Weight Watchers Online: het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit. Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Het online plan biedt meer dan 600 recepten en meer dan 50 workout demo's, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema.

Informatie over Weight Watchers

Weight Watchers is opgericht in 1963. Het begon allemaal als een huisclubje van een groepje vriendinnen, die samen gewicht probeerden te verliezen. Deze groep werd steeds groter en is Weight Watchers ontstaan. Weight Watchers is uiteindelijk uitgegroeid tot een wereldbekende organisatie, actief in 29 landen. Het programma van Weight Watchers wordt elke week door zo'n 1 miljoen mensen gevolgd.


Informatie over Weight Watchers

Weight Watchers is opgericht in 1963. Het begon allemaal als een huisclubje van een groepje vriendinnen, die samen gewicht probeerden te verliezen. Deze groep werd steeds groter en is Weight Watchers ontstaan. Weight Watchers is uiteindelijk uitgegroeid tot een wereldbekende organisatie, actief in 29 landen. Het programma van Weight Watchers wordt elke week door zo'n 1 miljoen mensen gevolgd.


Wat is Weight Watchers?

Weight Watchers is absoluut geen dieet, maar een verandering in levensstijl. Weight Watchers probeert jou bewust te maken van de hoeveelheid die je eet en vooral ook wat je in jouw lichaam stopt. De ene calorie is namelijk de andere niet. Op een geleidelijke manier maakt Weight Watchers jou dus bewust en kan je beetje bij beetje een ongezonde levensstijl transformeren in een gezonde leefstijl, met gewichtsverlies als resultaat! Weight Watchers laat jou zien dat afvallen meer is dan alleen minder eten;het belangrijkste is vooral jouw streefgewicht behouden op langer termijn. Weight Watchers onderscheid zich daarbij op verschillende manieren. Er worden groepsbijeenkomsten georganiseerd waaraan je kan deelnemen, maar natuurlijk ook zelfstandig het programma online volgen. Steeds meer mensen volgen het programma online.


Wat is Weight Watchers?

Weight Watchers is absoluut geen dieet, maar een verandering in levensstijl. Weight Watchers probeert jou bewust te maken van de hoeveelheid die je eet en vooral ook wat je in jouw lichaam stopt. De ene calorie is namelijk de andere niet. Op een geleidelijke manier maakt Weight Watchers jou dus bewust en kan je beetje bij beetje een ongezonde levensstijl transformeren in een gezonde leefstijl, met gewichtsverlies als resultaat! Weight Watchers laat jou zien dat afvallen meer is dan alleen minder eten;het belangrijkste is vooral jouw streefgewicht behouden op langer termijn. Weight Watchers onderscheid zich daarbij op verschillende manieren. Er worden groepsbijeenkomsten georganiseerd waaraan je kan deelnemen, maar natuurlijk ook zelfstandig het programma online volgen. Steeds meer mensen volgen het programma online.


De basis van Weight Watchers

Weight Watchers biedt hulp op 4 punten: Gedrag Het is essentieel om je gedrag te veranderen in de strijd om gewicht te verliezen. De focus is vooral gericht op hoe jouw gedrag positief veranderd kan worden. Uiteindelijk zal je het wel zelf moeten doen. Maak je geen zorgen, je wordt voortdurend bij dit proces ondersteund. Voeding Het is niet altijd makkelijk om de juiste voedingskeuzes te maken. Het gaat al een stuk makkelijk als je weet wat de juiste voedingskeuzes precies zijn. Weight Watchers leert jou welk voedsel je zonder zorgen kan eten en welk voedsel je liever kan vermijden. Beweging Om jouw lichaam in goede conditie te houden, sport je 5 keer per week 30 minuten intensief. Support Steun van vrienden en familie kan jou net dat extra zetje geven om vol te houden en kan het verschil uitmaken in het slagen van jouw doel om gewicht te verliezen. Weight Watchers organiseert ook groepsbijeenkomsten ter ondersteuning van haar klanten.


De basis van Weight Watchers

Weight Watchers biedt hulp op 4 punten: Gedrag Het is essentieel om je gedrag te veranderen in de strijd om gewicht te verliezen. De focus is vooral gericht op hoe jouw gedrag positief veranderd kan worden. Uiteindelijk zal je het wel zelf moeten doen. Maak je geen zorgen, je wordt voortdurend bij dit proces ondersteund. Voeding Het is niet altijd makkelijk om de juiste voedingskeuzes te maken. Het gaat al een stuk makkelijk als je weet wat de juiste voedingskeuzes precies zijn. Weight Watchers leert jou welk voedsel je zonder zorgen kan eten en welk voedsel je liever kan vermijden. Beweging Om jouw lichaam in goede conditie te houden, sport je 5 keer per week 30 minuten intensief. Support Steun van vrienden en familie kan jou net dat extra zetje geven om vol te houden en kan het verschil uitmaken in het slagen van jouw doel om gewicht te verliezen. Weight Watchers organiseert ook groepsbijeenkomsten ter ondersteuning van haar klanten.


