Reviews van deze auteur

Afvallen! Help!

Review over ModiFast

Hoi allemaal,
Mijn naam is Femke, 25 jaar oud en ik weeg op dit moment 74 kg. Al jaren ben ik aan het diëten, lijnen en afvallen maar ik val steeds weer terug in mijn oude ritme. Ik wil graag 10 kg afvallen. Ik wil graag proberen om te gaan Modifasten voor 3 week. Het vervelende is dat ik niet op mijn werk aan de modifast wil gaan... Dus slechts 2x modifast maaltijden per dag. Weet iemand wat voor vervangende maaltijd ik hier voor kan nemen? En heeft iemand nog andere tips en trucs?

Groetjes,
Femke

Afvallen poging 300

Review over ModiFast

Hoi allemaal,

Mijn naam is Lieke, ben in juni begonnen met shakes en toen 10 kg kwijtgeraakt. Ben daarna op vakantie gegaan en sindsdien de draad weer helemaal kwijt, ik ben inmiddels weer 3 kg zwaarder en schommel iedere week weer met m'n gewicht. De ene keer ben ik 2 kg lichter, de andere week weer 1 kg zwaarder.

Heeft iemand nog ideeen/tips? Ik wil eigenlijk nog 7,5 kg kwijt en zit er sterk aan te denken om weer met shakes te beginnen en dan een dietist in te schakelen die me kan helpen met voeding. Iemand tips?

Laatste kilo's

Review over ModiFast

Hè allemaal, kan iemand mij alsjeblieft motiveren om de laatste 5 kg kwijt te raken? Ik ben sinds m'n vakantie m'n hele motivatie kwijt en weer 4 kg aangekomen! Please help....

Modifast

Review over ModiFast

Nou, aardig stil hier.... hoe gaat het met iedereen?

De kilo's kwijtraken

Review over ModiFast

Hoi hoi,

Daar ben ik weer.... hoe gaat het afvallen met iedereen? Linda, hoe gaat het met jou dieet? Daar ben ik wel heel nieuwschierig na.

Mijn naam is Lieke ben nu 2,5 week aan het Modifasten en al 7 kilo kwijt.... zo blij en trots op mezelf.

Af en toe is het best lastig... je hebt de eerste dagen niet veel energie en puf.
Ik heb tot nu toe ook nog helemaal niet gesport puur omdat ik dat niet volhoudt.

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

Groetjes Lieke

modifast intensive beginnen

Review over ModiFast

Hoi allemaal,

Ik wil beginnen met modifast intensive alleen zie ik er wel een beetje tegenop. Ik ben iemand die nogal van wijntjes en gezelligheid houdt. Heeft iemand tips en kan iemand mij vertellen hoevel kilo je ongeveer afvalt in 4 week tijd incl. 3xin de week sporten erbij?


Groetjes Lieke

Ready for the summer

Review over ModiFast

Hoi allemaal,

Ik ben sinds gisteren begonnen met Modifast, 2 maal daags een zakje Modifast en 1x een kleine lunchmaaltijd (crackertjes met kaas/jam o.i.d.)

Ik ben ook weer begonnen met sporten, heb er weer helemaal zin in.
Ga over 3 week al op vakantie dus ik wil er nog wat kilo's af.
Wie doet er met me mee?

Groetjes Anna

Milkshakes Modifast

Review over ModiFast

Hallo allemaal,
Ik ben vandaag begonnen met Modifast. Had het vorig jaar ook al een paar keer gedaan en dat hielp wel goed. Ik vind de milkshakes met water echt enorm smerig dus vervang de water voor optimel drink. Dit is echt goed te doen en lekker!

Ik dacht, laat ik het even meedelen aan de andere Modifast gebruikers!
Succes!

reacties:

Review: Cambridge 500

Hoi dames, Hoe gaat het CWP'en bij jullie? Inmiddels al wat kilo's kwijtgeraakt? Wellicht kunnen we elkaar op de hoogte houden door met elkaar te mailen? Ik ben nu net 2 weken bezig. Groetjes Iris

Review: Modifast Intensive

Hoi lindy en vicky hoe gaat het met modifast, hoeveel kg zijn jullie al kwijt.

Review: 2e dag net begonnen

Hoi meiden hoe gaat het afvallen? Ik zoek ook een maatje. Groetjes Renske

Review: 2e dag net begonnen

Wauw wat goed zeg!! Wat voor product heb je gebruikt? Begreep dat er ook kruidvat modifast is, zelfde effect maar de helft goedkoper. Hoe heb je het aangepakt? Veel sporten enzo?

