• Ik wil degene die van plan zijn het Mentale Dieet Plan risicoloos aan willen schaffen waarschuwen. Koop het niet, je krijgt nl helemaal geen garantie. Het risico wat je loopt is dat je gewoon je geld kwijt bent.
    Het bedrijf is gevestigd in Belgi en heeft al vanaf 2011 de jaarboeken niet ingediend.
    Mijn vermoeden is dat het een oplichster is die ook een fictief figuur is. Op de statuten staat dat ene Franois de bvba Sofcom waar het MDP onder valt op zijn naam heeft.

    Niet aan beginnen dus, ik ben er ook door gedupeerd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Geesje op 31 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben dus vanmorgen begonen met Modifast intensive, ik kom terug over 5 dagen en hopelijk lukt het me om vol te houden.
    Tot donderdag...

    Door xanya op 29 maart 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoi,
    Ik begin morgen met intensive en heb zo'n 20kg om af te vallen.
    Ik ga me een keer per week wegen.

    Door Xanya op 28 maart 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • goede ervaringen , de shakes zijn makkelijk te maken en lekker
    in t begin ff doorzetten dan gaat t verder makkelijk ,
    ik ben waar ik wil zijn qua gewicht nu en heb nog 4 blikken over 3 aardbei en 1 vanille goed tot Januari 2015
    als iemand interesse heeft laat t even weten , t is n aanrader

    Sterke punten
    Lekker , makkelijk te maken , afvallen gaat niet te snel dus blijft eraf

    Zwakke punten
    in t begin n beetje hongergevoel

    Door G. Laterveer op 28 maart 2014 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo

    Ik ben nu 10 dagen bezig met modifast en het was eerste dagen heel moeilijk
    Maar helpt wel echt ben op 8 dagen tijd 4,5 kg kwijt
    Ik hou me wel strikt aan schema
    Als ik het moeilijk heb eet ik radijsjes , komkommer, en groene paprika rauw
    Ik sport ook elke dag
    Ik ben superrrrrrrrrrrrrrrrrblij en ga zeker door

    Sterke punten
    Het loont de moeite

    Zwakke punten
    Eerste dagen veel hoofdpijn ,maar veel drinken helpt en doorbijten eerste dagen erna gaat het vanzelf

    Door Marijke op 22 maart 2014 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo!
    Ik heb al een tijdje zitten lezen hier, wat een succes verhalen!
    Ik ben zaterdag begonnen met Modifast intensive en het gaat opzich prima, maar ik heb een vraag over de tussendoortjes. Er staat dat je rauwkost als tomaat, komkommer, wortel en bloemkool of broccoli roosje kan eten als je honger hebt, maar mag je de bloemkool en broccoli roosjes ook stomen of koken? Ik vind ze rauw niet te eten...

    Sterke punten
    Goed vol te houden

    Zwakke punten
    Eentonig, niet echt lekker

    Door Floor op 17 maart 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben nu aan mijn 5e dag begonnen bij de pudding
    De eerste 3 dagen waren gewoon een ramp om niet te hervallen
    Heb het enkele keren geprobeerd maar nooit volgehouden
    De eerste dagen heel erge hoofdpijn en drang naar eten was heel erg vooral savonds dan kreeg ik het super moeilijk
    Heb namelijk een chocolade verslaving en eetaanvallen meestal savonds
    Was echt doorbijten maar na 3 dagen ging het beter maar niet zo met mijn humeur
    Ik wil dit echt zoooooooooooooograag en hou me al 5 dagen strikt aan alles
    Ik ben fier op mezelf
    Ga ook vanaf vandaag gaan fitnessen en hopelijk snel resultaat
    Ik heb ook een bypass en behaalde al een heel mooi resultaat
    Ik ben echt nu gemotiveerd en ga dit proberen vol te houden ook al is het niet makkelijk als je graag eet



    Sterke punten
    De pudding heb ik in chocolade smaak dus dat maakt al veel goed

    Zwakke punten
    Eerste dagen veel hoofdpijn en drang naar eten

    Door Marijke op 17 maart 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is mijn eerste dag cambridge. Ik heb de hele dag een hongergevoel en de shakes vind ik niet echt lekker, maar t is even doorbijten! Wat zal ik blij zijn als ik straks gezond en slank op het strand lig!!!!

    Sterke punten
    Niet kunnen smokkelen.

