• 9 weken gevolgd en netjes 6 weken af en opbouw programma gevolgd. Viel in totaal 22 kg af. De stopwerk met avond eten vond ik niet fijn.
    Bleef op gewicht ( een jaar) totdat ik zwanger raakte. Toen vloog alles eraan.
    Mijn man volgde het 4 weken en viel 15 kg af. Helaas alles er weer aan door mee te eten met mij.
    Ondanks de zwakke punten overweeg ik weer een paar weken.
    Overgewicht is ook slecht!

    Sterke punten
    Valt snel af, elke dag resultaat op de weegschaal.
    Geen verleiding, je mag alleen de 3 producten.
    Elke week wegen bij consulente.
    Fit na de 1e week en geen hongergevoel.

    Zwakke punten
    Menstruatie bleef 4 maanden uit.
    Haar uitval
    Honger in opbouw programma.
    De repen mogen pas na 2 weken.
    Veel diarree.

    Door Marjo op 8 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben een week geleden begonnen met modifast omdat alle andere diten niet echt hielpen of heel traag, op 1 week tijd ben ik 2.1 kilo kwijt! Het zou meer geweest zijn maar ik heb mij 1 dagje mij laten gaan op een feestje van vrienden. Ik doe nu 2 weken 3 producten per dag, ik doe 's middags en 's avonds een beetje groenten erbij (van de toegelaten lijst). De shakes zijn lekker, maar ik ben fan van de pudding! Die is lekker en vult meer. Goeie tips zijn inderdaad kaneelpoeder toevoegen of je vanillepudding of shake mixen met een kopje sterke koude koffie! Lekker als variatie!
    In het begin had ik veel honger en voelde ik mij bijzonder slap, geen fut om te sporten. Na een paar dagen was het echter beter en ben ik terug volop aan het sporten! Het is dus zeker mogelijk, gewoon doorbijten!!

    Sterke punten
    Snel en doeltreffend

    Zwakke punten
    Duur

    Door EE op 5 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • deze site zou van het net moeten worden gehaald! Een aantal maanden geleden me aangemeld, alleen de gratis versie, geen abonnement omdat ik geen dagmenu''s wilde alleen maar het bijhouden van een eetdagboek. Nergens staan de voorwaarden te lezen dat het ''gratis' aanmelden zelf moet worden afgezegd anders word het zonder medeweten omgezet in een betaal abbonement en word telkens stilzwijgend verlengd. Omdat dit nergens duidelijk leesbaar is, als je je aanmeld zit je dus zonder dat je het weet aan een abbonement vast. ik kreeg een factuur in mn mail van 195 euro!! nergens staat wat de betaal termijn is en je moet een link aanklikken om te betalen,en kom je vervolgens ingelogd op valtaf.nl erg vaag... en bij het belachelijke af! dus kijk goed uit voor je je aanmeld!!!

    Sterke punten
    Niks!!

    Door sterretje op 4 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door dit te volgen vliegen de kilo's eraf! En ik kom niets te kort, ik ga uit eten, bbq, maar dan wel anders dan dat ik dat voorheen deed.
    Dat je elke week naar een coach moet motiveert enorm!
    Elke week weer de uitdraai te zien van je vorderingen geeft een stimulans!
    Daarnaast ga je langzaam weer opbouwen naar een normaal eetpatroon, waarbij je leert letten op hoeveel koolhydraten je nodig hebt en eet.
    Nog een jaar na het behalen van je streefgewicht blijf je onder controle, elke maand een consult om je op de goede weg te houden!
    Ik kan dit iedereen aanbevelen!

    Sterke punten
    Snel resultaat
    Geen spierafbraak door de grote hoeveelheid eiwitten
    Lekkere producten
    Ook te combineren met wat je zelf lekker vindt
    Past binnen een druk gezinsleven

    Zwakke punten
    De eerste 3 dagen zijn, omdat je dan in ketose raakt zwaar, maar even doorzetten en je krijgt alleen maar meer energie!

    Door Tess op 1 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de Cambridge 500 gedaan. Eerste 2 weken zijn zwaar.
    Daarna kreeg ik heel veel energie.
    Na tussen week ben ik overgestapt na de het Cambridge 800 programma, dit is met een maaltijd van 400 calorien.

    Sterke punten
    Duidelijk en Helder

    Zwakke punten
    Eerste 2 weken zwaar

    Door Rob op 30 juli 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo allemaal. Ik ben afgelopen maandag (dit is mijn 4e dag) begonnen met Modifast Intensive. Eerste dag was het best moeilijk, maar vanaf de tweede dag ging het stukken beter. Gelukkig ook helemaal geen last gehad van hoofdpijn doordat ik veel drink op een dag.
    's Morgens en 's middags drink ik een shake en 's avonds pak ik de appel/kaneel muesli met wat tarwezemel, puur voor mijn stoelgang, wat ik heel belangrijk vind.
    Ik heb als tussendoortje overdags wel steeds paar komkommers en of worteltjes gepakt, maar ik las net op een ander site met ervaringen dat dit juist niet goed is, omdat je hongergevoel sneller terugkomt en daardoor weer van voor af aan kan beginnen -_-' zou ik heel zonde vinden, ook al ben ik pas 4 dagen bezig, want goedkoop is het ook niet.

    Ik had gehoopt dat er iemand hier ervaring mee heeft ??

    Dank je wel alvast en iedereen hier veel succes met het Modifasten

    Groetjes.

    Sterke punten
    makkelijk in gebruik, shakes zijn lekker, je hoeft geen calorien te tellen

    Zwakke punten
    Muesli is niet lekker

    Door Groentje op 25 juli 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ben al vanaf december 2012 aan het lijnen met hulp van een ditiste. ik heb hulp gezocht nadat ik opgenomen was geweest in het ziekenhuis en de oorzaak daarvan waarschijnlijk komt door overgewicht. in het begin ging het afvallen redelijk goed maar omdat het niet zo snel ging (1 kilo per maand) kwam ik toch weer snel in de verleiding om andere dingen te gaan eten. na het zien van een foto van mezelf ben ik me kapot geschrokken en vond ik het tijd een nieuwe weg in te slaan.

    zo kwam ik terecht bij WC. ik ben gister begonnen met het vervangen van al me maaltijden ik hoop dat dat me 3 weken gaat lukken. om daarna over te gaan naar plan B. voor nu vind ik het niet tegen vallen en ben hoopvol dat het me op deze manier wel gaat lukken.

    aan iedereen veel suc6 ik laat nog weten hoe het gaat

    Sterke punten
    - het is duidelijk wat je mag eten dus smokkelen zal niet snel gebeuren
    - de smaak vind ik tot nu toe goed
    - merk dat me stemming ook beter is (loop al jaren met een depressie)
    - aan alle andere reacties te lezen hier snel resultaat
    - erg blij met deze site de reacties van andere stimuleren echt

    Zwakke punten
    nog niet ontdekt

    Door mandy op 24 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • hallo allemaal,
    ik ga morgen beginnen met weight care,
    ik heb er zin in en hoop dat ik het vol hou
    ik begin met plan A kijken hoe dat gaat
    ik ben 20 jaar, 1,75 cm en weeg 69 kilo

    mijn streef gewicht is 60 kilo
    we gaan het meemaken!
    ik hou jullie op de hoogte
    succes allemaal!

    Sterke punten
    ik denk wel makkelijk vol te houden

    Zwakke punten
    zijn er denk ik niet ik begin morgen

    Door lynn op 24 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben 31 januari begonnen en ik ben nu in totaal 20,1 kilo kwijt

    Ik neem afentoe weer eens wat lekkers maar probeer dan wel weer wat anders te laten. Wil er nog 20 af hebben. Sta al een half jaar 6 dagen op de vacumstep en sinds 2 weken ben ik ook gstart met snelwandelen.
    Door de weeks elke dag 7,6 kilometer en zaterdag en zondag 10,4 kilometer.

    Tsja mensen.. Het gaat niet vanzelf, je moet er echt je best voor doen.
    Maar ik blijf bij WEIGHT CARE!!


    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Niks

    Door Tiny op 22 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Beste mede lijners

    Ik zou graag weer willen beginnen met de shakes, maar ik aarzel een beetje .

    Want wat ik altijd heb!, en ik heb het eerder gebruikt geen honger en het smaakt me ook goed geen probleem maar ... ik krijg altijd spontaan de dunne om het zomaar te zeggen en dat vind erg vervelend en moet dan zeggen dat ik er dan snel er weer mee ga stoppen wat ik eigenlijk helemaal niet wil .

    Want het lijkt me een makkelijke manier om wat kilos kwijt te raken, ik weet ook wel dat het niet de goeie manier is .
    maar voor de eerste kilos toch wel handig.

    Me vraag is hebben jullie ook daar ervaringen mee dat jullie ook erg veel naar de wc moeten met ...

    Alvast hartelijk dank

    Sterke punten
    niet duur
    niet na te denken wat je gaat eten
    best lekker
    geen honger gevoel

    Zwakke punten
    werkt erg op me darmen zozeer dat ik last van diaree krijg

    Door miranda op 22 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik vind het product juist het tegenovergestelde!!! ik ben al vijf dagen bezig en ik ben een kilo 500 aangekomen! Ik eet eentje in de morgens, eentje middag , en een gewone maaltijd avonds!

    Zwakke punten
    ALLES!