Hoe werkt het?

Sinds 2010 maakt Weight Watchers gebruik van een uniek puntensysteem genaamd ProPoints. Bij de start van het programma noteer je jouw leeftijd, lengte, geslacht, huidige gewicht en streefgewicht. Weight Watchers berekent op basis van deze informatie hoeveel punten je mag gebruiken. Meestal start je tussen de 30 en 40 punten en daarna ga je steeds minder punten gebruiken. Daarnaast heb je 49 weekpunten die vrij te gebruiken zijn. Je kan deze punten bijvoorbeeld gebruiken als je uit eten gaat of zin hebt in iets ongezonds. Het is echter niet verplicht om deze punten te gebruiken. Wil je sneller resultaat? Dan is het verstandiger om deze weekpunten geheel achterwege te laten. Naast de dag- en extra weekpunten zijn er ook nog de Active Points. Dit zijn punten die je kan verdienen door te sporten. Uiteindelijk bepaal je zelf hoe je deze punten gebruikt. Je kan ze opmaken aan eten of je kan ze niet gebruiken. Gebruik je ze niet? Dan val je sneller af. Weight Watchers heeft aan ieder voedingsmiddel een bepaald aantal punten toegewezen op basis van de voedingswaarde die een product bevat en hoeveel je lichaam dagelijks nodig heeft. Met dit puntensysteem kan je gemakkelijker gewicht verliezen doordat het duidelijk is welke voeding je het beste kan kiezen. Een pizza bevat gemakkelijk 25 punten, geen verstandige keuze als je 30 punten per dag mag eten. Fruit en groente zijn daarentegen juist wel een goede keuze want daar zijn weinig tot bijna geen punten aan verbonden. Je kan dus blijven eten tot je verzadigd bent. Dat is fijn want dat betekent dat je nooit een honger gevoel zal hebben tijdens dit programma.


Hoe werkt het?

Sinds 2010 maakt Weight Watchers gebruik van een uniek puntensysteem genaamd ProPoints. Bij de start van het programma noteer je jouw leeftijd, lengte, geslacht, huidige gewicht en streefgewicht. Weight Watchers berekent op basis van deze informatie hoeveel punten je mag gebruiken. Meestal start je tussen de 30 en 40 punten en daarna ga je steeds minder punten gebruiken. Daarnaast heb je 49 weekpunten die vrij te gebruiken zijn. Je kan deze punten bijvoorbeeld gebruiken als je uit eten gaat of zin hebt in iets ongezonds. Het is echter niet verplicht om deze punten te gebruiken. Wil je sneller resultaat? Dan is het verstandiger om deze weekpunten geheel achterwege te laten. Naast de dag- en extra weekpunten zijn er ook nog de Active Points. Dit zijn punten die je kan verdienen door te sporten. Uiteindelijk bepaal je zelf hoe je deze punten gebruikt. Je kan ze opmaken aan eten of je kan ze niet gebruiken. Gebruik je ze niet? Dan val je sneller af. Weight Watchers heeft aan ieder voedingsmiddel een bepaald aantal punten toegewezen op basis van de voedingswaarde die een product bevat en hoeveel je lichaam dagelijks nodig heeft. Met dit puntensysteem kan je gemakkelijker gewicht verliezen doordat het duidelijk is welke voeding je het beste kan kiezen. Een pizza bevat gemakkelijk 25 punten, geen verstandige keuze als je 30 punten per dag mag eten. Fruit en groente zijn daarentegen juist wel een goede keuze want daar zijn weinig tot bijna geen punten aan verbonden. Je kan dus blijven eten tot je verzadigd bent. Dat is fijn want dat betekent dat je nooit een honger gevoel zal hebben tijdens dit programma.