    Zwakke punten
    Smaak van de shakes en hongergevoel

    Door anne op 14 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vetvrij.com heeft mij geholpen bij een onterecht incasso van een afslankproduct. Sanne was zo vriendelijk om het voor me op te lossen en ervoor te zorgen dat de gemaakte kosten teruggestort worden op mijn rekening. Dank u.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk en behulpzaam

    Door Sandra Ulich op 13 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo,

    As zaterdag ben ik 5 weken bezig met WC. De eerste week (5 dagen) heb ik de minikuur gedaan. Daarna ben ik overgestapt op stap b. Smorgens een shake, smiddags een reep. Tussendoor fruit, rauwkost, af en toe soepstengels met smeerkas en een cracker met kaas. Savonds eet ik normaal met yoghurt en muesli toe (niet van WC).

    Ben tot nu toe 5 kilo afgevallen en vindt dat zelf echt wel weinig. Wat zijn jullie ervaringen?

    Sterke punten
    De producten zijn lekker en gevarieerd.
    Niet duur.

    Zwakke punten
    Veel chocolade in de producten (dat mag ik niet).
    Ik hou een sterk hongergevoel.

    Door Wilma op 13 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik ben gestarts op 3 januari 2014 met Cambridge 500..
    Nu 9 weken verder ben ik ruim 23 kilo lichter..
    Het is super goed vol te houden en de eetweek 1x per 4 weken zijn echt de beloning.

    Sterke punten
    makkelijk, niet nadenken, niks anders extra mogen dus smokkelen is geen optie

    Zwakke punten
    tot nu toe geen zwakke punten..

    Door jennifer op 7 maart 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na aanmelding bij de Weightwatchers n.a.v een advertentie had ik 2 weken toegang via de app en daarna zonder enige mededeling kon ik helemaal niets meer. Bij navraag (na 2 mails en bellen) werd mij verteld dat ze het bedrag niet hadden kunnen innen. Hebben waarschijnlijk zelf mijn bankrekening.no verkeerd overgenomen. Ze sluiten je dus gewoon af zonder te zeggen waarom. Nadat ik het geld zelf heb overgemaakt op hun rekening heb ik na 2 dagen nog steeds geen toegang. Ik moet eerste een bewijs van betaling opsturen. Normaal je bankrekening checken of iemand betaald heeft zijn ze te beroerd voor. Klantvriendelijk zijn daar hebben ze duidelijk nog nooit van gehoord. Iets voor Tros Radar misschien?

    Sterke punten
    Nog niet ervaren

    Zwakke punten
    Zeer slechte klantenservice

    Door Nora op 5 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb vorig jaar het weekmenu gedaan en dat beviel niet echt, omdat ik de avondmaaltijden/omelet echt niet lekker vond.
    Sindsdien zweer ik bij plan B, zodat ik 's avonds gewoon met de pot mee eet.
    Ontbijt met een shake met magere melk. vanille en banaan zijn heerlijk (alsof ik bij de Mc Donalds zit ) Dan tussendoor plak ontbijtkoek of fruit en als lunch een maaltijdreep. Abrikoos citroen en caramel zijn mijn favorieten; aan de andere repen zit een muffe nasmaak.
    Op deze manier verlies ik toch zo'n 2 kilo per week en ik voel me er goed bij!

    Sterke punten
    lekkere shakes en repen
    geen hongergevoel
    snel resultaat te merken en dat motiveert!
    aanbiedingen drogist in de gaten houden, dan is het niet duur

    Zwakke punten
    avondeten in de 7-daagse minikuur is smakeloos en niet lekker

    Door Inge op 5 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ben nu 2 dagen bezig.. en voel me prima..!
    als ik honger gevoel krijg.. drink ik een glas water.. of neem ik wat druifjes.. of een kiwi ouzo.. veder eet ik gewoon avonds met het gezin mee.
    dus dat is echt ideaal.. ik begin 9 uur.. en dan 1 uur me 2de shake.. en dan half 6 gewoon aan tafel dus..

    me vriendin was zo in een maand 13 kilo kwijt.. ( daarbij wel 3x per week naar de sportschool )

    ben benieuwd.. ik slik veder wel vitamines.. foliumzuur, alles in 1, vitamine d en omega 3,6,9..!