Review: Dag1

Hoi xanya, hoe gaat het met jou! Al veel afgevallen?

Review: Superblij

Wauw respect, doe je 3 daags shakes? Ik ga morgen beginnen met 2 shakes per dag.... nog tips?

Review: Start modifast !!

Hoi Lien, hoe gaat het? Ik was wel benieuwd hoeveel kg je bent afgevallen van 1,5 week Modifasten. Ik ga zelf dit weekend beginnen. Was hier vorig jaar ook mee begonnen, ben toen 10 kg afgevallen in 5 week. Helaas is alles er weer bij aan ivm een dierbare van me die.is overleden. Het enige wat ik deed was grijpen naar het snoep en de chips. Nu is het tijd voor een nieuwe start. Misschien kunnen we samen bloggen? Groetjes Isa

Review: Start modifast !!

Hoi Lien, het valt me tegen dat je met zo weinig calorieën die je binnenkrijgt maar 1,5 kg afvalt. Vaak moet je wel 3 kg zijn afgevallen. Wat eet je precies voor avondeten? En drink je wel genoeg water zodat de afvalstoffen weg kunnen? Ik weeg op dit moment 78 kg en ben 1,60. Er moet dus minimaal 10/15 kg af.

Review: Start modifast !!

Oh excuses, ik dacht dat je maar 1 kg was afgevallen :-) 2,7 is erg goed! Super...

Review: Start modifast !!

Hey! Ik heb geen FB, helaas. Hoe gaat het shaken bij jou? Ik doe 2 shakes per dag en s'middags eet ik 4 crackers met light jam en soms een opkikker erbij. Heb vandaag even gewogen, ben al in 3 dagen 2,2 kg kwijt :-)

Review: Afvallen poging 300

Bedankt voor je mailtje Hans.
Ik ga volgende week met vakantie dus ik ga deze week even goed bezig met de shakes en na mijn vakantie weer fanatiek verder. Hopelijk gaan de laatste kilo's er dan ook af...

Hoe gaat het met jou, nog steeds stabiel?

Review: I DID IT !!

Wat goed zeg!!! Gefeliciteerd! Heb je de afgelopen 5 weken alleen maar 3x daags shakes gedaan?

Review: kilo's kwijt!

Wow, wat goed Vanessa! Van harte gefeliciteerd.
Ik ben net bezig in week 6, heb wel 3 dagen tussendoor gehad dat ik heb gezondigd... maar ben al met al toch 10 kg kwijt in 5 week.

Ik doe nu weer een weekje streng.... 4 dagen alleen maar shakes en 3 dagen 2x shakes en 1 maaltijd... heb er nu weer 1 kg af in 3 dagen...

Wie weet is dat een idee? En natuurlijk veel bewegen en water drinken!

Review: Modifast

Hoi Hans,

Wat leuk om wat van je te horen. Ik ben inmiddels 9 kg kwijt... wil er nog 5 kwijt.
De komende weken wordt het een stuk lastiger om de laatste kilo's kwijt te raken, puur omdat je ook meer moet gaan eten en uit moet kijken niet de verkeerde dingen te eten.

Jij bent ook nog steeds op de goeie weg. Je eet alweer 3x per dag met gezonde tussendoortjes erbij of heb je een andere manier van eten? Sport je er ook veel bij?

Groetjes Lieke

Review: Modifast

Ja, dat wordt nog het moeilijkst.... het volhouden ervan! Maar we gaan ervoor...
dan kunnen we in de zomer (als die er komt) lekker genieten van ons lichaam.

Ik merk ook dat ik nu al bewuster bezig ben met het kopen van eten. Ik kijk altijd even op de verpakking als ik niet zeker weet of het wel een gezonde maaltijd is.

Heb jij nog een manier om die 5 kg er snel af te krijgen? Weer een modifast week met 3 shakes per dag er tussen door doen misschien?

Groetjes Lieke

Review: Modifast

Bedankt voor je reactie Hans, ik denk alleen dat, wanneer ik er tussendoor weer een week 3 shakes ga gebruiken, ik niet meer 5 kg afval aangezien je in de eerste week vooral vocht verliest.... maar wie weet 1/2 kilo... dat is niet verkeerd ;-) Ik zal eens even wat puzzelen en bedenken! :)

Ik beweeg op dit moment niet heel veel dus het is niet heel gek dat het nu wat langzamer gaat... ga volgende week weer het sporten oppakken...

Hoelang heb jij erover gedaan om 20 kg. af te vallen?
Heb je nog wel eens momenten dat je gewoon lekker een biertje drinkt en wat chippies eet of is dat echt 'forbidden?'

