Reviews van deze auteur

TIPS!!

Review over Cambridge Dieet

Tips: - neem een scheut olijfolie voor je pap/ shake dat brengt de stoelgang in werking plus het verminderd de kans op galstenen(tip van m'n consulte) - leg een fles water in de koelkast.. Met koud water smaakt je shake veel beter! Net een milkshake Ik ben nu 1,5 week geleden begonnen en ben al 5 kilo kwijt! Het is even door bijten maar met resultaat! Succes!(Y)

-

Review over Weight Care

Ik schuif dan de tijden gewoon op. Dan eet ik bijv. om 11 uur, 4 uur en 8 uur :)

Tip

Review over Weight Care

Oja, nog een tip. Ik heb vaak savonds nog wel wat trek, of zin in iets. Ik maak elke avond een lekkere groene smoothie. SUPER GEZOND en lekker. Ik maak een smoothie van 1 banaan, 2 kiwi's en wat bleekselderij. Echt een aanrader, en lekker om savonds nog wat te kunnen eten/drinken.

Sterke punten
-

Zwakke punten
geen

Weight care 1 week er op zitten

Review over Weight Care

Hoi hoi, Ik ben nu ruim een week bezig met W.C. plan A en het bevalt me goed. Ik vind de producten lekker en daarbij is het voor mij goed wat meer structuur aan te brengen in mijn eetgewoontes. Ik woon op kamers en at voorheen wanneer ik honger had, zonder daar vaste tijden aan te koppelen. Door W.C. weet ik wat ik mag eten op een dag en eet ik dit op vaste tijden. Ik denk dat dit ook een goede vooruitgang is. Leuk om jullie berichten allemaal te lezen. Dat motiveerd me. Ik heb geen overgewicht maar wil weer helemaal in shape zijn voor de zomer, dus wat kilo'tjes er af. Ik ben in de eerste week 2,5 kilo afgevallen. Erg positief dus. Ben benieuwd wat het resultaat na deze week zal zijn. Succes allemaal!

Sterke punten
Lekkere producten en makkelijk in gebruik

Zwakke punten
Wel wat honger gevoel gedurende de dag, maar toch goed vol te houden.

Weight care

Review over Weight Care

Hoi, Ik ben ook begonnen met Weight care plan A. Dit wil ik 3 weken gaan doen. Ben erg benieuwd in hoeverre ik ga afvallen. De producten van Weight care vind ik erg lekker!

weegmoment

Review over Weight Care

Ik ben dinsdag begonnen met weightcare plan A. Woensdag ochtend gewogen ( toen had ik er dus al 1 dag opzitten ) en vanmorgen weer. Resultaat 1.2 kilo lichter. Jippie :)

Opgeblazen buik

Review over Weight Care

Hoi hoi, zoals ik al eerder schreef ben ik bezig met WC plan A. Heb nu mijn 4de dag erop zitten maar merk dat mijn buik erg opgeblazen is. Hebben hier meer personen last van? Enig idee hoe ik dit kan verhelpen, ga me er namelijk niet echt slanker door voelen..Haha... Verder tevreden over het dieet. Producten zijn lekker maar ga morgen vroeg pas op de weegschaal staan. Hoop dat de resultaten er ook naar mogen zijn. Graag jullie reactie :)

afvallen

Review over Weight Care

nu 2weken bezig met 3 maaltijd vervangers en 2 liter water en groene thee.Ben 5 kilo afgevallen .

Sterke punten
makkelijke maaltijden

Zwakke punten
geen

Cambridge 500

Review over Cambridge Dieet

Ik ben met Cambridge 500 nu 43 kg afgevallen!! Ben van de 95 naar de 52 gegaan en ik kan het weer wel iedereen aanbevelen. In het begin zijn de shakes niet lekker, maar wat wil je? Je bent immers hele andere smaken gewend. Na een week begin je echt de shakes lekker te vinden. Ik ben nu bezig nog met opbouwen, maar doe dit heel rustig aan. Elke keer 50 100 kca toevoegen, dan kom je even aan en dan na een dag of 5 a 6 val je weer af en voeg je weer kcal toe. Dit doe je net zolang tot je gebiecht stabiel blijft en je dus precies weet op hoeveel kcal je kan leven! Ik ben er ontzettend over te spreken

Sterke punten
Snel afvallen Goede begeleiding Lekkere smaken

Goed

Review over Weight Care

Ik ben nu ong 6/7 weken bezig met W.C. en mij bevalt het prima. Ben 4 kilo kwijt. en wil er nog 4. Merk echt dat mijn buik slanker geworden is. Daarbij doe ik ook aan fitness, dus dat is ook lekker. Shakes e.d goed te doen.. lekkere smaken, vindt alleen de chocolade shake heel zwaar vallen.. Het is goed vol te houden. 1 keer in de week, neem ik geen maaltijdreep 's middags, maar crackers met kaas... heerlijk. 's Avonds gewoon avondeten... tussendoor fruit, reepje van W.C, en 's avonds een plakje Indische Cake... Dan blijft het ook vol te houden. Ik wil zoiezo nog 4/5 kilo kwijt.... en die buik h, maar ja... dat is meer de Fitness... Dus blijf hier voorlopig nog mee doorgaan.

Sterke punten
De goede smaken van Shakes... Tussendoortjes, repen e.d. En goed vol te houden.

Zwakke punten
Tot nog toe niks...

Wauw ! Zo goed heb ik me al even niet gevoeld !

Review over ModiFast

Hoi allemaal ! (yeah) Nadat ik van deze pagina mijn kracht vandaag heb gehaald om ook te beginnen met modifast,nu een berichtje van mij ! (Y) Ik ben 2 weken bezig nu en 7 kilo kwijt !!!(hoera) Ik voel me super,eindelijk na zoveel jaren weer eens goed in mn vel en heb het idee dat ik eindelijk mezelf weer gevonden heb. Krijg van verschillende mensen te horen dat het al goed te zien is bij me,merk het zelf ook aan mn broeken,die los gaan zitten nu. Ik ga nog even door,nog 13 kilo en dan zit ik eindelijk op een gezond gewicht ! (Y) Succes voor jullie allemaal !! Je kunt het !! groetjes !!

Sterke punten
-Niet na denken over je eten,shake nemen en veeel water drinken !!

Zwakke punten
- De vanille smaak is niet echt denderend,maar met wat citroensap of kaneel een stuk beter te drinken.

Going good

Review over ModiFast

Started Modifast Intensive yesterday...i have to say its very hard to keep it going without eating when you have to eat with your collegues at work or with your man at home...but i passed day one. I'm overweight.I'm 1.65 and was weighting 74 kg. Today i weighted myself and for my big surprise the scale was measuring 73.6kg...soo what the hell???In one day i lost all that already?? This sure keeps me going. Today i have a bit of a headache but i suffer from migraine so either is a migraine coming or a headache from little eating. I'm also drinking a lot of tea and i need to have my morning coffee and that i do it with sweetner cuz i cant drink coffee black. I'm also busy with sporting and today i sweated a lot.Maybe its all the water im losing because of taking the shakes. hope this review will help you to carry on with the diet...the ones i read here actually helped me and keep me going strong :)

Sterke punten
the taste of the shake and pudding are great. Losing weight fast :)

Zwakke punten
Feeling weak and a bit of headache Feeling hungry(stillll grrrr)

Tja..

Review over Weight Care

Ik gebruik alleen de maaltijd van weight care.rnMaar als ik zelf mijn dieet samenstel eet ik veel minder dan 200 cal per maaltijd, dus ik heb het idee dat ik gewoon suiker drink.rnNa 2 dagen wel 1 kilo afgevallen, terwijl ik gewoon avondeten en tussendoortjes gegeten heb.rnrnHelaas teruggevallen in mijn oude gedrag dus ik probeer het nu opnieuw.rnWeinig honger gevoel, maar ik mis wel het kunnen kauwen op een maaltijd.rnrnDe repen vind ik te zoet, en mijn ontbijt hoeft voor mij ook niet zo nodig zoet te zijn.. dus dat is een nadeel.rnrnMaar ik denk wel dat je hiermee af kan vallen, mits je erna gezond blijft eten.

