Afslankstudio Velserbroek

403 Forbidden

Afslankstudio Velserbroek Reviews

  Niet intrappen

  Ik sluit me aan bij andere reviews wat betreft gebrek aan hygiëne, amateuristisch, geen privacy etc. Ik ben geschrokken van de verhalen over brandwonden. \\r\\nCoolsculpting mag uitsluitend worden uitgevoerd door een arts. Het is gevaarlijk dat de eigenaresse zelf gaat dokteren met een goedkoop namaakapparaat. Hier zou de voedsel- en warenautoriteit eens een bezoekje moeten afleggen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting, gevaarlijk handelen.

  Teleurstellend

  Teleurstellende ervaring. Heeft me veel geld gekost deze teleurstellende ervaring. Onhygiënische Benidorm uitziende “salon” waar je je kont niet kan keren. Vol namaakbloemen,beelden, je kan het zo gek niet bedenken. Weinig privacy, rumoerig, weinig tijd voor de cliënt, heel druk met elkaar, maaltijden genuttigd midden in de zaak. etensluchten.stoffig. Schreeuwerige telefoongesprekken. Dus Geen AANRADER!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet proffesioneel.

  Niet het beloofde resultaat

  Helaas is er niet het beloofde resultaat van 10% minder lichaamsgewicht, bereikt. Het zou àltijd werken. Bij mij helaas dus niet. Dus ik ben niet tevreden. Ik heb zeker de laatste 3 weken ontzettend goed op mijn eetpatroon gelet wat inhield; geen tussendoortjes koek snoep, bijna geen koolhydraten, geen alcohol of snacks. Veel groeten gegeten en 2ltr water per dag. Alles bij elkaar....totaal 2 kg minder in gewicht in 5 behandelingen. Dit staat niet in verhouding tegenover de hoge kosten. M.i. zou ik dit resultaat ook hebben bereikt met alleen het aanpassen van mijn voedingspatroon. Helaas!

  Zwakke punten
  Betere en eerlijkere voorlichting dat deze behandeling blijkbaar niet bij iedereen werkt.

  Chaos en onhygiënisch

  Ik ben er zo'n 2 jaar geleden geweest voor een cryolipolyse behandeling, vet bevriezen. Ik kreeg op beide bovenbenen voor en achter, enorme brandplekken na de eerste behandeling. . Ik kon terugkomen voor een andere behandeling en een tubbetje aftersun krijgen, dat heb ik niet aangenomen. Deze behandeling hadden ze nooit mogen uitvoeren zei o.a. de huisarts en een specialist in het rkzh, omdat mijn benen niet overdreven dik zijn. Ik heb nog steeds de littekens op m'n benen staan en ben 650,- lichter, het geld voor behandelingen die niet zijn uitgevoerd kreeg ik niet terug. Je moet alles vooruitbetalen. Verder stoor ik me aan de pagina grote advertenties in de huis aan huis bladen, deze zijn bewerkt, gefoto-shoped, dat kun je met 1 oogopslag zien. En het is enorme chaos daar, dubbele afspraken en afspraken die niet in de agenda staan. Géén aanrader, je kunt beter naar de sportschool en diëtiste gaan.

  Sterke punten
  Zijn er niet, personeel is wel vriendelijk, behalve als je met een klacht komt.

  Zwakke punten
  Enorm chaotisch en ze maken niet waar wat ze beloven.

  Heel tevreden

  Wat ben ik blij dat ik hier ben binnen gelopen. Super geholpen. Heb TC cryo gedaan icm bio hcg. 8.1 kg kwijt geraakt. En aardig wat centimeters. Heel blij

  gastvrij en professioneel

  Ik kwam met overgewicht bij de afslankstudio. Na al van alles geprobeerd te hebben was ik nogal kritisch. De gastvrijheid en professionele begeleiding hebben me overgehaald. Dankzij de TC Cryo behandelingen en de Bio HCG ben ik 15 kg afgevallen. De dames hebben me gemotiveerd om het vol te houden. Echt een aanrader.

  Sterke punten
  professioneel, vriendelijk en gastvrij

  Chaos

  De medewerksters zijn heel aardig. Het is echter een chaos in de salon. De eigenaresse werkt nog met een papieren agenda en gaat voor meer, meer, meer, dan voor kwaliteit. Het oogt allemaal verre van professioneel, meer als een uit de hand gelopen hobby.

  Sterke punten
  Aardig personeel

  Zwakke punten
  Chaotisch en geen privacy voor de klanten.

  Zeer ontevreden over deze studio

  Ik ben zeer ontevreden over deze studio. Naast dat het niks voor mij bleek te zijn, word je er als vee in een veewagon geholpen. De medewerkers - die op zich allen aardig zijn - wassen tussendoor nooit hun handen en smeren jouw gezicht in nadat ze bij een ander net de apparatuur hebben lostgekoppeld. Het is allemaal met gordijntjes open en bloot, erg weinig privacy, wat ik erg moeilijk vind. Maar dat is nog niet het ergste: de gekozen methode hielp met niet alleen totaal niet, ik heb de kuur niet afgemaakt vanwege brandplekken op tere delen vanwege een te laag staande ventilator (die ik hoog ook niet verdroeg vanwege aangezichtspijnen in mijn gezicht); ik heb geen excuses gekregen en ben 750 euro lichter zonder enig resultaat. Aan geld terug doet men niet. Ik mag terugkomen voor een andere behandeling maar dat ga ik zeker niet doen. Als je je graag laat overhalen tot allerlei dieetproducten en behandelingen omdat je er zelf geen verstand van hebt: dan zullen ze je wellicht wel kunnen helpen. Ik heb niets dan vervelende ervaring hier.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  - slechte hygiene - te weinig kennis van de apparatuur bij medewerkers - lawaaiig en alles open en bloot - geen privacy voor gesprekken - onzinnige producten (afslankgel bv) die 0,0 resultaat geven - duur

Bezoek Afslankstudio Velserbroek

Schrijf je eigen review