Online en offline Weight Watchers programma

Weight Watchers heeft zowel een offline als online programma. Het online programma is een fantastische uitkomst voor mensen die een druk leven hebben.Je hebt altijd gemakkelijk toegang tot het online dagboek via de Weight Wachters app op je smartphone of tablet, of natuurlijk gewoon via de website. Je kan dan gebruik maken van recepten, advies, ondersteuning en andere interactieve hulpmiddelen. Elke dag vul je in wat je hebt gegeten en daarnaast moet je jezelf n keer in de week wegen. Voor sommige mensen kost dit enige discipline omdat je dit alles in je eentje moet doen en niemand je controleert. Je hebt geen stok achter de deur. Vind je dit een groot nadeel? Dan is het offline programma waarschijnlijk een beter keuze voor jou. Het offline programma bestaat uit een bijeenkomst/cursus. De bijeenkomst vindt wekelijks plaats ergens bij jou in de buurt. Het adres kan je opzoeken op Weight Watchers. Tijdens zo'n bijeenkomst bespreek je coach van Weight Watchers jouw vooruitgang en de punten waar je vastgelopen bent. Ook wordt je elke week gewogen en je vooruitgang genoteerd. Je hebt tevens de mogelijkheid jouw ervaringen met de andere deelnemers te delen, wat natuurlijk erg prettig kan zijn. De Weight Watchers Assistent staat ook voor je klaar, waarbij je professioneel advies en interactieve hulpmiddelen krijgt.


Online en offline Weight Watchers programma

Weight Watchers heeft zowel een offline als online programma. Het online programma is een fantastische uitkomst voor mensen die een druk leven hebben.Je hebt altijd gemakkelijk toegang tot het online dagboek via de Weight Wachters app op je smartphone of tablet, of natuurlijk gewoon via de website. Je kan dan gebruik maken van recepten, advies, ondersteuning en andere interactieve hulpmiddelen. Elke dag vul je in wat je hebt gegeten en daarnaast moet je jezelf n keer in de week wegen. Voor sommige mensen kost dit enige discipline omdat je dit alles in je eentje moet doen en niemand je controleert. Je hebt geen stok achter de deur. Vind je dit een groot nadeel? Dan is het offline programma waarschijnlijk een beter keuze voor jou. Het offline programma bestaat uit een bijeenkomst/cursus. De bijeenkomst vindt wekelijks plaats ergens bij jou in de buurt. Het adres kan je opzoeken op Weight Watchers. Tijdens zo'n bijeenkomst bespreek je coach van Weight Watchers jouw vooruitgang en de punten waar je vastgelopen bent. Ook wordt je elke week gewogen en je vooruitgang genoteerd. Je hebt tevens de mogelijkheid jouw ervaringen met de andere deelnemers te delen, wat natuurlijk erg prettig kan zijn. De Weight Watchers Assistent staat ook voor je klaar, waarbij je professioneel advies en interactieve hulpmiddelen krijgt.


Tarieven Weight Watchers

Voor het online programma zijn er 2 mogelijkheden: Standaard Maandplan Kies je voor het standaard maandplan, dan betaald je maandelijkse een bedrag van 15,95. De eerste maand betaald je eenmalig de aanmeldkostem van 29,95, de eerste maand wordt er dus 45,90 in rekening gebracht. De maanden erna wordt er automatisch 15,95 van je rekening afgeschreven. 3 Maanden Spaarplan Een andere mogelijkheid is het drie maanden spaarplan van 59,95 (inclusief de eenmalige aanmeldkosten van 29,95). De twee andere maanden betaald je 15,95 en daarna stopt het abonnement. Wil je hierna weer drie maanden het online Weight Watchers programma volgen? Dan kan je gewoon weer opnieuw voor periode van 3 maanden vooraf betalen zonder de aanmeldkosten te betalen. Handig toch? Je krijgt toegang tot: Weight Watchers is 24 uur per dag tot je beschikking Een overzicht van ProPoints waarden van meer dan 6.000 producten en meer dan 650 recepten. Interactieve hulpmiddelen om je calorie inname en lichaamsbeweging bij te houden. Jouw vorderingen in gewicht wordt duidelijk in kaart gebracht.


Tarieven Weight Watchers

Voor het online programma zijn er 2 mogelijkheden: Standaard Maandplan Kies je voor het standaard maandplan, dan betaald je maandelijkse een bedrag van 15,95. De eerste maand betaald je eenmalig de aanmeldkostem van 29,95, de eerste maand wordt er dus 45,90 in rekening gebracht. De maanden erna wordt er automatisch 15,95 van je rekening afgeschreven. 3 Maanden Spaarplan Een andere mogelijkheid is het drie maanden spaarplan van 59,95 (inclusief de eenmalige aanmeldkosten van 29,95). De twee andere maanden betaald je 15,95 en daarna stopt het abonnement. Wil je hierna weer drie maanden het online Weight Watchers programma volgen? Dan kan je gewoon weer opnieuw voor periode van 3 maanden vooraf betalen zonder de aanmeldkosten te betalen. Handig toch? Je krijgt toegang tot: Weight Watchers is 24 uur per dag tot je beschikking Een overzicht van ProPoints waarden van meer dan 6.000 producten en meer dan 650 recepten. Interactieve hulpmiddelen om je calorie inname en lichaamsbeweging bij te houden. Jouw vorderingen in gewicht wordt duidelijk in kaart gebracht.