Sterke punten
Geen honger gevoelrnLekkere shakesrnJe valt snel af

Zwakke punten
Alle maaltijden zijn erg zoet (alsof je de hele dag snoep eet)rnAlle maaltijden bevatten meer cal dan als je zelf een maaltijd zou samenstellen

Weight Watchers is een visie

Review over Weight Watchers

(hoera)

Sterke punten
Het sterke van de WW is dat het geen dieet betreft maar een totaal-trainingsprogramma waarbij je anders met eten leert omgaan en meer gaat sporten/bewegen. Geen recepten om drastich gewicht te verliezen ook geen eiwit- of koolhydraatloze onzin maar gewone ingredienten die je in ieder huishouden tegenkomt. Je valt langzaam maar gestaag af. Mijn eigen ervaring: 20 kilo in 30 weken tijd verloren. Geen honger en eten wat je lekker vindt en je gezin merkt er niets van. Zelfs chips, chocola en gebakjes mogen en kunnen in dit programma. Een aanrader voor iedereen die blijvend gewicht wil verliezen..

super!

Review over ModiFast

Hallo allemaal. Ik ben nu een week bezig met modifast. Tot nu toe vind ik het echt super. Ik drink 2 shakes per dag en savonds eet ik normaal. Ik hoor nu al leuke reacties van mensen. Ik ga zerker verder met modifast. Alleen de chocolade shake vind ik nogal vies! Maar de rest is heerlijk. Je hebt totaal geen honger gevoel. Ik heb savonds ook eigenlijk geen zin om te eten. Ik doe het wel omdat ik toch wat binnen moet krijgen haha. Ik hoop alleen wel erg dat het er niet weer bij komt als ik stop met modifast. Ik wil in totaal 15 kilo afvallen, het duurt nog wel even maar ik ben zeker op de goede weg. Succes iedereen!

Sterke punten
Smaakt goed Geen honger gevoel

Zwakke punten
Beetje duur.

Hoeveel afvallen?

Review over ModiFast

Sinds gisteren ben ik begonnen met modifast. Tot nu toe bevalt het goed. Ik ga over 6 weken op vakantie. Zou ik in 6 weken 10 kilo kwijt kunnen zijn of zou ik er dan bij moeten gaan sporten??

Ervaring

Review over ModiFast

Hoi allemaal! Ik heb zelf een hele tijd Cambrige gedaan. Dat is eigenlijk hetzelfde als Modifast, maar dan onder begeleiding. Wil jullie er even op wijzen, als je ermee stopt je goed moet opletten met wat je daarna eet, en neemt! Zelf was ik in 4 weken 7 kilo afgevallen, maar voelde me zo zwak dat ik ermee gestopt ben! Het dieet, werkt inderdaad heel snel, maar nu een paar maanden later zit er bij mij wel 14 kilo bij! Het dieet is helemaal niet verkeerd, want ken ook mensen waarbij het goed gaat. Wil er alleen op wijzen dat als je stopt, of afbouwt niet naar je oude patroon moet gaan! Gelukkig heb ik wel genoeg stimulans om weer opnieuw te beginnen! Ik wens jullie allemaal heel erg veel succes.

Sterke punten
Je valt snel af

Zwakke punten
Komt snel weer aan, en in de avond voelde ik me vaak heel erg moe!

2 de keer Shake

Review over ModiFast

Hallo iedereen, Leuk om zo iedereen zijn/haar verhaal te lezen :). Ik ben zelf net maandag weer begonnen voor de 2de keer met 3 keer op een dag een shake. Ik was toch wel een beetje bang dat het lastig zou zijn voor de 2de keer, maar het valt me reuze mee:) In de eerste keer ben ik 25 kilo afgevallen. Ik hoop dat ik nu ook nog 15 a 20 af ga vallen dan ben ik zeer tevreden:) Graag hoor ik van jullie hoe het jullie allemaal bevalt met de shakes. Groetjes Ilona

Afvallen

Review over ModiFast

Hallo, Ik begon met een gewicht van 91,5 kg en na 2 weken woog ik 83 kg. Dit dankzij modifast intensive en omdat ik ernaast was gaan sporten. 8,5 kg verloren in 2 weken! Na deze twee weken ben ik 4 weken wezen schommelen (ene week +2 kg, andere week -2 kg) maar toch redelijk stabiel gebleven rond de 83 kg. En dit terwijl ik mij niet aan mijn dieet (of sportschema) heb gehouden. Aanstaande zondag ga ik weer beginnen en hopelijk gaat het net zo goed als de 1e keer.

Sterke punten
Smaakt lekker Goed vol te houden Voldoende energie om ernaast te sporten Je ziet snel resultaat Makkelijk dieet

Zwakke punten
In de winkels zijn vaak alleen vanille pudding en wat shakes verkrijgbaar, voor meerdere smaken moet je online bestellen. (tip: niet bestellen via Kruidvat! ik heb een week moeten wachten terwijl heb binnen 24u bezorgd moest worden. Na veel ellende en telefoontjes later heb ik het uiteindelijk geannuleerd en ben de stad ingegaan) Als je er eenmaal uit bent is het moeilijk om opnieuw te beginnen

Aangekomen in 2de week Modifast

Review over ModiFast

Hallo! Na vorige week maandag begonnen te zijn met Modifast, was ik na 1 week 2,2 kilo kwijt. Op dezelfde voet doorgegaan, met 3x per dag shakes en hoogstens 1 opkikker en een stukje komkommer voor tussendoor. Echter ben ik nu in 2 dagen 0,8 kilo aangekomen. Nogmaals, ik hou me echt aan het dieet! Heeft iemand misschien een idee hoe dit kan? Het is echt deprimerend..

3 weken

Review over ModiFast

Hallo allemaal. Even een vraagje. As maandag ben ik 3 weken bezig met modifast intensive. Echter neem ik i.p.v. een shake s'avonds 2 rijstwafels met 20 smeerkaas. (hier zit minder dan 200 calorien in EN ik heb wat te kauwen!) Op de shakes enzo van modifast staat dat je het maar 3 weken mag gebruiken max.. Ik ben nu 6 kilo afgevallen maar mijn streven was/is 10 kilo.. Wat zou het probleem kunnen zijn als ik het nog 1 a 2 weekjes gebruik? Ik ben nml bang dat als ik nu ga opbouwen en dus ga beginnen met eten dat ik weer aankom en aangezien er nog pas 6 kilo af is zou ik dat wel echt zonde vinden!

Uit geprobeert

Review over ModiFast

Ik ben aan de derde dag. Tot nu gaat alles eenvoudig. Ik kan alles doen wat ik noemaal doe en heb geen honger. Vreemde vind ik dat mensen praten over alleen shakes. Ik woon niet in nederland en bij ons (zwitserland) kun je ook 2 soepen kopen en een soort koeken. Met die kun je een shake vervangen. Is van resultat het zelfde. Soep smaakt prima.

Sterke punten
Gaat snel Kan het ook op werk makelijk gebruiken

Zwakke punten
Mis vezels.Mijn darmen ook. Mis kauen, maar opgelost door maar 2 maaltijden te vervangen en ander normaal lichtmaaltijd te eten. Drogist heeft gezegt dat dit prima is. Gaat misschien iets langzamer, maar je houd het makelijker vol omndat je weet vanavond heb ik sla met een stukje gerookte kip.

hebben jullie tips?