Groetjes Lieke

Review: Modifast

Hoi Hans,

Ik begrijp precies hoe je je voelt. Ik heb afgelopen weekend een erg 'ongezond' weekend gehad. Patat, ijs, wijn... ik heb het allemaal opgegeten. Het viel me nog mee hoeveel kilo ik was aangekomen... 1,5 maar! Ja het is wel weer 1,5 kg dus ik baalde vanochtend ook behoorlijk. Ik ga vandaag weer fanatiek aan de gang met 3 shakes deze week en probeer ook wat meer te sporten.

Ik vind dat je erg goed bezig bent Hans, je bent toch een goed voorbeeld van hoe het echt moet. Erg knap van je! Ik ben nu weer helemaal gemotiveerd, die 1,5 kilo hebben m'n ogen weer geopend.

Nou, ik zal je volgende week laten weten hoe het is gegaan!
Groetjesssss

Review: Modifast

Hoi Hans,

Wat leuk dat je er naar vraagt, ik heb maandag weer de draad opgepakt, heb de eerste 2 dagen 3 maaldaags een shake gehad… en met effect, er is weer 2,5 kg af dus ik ben weer helemaal vrolijk, blij en gemotiveerd. Ga deze week nog 2x extra sporten dus ik hoop eigenlijk dat er maandag nog weer 1 kilo af is… Dit weekend eindelijk geen feestjes dus geen verleidingen.
Bedankt voor je tip, zelf ga ik voor chrystal clear… dat heeft een wat frisser smaakje.
Hoe gaat het met jou?

Groetjes Lieke

Review: De kilo's kwijtraken

Hoi Linda,
Hoe was je vakantie? Heb je genoten? Heb je een beetje 'gezond' kunnen eten of heb je even een SAM (schijt aan modifast) Haha week gehad? Ik vind het erg knap van je dat je zoveel kg bent kwijtgeraakt in 10 weken. Doe je nog steeds 3 shakes op een dag? Groetjes

Review: De kilo's kwijtraken

Tja, dat is Nederland he. Zijn jullie wezen kamperen? Wat knap dat je het nog zo goed volhoudt ondanks de vakantie ertussendoor. Ik zit nu op 9,5 kg.. Nog 5 kilo en ik ben tevreden. Maar de laatste loodjes zijn altijd het moeilijkst.

Review: De kilo's kwijtraken

Oh wat leuk zeg, wel jammer van het weer... dat was vorige week niet zo best.
Zo 15 kilo is nog best veel, hoeveel kg ben je nu als ik vragen mag? Wat eet je als ontbijt iedere dag? En sta je nog steeds onder begeleiding bij het ziekenhuis? Sport je er ook nog bij dan?

Zo.. wat een vragen weer ;-)

Groetjes Lieke

Review: De kilo's kwijtraken

Zo... jij hebt nog een hele weg te gaan... maarrr, je zit op de helft!
Blijf gewoon denken aan hoe lekker je nu in je velt zit, hoe mooi je kleren straks zullen zitten, blijf dat volhouden! Wel fijn dat je nog steeds begeleiding hebt. Dan is de kans om weer in het oude patroon te vallen toch kleiner. Is het trouwens niet effectiever om je brood te vervangen voor een salade met allerlei gezonde groentes? In brood zit toch best veel calorieen?

Groetjes

Review: Dag 1!!

Kom op hé... je bent net een halve dag bezig! Je moet de komende dagen echt alleen maar shakes gaan drinken anders werkt het voor geen meter.. Kop d'r veurrrrrrr!

Geen rauwkost o.i.d. nemen nu.... gewoon 3 zakjes, water en klaar!
Anders heb je er morgen weer spijt van.... Succes!

Review: modifast intensive beginnen

@Linda: Oke, en doe je dan 3 zakjes per dag en bouw je dat af naar 1 zakje of heb je een andere methode? 3 kilo in 4 weken valt me nog tegen, als ik Sonja Bakker doe dan val ik nog meer af.... Eet je er ook nog wat anders bij o.i.d. ?!

Groetjes Lieke

Review: modifast intensive beginnen

Hoi Linda,

Wat knap zeg, maar je hebt dus echt een maand lang iedere dag 3 zakjes vervangen voor een maaltijd? Ik zag op de website dat je dit maar 3 weken mag doen... maar jij staat natuurlijk onder begeleiding van een arts. Heb je veel overwicht dat je dit een maand lang doet? Of doe je dit omdat het dan sneller gaat?

Is het een beetje vol te houden of mag je af en toe wel eens een wijntje, hapje o.i.d.?