Artikelen over Weight Watchers

Afvallen met Weight Watchers

Weight Watchers bestaat al sinds 1963 en is dus al tijdens een marktleider op in deze branche. Het begon allemaal als een club van een groepje vriendinnen, die samen probeerden af te vallen. Deze groep werd steeds groter en zo is Weight Watchers ontstaan. Weight Watchers is uiteindelijk uitgegroeid [...]

Weight Watchers opzeggen

Weight Watchers opzeggen Weight Watchers Online is het volledig op Internet gebaseerde online-product voor mensen die ervoor kiezen op hun eigen manier af te vallen. Met dit online hulpmiddelen voor gewichtsafname kunnen deelnemers hun voedingsmiddelen en fitnessprogramma beter controler [...]

Weight Watchers 50% korting

Weight Watchers organiseert vanaf vandaag t/m 30 maart een kortingsactie op dieetervaringen.nl. Dit houdt in dat je 4 dagen lang 50% korting krijgen op een 3 maandenabonnement op WW Online ( 38,90 ipv 77,80) en zo ook op een 3 maanden abonnement op de Combi Pas ( 59,95 ipv 119,85). [...]

Kennismakings aanbod Weight Watchers

Je kunt nu voordelig kennismaken met het afvallenprogramma van Weight Watchers. Je betaalt 59,95 voor 3 maanden en bespaart hiermee 17,85. De besparing wordt berekend aan de hand van een vergelijking met de standaard kosten, welke bestaan uit de eenmalige aanmeldkosten van 29,95. Na deze [...]

Weight Watchers Reviews

  • Ww nooit aanbeginnen , lastig programma onnuttige bijeenkomsten ondanks dat de coach aardig is is het tijdverspilling, helaas zit ik er nog 3 kwart jaar aanvast .
    Geld verspilling , duur programma dure boodschappen en het leven is al niet goedkoop.
    En die connect ook onnuttig als je het programma niet vind werken val je buiten de boot...

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Alles

    Door Sp op 23 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toen ik mijn abonnement na drie weken wilde opzeggen, dus vóór het einde van de maand, was het bedrag voor de volgende maand al afgeschreven. Toen ik erover belde vertelden ze mij dat ik 10 dagen voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Dit is nergens in de voorwaarden terug te vinden! Toen ik hierom uitleg vroeg terwijl ik de voorwaarden voor mn neus had, werd tot drie keer toe de hoorn erop gegooid door de telefonische informatrice! Zo onbeschoft en onbuigzaam! Pure geldklopperij!

    Door Miriam op 9 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben vijf jaar geleden van 89 naar 64 kg gegaan met behulp van WW online. Het programma beviel mij hartstikke goed. Je krijgt op alle fronten steun. Gaat regelmatig eten, leert (weer) gezond eten en let meer op je beweging. Vooral het dagelijks bijhouden en afstrepen van de zg fitformules ( drinken, calcium, groente/fruit, plantaardige vetten) houd je bij de les. Ik ben wel een type voor dit soort structuren. Na vier jaar abo opgezegd. Toch spijt van want door stressssss weer aangekomen. Nu 77 kg en opnieuw begonnen. Kost idd 16 per maand. Maar dat bespaar je snel met anders, beter, inkopen. En ik heb het er wel voor over. Wordt nl erg ongelukkig van overgewicht. Gun mezelf daarom dit lidmaatschap.

    Sterke punten
    Gezond, structuur, regelmaat.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maaike op 12 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb weightwatchers gedurene 3 maanden online geprobeerd, het is niet meer dan een online opschrijfboekje met een handjevol recepten. nu heb ik een gratos app waar ik veel meer mee kan! niet doen: weight watchers online!

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    weinig recepten, weinig tips, je kunt er niet veel mee behalve noteren wat je eet.