Review over ModiFast

ik vind modifast wel prima, ik heb het 3 weken achtereenvolgens gebruikt, 3 puddingen op een dag......ben 8 kilo kwijt!!!rnechter ben nu aan het opbouwen, met 's avonds een caloriearme maaltijd maar ben alweer 1,5 kilo bijgekomen in 1week!!!!!!! hopelijk blijft het hierbij anders is het echt voor niks geweest? heeft iemand hier ervaring mee??? of heeft iemand tips voor mij?rn

Dag 2

Review over ModiFast

Vandaag is voor mij dag 2 en het valt me tot nu toe wel mee. Gister tussen de middag eerst stukjes komkommer gegeten om toch wat te kauwen en daarna een flesje aardbei smAak, ik wil ook graag weten of een flesje ook mag ipv een zakje.

Vandaag eerste dag

Review over ModiFast

Vandaag mijn eerste dag. Al meerdere dieeten geprobeerd, nu voor het eerst shakes! Vandaag is me zwaar gevallen. Vanmorgen een shake, vanmiddag een reep en vanavond weer een shake. Omdat ik toch iets wilde eten heb ik er vanavond 2 volkoren crackers bij gegeten met 30+kaas en tomaatje. Niets eten trek ik niet merk ik nu al, is net babyvoeding! Ach ja, 2 crackers op een dag doet het hem ook niet denk ik dan maar, dat waren er eerder een stuk meer + ander eten nog erbij! Ik hoop dat ik het op deze manier minstens 3 weken vol houd, mijn doel is namelijk -10 kilo! Succes allemaal!

Sterke punten
Je hoeft er niet bij na te denken. 3 shakes, verder niets!

Zwakke punten
Dag n is erg zwaar. Het is zo anders dan dat je gewend bent!

modifast

Review over ModiFast

Ik ben net een week bezig met de shakes en de repen. Ik moet zeggen dat de shakes niet smaken en dat ik er soms misselijk van wordt. De repen zijn goed te doen. Ik ben een enorme broodliefhebber en dus valt de lunch mij erg zwaar omdat je daar nu maar 1 reep voor mag hebben. Tegen de middag aan voel ik me enorm slap en heb ik echt het idee dat ik ieder moment flauw kan vallen. Ik zet gewoon door, want er moeten heel wat kilo's af, maar ik moet zeggen dat deze eerste week toch wel erg pittig was.

Sterke punten
- Snel afvallen.

Zwakke punten
- Eentonig eten. - Je voelt je soms wat flauw en slap.

Modifast begonnen

Review over ModiFast

Afgelopen maandag heb ik de knoop doorgehakt, het is klaar, de kilo's moeten er NU af. Zelf dingen klaarmaken en maat houden lukt niet, het gaat niet snel genoeg (en dus niet motiverend). Vol goede moed een ruime bestelling gedaan via internet, die vervolgens maar niet kwam. Dus in de winkel alvast shakes gekocht. Verschrikkelijk wat een ramp, hoe ga ik dit volhouden. De eerste slok gaat nog wel, maar naarmate je verder drinkt wordt de nasmaak steeds erger, zo chemisch, zo vies. Via een vriendin erop gewezen dat de pudding wel lekker smaakt, en dus bij verschillende DA's geweest, waar uiteindelijk er gelukkig eentje de choco puddingen had. En dit was lekker!!! Ondertussen ook de caramel ontvangen, ze smaken beide naar dezelfde smaak in vla. Veel beter vol te houden. Ik eet er komkommer, tomaat of augurk bij elke avond. In 5 dagen 4 kilo kwijt! Ik ben van plan dit 3 weken vol te houden, en daarna de avondpudding te vervangen door groent en vlees/vis volgens het eiwitdieet. Na het vinden van de pudding ben ik erg tevreden en hou het tot nu toe goed vol. Voel me uitstekend, niet moe of hoofdpijn. Wel echt 2 liter water drinken op een dag, dat heb je echt nodig!

Sterke punten
- afvallen gaat snel, is erg motiverend in het begin - je hoeft niet na te denken over je eten ( harder schudden zorgt niet voor meer ;-) ), daarnaast mag je gewoon NIKS, ook niet een beetje. - de pudding is erg lekker - eenvoudig en snel klaar te maken (ook om mee te nemen makkelijk)

Zwakke punten
- sporten is niet erg prettig erbij in de eerste weken, bij veel activiteit krijg je scheurende honger. - de shakes en muesli is absoluut niet lekker, waardoor de variatie mogelijkheden erg beperkt zijn - zorgt makkelijk voor obstipatie - pudding is moeilijk te krijgen in de winkels - vrij prijzig in verhouding met normaal eten

Modifast intensive

Review over ModiFast

Ik ben sinds maandag aan de shake k weeg nu 78 en ik wil naar 68. k ben vandaag de fout in gegaan en heb net 1 en een halve stroopwafel :( zal dit gevolgen hebben voor me verdere gewichts verlies?

modifast

Review over ModiFast

Ik ben nu een week bezig met modifast. Ik vind de shakes en de pudding prima te eten. Ik Ik neem 3 shakes per dag maar neem tussen door wel wat fruit of rauwkost. Ik ben 3 kilo kwijt dus daar ben ik "dik" (yeah) tevreden mee. Ik ben van plan om dit 2 weken vol te houden (ook in de weekenden) en dan over te gaan naar 2maal per dag en in de avond een lichte maaltijd. En zo langzaam alles afbouwen. Wat ik vind jammer dat er alleen zoete shakes en puddinkjes zijn. Ik zou af en toe ook een hartig maaltijd soepje willen hebben. Maar ik ben tot nu toe tevreden en tja of de kilo's eraf blijven hangt echt van mezelf af. . Je moet echt je eetpatroon veranderen. (of eens in de zoveel tijd een kuurtje doen) (yeah)(yeah)(yeah)

Sterke punten
Je valt snel af. Je weet dat je met 3 shakes alle voedingsstoffen binnen krijgt, dus verstand op nul en eten maar.

Zwakke punten
Het vult mijn maag nauwelijks. Het is een beetje eentonig eten. Ik heb af en toe hoofdpijn en voel me soms slapjes

lukt niet

Review over ModiFast

hooi allemaal ik ben al 4 dagen bezig met modifast de eerste dag wat ik perfect vond viel ik 1,5 af de tweede dag haakte ik helaas af tot nu toe wie kan mij goed raad en motivatie geven ,want ik ben wel overtuigd en geloof er wel in groetjes maya

Sterke punten
snel en makkelijk afvallen

Zwakke punten
hoofdpijn duizeligheid hongerig

modifast protiplus

Review over ModiFast

ben nu 4 week bezig, s'ochends een shake (cappuccino) 10 uur een reep, 12:30 shake ( chocolade) 15 uur een reep. als ik erg trek heb dan neem ik een extra bakje yoghurt met slimpie ranja er door, s'avonds verse groenten met mager vlees. de eerste week wat hoofdpijn en wat vermoeid, maar nu train ik hier 3 keer per week 1,5 uur bij, en ben 4 kg afgevallen.(hoera) per dag zit ik tussen de 800- 1000 kcal, op deze manier gaat het iets minder snel, maar ik houd het langer vol. 6 jr geleden heb ik dit ook gedaan, ben toen in 3 mnd 10 kg afgevallen, nu weer 10 kg zwangersschap vet weg werken. (yeah)

Sterke punten
- lekkere shake's - afwisseling qua repen - bij behorende programma werkt goed

Zwakke punten
- je eigen psychische strijd. - mis zo nu en dan een normaal plak brood met kaas

hoofdpijn misselijk en slapjes

Review over ModiFast

dat zijn de eerste dagen waar je door heen moet, dit is de 2 de keer dat ik t doe, 2 jaar geleden in 4weken 11 kilo kwijt. en nu sinds gister weer begonnen.. in t begin gaan de shakes wel , na een tijdje komen ze je neus uit. af en toe een opkikkertje ,anders ga je om.. sterkte allemaal, gaan richting de zomer...