Groetjes Lieke

Review: modifast intensive beginnen

@Linda, bedankt voor je tips en adviezen....
Ik vind het erg knap dat je al zoveel bent afgevallen, je bent vast enorm gemotiveerd omdat het ook zo snel gaat of niet?

Ik ben zelf van plan om 3 week 3x daags de zakjes te gebruiken, daarna 2 week 2x daags de zakjes te gebruiken en daarna 1 week 1x daags de zakjes te gebruiken. In totaal ben ik dan 6 weken bezig... ik wil daarna Sonja Bakker op pakken en een gezonde levensstijl aanhouden.

Ik ben 1.60 cm en weeg op dit moment 77 kg.
Mijn ideaalgewicht is 60 kilo... ik wil dus proberen om in 6 weken er minimaal 15 kilo af te hebben. Hoop dat het lukt door ook flink veel te gaan sporten...

Groetjes Lieke

Review: modifast intensive beginnen

@Linda, dankjewel voor je tips. Ik ga over 2 week beginnen want ik ga eerst nog lekker een weekje naar Griekenland toe... Ik hou je op de hoogte!

Succes met het afvallen nog de komende tijd...

Groetjes

Review: modifast intensive beginnen

Hoi Linda,

Ik ben gisteren pas begonnen aangezien ik net pas terug ben van vakantie. Ik doe de kruidvat variant (veel goedkoper) dus ik kan je nog niet veel vertellen over de vorderingen. Ik zal je volgende week even berichten.

Groetjes Lieke

Review: modifast intensive beginnen

Hoi Linda, ik zal je even updaten... Ben nu 3 dagen bezig en al bijna 3,5 kg kwijt! Soms is het best zwaar maar dan denk ik... Kom op, je kunt het! Hoe gaat het bij jou?

Review: modifast intensive beginnen

Ja super he.. ik ben ook super gemotiveerd!
Wat ben jij ook al veel afgevallen zeg... super.
Heb je gewoon 7 weken lang alleen maar shakes gebruikt? Respect zeg.

Hoeveel kilo ben je nu?

Ik heb deze week inderdaad veel s'avonds gepland zodat ik niet in de verleiding kom...

Succes!

Review: modifast intensive beginnen

Zo, respect he... super knap! Ga zo door... Je bent al op de helft! ;-)
We mailen volgende week wel weer even... dan zal ik maandag mijn nieuwe gewicht doorgeven...

Review: modifast intensive beginnen

Nou Linda, 4,5 kilo in één week. Ben echt blij....
Nu op naar week 2!

Review: modifast intensive beginnen

De eerste dagen was ik dat gammel en heb ik ook niet gesport i.v.m. de weinige energie die ik had... Deze week probeer ik wat te gaan bewegen in de hoop dat er nog wat kilo's afgaan ;-) Hoe gaat het met jou?

Groetjes

Review: Ready for the summer

Hoi Sarah, wat vervelend zeg. Gisteren had ik ook een terugval, vriendlief had chocolade gekocht... Pfff lastig hoor! Hoeveel kilo ben je al afgevallen? Groetjes Anna

Review: moeite

Mix het met optimel drink, arla o.i.d..... erg goed te doen!

Review: modifast intensive

Ik doe met jullie mee, ben al een paar keer begonnn maar hebsteeds een terugval.Ik gebruik 2 keer zakjes en 1 keer crackers met kaas en komkommer

Review: modifast intensive

Nou, dan gaan we er samen tegenaan. Wat misschien helpt, ik combineer de zakjes met optimel... dit is een stuk beter te doen. Verder gebruik ik maar 2 zakjes per dag, anders houd ik het echt niet vol! ;-)

Hoe gaat het met jou Sarah?

Review: modifast intensive

Hallo afvallers,

Hoe gaat het? De week weer overleefd?
Ik ben alweer 2 kg kwijtgeraakt deze week... dus nu op naar de volgende 2 kg!

Review: modifast intensive

Hoi Sarah, helaas is er niets meer vanaf gegaan...het komt er zelfs bij. Ik ben al vanaf Januari bezig maar ik heb steeds een terugval...vooral in het weekend. Lastig hoor, komtmisschien ook wel omdat ik niet zo lekker in me vel zit. Maarja we gaan gewoon door met dieten. Ooit komt het goed (hoop ik)

Review: dag 1

Hallo allemaal, ben deze week begonnen met de modifast shakes. Door het te combineren met optimel is het wel te doen. Vind het wel lastig km het s'avonds vol te houden... dus ga nu proberen om zoals hans afleiding te zoeken doormiddel van sporten. Het weekend is ook lastig met al die verleidelijke etentjes enz. Hoe gaat het met jullie? Wat knap dat je al zoveel bent afgevallen Hans.