    Sterke punten
    kruidvat had 20 euro 2 blikken.. heb er meteen 4 gekocht..
    76 shakes dus.. voor 40 euro..

    de shakes smaken goed..!

    en het is gewoon makkelijk vol te houden..

    Zwakke punten
    moeilijk om niet te mogen eten.. als ik me dochter der brood smeer is het zo lekker om ook een broodje kaas voor mezelf te smeren.. maar ik hou me in..!

    Door Gina op 3 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • hey , iedereen , ben nieuw op deze forum.ik ben 1, 67 en woog een week geleden 97kg. Modifast isbmij aangeraden door een vriend.dus dacht heb niks te verliezen , hopelijk wel kilo's,ik neem drie shaks per , tussendoortje reep chocola met sinas, mnd streefgewicht is 75kg

    Sterke punten
    De shaks zijn heel lekker.

    Zwakke punten
    Geen

    Door miya op 17 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een tijdje khd arm gegeten maar miste het fruit erg, Gebruik nu Weight care en ben daar wel tevreden over. Handig mee te nemen. Zo'n 5 daagse kuur is ideaal omdat je dan niet na hoeft te denken wat je allemaal klaar moet maken. Voordeel vind ik dat t supersnel klaar is,ben vooral na mijn werk geneigd te snaaien omdat ik dan honger heb maar binnen no-time heb je een warme maaltijd klaar. Goed te eten vind ik. Alleen t boerenomelet vond ik niet zo lekker maar heb daar nu paprika en prei door gebakken en toen was het lekkerder. Weight care is heel vaak in de reclame en dan betaal je de helft,dan is het echt heel goedkoop. Goedkoper dan wanneer ik niet lijn!
    Kan niet zeggen dat ik helemaal geen honger heb maar je moet er wat voor over hebben. Neem 's avonds bij de koffie een musliereepje met noten vd Lidl,zonder suiker.
    Ben na een 5 daagse kuur 2,5 kg verloren terwijl ik niet echt overgewicht heb.

    Sterke punten
    Handig klaar te maken, in reclame erg goedkoop en repen en shakes zijn lekker van smaak. Best veel variatie.

    Zwakke punten
    Toch wel een hongergevoel,vooral de shakes vind ik persoonlijk niet heel goed vullen.

    Door Mariette op 16 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 10/02/2014 gestart met modifast, 3 shakes per dag. Ik weeg nu 74 kg, er hangt nog 5 kg aan van de zwangerschap (meisje van 6 weken oud) Mijn doel is 64, -10 kg moet er nog af! Ben benieuwd hoe het verder zal lopen! S'avonds eet ik wel nog gestoomde groentjes. Iemand tips?

    Sterke punten
    Gemakkelijk, niet veel werk aan!

    Zwakke punten
    Ik ben nog in zwangerschapsverlof, veel tijd en zo ook veel verleidingen naar voeding!

    Door Lien op 11 februari 2014 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo iedereen,

    Morgen ga ik de strijd aan met mijn overtollige kilo's. Na vele mislukte pogingen ben ik er eindelijk klaar voor. Wil totaal 30 kilo afvallen. Wil de eerste 15 kilo met weightcare doen en stap daarna over op sonja bakker.

    Zijn er meerdere lotgenoten die morgen beginnen of pas begonnen zijn? Hoopgraag iets van jullie te horen!

    Door Daisy op 8 februari 2014 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ongeveer een jaar geleden heb ik 2 maanden cambridge 500 gedaan. Ik ben toen gestopt omdat ik er eigenlijk niet klaar voor was. Ik vond de begeleiding super. Ik kom altijd mailen of bellen als ik op het punt stond te zondigen. Ook viel je veel en snel af. Ik vond alleen de shakes en de soepen niet te drinken. Ik wordt er misselijk van als ik er aan denk bah!

    Dit dieet vraagt veel van je, maar toch raad ik het aan. Vooral als je van een duidelijk en consequent dieet houdt. Simpeler als het cambridge 500 dieet kan het haast niet.

    Sterke punten
    *snel afvallen
    *duidelijk
    *goede begeleiding

    Zwakke punten
    *vergt veel doorzettingsvermogen
    *stinkende adem
    *vieze shakes en soepen
    *koud hebben
    *rillerig gevoel
    *flauw

    Door Femke op 8 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik vind de shakes en repen erg lekker. Ben nu 6 dagen bezig. Weet nog niet hoeveel ik afgevallen ben. Nog even wachten met wegen :-) Spannend!

