Bemoediging.

@ RIZ: Wat je hongergevoel betreft: Dat is onvermijdelijk als je gaat afvallen, dus een paar tips hierover. s'-Morgens begin je met de muesly. Dat zou je wellicht beter kunnen doen in de avond want het vult toch wel iets meer dan shake. En als je salade erbij doet: erg goed, denk erom dat je zoveel mogelijk mag eten als je wilt, maar.........geen toevoegingen, maar lekker veel rauwkost, of, worteltjes en komkommer , radijsjes en zo.

Verder zou je veel moeten drinken, bijvoorbeeld thee of anders rivella en cola light.
Dan heb je vast minder hongergevoel en zal het vast gaan lukken.
Succes! Hans.

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

2 reacties

@hans bedankt voor je tip! Heb eigenlijk precies ook gedaan wat jij schreef.. Alleen zaterdag ochtend wel een bruin gezond pistolet gegeten dus dan geen modifast en avond een salaatje met gegrilde kipfilet... Vond tog wel moeilijk en drink elke dag ongeveer 2liter water en 2kopen thee.... Ben dus nu 1week bezig en vol trots kan ik zeggen dat ik 4kg en 800gr ben afgevallen super trots dus op naar de volgende kilo's! En moet ook zeggen hongergevoel is wel veel minder, verlang nog wel na veel lekkers grr maar die weegschaal hou mij gelukkig tegen want nog 20 kg te gaan

Hoi @RIZ, Een pistolet is zeker een manier om 1x modifast te vervangen en kan je helpen in je strijd tegen de honger. Let wel op om dit niet al te vaak te doen, want: brood bevat veel koolhydraten en....helaas, die remmen het vetverbrandingsproces enorm af.
Wat ook wel kan(niet té vaak) is bijvoorbeeld 2 sneden zwart roggenbrood zonder beleg.
(Is ook goed bij het kunnen poepen).
Nou, succes ermee en gefeliciteerd met die 4kg.800gr!!). Hans.

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ModiFast
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden