Brandwond

Een zeer slechte arts. Mijn moeder is er 3x geweest. Eerste keer laat dokter Lieveld een naald zitten. Kan gebeuren dachten wij. Wat ons ook opviel ze moest €79,75 betalen ze betaalde contant maar krijgt telkens geen wisselgeld terug als ze met €80 euro betaalde. Ze moet ook telkens naar een factuur vragen anders krijgt ze deze niet.
Tweede behandeling is goed verlopen maar meneer verdiend ze erg makkelijk ze komt binnen moet in dat uur een tijdje wachten dan word ze geroepen kan ze naar een kamer kan ze zich uitkleden dan moet ze nog heel lange tijd wachten voordat meneer Lieveld eens terug komt. Dan krijgt ze de naalden in gebracht met stroom. En word op een warm bed gelegd en na een half uur komt hij terug koppelt het apparatuur los, int zijn geld en klaar. Derde keer lag ze op haar buik en ze voelde het steeds warmer worden op haar rug maar kon niet op staan omdat ze aan dat apparaat gekoppeld lag en er is geen belletje of iets is waar ze op kan drukken als het fout gaat. Toen hij terug kwam zij hij lekker warm he, waarop mijn moeder reageerde veel te warm volgens mij heb ik mijn rug verbrand. Hij moet de brand plek bij mijn moeder gezien hebben maar zei niets. S avonds had ze een grote blaar erop zitten en verging ze van de pijn. Ze woont alleen en is niet kleinzerig dus ze dacht even wat op smeren en het zakt wel. Mooi niet ze wou het eerst niet tegen ons vertellen tot vandaag. Ze is 5 dagen geleden bij meneer Lieveld geweest en dit is de brandwond vandaag. Ze moet er morgen weer heen maar wij als familie hebben hier geen vertrouwen meer in en samen met haar besloten dat ze morgen ochtend meteen af belt.

Waarschijnlijk heeft hij de stroom veel te hoog gezet waardoor haar huid verbrandt is

Ik las altijd goede verhalen over hem maar ben nu heel anders naar hem gaan kijken. In het begin was hij erg vriendelijk naar mijn moeder maar daarna leek hij ook steeds norser te reageren op haar. Voor ons is hij 1 grootte teleurstelling!!!! Een absolute AFRADER!!!!!

Zwakke punten
Dat hij mensen aan hun lot over laat zonder belletje of iets mocht er iets fout gaan kun je niets

Bezoek Praktijk Dokter Lieveld Reviews over Praktijk Dokter Lieveld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Praktijk Dokter Lieveld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden