Afslankstudio Velserbroek

403 Forbidden

Afslankstudio Velserbroek Reviews

  Super!!

  Super blij met de resultaten en Vriendelijk personeel die je goed begeleiden.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel

  Handwerkclubje

  Mijn vriendin is bij die tent in Velserbroek geweest. Ze vertelde dat het meer leek op een hysterische handwerkclub dan een professionele studio. Een hysterische kleurenexplosie met nep palmbomen. Absoluut geen hygiënische omgeving. Gelukkig is ze zo verstandig geweest om zich daar niet te laten behandelen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Amateuristisch, onhygiënisch

  10 kilo kwijt!

  Wat ben ik blij dat ik daar binnen gelopen ben. In korte tijd 10 kilo kwijtgeraakt. Met een dieet en bevriezen van mijn buik. Super aardige meiden en veel steun van ze gehad. Meiden bedankt 🙏

  Sterke punten
  Fijne meiden

  Zwakke punten
  Niet

  Goed en gezellig

  Wat een leuk ontvangst! Na vele advertenties te hebben gezien heb ik de stap gemaakt voor een intake. Kon meteen beginnen met mijn behandeling. Ben 11.8 kilo kwijt geraakt op de TC cryo. Wat een relaxte manier van afslanken.
  Bedankt alle lieve meiden van de studio

  Top zaak

  Wat een top zaak !!!\\r\\nZo blij mee !!!!\\r\\nEindelijk na jaren mijn doel bereikt \\r\\nSuper schoon !!! Werken met papieren rollen \\r\\nZo als het hoort !!! \\r\\nDikke 10 plus

  zeer goede ervaring

  Ik ben op een van de open dagen geweest voor een vrijblijvend advies.
  Ondanks dat ik best kritisch ben heeft men mij overtuigd om te starten met de TC Cryo en presso therapie voor vochtafdrijving. De resultaten zijn verbluffend en ik ben al twee maten kleiner.
  De sfeer motiveert mij om het nog even vol te houden.
  Ga zo door dames

  Snel resultaat

  Tijdens open dag duidelijk informatie gekregen, TC Cryo kuur gedaan en BIO HCG.
  12 kilo en veel centimeters kwijt, gezellige sfeer.

  Geen resultaat!

  Geen resultaat, wel veel geld kwijt.
  Ik sluit mij volledig aan bij de slechte ervaringen die hieronder staan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Niet intrappen

  Ik sluit me aan bij andere reviews wat betreft gebrek aan hygiëne, amateuristisch, geen privacy etc. Ik ben geschrokken van de verhalen over brandwonden. \\r\\nCoolsculpting mag uitsluitend worden uitgevoerd door een arts. Het is gevaarlijk dat de eigenaresse zelf gaat dokteren met een goedkoop namaakapparaat. Hier zou de voedsel- en warenautoriteit eens een bezoekje moeten afleggen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting, gevaarlijk handelen.

  Teleurstellend

  Teleurstellende ervaring.
  Heeft me veel geld gekost deze teleurstellende ervaring.
  Onhygiënische Benidorm uitziende “salon” waar je je kont niet kan keren. Vol namaakbloemen,beelden, je kan het zo gek niet bedenken.
  Weinig privacy, rumoerig, weinig tijd voor de cliënt, heel druk met elkaar, maaltijden genuttigd midden in de zaak. etensluchten.stoffig. Schreeuwerige telefoongesprekken.
  Dus Geen AANRADER!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet proffesioneel.

  Niet het beloofde resultaat

  Helaas is er niet het beloofde resultaat van 10% minder lichaamsgewicht, bereikt. Het zou àltijd werken. Bij mij helaas dus niet. Dus ik ben niet tevreden. Ik heb zeker de laatste 3 weken ontzettend goed op mijn eetpatroon gelet wat inhield; geen tussendoortjes koek snoep, bijna geen koolhydraten, geen alcohol of snacks. Veel groeten gegeten en 2ltr water per dag. Alles bij elkaar....totaal 2 kg minder in gewicht in 5 behandelingen. Dit staat niet in verhouding tegenover de hoge kosten. M.i. zou ik dit resultaat ook hebben bereikt met alleen het aanpassen van mijn voedingspatroon. Helaas!

  Zwakke punten
  Betere en eerlijkere voorlichting dat deze behandeling blijkbaar niet bij iedereen werkt.

  Chaos en onhygiënisch

  Ik ben er zo'n 2 jaar geleden geweest voor een cryolipolyse behandeling, vet bevriezen. Ik kreeg op beide bovenbenen voor en achter, enorme brandplekken na de eerste behandeling. . Ik kon terugkomen voor een andere behandeling en een tubbetje aftersun krijgen, dat heb ik niet aangenomen. Deze behandeling hadden ze nooit mogen uitvoeren zei o.a. de huisarts en een specialist in het rkzh, omdat mijn benen niet overdreven dik zijn. Ik heb nog steeds de littekens op m'n benen staan en ben 650,- lichter, het geld voor behandelingen die niet zijn uitgevoerd kreeg ik niet terug. Je moet alles vooruitbetalen. Verder stoor ik me aan de pagina grote advertenties in de huis aan huis bladen, deze zijn bewerkt, gefoto-shoped, dat kun je met 1 oogopslag zien. En het is enorme chaos daar, dubbele afspraken en afspraken die niet in de agenda staan. Géén aanrader, je kunt beter naar de sportschool en diëtiste gaan.

  Sterke punten
  Zijn er niet, personeel is wel vriendelijk, behalve als je met een klacht komt.

  Zwakke punten
  Enorm chaotisch en ze maken niet waar wat ze beloven.

  Heel tevreden

  Wat ben ik blij dat ik hier ben binnen gelopen. Super geholpen. Heb TC cryo gedaan icm bio hcg. 8.1 kg kwijt geraakt. En aardig wat centimeters. Heel blij

  gastvrij en professioneel

  Ik kwam met overgewicht bij de afslankstudio. Na al van alles geprobeerd te hebben was ik nogal kritisch. De gastvrijheid en professionele begeleiding hebben me overgehaald. Dankzij de TC Cryo behandelingen en de Bio HCG ben ik 15 kg afgevallen. De dames hebben me gemotiveerd om het vol te houden. Echt een aanrader.

  Sterke punten
  professioneel, vriendelijk en gastvrij

  Chaos

  De medewerksters zijn heel aardig. Het is echter een chaos in de salon. De eigenaresse werkt nog met een papieren agenda en gaat voor meer, meer, meer, dan voor kwaliteit.
  Het oogt allemaal verre van professioneel, meer als een uit de hand gelopen hobby.

  Sterke punten
  Aardig personeel

  Zwakke punten
  Chaotisch en geen privacy voor de klanten.

  Zeer ontevreden over deze studio

  Ik ben zeer ontevreden over deze studio. Naast dat het niks voor mij bleek te zijn, word je er als vee in een veewagon geholpen. De medewerkers - die op zich allen aardig zijn - wassen tussendoor nooit hun handen en smeren jouw gezicht in nadat ze bij een ander net de apparatuur hebben lostgekoppeld. Het is allemaal met gordijntjes open en bloot, erg weinig privacy, wat ik erg moeilijk vind. Maar dat is nog niet het ergste: de gekozen methode hielp met niet alleen totaal niet, ik heb de kuur niet afgemaakt vanwege brandplekken op tere delen vanwege een te laag staande ventilator (die ik hoog ook niet verdroeg vanwege aangezichtspijnen in mijn gezicht); ik heb geen excuses gekregen en ben 750 euro lichter zonder enig resultaat. Aan geld terug doet men niet. Ik mag terugkomen voor een andere behandeling maar dat ga ik zeker niet doen. Als je je graag laat overhalen tot allerlei dieetproducten en behandelingen omdat je er zelf geen verstand van hebt: dan zullen ze je wellicht wel kunnen helpen. Ik heb niets dan vervelende ervaring hier.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  - slechte hygiene
  - te weinig kennis van de apparatuur bij medewerkers
  - lawaaiig en alles open en bloot
  - geen privacy voor gesprekken
  - onzinnige producten (afslankgel bv) die 0,0 resultaat geven
  - duur

Bezoek Afslankstudio Velserbroek

Schrijf een review