Newfysic - 17 Reviews

Last updated: 4 april 2018
Newfysic Logo

66.7% aanbevolen, 17 Reviews

  1. Newfysic
  2. Wie kan lid worden?
  3. Effectiviteit
  4. Kosten
  5. Voordelen
  6. Contact gegevens
  7. Newfysic Reviews
  8. Schrijf ook een review over Newfysic

Niet tevreden over Newfysic? Probeer dan eens Paleo Dieet.

Newfysic

NewFysic maakt het proces van afslanken niet alleen leuker, maar ook makkelijker voor haar leden. Dit is ook te merken aan het groot aantal leden. In totaal zijn ongeveer 100.000 personen lid van NewFysic. De kantoren van deze organisatie zijn ook in alle steden van Nederland te vinden. Bij NewFysic kunnen leden rekenen op een persoonlijke aanpak met individuele online coaching. Daarnaast krijgen zij ook nog specifiek toegesneden recepten. NewFysic heeft als motto, dat gezond afslanken, zonder dat men honger heeft, gewoon mogelijk moet zijn. Hiervoor heeft deze organisatie diverse tools en methoden ontwikkeld. De nadruk wordt hierbij vooral gelegd op fysieke beweging. Daarnaast onderscheid NewFysic zich ook in het geven van persoonlijke begeleiding aan haar leden. De toegewezen coach stelt een persoonlijke schema op, met betrekking tot voeding en beweging, voor de leden. Dit schema is vooral gebaseerd op de wensen en voorkeuren van de leden zelf.

NewFysic beschikt ook over een aantal winkels in geheel Nederland. Leden van het programma kunnen bij een vestiging langslopen om zich onder andere te laten wegen. Daarnaast kunnen zij ook langslopen voor het ontvangen van persoonlijke tips en trucjes. Bij de inschrijving, moeten nieuwe leden ook een aantal testen doen, alvorens zij starten met het programma.

Bij NewFysic wordt uitgegaan van het individu. Er wordt niet alleen gekeken naar hoe men leeft, eet en of beweegt, maar ook naar de fysieke karakteristieken. Leden kunnen vooral succesvol afslanken vanwege de persoonlijke aanpak en de NewFysic voedingssupplementen. Dit program zorgt er ook voor, dat leden geen last hebben van een jojo effect.

Newfysic Details

Hits: 1801

URL: http://www.newfysic.nl/

Categorieėn: Eetgewoontes

Reviews: 17

Wie kan lid worden?

NewFysic is geschikt voor een ieder, die behoefte heeft om af te vallen. Leden leren onder andere hoe zij hun eetpatroon kunnen veranderen zonder al te veel beperkingen en regels. Om af te kunnen vallen en om slank te blijven is het van belang, dat een persoon een gezond eetpatroon blijft aanhouden. NewFysic is effectieve programma voor een ieder, die op een gezonder manier wenst af te slanken. Programma's van NewFysic worden op basis van onder andere het gewicht en BMI opgesteld. Dit maakt NewFysic dus uitermate geschikt voor een ieder de verantwoord wenst af te slanken.

Effectiviteit

De mogelijkheid bestaat ook om af te vallen zonder begeleiding. Echter zorgt dit in de meeste gevallen voor verlies van spiermassa en geen vet. Hierdoor raakt men sneller vermoeid en het resultaat is dan ook niet van blijvende aard. Met het programma van NewFysic kan men gelukkigerwijs wel blijvende resultaten verwachten. Hier ziet men duidelijk, dat men vet aan het verliezen is. Dit is vooral het resultaat van de juiste begeleiding en een voedingsplan, dat precies bij de persoon past. Dit maakt het afslanken alleen maar effectiever. Daarnaast krijgen leden ook nog supplementen ter ondersteuning, die de vetverbranding alleen maar een extra boost geven. Het gaat in deze om eiwitsupplementen, die bestaan uit een combinatie van aminozuren en B- vitamines. Dit zorgt er niet alleen voor dat de spieren op pijl blijven, maar ook voor een efficiëntere stofwisseling. Hierdoor voelen mensen zich ook fitter.

Kosten

Leden betalen voor het programma van NewFysic €27,- per week. Voor dit bedrag hebben leden recht op begeleiding van een coach, een persoonlijke voedingsplan en de NewFysic eiwitsupplementen. Daarnaast krijgt men ook de behandelingsbijsluiter mee naar huis alsook een boodschappenlijst met alle producten, die in het voedingsplan van zo een lid passen. Het intakegesprek alsook de testen om de persoonlijke BMI, BMR en het streefgewicht te bepalen, zijn gratis.

Voordelen

Het programma van NewFysic is effectief en pakt gewichtsverlies op meerdere gebieden aan. Leden hebben als voordeel, dat zij een persoonlijke begeleider krijgen. Het contact met deze begeleider geschied face to face en niet via e- mail of de telefoon. Leden moeten hiervoor elke week bij een van de vestigingen van NewFysic langslopen om de persoonlijke begeleider te spreken. Leden hoeven zich daarnaast niet aan een soort van hongerdieet te houden. Het programma zorgt ervoor dat men gezond en voldoende eet. Het is geen crashdieet waar men met heel weinig calorieën de dag moet doorbrengen.

Contact gegevens

NewFysic Hoofdkantoor
Spinnerij 69
1185 ZS Amstelveen

tel. 088 - 323 00 01
[email protected]
www.newfysic.nl

Voor alle vragen met betrekking tot het NewFysic programma, kan men terecht op het telefoonnummer: 088 - 323 00 00.

Eventuele vragen en of opmerkingen met betrekking tot de diëtiste, kan men mailen naar [email protected]


Newfysic reviews (17):

Newfysic - -/- 19 kilo in 7 maanden met Newfysic!

0

Review:
Ik ben in september begonnen met Newfysic. Ik was 35 kilo te zwaar en diep ongelukkig. Sinds 2 jaar gestopt met roken, verkeerde eetgewoonten, medicijngebruik en een crashdieet met shakes zorgden ervoor dat ik naar de grote maten winkel moest om kleren te gaan kopen. Toen ging bij mij de knop om.

De eerste 10 kilo waren na 4 maanden al verdewenen, zonder extra erbij te sporten, alleen aanpassing voedingspatroon.
Natuurlijk heb ik ook wel eens mijn momenten dat het niet lukt, dan ga ik de volgende dag gewoon weer door.

Ik ben een echte brood eter. Ik had verwacht dat het heel zwaar zou zijn. Maar de volkoren beschuit met een ei of krackers zijn een goed alternatief.
Ik gebruik daarnaast de eiwitcapsules en af en toe een no regret als ik eens een lekker broodje of een stuk gebak wil eten.
Ik ga iedere week naar de consulente. Dat is ook een stok achter de deur. Je bent wekelijks tussen de 27.00 en ... euro kwijt. Je kunt zeggen dat is veel geld; maar ik heb het ervoor over. Ik kan weer kleren aan die ik jaren niet paste en voel me steeds fitter en gezonder. Dus geld goed besteed.

Frisdrank dronk ik al niet, en alcohol alleen heel sporadisch bij een feestje. Snoep e.d. vind ik lastiger. Maar ik heb geleerd niet naar de supermarkt te gaan met een lege maag. En wat je niet in huis hebt kun je ook niet opeten.

En volkoren pasta.. ik vind het heerlijk! Dit dieet een echte aanrader dus! Goed vol te houden.. ik moet nog 15 kilo maar voel me al echt een ander mens. Geweldig ook de reacties van mensen. Dat, en het getal van de weegschal dat steeds minder wordt, is mijn motivatie.

Nog één tip; niet alleen het dieet helpt. Vooral tussen de oren moet de knop om! Zorg voor 3 maaltijden en 3 tussendoortjes per dag. Af en toe een keer zondigen kan best mits niet te veel en niet te vaak.
Succes!

Sterke punten:
Je kunt lekker blijven eten, ook koolhydraten.
Door de eiwittabletten minder trek
Goede begeleiding door consulente (ook tips als het even minder gaat)
Lekkere recepten en gerechten
Geen punten of kcal tellen
Je verliest met gemak de kilo's
Je bent gezond bezig

Zwakke punten:
Kosten; vanaf 27,00 per week (of doe het thuisprogramma, maar dan heb je minder stok achter de deur)

Sanne beveelt Newfysic aan bij vrienden/bekenden

Newfysic - Aan te raden!