    De eerste paar dagen vond ik moeilijk. Nu geen last meer van hongergevoel.

    Sterke punten
    Lijkt duur maar vind het wel meevallen maar als je allemaal vers fruit en groentes haalt ben je meer kwijt.

    Zwakke punten
    Ik mis wel iets hartigs, een lekker soepje ofzo.

    Door Connie op 6 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben slank en veel verklaren mij voor gek als ik wil afvallen. Ik hou enorm van lekker eten en wijntjes dus ik moet wel twee keer per jaar een vetlaagje kwijt. Dan praat ik over 3 kg. Zonder Cambridge lukt het mij niet. Ik kies voor Cambridge 800 en dan 's-ochtends pap en 's-middags pap en veel water uiteraard. 's-avonds eet ik warm met veel groente en weinig vet en geen suiker. 's-avonds mag ik evt. een glaasje rode wijn. In een week val ik dan al 2 kg af! Hier word ik blij van!

    Sterke punten
    De pap is lekker met kaneel. Vult goed en geen honger gevoel.

    Zwakke punten
    je gaat uit je mond ruiken

    Door Marie-jose op 29 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben blij met Weight Care! Na 3 weken bijna 4 kg kwijt.. En ik heb gewoon met de pot meegegeten (ja, zelfs patatjes en pizza).
    Nu had ik allemaal verschillende dingen aangeschaft om te kijken wat ik lekker vond, maar ik ben erachter dat ik sommige dingen echt niet lekker vind (chocolade- en vanilleshakes, abrikoos-citroenrepen, bouillons, avondmaaltijden, desserts). Is er toevallig iemand die ik daar blij mee kan maken? Doe het voor een klein prijsje weg..

    Door D. op 28 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de Eazy Shape shakes eerst 2 maanden gebruikt en het ging erg snel. In totaal ben ik toen 13 kilo afgevallen. De eiwitshakes voorkomen honger en smaken prima dus veel moeite heb ik er niet mee gehad. Wel soms last van obstipatie, maar dankzij de tips op de website ging dat ook weer goed.

    Na een vakantie van 3 weken ben ik er weer 2 maanden mee doorgegaan. In die tijd ben ik nog eens 12 kilo afgevallen! In totaal dus 25 kilo en sindsdien (6 maanden geleden) ben ik maar 1 kilo weer aangekomen.

    Van mij dus een dikke + voor Eazy Shape, ik voel mij weer gezond en zit lekker in mijn vel!

    Sterke punten
    * snel resultaat
    * de eiwitshakes zijn lekker
    * je voelt je gezond en fit
    * prima begeleiding
    * betaalbaar

    Zwakke punten
    * af en toe wat moeite met de stoelgang

    Door Marijke op 27 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Maar de kilos blijven weg

    Sterke punten
    Je valt snel af

    Zwakke punten
    Verstopte darmen

    Door petra op 27 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zit in mijn eerste week van weight care. Ik zit om precies te zijn op dag 4 en ben al 2 kilo afgevallen. Ik ben gewoon begonnen met de 5 daagse mini cure.
    Ik drink daarnaast veel groene thee en 1 liter water per dag.

    Het is super makkelijk, ik ben namelijk iemand die gauw vergeet te eten of juist graait naar ongezonde snacks. Je hebt met weight care zoveel keus en alles smaakt erg goed, veel beter dan cambridge of de shakes van de body& fit shop. Het smaakt niet naar chemische troep of alsof je poeder drinkt, of dat je het laat staan en het ineens dikker is dan hoe je het gemaakt had.

    De shakes zijn heerlijk. Ik ben een grote fan van de caramel reep en de toetjes savonds zijn ook erg lekker. Avondmaaltijd varieer ik nog wel eens met verse groente ernaast. of tussen mijn shake sochtends en reep smiddags een stuk citrus vrucht.

    Succes ermee!

    Naar mijn mening een goede aanrader.

    Sterke punten
    Bij alle drogisterijen te halen, ook los om gauw mee te nemen. Super handig! Prijs is vergeleken andere shakes en repen goed te betalen.

    Zwakke punten
    Sommige repen hebben een vreemde nasmaak zoals nogat.

    Door Charlotte op 20 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.