Sterke punten
werkt snel, niet na te denken over wat je eet!shake s en dat is het

Zwakke punten
misselijk hoofdpijn, te weinig smaken best duur!

Geweldig dieet

Review over Atkins Dieet

Voor mij waarbij mijn schildklier niet werkt een prima dieet. Met ander dieeten geen resultaten.

Sterke punten
Geen honger en je bent veel actiever en voelt je prima. Bloeddruk prima Cholesterol 3.5 ook prima. Geen hoofdpijn.

Zwakke punten
Voor mij geen.

Modifast

Review over ModiFast

Je komt net zo hard aan als je afgevallen bent zodra je weer wat van gewone voeding eet kom je weer bij. De enige die er lichter van wordt is mijn portemonnee. Doe nu koolhydraat vrij dieet voel mij prima niet duur en geen honger.

modifast intensief afvallen

Review over ModiFast

Heb modifast gedaan, 5 weken. Ben daardoor 8 kg afgevallen. Ik heb daarbij zeker 2 liter water per dag gedronken en dan af en toe en glaasje rivella light. Af en toe een worteltje. Ik heb alleen de vanille en chocolade pudding gegeten. Ik vind het prettig werken omdat ik weet dat ik alleen maar de modifast mag per dag. Heb wel moeite om niet de tussen doortjes te pakken. De eerste 2 weken waren redelijk moeilijk en daarna ging het goed. Weinig lust tussen door en een vol gevoel. Nu ben ik 2 weken gewoon aan het eten en blijf mooi op gewicht. Volgende week ga ik weer beginnen om de rest van de kilo's er af te krijgen. Ik wil er graag nog 10 kwijt.

Ervaringen met het Cambridge dieet

Review over Cambridge Dieet

Als je snel wilt afvallen, en daarna weer een gezond eetpatroon wilt aanleren, is dit dieet een uitkomst. Ik ben nu 4 weken bezig, en ben al bijna 12 kg kwijt. Tijdens dit dieet heb ik geen honger, maar vind het wel moeilijk (vooral in het weekend) om niets te nemen. Het vereist wel doorzettingsvermogen, maar het resultaat maakt veel goed. Ik weet (nog) niet hoe het in de af- en opbouwfase zal gaan, maar het lijkt me ideaal. Je maag is inmiddels wat kleiner, en je kan helemaal opnieuw "leren" eten. Voor een ieder die het ook gaat proberen; "heel veel sterkte"

Sterke punten
-Snel resultaat -Geen calorieen tellen -Leert een goed voedingspatroon aan

Zwakke punten
-Je krijgt wel trek doordat je helemaal niets mag toevoegen aan het dieet.

Modifast na 9 dagen

Review over ModiFast

Bij mij werkt het! Ik doe de intensive 3 shakes per dag en verder alleen 1 opkikker per dag. Ik ben na 9 dagen 4.1kg kwijt! Dat gaat dus snel. Ik doe 2 weken deze kuur en dan begin ik met opbouwen. Precies volgens de richtlijnen.

Sterke punten
Makkelijk en duidelijk en heel snel resultaat! En toch alle vitamines binnenkrijgen!

Zwakke punten
- Duur - Eenzijdig (alleen maar zoet, niks hartigs behalve de Opkikkersoep) - Sociaal lastig met feestjes e.d.

review

Review over ModiFast

mijn 1e week, 3,4 kilo kwijt! mijn 2e week, 1,2 kilo kwijt. (had gezondigd op mijn verjaardag) dus we gaan gewoon nog even door =) de shakes in pot alleen cappuccino lekker. (s'ochtends en s'middags) & de vanille pudding is als avond eten fijn, heb je ook het idee dat je "eet" chocolade vind ik ranzig! de flesjes van modifast zijn wel lekkerder maar wel duurder ;)

Sterke punten
makkelijk

Zwakke punten
te weinig smaken.

Weer beginnen

Review over ModiFast

Ik heb al eerder modifast gedaan. Daardoor ook 12 kilo afgevallen.. Denk dus ook dat ik maar weer ga beginnen ermee.

Modifast Intensive

Review over ModiFast

Vanmorgen begonnen met Modifast Intensive. Ik heb de chocolade smaak, maar kan niet zeggen dat het lekker is. Ik had h'm 3 minuten laten staan nadat ik h'm gemaakt had omdat dat op de verpakking staat, maar dan wordt de shake dik dus moet je het echt lepelen. Vanmiddag laat ik h'm niet zo lang staan zodat ik h'm in n keer op kan drinken. Van de week toch maar een andere smaak proberen.. Ook heb ik last van hoofdpijn, maar heb al gelezen dat meerdere mensen hier last van hebben.. Wil in totaal 7 kilo afvallen.. Ben benieuwd.. Succes iedereen!

Sterke punten
Makkelijk mee te nemen en te bereiden Niet hoeven nadenken wat je gaat koken

Zwakke punten
Hoofdpijn Chocolade smaak is niet lekker

mdf intensive

Review over ModiFast

Ben vandaag begonnen met modifast intensive en voel me nu goed.

Sterke punten
niet nadenken over eten je weet waar je aan toe bent snel resultaat fit en energiek gevoel, meer zin in dingen

Zwakke punten
niet echt gezellig soms moeilijke momenten

prima te doen

Review over ModiFast

ik ben maandg begonnen met modifast neem 2 shakes per dag en eet savonds gewoon avondeten ivm de kleine.ben nu al bijna 5 kilo kwijt ik kan het heel goed volhouden,en ik at echt heel veel dus als ik het kan kan iedereen het.op naar de 30 kilo

Sterke punten
smaak is goed geen hongergevoel

Zwakke punten
dat je moet bellen voor een shaker,laten ze die er gewoon bij doen

modifast,

Review over ModiFast

Ben vandaag begonnen met modifast! Nou het is niet door te krijgen, ik heb de chocolade shake gekocht. Zelfs met mn neus dicht zit ik nog half te kokhalsen, Vanmiddag nog even de pudding proberen, anders is het voor mij vandaag al einde modifast. grsharon

Zwakke punten
Vieze smaak

beginnen met modifast

Review over ModiFast

lieve mensen ik lees ontzettend veel goede reacties op modifast zelf weeg ik na 2 zwangerschappen 2 keer zoveel als daarvoor ik woog tussen de 45/50 en ben nu rond de 89 best veel want ik ben maar 1.53 ik zit er alleen heel erg mee dat ikstraks voor 3 personen lekker groente vlees en aardappelen sta te koken en ik het met de shake/muslie/pudding mag gaan eten ik ben nogal gesteld op verse groente maar ook op me gezondheid en lichaam en dat gaat niet zo lekker lichamelijk is het allemaal even te veel kan niet op mijn zij slapen want dan knel ik me arm af of met de benen omhoog zitten(moet omdat ik ook al spataderen heb en me benen dus s,vonds even te rusten moet leggen)dan knel ik me benen af en de steun is ook ver te zoeken want volgens mijn man ben ik goed zoals ik ben ik heb 2 kids en het huishouden kan me ook niet veroorloven om duizelig te worden en dat soort zaken dus begin ik in het weekend hoop hier ook een beetje me steun te vinden aangezien iedereen hier voor het zelfde doel is succes iedereen en heel veel sterkte

review

Review over ModiFast

Ik ben dinsdag begonnen met protiplus 3.2.2. (ik kon maandag niet beginnen want mijn bestelling was nog niet binnen) Dit lijkt mij namelijk een ideaal dieet, 3 dagen streng, 2 dagen minder streng en 2 dagen "normaal". Ik denk dat ik het zo goed vol kan houden. Ik had me er op voorbereid dat de shakes en repen niet lekker zouden zijn, maar het valt me heel erg mee! Ook neem ik 's middags en 's avonds een bakje yogurt en groenten zoals staat aan gegeven. Ik vind het wel jammer dat er maar 2 smaken shakes en puddings zijn, ben bang dat het snel eentoning wordt. Ik hoop ongeveer 8 a 9 kilo kwijt te raken met dit dieet. Dinsdag heb ik 's middags 3 crackers gegeten met smeerkaas omdat ik eigenlijk een lunch had op mijn (die niet door ging) dus ik had geen shake mee genomen. Vanmorgen stond ik op de weegschaal en zag ik dat er al 1,1 kilo vanaf is! Helemaal leuk, het heeft dus zin! Zaterdag ga ik uit eten dus zaterdagochtend en middag neem ik ook gewoon shake om het te compenseren. Ben benieuwd wat de weegschaal maandag aangeeft! Succes iedereen!

