Modifast

Nou, aardig stil hier.... hoe gaat het met iedereen?

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

12 reacties

Dag @Lieke.
Inderdaad stil de laatste tijd . Dan maar even een berichtje. Gefeliciteerd met die 7 (nu alweer meer??) kilo!! En dat na zo'n korte tijd.
De kunst is om verdwenen kilo's niet opnieuw aan te kweken; bijna nog moeilijker dan afvallen opzich!
Ik ben op dit moment 19 kilo kwijt; voel me stukken beter en zie er ook beter uit.
De modifast is gestopt na 3 maanden. Nu hou ik me bezig met andere manier van eten. Zo gebruik ik veel magere yoghurt en doe daat vezels of havermout doorheen; prima maagvulling en toch weinig caloriën. Maar.....lastig is het monent van lekkere trek, zeker s'-avonds. Modifast heeft ook reepjes, soms neem ik er wel 2.
Volhouden, dat is de kunst! De beloning is groot, hou dat voor ogen!
Groeten van Hans. (Man, 66 jaar, woont in Emmen).

Hoi Hans,

Wat leuk om wat van je te horen. Ik ben inmiddels 9 kg kwijt... wil er nog 5 kwijt.
De komende weken wordt het een stuk lastiger om de laatste kilo's kwijt te raken, puur omdat je ook meer moet gaan eten en uit moet kijken niet de verkeerde dingen te eten.

Jij bent ook nog steeds op de goeie weg. Je eet alweer 3x per dag met gezonde tussendoortjes erbij of heb je een andere manier van eten? Sport je er ook veel bij?

Groetjes Lieke

Hallo LIEKE. Het is inderdaad een andere manier van eten en leven na de modifast afvalrace. Zo ga ik heel bewust om met alles wat ik in de winkel koop en kijk ook heel goed naar de etiketten van het product.(Calorieën ).
Verder bezoek ik 2x per week mijn sportschool en doe daar mijn dingen in eigen tempo. Verder veel fietsen en zo weinig mogelijk in de auto.
(Soms gaat het een beetje mis; dan heb ik een snoep-bui en bezondig me aan noten en abrikozen, andere dag spijt, maar........ik kom er niet meer van aan!!)
Veel sterkte met jouw verdere afvallen, ik hoop dat het je lukt!

Ja, dat wordt nog het moeilijkst.... het volhouden ervan! Maar we gaan ervoor...
dan kunnen we in de zomer (als die er komt) lekker genieten van ons lichaam.

Ik merk ook dat ik nu al bewuster bezig ben met het kopen van eten. Ik kijk altijd even op de verpakking als ik niet zeker weet of het wel een gezonde maaltijd is.

Heb jij nog een manier om die 5 kg er snel af te krijgen? Weer een modifast week met 3 shakes per dag er tussen door doen misschien?

Groetjes Lieke

Je hebt het zelf al aangegeven: Een volledige week op de Modifast tour is een begin om er 5kg. af te krijgen; wel zou ik het wat spannender maken door b.v. de shakes af te wisselen met muesly of met pudding. Mijn trucje was dan om de muesly te mengen met havermoutvlokken en vloeibare zoetstof. Zo wordt het toch een soort "maaltijd" en je raakt er ook vol van.
Qua calorieën scheelt het nauwelijks en na zo'n 7 dagen zul je merken dat de weegschaal het ook aangeeft!
Veel succes.
Hans.

Bedankt voor je reactie Hans, ik denk alleen dat, wanneer ik er tussendoor weer een week 3 shakes ga gebruiken, ik niet meer 5 kg afval aangezien je in de eerste week vooral vocht verliest.... maar wie weet 1/2 kilo... dat is niet verkeerd ;-) Ik zal eens even wat puzzelen en bedenken! :)

Ik beweeg op dit moment niet heel veel dus het is niet heel gek dat het nu wat langzamer gaat... ga volgende week weer het sporten oppakken...

Hoelang heb jij erover gedaan om 20 kg. af te vallen?
Heb je nog wel eens momenten dat je gewoon lekker een biertje drinkt en wat chippies eet of is dat echt 'forbidden?'

