Het dieet van Prodimed zorgt ervoor dat u blijvend van uw overgewicht afkomt! Hoe werkt het dieet? Voor aanvang van het dieet bepaalt u eerst uw streefgewicht en de termijn waarbinnen u dit gaat behalen. Dit doet u samen met uw voedingsdeskundige. Ook wordt er gekeken welk moment voor u het meest geschikt is om te starten. Het is belangrijk dat dit een periode is waarin u zo min mogelijk stress ervaart. Zo kunt u zich het beste focussen op uw dieet. Tenslotte wordt uw medisch verleden in kaart gebracht aan de hand van een gezondheidsverklaring.

Prodimed Reviews

  Eindelijk verlost van de kilo's

  Zoals iedereen worstel ik al jaren met overgewicht en ik was eindelijk op het punt dat ik er klaar mee was. Er moest iets gebeuren!
  Via een advertentie in de krant ben ik juli 2012 begonnen met het Prodimed-dieet bij een diëtiste in Arnhem. Eerst op een intakegesprek geweest, en een starterskit gekocht. Hier zaten een groot aantal van het assortiment van Prodimed waar ik een week mee vooruit kon. Ik had verwacht dat ik enkel die maaltijden van Prodimed mocht eten maar je mocht er ook onbeperkt groenten bij. VOor mij een echt kado want groentjes at ik altijd al veel. Je mocht ze rauw eten, wokken, stomen, in alle vormen was het toegestaan. Een week later moest ik terug op controle, was ik 3 kilo afgevallen!! Ging voor mij een beetje te snel eigenlijk, had ik echt niet verwacht. Maar goed, het geeft je wel de motivatie om door te gaan. Na 2 weken mocht ik alweer mee-eten met de rest van het gezin, viel me ook mee, ik had verwacht om een eeuwigheid aan alleen zakjes te zitten. Na 4 weken mocht ik alweer ontbijten, heerlijk!! Zo leer je de simpele dingen nog eens waarderen, een boterham was toen opeens mmmmmmm.

  In totaal ben ik 16 kilo afgevallen. Mijn doel was om 15 kilo af te vallen maar omdat het eigenlijk zo goed ging heb ik nog maar ff doorgezet. Eind september 2012 was ik de kilo's kwijt. Maar ikw as nog wat huiverig, ik ben ooit wel meer goed afgevallen maar ze kwamen er ook altijd even snel weer erbij. Maarr nu zijn we een half jaartje verder en ik ben nog steeds op m'n gewicht! Ik zag weer een advertentie van hun staan in de krnat en Daarom dacht ik nu maar een post
  te plaatsen, om anderen te motiveren want voor mij was het echt een succes!

  Sterke punten
  Genoeg keuze in producten, er is altijd wel iets naar je zin (ook niet naar je zin maar die koop je dan gewoon niet)
  Begeleiding, het is altijd onder begeleiding wat voor mij heel erg nodig is

  Zwakke punten
  Het is inderdaad niet goedkoop, maar voor wat hoort wat denk ik dan. EN het geeft je extra motivatie om het goed te doen. En ik moest voor mezelf een pak minder boodschappen doen, enkel nog groentjes, dus dat scheelde me ook in m'n portemonnee. Achteraf gezien heb ik het heel graag betaald.

Bezoek Prodimed

Schrijf je eigen review