    Door stella op 9 juni 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • aangemeld voor een proefpakket, waarbij alleen de verzend kosten moesten worden betaald. a 5,95 bij het bestellen werd aangemoedigd om ook naast de koffie bonen, thee en vitaminen C te proberen . de veronderstelling was dat dit dan in hetzelfde pakket zou komen. de volgende week kreeg ik doodleuk 3 pakketjes binnen, waarbij er ook 3x 5,95 van mijn rekening werd afgeschreven.
    een week later werd er 3x 24,90 afgeschreven voor de maandpakketten waar ik automatisch op had ingeschreven ( dit stond in de kleine lettertjes waarschijnlijk, welke werden overschreeuwd door de mega letters van de aanbieding voor het proefpakket) gelijk de volgende dag gemaild om dit stop te zetten.
    voor de 24,90 krijg je dus maar 30 theezakjes van kwaliteit nul en 30 vitamine C tabletten, totale afzetterij. en de afslank koffie bonen werken trouwens voor geen meter.
    een maand later ( na een bevestiging van opzeggen te hebben ontvangen) wordt er doodleuk weer 24,90 afgeschreven van mijn rekening. ik ben er helemaal klaar mee

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    misleidende reclame
    slechte klantenservice
    producten die niet werken
    veel te weinig kwaliteit en kwanteit voor je geld

    Door Imthorn op 3 juni 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In een 'op(z)welling' mij aangemeld voor 3 maanden, zonder inschrijfgeld. App gedownload. Maar vlgs mij al verschil of je die gebruikt via IPhone of Ipad.... Ik ben normaal best handig met de Ipad, maar opstarten kost heel veel tijd en verder lijkt mij de app zeer statisch en geenszins 'interactief'.

    Na 2 dagen klooien opzij gezet....en niets meer mee gedaan. Het lokt dus niet.
    Na 2 weken bedenk ik mij dat ik, echt sprekend voor mij zelf, een 'kat in de zak te hebben gekocht'!

    Echter WW beroept zich op een wettelijke inkeer termijn van 1 week! En schraapt het geld van je bankrekening, gaat erop zitten en je komt er niet meer aan.
    Ik heb altijd geleerd je leeft van tevreden klanten!
    Zeer starre benadering.
    Denk je nu; die reclames, nu dat lijkt me wel wat? BEZINT VOOR GE BEGINT.
    WEIGHT WATCHERS! Ik zou zo geen zaken kunnen of willen doen!

    Sterke punten
    Reclame

    Zwakke punten
    Klant ON vriendelijk.

    Door Johan op 12 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na aanmelding bij de Weightwatchers n.a.v een advertentie had ik 2 weken toegang via de app en daarna zonder enige mededeling kon ik helemaal niets meer. Bij navraag (na 2 mails en bellen) werd mij verteld dat ze het bedrag niet hadden kunnen innen. Hebben waarschijnlijk zelf mijn bankrekening.no verkeerd overgenomen. Ze sluiten je dus gewoon af zonder te zeggen waarom. Nadat ik het geld zelf heb overgemaakt op hun rekening heb ik na 2 dagen nog steeds geen toegang. Ik moet eerste een bewijs van betaling opsturen. Normaal je bankrekening checken of iemand betaald heeft zijn ze te beroerd voor. Klantvriendelijk zijn daar hebben ze duidelijk nog nooit van gehoord. Iets voor Tros Radar misschien?

    Sterke punten
    Nog niet ervaren

    Zwakke punten
    Zeer slechte klantenservice

    Door Nora op 5 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dieet werkt prima, maar wil je stoppen, dan is het lastig. Opgezegd, na drie maanden kwam ik erachter dat ze toch nog het maandbedrag afschreven. (storneren lukte dus niet meer bij de laatste betaling, erg vreemd was binnen een week) Gemeld bij de klantenservice. Excuses, binnen 30 dagen zou ik het geld teruggestort krijgen (vond ik wel erg lang duren voor iets wat hun fout was), maar helaas, nu ruim 30 dagen later, geen geld terug! Mailtjes naar de klantenservice worden niet beantwoord. Zwaar irritant. Bellen kan alleen naar een 0900 nummer á €0,10 per minuut.

    Zwakke punten
    slechte klantenservice, slechte administratie

    Door M van Dam op 14 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik betaal 14,95 per maand aan weightwatchers, maar de app werkt niet. Je kunt het gewicht niet invoeren, iedere keer loopt de app vast.
    Hierover contact gehad, men weet van de fout.

    De fout is na maanden nog niet gecorrigeerd en er is geen enkele vorm van compensatie. Je krijgt alleen maar standaard antwoorden en excuses voor het ongemak. Het excuus is dat ik niet in aanmerking kom voor compensatie omdat het invoeren van het gewicht wel werkt via de laptop of pc. IK HEB JUIST VOOR WW GEKOZEN VANWEGE DE APP.
    JAMMER want het dieet leek te werken.

    Zwakke punten
    SLECHTE SERVICE, niet meedenken met de klant

    Door M.Lourens op 7 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 12,5 kilo lichter in 6 maanden tijd. App is wel erg duur. 15,95 per maand. Wil m wel opzeggen maar ben bang dat ik dan weer zwaarder word. Tja... Dan maar levenslang

    Sterke punten
    Makkelijk vol te houden. Geen honger. Extra weekpunten voor bv een vette bak friet.