1

Review:
Ik ben 11 januari begonnen in Groningen bij NewFysic. In zes weken tijd 10 kg afgevallen!
Super aardige en meelevende coach. 1 week was ik niet afgevallen, terwijl ik me wel aan het dieet hield. Ze stelde meteen voor om te kijken waar het aan lag en het dieet eventueel aan te passen.

Voor mij werkt het erg goed, elke week naar de coach. Mijn coach is super enthousiast en verteld me ook hoe trots ze op me is met hoe het nu gaat.

Ik heb totaal niet het gevoel dat ik aan een ‘dieet’ ben, het gaat allemaal erg makkelijk.

Sterke punten:
- Geen honger
- Lekker eten
- Super positief ingestelde coach

Imara beveelt Newfysic aan bij vrienden/bekenden

Newfysic - Niet voor mij

0

Review:
Kijk videos from Dr Fung and Thomas DeLauer op Facebook/YouTube op te zoeken en mee te doen. Uitgebreide intermitterende vastenmethode die is ontworpen om het gewicht in een relatief korte periode te verminderen, terwijl u een kalium- / natriumwateroplossing gebruikt die elektrolyten aanvule.

Voorafgaand aan deze vaste levensstijl stond ik op een laag vetgehalte dat me 6 keer per dag had gedwongen, terwijl ik allerlei dure supplementen had, en in 6 weken een groots totaal van 1,5 kilo verloren. Fasting heeft mijn leven, mijn lichaam, mijn energieniveaus en mijn gedachten veranderd. Ik verloor 14 kilo in mijn eerste 4 weken, met een doel van 15 kilos meer, in de komende maand, gevolgd door het duurzaam onderhoudsprogramma.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles is fout en oud informatie van 50 jaar geleden

Newfysic - Karakter, supplementen en een combinatie met een v

0

Review:
Toen ik niet meer in de XXL van een favoriet kledingmerk paste, was de maat vol. De verkoopster die me in de kledingzaak hielp vertelde trots met New Fysic al 9 kilo in 6 weken te zijn afgevallen. Uiteraard ben ook ik dan sceptisch, maar een vliegende start met een verandering van mijn eetgedrag lonkte. Op 22 november 2016 begon ik en nu 3 kwartalen laten zit ik al geruime tijd op een gewichtsverlies van 15 kilo (van 96,5 naar 81,5). En ja, het vraagt discipline en ja, de supplement zijn -zeker in het begin- zeer welkom. Maar inmiddels leef en eet ik 'gewoon' en blijf ik goed op gewicht. Een paar dagen buitensporig geweest wissel ik af met een paar dieetdagen en ik ben weer in balans.
Het dieet is goed te doen. De recepten zijn gemiddeld genomen érg smakelijk en mijn partner eet graag met me mee.
Als laatste: de investering... Wat maakt het uit als het helpt? Ik vermoed dat ik het wel bespaard heb op het kopen van gemaksvoedsel en lekkere snoeperij.

Sterke punten:
Fijne maaltijden, die relatief eenvoudig te bereiden zijn.
Wekelijkse coaching.
Daadwerkelijke en blijvende verandering van eetgedrag.

Zwakke punten:
Geen.

Nicole beveelt Newfysic aan bij vrienden/bekenden

Newfysic - Kosten €50 per kg

1

Review:
Doelstelling was 15 kg in 20 weken. Het doel werd bereikt in 24 weken. Ik heb even teruggerekend van wat ik heb betaald en dan kom ik uit op €50 per verloren kg.
Ik wilde niet iedere week een afspraak en dat werd iedere twee weken, geen probleem. Kosten bleven ook €27/week.
Ik heb zelf wel keuzes gemaakt, zo vond ik de vezelcapsules niet nodig omdat er voldoende vezels in mijn voeding zaten. No regret ook niet gebruikt, als je toch iets in je mond stopt moet je van te voren bedenken of het het waard is ja of nee. Uiteindelijk alleen eiwitcapsules en purify gebruikt.
Begeleiding was vriendelijk maar zakelijk. Voor mij werkte dat goed; als de knop eenmaal om is wordt het tijd voor actie. Blijf dus vooral niet hangen in zelfmedelijden of excuses, je zal het echt zelf moeten doen. Zoek dus een methode die bij je past. Inmiddels ben ik 5 maanden op gewicht gebleven.

Sterke punten:
Effectief gebleken

Zwakke punten:
Wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering
Kostbaar
Niet prettig om te pillen te moeten slikken, ook vanwege de grootte van de capsules

Newfysic - -5 kg in 5 weken

0

Review:
Ik volg nu 5 weken het New Fysic programma. Ik vind het goed vol te houden en ben inmiddels 5 kg kwijt. Het gaat ongeveer met 1 kg per week, super fijn dus.
Ik ben 43 jaar, woog bij start 76.6 kg en mijn streefgewicht is -10 kg voor eind juli. Met nog 6 weken te gaan, lijkt het er dus op dat dat gaat lukken (al merk ik wel dat ik nu iets makkelijker minder streng doe).

Sterke punten:
- geen hongergevoel
- genoeg variatie mogelijk
- geen focus op wat niet mag
- ik heb wel het idee dat hier tips en adviezen inzitten die ik ook na het dieet goed kan volhouden

Zwakke punten:
- afvallen begint bij jezelf. Minder lekkere dingen eten blijft moeilijk, maar door de pillen is het wel goed te doen
- Het detox-drankje (iedere ochtend een flinke slok) en pillen voor alle maaltijden vormen de basis. Eigenlijk ben ik hier geen voorstander van, maar ik word wel heel blij van het resultaat...

Michelle V beveelt Newfysic aan bij vrienden/bekenden

Newfysic - Wees wijzer en ga niet naar NewFysic

2

Review:
Beste Mensen

Ik zou dit programma bij niemand aanbevelen!

“Mijn naam is Harry Mens en ik ben 15 kilo afgevallen”

Laat me niet lachen. Ik ben naar NewFysic gekomen met mijn vrouw omdat we eigenlijk al 2 maanden stil staan met een dieet. Ik zat op een zondagmorgen naar Harry Mens te kijken en toen kwam NewFysic voorbij. Ik weet dat dit een commerciële zender is maar het gaf wel vertrouwen.

Mijn vrouw en ik hebben een afspraak gemaakt in Utrecht (Biltstraat) en wij zijn zeer goed ontvangen door Carla. Zij liet duidelijk blijken er veel van te weten en nam ook alle tijd. Het kwam er op neer dat mijn vrouw en ik veel te weinig aten. Hoewel de intake gratis was besloten wij direct te starten en waren € 160,00 kwijt aan drankje en pillen.
Nu zijn wij mensen die dit heel serieus nemen aangezien je ook behoorlijk wat geld kwijt bent. Ik kan u vertellen dat wij absoluut niet gezondigd hebben op één ding na en dat was dat een ieder 2 glazen wijn per avond namen. NIET MEER !! Inderdaad wij aten veel meer. (je wordt knettergek van die Crackers maar eigenlijk is het dieet zeer goed te doen)

Na 10 dagen hadden wij ons weeg moment en mijn vrouw was 6 a 7 ons kwijt en ik was 3 a 4 ons kwijt. Maar vertelde Carla: “Jullie hebben wel 4 – 6 pakken boter verloren” ( Ik zie altijd aan de buitenkant het gewicht staan en 4 pakken boter is dus minimaal 8 ons…) Je krijgt dan het geschoolde verhaal tussen vet afvallen en … noem het maar….
Je verlaat het pand met nog wat spullen te hebben gekocht (weer € 100,00 betaald) en maakt een nieuwe afspraak voor over 2 weken.

Nu morgen de 9e febr is het weer een weegmoment maar dat heb ik vandaag afgezegd.
Wij zijn nu nogmaals 2 weken heel hard bezig geweest. Naast ons wijntje hebben wij 1 x moeten zondigen (op kleine schaal eten bij een japanner) Dus geen koolhydraten of zo maar iets teveel vlees dan toegestaan. ( No regrets helpen absoluut niet !) Conclusie tussen 18 Januari en 9 Febr is mijn vrouw in totaliteit 4 ons kwijt en ik 2 ons.IS DAT NIET EEN GEWELDIGE PRESTATIE?? maar we zijn wel bijna € 300,00 lichter.