    Door steffi op 12 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na ongeveer een week dieet en heel veel klachten van misselijk zijn en
    Duizelig, flauwvallen. Heb ik de dokter gebeld.
    Die raadde mij direct aan te stoppen.
    Ook mede door mijn beroep.
    Toen ik mijn consulente vertelde dat mijn
    Arts me aanraadde te stoppen,
    Ik zei dus niet, ik stop. Heb ik niks meer van haar
    Vernomen. En zo iemand moet je motiveren?!
    Misschien had ik gewoon de verkeerde consulent
    Maar mede daardoor raad ik heb absoluut niemand aan

    Sterke punten
    Snel afvallen

    Zwakke punten
    Misselijk duizelig flauwvallen.
    Slechte begeleiding

    Door Maria op 10 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik ben een paar weken bezig met 2 shake, maar het lukt niet echt ontbijt en lunch vervang ik met modifst intensief en avond eten met de potmee

    Sterke punten
    goedkoo

    Zwakke punten
    kan niet volhouden

    Door astrid46 op 7 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik gebruik al een lange tijd de producten van weight care,
    in de ochtend een milkshake, favoriet is banaan/aardbei, en tussen de middag een reep, favoriet is pinda/ cocos ( nieuw, erg lekker),
    tussendoor een appeltje en in de avond koolhydraatarme maaltijd met magere yoghurt. alcohol alleen in de weekenden

    en!! erg belangrijk, veel bewegen...
    neem een abonnement op een sportschool, doe cardio fitness.. met een ipod op je hoofd, een uurtje lopen op de loopband is goed te doen.

    na jaren gejojo is dit echt een succesformule!! Succes, mocht je dit ook proberen..

    Sterke punten
    het is lekker
    goed mee te nemen
    snel klaar
    niet duur
    gezond
    en overal te koop. als ik in de stad ben, en honger heb, dan koop je het zo bij de kruidvat

    Zwakke punten
    niet alle smaken zijn lekker en sommige smaken erg chemisch.
    Ik vind vanille smaak erg vies en sommige repen zoals banaan niet lekker

    Door Frances op 6 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu4 dagen bezig met de mini kuur en die bevalt goed. omdat je gewoon weet wat je per dag mag een het in1 pakket zit grijp je ook niet naar iets anders.het is makkelijk de knop om te zetten.
    ben in4 dagen tijd al 2 kilo kwijt, misschien niet het meest gezond maar wel een goede motivatie om zo plan b van Weightcare op te pakken en daarna over Op plan c.

    Sterke punten
    Erg makkelijk en niet duur

    Zwakke punten
    Ik vind het avondeten uit de pakjes niet geweldig. Neem liever nog een shake of reep

    Door margreet op 6 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu 3 weken bezig met Cambridge. Ik heb geen overgewicht, maar om lekkerder in mn vel te zitten toch hiermee begonnen omdat collega's er een heleboel mee zijn afgevallen. Nou dat valt vies tegen, allereerst de soepen zijn echt vies (ik had mij erop ingesteld dat er aan alles niet veel smaak zou zitten, maar DIT) en nu sinds deze week mocht ik repen erbij, nou die zijn ook niet om te vreten naar mijn mening.

    Dan nog het grootste minpunt, vetpercentage hoort omlaag te gaan, vochtpercentage omhoog, en dat is bij mij in de tweede week al omgedraaid, en spiermassa ook omlaag! En oja, maar 600 gram eraf, terwijl ik mij strict aan dit dieet heb gehouden, kon wel huilen.

    Ik heb niet veel gewicht te verliezen, maar dit is wel heel erg weinig voor 1500 calorieen "te weinig" per dag! Nu 3e weegmoment afwachten, en anders ben i er helmaal klaar mee.. Makkelijk en snel afvallen, echt niet!

    Sterke punten
    Weten waar je aan toe bent, 3 shakes en water, that's it.
    De shakes geven een vol gevoel, je hebt geen honger, alleen maar trek, maar dat zit vooral tussen je oren.

    Zwakke punten
    De producten hebben weinig tot geen smaak, bij soepen zelfs zo'n vieze smaak dat ik bijna alles weer eruit gooide.
    Wat mij vooral tegenstond aan de smaken van alles is dat het heel nep en chemisch smaakt.

    Door Woodsie op 5 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo allemaal!! ik ben 4 weken bezig met modifast intensive!
    En ben nu 8.5 kilo kwijt! Super trots!
    De 1ste 2 weken heb ik alle maaltijden vervangen... Pff echt wel pittig maar goed volgehouden en heb mij ook goed gevoeld!!
    week 3 1zakje vervangen voor een avond maaltijd maar koolydraten laat ik helemaal weg! Omdat dit wel super goed gaat hou ik dit nog even Aan!!
    alleen blijf ik een beetje hangen op de 8.5 kilo!! mijn vraag is eigenlijk moet toch iets veranderen zodat ik weer ga afvallen. Ben echt super streng voor mijzelf!!

    Groetjes

    Sterke punten
    Echt wel vol te houden
    En resultaat

    Zwakke punten
    Niet!

    Door Vanessa op 4 juli 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ja je valt snel af

    Maar nee de bijwerkingen zijn vreselijk, haaruitval tot kale plekken aan toe, doodmoe of hyperactief. Ontstoken organen, galstenen, vreselijke menstruatie aan 1 stuk door of mensrtruatie die weg blijft. Zenuwtrekjes aan je oog die maanden duren, rare bultjes op je huis. Ondervoeding!!!
    Metabolisme die naar de Filestijnen gaat

    Slechte begeleiding na het dieet door ondeskundige mensen die zich consulent noemen.

    Geldklopperij!!

    Sterke punten
    Valt snel af

    Zwakke punten
    Veel slechte bihjwerkingen
    zie hierboven
    duur
    slechte begeleiding.

    Door Lezeres op 2 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo Allemaal,

    ik ben nieuw hier op het forum en vandaag gestart met modifast intensive.
    ik ben 23 jaar, 1.68 cm lang en weeg nu 80 kilo. Mijn doel is mijn streefgewicht van 58 kilo behalen en mijn vetpercentage omlaag brengen. Deze zit nu op 42% en dat is wat aan de hoge kant. Ook ga ik sinds 1 week 3 keer per week naar de sportschool.

    Ik ga 1 shake en 1 pudding per dag gebruiken en ga in de avond voor groente, 1 aardappel en een stukje mager vlees.

    Heeft iemand van jullie hier ook ervaring mee om op deze manier te gaan dieeten? Gaan jullie het afbouwen als je doel bereikt is of kiezen jullie een ander moment hiervoor?

    groetjes, Denise

    Sterke punten
    motivatie is 100 %
    goede steun van mijn vriendje

    Zwakke punten
    weekendje weg op het programma zonder zondige

    Door Denise op 29 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nou, aardig stil hier.... hoe gaat het met iedereen?

    Door Lieke op 25 juni 2013 Reageer (12 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • flinndal zijn absolute oplichters, eerst krijg je een proefverpakking en dan zit je vast aan een abonnement voor maanden, probeer er af te komen maar inmiddels incasso aan de deur en zeer intimiderend.

    vermoed ook dat de poef verpakking anders was dan de latere producten, werkt total niet

    Sterke punten
    niet een

    Zwakke punten
    werkt niet,
    klant onvriendelijk

    Door jona de bru op 24 juni 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb 4 weken de weight care gedaan en wisselde met de dag van wel een reep als avond eten of gewoon avond eten. Morgen 5 weken bezig en nu 5.1 kilo kwijt.
    Ik ben ondertussen wel aan het afbouwen omdat ik gewoon zo veel voedingsstoffen te kort kom. Het is een leuk dieet en makkelijk vol te houden maar echt gezond is het niet. Maat als je effe snel wat kilo's kwijt wil is het ideaal. Ik wil er nog 6 af maar dat wissel ik af met gewoon eten en soms een reep dag

    Door Berdiena op 19 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is volgens mij al de vijfde keer dat ik dit product gebruik om af te vallen.
    Het bevalt me uitstekend! Geen honger!
    S'morgens een shake, s'middags een maaltijd reep, s' avonds een warme maaltijd van weight care , de boeren omelet waar ik 3 plakken gerookte kipfilet in stukjes in doe en een schaaltje roerbak groenten in mee bak.
    Deze warme maaltijd kun je alleen bestellen via de webshop van weight care.
    Tussendoor rauwe worteltjes , tomaat , komkommer gekookte groenten.
    Suikervrije kauwgom en suikervrije dropjes voor de lastige momenten.
    Ik voel me hier uitstekend bij .
    Al met al voor mij een super product.

    Succes !!

    Mvg Neel

    Door Neel op 19 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben in 4 maand tijd 15 kilo afgevallen, ik kan zeggen dat het vrij makkelijk ging. Bijna geen honger en is ook nog eens lekker. Ze hebben veel smaken voor de variatie waardoor het niet snel saai wordt.

    Sterke punten
    Prijs en variatie in shakes!

    Zwakke punten
    -

    Door M. de Wit op 16 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben in 4 maand tijd 15 kilo afgevallen, ik kan zeggen dat het vrij makkelijk ging. Bijna geen honger en is ook nog eens lekker. Ze hebben veel smaken voor de variatie waardoor het niet snel saai wordt.

    Sterke punten
    Prijs en smaak

    Zwakke punten
    -

    Door M. de Wit op 16 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.