• hallo allemaal de nieuwe special-k vindt ik echt heel vies!!!
    het smaakt nergens naar,
    Vindt het heel jammer want ik at het heel graag elke ochtend zou graag de oude weer terug willen eet nou eigen merk want die smaakt nog lekkerder.

    vriendelijke groet, M. C

    Sterke punten
    geen!!

    Zwakke punten
    tis echt goor!!

    Door ?? op 20 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dieet werkt prima, maar wil je stoppen, dan is het lastig. Opgezegd, na drie maanden kwam ik erachter dat ze toch nog het maandbedrag afschreven. (storneren lukte dus niet meer bij de laatste betaling, erg vreemd was binnen een week) Gemeld bij de klantenservice. Excuses, binnen 30 dagen zou ik het geld teruggestort krijgen (vond ik wel erg lang duren voor iets wat hun fout was), maar helaas, nu ruim 30 dagen later, geen geld terug! Mailtjes naar de klantenservice worden niet beantwoord. Zwaar irritant. Bellen kan alleen naar een 0900 nummer 0,10 per minuut.

    Zwakke punten
    slechte klantenservice, slechte administratie

    Door M van Dam op 14 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb alle dieeten al eens gedaan, maar ik hield het meestal maar een paar dagen vol. Nu een week bezig en nu al 2.3 kg afgevallen. En ik doe maar 1 shake per dag en verder gezond en matig eten ernaast. Veel water drinken en fruit ernaast.

    Ik heb echt een uur of 3 geen hongergevoel, het is goed vol te houden.

    Had ik eerder moeten doen.

    Sterke punten
    Veel smaken
    Verzadigend

    Door Marita op 10 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • lees bij negatieve ervaringen

    Sterke punten
    je je valt af. ..maar...

    Zwakke punten
    Dat er nergens op gezondheidsrisico's wordt gewezen

    Door Hanneke op 7 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In de blikken en misschien ook wel in de rest van weightcare zit "iets" als je daar gevoelig voor bent kun je daar hartritmestoornissen van krijgen het is mij overkomen tot twee keer aan toe de eerste keer dacht ik ach toeval nadat ik beter was ben ik na een poosje weer begonnen met weightcare en hup weer ritmestoornissen viavia ben ik erachter gekomen dat dit produkt ook door dietisten wordt afgeraden. ...dus voorzichtigheid is geboden.

    Sterke punten
    Ja je valt af...maar...

    Zwakke punten
    Dat er NERGENS wordt gewezen op gezondheidsrisico's

    Door Hanneke op 7 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is wederom een droom die veel geld kost en niet uitkomt. Beter om een koolhydraatarm dieet te volgen, want dit werkt echt. De pillen zijn een farce, last van je darmen en niet wat je wilt. Ik begrijp de commercie hierachter maar het is te duur om zo maar even te doen....eigenlijk weet je van te voren al dat het gewoon niet kan werken, eet gezond en doe het in je eigen tempo, voor het bedrag kan je absoluut een gezonde keuze maken. Jammer ik trap er ook steeds weer in....... Maar dat is de kracht van promoten en dat lukt toch maar weer.

    Zwakke punten
    En nu maar hopen dat mijn emailadres niet openbaar wordt gemaakt.......

    Door Ant op 7 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • -

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    -

    Door Zo op 7 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik ben net begonnen met mijn eerste week weightcare,
    ik ben pas 19 jaar en 2 jaar ziek geweest dus veel aangekomen, ik heb al zo veel geprobeerd weightwatchers ega en mooi jezelf zijn en ga zo maar door, iederekeer weinig succes. en nu in me eerste week van weight care ben ik al 4 kg kwijt.
    ik ben een lastige eter maar de shakes vind ik echt heerlijk.
    over 3 weken schrijf ik weer een bericht over hoe het gegaan is!

    Sterke punten
    super lekker!

    Zwakke punten
    erg prijzig

    Door jessica op 5 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoi allen,

    Heb 2 potten wc chocola gehaald, lekker en goed vol te houden, ben in bijna 3 weken 6 kilo afgevallen. Heb daarna de kruidvat merk gehaald, Niet lekker en geen effect. Ga weer starten met de weight care.

    Sterke punten
    lekker vol van smaak en lang vol te houden. En geeft ook lang een vol gevoel

    Zwakke punten
    geen

    Door g ersoy op 21 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor mij is het essentieel dat er word afgevallen in de familie, jaren lang was ik te zwaar en mijn hele familie maar door dit dieet ben ik in een keer afgevallen. Ook herkende het zwaarlijvigheid in mijn zusters en broers, tantes,ooms en oma's.

    Zelfs mijn twee zonen waren te dik geworden en kregen dikke armen en benen en bleven er te ongezond uit zien maar door dit dieet waren wij allemaal wat afgeslankt. Ik heet meneer Elvis woonachtig in Amsterdam Noord en ben rasecht Surinaams, mij en mijn familie hebben geleerd om makkelijker af te vallen door dit geweldige dieet,echt een negen.

    Sterke punten
    Snel
    Gemakkelijk
    Duurzaam
    Efficient

    Zwakke punten
    Duur
    Moeilijk voor kinderen
    Zwaar voor vrouwen

    Door Elvis Fensy op 19 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben 11 november begonnen met de modifast intense en woog toen 123,1 kilo met een lengte van 196 cm.
    De eerste dagen waren lastig (maar veel makelijker dan stoppen met roken)
    Ik heb 2 weken 3 Shakes per dag gebruikt met af en toe wat cherry tomaatjes.
    De kilo's vlogen eraf, de eerste week was ik 8,1 kilo kwijt en de 2e week 4,3 kilo.
    Ik heb netjes de dag menu's gevolgd en ik bleef afvallen (je gaat eten weer waarderen)
    Nu zijn mijn voorgeschreven Modifast menuutjes op en haal ik mijn recepten en week menu's van voedingscentrum.nl af, dit gezonde en caloriearme gerechten.
    Een nadeel (of juist een voordeel) van afvallen is dat al mijn kleding veel te groot is geworden en ik alles heb moeten vervangen. Een groot voordeel van afvallen is dat ik in elke winkel kan slagen, ik ben van een broek maat 38 naar een 34 gegaan en van een XXL shirt naar XL en soms zelfs een L.
    Je groeit van de complimenten die je krijgt en ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik heb geen last meer van mijn knien en ik voel me eigen veel fitter.
    Ik ben verleden week ook begonnen met wat fitness oefeningen.
    Mijn streefgewicht is 96 kilo en ik hoef nu nog maar 7 kilo af te vallen en dat gaat zeker lukken.
    Bij mijn vrouw is het knopje 1,5 jaar geleden al omgegaan en eet al heel lang gezond en sport 3 dagen per week en is al 26 kilo kwijt.
    Nu houden we elkaar scherp en mocht er na een vakantie of feestdagen wat kilo's bij zijn gekomen dan ga ik direct balansen, want mijn oude gewicht NOOIT meer.

    Gr. Ton

    Sterke punten
    Lekkere smaken

    Zwakke punten
    Mis iets hartigs zoals soep

    Door Ton op 19 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik gebruik nu bijna 3 weken
    Lipo 13 om eerlijk te merk ik niet veel van het afvallen wel merk ik dat ik minder of geen eetlust heb. Ik heb nog twee volle potjes liggen hoop toch stiekem dat
    Lipo 13 me leven veranderd!

    Sterke punten
    Geen eetlust

    Zwakke punten
    Pillen zijn moeilijk weg te slikken.

    Door raaz op 16 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoi allemaal,
    Mijn naam is Femke, 25 jaar oud en ik weeg op dit moment 74 kg. Al jaren ben ik aan het diten, lijnen en afvallen maar ik val steeds weer terug in mijn oude ritme. Ik wil graag 10 kg afvallen. Ik wil graag proberen om te gaan Modifasten voor 3 week. Het vervelende is dat ik niet op mijn werk aan de modifast wil gaan... Dus slechts 2x modifast maaltijden per dag. Weet iemand wat voor vervangende maaltijd ik hier voor kan nemen? En heeft iemand nog andere tips en trucs?

