Eerste keer in mijn leven lijnen, direct super resultaat met Weight Watchers

Eerste keer in mijn leven lijnen, direct super resultaat met Weight Watchers

Nog nooit gelijnd, wel altijd veel te zwaar geweest. Het was voor mij nooit een probleem tot ik ernstige pijnklachten in mijn knieen kreeg. Alles uitgezocht, en tot de conclusie gekomen dat WW wel eens bij mij zou kunnen passen. Volg combi online en cursus bezoek. Het resultaat is verbluffend! september 2012 begonnen, nu 24 kilo kwijt. Er zijn 2 systemen die je kunt doen, alles tellen wat je eet o.b.v. een aantal punten dat je van WW krijgt, en tel vrije dagen, waarbij je alles onbeperkt kunt eten van een bepaalde lijst. (heel veel keuze in brood, vlees, vis, groente, fruit, granen en zuivel) Voor mij werken de tel dagen niet zo goed, ik heb dan toch een hongergevoel, en tussen de oren ben ik te veel met het dieet bezig. De tel vrije dagen zijn ideaal voor mij. Ik eet gezonde dingen die ik lekker vind, en als ik een keer trek heb, mag ik altijd nog iets eten. Je mag ook in beperkte mate dingen die niet op de tel vrij lijst staan, dus alles is mogelijk. Ik combineer een aantal dagen tellen met tel vrij. Nog 15 kilo eraf en ik ben op mijn streefgewicht. Gaat volgens mij lukken. Ook daarna is dit gezonde voedingspatroon goed vol te houden, zie het positief in!

Sterke punten
- Stok achter de deur, iedere week gewogen te worden
- ervaringen met anderen kunnen uitwisselen
- je leert automatisch een goed en gezond voedingspatroon voor jezelf te vinden

Zwakke punten
- wel prijzig
- commercieel, er worden veel WW producten in de cursus verkocht die naar verhouding wel veel duurder zijn dan reguliere dingen in de winkel. Daar moet je nuchter naar kijken, als je op de centjes wilt letten.
- de coach, en medecursisten, zijn wel eens erg fanatiek, soms denk ik wel eens, er is meer in het leven dan 24/7 met eten bezig zijn! Ook hier ben ik van mening, blijf met beide benen op de grond.
- ik kan alleen overdag naar een cursus, en dan is er zeer weinig aanbod. Volgens de coach kiest WW hier bewust voor, terwijl er best veel mensen overdag zouden willen.
- sommige beloning systemen zijn wat kinderlijk, sterretjes op je kaart bij iedere 3 kilo afvallen, sleutelhangers e.d. Maar sommige mensen zijn hier misschien wel gevoelig voor

Bezoek Weight Watchers Reviews over Weight Watchers

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Weight Watchers
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden