Reviews van deze auteur

Atkins shakes.

Review over Atkins Dieet

Ben onlangs overgegaan van Modifast shakes e.d. op Atkins producten. Vooral de chocolade en koffie shake produkten bevallen erg goed, maar op de verpakking staat in het geheel niet vermeld of er wellicht ook vitamines en/of mineralen zijn toegevoegd. (iets wat modifast wl doet). Weet iemand hier meer over te vertellen? De Atkins shakes zijn wel erg koolhydraat-arm en dat is een sterk positief punt.

Sterke punten
Afvallen gaat prima!

Zwakke punten
Jo-Jo effect ligt steevast op de loer!

vraag.

Review over ModiFast

Hallo @ BECA. Hoe doe je dat zo snel die 3.5 kg. in korte tijd? Wel geweldig hoor en zeker een reden om krachtig door te gaan. 22 kg. nog? Je kunt m.i. beter eerst als doel 10 kg. nemen, dat is meer overzichtelijk en de kans op slagen is veel hoger. Succes!!

Sterke punten
19 kg. in 4 maanden eraf.

Zwakke punten
Geen.

Bemoediging.

Review over ModiFast

@ RIZ: Wat je hongergevoel betreft: Dat is onvermijdelijk als je gaat afvallen, dus een paar tips hierover. s'-Morgens begin je met de muesly. Dat zou je wellicht beter kunnen doen in de avond want het vult toch wel iets meer dan shake. En als je salade erbij doet: erg goed, denk erom dat je zoveel mogelijk mag eten als je wilt, maar.........geen toevoegingen, maar lekker veel rauwkost, of, worteltjes en komkommer , radijsjes en zo. Verder zou je veel moeten drinken, bijvoorbeeld thee of anders rivella en cola light. Dan heb je vast minder hongergevoel en zal het vast gaan lukken. Succes! Hans.

hart onder de riem.

Review over ModiFast

Nou @Jantien, wat een geweldig doel dat je stelt: 25 kg.in 2 maanden! Is dicipline dan genoeg om jou doel te bereiken? Hoe ga je met hongergevoelens om ? Werk je ook tussendoor? Welnu dat soort dingen vraag ik me dan af. Zveel afvallen is mij in elk geval niet gelukt. Op 3 januari gestart met shakes en muesly alles van Modifast. Tussendoor veel rauwkost en ontzettend veel thee. Wel afgevallen natuurlijk, maar met 18kg. was ik wel tevreden. Maar......eigenlijk moet er nog 5 af en dat wil (nog) niet. Ik eet wel appels en magere yoghert en 1x daags Modifast pudding. Mogelijk is dit tch niet strak genoeg. Ik wens je heel veel succes ! Hans. (man 66 jaar Emmen).

stilstand.

Review over ModiFast

Op 3 januari ben ik met Modifast Intensive gestart. Ik wil mijn bloedsuiker omlaag krijgen en 15 kg. afvallen. Nu (28-1) ben ik 9 kg. kwijt, maar....dat duurt al 4 dagen. Er gaat niets meer af! Hoe komt dit? Ik volg Modifast zeer nauwgezet en wil echt nog 5kg. kwijt. Ik eet soms wel vrij veel rauwkost.(ook kleine tomaatjes) Is dit wellicht verkeerd? Dank.

Sterke punten
Doorzetten.

Zwakke punten
geeuwhonger.