    Groetjes,
    Femke

    Door Femke op 1 december 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb het dieet 3 maanden lang gevolgd en ben maar liefst 23 kilo kwijtgeraakt. Wat ik leuk vond aan dit dieet is dat je erg snel afvalt en dat het makkelijk vol te houden is. Bovendien ging ik er ook gezonder uitzien. Een ander positief punt is de online steun die je krijgt van de e-coach. Op deze manier krijg je allerlei tips en persoonlijk advies. Meestal ben je een fortuin kwijt als je een afslank product en persoonlijke begeleiding combineert. Maar eazy shape was zeker betaalbaar: voor 60 kreeg ik een maandpakket plus persoonlijke begeleiding. Al met al kan ik het product iedereen met gewichtsproblemen aanraden.

    Sterke punten
    - snel afvallen
    - makkelijk vol te houden
    - persoonlijke begeleiding
    - betaalbaar
    - smaakt lekker
    - gezond

    Zwakke punten
    - eerste paar dagen last van hongerbuien gehad

    Door Sandra op 27 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 12 kg kwijt in 2 maanden!

    Sterke punten
    -valt snel af
    -shakes smaken lekker
    -geen moeilijk dieet
    -goed vol te houden omdat je ook normale voeding binnen krijgt

    Zwakke punten
    - als je eenmaal gestopt bent met dieet is het moeilijk om een gezond en normaal eetpatroon te vinden zonder shakes.
    - als je stopt met dieet kom je wel weer paar kg aan.

    Door Danielle op 22 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben zeer tevreden over de shakes van Be-Slank. Ik heb al heel wat shakes in het verleden gedaan, maar de meeste zijn zo zoet en chemisch van smaak. Deze smaken echt natuurlijk en vullen goed.

    Sterke punten
    niet chemisch en zoet

    Zwakke punten
    -

    Door Evy op 14 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na 1 week ca 6.5 kilo afgevallen. Wel moeten afkicken. In begin wat obstipatie. NU zemelen toegevoegd in de shake in combinatie met zwarte koffie. Gevolg Diarree. Ik ga mijn tweede week in en heb donderdag afspraak ditiste immers vanaf donderdag heb ik mijn eerste "maaltijd ".
    Iemand nog ervaringen met diarree !!

    Sterke punten
    Werkt razend snel bij mij. Dus motiverend.

    Zwakke punten
    Wel moeten afkicken.

    Door Frank P op 7 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik betaal 14,95 per maand aan weightwatchers, maar de app werkt niet. Je kunt het gewicht niet invoeren, iedere keer loopt de app vast.
    Hierover contact gehad, men weet van de fout.

    De fout is na maanden nog niet gecorrigeerd en er is geen enkele vorm van compensatie. Je krijgt alleen maar standaard antwoorden en excuses voor het ongemak. Het excuus is dat ik niet in aanmerking kom voor compensatie omdat het invoeren van het gewicht wel werkt via de laptop of pc. IK HEB JUIST VOOR WW GEKOZEN VANWEGE DE APP.
    JAMMER want het dieet leek te werken.

    Zwakke punten
    SLECHTE SERVICE, niet meedenken met de klant

    Door M.Lourens op 7 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben 30 januari begonnen met weight care en ik ben zojuist 21 kilo kwijt.
    Ertussen nog een allinclusive vakantie gehad dus ik ben er hartstikke blij mee.

    Ik wil nog 19 kilo afvallen.

    Sterke punten
    Het is gewoon altijd vol te houden en het smaakt heerlijk

    Zwakke punten
    zijn er niet

    Door Tiny Tuip op 6 november 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Begin dit jaar ben ik begonnen met Weight Care. Eerst tweemaal zo'n doos/kuur en vervolgens plan B (twee maaltijden per dag van Weight Care, een gewone avondmaaltijd van ong. 500kcal en fruit en een tussendoortje).