Niet afgevallen deze week

Review over ModiFast

Hoi allemaal, Wie kan er een verklaring geven dat ik deze week geen gram ben afgevallen? Leef op 3 shakes/pudding/muesli, koffie met melk, thee, bouillon, 1,5 liter water soms om de lekkere trek te stillen een zakje modifast chips of een modifast crusty snack. Blijf zeker onder de 1000 kalorieen zitten. Ik begrijp er niets van, ben toch echt serieus bezig maar dit motiveert niets. Ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat ik verkeerd doe.

heh? nu is er wat vreemds aan de hand? wie weet wat?

Review over ModiFast

zoals ik vertelde was ik afgelopen zondag 1.4 kwijt en stond ik op 74.7. maandag ben ik gaan sporten, savonds een kwartiertje rennen, dinsdag een kwartiertje rennen en woensdagochtend stond ik op de weegschaal 74.4. TOP! woensdagavond niet gerend, want ik ging naar de schoonheidsspecialiste, gisteravond ook niet gerend. alle dagen heb ik gewoon gemodifast overdag en savonds een rauwkostsalade, verder koffie, thee, water etc ect. ook elke dag 2 pillen fatburner, behalve donderdag want toen was ik het vergeten. donderdagavond heb ik 1 schep pasta gegeten met saus (die nieuwe van bertolli uit pak met gehakt courgette paprika). gisteravond een kramp in mijn buik en helemaal opgezet. niet normaal meer. vanmorgen stond ik op de weegschaal.....en.... 75.0 nou breekt mijn klomp. hoe kan dit? ben ik dus aangekomen door die ene schep pasta? wie o wie kan mij vertellen wat hier aan de hand is?

Modifast en nog meer aflsank spullen

Review over ModiFast

Ben gestopt met Modifast.Heb hiervoor Atkins gedaan met een beter resultaat en ook de shakes smaken beter. Maar ook daar kwam ik na te stoppen weer van aan. Er is maar 1 remedie gewoon 3 x per dag gezond eten niet snoepen ect. Dus je eet patroon veranderen doe je dat niet kun je van alles proberen maar stop je ermme vliegt het er weer aan.

Sterke punten
Ben gestopt met Modifast.Heb hiervoor Atkins gedaan met een beter resultaat en ook de shakes smaken beter. Maar ook daar kwam ik na te stoppen weer van aan. Er is maar 1 remedie gewoon 3 x per dag gezond eten niet snoepen ect. Dus je eet patroon veranderen doe je dat niet kun je van alles proberen maar stop je ermme vliegt het er weer aan.

modifast

Review over ModiFast

Ik ben vandaag begonnen met het modifast dieet. Ik weeg 87 kilo en ben 1,65m lang. Te dik dus.. Ik wil in totaal 22 kilo afvallen.. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vandaag heel veel moeite had met dieet en dat ik het totaal niet lekker vond! De shakes smaakten absoluut niet en toen heb ik dus maar de chocoladepudding gehaald. Jammer genoeg was de pudding ook niet geweldig. Na 3 happen wou ik het bijna opgeven en heb toen maar een wortel gepakt en ben dat gaan eten. Heeft iemand tips hoe ik het misschien smakelijker kan maken, want ik moet echt afvallen. Ik ga in de zomervakantie met vriendinnen naar Turkije en ik wil gewoon voor een keer niet de dikste van de drie zijn..

Sterke punten
Niet opgegeven Veel water gedronken

Zwakke punten
Niet lekker Energieloos

de eerste week

Review over ModiFast

zo vandaag de 1e dag vd de 2e week. Vanmorgen woog ik 74.7! Dit stimuleert zeg! Daar waar k vanmorgen voor t wegen dacht ik ga echt niet sporten motiveert t gewichtsafname dit dus wel...op naar d gym! Gisteravnd een kipburger vd lidl met een bakje italiaanse salade vd ah. Nu eerst ff yoghurt , koffie water er 2 pillen fatburner innemen en on we go for anothwer week! Nog 4.7 kilo te gaan... Succes allemaal

7e dag

Review over ModiFast

hi, mij even niet gemeld, maar t gaat nog steeds goed! gisteren had ik even een "geen sonje/modi dag", alhoewel... overdag heb ik ontbeten met een kofiie verkeerd, lunch 1 witte/melk choco, savonds een italiaanse salade klein bakje van de ah met een half kopje tomatengroente soep, bij de koffie een halve bossche bol en in de loop vd avond een handje chips (tja, tis zaterdag). vanmorgen heb ik ontbeten met een magere yoghurt met een beetje orangejus erin, koffie verkeerd, een ei en glas water. afgelopen vrijdagochtend woog ik 75,2 en vanmorgen 75.0 in totaliteit ben ik sinds afgelopen maandagochtend 1,1 kilo afgevallen. helemaal super! elke dag ga ik 10 minuten op een thuisstep en op maandag 1 uur in de gym naar bodypump. als t zo doorgaat ben ik eind janauri de 4 a 5 kilo kwyt wat ook mijn streven is! het gewicht zit bij mij aan mijn billen en bovenbenen. heeft er iemand misschien nog tips of trics voor bepaalde oefningen? verder ben ik sinds vandaag ook aan de modifast fatburner gegaan, kijken of het nut heeft. ik neem 2 pillen in bij ontbijt met water. ben benieuwd, ik lees verschillende ervaringen. wie heeft er ervaring met dieet in combi met fatburner?

3e dag

Review over ModiFast

hallo allemaal, ik zit net sbs te kijken en ze hebben t over kaas. Helemaal top, hier zitten dus geen koolh in. Vandaag gng t best ok. Vanmorgen koffie met warme melk, tussen de middag 1 plakje grilham en 1 plakje jonge kaas, koffie, hele dag door water, vanavond 1 gehaktbal met komkommer. Vanavond een fles water met limosiroopje er doorheen en 1 koffie met warme mellk. Heb 10 min gecrosstraint en 20 min gestept. Morgenochtend weer op weegschaal... Heel veel succes iedereen!!!

2e dag

Review over ModiFast

hoi, vandaag 2e dag. ik moest vandaag werken en heb mezelf ingeprent minder vaak even gezellig te gaan zitten met collega's. vanmorgen vroeg 1 koffie, zwart. tussen de middag een wit/melk chocoreep van modi en vanavond een koffiefrappe drankje. verder heb ik een fles spa gekocht en deze met water gevuld 2x, heb er stiekem een klein beetje limonadesiroop doorgedaan voor de smaak. verder heb ik bij xenos de lycheedrankjes gekocht. heerlijk om even tussendoor op te drinken, puur voor de smaak in je mond. moet ook wel toegeven dat ik een droge mond heb door de modifast. ik heb een stepapparaat in huis en tijdens het eten van het gezin zet ik het apparaat naast de tafel en ga gedurende de tijd dat zij eten (ongeveer 15 tot 30 mintuen) steppen. flesje water erbij en je let niet meer op hun eten. daarna douchen en op de bank mijn "diner"verorberen. merk dat dit mij door het avondeten heen trekt. vanmorgen op de weegschaal was ik 75,8 (maandagochtend 76,1)

hoofdpijn en flauw gevoel

Review over ModiFast

Ik ben gister begonnen met Modifast intensive. Ik heb niet hele erge honger, maar wel heel de dag hoofdpijn en een flauw gevoel. Heb liters water gedronken waardoor ik wel elk uur naar de wc moet! Ook s nachts! Dus ik neem nu nog een cola'tje light en daarna niks meer in de hoop dat ik er vannacht niet zoveel uit hoef... Ik heb nog niet op de weegschaal gestaan omdat ik de week wil afwachten... Ik hoop dat ik 12 kilo kan afvallen met Modifast. Ben heel erg gemotiveerd maar hoop toch wel dat mijn hoofdpijn verdwijnt in de loop van de week, want anders weet ik niet of ik het ga volhouden. Iemand anders ook zo'n last van hoofdpijn? Ik vind de shakes, zeker de aardbei, echt niet verkeerd. De pudding is alleen te doen als het echt heel koud is, dus deze laat ik zeker een half uur bereid in de koelkast staan. Iedereen heel veel succes!

Sterke punten
Shakes goed te doen Snel te bereiden Niet duur

Zwakke punten
Hoofdpijn! Nare smaak in mijn mond

dag 2

Review over ModiFast

Dag 2 ennn er is 1,2kg vanaf yessss Had t heeeeel moeilijk gister avond wou t bijna opgeven Gelukkig heb ik me sterk gehouden. Nog steeds niet veel mensen die ermee beginnen.. :( ? Gr daisy

Sterke punten
Snel resultaat

Zwakke punten
Vieze smaak in me mond

nieuwe start

Review over ModiFast

Vandaag begonnen met een start gewicht van 106,4 Er moet zo'n 30 a 35 kg af dus we gaan er voor!! Heb t wel s gedaan maar kon t niet volhouden toen Maar nu ga k er helemaal voor!! Zijn er nog meer mensen die vandaag gaan beginnen? Xx daisy

Sterke punten
Gemakkelijk je hoef niet na te denken wat je eet

Zwakke punten
De eerste 3dagen zijn t moeilijkst

Werkt goed!

Review over ModiFast

Nu mijn 5e modifast dag gehad en ben erg tevreden. Ik neem twee shakes per dag en eet 1 ' gezonde' maaltijd. Ik wissel ontbijt-lunch-dinner af. Werkt prima! Geen hongergevoel, na een shake zit ik echt vol. De shake (aardbei) is nog lekker ook! Ook op ' mijn' manier ben ik nu al 3 kg kwijt....een aanrader dus!

Sterke punten
Gevoel dat je echt vol zit

Zwakke punten
Geen afwisseling

Hoi

Review over ModiFast

Hoi allemaal, ik ben nu bezig met mijn vierde dag Modifast Intensive en het valt me niet mee. Ik heb de hele dag door trek en merk dat ik s avonds toch wel met erge honger naar bed ga. Na 4 dagen ben ik maar 200 gram afgevallen . Hoe kan dat? Ik lees hier van mensen dat ze binnen een paar dagen gemiddeld paar kilo kwijt raken. Ik eet er ook echt niks bij. Alleen een kopje bouillon s middags en als ik erge trek heb s avonds.\\r\\n\\r\\nIemand nog tips om die ontiegelijke trek en honger te stillen ?

Sterke punten
Makkelijk te bereiden.\\r\\nHoef er niet meer aan te denken wat ik zal gaan koken.

Zwakke punten
Honger\\r\\nHoofdpijn\\r\\nWeinig variatie\\r\\nBest wel duur

niet zeuren gewoon doen

Review over ModiFast

prima vol te houden eerste week 12 kilo eraf dus nog ff doorgaan

Streefgewicht 70 kg (nu 80 kg)

Review over ModiFast

Ik weeg op dit moment net over de 80 kg en dat is echt veel te veel! Een maand geleden heb ik een weekje modifast gedaan (pudding), na 1 week was er 3,5 kg af. Maar door allerlei drukte met werk en studie is het erbij ingeschoten. Nu is er wat meer rust en wil ik weer beginnen. Mijn streefgewicht is 70 kg (bij een lengte van 1.78). Hopelijk ben ik met de kerst (nog 6 werken!) al een flink eind op weg. In mijn kledingkast hangen zoveel leuke dingen die ik niet meer aan kan, het is gewoon belachelijk. Dus, modifast, discipline, veel drinken en een appel als er echt nood is. Ik houd jullie op de hoogte, Jini

Sterke punten
- makkelijk, d.w.z. niet nadenken - prijs

Zwakke punten
- eentonig - niets te kauwen

gaat goed

Review over ModiFast

ben vandaag inmiddels vier dagen bezig met modifast intensive, de eerste twee dagen was moeilijk vol houden, maar toch doorgezet, vandaag was ik toch erg nieuwschierig en gekeken op de weegschaal en ben in 4 dagen 4,3 kilo kwijt. Ben ik erg blij mee. Ik begrijp dat het met name vocht zal zijn nu in het begin en dat het straks ook minder snel zal gaan. Maar vindt het erg fijn zo snel te kunnen zien dat het ook voor mij werkt. succes iedereen!

Sterke punten
makkelijk te bereiden, vereist weinig denk werk veel verschillende smaken het doet snel zijn werk

Zwakke punten
je gaat er van uit je mond ruiken paar flauwe momenten op een dag

Update :) na 2 weken

Review over ModiFast

Hallo, Ik ben er even weer om te laten weten dat het nog steeds goed lijkt te gaan met mijn Modifast dieet! Ik voel me fitter, kan mijn laarzen weer tot boven aan toe dicht doen en heb meer energie. In de eerste week ben ik 6,2 kilo afgevallen, dat was voornamelijk vocht. De tweede week nog eens 2,2 kilo, dit is een realistischer beeld van wat ik per week af kan vallen. Het totaal is in elk geval wel 8,4 kilo, en ik kook gewoon voor mijn mannetje, soms heerlijke dingen, en zit met hem aan tafel te eten. Ik hoop dat het jullie ook zo goed vergaat :) zet 'm op hoor! Over 3 weken ben ik weer bij de verpleegkundige om te wegen, ik hoop dat ik mijn streef dan bereikt heb... groeten, Rita

Goed te doen

Review over ModiFast

Ik ben sinds 6 oktober bezig met Modifast. Zit dus nog in de eerste dagen. Ik zou er zelf nooit aan begonnen zijn, maar volg het via een obesitasprogramma in 't ziekenhuis. Daar wordt aangegeven dat je het niet langer dan de aangegeven 3 weken moet doen tenzij je bloed laat prikken en door je huisarts laat controleren of alles nog in orde is. Onze dietiste gaf aan dat suiker (fruit e.d) uit den boze is, omdat je met modifast je lichaam dwingt over te gaan naar vetverbranding. iedere keer dat je dus suiker inneemt moet je die omschakeling weer doen (net als de eerste dagen). Na 4 weken ga ik er bij sporten. Ik mag 3 x daags een shake en bij lunch en avondeten 100 gr rauwkost en een kop bouillon. Niet tussendoor, en ook niet 200 gr 's avonds als ik 's middags niets heb gehad: mijn maag moet krimpen. Ik zit braaf tegenover mijn man met mijn shake, vandaag heb ik pannenkoeken voor hem gebakken... wel moeilijk, maar ik merk nu pas hoeveel er ongemerkt toch naar binnen ging voorheen!! Ik probeer mij niet te wegen totdat ik weer bij de kliniek moet komen (over 4 weken) dan is de verrassing het grootst :) maar mijn man mag wel zien hoeveel ik afgevallen ben, dan kan hij 't bijhouden. En we nemen wekelijks foto's. Het programma duurt 2 jaar... dus ik hoop mooi te kunnen zien dat ik dunner wordt aan de hand van die fotos'... succes allemaal hoor!!

