Kruidvat Maaltijdshake - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 29 mei 2017
Kruidvat Maaltijdshake Logo
  1. Kruidvat Maaltijdshake
  2. Informatie over de Kruidvat Maaltijdshake
  3. IngrediŽnten van de Kruidvat Maaltijdshake
  4. Kruidvat Maaltijdshake Reviews
  5. Schrijf ook een review over Kruidvat Maaltijdshake

Kruidvat Maaltijdshake

Kruidvat Maaltijdshake is een lekker maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing en past uitstekend in een energiebeperkend dieet. Dit product voorziet in minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen voor energiebeperkte diŽten. Door de maaltijdshake te gebruiken als ontbijt en/of lunch bevat je maaltijd slechts 212 KCAL. Zorg ervoor voldoende te drinken, minimaal 2 liter water, thee of andere caloriearme dranken per dag.

Informatie over de Kruidvat Maaltijdshake

Een smaakvolle maaltijdvervanger maakt het afvallen een stuk gemakkelijker. Deze maaltijdshake van Kruidvat is romig, rijk aan volwaardige eiwitten en bevat alle essentiële voedingstoffen die je dagelijks nodig hebt. Tevens bevat de maaltijdshake slechts 202 kcal. Wil je graag gewicht verliezen? Vervang dan twee maaltijden met een lekkere maaltijdshake van Kruidvat. Het advies is om het ontbijt en je lunch te vervangen met een shake. In de avond kun je dan genieten van een gezonde maaltijd met complexe koolhydraten en eiwitten. Denk aan voldoende groenten, mager vlees of vis en bruine rijst.

De vanille shake van Kruidvat is een lekker, romig en tevens gezond product om een maaltijd te vervangen. Het is een goed afslank product om gewicht mee te verliezen, maar de shake kan tevens gebruikt worden om op je ideale gewicht te blijven. De shake past prima in een caloriearm dieet.

De maaltijd vervangende shake van Kruidvat is eenvoudig en snel te bereiden. Voeg twee maatscheppen (27 gram) toe aan 250 ml magere melk of plantaardige melk en daarna goed mengen (shaken in een daarvoor bestemde beker). De magere melk of plantaardige melk kun je tevens afwisselen of vervangen door magere yoghurt.

Een verpakking vanille Kruidvat shake is voldoende het vervangen van 16 maaltijden. Je kunt dus 16 maaltijd vervangende shakes maken met deze verpakking. De Kruidvat vanille maaltijdshake voorziet het lichaam van minimaal 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid belangrijke vitaminen en mineralen voor caloriearme diëten.

Het is belangrijk dat je voldoende drinkt tijdens het volgen van een dieet en het gebruiken van maaltijd vervangende producten. Zorg ervoor dat je minimaal twee liter water, kruidenthee of andere caloriearme dranken drinkt per dag.

IngrediŽnten van de Kruidvat Maaltijdshake

Ingrediënten: suiker, WEIPOEDER (MELK), inuline, maltodextrine, MELKEIWIT, SOJA olie, verdikkingsmiddel (carrageen), aroma, mineralen (magnesiumcarbonaat, ijzerpyrofosfaat, zinkoxide, mangaansulfaat, kopercarbonaat, natriumseleniet, kaliumjodide), zout, emulgatoren (SOJALECITHINE, zonnebloemlecithine), vitaminen (c, b3, e, b5, b6, b2, a, b1, b9, h, b12, d3), kleuren (carotenen), antioxidanten (ascorbylpalmitaat, alfatocoferol).

Allergenen
Melk en soja.Reviews en Ervaringen over Kruidvat Maaltijdshake

Er zijn nog geen reviews geschreven over Kruidvat Maaltijdshake

Schrijf ook een review over Kruidvat Maaltijdshake

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Kruidvat Maaltijdshake aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Kruidvat Maaltijdshake aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Kruidvat Maaltijdshake


Home Ľ Maaltijdvervangers Ľ Kruidvat Maaltijdshake