    Het werkt!!

    Nu ben ik al 3-4 maanden wat minder streng en mijn gewicht blijft stabiel, dus geen jojo effect, maar ik let dan ook wel op het aantal kcal dat ik eet per dag. Ik sport 1-2 keer per week.

    Was voor WC al 8kg kwijt, nu nog eens 8kg en er mag nog wel iets af. Ik ben 1.63m en weeg nu 77kg.

    Sterke punten
    Je krijgt binnen wat je minimaal binnen moet krijgen, het is makkelijk en best lekker. Bij Kruidvat zijn de producten regelmatig in de aanbieding, dus het hoeft niet duur te zijn.

    Zwakke punten
    In de doos voor de 8-daagse minikuur zitten niet de lekkerste producten, maar op zich is het goed om mee te starten.

    Door Ramona op 25 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zit nu in mijn vierde week modifast intensive,na 3 weken al 9,1 kilo kwijt!!!
    Prima te doen,je weet precies wat je mag hebben per dag en ik heb absoluut geen honger.
    Ik ga nog even door,nog 10 te gaan.

    Sterke punten
    Je valt snel af
    Het is duidelijk wat je op een dag moet eten
    Prima vol te houden

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anja op 16 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Naast Slank & Fit supplementen neem ik elke dag 4 kopjes thee , ik krijg minder trek en de spijsvertering is veel beter geworden. wel jammer dat je het een dag van te voren moet voorbereiden.

    Door hayat op 14 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik doe nu denk ik al 2 a 3 jaar lang aan diten, maar het lukt me nooit haha. Ik ben vorig jaar 7 kilo afgevallen door weight care. Maar ik deed het ook te obsessief. Ik dronk alleen 3 shakes op een dag van een ander merk waar volgens mijn maar 100 kcal in zaten, logisch dat ik veel afviel.

    Nu ben ik vandaag weer aan de gang gegaan want na al dat diten ben ik elke x er na weer dikker geworden dan tevoren. Ik neem nu '' sochtends een shake, smiddags een reep en savonds normaal eten maar wel in mate. Ik merk dat sporten ook heel belangrijk is bij een shake dieet dus dat ga ik ook maar doen.

    Ik hoop dat het deze x wel lukt en dat ik de knop om kan zetten in mijn eetpatroon. Ik merk wel altijd na een dieet dat ik sneller vol zit!

    Sterke punten
    Veel afvallen in een korte tijd, goed vol te houden, lekkere shakes, je wordt er niet ziek van, ik krijg juist meer energie. Je kan je dieet overal mee naar toe nemen

    Zwakke punten
    Het jojo effect is heel erg groot bij dit dieet!

    Door Vanya op 14 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben onlangs overgegaan van Modifast shakes e.d. op Atkins producten.
    Vooral de chocolade en koffie shake produkten bevallen erg goed, maar op de verpakking staat in het geheel niet vermeld of er wellicht ook vitamines en/of mineralen zijn toegevoegd.
    (iets wat modifast wl doet).
    Weet iemand hier meer over te vertellen?
    De Atkins shakes zijn wel erg koolhydraat-arm en dat is een sterk positief punt.

    Sterke punten
    Afvallen gaat prima!

    Zwakke punten
    Jo-Jo effect ligt steevast op de loer!

    Door Hans op 12 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoi allemaal,

    Mijn naam is Lieke, ben in juni begonnen met shakes en toen 10 kg kwijtgeraakt. Ben daarna op vakantie gegaan en sindsdien de draad weer helemaal kwijt, ik ben inmiddels weer 3 kg zwaarder en schommel iedere week weer met m'n gewicht. De ene keer ben ik 2 kg lichter, de andere week weer 1 kg zwaarder.

    Heeft iemand nog ideeen/tips? Ik wil eigenlijk nog 7,5 kg kwijt en zit er sterk aan te denken om weer met shakes te beginnen en dan een dietist in te schakelen die me kan helpen met voeding. Iemand tips?

    Door Lieke op 11 oktober 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.