Review: dag 1

Wat vervelend dat je ziek bent Jessica, beterschap. Hans: Ik gebruik 2 of 3 maal daags modifast shakes. Normaal voeg je water toe aan de shakes maar aangezien ik dat niet te drinken vind, vervang ik dit voor Optimel drink. Ik merk geen verschil qua kilo"s... ze vliegen er af. Op deze manier hou ik het goed vol. Wat deed jij voor je begon met yoghurt Hans? Ook de shakes? Succes met de laatste loodjes...

Review: dag 1

Help! Dit gaat helemaal de verkeerde kant op... Ben weer terug bij af! Vind het echt zwaar.. In het weekend ben ik weer vol verleidingen komen te staan (wijntje, hapje) die ik niet kon weerstaan... Ik sport nu niet ivm een kleine operatie en ik ben alleen maar aangekomen. Wil echt even een paar kilo"s eraf! Iemand nog tips?

Review: dag 1

Haha Sarah, je bent niet de enige. Ik had even helemaal @&/€%#$£ aan Modifast. Heb dit de afgelopen week alle kasten opengetrokken... Helaas gaat dit niet ten goede van het dieet dus morgen poging 2! Wat goed dat je al 3 kg kwijt bent, ga zo door! Drink je wel genoeg water/thee oid? Dit vermindert ook enigszins je hongergevoel. Succes allemaal deze week!

Review: dag 1

Hoi Thessa,
Wat goed dat je al 3 kg bent afgevallen. Doe je 3 shakes per dag of niet?
Een tip is om optimel te mengen met de shakes....

Succes!

Review: dag 1

Hallo allemaal,

Hoe zijn jullie de week doorgekomen? Weer wat kilootjes minder?
Kunnen jullie het allemaal goed volhouden?

Ik had dit weekend een etentje maar heb de verleidingen goed kunnen weerstaan, geen sausje o.i.d. besteld en de wijn achterwege gelaten.

De zondag vind ik vaak nog wel lastig.... wel 0.6 kilo zwaarder dan gister maar we gaan er weer gewoon tegenaan! Ik ben nu 74.3 en moet er nog min. 10 kilo af... ga namelijk over enkele weken lekker op vakantie! :-)

Review: dag 1

Wat goed van je Thes, doe je 3 maal daags shakes? Sport je er ook bij of niet?
Ik doe 2 shakes per dag, gaat wel iets minder snel maar anders houd ik het niet vol! ;-)

Wat lekker dat je op vakantie gaat, waar ga je precies naartoe? Je gaat alleen? (zonder kids en man) of met een vriendin?

Pasen is alweer bijna in zicht, altijd weer lastig met die paaseitjes en gezellige brunches.

Probeer de paaseitjes toch te weerstaan zodat je dinsdag 2 april jezelf een grote schouderklop kunt geven! ;-) Let's do it!

Review: dag 1

Wow, wat knap zeg! Respect… mij lukt dat dus echt niet.
Heb s’avonds zo’n honger, ik eet dan 4 crackers met kaas/komkommer en een glas melk. Heerlijk hoe je je daar op kunt verheugen ;-)
Je kan de verleidingen dus goed weerstaan… heel knap. Sport jij er ook nog bij of niet?
Wat leuk Turkije, ik ga daar ook heen met vriendinnen… wij gaan naar Marmaris waarschijnlijk.
We hebben in ieder geval een mooi doel voor ogen, strak in bikini!
Gewoon geen paaseitjes kopen, dat is de makkelijkste manier.. anders haal je de verleidingen in huis! ;-)

Review: dag 1

Aardig stil hier.... hoe gaat het lijnen?

Review: dag 1

Wat grappig, ik heb gisteren ook weer mijn MP3 opgeladen om te beginnen met Evy! Succes allemaal...

Review: voel me goed!

Wat goed zeg, ik doe precies hetzelfde! 2x shake en 1x 3 crackers met smeerkaas en een opkikkertje. Ik ben net bezig met dag 1.. hoeveel kg val je ongeveer af in 2 week...

Review: Kan je ook de flesjes nemen 3x per dag??

Hallo!
Ik weet niet of je die milkshakes gebruikt maar je moet gewoon wat optimeldrink erdoor doen dan is het echt perfect te doen!!!

Review: Kan je ook de flesjes nemen 3x per dag??

Wat bedoel je met de flesjes? Ik gebruik die Milkshakes gewoon.