ECHT MENSEN ….WEES WIJZER… LAAT NEWFYSIC LINKS LIGGEN. Ik had het graag anders gezegd maar u koop volkomen flauwekul

Geert Kwint

Sterke punten:
Carla heeft zeer veel overtuigingskracht

Zwakke punten:
Niet werkt

Geert Kwin beveelt Newfysic NIET aan bij vrienden/bekenden

Newfysic - Gewoon dóen!

0

Review:
Nu 10 weken bezig, en 10 kilo lichter...
Ja het kost geld, maar de wekelijkse weegmomenten zijn voor mij een goede stok achter de deur. Daarnaast voel ik me echt beter, en heb ik minder haaruitval. Ik zou zeggen; ga de uitdaging aan!

Goed vol te houden, gezond en nog afvallen ook

Sterke punten:
Wekelijks weegmoment
Gezond eten

Miep beveelt Newfysic aan bij vrienden/bekenden

Newfysic - heel blij

0

Review:
Sinds 2 januari 2017 begonnen bij NewFysic.
Makkelijk te doen met de capsules en het eten en zeer lekker :-)
Maandag 9 januari mijn eerste weeg moment gehad en zeeerrr te vrede.

gewicht -/- 1.2 KG
Vet -/- 1.4 KG

Voel me heerlijk en dit geeft natuurlijk alleen maar meer motivatie ;-)

Sterke punten:
Duidelijk en vriendelijk.

Zwakke punten:
Geen

Antonia beveelt Newfysic aan bij vrienden/bekenden

Newfysic - Onpersoonlijk en verborgen kosten.. :(

1

Review:
Na de website bestudeerd te hebben afspraak gemaakt voor gratis intake. Daar aangekomen blijkt dat je het eerste deel van de intake zelf doet: je krijgt een ipad in je handen geduwd waarop je een account aan moet maken en een hele vragenlijst doorgaat. Toen ik klaar was werd ik opgehaald voor de rest van de intake.

Tot mijn verbazing werd in sneltreinvaart de boel in grote lijnen uitgelegd, foodplan inclusief detox drankje en vitamine supplementen.
Wegen, meten, folders mee, het kon niet rap genoeg in de computer worden ingevoerd. Er werd mij geen 1 persoonlijke vraag gesteld, (waar woon je, wat doe je voor werk, wat is je gezinssamenstelling) werd niet de tijd voor genomen. Uit het visitekaartje op haar bureau bleek ze ook nog eens de vestigingsmanager te zijn, nou wat een voorbeeld.. Bij de kassa kwam de aap uit de mouw, dat detox drankje en supplementen moeten apart worden betaald maar het stond gelijk bij de uitleg al in mijn foodplan, alsof het er bijhoorde en niet iets waar je voor kunt kiezen of je het erbij wil gebruiken. Dat was dan €75 ipv de €27 waar ik op gerekend had. Listige eraan was dat het allemaal zo rap en vanzelfsprekend gaat dat het onderweg naar huis pas tot je doordringt dat je €75 lichter bent..

De week erop gaf ik aan dat ik nogal was geschrokken van die €75. Was ze natuurlijk heel verbaasd over... Met 5 minuten stond ik weer buiten, kon weer niet snel genoeg worden afgehandeld. Denk overigens niet dat je kosten kunt besparen door 1 week niet te gaan, je krijgt dan 2 doosjes supplementen mee ipv 1 en tik je dus ook voor de week dat je niet komt gewoon €27 af. Lekker snel verdiend!

Ik was er dus snel klaar mee en heb ze een email gestuurd dat ik mijn aankomende afspraak wilde annuleren en dat ik er helemaal mee stopte vanwege verborgen kosten en onpersoonlijke begeleiding. Ik kreeg een email terug waarin de annulering van mijn afpraak werd bevestigd, verder niets. Zo onpersoonlijk als het begon is het dus ook geëindigd..

Sterke punten:
Goed foodplan

Zwakke punten:
Onpersoonlijke begeleiding
Kosten, verkoopmethode

Paulien beveelt Newfysic NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Newfysic

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Newfysic aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Newfysic aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Newfysic


Home » Eetgewoontes » Newfysic