    Zwakke punten
    App is erg duur

    Door Dinges op 16 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Weight watchers ervaring is niet meegevallen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geldklopperij!
    Eerst betaal je inschrijvingsgeld is 55 euro voor 2 maand, en was dan nog een actie. Dan heb je een dagboekje nodig om je punten bij te houden, een boodschappenboekje om punten te controleren en een boekje wanneer je uit eten gaat. Voor de 3 boekjes betaal je nog eens een 20 euro. Dan ben je nog steeds geen lid. Moet je thuis via computer je lidkaart nog aanvragen, waarbij de formule dat ze maandelijks een bedrag afhalen. Indien je hier niet bij aangesloten wil zijn volgen ze je niet op. Dus heb je alles voor niets betaald en weigeren ze je te wegen, tenzij je wekelijks weer 11 euro betaald. Pfff, volgens mij dikke zever!

    Door sanne op 20 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb de weight watchers online gedaan en ben inmiddels 14 kg afgevallen en omdat je alles mag eten is het goed vol te houden ik heb inmiddels de weight watchers opgezegt want 15 euro per maand werd toch wel wat duur nu ga ik gewoon verder met alles op te schrijven en van alles bij houden maar als je de online versie opzegt kan je geen gebruik meer maken van de app en andere dingen .

    Sterke punten
    makkelijk te doen en je kunt alles eten maar je moet wel je punten blijven tellen

    Zwakke punten
    dure hobby voor het gebruik van de online versie en de zogenaamde gratis app voor je smartphone

    Door desiree op 8 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nog nooit gelijnd, wel altijd veel te zwaar geweest. Het was voor mij nooit een probleem tot ik ernstige pijnklachten in mijn knieen kreeg. Alles uitgezocht, en tot de conclusie gekomen dat WW wel eens bij mij zou kunnen passen. Volg combi online en cursus bezoek. Het resultaat is verbluffend! september 2012 begonnen, nu 24 kilo kwijt. Er zijn 2 systemen die je kunt doen, alles tellen wat je eet o.b.v. een aantal punten dat je van WW krijgt, en tel vrije dagen, waarbij je alles onbeperkt kunt eten van een bepaalde lijst. (heel veel keuze in brood, vlees, vis, groente, fruit, granen en zuivel) Voor mij werken de tel dagen niet zo goed, ik heb dan toch een hongergevoel, en tussen de oren ben ik te veel met het dieet bezig. De tel vrije dagen zijn ideaal voor mij. Ik eet gezonde dingen die ik lekker vind, en als ik een keer trek heb, mag ik altijd nog iets eten. Je mag ook in beperkte mate dingen die niet op de tel vrij lijst staan, dus alles is mogelijk. Ik combineer een aantal dagen tellen met tel vrij. Nog 15 kilo eraf en ik ben op mijn streefgewicht. Gaat volgens mij lukken. Ook daarna is dit gezonde voedingspatroon goed vol te houden, zie het positief in!

    Sterke punten
    - Stok achter de deur, iedere week gewogen te worden
    - ervaringen met anderen kunnen uitwisselen
    - je leert automatisch een goed en gezond voedingspatroon voor jezelf te vinden

    Zwakke punten
    - wel prijzig
    - commercieel, er worden veel WW producten in de cursus verkocht die naar verhouding wel veel duurder zijn dan reguliere dingen in de winkel. Daar moet je nuchter naar kijken, als je op de centjes wilt letten.
    - de coach, en medecursisten, zijn wel eens erg fanatiek, soms denk ik wel eens, er is meer in het leven dan 24/7 met eten bezig zijn! Ook hier ben ik van mening, blijf met beide benen op de grond.
    - ik kan alleen overdag naar een cursus, en dan is er zeer weinig aanbod. Volgens de coach kiest WW hier bewust voor, terwijl er best veel mensen overdag zouden willen.
    - sommige beloning systemen zijn wat kinderlijk, sterretjes op je kaart bij iedere 3 kilo afvallen, sleutelhangers e.d. Maar sommige mensen zijn hier misschien wel gevoelig voor

    Door Yolanda op 11 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben op 8 januari gestart met weight watchers.
    Vorige week dinsdag was ik een totaal van 7.9 kg kwijt. Morgen moet ik terug op de weegschaal.
    Ik vind dat het vlot verloopt. Niet te snel maar wel snel genoeg.
    Ik vind WW gemakkelijk om te volgen en de resultaten zijn er terwijl ik dit bij andere dieten niet had.

