Reviews van deze auteur

9dagen-7kilo kwijt!!!

Review over ModiFast

hoi hoi.
ik ben ook begonnen met modifast.9 dagen geleden,ben nu al zo n 7kilo kwijt.
nog nooit echt aan de lijn gedaan,wel weken erbij dat ik goed oplet,ach ik heb altijd zoiets,je leeft nu en ben verder gezond(nog wel)en hou van lekker eten.maar goed,zag mezelf laatst in de stad en liep voor een etalge(winkel)......ie jakkus ben ik nou echt zo dik?en kijk die dikke kont nou.met die gedachten bleef ik zo mee rond lopen.daarom ben ik nu maar eens goed begonnen.en moet zeggen,ja,het werkt ook nog.heeeeeerlijk gevoel.maar bij mij gaat het dus niet om enkele kilo s,er mag toch wel zo n 30 kilo vanaf.en omdat het nu goed gaat,ik ben met de tweede week bezig.er staat dan wel in het boekje dat je maar 3weken aan een door mag gaan.is het erg bezwaarlijk om er een aantal maanden van te maken???heeft iemand verder nog advies hierover??
gr Angelique

Sterke punten
geen honger
heel goed vol te houden
lekkere smaakjes(chocolade niet zo,vieze nasmaak)
makkelijk(om mee te nemen)

reacties:

Review: Minou

hoi Hilje
ik lees dat je nog vitaminen erbij toevoegd,volgens mij is dat helemaal niet nodig!!
lees dat boekje eens goed door wat bij in de doos zit.ALLES zit in de shakes wat men per dag binnen hoort te krijgen.
dus ook vitamines.zo ook met verse sappen en fruit........niet goed om bij de shakes te nemen.is alleen maar extra suikers,modifast werkt dan niet geheel optimaal.
overdag shakes,en als je tussendoor nog trek hebt/krijgt raad ik je aan een (mager)soepje te nemen,opkikker van knorr.
klopt denk ik wel ja,iedereen heeft een eigen variatie.op het moment ben ik zelf weer goed begonnen met alleen maar shakes.
sta al enkele weken op het zelfde gewicht.smorgens altijd een shake,smiddags ook,en s avonds een porsie warm (mager)eten.blijf op het zelfde gewicht.dus gisteren weer streng begonnen met alleen shake s te drinken.
soms moeilijk,vooral s avonds voor de tv......ff volhouden
en soms ff hier op de site lezen,we steunen elkaar toch ook hier!!!
wens je succes.......!!!!
gr Angelique

Review: Alleen shakes

hoi Marina
ja dat klopt,je mag van alles gebruiken wat modifast heeft.b.v;smorgens een shake,smiddags een pudding en s avonds creusli.ik meen dat er ook soepen verkrijgbaar zijn...............
ik wens je succes!

gr Angelique

Review: Lunchen op het werk

hoi Truus.
ik wil graag een mening geven op je mailtje.
ik heb daar ook mee gezeten.nou werk ik niet zo heel veel meer,dus eet niet op m n werk tussen de middag.maar jij wil er voor gaan dus je moet aan een ander niet storen.is heel moeilijk,kletsen doen ze toch.
wat je al schrijft,gewoon thuis je shakjes doen(modifast,is heel goed te doen,echt!)en op je werk een raukostje,beetje dressing mag best maar geen kaasjes of croutons dat zijn weer echte dikmakers.je kan een raukost maken met sla,komkommer,augurkje,radijsjes,wat mais.
ZET H M OP!!!

veel succes,
gr Angelique

Review: Lunchen op het werk

oo ja,was ik vergeten.een soepje mag je ook best.ook iets voor tussen de middag (op je werk)opkikker genaamd van maggie.zijn maar enkele calorieen.
succes,doei doei

Review: 9dagen-7kilo kwijt!!!

hoi Mariska.
dank voor je reactie.ik ben nu presies 3weken bezig met modifast,in het begin ging het als een speer,en sport me suf.uurtje zwemmen,ruim een half uur cardio-fitness.maar blijf al ruim een week op het zelfde gewicht.komt niets aan(gelukkig)en gaat niks meer af.moet ook wel zeggen een keer per week eet ik een warme maaltijd,frietjes groente en stukkie vlees.zou dat nu al te veel zijn?en te vet,dat ik daarom niet meer afval?goede tip van je om misschien naar een dieetiste te gaan?dank je maar ik woon in Gelderland.zal deze week nog eens af wachten anders toch maar ff naar een dieetiste.
gr Angelique