Mevr.

Review over ModiFast

Ben nu twee weken bezig, samen met mijn man. Wij zijn enorm enthousiast. Het enige moeilijke is het niet drinken van alcohol, dat is waarschijnlijk ook de reden waarom we moeten lijnen. We gaan zeker nog een week of 4 door en dus ook meteen alcoholvrij. Top.

pff

Review over ModiFast

hoi joya ik vind je geen zeurpiet ik heb 2 dagen geprobeert 3 shakes per dag allebij de dagen heb ik s,avonds opgegeven en gewoon broodjes gaan smeren want ik kon gewoon niet ik ben nu weer op een normale manier aan het lijnen ben benieuwd hoe het met die pudding en muesli gaat

vandaag begonnen

Review over ModiFast

nou nou ik was heel goed begonnen nu heb ik het verpest heb nasi sate stokjes en kroepoek en chips en special k mini break 8ter elkaar naar binnen gepropt kon het niet meer morgen nieuwe poging doen :-(

vandaag begonnen

Review over ModiFast

ik ben vandaag begonnen met mondifast ben al 2 en halve mnd gewoon aan het dieeten en 7 kilo kwijt moet er nog 19 om op mn steef te komen ben benieuwd ik schrijf volgende week het resultaat

lastig

Review over ModiFast

Hoihoi, Ik ben vandaag bezig met dag 5 van Modifast maar ik vind het erg zwaar! En ook allemaal totaal niet lekker en dat maakt het misschien nog wel zwaarder. Ik moet wel zeggen dat ik al 2.5 kg wel afgevallen ben maar toch weet ik niet of dit de juiste manier voor me is. Hoe ik het anders moet doen weet ik ook niet hoor want ik eet altijd gezond en niets tussen door maar val geen gram af. Ik ga nog door tot 2 weken en zie wel waar we dan beland zijn. Hoop voordat me man over 2 maand terug komt nog wel wat kilotjes te verliezen.

Zwakke punten
smaakt niet lekker duizelig moe

10 kilo kwijt in een maand

Review over ModiFast

Hallo allemaal, Een maand ben ik aan het "modifasten" gegaan, ik moet en ik zou snel afvallen wat ook erg goed is gelukt! Echter heb ik heel wat problemen gehad, ik was continu aan de diarree, ook met de aangepaste modifast, zodat ik ook vast voedsel binnen kreeg. Wanneer ik de shake nam kon ik direct naar de wc rennen, erg vervelend zeker op het werk. Omdat ik meer op het toilet zat als ergens anders ben ik veel afgevallen, later kreeg ik ook duizelingen, flauwvallen etc. Ik hou het nu bij 3 keer per dag normaal eten, thee, water, koffie zonder melk en suiker en dit werkt net zo goed! Succes voor degene waarbij het wel werkt.

Sterke punten
snel afvallen

Zwakke punten
Diarree Duizeligheid Flauwvallen

Modifast shakes

Review over ModiFast

Ik ben eerder een keer goed af gevallen ,nu sinds vandaag weer begonnen met 3 shakes per dag.

Sterke punten
makkelijk afgepast snel klaar niet duur je weet dat het snel werkt als je je aan de regels houdt,

Zwakke punten
stinkt uit je mond is soms ongezellig met eten ,lunchen etc. eentonig.

laat

Review over VitaMust

Wanneer komt mijn bestelling. Vorige week hebben jullie het geld ontvangen.

Sterke punten
goede produkten

Zwakke punten
bezorging is altijd laat

Ik ben maar 2kilo in 2 weken afgevallen dat is veel minder dan ik verwacht had

Review over ModiFast

2kilo in 2 weken . IK had er veel meer van verwacht, terwijl ik gigantisch veel gewandeld Kortom ik heb er niets aan gehad. Ik had veel sneller resultaten verwacht aangezien ik overgewicht heb. Hoe kan dit?

Zwakke punten
Er gebeurd helemaal niets , met een gewoon dieet zou ik meer afgevallen zijn

vandaag begonnen

Review over ModiFast

Hoi allemaal, Ikben vandaag begonnen met modifast intense nou ben benieuwd mag er wel 15 kilo af. Ik vind de shakes wel te doen eingelijk niet echt vies.

voordelen en nadelen tijdens 1e wk

Review over South Beach Dieet

Ben nu mijn tweede week in gegaan en bevalt op zich best goed (2kg eraf, maar daar geloof ik niet echt in, aangezien je mag eten als een carnivoorgeworden konijn is het logisch dat je afvalt). Ik vraag me alleen af hoe goed het is voor je cholesterolgehalte om elke dag een ei (soms twee) te eten?

Sterke punten
Natuurlijk denk ik nog wel aan koekjes ed, ik heb er alleen lichamelijk geen zin in/drang naar. De voordelen, er is nog best veel waaruit je mag kiezen om te eten. En geen drang hebben naar eten is ook erg fijn!

Zwakke punten
Soms voel ik me erg slap en zwakjes, heb het idee dat spieren verzuren tijdens het (te hard) fietsen.

Perfecte methode voor het kwijtraken van die extra kilo's!

Review over ModiFast

Na veel positieve geluiden in mijn omgeving toch maar besloten de Modifast methode te proberen bij het afvallen. Hiervoor eigenlijk nooit 'echt' gedieet, wel geprobeerd de snacks te laten staan en niet te veel verzadigd vet binnen te krijgen. Alleen werkte dit niet meer om de kilo's eraf te houden, daarom maar besloten een poging te doen. Ben nu twee weken bezig en ik ben 5 kilo kwijt. Wil 8 kilo kwijt en dat gaat wel lukken met de komende week er nog bij en daarna weer rustig een gezond voedingspatroon opbouwen. Vind het al met al een goede manier om de extra kilo's kwijt te raken, ik heb geen honger, de shakes zijn makkelijk en relatief 'lekker'.

Sterke punten
Makkelijk in gebruik Redelijke variatie qua shakes/muesli/pudding Geen honger

Zwakke punten
Je gaat uit je mond stinken, maar dat krijg je door de afbraak van vet (dus is een goed teken, maar wel lastig in de sociale omgang) Alle producten hebben een specifieke nasmaak waar ik niet echt aan kan wennen

modifast

Review over ModiFast

vandaag begonnen met modifast, nog wel ontbeten , daarna de lunch en avondeten modifast shakes... Wil het intensive programma volgen, weeg nu 86,7 kilo en wil toch wel naar de 65-70 kilo.. Over 4 weken begin ik met sporten (wegens verbouwing sportschool) dus hoop dat wel al een klein eind op weg te zijn.. mijn streven is om in 4 weken zo'n 7 kilo af te vallen... ga zeker proberen om veel water erbij te drinken,,,, genoeg komkommer in huis om tussendoor evt bij te snoepen... heel benieuwd of t wat is... iedereen succes !

Gestart

Review over ModiFast

Ben vandaag begonnen met 3 zakjes modifast....Jaren geleden heb ik dat ook gedaan en ben er toen 30 kg mee afgevallen....deze keer hoef ik niet zoveel.....maar 20 pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff! Ben eens benieuwd, ik zeg maar zo......leef bij de dag.......stap voor stap, dag voor dag. Iedere dag dat ik het volhou is al goed. En mocht ik een keer in de fout gaan, morgen weer een nieuwe dag! Nou hele wijze woorden, maar ik weet hoe moeilijk het altijd is........we hebben levenslang! Prettig om verhalen te lezen van jullie. grtz, Butterfly

modifast, tot nu toe weinig effect.