    Sterke punten
    gemakkelijk te volgen
    je mag alles blijven eten maar met mate
    je gaat bewuster om met voeding
    het is geen dieet maar een levensstijl
    als je naar de bijeenkomsten gaat dan leer je ook dat gezonde gerechten met weinig punten super lekker kunnen zijn.
    je zou zeggen kostelijk , maar ga eens naar een dieetiste? Dit is meestal niet veel beter van prijs en ik vind weight watchers veel gemakkelijker vol te houden dan een dieet voorgeschreven van een dieetiste.

    Door Bieke op 25 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • met mooie TV reclames wordt je gelokt, dan bezoek je de website en zegt men met de super combipas is afvallen mogelijk. kosten 5,76 per week. Je denkt schappelijk en schrijft je in. Maar dan begint de ellende:
    cursussen voor een werkende vrouw die 's avonds ergens tussen 19.30u en 20u thuis is volgen........ Helaas cursussen zijn overdag of uiterlijk 2 avonden om 19.30u, de 2 avonden dat je sport en uit je werk daar direct naar toe rijdt.

    dan online volgen, hmmmm 5,76 wel duur voor online bijhouden wat je eet, maar goed laten we t volhouden, je bent gemotiveerd om door te zetten. Totdat de eerste incasso plaatsvindt geen 5,76 per week maar 9,75 (bijna het dubbele)
    Daar zakt je broek toch wel van af (zonder ook maar een ons kwijt te zijn).

    Je besluit op te zeggen en van de regeling gebruik te maken, dat als je nog geen cursus hebt bezocht je het maandbedrag terug krijgt. Maar dat lukt zo maar niet, 5 verschillende klanten service dames mailen je allemaal met een ander verhaal en als klap op de vuurpijl krijg je een mailtje: Proficiat u heeft u streefgewicht bereikt en kunt nu lid voor t leven worden. ARRRRRGGGGHHH

    Sterke punten
    goede reclame campagne

    Zwakke punten
    teveel om op te noemen:
    - niet flexibel
    - alleen voor vrouwen met veel tijd
    - niet passend in deze tijd en maatschappij
    - enz. enz.

    Door ria hazelhof op 1 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste Mensen,

    Mijn vraag aan u is waarom de Weight Watchers niet meer in Valkenswaard zit??
    Omdat er te weinig zijn? nee hoor dat kan niet... onze dichtsbijzijnde lokatie is Veldhoven, maar omdat er velen zijn zonder auto kunnen we daar niet naar toe!

    Is het mogelijk om toch weer in Valkenswaard een lokatie te organiseren?

    met vriendelijke groet,
    Ans

    Door Ans Wijnen op 7 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al sinds 10 jaar bezig met de WW. Ben afgevallen tot mijn streefgewicht. Maar door eigen schuld ook aangekomen. Maar door deze manier van afvallen pak je de draad weer op.

    Sterke punten
    - Gemakkelijk vol te houden
    - geen dieet maar levenstijl

    Door Jolanda op 28 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerste dieet die me liet aankomen i.p.v afvallen, ik heb veel dieten gehad al me halve leven alle dieten viel ik goed af(door eigen schuld weer erbij uiteraard) behalve weight watchers! na 5 maanden toch volhouden en + 6KG erbij dat was me nog nooit overkomen aankomen tijdens een dieet, Raar maar waar, tis me nog steeds een raadsel.

    Sterke punten
    gezond eten van alle groepen voedingsmiddelen

    Zwakke punten
    als je afvalt is je consulente tevreden en krijg je steun
    als je aankomt word je genegeerd tot je wel weer aan het afvallen bent
    dat is me opgevallen ook een paar andere mensen die dit zo ervaren.
    en het is altijd weer 11 euro om even op die weegschaal te staan,
    de cursus zelf vond ik nooit zo interessant, probeerde wel zo goed mogelijk mee te doen.

    Door Phoebe op 22 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In 1 woord geweldig! Makkelijk aan elke levensstijl aan te passen, alles mag, (bijna niks) moet. Behalve zuivel, groente, fruit, vetten, bewegen (zonder bewegen kom je ook heel ver hoor ;) ) aantal jaren geleden 33kg afgevallen, nu door mijn eigen fout weer erbij 2 weken geleden weer begonnen en al 3,1kg kwijt! Ik ga er weer voor en ga het er ook af houden deze keer!

    Sterke punten
    -goed vol te houden
    -niks is "verboden"
    -bewustwording van een beter voedingspatroon
    -geen extra voeding nodig, of speciale shakes, of tabletten enz. (daardoor valt het cursusgeld misschien toch nog mee)
    -meetings zijn erg stimulerend, leerzaam

    Zwakke punten
    -kosten cursus: 11 euro per keer dat je gaat (wekelijks)

    Door Antoinette op 2 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben met Weight Watchers 25 kilo afgevallen. In Amersfoort heb ik de bijeenkomsten bijgewoond en veel steun ondervonden bij de cursusleidster (Mariska) en de medecursisten. Het is zoals al eerder gezegd een nieuwe manier van leven die je moet volhouden voor de rest van je bestaan. Maar dat is ook goed te doen! Omdat je in principe alle keuzes zelf kan maken, valt het goed te combineren met het dagelijkse leven. Inmiddels ben ik alweer een tijdje gestopt met het bijwonen van de cursus. Wel schrijf ik elke dag op wat ik eet en drink met de bijbehorende punten. Ik let op voldoende beweging. Toch vind ik het ook wel moeilijk. Afvallen is over het algemeen best te doen, maar het vinden en houden van een balans en niet weer aankomen, dat is echt zoveel lastiger!

    Ik ben ervan overtuigd dat dit de beste manier is om overgewicht te lijf te gaan met resultaat op de langere termijn.

    Sterke punten
    - Goed inpasbaar in je dagelijkse leven, ook met je gezin.
    - Veel steun van "lotgenoten", herkenning van elkaars verhalen helpt echt enorm.
    - Een stok achter de deur; elke week naar de bijeenkomst en het resultaat onder ogen zien.

    Zwakke punten
    - Het bijwonen van de cursus kost geld. Dat zal niet voor iedereen op te brengen zijn.
    - Je moet heel goed oppassen dat je op de goede weg blijft doorgaan als je stopt met het bijwonen van de cursus.

    Door Christa op 21 juni 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Het sterke van de WW is dat het geen dieet betreft maar een totaal-trainingsprogramma waarbij je anders met eten leert omgaan en meer gaat sporten/bewegen.
    Geen recepten om drastich gewicht te verliezen ook geen eiwit- of koolhydraatloze onzin maar gewone ingredienten die je in ieder huishouden tegenkomt.
    Je valt langzaam maar gestaag af.
    Mijn eigen ervaring: 20 kilo in 30 weken tijd verloren. Geen honger en eten wat je lekker vindt en je gezin merkt er niets van. Zelfs chips, chocola en gebakjes mogen en kunnen in dit programma.
    Een aanrader voor iedereen die blijvend gewicht wil verliezen..

    Door Susanna op 6 november 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een paar maanden het points plan van weight watchers gevolgd en het werkt echt enorm goed. Ik ben van 60 kilo naar 52 kilo gegaan in 3 maanden tijd. Je ziet heel snel resultaat, dat motiveert je gewoon heel erg om door te zetten. Je hebt er erg veel vrijheid, er is namelijk niks wat je niet meer mag eten of drinken. Je leert er gewoon op een andere manier mee omgaan en bewuster kiezen voor wat je eet. Je gaat er ook meer van bewegen want daar kun je dan weer points mee verdienen, waarvoor je dan bijvoorbeeld weer een glaasje wijn of iets anders lekkers kan nemen. Ik heb niet de cursus zelf gedaan, maar het boekje van iemand gekregen, ik heb dus geen idee hoeveel de cursus kost.

    Sterke punten
    Je kunt nog steeds lekkere dingen eten en drinken. Je ziet heel snel resultaat

    Zwakke punten
    Ik kan eigenlijk geen zwakke punten bedenken.

    Door Rachel op 1 april 2008 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door de Weight Watchers ben ik meer dan 25 kilo afgevallen!

    Toen ik begon met de Weight Watchers woog ik veel te veel en at ik alle verkeerde dingen. Door de boekjes die ik geleend had (ik heb niet de cursus zelf gevolgd) ben ik in gaan zien door welke voedselproducten je aankomt. Daar vallen ook etenswaren onder waarvan je het helemaal niet verwacht. Wist je bijvoorbeeld dat een broodje gezond bijna net zoveel calorieen bevat als een bak patat?

    Doordat je meer kennis hebt van wat je eet, eet je een stuk bewuster zodat je minder calorieen binnen krijgt. Het heeft me daardoor ook geen enkele moeite gekost om 25 kilo af te vallen en eraf te houden (al volg ik nu al 4 jaar geen Weight Watchers meer).

    Ik raad dit dieet dan ook iedereen aan!

    Sterke punten
    - Afvallen op de lange duur
    - Geen honger gevoel
    - Flexibel doordat je 'punten' kunt schuiven tussen dagen

    Zwakke punten
    - Die cursus die ze aanbieden zal wel niet goedkoop zijn

    Door Rutger op 17 maart 2008 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Weight Watchers

Schrijf je eigen review