Reviews van deze auteur

afvallen

Review over ModiFast

Ik ben gisteren officieel begonnen nadat ik al 2 weken bezig was met een ander dieet waar je 's morgen en 's middags aan dezelfde shake zit. Die shakes ruiken smerig (visvoer) ziet er smerig uit (lijkt wel pus) en smaakt ook niet al te lekker ( maar je moet er wel dik voor betalen voor 2-5week)

Via een ex collegaatje maakte ik weer kennis met modifast, ik heb nu de intensive geprobeerd en de smaken vallen me niet tegen. De muesli moet je echt even laten staan met 120ml water!! dan is het een soort pudding en wat dikker ens maakt het beter!

Wat ik jammer vind is dat alles lauwwarm is, en kan daar niet zo goed tegen. Wel fijn om te zien dat ik in 1 dag al 6 ons ben afgevallen. Kijk je wil toch wel gelijk resultaat zien!:O Nou verbluffend dus, ga vrolijk door. Nog 2,5 week tot mijn verjaardag en wil er ruim 5 kilo af hebben. Daarna nog 10 te gaan maar das een ander verhaal(lol)

Sterke punten
Doorzettingsvermogen als je 's morgen weer op de weegschaal gestaan hebt!
Erg motiverend!

Zwakke punten
Toch wel trek, ik neem dan een appel en 's avonds een komkommer of augurkje.

reacties:

Review: Honger

Hai Nathalie,

Ik ben ook eerst begonnen met een citroensapkuur en viel hiermee 4 kilo af in 10 dagen tijd. Daarna over gestapt op 3 weken 3x per dag een modifast (er zijn ook snack's van Modifast te koop, of je kunt een komkommer snijden met philadelphia light erin, tomaatjes, augurk) en nu ben ik bezig met modifast 2x per dag en s'avonds warm. Maar let op niet teveel. Ben hiermee nu totaal 6 kilo kwijt in 5 weken.

Dus een totaal van 10 kilo in 7 weken!! Het gaat niet al te hard maar wel genoeg!
Ik wens je suc6!

groetjes Eva

Review: Is het nuttige Modifast te gebruik voor - 5kg?

Hai, je kunt eerst beginnen met het reinigen van je lichaam, door een citroensapkuur te volgen en daarna over te stappen naar modifast! Helemaal goed dus!

Suc6