet afvalt, dan weet je toch hoe het zit? Je kunt ook gewoon minder gaan eten. Maar dat lukte mij niet op eigen kracht. Dankzij Easyslim eet ik gezonder en blijf slank.

    Sterke punten
    Goede steun, denken mee, blijf slank

    Door Cora op 25 september 2019 Reageer
  • Dankzij easyslim heb ik nu veel minder last van mijn lipoedeem. Ik heb al jaren vanalles geprobeerd maar niks hielp. Zelfs de artsen zeiden dat ik het maar moest accepteren. Wat ben ik blij dat ik naar easyslim gegaan ben. Ik raad het mensen met lipoedeem heel erg aan! Je ziet en merkt t al naar 1 keer.
    Gr. Alexandra

    Door Alexandra op 25 september 2019 Reageer
  • Ben sinds 2 weken klaar met 10 rittenkaart. Had mijn streefgewicht al bereikt maar blijf nog afvallen.
    De behandelingen vond ik erg prettig

    Door Peter op 25 september 2019 Reageer
  • Bedankt Easyslim voor de leuke en fijne begeleiding! Super blij met mijn resultaat en ik kom zeker een keer per maand langs voor onderhoud.

    Door Myra op 24 september 2019 Reageer
  • Ik zag mijn vrouw veranderen maar ze had mij niks verteld over easyslim. We waren allebei bezig om af te vallen maar zij ging sneller, ik snapte het niet! Toen vertelde ze over easyslim en dat wilde ik ook proberen! Nu gaan we gezellig samen en vallen we allebei sneller af. Top idee.

    Sterke punten
    Gezellig samen

    Door Martin op 23 september 2019 Reageer
  • Ik kan niet wachten. Lekker weekendje uit de band gesprongen en deze week weer netjes bezig met easyslim.👏🏻

    Door Frederique op 22 september 2019 Reageer

Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review