Review over ModiFast

Ik ben nu ruim 1 week bezig met modifast. Omdat ik nogal veel af moet vallen en dus erg lang aan de modifast zal moeten, vervang ik alleen mijn ontbijt en lunch door modifast. Verder gebruik ik op de hele dag niets als af en toe een stukje komkommer of een mandarijn (max 3 per dag). Het avondeten probeer ik vetarm te maken door alleen kip met wokgroenten of met het gezin mee-eten maar dan de helft van wat ik gewoon was. Helaas heeft het na 1 week maar een kilo gewichtsverlies gegeven. Het kan zijn, omdat ik al geen grote eter ben, of omdat mijn lichaam in de spaarstand gaat, zoals bij elk dieet. Ik gebruik op dit moment de vanille en caramel pudding. Als je deze flink opklopt met een staafmixer, dan lijkt het net bourbonpudding. Lekker dus. De muesli-aardbei heeft een echte modifast smaak en is moeilijk zonder kokhalzen weg te krijgen.

Sterke punten
Je hoeft niet na te denken wat je eet.

Zwakke punten
- Als je alleen modifast gebruikt, heb je niets warms te eten - mond heeft niets te kauwen. - Ik heb de hele dag trek.

bijna op mijn streef dankzij steun van de weegclub

Review over Weegclub

Ben sinds 4 april 2008 bij de Weegclub een heerlijke club met mensen die luisteren en zo nodig motiveren om door te gaan. Dat is met een schildklier die niet zo best wil af en toe best nodig. Ook zijn er weegdinnen die me bewust hebben gemaakt waarom, wanneer en hoe ik eet............... Zo langzamerhand gaat het steeds beter en het is voor het eerst dat ik een beetje hoop heb dat ik nu niet weer aankom en dat mijn ?di-eetpatroon een leefwijze is geworden.

Sterke punten
Men luistert dringt niets op en laat ieder dat doen waarvan hij/zij denkt dat het goed is. Vraag je om raad dan krijg je die, ziet iemand dat het niet goed gaat dan krijg je advies. Wil je daar niets meedoen???even goede vrienden. Heb je een virtuele schouder nodig dan is tie er of je krijgt een "knuffel" Kortom een leuke "club" mensen.

Zwakke punten
??????

weegclub

Review over Weegclub

Ik ben sinds 1 jan. 2008 lid van de weegclub. Omdat ik wilde stoppen met het eten van suiker en omdat ik wist dat miij dat niet alleen zou lukken had ik mij aangemeld. 30 jaar geleden was het mij ook al eens gelukt om geen suiker meer te eten maar daarna kon ik het niet meer oppakken. Dankzij de weegclub is het mij dit keer meteen gelukt. Ik raakte verslaafd aan de weegclub en kwam zo moeiteloos van mijn suiikerverslaving af. Juist de positiviteit van iedereen is iiets wat mij heel erg aanspreekt. Iedereen doet het op haar/zijn manier en in haar/zijn tempo en niemand doet het fout. We zijn volwassen mensen met soms behoorlijke problemen. Dan is afvallen even niet meer belangrijk maar wel positieve steun. Bovendien zorgen we zo, dat de emotionele eters onders ons niet kilo's aankomen in zo'n moeilijke tijd. Als we elkaar in levende lijve ontmoeten, ontmoeten we echte vrienden. Ik ben Ellen ontzettend dankbaar voor het opzetten van deze club. Verder steken zij en verschillende andere mensen kosteloos veel tijd in de site. Ik draag ze op handen.

Zwakke punten
Erg verslavend voor mensen die daar gevoelig voor ziijn.

20 kilo kwijt dankzij Weegclub

Review over Weegclub

Sinds anderhalf jaar ben ik lid van de weegclub. Het is een hele gezellige groep mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: Afvallen! Ieder doet dat op zijn eigen manier en wordt daar ook zeer zeker bij in zijn waarde gelaten. We steunen elkaar en wisselen onze meningen met elkaar uit. Daar kan je zelf de dingen uit halen die voor jou goed zijn en die je in je leefschema wil inpassen. Het is een club waar je echte vrienden vind die je steunen door dik en dun. Met de steun van mijn medeweegvriendinnen ben ik inmiddels 20 kilo afgevallen. Super toch? Ik ben er in elk geval heel blij mee. De weegclub is er voor iedereen die niet lid wil worden van een dure club of sportschool maar gewoon wat steun willen hebben van andere mensen die ook aan het afvallen zijn. Want alleen Samen zijn we sterk!

Sterke punten
Elkaar steunen in goede en in slechte tijden

Zwakke punten
geen enkele

miss

Review over Weegclub

Ben al een tijdje lid van de weegclub, met veel, veel plezier. Je bouwt een hechte band op met je mede weegdinnen, die je op een leuke manier advies geven hoe je het beter kunt doen. Ook is het contact zelfs zo, dat je ze persoonlijk leert kennen. Vind het een hele, lieve warme site, en ben er al bijna 5 kilo door kwijt! Het werkt dus wel! Liefs Pambertje

Sterke punten
Gezellig, gezond bezig zijn, en super leuke weegdinnen!

Zwakke punten
Voor mij eigenlijk geen!!!

mevr.

Review over ModiFast

Voor mij het beste en makkelijkste dieet om snel en veel af te vallen. Van ma. t/m vr. neem ik 3 shakes per dag en in t weekend eet ik normaal, wel met mate en gezond. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je t makkelijker vol houdt. Na 2 weken, dus 2x 5 dagen, al 5 kilo afgevallen, ik wil er nog 10 kwijt en trek daar een maand voor uit. Ik heb alleen de eerste 2 dagen een hongergevoel gehad, maar ik heb gemerkt dat echt veel water drinken helpt tegen een slap en/of duizelig gevoel.

Sterke punten
Je houdt tijd over en hoeft verder niet na te denken over wat je mag eten. Ik vind de prijs ook meevallen, je kunt Modifast al kopen voor ca. 18 euro per pak, dus 6 euro aan eten per dag is niet erg veel.

Zwakke punten
Jammer dat er niet meer smaken bestaan, ik denk bijv. aan mango, kersen, citroen, caramel.

Online afvallen bij de weegclub

Review over Weegclub

De weegclub is een prima manier om gemotiveerd te blijven tijdens het afslanken. Elke week geeg ik mijn gewicht door en dat motiveerd echt om door te gaan.

Sterke punten
Gewoon een heel vriendelijke club met een goede sfeer.

Succes voor langere periode!

Review over Weight Watchers

Door de Weight Watchers ben ik meer dan 25 kilo afgevallen! Toen ik begon met de Weight Watchers woog ik veel te veel en at ik alle verkeerde dingen. Door de boekjes die ik geleend had (ik heb niet de cursus zelf gevolgd) ben ik in gaan zien door welke voedselproducten je aankomt. Daar vallen ook etenswaren onder waarvan je het helemaal niet verwacht. Wist je bijvoorbeeld dat een broodje gezond bijna net zoveel calorieen bevat als een bak patat? Doordat je meer kennis hebt van wat je eet, eet je een stuk bewuster zodat je minder calorieen binnen krijgt. Het heeft me daardoor ook geen enkele moeite gekost om 25 kilo af te vallen en eraf te houden (al volg ik nu al 4 jaar geen Weight Watchers meer). Ik raad dit dieet dan ook iedereen aan!

Sterke punten
- Afvallen op de lange duur - Geen honger gevoel - Flexibel doordat je 'punten' kunt schuiven tussen dagen

Zwakke punten
- Die cursus die ze aanbieden zal wel niet goedkoop zijn