Groetjes Lieke

Leuk die reacties van jou op de mailtjes. Mooi dat je weer overweegt te gaan bewegen; het is een goede ondersteuning voor je lichaam en wel speciaal de vetcellen die zo worden gestimuleerd en gereactiveerd. (Op de goede manier natuurlijk!).
Wat de 20 kg betreft die ik kwijt ben; begonnen op 2 januari (over goede voornemens gesproken!), en de échte modifast kuur heb ik beëindigd op 6 mei.
Er zijn 2 terugval momenten geweest die mij veel schuldgevoel bezorgde maar die ik na korte tijd weer met volle kracht heb voortgezet.
Ja, de biertjes. Voorheen genoot ik heel erg van Belgisch bier (Duvel etc) maar dat is nu écht voorbij. Alcohol gebruik ik helemaal niet meer. (Ben er niet saaier op geworden wordt mij verteld) en chippies heb ik vervangen door amandelen en andere gezonde snacks.(rijstwafels b.v., lekker).
Zo zie je; het oude leventje is wel ingeleverd, maar er is wel iets voor in de plaats gekomen en dat geeft enorme voldoening!
Groetjes. Hans.

Hoi Hans,

Ik begrijp precies hoe je je voelt. Ik heb afgelopen weekend een erg 'ongezond' weekend gehad. Patat, ijs, wijn... ik heb het allemaal opgegeten. Het viel me nog mee hoeveel kilo ik was aangekomen... 1,5 maar! Ja het is wel weer 1,5 kg dus ik baalde vanochtend ook behoorlijk. Ik ga vandaag weer fanatiek aan de gang met 3 shakes deze week en probeer ook wat meer te sporten.

Ik vind dat je erg goed bezig bent Hans, je bent toch een goed voorbeeld van hoe het echt moet. Erg knap van je! Ik ben nu weer helemaal gemotiveerd, die 1,5 kilo hebben m'n ogen weer geopend.

Nou, ik zal je volgende week laten weten hoe het is gegaan!
Groetjesssss

Dag Lieke. Hoe gaat het met je. Ben je over het vorige weekend heen en ben je toch weer begonnen? Het is volkomen normaal hoor dat zoiets voorkomt; alle goede dingen komen toch wel. En.....zo erg is het ook weer niet; het geeft zelfs je lichaam even tijd om weer "bij te komen". Maar volgens mij ben je sterk genoeg om het kuren weer te hervatten.
Denk tussendoor vooral aan de mooie dingen die dichterbij komen door je andere figuur en dat soort dingen. Die gedachten kunnen je erg sterk maken; ook met een mooi weekend in het vooruitzicht.
Frisdranktip: Rivella light is best wel lekker, en wat al helemaal geen kwaad kan is er wat geroosterde sesamzaadjes bij te snoepen.(Of kers-tomaatjes).
Ik hoor wel van je .
Groetjes. Hans.

Hoi Hans,

Wat leuk dat je er naar vraagt, ik heb maandag weer de draad opgepakt, heb de eerste 2 dagen 3 maaldaags een shake gehad… en met effect, er is weer 2,5 kg af dus ik ben weer helemaal vrolijk, blij en gemotiveerd. Ga deze week nog 2x extra sporten dus ik hoop eigenlijk dat er maandag nog weer 1 kilo af is… Dit weekend eindelijk geen feestjes dus geen verleidingen.
Bedankt voor je tip, zelf ga ik voor chrystal clear… dat heeft een wat frisser smaakje.
Hoe gaat het met jou?

Groetjes Lieke

Hoi Lieke!
Bedankt voor je mail en mooi dat je weer de draad hebt opgepakt! Hoeveel kg. zou er in jouw plan nog af moeten; anders gezegd :wat is je streefgewicht?
Je hebt het ooit geschreven maar ik weet het niet meer precies.
Welnu, hoe het gaat... Ik ben net terug uit Lelystad waar ik een familie-party heb gehad. Aanleiding: een verjaardag en andere perikelen.
Nou, je weet w.s. wel hoe dat gaat. Er wordt van alles uit de kast gehaald met vooral veel lekkere dingen en drankjes. Ja, dan wordt het wel moeilijk.
Altijd nee zeggen en dan het eeuwige uitleggen waarom je dat dan zo doet.
Mijn familie bestaat uit hoofdzakelijk nichten die alles beter weten, dus dat is een hele klus.
Maar goed; ik blijf zoveel mogelijk standvastig en heb bijvoorbeeld absoluut gebak geweigerd. Niet leuk; maar achteraf heb ik geen spijt. Wel andere dingen genomen want je moet toch wát!
Terug in de auto toch wel tevreden hierover want ik wil zó graag op mijn gewicht blijven.( Momenteel is dat precies 81 kg. en ik ben 1.83 lang, dus dat zit wel goed).
Ik hoop voor jou dat je het blijft volhouden, zéker nu het zulk mooi weer wordt; inderdaad zijn de flesjes met Crystal Clear erg lekker, zal ik ook weer eens kopen!
Groetjes! Hans.

t'Gaat de goede kant op!!

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ModiFast
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden